A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jah, kérni szeretnék valakitől babazene 2-t, ha lehet! Kép Nem ragaszkodom, hogy kitől, de a CD-t szeretném Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Johanna!
Bellis perennis=kismedence "arnicája". Kép Olyan, mint az arnica, de ott lent tesz rendbe mindent. Én elég durván néztem ki szülés után ott lent, pedig gátmetszés nem is volt...Egy héttel szülés után már együtt hintáztam a fiammal...úgy, hogy én ültem az egyik hintában...Kép Szóval, engem nagyon rendbe rakott!!!
Légzésfigyelő:
én kontra...de nem mondok semmit, mert a sok fanatikus pro-légzésfigyelős majd jól lehurrog azért, mert azt mondom, hogy kell az újraélsztős tanfolyam, különben (SZERINTEM) sz@rt sem ér...Kép

Babazene 2 cd nekem is kell!! Bárkitől!!!
Zsebi!
süti köszi Kép a szomorúságom pont emiatt kezdődött...megnéztem a képeket, amin BoriszLevi pici volt, én meg vékonyka...Most meg nem...de aztán jött minden kaki még hozzá, úgyhogy azért lettem szomcsi!
Ada!
Neked is köszike...Kép
Olyan jó, hogy legalább veletek lehet beszélgetni, és nem jönnek elő hülye témák, amin felhúzom magam...(pl. szoptatás...grrr Kép)
szasztok!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hi!

Csak bekukk mert rohanok Emil Ruéezre a Zöld Pardonba elhajolni!

Ma Ildivel összefutottunkés toltunk egy kicsit együtt.Annyit írtok,hogy nem tudok mindent elolvasni!Holnap meg áramszünet lesz nálunkKép

LIndi!

Mit Ti csinálni Koppenhága?

Jucus
20170114224602

Vazzeg Jucus!
Legalább autogrammot hozzál nekem!!!! úgy irja alá, hogy egy szerencsétlensorsú-kimamának, azaz zsancinak...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!
Ildi, küldj nekem lécci mélcímet és küldöm a doktornéni számát. antalmonika@freemail.hu
Ada, de jó!!!! Melyik utcában laksz?
Neet, Isten éltessen sokáig!
Jó éjt mindenkinek!
monesz

Zsanci vazzegKép
Ezt a szót eddig még nem hallottam csak itthon, de jó, hogy más is használja.
Ha gondolod megmutatom a hájbájamat és rögtön rájössz, hogy milyen jól nézel kiKép
zsebi2004

Siasztok!!!Kép

Beni egy hete napközben nem visel pelust!!!KépHurráKép
És tudjátok mi volt a varázslat:
a ZENÉLÕs BILI!!!( ami Lambadát játszik a rózsavíztől) Fricska a sok okostojás pszichopata pszichológusnakKép( Tiszt. a Kiv.)

Kókuszdió
kókuszdió

Lányok házat keresünk a 22. kerbe! Ha valaki épp akciósan el akar adni egy kertes házikót akkor forródrótot kérek a 0630 2343322-reKép
kókuszdió

Mindjart kiderul milyen kicsiny porvaros ez a Budapest!Kép
Egyebkent mi mar nem sokaig lakunk itt, ha minden jol megy legkesobb tavaszig videkre koltozunk.
Ficanka, mi a Mester utcahoz lakunk kozel (7-9).

Monesz, azt hiszem tudom melyik a turi, lent az Angyal utcanal. Ritkan jarok turizni, nincs turelmem hozza, de oda valoszinuleg hamarost lenezek. Kismamas cuccok nincsenek? Egyberuha ilyesmi...

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
nanemmondodkomolyan, merthogy mink is a 7-9-ben. Kép Látszik, h milyen "élet" van itt a házon belül, namindegy! Azért mi bandázhatunk, ha van kedved! Legalábbis tavaszig, ha aztán go vidék, kben miért? Nem szerettek itt lakni? Vagy csak kertesházfiling-hiány? Merrefelé mentek?
Van egy turi, amit most fedeztem fel a Bakáts téren, ahol vannak egészen jó amcsi kismama-cuccok, érdemes bemenni! Konkrétan gatyókat és szoknyákat láttam, 1-2 e ft-ért (szemben a bolti 5-10-szeres árakkal).
fic.
ficánka

Oxi!

De! Szerintem is ez lehet az ok! A 3 lelógó akármi közül csak egyet hagytam neki, így egész jól elvan! De úgy néz ki a foga is jön szegénykémnek!

Monesz!

Mélcím a profilomban, de ide is írom: ihoman@freemail.hu! Köszi!

Kókuszdió!

Beninek gratula!

Dora!

Hova költöztök?

Ildi
ildi76

Oxi,
tök jó, hogy minden OK! Kép tessék sokat pihenni, aztán jövő hét elején szülünk! KépKépKép kben ma engem is egy csomóan hívtak, hogy mivanmá, pedig nekem még kiírás szerint van 1 hét + 1napom, nem beszélve a hosszabbítási lehetőségről, azért remélem nem lesz hosszú teleregény!

Monesz,
elvesztettem a fonalat, Ti melyik gyerekdokihoz jártok? adjak mélcímet?

Kókuszdió,
Beninek nagy-nagy gratula! ... tök jó, lambadás bili KépKépKép

Zsanci,
szal a Bellis perennis jó nagyon a szülés után odalentre? Holnap elmegyek a homeós patikába és beszerzek mindenféléket! Köszi az infót! Remélem, már jó a kedved! Kép Én láttalak a talin, ezért hát kiállítom: NAGYON CSINI CSAJSZI VAGY! Semmi okod nincs szomorkodni! Nagyon helyes srácaid vannak, akik egyből megérzik, ha a mamájuk szomizik, úgyhogy tessék sokat mosolyogni, és sokat játszani velük! KépKépKépKép
ficánka

Ildi,
én is épp azt akartam mondani, hogy biztos sok neki az inger, de látom, h már megoldódott Kép örülök! Lehet, hogy ijesztős volt neki, és le akarta volna szedni róla a cuccos egy részét, de az nemhogy nem jött le, még mozgott is ... feldühítette ... vagy megijesztette ... de ezt Te tudod, a sírás milyensége alapján, és mint látszik, tök jól megoldottad! Kép

Na, megyek nézni a CsonkaBandit!
ficánka

Oxi: akkor keddig szüjjélmá'

Zsanci: tudod, mi itt neked, Érted vagyunk...ne légy már depis, nodeno...neked legalább már nem ordítja le a fejedről a parókát egyik kiscsákód sem...én kiscsajom ma dél körül a fejbőrömet veszélyeztette, mert a parókám már rég Acapulcoban nyaralt Kép

Zsebi: én Tőled Is kérek Babazene 2-t

Fic, monesz, Dóra: mi Vágóhíd u., kicsit messzebb, mint Ti, de majd elbattyogunk arrafelé, ha van jó játszitok Kép

Na, ledőlök kicsinység.
ada007

NEET,

boldog névnapot,igaz már elmúlt a tegnap,de most kerültem ismét gép elé!

ildi,
na azt nem mondtam hogy tudok írni csak azt hogy írokKép és nekem sem ment mikor még terhes voltam,pedig jó párszor beróbálkoztam vele.de ez az első születésnap ihletet adott.sok mindent kihoz az emberből egy ilyen kis prücsök.

MA EGY ÉVES A FIAMKép Kép Kép Kép

depi elmúlt,asszem,talán,nem tom.....de most jó,már vagy egy órája nem bőgtemKép

megyek aludni,nem tom mikor leszek,de pussz mindenkinek
gigi
Vendég

Gigi!
Éljenek a Bálintok!!! Igaz, h nem névnapja van, hanem élete 2. szülinapja (az elsön ugye megszületett...), de nekem nagyon teccccik a neve!!! Kép

Légzésfigyelö: én is kontra vagyok, de ezt úgyis tudjátok. Valahogy hülyén nézne ki a kisszoba kókuszmatrac és szoptatós párna nélkül, ha egy légz.figy meg ott figyelne, nem illik az idillbe.. De most komolyan: én sem hiszem, h egy 10órás, vagy nemtudommilyenhosszú tanfolyamon el lehet sajátítani, mit kell tenni a fuldokló gyerekkel. (Ezt az ápolók, orvosok 6 évig tanulják, ugye?) Aztán mér ne venne levegöt? Még ha hason is van. Eszter pl nem hason van, de 1: cumival, 2: pelust maszatolja az orra alá, ergo elvileg nem vesz sehol levegöt, azt mégis vesz. Van ezekben a skacokban annyi élniakarás, hogy félrelökik az ezt-azt, ha épp nem kapnak levegöt. Amelyik mégsem így tesz, ott sokmindennek kell közrejátszania, (túlmelegítés, genetikai hiba, stb) egy sima hasonfekvés nem hiszem, h halálos lenne.
PRO: akit megnyugtat, az vegye meg, meg ott fog parázni, mint Ádám: megy-é magzatom elöbbre... ez most rossz hasonlat volt, de sietek, mert mindjárt indul a vonatunk, irány a Balaton, vasárnapig nyista írás. És ha esni fog, neet nagyon csúnyát szól. (Ja, azért vonatozunk, mert apa nem jön,Kép csak nagynénike.Kép)
neet Kép
neet

Johanna!
Azt tudtad, hogy állítólag egy átlagember élete során valami 12 pókot eszik meg álmában? Mármint igaziból megeszi, de alszik közben.

Télen itt nyüzsögtek az egerek. Volt úgy, hogy az ágyunk alatt egérkakit találtam, és nem a tortadarát. Na most akkor én megettem egy egeret?

Továbbra is köszi a névnapi minden jótat, a számlaszámom pedig: 11991119-stb. Kép
neet
neet

12 pókot megennénk, hát nem semmi. Brrrrrr még a hideg is kiráz. Na de mindegy, ha megesszük, hát megesszük. Fincsi, pedig törekszem a vega étrendre, de ez a kis husi ráadásul nem tudatosan. :-))

Zsanci: hát nehogymááá szomorkodj... Különben is csak egészség legyen és térerő....:-))És köszi a homeós infót.

Oxi, Fic, Manó, Bogárka: lassan itt a mi időnk. Éjszakánként mindig jobban görcsölök, mint nappal. Miért van ez?

Jucus: milyen vót az Emil Rulez? Kérdezi irigy Johanna, amiért nem volt ott.... na majd leközelebb...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!
Nem az Emil énekli a Zigi az ágybant vagy mit? Csak most beugrott, hogy ez a hetiheteses csávó valahonnan ismerös. Kép Hogy olyan gyorsan egymás után tesz mondatokat, amiksztorit alkotnak, de nem rímelmnek minden esetben.
Nademostmár tényleg mindjárt megyünk. Úgy egy óra múlva. Kép
neet
neet

Ide beszúrok egy képet, hogy tudjam majd, meddig kell visszaolvasnom. Copyright by neet, másnak ilyet nem ér, mert tele leszünk képekkel és akkor nem lesz olyan egyszerü a visszakeresés...

neetKép
neet

Jó reggelt mindenkinek!

Próbálom megfogadni a tanácsokat. Anyós "csak" azért zavar, mert kioktatja a férjemet, hogy hogyan bántsam a szüleimet. Túlzás lenne, ha azt mondanám, hogy ezt a témát most hagyjuk abba, különben én most rögtön hazamegyek? Lehet, hogy érzékenyebb vagyok, de több, mint 4 éve együtt vagyunk, és soha nem nézték jó szemmel, ha az én szüleimhez mentünk. Mindíg hozzájuk kéne menni.
Kisruhák: el kéne kezdeni kis ruhákat venni. A kisfiam szeptemberre várható, nem tudtok olcsó helyeket? Az Auchanba láttunk tegnap jó bodykat, még ráadásul hosszú ujjú is volt, ami jó lenne, és patentos az oldalán, de ha azt kipatentolom, eltöröm a gyerekem bordáit. Kép Vagy bejáratódnának? Meg szűk volt a nyaka nagyon.. Még nem vettünk semmit a kis embernek. Már el kéne kezdeni...
mkatus

Gigi!
Sok sok BOLDOG SZÜLINAPOT kivánunk Bálintnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS neked!!!! Kép Kép ÉLJEN ÉLEJN!!!!
Neet!
Zazi az ágyban...Kép
Johanna!
Igazad van!!!!!!!

Nagyfiam ma apgyával ment BKV-zni, met az ovi megy állatkertbe, és apa ott dolgozik közel, ezért ők ketten odamennek, és akkor majd ott taliznak a pajtásokkal!!!!
Hurrá!!
Csak egészség legyen meg térerő...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én asszem Zsebitől kérnék cd-t! Jó? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet: kár, hogy kopirájtoltad az ötletet, mert jóóóó.... Igen Õ énekli a Zazazaziiii az ágybant.

Katus: én személy szerint nagyon sok ruhát örököltem, szerencsére. De hát nálatok is van kitől, vagy ebben sem számíthatsz a tesód nővérére? mert az a legjobb. Mi is kapjuk a ruhákat és körbe körbe mennek. Hiszen olyan de olyan rövid ideig jók. A többit ócsó helyeken vettem az általad említett is benne van és turkáltam ezerrel. Nagyon jók vannak.... Én ennyit tudok...

Ja és valahogy tényleg próbáld ignorálni a negatív véleményüket, nehogy már az ÕÕÕÕÕ hülyeségük miatt neked legyen szar kedved... Ez a céljuk az ilyen embereknek, hogy elrontsák mások kedvét, ha hagyod Õk nyernek. És mennyi ilyen ember van.... Magaddal és babóval foglalkozzzzzzz... tudom könnyű ezt mondani.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci jóóóóóóóóóóóóóóóóKép

Majd hájas testemmel átvisszük amikor mondod, hogy mehetünkKép Magamra tekerem a franciágy lepedőjét, az körbeér és indulok is.

Gigi,
Boldog szülinapot Bálintnak!!!!!!!

Mkatus,
A családon belüli rosszindulatról órákig tudnék írni, én azt a taktikát folytatom, hogy ELSÕ a mi kis szűk családunk érdeke és akarata. Vagyis Brúnó apa és én. Ebbe nincs beleszólása senkinek sem, persze ez azért van mert olyan a család amilyen. Nekem pont fordított a helyzet, mert az én családom a problémás a kapott rokonok tök jó fejek imádok odajárni. De nem hagyom senkinek, hogy beleszóljon a dolgunkba, és a családlátgatások száma sem szökik az egekbe, telefonon beszélünk és kész.
Ne hagyd magad!!!!! Csak szólj és megyünk intézkedünk, együtt erősek vagyunk ámKép
zsebi2004

Sziasztok!

Neet!
Boldog névnapot így utólag, kicsit megkésve!KépKépKép
És jó nyaralást!Kép

Johanna!
Írtam mélt!Kép

Gigi!
Bálintnak boldog szülinapot! KépHány órakor született pontosan?

Ildi
ildi76

Hali!

ZSanci!Kár,hogy már nem olvastalak mert komolyan hoztam volna neked Emil Rulez meg Pély BarnaKép!Meg Dorina meg Tóth sisters meg Palcsó TOmi meg Boogie meg SChmidt Barbara meg Evelyn autogrammot.A szepareban voltunk és a Megasztárok ott énekeltek.Mondjuk a Dorinától a hideg kirázott de hangja az most volt.

És képzeljétek,rá kellett jönnöm,hogy nincs göz amit ke kellene engednemKépDE tényleg!A barátnőim(szintén kismamákok)örjöngve táncoltak de nekem nem volt erre kényszerem.De azért nem bánom,hogy kiruccantam.

Ma megyünk anyukámhoz mert nálunk mindjárt áramszünet leszKépNe írjatok sokat,plízzz!

Ildi!

Emil (nem a Rulez)meg jött.Telefont csavard ki apa kezébőlKép

OXI!

Le vagy figyelve a Veresi topicban!

És a barátnöm aki nem Szt.Imrés majd bekukkant ide mert tudja,hogy tök jó fejek vannak itt!

öregJucus
20170114224602

Jo reggelt!

Ficanka, ez tenyleg vicces!Kép Es mar azt is sejtem, hogy ki lehetsz! Szoke melir stimmel?Kép Mert akkor korabban mi tobbszor is osszefutottunk a lepcsohazban, ill. a liftben.
Jovo heten valamelyik delelott atjohetnel/atmehetnek, ha gondolod (nekem elorelathatolag a kedd vagy szerda lenne jo, ha nem talalnak ki semmit a suliban). A nyar tovabbi reszeben - ha Vince is setaltathato lesz - akkor lemehetunk husolni a belso kertbe is.Kép

Hogy miert is akarunk koltozni? Roviden annyit, hogy mi par evre terveztuk ezt a lakast es hianyzik a zoldovezet.
Kecskemetrol jottunk, oda is mennenk vissza kerteshazba. Ott laknak a szuleim, segitsegunk is lenne igy.
Azert valamilyen szinten hianyozni fog Bp, de surun fogunk visszajarni, hiszen mindket tesom itt el a csaladjaval.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok, ki a következő 1 ( 2Kép ) éves szülinapos??????
zsebi2004

Johanna! Nem a férjem húgára gondolsz? Háát, mondta, hogy adnak ruhákat, de mivel kb 2 hónap lesz a két gyerek között, így azt mondta, hogy nem tudja, mikor adják, mert attól függ milyen ütemben nő a pici, és a mienk mikor születik. Szerintem inkább ne számítsunk rá, nehogy aztán ruha nélkül maradjunk. Kép
Meg anyu hozott ruhákat, mert bölcsiben dolgozik, de olyanok, amik még a mi gyerekkorunkban voltak menők. Szóval, azt nem nagyon adnám rá, csak mondjuk csúszni mászni. ( Szóval, venni kell.

Zsebi! De édes vagy! Akkor nem bunkóság, a megmondomavéleményem taktika. Eszinemeszinemkapmást! Majd kiengesztelődik ahogy akar. Kép
mkatus

Sziasztok!

Gigi, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK BÁLINTNAK, NEKED PEDIG NAGY GRATULA A VILÁGRA SEGÍTÉSHEZ! Élvezzétek a nap minden percét, NO DEPI, csak örömködés ezerrel! KépKépKép Gyönyörű ez a nap! cuuuuuuuupppppp!KépKépKép

Ada, nincs is annyira messze a Vágóhíd utca, és a kb. középúton van egy tök nagy játszó, tőlünk 2 utcára felétek, és közelebb az Üllőihez, anyukámmal sétáltunk, akkor fedeztük fel, meg nálunk itt a házak között van belső játszó, ami ugyan aprócska, viszont nagyon csendes, hangulatos és tiszta! Kép

Dóra, igen stimmel! És az a vicces még, hogy írtál a mopsziról, én meg írtam, hogy nálunk is van a házban, meg hogy hogy imádom őket, és én a Ti kutyusotokról beszéltem! KépKépKép Szóval én is tudom, h ki vagy! Tök jóóóóóóóóóó, nem is tudtam, hogy Nektek is lesz babátok! Igaz, mostanában nem futottunk össze. Én kedden délelőtt megyek tornázni - terv szerint -, szerdán meg megyek reggel a kh-ba ... meg akkor szeretnék szülni is Kép de ha nem jön össze, akkor persze, nekem jó mindkét nap délután. És IGEN, jó lesz lemenni a belső kertbe is együtt, majd bemutatlak egy másik csajszinak a 3-ból, akinek 1 hós fia van. Neked mit jósolnak? Kecskemétet már értem, igazatok van, szeretem azt a várost, oda jártam a Kertészeti Főiskolára ... nyugisabb sokkal, mint Pest, de azért VÁROS (érted, mire gondolok), az meg külön szupi, hogy ott élnek a szüleid! KépKépKép

fic.
ficánka

Lányok!

Egy elkövetkezendő talira tennék egy bátortalan javaslatot: ZP, EmilRulez (vagy más közkedvelt konci) hétköznap este dedmentesen persze ... csak azért, mert annyian irigykedtünk ... persze, lehet, h ez a topic másról szól ... na, mit szóltok? Kép, aki bátortalanul mosolyog
ficánka

Gigi!

Válaszolj kérlek, hogy mi ez a sab simplex!
Ha pocakra van, és hatásos, akkor persze, hogy érdekel.

Kép
Kép
pipocska

Johanna, hogy érted, hogy görcsölsz? Kép Milyen érzés?

Katus, én is kaptam sok ruckót, meg vettem néhányat Auchanban, Tescoban egészen jók vannak ocsón, meg turizni is lehet nagyon jókat! Bogárkának van egy nagyon aranyos barátosnéja, aki ott volt a talin és hozott ruckókat, Oxival és Manóval mi jól bevásároltunk a Pocaklakóknak, esetleg vedd fel vele a kapcsolatot, biztos tud segíteni. 200 - 700 froncsi között volt darabja, nagyon szépek és márkásak is! Bogárka biztos segít, de asszem nekem is van mail-címem a csajszitól, ha kell! Kép
fic.
ficánka

Fic: olyan mintha egy kést szúrnának be hirtelen és fáj veszettül és a derekemra is kisugárzik. És van olyan, amikor csak érzem, hogy a méhem összerándul. És persze vannak a keményedések, na ezek mennek éjszaka felváltva.

Katus: de rágondoltam. Hát igen inkább tényleg ne számíts rá, de tuti fognak Õk is adni, bár ahogy irtad tényleg ne nagyon számítsunk reá...

Ildi, megnézem... és válaszolok hamarosan, sőt el is kezdem majd irni a cd-ket. csak nem volt otthon üres, elmentem venni és most dógozom..

Kérdés: mit kell venni a matrac és a lepedő közé, hogy ne legyen állandóan pisis a matrac? van valami speckó anyag? és szellőzik is az?

JohannaZSebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna, ez elég rosszul hangzik, szegény-szegény Te! Most csak azt tudom írni, ami nálam volt, volt olyan késszúrásszerű-derékbasugárzós, arra azt mondta a dokibá, hogy akkor helyezkedik be a babácska a fejével és tágítja a helyét, még a múlt héten sok-sok volt, ezen a héten NYUGI van, mert már behelyezkedett. A szülésznő is azt mondta, hogy van a szülés előtt rossz meg aztán jó hét, én már az utóbbinál tartok. Szóval nagyon rossz érzés, de gondolj arra, hogy ő milyen ügyes, tudja a dolgát, és azt is csinálja ... és hogy nemsokára jobb lesz! KépKépKép Ejszaka azért rosszabb, mert nappal elfoglaljuk magunkat mással, nem is vesszük annyira észre ... Meg azt is jelezheti ez, hogy egy kicsit már le kéne állni, kevesebbet dolgozni, többet pihenni!!!! Kép Éjszaka próbálj meg lazítani, biztos van valamilyen technikád erre! Kép
Matrac: sima v. kókusz van?
ficánka

Lánnyooook!

nagyon rohanok, úgyhogy csak beírom, hogy az általam Bababörzén vásárolt MILDI BABAÉTEL, azok közül is a Mexikói csirke zöldségekkel (asszem a Nestlé standján vettem, de nincs rajta ilyesmi az üvegen, úgyhogy lehet, hogy nem az ő termékük) nem csak hogy nagyon finom, de hozzáadott cukrot és egyebeket sem tartalmaz! Most ebédeltem meg belőle Kép

ancsipancsi

Johanna! ha kókuszmatrac van, akkor az mosható, fél nap alatt megszárad. inkább alá érdemes tenni vmit, hogy nehogy lefollyon a pisi a földre Kép

ancsipancsi

Fic: köszi a megnyugtatást...

Matracunk: ikejjjjjjás és bonduel vagy milyen rugós... szóval se nem sima se nem fordított(kókusz). de valami bepisilés gátló kéne...:-))

Na megyek a gyógyszertárba "bellispéniszt" venni :-))egyszerű kis százszorszép kivonat.

Fic: te már bevásároltál.

Valaki tudja, hogy mi kell akkor, ha nincs az illetőnek gyermekágyi folyása rendes és fél, hogy nem tisztul ki. Holnap megyek barinőmhöz és fél, hogy nem tisztul, mert csak vér volt aztán semmi.... Köszi előre is.

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi, Johanna,
bocs, most ebbe beledumálok, mert a kókuszmatracnak épp az a lényege, hogy átfollyon rajta minden és átszellőzzön, úgyhogy a rács és a matrac közé SEMMIT nem teszünk, legfeljebb a talajra, ha azt védeni szeretnéd (pl. mosható kisszőnyeget). És én már azt is tudom az itteni tapasztalt csajoktól (3:1 arányban), hogy a légz.figyi. és a rács közé is pont ezért nem teszünk semmit, és úgy is műxik tökéletesen!
fic.
ficánka

Johanna, az ikejában lehet kapni ilyesmit, a legjobb az lenne, ha azt vennétek, mert az biztos jó hozzá ... vagy bármilyen bababoltban is ... még lehet, h patikában is, kérdezd meg! Kép Mire gondolsz bevásárlás-ügyileg? Kép
ficánka

Ficánka! Persze, hogy kell a mélcím. Kép

Ti mikor választottatok szülésznőt? Most vagyok a 24.héten, és a dokim szerint egy hónapom van, ha választani akarok. Utánna betelnek, nem?

Szerintetek muszáj szőnyeget cserélni a picúr szobájába, ha albiban lakunk? Valszínű kitapétázunk, de nem igazán tudjuk eldönteni, hogy mit tegyünk. Mit gondoltok? Már csak azért van dilemma, mert mégse a mi lakásunk. Kép
mkatus

"egy kérdés:
azt áruljátok már el, miért jó úgy megadni a címet, hogy neetkukacfreemailponthu??? Ez valami titkosítás? Mer' annak elég gyatra...
Vagy a másik szívatása, ne tudjon csak úgy ráklikk, se cut and paste-ezni, csak pötyögje be újra, ha valaki írni akar teringettét?
Vagy miért jó?
Plíz.
neet, a nagyonhüje"

Kedves Neet!
Ha így írod le a címed, az automatikus keresők a weboldalakon nem találják meg, így megmenekülsz egy csomó vírusos/junk mailtől, ami akár a gépedet is kivonhatja pár napra a forgalomból...
Azért nem ontjátok az infokat Bálint dokiról, mert így írtam be a címemet? Vagy itt senki nem ismeri őt?
catite

Na meg Balogh Tiborról...
catite

Sziasztok !

Voltunk a Heim Pál kórházban ,mert Áron nyakán van egy értágulat . Szerencsére semmi vész , majd magától elmúlik , valszeg pár éves korára , de fél éves kora után már halványodni fog, állítólag . Nem is kezelik , merthogy úgyis elmúlik magától . Szerencsére épp belefért két szopi közé , és a kocsiban is végig aludt , sőt ott is , szóval nagyon jó baba volt !

Légzésfigyelő : én nem vettem terhességem alatt , aztán amikor Áron kb. 3-4 hetes volt rohantam venni egyet Kép de én parázós anyuka vagyok Kép

Borri ! A kép szenzációs ! !!

Gigi ! Boldog szülinapot a nagyfiúnak !!!!! Kép

Neet ! Utólag is Boldog névnapot !

Kép
Kép
greenolive

Green! Kép örülök a jó hírnek, Áronnak meg távcupp, hogy ilyen tündérbaba volt! KépKépKép

Catite! Én sajna egyikőjüket sem ösmerem személyesen, de biztos van, aki IGEN! Szerintem tégy fel 1-2 konkrét kérdést velük kapcsolatban, hogy mit szeretnél tudni, akkor biztos megy az infó! Kép Ą címírással kapcsolatban én is ezt gondoltam, csak nem tudtam ilyen pontosan megfogalmazni, tök ügyes vagy! Olyan pontosan megfogalmaztad, mint egy pasi ... gyanús! KépKépKép

Katus! micillakukacaxeleroponthu
Szülésznő-ügyben én a 32. hét környékén választottam dokibá javaslatára. Inkább nem is az lehet a gond, hogy betelnek, hanem hogy szabira mennek vagy ilyesmi ... ezért érdemes, de no para, mindegyik nagyon szupi, ebben a témában semmi gondod nem lesz!!!!!!! KépKépKépKép
ficánka

Catite: én egyik dokit sem ismerem, azért nem írtam Kép

Légzésfigyi: nem vagyok parázós, de mi megvettük..akkor épp megtehettük, hát erre költöttük a pénzt.

Pipocs, Gigi: mi ez a sab simplex? ja, és pipocs, a szélcső nekünk nagyon bejön Kép

pókok: szerencsét hoznak, szigorúan tilos bántani őket

kendő: valaki írja már meg, hogy kéthetest hogyan lehet az elől kereszt típusú kötésbe úgy belepasszintani, hogy ne konyuljon le az egyik oldalra, azaz ne lógjon ki a kis keze a lába mellett, mert olyan, de olyan szarul néz az ki és szerintem nem is egészséges

ficánka: mehetek majd én is a belső udvarra veletek? hmmm?????

ma délelőtti sétánál elhagytam a lakáskulcsomat, kiesett a b.kocsi bevásárlóhálójából Kép fel kellett hívni a kisöcsémet, hogy sűrgősen hozza el az ő kulcsát, különben LizaHannával az utcán töltjük a napot Kép bénaanya!!!!!

Ada-a-ma-béna
(viszont lesz holnap pelenkázó hátitatyóm, bebeee)
ada007

Pipocs,
mi van a pókokkal? Nem lehetne az állatkertnek vagy egy kisállatkereskedőnek adományozni őket?
Én nagyon félnék, hogy bejönnek a házba vagy ránk másznak, amikor üldögélünk a kertben... Jaj, rossz rágondolni...

ViccesNeet,
az ugye poén volt, hogy az ember álmában megeszi a pókot?! Kép Ha nem, akkor is mondd azt, hogy poén, mert különben többet nem fogok aludni...

Votiv,
Hol vagy? Mit csinálsz autó és Papa nélkül? És Isti falja a gyümölcsöket?

Én csak kb 4-5 kicsi babakanállal adtam eddig. És tegnap nem jött vissza, amit megevett ily módon, szóval ma folytatjuk.

Gigi,
Boldog szülinapot, mindkettőtöknek a nagy napra! Kép

Catite,
én nem találkoztam ezekkel az orvosokkal.
blaye

Catite!
bocs, én válaszolhattam volna, de tegnap szinte csak olvasni volt időm.
Szóval Balogh dokiról vannak infóim. Nála szültem 2 éve, és heteken belül újra Kép
Én nagyon szeretem, persze nem mindenkinek jön be a stílusa. A magánrendelője a Kende u. 8-10-ben van, telszám: 209-6838, kedden és csüt. 16-20-ig rendel, szerdán pedig 8-12-ig.
Remélem tudtam segíteni, de ha még bármilyen más info érdekel, írj!
És jó hogy megosztottad, hogy miért ítrad így az emilcímed, lehet, hogy én is azért kapok néha mindenféle reklámlevelet, mert mostanság sokat szerepelt az emilcímem itt Kép

Bogárka (ma 37)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi!
Boldog szülinapot Nektek!!! Kép

Zsebi!
Miért kérdezted, hogy ki a köv. 1 szülinapos? Mert sztem mi következünk, csak nem eggyel, hanem kettővel (azaz hárommal - ahogy Neet írná). Már ha csak a kőcöket nézzük ... Kép

Pók téma: én is hallottam amit Neet írt, bár talán nem 12-vel, hanem 8-cal, de ezt úgy kell érteni, hogy az egész világra átlag, amiben benne vannak pl. a földön alvó indiai koldusok (akik sztem legalább minden éjszaka megesznek egyet...) is... szóval mi ennyit nem eszünk meg, no para Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: