Sziasztok
Ma fogok időpontot kérni kardiológiára, kíváncsi vagyok. Dokink azt is mondta, hogy lehet, hogy vashiányos (elég fehér a bőre és neki is lelassult a hízása, sőt, fogyott is!!), de majd a vérvétel után kiderül. Remélem, csak a köhécselése miatt van ez a szívzörej, majd kiderül.
Liv: szegény Dávid!! Nagyon megdöbbentem, mikor olvastam, miket csinálnak dévényezés közben. Nem gondoltam volna. Persze, azt én is olvastam, hogy muszáj végigcsinálni, még akkor is ha sír, hiszen pont azokat az esetleges letapadt izmokat mozgatják át, amik fájdalmasak, de ez így iszonyú

Kíváncsi vagyok, mit mond majd a neurológus! Balázs különben egy hét alatt felállt, leült és elkezdett mászni, lehet, hogy Dávid is hirtelen mindent egyszerre akar csinálni. Egyébként lehet, hogy Balázs ezért is fogyott, mert állandóan mozog, körbemászkál a lakásban. Annyira édes, érdekes, hogy Ákosnál kimaradt a mászás, ő kúszott, mint a kommandósok
Itatni ilyen nagy melegben annyiszor kell, ahányszor csak elfogadja!! Érdekes volt, mikor Ákos évzáróján adtam Balázsnak vizet és az egyik anyuka kérdezte, hogyhogy elfogadja a vizet?? Mondtam, hogy rá kell szoktatni. Mesélte, hogy a két kisfia csak a teát hajlandó elfogadni, a nagyobbiknak elől már két szuvas foga is van 4 évesen. Ebben a melegben amúgy is jobb, ha vizet iszik a baba, mert nem lesz utána még szomjasabb. Remélem, hogy sikerül neki átszoktatnia a kicsit (15 hónapos) a vízre.
Kardiológiát ma fogom hívni, a Madarász kórháznak is van, kíváncsi vagyok, mikorra adnak időpontot.
Szerencsére ma már nincs akkora hőség, de azt mondják, hogy hétvégére visszatér a meleg.
A tali helyszíne: nekünk mindegy, hogy hova megyünk, a lényeg, hogy mindenki vigyen valami kis apróságot, olyan terülj-terülj asztalkám lesz ott, hogy hajjaj
Lányok, Balázs már este nagyon keveset fogadja el a cicit, tápszert adok neki. Meg is sírattam a múltkor...reggel, napközben és éjjel még vígan szopizik (éjjel van, hogy már 4-fél 5 közé esik

), de lehet, hogy estére már olyan fáradt, hogy nem akar dolgozni
Mostanában meg már kétszer is volt, hogy etetés közben egyszerűen elaludt

Egyszer csak azt látom, hogy bukik előre a feje, és már alszik is

másik alkalommal meg az apja ölében aludt el. Nagyon sokat mozog és biztos amiatt
Puszi mindenkinek
Szép napot
Lau