Wish
Lehet, hogy már mi is láthattuk egymást? Én is itt dolgozom a Pomodoro közelében, az előbb is benéztem, tárva-nyitva az összes ablak.

Kicsi ez a város!
Azért jó, hogy időben kiderült ez a telcsiszám elírás, mi van, ha mindketten elbénáztuk, aztán vasárnap hívogathattuk volna egymást, hogy hol vagyunk!

Mégegyszer ellenőrzöm!
Picur
Mi lombikozunk, most lesz a 3. (és a kistesóig az utolsó

) kör. Ezelőtt nem Suprefactot kaptam, hanem Merionalt (örültem is, hogy most nem kell majd vennem, mert 7 megmaradt az előző stimuból, erre pont Merional nem kell, hát ez szivacs.) Ja, itt közzé is teszem, ha valakinek esetleg szüksége lenne 7 amp. Merionalra, szívesen odaadom! Hűtőben van, 2006-ig jó. Szóval a Suprefact a csípős szuri??? Jájj, erre nem emlékeztem. Majd meglátom, hol bírom jobban, has vagy popó. Ja és ez rendes fecskendős, lehet vele orvososat játszani...mindig is szerettem volna kipróbálni, milyen szurit adni. Persze nem magamat képzeltem szenvedő alanynak!

Majd tudósítok a tapasztalatokról!
Stella
Lehet, hogy egy a dokink, csak alakváltó!

Sajnálom, hogy nem kaptatok jó híreket. Csak az eredményt kaptátok meg vagy mondtak is valamit, hogy miért nem sikerült, mit lehetne tenni? Szegény párod, biztos neki is elege van már ebből, de nem szabad megállni, próbáld rábeszélni valahogy a varratásra is, muszáj mindent meglépni, valamelyik módszernek működnie kell! Nagyon szorítok nektek, hogy beinduljanak azok a kiskatonák!!!
Roxal
Nem értem ezt a salátás aggodalmat, ez nem természetes, hoyg egyik kicsi, másik nagy? Nálunk van egy stimulációs táblázat, amin kis bogyókkal bejelölik mindig az aktuális tüszőméreteket a legkisebbtől a legnagyobbig. Kottának hívják, mert tényleg úgy néz ki, pont azért, mert nem egységesen x mm-es tüszőméretek vannak rajta.
Sajnos nem tudom, hogy meddig van Nyírő labor, ha oda kell mennem, mindig reggel megyek.
Találkozzunk esetleg a Móricz-on 9 körül?
Biztos elromlott az archiváló progi