A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucus,
LebuktamKép
zsebi2004

Lányok,
hogy tudnám kivarázsolni Emmából a kakit? Hétfő este kakilt utoljára, ami elvileg nem vészes (lásd Eszti 10 napját), csak azt hiszem, annyira bántja szegényt, állandóan nyöszörög és erőlködik. Szélcsövet ne mondjátok, azt csak végső esetben vetem be. Has masszírozása, lábtorna, lázmérő a popsiba eddig nem használtKép

Kép
Kép
manoka11

Jucus: Engem érdekelne a szőnyeg! Főleg, hogy táskára csukható Kép Kép?

Ada: Engem is érdekelne ez a fittness dolog Kép

Manoka: De jó neked! Amennyi rajtam van most, biztos fog maradni.

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Manóka

Nekem a dokinő azt ajánlotta ilyen esetre, hogy erős kamillateát (csak kevés vízbe áztassam be a filtert) adjak neki egy-két kiskanállal evés előtt. De nem tudom, hogy tényleg haszál-e, mert még nem kellett kipróbálni. Egy másik fórumon meg egy csajszi narancslevet adott, picit felhígította vízzel és neki az segített.

Talival kapcsolatban pedig akkor június végére mondok majd egy időpontot, még megbeszélem az anyósékkal, hogy nekik is jó legyen. Kép Eddig is április végén, meg május végén volt tali, lehetne ezt tartani is, hogy minden hónapban egy, nem? Kép

ruz
ruzicsky

KépKép

Kép Oxinak.
20170114224602

Manóka!

Narancslevet ne adj a babának, mert allergizál!
És mi lenne, ha ennél egy kis aszaltszilvát vagy több joghurtot vagy olyat, ami téged is meghajt! Biztos hatna a tejen keresztül!
Ez egyébként mitől függhet vajon, hogy melyik anyatejes babának mikor van széklete???
Timinek még mindig napi 4-szer van minimum!

Lányok!
Valaki írta, hogy van valami alátét pelenkaanyagból, amit a DM-ben lehet kapni és a baba alá kell tenni és így lehet szellőztetni a popóját! Tudja valaki, hogy mi a neve ennek? Mert apa azt mondja képtelen elmagyarázni az eladócsajnak, hogy mi a csuda ez?

Milyen idő van? Ki lehet menni babával sétálni? Ha igen, Ti hogy öltöztetitek fel?

Köszi
Ildi
ildi76

Ildi!

Narancslevet még én sem merek inni, mert állítólag a rostjai miatt az is puffaszt. Aszaltszilva meg joghurt (vagy aszaltszilvás joghurtKép) nem rossz ötlet, ki is próbálom. Eddig Emmának is naponta 3-4x volt széklete, hétfőn először csak 1x.

DM-ben Babylove típusú az alátét, általában ott van, ahol a DM-es pelusok, azt hiszem 10db van egy csomagban, és olyan 8-900ft körül.

Mi csak este megyünk sétálni, mert egyedül még nem tudom levinni a babakocsit a harmadikrólKép

Felújítók még mindig seholKép Lassan nekiállok kiszámolni, ha minden nap ennyit késnek, akkor hány nappal tart tovább az egész balhé. Biztos időre és nem munkára szól a szerződésük!

Kép
Kép
manoka11

EmmaKép

Kép

Kép
Kép
manoka11

Ó, nagyon pici lett ez a képKép Még nem tudom kezelni a képnézegető programunkat, na nem baj, majd du. megtanulomKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,

Manó27: jó hogy előkerültél... párodnak jobbulást.

Hát igen ez a köldökzsinórvér egy nehéz dolog, fingom nincs, hogy mitévő legyek.

Ada: fitness jól hangzik, hol leszel fellelhető? valami kis lájtos mozgás nekem is kéne, mert nagoyn hiányzik és főként a szauna.... Ugye még szoptatás alatt sem lehet szaunkázni? Húúú pedig már nagyon mennék.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi!

Kellemes az idő.Én rövidujjút és egy pamut kardigánt ill.gatyót húzok Pannóra feltéve ha felébredKépÉs egy nagyon vékony takarót is teszek a kocsiba ha elalszik betakarom vele.

DM-s alátétet Manóka nagyon jól leírta!De ha apa csödöt mond akkor viszek neked belőle szívesen mert van itthon!Kép

MAnóka!
Citrus félékkel nekünk szerencsénk van mert én imádom a pink grapefruitot és iszom is jó sokat de semmi gond nincs belőle.
Viszont ha már a lázmérőt dugtál popsiba akkor szélcső sokkal rosszabb lenne?Mert ha nem és hatásos akkor szerintem érdemes lenne bevetni.

Jucus
20170114224602

Manóka:
Jucus megaszonta ha lázmérő már volt popsiban, akkor a szélcső is mehet....nem olyan szörnyű az és segít a makiknak. MiniEmma édes nagyon!
Kilókkal én nemtom hogy állok, nincs itthon mérleg, de a gatyók hellyel-közzel okék rám...no nem mondom, a torna rámfér ezerel...
Nem a Budába megyek vissza Kép

Fitneszelés: Kilencker, Tűzoltó u és/vagy Bokréta u. de még képlékeny a dolog Képszólok, ha lesz valami konkrét...

Addig is reklám:
van Cindy Crawfordnak a New Dimension című dvd-je, ezen van A, B és C edzésprogram, 10,15 és 25 percesek; A-tszülés utáni 2.-3. hétre, B-t 3-6 hétre, C-t pedig 6 hét után formabelövésig ajánlják....Nagyon tudom javasolni mindenkinek, az eleje mértékletes, a közepe lájtos, a vége hatékony !!!!!!!!!! Igaz CC néni kissé béna és esetlen, de összesséében kellemes az egész dvd és 'szskmailag' korrekt, no meg rövidek ám a progik, kőc mellett is kivitelezhetőek.
Tényleg próbáljátok ki. Nekem megvan az eredeti, nemtom lehet e másolni és ha igen, akkor hogyan...

Bogyesz ma éjszaka 8-kor, majd hajnal 5-kor evett...ez nem kóros ilyen pirinyóknál: Vagy örüljek inkább ennek?????
ada007

sziasztok,

néha bekukk,de hímzek ezerrel ha alszik a bálint, meg csinálom a magasságmérőjétKép

Votiv,meg mindenki

dráááááááááááága,help me,plíííííííííííz:mondjál valami homeopátiás bogyót aranyérre,de valami nagyon turbósat mert lassan kihullik az összes hajam,légyszi,légszi,légyszi

mano,

emma édes KépcukiKéptök ariKép....Kép

ildi,

amit kérdeztél úgy hívják hogy pelenkázó alátétKép
a DM-ben tudsz venni babylove-t és elvileg brendon,megatoys-ban pedig fixies van.

köldökzsinórvér:én nagyon nagyon akartam aztán nem lett belőle semmi és annyira lelkiismeret furdalásom van a mai napig hogy elvettem ezt a lehetőséget a gyerekemtőlKép DE: tavaly még nem lehetett MO-n tárolni,azaz csak pár héttel az után rukkoltak elő vele hogy a bálint megszületett és én vagyok annyira paranoiás hogy befostam attól hogy mi van ha én ezért kifizetek egy halom pénzt és mikor szükség lenne rá nem kapom meg időben vagy nem is a sajátomat kapom meg......Képszóval ha reálisan néztem nálam győzött a nemKép
és most múlik a lelkiismerte furdalásom attól amit bogárka írt hogy az ott dolgozók sem vetették le,ez azért nekem sokat mond!aztán lehet hogy jól félreértem.....Kép
Vendég

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságot!

Szerintem szép idő van, most még kicsit hűvös, de süt a nap, úgyhogy délutánra fel fog melegedni. Mondjuk nálunk nagy sár van a kertben, mert reggel elfelejtettem kikapcsolni a locsolót Kép, úgyhogy mi csak kicsit később fogunk kimenni, ha kicsit felszáradt.

Ildi, az a neve, hogy "Pelenkázó alátét", és ahogy írták az előttem szólók, 10 db van egy csomagban.

Ma nagy nap lesz, mi is megpróbálunk reszelt almát enni Kép
blaye

Köszi szépen a megnevezést meg az öltözködési tanácsot! Felhívom páromat, hogy mit kell kérnie!Kép

Már haza is jöttünk! Azért eléggé fúj a szél, remélem délutánra mérséklődik!
Hogy én milyen egy hülye p.c.a vagyok! Elmentem a Photo Hallba azonosítási szám nélkül! Biztos tartoztam egy úttal az ördögnek vagy csak egyszerűen hülye vagyok! Meg jól fel is húztam magam, mert ott is egy HP volt az eladó és rendkívül kedves volt!Kép

Na, jó! Várom védőnénit!

Ildi
ildi76

Kedves Kismamák!

13 hetes terhes vagyok, és a Szent Imre kórházban szeretnék szülni. Azonban nem ismerem az ottani orvosokat, még a nevüket sem. Ebben szeretném a segítségeteket kérni: jó lenne, ha leírnátok tapasztalataitokat, kinél szültetek és milyen élmény volt, tudtok-e valakit ajánlani. Én eddig a Vahot utcai szakrendelésre jártam Faludy doktorhoz, ha valamelyikőtök szült már nála, kérem, írja meg, hogyan zajlott! Nekem eddig megfelelt, amit a szakrendelés nyújtott, nem feltétlenül vágyok magánorvosra. Olyan valakit keresek, aki nem ijesztget, nem pánikol, lelkiismeretes, de nem küld el felesleges óvatoskodásból mindenféle vizsgálatra, sőt minimális belső vizsgálatot alkalmaz; aki a kedvemért hajlandó hinni abban, amiben én is, hogy a gyerekem egészségesen fog megszületni; a szüléskor nem használ gyorsító eljárásokat, csak a szükséges esetben avatkozik közbe. Vagyis olyan orvost keresek, aki a terhességet nem betegségként kezeli, hanem természetes folyamatként. Nagyon várom válaszotokat, és előre is köszönöm!
Erika
karane

Manóka!

Azért kivehető a képen Emma! Nagyon aranyos!Kép

Nagyon szégyenlem magam, de múltkor amikor a babazene CD-ről volt szó nem figyeltem oda eléggé!Kép
Rájöttem, hogy nekünk kell olyan!Kép
Mindegy, hogy I. vagy II. változat, de ki szeretném próbálni! Rájöttem ugyanis, hogy Timit szerintem nagyon megnyugtatná!
Mostanában sokat énekelek neki! Van hogy éjjel, ha felriad akkor is és mintha elvágták volna a nyugtalanságot, úgy megnyugszik! Meg ezek a zenélő kütyük is jól hatnak rá!
Szóval, ha valakinek van ilyen, akkor rendelhetnék tőle egy példányt a következő talira???
Köszönöm!

Ildi
ildi76

Sziasztok!
Az RTL-en érdekes babás műsor van - asszem szerdánként mindig - most épp hasfájás a téma. Nézzétek, ha tudjátok és érdekel! Kép
fic.
ficánka

Ildi, ha gondolod akkor átmásolom neked a babazenét, csak szólj, megvan mindkettőKép

Én úgy tudom a kamillateánál a cukor a lényeg amit beleraksz.

Brúnónak sok problémája volt kaki ügyben ami csak a hozzátáplálással oldódott meg, először semmit nem akartam adni neki, de mivel a lázmérőzés nem használt (meg a kamillatea sem) és szegény 2-3 nap után nagyon büdiket eregetett és látszott hogy szenved, megadtam magam. Az EspumisanL emulziót válaszottam és szépen rendbehozta a dolgot, nem is használtuk sogáig.
zsebi2004

Helló Csajszik!
Az előbbi rövid bekukk után még be is vásároltam, most pedig hosszabban.
Voltam a kh-ban, NST+méhszáj rendben, kiskrapekom feje teljesen beilleszkedett - azt éreztem a 7vége környékén -, dokibá szerint még 10 nap (10-re vagyunk kiírva) de akár 2 hét is lehet, de amikor mondtam neki, hogy én 7-re gondoltam, nem ellenkezett Kép. Végülis mindegy, csak maradjon addig minden így, mint tegnap meg ma - szóval ne fájjon. "Júniusi" Pocakosok, hogy vagytok? Már nagyon kíváncsi vagyok, ki mikor fog szülni, nagyon klassz lenne egyszerre! KépKépKépKép
fic.
ficánka

Nálunk nyűglődés van ma délelőtt, bántanak minket a rotyik és a RotyiManók elköltöztek Szibériába, vagy Bermudára, vagy mittoménhova, lényeg, hogy baromi messzire elbújdokoltak...szélcső sem segített Kép

Karane:
Faludy dr-t nem ismerem, én Urbán Márta drnőnél szültem, ő olyan középutas...nem vad alternatívkodós, de nem is régivonalas...én oxitocinnal szültem 5 óra alatt, ha azt nem kapok, állítólag 24-36 órát még vajúdhattam volna....szóval ennyit tudok Neked segíteni.
Magánrendelése van a kórházzal szemben, meg szerdán délelőtt 8-12-ig rendel a Bártfai u-i rendelőben.

Na, megyek leváltom apát, bár feltűnően csend van.
ada007

Zsebi, én NAGYON SZERETNÉM a babazenét! Kép Átmásolod nekem is őket?
pofátlan fic.
ficánka

Zsebi!

Köszi szépen! Szerintem elég lesz az egyik kipróbálni, hogy tetszik -e Timinek! Amelyik jobb! Rádbízom a döntést!Kép
Egyébként merre laktok? XI. ker vagy messzebb? Mert ha nem vagytok messze, akkor esetleg korábban is találkozhatunk, mint a tali!

Normális szerintetek, hogy Timi még mindig 2 és fél óránként eszik! Na, jó egyszer-egyszer elhúzza 3 órára, de akkor is! Már lassan 5 hónapos!

Ildi
ildi76

Ada, jobbulást kívánok a kiscsajszinak Kép most látom, errefelé repkednek a RotyiManók, meg az ÁlomManók is, rájuk parancsoltam, hogy menjenek LizaHannához! Kép izgi, hogy fitness-néni vagy, meg az is, hogy jössz ide a IX-be, én pont a Bokrétásban lakom, 2 kapu az edzőterem, úgyhogy nyanyatorna rulez! Kép
fic.
ficánka

Ildi, sztem az "igény szerint" azt jelenti, h amikor a dednek szüksége van rá, és ha minden rendben, szépen növekszik és nem fáj a pocija, akkor így a legeslegeslegeslegjobb minden! Kép szerencsés vagy, h bírod tejcivel (meg cicivel)! Kép
fic.
ficánka

Sziasztok!

Én megvagyok! Kép

Jucus: Képet köszi, akkor egyezkedjünk mailban az árról is Kép

Megyek, alcsizom kicsit, éjjel természetesen nem jött össze, viszont legalább kicsit lement rólam a víz, igaz óránként a WC-n ültem pisilni... Valamit valamiért Kép

Karane: Faludy dr-ról ha jól tudom, Votiv fog tudni nyilatkozni, ha kiélvezte, hogy egyedül van és ismét meglátogat minket Kép

Jah, lassan elkezdjem a teleregényem? Kép

Oxigen
(40+1)

KépKép
oxigen
Györköny

Óóó, lemaradtam a hasfájós TV programrólKép És a mi RotyiManóink, azaz rántottáink szintén valahova nagyon messze költöztek.

Ada!
Ez a CC dvd hol lelhető fel? Bár elvileg másolás is megoldható nálunk, csak nemtom, hogyan tudnád kölcsönadni mindjuk 1 napra? Kár, hogy nem a Budába jössz visszaKépKép

Karane!
Én Kocsis Éva drnőnél szültem, csodálatos élmény volt a szülés (és nagyon gyors, a május 25-i archívban el tudod olvasni, ha érdekel). Õ egyáltalán nem ijesztgetett, nem küldözgetett fölösleges vizsgálatokra, szerintem nála az a szempont, hogy babának-mamának egyaránt jó legyen. Mondjuk nekem abszolút zavartalan várandósságom volt, így nem is nagyon tudott volna mivel ijesztgetniKép A magánrendelőjébe jártam, a Bártfaiban csütörtökön délelőtt rendel.

Kép
Kép
manoka11

Valaki meg tudná írni a Régió játéknagyker webcímét?
köszi

Kép
Kép
manoka11

Ada, keresztkotes ujszulotteknek: http://www.peppermint.com/newbornwrapcrosscarry.htm
en is valahogy igy hordtam az elejen...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gigi!
Aranyér ügyben, fordulj hozzám!!! Kép
Elmondom, én miket szedtem!!
A legeslegjobb a Phönix-nek a PhönoVen nevű cseppje, nekem ez vált be leginkább.
Aztán: Hamamelis CH9, aztán Aesculus hippoc. C6, és van Sulphur-om is, de az nem használt. Ajánlják még az Aloét...hát ennyi
Ez a sok bogyó nekem nagyon sokat segitett szülés után...
terhesség alatt meg a cseppek...
zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Karane, én a Szőnyi dr-nál fogok szülni mostanság, majd itt beszámolok. Eddig minden nagyon rendben van vele, sztem a szülés is csodás lesz - és természetes Kép

Gigi, szia cumpikám, jó készülődést! Kép

Johanna, nekem is nagggggggyyyyyyyyyyon hiányzik a szauna már! Kép miért is nem lehet szopizósan se? nanemá' azért ez már sok!Kép igazi sokkkkkk! najó, csak viccolok ám, de tényleg érdekel, hogy mikor mehetek már szancsizni!

Manóka, Emma cukifali Kép kis kép lenni jó kép! KépKépKépKép

Ruz, teljesen jól hangzik, h minden hónapban 1 tali, én a jún. végit még nem merem 100%-osan bevállalni, majd +látjuk, mikor születünk, és hogy regenerálódunk! Kép

Manó, már azt hittük itt néhányan, hogy beelőztél Kép de jujj, szegény-szegény párocskád, remélem szépen gyógyulgat, küldök pozitív energiát tartalmazó gyógycuppcsomagot! Kép te mit szólsz a 7-hez mint az együttszülés napja? mikor mész dokihoz? Kép

Blaye, én azt terveztem el, hogy a 30. szülinapom nagy buli lesz, már meg is beszéltük a barátnőmmel, hogy meglátogatom Ausztráliában, úgy, hogy ott töltjük a 2005/2006 szilvesztert is, aztán meg szülinapozunk (jan. közepén), és ez így tényleg nagyon emlékezetes lesz ... most meg meglepett ez a pirinyóság, akivel persze ekkora utat még nem teszünk, úgyhogy nekem is marad az "öregesen, csendesen" (de "úgy segít meg az Isten" így folytatódik egy nóta) és milyen igaz, mert szép-szép egy ilyen út, de annál, hogy kisbabám lesz (van) nincs csodálatosabb! Kép

fic. (kissé érzelgős hangulatban)
ficánka

Jelentem, házfelújítók még mindig sehol. Én ezt nem értemKép Ráadásul felhívtam tegnap a védőnőt, hogy ne jöjjön ki holnap, mert nem leszünk itthon a felújítás miatt. Most csinálhatom vissza az egészet. Szerintem ma már nem jönnek.

Zsanci,
nálatok mi a helyzet, ott vannak már az élmunkások?

Oxi!
Ne írj telergényt, most már elment az asztalos is, anyukád is itt van, úhgyhogy á la Ada: szüjjélmá'!!!

Kép
Kép
manoka11

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Oxi, örülök, hogy "megy a víz" és hogy jól vagy, jó pihenést kívánok! Sztem kezdődhet a teleregény, persze csak ha ti is így gondoljátok! Kép Mert ha nekem még tényleg van 10 napom, azért azt ne várd ki, az még messze van nagyon! Kép
fic. (38+4)
ficánka

Zsebi!
babazene 2. cd-be mi is benevezhetünk????
Recca!
ez tök tuti!! Ha előbb tudtam volna...és úgy tűnik, könnyű is megkötni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka!

hozzánk csak 10-én jönnek. de rögtön maradnak is július 26-ig....Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca, kösziKép

Zsanci Kép

Kép
Kép
manoka11

Recca:
Hálás köszönet.

Manóka:
akkor ismered a nyűglődést Kép don't worry, no puki...mindig ez jut eszembe Kép

Fic: akkor Neked tényleg közel lesz Kép
ada007

Most lepihizek (az éjszakák már zaklatottak, hogy készüljek a babás időkre), úgyhogy SZASZTOK! De így legalább nem f.som tovább a szót, és Jucust nem bosszantom fel KépKépKép mer'azt nagyon nem akarom! Kép
ficánka

Ildi: babazenét még csak pocakon keresztül hallgat a bébi, de imádja. És remélem szeretni fogja pocin kívül is. Nekem személy szerinta kettes jön be jobban és én is tudok neked másolni.... És bármikor odaadni. De persze sokan ajánlkoztak mások is nem akarom elrabolni tőlük sem a lehetőséget.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Elszállt amit irtam,ez nem ér.

J.Zs

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Nekem jó tőled is a CD! Zsebitől most úgy is annyian rendelek! Kép
Zsebi? Mit szólsz? Akkor nem kell annyit írnod belőle! Nem baj?

Ficánka!

Köszi a megnyugtatást!Kép

Ildi
ildi76

Megismétlem, de a felére nem emlékszem

Fic: tök jó, hogy minden rendben, remélem tényleg egyszerre szülünk, ha nem is együtt én egy kicsit máshol leszek...Én is kiváncsi vagyok, hogy kiből pottyan ki először....

Babazenét tőlem is lehet igényelni, van néhány mesém is CD-n és Halász Judyt válogatás, babának teccik naon ám.... Nem akarok senki elé bepofátlankodni, de ha igény van rá, akkor Zsebivel megoszthatjuk, hogy ki kinek másol.... Szóval állok elébe, mi is XI. keresek vagyunk ám.

JohannaZseb
Na megyek körülnézek köldökzsinórvér ügyben dán honlapokon is, hátha okosabb leszek. Õk jobban élnek...

Kép
Kép
johanna1975

zsanci,

adagolást plíííííííííz és hogy ezt akkor is eszem ha éppen nem fáj?már életem végéig?KépKép
beveszel a klubbaKép?
Vendég

johanna,
engem minden Cd érdelek,plízKép
és nekem is vannak,csak már nagyobbaknak,mondokák meg ilyesmik,valakit érdekel?csomo halász judit,judit és a zenemanók,bőrönd ödönKép,cifra palota ,meg ilyenek!

zsanci,
most mivan kő a hasfájásra a csepp???????????mert nem nyilatkoztál hogy feladjam ééé.

fic,
cuuuuuuuuuuuuuuuuuuup,cuuuuuuuuuuuuup,cuuuuuuuupKép
igyekszem összeszedni magam és írok!

gigi
Vendég

Sziasztok!
Manóka!
Petrának szerencsére nem sűrűn volt ilyen kakigondja, ha volt is inkább már akkor, mikor mást is evett, de nekünk a kamillatea mindig bejött Kép (cukor nélkül természetesen!)

Gigi!
Szerintem nem értettél félre, sokat elárul, hogy azok sem vetetik le, akik ezzel foglalkoznak, és ők azért csak tudnak valamit. Egyébként a cikk többi részéből is az jött inkább le - nekem legalábbis - hogy ez inkább csak egy divathullám most, de olyan nagyon sok értelme nincs ... úgyhogy ne lelkifurdalj Kép

Aranyérre még a talpmasszírt tudnám ajánlani, persze csak, mint laikus, de nekem bejött: a belső lábszáron a kiálló bokacsont fölött van a reflexzóna, ott kell hosszan nyújtva maszírozni. Érezni fogod, hogy fáj is (ha tényleg komoly az aranyár, akkor k..vára), viszont az aranyér javul tőleKép

Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan is lesz a júniusi sorrend, most tök sokan leszünk megint nagyjából egyszerre, aztán nem is tudom, talán Ancsi, de ő csak valamikor augusztusban ...

Na megyek, pihenek kicsit, arra is rájöttem, hogy este is korábban kéne lefeküdnöm, mert mostmár bármelyik hajnalban (valahogy azt gondolom, hogy hajnal lesz) dönthet úgy a Maszat, hogy útnak indul, és jó lenne kipihentnek lenni Kép

Úgyhogy mindenkit fel is hatalmazok, hogy ha este 11 után lát írni, akkor küldjön el a sunyiba Kép ... vagy cipeljen a mókusok elé Kép

Bogárka (36+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nemtom ki küldte, de megjöttek a RotykóManók; eredménye Nyakigkaka Kisasszony...csak a fürdés segített Kép

Éljen!!!!!!!!
ada007

Oxi !
Tényleg irány a szülőszoba Kép

Ada ! ,
Mennyire igaz, hogy az izomláztól kevesebb lesz a tej ?

Ti adtok pénzt a gyerekorvosnak , azaz inkább mennyit ? A miénket külön kértem fel és mindig házhoz jön .
Védőnőnek ?

Más : mikor változik a babák szeme színe ?

Kép
Kép
greenolive

Zsebi, Johanna!

Babazene kettőt léci kérek én is!
Bogárka. cipelést vállalom a mókusok elé, már rég láttuk úgyis egymástKép
ada007

Sziasztok!

Sajna sok mindenről lemaradtam, de igyekszem pótolni. Történt valami újdonság az elmúlt pár napban? Kép Egyáltalán nem volt net két napig.. Kép
Láttam, Kocsis doktornőt dícsérte valaki, én is csatlakozom, hozzá járok, és nagyon tündér egy nő. Kép

Szeretnék véleményeket kérni, ha lehet. A férjem beszélt pár órája a családjával, és felmerült, hogy az lesz az igazi "tesztelés", ha túlleszünk a szülésen. Mármint,, hogy abból a családból ki fog meglátogatni minket a kórházban, és otthon. Szerinte mondani kéne a családjának, hogy készüljenek, hogy hozzánk járni kell. Ezt mondani kell? Én nem fogok a Kelenföldi aluljárón végigcaplatni egy pár hetes babával, hogy elmenjek anyósékhoz... Kép
Viszont ő egyből rávágta, hogy a húga biztos nem fog jönni, mert a 2.baba, kb 2 hónapos lesz. Ugyanez volt az esküvőn is, ugyanezért nem jöttek, csak akkor az első gyerek volt két hónapos. Ha valaki be akar jönni, az bejön, nem? Mi a véleményetek?

Szép napot mindenkinek! Kép
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: