A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Szilvi! 2 hét után voltam vérvételen, ami egyből kimutatta. Drukkolok neked nagyon!!!!!
Köszi mindenkinek a gratulációt, de még nem szabad ilyenkor elbíznunk magunkat, még nagyon korai!!!
Lkt. Forró vizbe, kádba ne fürödj, kíméld magadat.
Az inszemre azért volt szükség, mert 35 éves elmúltam és nem lehetett már várni a jószerencsére.Minél idősebb az ember annál kevésbé termékeny.Szerintem az ásványvíz meg a joghurt is nagyon egészséges, de tőletek hallom először, hogy ilyen szempontból hasznos is.Ja és már az orvosi akció előtt 1 hónappal szedtem az Elevitet.
berci

Sziasztok Lányok!
Berci!
Gratulálok Neked! Nagyon szerencsések vagytok, elsőre nem nagyon szokott sikerülni! Nekem pont egy hete volt a 2., majd egy hét múlva megyek vérvételre, ha addig nem jön meg, mint múltkor. Neked hol csinálták?
Szilva! Nagyon drukkolok Neked!
Holnap ahogy tudsz, jelentkezz!
fjm

Ági, Berci! Köszönöm a válaszokat. Szóval semmi különös. A sok vízet megoldja a kánikula, a sok fehérje pedig a mi intézetünkben különben is kötelező. Folsavat, Maca Vibét szedem a cilkus elejétől. LEgszívesebben otthon "döglenék", mert annyira fáradtnak érzem magam.

Ági! Gratulálok, hogy mindjárt lesz kiskönyved!!Még csak most derült ki, hogy babát vársz, és már itt tartunk. Különben van valami közös a kettőnk inszemében, mert emlékszem, hogy Neked pont a 2.inszemkor volt a tüszőrepedésed. Nálam valszeg ugyanez történt, mert a reggeli UH-n 5 nagy tüszőm volt, amiből az egyik 33 mm óriásbébi.Az inszemre 12.30-kor került sor, amikor már volt méhnyak váladékom, ami annak a jele, hogy beindult a tüszőrepedésem. Azonnal Rád gondoltam, hogy ez Neked is szerencsét hozott.Kép
lkt

Sziasztok!

Wish, hogyan csináltad meg ilyen jól a hőgörbémet?
Elvileg a héten nem kell megjönnie.

Móni
0+29
moni_73

Móni Kép
Beírod egy excel táblába az értékeket, aztán kijelölöd és megnyomod a függvény gombot. Onnan már magát magyarázza a dolog.

Timi Kép
Cinket szedsz? Biztos nem csak a lombikhoz használ.

Wish

wish

Lkt Kép
Akkor nagyon szorítok neked. Melyik nap is lesz meg pontosan az eredmény?

Kép

Kép
pkagi

Wish! no, cinket nem szedek. Aszondod vegyek?? Ezen nem múlhat.
Ági! Pénteken volt az inszem, a doki azt mondta, hogy ha 3 hét múlva nem jön meg, akkor kell tesztelni. De jó lenne már ott tartani!!!!!!Kép
lkt

Timi Kép
Kivárod a 3 hetet?
Szerintem egyél cinket, ártani biztos nem árt.

Wish

wish

Ez tetszik Wish, hogy Veled minden topikban lehet találkozni és eszmecserét folytatni.Persze minden oldalon más témában.
Még nem gondolkodtam ezen a 3 héten. Az esetleges mensim meg fogja oldani a kérdést. 2 hét múlva úgyis kiderül, hogy szükség van -e a tesztre. Majd meglátjuk!!
lkt

Sziasztok Lányok!

Jelentem, túl vagyok az inszemen. Minden jól alakult; mindkét tüszőm szépen megrepedt, a m.ny.hártyám is vastagodott. Most már csak ki kell várni a végét, ami jó messze van!

Berci
Te nagyon jó Ómen vagy nekem, én is 35 elmúltam, és nekem is ez az első inszemen. Szeretnélek téged majmolni a dologban!!!

Noémi
Képzeld, annyi beavatkozás volt tegnap, hogy csak 8 percig feküdtem "fejre állítva" a n.gy. széken, utána meg simán hazaküldtek.
Azért otthon ráfeküdtem még 1 órácskát, megemelt csípővel a dologra, hátha számít valamit!

Wish
Légyszi írd be nekem, az 1. inszemet!!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva! Hol csinálták az inszemedet?? Kell valamit most szedned???
Maga a beavatkozás nálam is 2 perc volt, azt mondta a doki, hogy ennél közelebb már nem lehet a petikékhez rakni a spermát, ezért nem kell utána feküdni. Azért otthon én is pihentem délután.
lkt

Szilva Kép
Akkor most drukkolok Neked és Timinek. Pár nap van csak köztetek Kép
Neked mikor kell menni vérvételre? Mennyi lett végül a nyálkahártyád?

Wish

wish

Lkt

A Budai Meddőségi C-ban csinálták, és napi 3x1
Utro-t kell kúpoznom.
Te hova jársz? Te vagy a Timi? Neked melyik nap csinálták? Te mit szedsz? Mikor lesz eredmény, és milyen formában?

Wish
Júni 17-én kell visszamennem a reggeli vizeletemmel, és ott csinálják meg a + tesztet!
A nyálkahártyám 9 mm. A doki azt mondta, hogy az már jó. Tényleg? Nem tudom mennyinek kéne lennie....

Köszi nektek a drukkot, raktározom őket magamban!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép nagyon drukkolunk!!! Kapsz utrot? Mennyit? Nem lesz rövid a következő 2 hét, én arra gondoltam, hogy mindegy, nem rajtam múlik. Ha ott a baba, akkor kár idegeskedni, sürgetni, ott is marad (Kép), kell neki az idő. Ha nincs ott, akkor meg pláne kár idegeskedni.

Puszi

Noémi
Vendég

Szilva Kép Egyszerre írtunk. A HCG eredményeket megtalálod a www.lombik-baba.com oldalon.

Pusz
Vendég

elírtam, kötőjel nélkül Kép www.lombikbaba.com
Vendég

Noémi
Én is pontosan így gondolom, hogy feleslegesen idegeskedik az ember. Ennél többet már úgysem tehetünk a babócákért. El is határoztam, hogy nem fogok tesztelni. Ha megjön időre, akkor azon nincs mit töprengeni, ha meg nem, akkor majd megcsinálják ott a tesztet.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok! Túlvagyok az átjárhatóságin, péntek délelőtt csinálta Krizsa. A kacsa volt az egészben a legkellemetlenebb, a többi tűrhetőbb volt. Mindkét oldal átjárható, a méhemet nagyon megdicsérte. Két napig vérezgettem, mostanra már minden oké.
Annyira megijedtem a beavatkozástól, hogy lehet, hogy még két hónapig spontán próbálkozunk, csak néha elmegyek uh-ra és kapok repesztő szurit ha elég nagy a tüsző.. Jó lenne, ha pont nálam jönne be a babona, miszerint az étjárhatósági után könnyebb teherbe esni...
Minden esetre cickafark tea, elevit, folsav, E-vitamin megy minden nap.
kisegér

Kérdésem lenne: a toxoplazma egyszeri fertőzés vagy visszajöhet? (nekem volt)
Noémi, a lombikbaba oldal nem nyílik meg.
kisegér

Szilva!Igen, én vagyok Timi, LKTimi. Nekem múlt pénteken volt az inszemem, szintén az első. Mi a Dévaihoz járunk (mint WishKép).Õ Hozzátok képest nagyon leegyszerűsíti az inszemet, mert nem ad repesztőt (viszont 2 naponta kell menni UH-ra), és utána sem kell semmit szednem csak a folsavat. (én megspékelem Magne B6-tal és Maca Vibevel) Az utro gondolom, valami progeszterontartalmú cucc. Nálam ez fel sem merült, gondolom amiatt, hogy a hormoneredményeim teljesen rendben voltak.

Noémi! Ha jól értem, Te is ugyanebben a cipőben jársz. Ja fölösleges ezen agyalni, csak ezt ugye nehéz betartani. Én is igyekszem (több-kevesebb sikerrel) lefoglalni magam.Szintén BMC-s vagy?
lkt

Timi
Akkor izgulhatunk együtt a következő 2 hétben.
Majd jelentkezz, mi van veled. Az Utro - ha jól tudom - a baba megtapadását segíti elő.
Vigyázz magadra, csak semmi stressz!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Emi

Hogy álltok? Kihasználtátok az akciózos napokat?
Ha jól sejtem mostanában voltak, vannak?????
Köszi a drukkokat, jól esett!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Emi!! Én is kérdezem, hogy hogy vagy???
Tudsz-e jönni vasi a találkozóra?? Tudom, rokonlátogatás függő, de én azért bízom. A Dévais fórumon zajlik az utazás szervezése, több helyre beférsz. Várni fog Téged egy fincsi, természetesen fehérjedús ebéd!!!!!!

Szilva! Próbálom napi 8 órára korlátozni a munkámat, és kerülni a stresszt. Eddig (2 napja) sikerült. Viszont kívánom!!!!!
lkt

Timi

Köszi

Kép
Kép
szilva069

Timi Kép én is BMC-s vagyok. Nekünk ősszel lesz a 3. inszem. Kép Szorítok nektek!

Szilva Kép én is vérvételből tudtam meg Kép Jó napi 8 órát meg 16 pihenést! Kép

Hol van mindenki más?
Mindenki átment a Babaprojektes topikba? Úgy látom sokan inkább oda írogatnak, ejnye bejnye. Mennyünk mi is??? KépKépKép:
Vendég

Noémi, még egy kérdés. Egyszer írtad, hogy a BMC-ben nézik lombiknál, hogy mennyire érett a tüsző, hormon alapján. Ez az inszemre is igaz, vagy csak a lombiknál van ilyen vizsgálat?
kisegér

Kedves LKTimi!

Korábban olvastam, hogy a férjedet herevisszérrel műtötték, és hogy utána javult a termékenyítőképessége. Nálunk is ez a helyzet, alaki eltérést okozott (98% fejeltérés), lassan fél éve volt a műtét, azt mondta az andrológus, hogy bő egy év, amíg normalizálódik. az első kontrollon sajnos még nem volt javulás :-(
Nálatok milyen eltérést okozott a spermaképben? Mennyi idő alatt rendeződött? Elnézést, hogy így "ismeretlenül" érdeklődök, csak nem tudok olyanokat, akiknek hasonló problémájuk volt.
Az inszemre emiatt került sor nálatok?

Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön!!!

Tappancs
tappancs

Kisegér Kép hormont a stimulációkor csak lombiknál néznek rendszeresen, mert ott fennáll a hiperstimuláció veszélye, amit csak abból tudnak megállapítani. Inszeminációnál annyira kevés az alkalmazott hormon, hogy nem tud ilyet okozni, legfeljebb 1 helyett 2 vagy 3 tüsző érik meg.
Remélem segítettem.

Noémi
Vendég

Szilva Kép akkor nagyon drukkolok, hogy sikeruljon !
Lkt, Kép neked is szoritok !! Nekem is ugyanazt mondta a doki az inszem utan,,hogy "kozelebb mar nem lehet tenni. " szoval az 5 perc pihi tok eleg. A tobbi, mar csak lelkileg szamit....Bar az is donto fontossagu, mint tudjuk. A franya meddoseg hattere ugye legtobbszor lelki bibi...Kép

Szoval fel a fejjel lanyok, mar uton vagytok !! Marmint a baba.

Berci Kép szia - es gratulalok ! Fantasztikus, hogy az elso osszejott ! remelem szerencset hozol nekunk is Kép

Wish Kép koszike a levelet, mindjart irok en is...
saci

Noémi Kép
Nem megyünk sehova, maradunk ezen topikon. Mondom én, aki mindenhova irogat Kép De a lényeg, hogy ide is! És nem is ugyanazok a lakói a másik topiknak.

Timi Kép
Az utroban progeszteron van.

Szilva Kép
Úgy tudom, hogy 6-tól már jó, úgyhogy a 9 teljesen OK. Egyébként ha azt nézed, hogy méhen kívülinél nincs nyálkahártya és mégis megtapad a rossz helyen a baba Kép, akkor akár 2 mm is elég kell legyen. Nem?

Wish

wish

http://www.zoldujsag.hu/2_01/b8.htm

erdemes elolvasni ! en mar hallottam errol az Avivarol, de most vegleg meggyozott !! Kép

saci

tundi, hogy vagy?
szia wish !!! Latod, megiscsak vagyunk itt is......
saci

Sziasztok! Ebben a hónapban kipróbáltam az Evidence ovulációs tesztet! Kiváncsi voltam hogy tényleg van a peteérésem. Mivel 28 napos a ciklusom, a 11. napon kellett elkezdeni. Tegnap, azaz a 14cn pozitív is lett! Úgy örültem neki!
Azt írja hogy a pozitív jelzést követő 24-36 órán belül történik meg a tüszőrepedés! Mi nem is tétlenkedtünk tegnap este, és ma sem fogunk! Kérek drukkokat!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Nicika!
Semmilyen érdekes műsor nem lesz a Tv -ben!:-)
Tehát ne aggódj, hogy lemaradsz valami érdekes show műsorról. SORÍTOK NEKTEK!
Én most azon "küzdök", hogy ne essen le a hőm 37.1 ről. Már a 21.-ik napon vagyok, a 24-v.28 cn. -ból.
Szerintetek ez még jó?

Kép
lara26

Hát Lara nincs is kedven TV-t nézni! Inkább mást fogunk csinálni a párommal! Már alig várom!
Ma már tuti megrepedt a tüszőm mert fel vagyok puffadva és fáj-feszít a hasam! Nálam mindíg ez szokott lenni a tüszőrepi jele!

Szerintem ha fent marad a hőd, akkor bizakodhatsz! Nagyon szorítok!

KépKép
nicika

Nicika Kép
Ez nagyon jó hír Kép Sok sikert ma estére Kép

Lara Kép
Bízzunk benne, hogy fenn marad a hőd.++++

Saci Kép
Mikor mész avivára?

Wish

wish

Szia Tappancs! Szó sincs arról, hogy ismeretlenül írsz. Mindenkit nagy szertettel fogadunk.
Tehát: a férjem eredménye a herevisszere előtt katasztrófális volt, kevés, pár millió, és abból is alig motilis. Pénteken az inszemkor 16,5 milliója volt, de végül inszeminációra alkalmasat csak 2 milliót tudtak keríteni, morfológialilag 37 % volt rendben, tehát 2/3-a még mindig bibis a fejében. Erre a doki azt mondta, hogy 50 % felett kellene lennie. Annó az andrológus (dr Papp prof, Szabolcs utca) azt mondta a férjemnek, hogy ez genetikai dolog, és nagyon semmit sem befolyásol. A nőgyógyi másképp mondta ezt most nekünk.
Amikor a Dévai Intézetbe kerültünk, akkor rendben találták a férjem spermaképét, amiért nem azonnal kezdtünk az inszemmel, hanem ezt megelőzte 3 hónap ovi indukció terminált együttléttel. Mivel ez nem járt sikerrel, ezért váltottunk az inszemre, és most kiderült , hogy a spermakép még mindig nem túl fényes.
Nagyon érdekes, amit a fejeltérésről írsz, hogy a férjed dokija a műtéttől ebben is javulást vár.
Különben a férjemet kicsit több, mint 1 éve műtötték.
Nálatok nem merült még fel valamilyen mesterséges megtermékenyítési út, mint megoldás?? Vagy vártok még, hogy rendeződjön a férjed eredménye??
remélem, elég részletesen válaszoltam a kérdésedre.

Köszi mindenkinek a drukkokat. Iszonyatosan jól esik, nagyon sok önbizalmat ad!!!!!KépKép
lkt

Kép
Kép

wish

<font color="aa00aa">Sziasztok csajszikKép
Tegnap voltam első UH-n. Láttunk a pötyit!! Ott dobogot a kis szíveKép Olyan aranyos volt. A férjem könnyezett a boldogságtól. Most már 7mm. És kb. 7 hetesnek felel meg.
Olyan boldogok vagyunkKép
Mindenkinek sok sikert!!!+++++++++++++++++++++++
Puszi</font>
Vendég

Olik
Gratulálok a kis pötyikédhez, nagyon édi lehet!

Noémi
Lenne egy kérdésem. Mi van akkor, ha nem sikerül az inszem, és megjön a mensim rendesen 28 napra. Az elvileg júni 11. Nekem júni 17-én kell visszamennem az eredményért. Ha megjön, akkor
mit tegyek? Lehet folytatni a stimut a következő ciklusban is? De akkor gondolom beszélni kell a dokival. Szerinted ilyenkor mi van?

Mili
Hogy vagy? Sajnos nem jelentezel.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Kedves LKTimi!

Köszi a választ! Akkor nálatok a menniységgel volt a gond, úgyhogy kicsit más a szitu. Nálunk a spermaszámmal nem volt gond, a fő probléma ez a morfológia volt, meg egy kis motilitási eltérés. Õt is a Szabolcs utcában műtötték, a doktornő szerint (aki ennek a problémának a szakértője) a morfológiai eltérést a visszér okozta, és kb. egy év alatt normális lesz a spermakép. Persze felvetettük az inszemináció lehetőségét, de szerinte ezt érdemes kivárni, mert biztos a javulás. Addig sem kizárt, hogy sikerül. Mi nagyon türelmetlenek vagyunk természetesen, de végül is fél évet még tudunk várni, ha a természetes módra van esély. a többi módszerre utána is lesz lehetőség.
Akkor az inszemre végül is a párod eredményei miatt került sor? ez fura, hogy egyszer azt mondják, hogy rendben, utána megint nem annyira. úgy látszik ez ingadozhat is...
Nálad amúgy milyen vizsgálatokat csináltak? Minden rendben volt? Hány évesek vagytok? Mi 28-29.
Köszi: Tappancs
tappancs

Tappancs Kép
Határozottan ingadozhat. Nálunk 2 milliótól 12 millióig 10% normálistól 40% normálisig már volt minden. Bár úgy tűnik ez utóbbi valami különösen sikeres alkalom volt, mert azóta sem volt ilyen, inkább 4-5 és 20%.
Egyébként szerintem még mindig jobb, ha műtéttel lehet rajta segíteni, nálunk marad ez az eredmény, amit Macaval és akupunktúrával próbálunk javítani.

Wish

wish

Kérlek benneteket, ezt most tényleg továbbítsátok MINDEN általatok ismert e-mail címre, illetve aki tud az segítsen. Köszönettel! Tegnap született egy kisbaba, akinek sürgosen vérre lenne szüksége, különben meghal. Akiket eddig behívtak (47 ember) azoknak a vérét nem fogadta be a szervezete 0 Rh negatív vér kellene, aki tud segíteni, az hívja az alábbi számokat! Köszönöm

Miklós

Országos Vérellátó Szolgálat
06-80/324-244
36-1 372-4244

-------------------------------------- Hirdetés --------------------------------------------------
lkt

Sziasztok Lányok Kép
Mindennap veletek vagyok olvaslak beneteket. Kép
Látom sokmindenkinek lehet akkor most szurkolni. Kép Mennek a drukkok ezerrel. Kép
Olik gratulálok Kép

Mi jól vagyunk. Tegnapi front egy kicsit megviselt, de ma már túljutottam rajta.

Noémi Kép
Én nem megyek innen sehova sem, főleg hogy vannak itt emberek, mint például te, akinek nagyon érdekel a sorsa. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Olik gratula a pöttyödhöz!

Lányok! Lehetséges olyan hogy az ovulációs teszt pozitavat jelez, de a hőmből nem látszik az ovuláció?
28 napos ciklus esetén hányadik naptol kell emelkedni a hőnek. Nekem ma reggel 36.6 lett, ami sima alaphő!

KépKép
nicika

kedves Wish!

Igen, úgy tűnik tényleg sok mindentől függhet...
amúgy a 14% normál morfológia már jónak minősül (most vitték le 30%-ról :-O )
Mi is annak örültünk (persze a sokk és szomorúság mellett/után), hogy a műtét legalább egy esély a javulásra. Ezért is várjuk ki azt az időt amit a doki mondott, csak nem hitegetne minket, ha nem lát esélyt. Õ is szedi a Macát + E vitamint.
A kontrollon viszont enterococcust találtak a mintájában, úgyhogy 2 hét antibiotikum-kúra kellett :-( ez meg lehet, hogy megint rontott a spermaképen :-((

Tappancs
tappancs

Lányok, csak vicceltem Kép, nagyon pangott tegnap a topik, és sok ismerős nevet láttam a babaprojektesben. Rosszul kombináltam. Kép

Szilva Kép az inszem utáni 14. napon lesz a vérvételed, ugye? Vagy vizeletet viszel? Az, kb. a 28. cn-ra kell, hogy essen. Ezidő alatt pedig nem lenne szabad, hogy megjöjjön. Ha mégis így lenne, az sem biztos, hogy a mensi jele. Nagyon drukkolok. Ha ott tartunk, válaszolok! KépKépKépKép
Addig tessék várni Kép

Lara Kép remélem fennmarad a hőd Kép Én nem értek hozzá, nem mértem sosem, de még jó is lehet.

Olik Kép nagy gratula a 7 mm-eshez! Hogy vagy?

Ági Kép és veled mizújs? Remélem jól vagytok! 10. hetet taposod már, ugye? Kép
Vendég

Sziasztok!
Olik! Nagyon irigyellek! Én lassan már el sem hiszem, hogy ez egyszer velem is megtörténhet. Vigyázzatok Magatokra!
Szilva!
Hétfőn sokat gondoltam Rád! Tegnap akartam már Neked írni, de semmi időm nem volt. Pihenj sokat!
Mikor mész vérvételre?
Nekem hétfőn kell mennem, de már abszolut kezd görcsökgetni a hasam, ahogy menszesz elött szokott. Na, mindegy!
LKT!
Sok sikert Nektek is!
fjm

Noémi
Nekem a 34.napon kell vinnem vizeletet, ezért jutott eszembe, ha nem sikerülne, akkor az már a 6. nap lenne, és az azt jelentené, hogy csúszok a stimuval.
Különben megoldottam a dolgot, beszéltem dokival, aki azt mondta, ha megjönne, akkor menjek a 2. napon UH-ra, és kezdődik minden előröl. (Erre azért remélem nem lesz szükség)

Fjm
Köszi neked is a gondolatokat, mos megpróbálom
visszajuttatni a mensiüző drukkokat, mert igencsak szükséged lesz rájuk.
Akkor mennek: drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép
Igen lassan a 10. hetet tapossuk. Hányinger nincs, fáradság még van. Kapom még folyamatosan az Utrot 3x2-t. Itthon vagyok, amit nagyon élvezek. Tegnapi front egy kicsit megviselt, de már túl vagyok rajta. Kép 15.-én kell visszamennem a dokihoz, 8.-án a pajzsmirigyeshez. Ha 15.-én rendben van minden, akkor talán egy kicsit felszusszanok.

Fjm Kép
görcsölés ha baba van a dologben akkor is szokott lenni.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép olyan jó olvasni amit írtál. Remélem minden rendben lesz veletek. Szívből drukkolok nektek. A 12. hét tényleg vízválasztó, de azt hiszem az otthon pihenés nagyon jót tesz, ne aggódj. Legközelebb én is otthon maradok. Téged mikor írt ki az orvos? Hányadik héten?

Szilva Kép remélem nyár végére neked is hasonlókat írok majd, mint Áginak Kép. Áginak különben így sikerült a második inszem, rögtön az első sikertelen után KépKépKépKépKép

Puszi

Noémi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: