4 óta nem tudunk aludni, Balázs egyszerűen képtelen volt visszaaludni...kicseréltük a pelusát, kapott inni, de semmi...aztán láttuk, hogy nyulkál a szájába, és érzem, hogy már majdnem kijött a foga. Szegénykém, nagyon megszenved vele, nemrég sikerült neki visszaaludni.
Bedi
Nagyon megható a szülésed története és újra átéltem én is az egészet
Nagyon ügyes voltál és gyönyörű a kislányod
Csapó nem mondta a végén, hogy "még egy perc és meg van a baba"?
Mert általában ezt szokta mondani, mondjuk, lehet, hogy 10x
Érdekes, hogy Réka, az egyik szülésznő is mondta, hogy mondják az okosok, hogy kevés gyerek születik, náluk általában mindig teltház van. Valószínű, azért is, mert szerintem nagyon jó orvosok dolgoznak abban a kórházban és a szülészet is megfelelően el van látva.
A csecsemősökkel milyen tapasztalataid voltak?
A talira meg szerintem nem gond, hogy elhozod a picilányt, legalább nosztalgiázunk egy picikét
Egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor és hol legyen, a jóidő jöhetne már. Múltkor láttam itt a felettünk lakó csajszinak a kisfiát, hát olyan furcsa volt, hogy nemrég még Balázs is ilyen picurka volt
Dóri
mi van veletek, már nagyon rég írtál!! Minden rendben? Krisz
Jó, hogy Máté újra szopizik
Bazsi is nagyon szeret, viszont nekem már egyre kevesebb a tejcsim, de naponta még kábé 3x szopizik ő is
Pussz
Lau

Annyira szörnyűek ezek a hivatalok.Ma megyek 3-szorra.És eddig semmit nem intéztem,a párom meg forgalmi nélkül mászkál

Akármit kérdeztünk, mindig kedvesen és türelmesen válaszolt, persze a csecsemősök között is volt ilyen, 1-2 kivétellel