Lányok, én lassan elindulok bentről, most már hamarosan mehetek a dokihoz. Szorítsatok nekem, hogy minden rendben legyen!
2005.05.27 15:05

Gyerünk, hozz szép és jó híreket, meg képet!!!
HÁt, nemhogy elcsodálkozott, teljesen kiakadt ma reggelre az uram. Persze nem a cérnás miatt, hanem úgy egyáltalán. Hogy lassan csak erről fogok beszélni, és hogy miért nem tudom elfogadni, hgoy nem lesz és kész. Hát, köpni, nyelni nem tudtam, és csak azért nem bőgtem,mert már indultam a suliba tanítani. De alig tudtam koncentrálni, nem is érdekelt az egész. Annak tudom be, hgoy ma lesz este egy rendezvény, amin Õ a házigazda, és kicsit feszült az utóbbi napokban. Szóval a kiakadás nem a varrás-cérás dolognak szólt, hanem annak, hgoy egy ideje mondogatom, hgoy mi lenne, ha örökbefogadnánk....Nekem az is jó lenne. De Õ teljesen elzárkózik, enm tudja elképzelni, hogy másnak a gyerekét felnevelje. Szerintem meg csak meglátná és megszeretné azonnal....
MIkor tudod meg??? 2005.05.27 17:29
2005.05.27 17:50
), gyors reggeli UH, ahol is kiderült, hogy van egy már 33 mm-es tüszőm (a többiből is 21 mm volt a legkisebb), úgyhogy délre kellett visszamennünk, kevés várakozás után engem hívott be először a 3 inszemes lány közül.
a 37%-a volt rendben morfológialilag.Ennek az adatnak elméletileg 50 % felettinek kellene lennie. 

Kaptunk lelki fröccsöt az Ági nővérkétől, tudjátok, fő az optimizmus!! 2005.05.27 18:56
Az én férjem nem lett volna ellene az örökbefogadásnak, de nem tettünk érte semmit. Valahol nagyon mélyen éreztem, hogy nem lesz rá szükség. Szerintem aaz örökbefogadáshoz nagyon elszántnak kell lenni és nagyon nagy alázat. Az embert néha (gyakran
) a saját gyereke is kikiészíti. Hát nem tom. Én mindig figyeltem volna, hogy milyen a természete, ki tudja ki szülte? Éppen ezért minden elismerésem aki adoptál.
2005.05.27 19:07
Fényképet nem kaptál róla? Tudom, hogy még csak egy pötty, de azért olyan jó látni
Drukkolok annak az egynek spermucinak, hogy célbaérjen, de az se baj, ha kettő ér célba.
2005.05.27 19:10
Direkt visszakerestem, hogy hényadikáón született, de ezek szerint sikerült mégis elbénázni. Öregítem itt szegény kislegényt
Javítom!2005.05.27 19:16

Mikor kell menned újra? Neked is rá kellett állni a mérlegre meg mértek vérnyomást?? Vgay majd csak következőre???
2005.05.28 07:45
!!!!! Hurrá, hurrá!!!! Nagyon jó hír, nagyon gratulálok!!! Ez hihetetlen. Még emlékszem mikor elkezdtél írogatni, meg hezitáltál nagyon sokat a Dévain, most meg.... látod jól döntöttetek. Meg valahol érezted is te, hogy nincs veletek semmi gond, csak van egy akadály, amit most aztán sikeresen vettetek
Vigyázz magatokra!!!
Szurkolok nagyon az inszemhez!!! Sajna a Dévai végigcsinálja mind a 6-ot (persze nektek nem lesz több
), nekünk semmi esélyünk nem volt így, de mivel volt egy HSG-s papírom arról, hogy van egy átjárható pvezetőm (petéket termelő p.fészek nélkül...) így megcsináltunk 3-at. Aztán mondtam, ne kínlódjunk tovább és szereztünk andrológiai papírt amivel már lehetett lombikolni. Mikor kell tesztelni??
Mi van veled? Hogy döntöttetek?
Szia festőlány! Ezt már szeretem! Így kell jól lekötni magunkat és nem gondolkozni a témán - és még milyen hasznos is amit csinálunk. Anno a régi lakásunk hálóját és előszobáját is én festettem ki. Ráadásul nagyon huncut lett, antikolt festést csináltam, hát elég jól sikerült
Mindenki a csodájára járt
Ügyi vagy!!! Tojjál mindenkire, ez a nyár a tiétek!!!! Ugyanúgy stimuztok??? Voltatok már az andrológusnál??
Mizu a vizsgáddal??? Megjött? Beszéltél a dokival?
Biztos, hogy jó eredményt kaptok
Szurkolok nektek persze.
Remélem jól sikerül a mai banzáj. 60 ember! Te jó ég! Majd mesélj. A babákban meg gyönyörködj, ne hagyd, hogy nagyon fájjon, én tudom, hogy neked is lesz hamarosan!!!!!
Hát ez az Atkins... Persze én sem eszem annyit amit ő mond, az képtelenség. De odafigyelek. (azt mondta, hogy reggelire is egy kicsi
reggelire! hús??)
Én sokáig nem is tudtam, hogy így hívják, mert az uram mindig egyedül ment le....
Gyönyörű Olivér
remélem már te is sokkal jobban vagy!!! 2005.05.28 21:16

-ák
-nak.
.
. Te egy angyal vagy, nagyon szuper csajszi, és nem utolsó sorban egy számitógép zseni.Jó a tábla, de nagyon. 
és Réka
2005.05.29 15:33
úgyhogy kettő már biztosan megvan a 9-ből. 2005.05.29 19:05
És különben is olyan gáz, hogy a főnöködet vagy kénytelen szinte először beavatni... Na, viszont ez azt is jelenti, hogy Ceglédet is kénytelen leszek kihagyni, Lkt, nagyon sajnálom! Mindenképp szervezzetek majd egy pesti bulit is! Tudom, hogy úgy nem találkozom a kutyusoddal
2005.05.29 20:47

, és minden aggodalmadat első kézből tudod vele megbeszélni. 2005.05.29 21:29
2005.05.30 07:24
!
2005.05.30 09:21

Gratulálok. Fantaszikus érzés lehet, naponta százszor-ezerszer eszedbe juthat. No, meg reggel, amikor felébredsz és minden nap tudatosul a tény!!!!!!!!

Juj, de izgi, hgoy két kiscsaj!!!!!!! 

De szépek vagytok! 2005.05.30 09:36
Gratula a lányokhoz.
2005.05.30 10:14
! 2005.05.30 11:47
és valamiért folyton fáradt vagyok. A vasárnap nagy részét át is aludtam.
2005.05.30 11:57
Minden rendben lesz!!!

Szép nevük lesz!Hihetetlen, mennyire szalad az idő, már túl is vagytok a felén! Hát ez a Seduxenes kezelés...érdekes.

2005.05.30 12:07
Nyugi... Nem olyen ijesztő. NEm szabad nagyon belegondolni, mert akkor az ember nem csinálja végig. Amikor megkaptam az első paksamétát, hgoy mivel jár, hgoy akár meg is halhatok, háááááát, szörnyű volt. De a Gigi
már előtte felkészített, hgoy ez lesz...
A bébike csak ezt akarta megvárni, hgoy szép, friss lakást kapjon...Nehogymárarégiben!!!
Ügyi vagy! Aztán hajrá, előre az ikrekért!!!!!!!!!!
Lehet, hogy a szúrások első következménye??? Valamit biztosan csinál, beleavatkozik a belső folyamataidba.... izgi!
Jó volt nagyon, de iszonyú is egyszerre! Olyan mérhetetlen fájdalom van bennem, keserűség, hogy az ijesztő.
Szani
Úgy itthagytatok, lécci ne tegyétek velünk. Régen olyan sokat tudtunk dumálni!!!!!!
2005.05.30 12:28
Hajnesz
De akkor is muszály valamikor Pesten is tartani egyet, tekintettel a nem mobilizálható kismamákra.
De persze Robi már megkapta az adagját. 2005.05.30 12:37
Bocsi, hogy osztom itt a talis ötleteket, de tisztára begerjedtem a medencétől!

Mondjuk ha belegondolok, most pont az lenne a jó, ha idén nyáron nem szabadna fürdenünk, merthogy baba van a pocakban...de akkor is!

2005.05.30 13:40
2005.05.30 14:03

2005.05.30 14:11
2005.05.30 15:18
HÁt, tényleg nem jött a postával. Na,majd holnap... 
) ott lesz vagy 50fok. Bár szerintem 40-en fölül már mindegy is, nem? 2005.05.31 08:22
2005.05.31 08:30
De nekem most három hétig sehova. Úgyhogy a pestit is csak utána szervezzétek 
2005.05.31 08:50
2005.05.31 08:54
De ezt majd belövöd magadnak, hogy hogy kellemes. Az épületet az öreg doki 7:20-25 körül nyitja ki.2005.05.31 09:39
2005.05.31 09:42
), de ha küldesz egy mailt a profilomban látható mailcímre, akkor megírom.
.
, Szani
Mi nem annál az andrológusnál voltunk, akit Dévai ajánl. De Roxalék annál voltak, majd ő megírja neked. Igaziból szerintem mindegy neki kitől visztek papírt. Milyen probléma miatt jöttök Dévaihoz?
, akkor nem lesz gond. De egyébként sem valószínű, hogy két egy hét múlva megint taliznánk, szóval nyugi nem hagyunk ki semmiből
2005.05.31 10:35