A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi!

Nagyon közel vagyunk,mert ez a megálló ha akarom akkor itt van nálunk!

Jucus
20170114224602

Hát ezekhez most nem tudok mit hozzátenni.
Maradok rídonli. Kép Végre, mi? Kép
neet, a szinte-szótlan
neet

Sziasztok!

Gigi!

Nem agyrém, írj nyugodtan! Már nekem is eszembe jutott, hogy milyen lesz, ha Timi 1 éves lesz, fogok-e nosztalgiázni!

Egyébként...képzeljétek! Párom tegnap azt mondta, hogy ha szeretnék még egy babát, akkor lesz, mert nagyon szeret engem! Mondtam, hogy csak úgy, ha Õ is akarja majd! Azt mondta, hogy Õ is szeretné! Olyan jó érzés volt, hogy változott a véleménye!Kép Talán az is közrejátszik, hogy elég sokat veszekszünk mostanában, munkahely, pénz meg egyéb dolgokon!Kép

Jucus!

Igen! Kalotaszeg az Etele utáni!Kép
És Ti merre szoktatok sétálni? Vagy melyik játszóra jártok?
De Ti a másik oldalon vagytok, ugye? Akkor át kell jönni a gyerkőcökkel a főútvonalon is?

Ja, és wiw-es vagyok? Azt Te honnan tudod? Nem értem! Nekem ez tök kínai! És akkor most mit csináljak? Világosíts fel légyszi! Ha már az vagyok, ki akarom használni!Kép

Jesszus, ilyen korán van? Akarok tovább olvasni, erre sehol semmi!

Ildi
ildi76

Jó reggelt Mindenkinek! Szép napunk van ma is Kép

Proone,
csak az a baj, hogy már mi jún. 14. körül nem nagyon leszünk, mert mindenki szülni fog akkortájt. De azért menj tornára, a kedd délelőttit javaslom 11-12 között, mert az labdás, és egyenesen csúcsszuper. Megfigyeltem, h torna napján este hamarabb vagyok hulla, de másnap reggel nincs beállva a derekam. Nagyon hasznos a gátizomtorna és a légzés része is.
Milyen a vízitorna? Hol voltál?
fic.
ficánka

Gigi,
drukk megy ezerrel, épp most időszerű! Kép De úgyis tudom, hogy sikerül! Sajnálom, h ma nem jön össze a tali, jellemző, hogy már 2 napja csak itthon pihizgetek, rövid barátnés v. anyucis sétákkal, ma meg megyek ki Solymárra kerti partizni családilag. Jó lesz, kiváncsi vagyok nagyon, mert két unokatesóm is pocakos (őszi babák lesznek), és régen nem láttam őket. És Neked is lesz pocakod nemsokára, ne szomorkodj! Kép Most még jobb is, ha nem, még Bálint is kicsi, szeretgesd nagyon sokat! A 7végét még nem tudom, de jelentkezem úgyis, ha lépünk valamerre!
fic.
ficánka

TOITOI: erről még az jutott eszembe, hogy nem lehet ám csak úgy letenni akárhova, hanem közterület foglalási engedély kell hozzá. Az más tészta, ha valaki kertjébe vagy építkezésére, tehát magánterületre teteti, de csak úgy lécseszni a Mahhgit-szigetre.

Ficánka! Alapból nagy a hasam Kép , a terheshasam nem olyan vészesen nagy, hanem csúszik a zuhanyzó alja, és fosok, hogy elvágódom Kép , emiatt kényelmetlen emelgetnem a tappancsomat, de még csak 1x kértem meg a kispapát, mert nem örült Kép . UH-ra majd kb. júni 20 körül megyünk.

Ildi! Budaörsön is van Brendon, ha úgyis kocsikáztok néha, menjetek inkább oda. A párodat meg puhítsd Kép

ancsipancsi

Moose!

Köszi a tegnapi tippet tápszerrel kapcsolatban! Tegnap kiváltottam egy újabb dobozt, az nem volt keserű, sőt ízlett (nekem), babónak kevésbé! Viszont az előző doboz keserűt inkább kidobtam!

Votiv!

És Ti hogy mennétek erre a bébiúszásra Istivel? Én is filóztam, hogy jó lenne járni, bár tömegközlekedéssel macerás, ugye? Gondolom egy csomó cuccot kellene cipelni! Hol van ez a Rubin Hotel?
Másrészt párom kész lenne, ha mégegyszer felhoznám a témát! Szerinte mindenféle baci van egy uszodában! Lehet, hogy Õ jobban parás, mint én?
ildi76

Kisün,
igazad van, lehet, hogy ez már túlbiztosítás kategória, majd meglátjuk akkor a gyakorlatban. Köszi a tippet, a farostlemez jó 5let, itt a Lurdy melletti Praktikerben biztosan vágnak méretre.
Ott vettük a fürdőkádra is a babakád alá a léceket, és tök jól áll rajta a kád!
Köszi Lindi, köszi Kisün! Kép Nektek!
fic.
ficánka

Ancsi,
tegyetek valami csúszásgátlót abba a zuhanyzóba ... irgumburgum ... még csak az kell, hogy elvágódjál! De tényleg, ahogy nő a pocakod, úgy válik kissé ingataggá az egyensúlyérzéked. A kispapának meg az a dolga, hogy kényeztessen és lesse minden kívánságodat, ezt nyugodtan meg is mondhatod neki! Persze nem arra gondolok, hogy vissza kell élni a helyzettel, és mondjuk éjfélkor közölni, hogy ha nem ehetsz fél órán belül ...-t, akkor abba egészen biztosan belehalsz, de sírni biztosan fogsz, én ahogy megismertelek, ez nem is a Te stílusod. De igenis segítsen, ha kéred, aztateremburáját! (szemöldököt összehúzó, de mosolygó szmájl).
Hogy Te milyen okos vagy, nekem ez a közterület foglalási eszembe sem jutott, mert mi mindig az építkezés területére tetettük a cuccot. Akkor ez mégsem túl jó 5let. Gondolkozom, gondolkozom, mint a Micimackó.
Csak jún. 20. körül UH? Mikor voltál legutóbb?
fic.
ficánka

Sziasztok,

Jó olvasni, hogy a rengeteg kislurkó milyen jól van... lassan már én is a kezemben tarthatom a manókámat. Jaj, de hihetetlen. És egyenlőre furcsa is.. pedig nagyon várom.... Meg sem merem majd fogni olyan picurka lesz.... :-))

Ezek szerint még minden pocakos egyben... kiváncsi vagyok, ki mikor babázik. Nekem napról napra süllyed le a hasam, fura érzés, de jó. NST egy fájást mutatott, bébi tök jól van.

Nem tudjátok a keneteredmény is olyan lassú, mint a citológia vagy az már másnapra készen van?

Bogárka: Petra igazi huncut a képen.

Tornás lányok: ti már átálltatok a kedd délelöttire? hát megkísérlem én is, hogy akkor menjek. Csak ez a fránya munkahely. ÓÓÓÓÓ nem is jó kedd fizu nap, azt pedig én intézem. Bank stb...

Járt valaki közületek a Madarászban légzésfigyelős előadáson? érdemes oda elmenni? vagy elég csak a könyv? és hol lehet aztat beszerezni?

Szép napot, élvezzétek a jó időt...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Fic, mi sem tettunk semmit a matrac es a racs koze, csak a legzesfigyelot. teljesen jol muxik. Kulonbenis, akkor mar ertelmet veszti a kokuszmatrac, legalabbis szellozes tekintetben. Kisunre ne is figyelj, beszel zoldeket Kép 2:1 a mi javunkra Lindi! Kép

Gigi, koszi a cipoinfot, ezert most marhaul drukkolok a vizsgakra Kép

Ildi, ne az alapjan etesd a lanykat, hogy neked mi izlik. Ilyen pici babanal meg teljesen mashogy mukodik ez (sot, lehet hogy kesobb is mas izelese lesz). Nyugodtan megkinalhattad volna azzal a tapszerrel, ami neked nem izlett, lehet hogy neki tetszett volna. Latod, ez, ami neked jobban tetszik, neki meg nem. Majd o eldonti, melyiket valasztja. Tenyleg kidobtad?

Ancsi, en hasznaltam csuszasgatlot a kadban (mert en is zuhanyozom altalaban es mar nagyon el akartam vagodni), ugyhogy csak a ki- meg bekaszalodas volt eletveszelyes a vegefele...

Neet (hogy legyen mihez hozzaszolnod Kép ), kepzeld, azt almodtam, hogy negy kiralynobol fozok valami kajat. Valami haboru volt es a csata vegen csak ugy osszeszedtem oket, fura, hogy csak ugy otthagytak oket a tobbiek a hadszinteren, nem? pedig asszem nem is voltak kampecek. ja, es ketto indian volt, pedig az indianoknal nem is voltak kiralynok... ja, es ahhoz kepest, hogy negybol foztem, egesz keves hus volt... arra mar nem emlekszem, hogy meg is ettem volna, de akkor most kannibal vagyok tudatalatt? vagy milyen kitores ez? tenyleg, Bogarka, ez nooooormalis? Kép
moosejaw

Moose, mit néztél a tv-ben tegnap este? vagy valami szörnyeset olvasol?

Babaúszáson gondolkodók!
A Rubin azért jó, mert csak babaúszásra használják a medencét, és nem klórral fertôtlenítik a vizet, hanem bababôrre kevésbé ártalmas szerrel. Amúgy jópofa dolog, bár Ábel nem lelkesedett a merülésekért, de a vizet azóta is imádja. Majd Simivel is próbáljuk.

Gyerekek, a kisebbik fiam reggel 6 óta fent van, most aludt el, a nagy meg 2x kelt éjszaka, csak azért, hogy simogassam 2 percig, majd visszaaludt. Kampec vagyok. Ja, és a kicsi persze evett is éjszaka. Aludni akarooooook!

Bori, a az alvásmegvonásban szenvedô (ebbe bele lehet halni, nem?)
borri

Bori, mi az a tv?
moosejaw

Lányok!

Hol vagytok?

Mi ez a pangás?Kép
ildi76

Moose!
Bár nem engem kérdezel, de...
a TV az a készülék, melynek segítségével szórakozni tudsz nagyon olcsón, és érdekes dolgokat tudhatsz meg a nagyvilágból, jókat nevethetsz vagy épp bosszankodhatsz, csodálkozhatsz, és izgulhatsz. Némi önfegyelmet és odafigyelést igényel ugyan a szemét kiszürése, a reklámok, spamek (Kép), gagyi-eröszakos-félös-unalmas müsorok elkerülése, de ha sikerül, a fent említett élményekben lehet részed.
És ha nem tetszik, csak rányomsz a póver gombra.
neet
neet

Ildi!
Ihol, ni!

Moose!
Ja, és tudatalatt kannibál vagy, ezt biztos a TV elvonás teszi veled. Akarsz beszélni róla?
neet
neet

Sziasztok!

Látom nem csak én pangok ma... Apa nincs itthon, én meg csak punnyadok egész nap, pedig lenne mit csinálnom... Valakinek valami tippje nincs, hogy mit tegyek, hogy ne aludjak el állva-ülve-feküdve? Kép Szóval hogy éber és aktív legyek ma?

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv, a MOM-ban is van babaúszás, oda meg perpill simán elsétáltok.

Ficánka, valamikor a genetikai UH idején voltam, még az őskorban. Kép a 4 kötelező UH-ra akarok csak elmenni, mert a Kispocó mindig felébred és úgy ficánkol, hátha nem örül neki Kép
A kispapa meg segít, de jobban tetszenek neki egyéb feladatok. Kép Legutóbb, mikor vágtam a lábkörmöm, eléggé szuszogtam :D :D , és mondta, hogy levágja szívesen, node gyerekkorom óta nem engedem, hogy más vágja, még pedikűröshöz is úgy megyek, hogy le van vágva, úgyhogy amíg tudom, én csinálom. Sajna, hogy nincs kádunk, mert akkor egy csomó mindent meg tudnék csinálni a szélére ülve. A csúszásgátlók olyan izék, nem nő rajtuk rohamos ütemben gombatelep? A zuhanykabinunk is elég kicsi ám, 70x70-es Kép . először aszittem, hogy ki kell bontani, mert be se fogok férni majd a nagy hasamtól a nyíláson, de eddig nem volt gond.

Johanna, és te meddig akarsz melózni? Lépj le szépen te is! Én is lelépek júni közepén, de azon filózom, hogy aqua-natalra mennék a szülésig. (aug.)

A kókuszmatracról azt mondták, hogyha pisis lesz, akkor le kő zuhanyozni és fellógatni a kád fölé, és tök gyorsan megszárad!

ancsipancsi

Lécci küldje át nekem valaki Bkriszta születéstörténetét, innen valamiért nem tudom megnyitni, valami .unk formátum lesz belőle, amit nem tud értelmezni a gépem.
Köszi!

Kép
Kép
manoka11

Ildi!
Ha a Rubinba mész, tényleg ne parázzatok a bacik miatt, ott csak babák vannak a vízben Kép Szerintem érdemes kipróbálni, olyan jó!!! És érdemes papával menni Kép Akkor nem olyan vészes talán tömegközlekedni se, ha ő hozza a pakkot Kép

Moose!
Álomban minden normális, sőőőt, az a normális, ha valaki ilyen szépen eltorzítja álomban az eredeti problémát Kép

Bogárka (ma36)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hello csajok!

Éjfélig kukorékoltunk, de aztán rendes alvás volt Kép Elkezdtem inni a laktoherbet, a benne lévő kömény, meg ánizs miatt, tök jó íze van :o

Johanna: mi voltunk madarász u-ban tanfolyáson, szerintem megéri elmenni, eleje kicsit hülyeség, de a gyakorlati részt érdemes egyszer megnézni (baba.-újraélesztés)....Kedden du. 4-től van, csak odamész, a portás eligazít, nem kell bejelentkezni, családonként 2000 pénz...

Pipocs: HannaJuanita csak hason hajlandó aludni, van alatta légzésfigyi, de sokszor elfelejtjük bekapcsolni.....háton van, hogy néha öklendezik, szóval én hasra szeretem jobban letenni.....azért gyerekdokit kérdezd meg!

Bogárka. petra óriáshuncerája képen Kép

Oxi: szüjjélmá'

Neet: nem jár, hogy mi itt kiszenvedjük magunkból a hozzászólásokat, te meg csak elolvasod...nemjár!

Akkor sem lesz BéBiBlúZom, és kész!!!!!!!!

No, szopitájm....utána megyek Ákos-születést olvasni.
(sül a csiresz a sütőben, meg felraktam egy husilevest.....Kép bájbáj barnakenyér...)
ada007

Sziasztok!

Oxi,
én is teljesen kész voltam, újra visszafeküdtem, és aludtam fél délig, de most egész jó. Csináltam kajcsit, és ettől új erőre kaptam. Meg váltott vízzel zuhiztam, az is nagyon jó, ha bírod! Egyébként meg ne törődj semmivel, a "dolog" megvár, vagy majd elkészül valahogy, ha fáradt vagy, pihenj! IGAZAM VAN, LÁNYOK?

Moose,
tényleg, nekem eszembe sem jutott, h a kókuszmatracnak pont az egyik lényeges előnyét rontja el, ha aláteszünk valamit! Már én is biztos vagyok benne, hogy nem teszek alá semmit, úgyhogy 3:1! Bocsesz! Kép

Ancsi,
nemtom, biztosan kell fertőtleníteni, de azt amúgyis kell néha, sztem nem kell attól gyakrabban, de nekem nincs konkrét tapasztalatom, csak okoskodok, mert féltelek. Persze lehet, h egy kapaszkodó is kielégítő lenne, hm? Kép
Igen, nekem is azt mondták a kókuszmatracról, meg hogy átszivárog rajta a cucc, nem áll meg, mint a szivacsban. Tehát szellőzik, és az jó a babácskának.

Johanna,
én is kíváncsi vagyok, hogy is lesz végül a sorrend. Szóval Neked sűllyed a pocid? Nyomás haza pihenni! Vagy a munkahelyről akarsz menni szülni? Vigyázz magadra!

Ficánka (mi meg ma 38)
ficánka

Ada,
tök jó, hogy ilyen jól vagy, örülök! Kép És ne is legyen bébiblúz, mutasd meg, hogy megy anélkül is, én drukkolok!

Ildi,
délelőtt pangtam, nemsokára megyek, de most itt vagyok! Kép

Neet,
mi újság a kis szívtipróval? Kép

Gigi,
méltem!

fic.
ficánka

Ficánka!
Kis Szívtipró betiport némi almát (elsö próba) de azért inkább cicizett. Kép

Ada!
Ugye, hogy finom az a laktoherb? Hidegen kimondottan jólesett, csak Moose kezdett fújogni, dehát ö kannibál, a vérre megy... Kép (ööö... vagy Jucus fújogott? ... vagy... ?)

Fic38!Igazad van! Kép

Oxigén!
Ugye milyen rossz, amikor apa végre munkába megy? Azaz jó (anyagilag), de érted, hogy értem? A nagy idilliböl egyszercsak egyedül... dehát ez van, 1-2 hét és sokkal jobb lesz, higgy nekem!
neet
neet

Ada: Csakazértsenemse szülök még! Te is meddig húztad Kép Kedden még jön az asztalos, apa dolgozik, meg kell várnom! Kép
Anycim is csak hétfőn érkezik, nehogymá' beelőzzek Kép

Fic: Ada engem küld, én téged hívlak egy barátságos együttszülésre, "Kinek kinek lesz rövidebb, ha egyszerre érkezünk?" jeligére Kép

Johanna: Mekkora volt az az egy fájás? Kép Érezted is?
A kenet kb egy hét volt, ha jól tudom, ki kell annak tenyésznie.

Neet: Értem én, hogyne érteném. Nagyon örültem, hogy végre van munka, csak most meg parázok, hogy fogok bemenni a kórházba, ha action van Kép Majd át"nénózok" a városon, csak figyeljétek meg Kép Vezetni azért nem mernék már akkor, annyira vagány nem vagyok Kép

Kezdek magamhoz térni... Ez a meleg várhatott volna még egy hetet, pocak nélkül sem szerettem...

KépKép
oxigen
Györköny

Neet,
tudja Eszti baba, hogy mi a legjobb neki! Na, persze az alma se rossz, de a tejcsinél nincs semmi finibb! Kép
ficánka

Oxi: benne vagyok, már csak az időpontot kéne egyeztetni. Nekem legkorábban 1-jén OK, de inkább 6. v. 7. Ja, és mindkettőnknek tök rövid lesz csakazértis! Kép

Johanna: A kenetet nekem múlt szerdán vette le a doki, kedd reggelre megvolt az eredmény. A laboros nőci kérdezte szerdán, amikor levittem, hogy mikorra kell, nem tudom, mennyi idő kell neki, de biztos kell azért néhány nap a kitenyészesedésig. Kép Engem is érdekel a "fájásod", nekem még sosem volt olyanom az NST-n.
ficánka

Fic: 7-e? Kép Gondold el, 2005.06.07. Kép
Jah, kérdezted a jóslót: Mensiszerű volt, viszonylag rendszeres, de "csak" 30-40 mp hosszú volt a leghosszabb. Nem volt jó vele autózni a kátyúkon Kép Azóta sem volt ilyen szerencsére. Még nemis akarok.

KépKép
oxigen
Györköny

Ficánka, ari vagy! van egy kapaszkodó, de az lehet, hogy nem az, csak zuhanytartó? Kép
majd kipróbálom

ancsipancsi

Sziasztok!

Végre egy kicsit "élőben" itt lehetek köztetekKép Bár a legigazibb az igazi élő fórum pl. a kimamatornánKép
Köszönöm a barátnőm nevében a homeos tippeket émelygésre. Bár próbálom rávenni, hogy csatlakozzon ő is ehhez a jó kis társasághozKép Õ is Szent Imrében fog szülni, ha minden igaz, eddig tetszik nekiKép

Bogárka: Marci arcán másnapra már semmi nem látszott, tehát ez miatt ne izguljKép Marci meg szokja csak, hogy nem ő a kishercegKép Ezt a szomszédasszony mondogatta mindig, itt vidéken még mindig az első fiú a szent. Igaz Marci nem nagyon viszi tovább az apja nevét, mert még a vezetéknevét is tőlem kaptaKép

Jövő héten lehet, hogy nem megyünk tornára, mert ebben a nagy hőségben, délidőben, elég nagy macera átbabakocsizni pocakkal a fél várost. Kocsival meg nem vagyok egy ász Budapesten. De az is lehet, hogy megpróbálom Marcit lepasszolni anyósnak. Na, majd kiderül. csak azért sajnálnám, ha nem mennénk, mert sokan vagytok szülés előtt és lehet, hogy utolsó lehetőség pocakosan találkozni.

Puszi mindenkinek
Egyre pocakosabb Pocakpacni, ha minden igaz 28 hetesen

Pussz: Pocak
pocakpacni

Oxi: OK, akkor legyen 7.-e, beszéld meg RékaVikivel! Ha ügyesek vagyunk, a 7végére már megyünk is haza, ez így tökjólesz. Kép Nekem olyan van, ha sokat mászkálok, hogy egészen alul nyilall hátrafelé. Sztem csak a fejével nyomhat ott valamit.

Pocakpacni: HELLÓ!!! Gyere tornára, mert utána már szülünk (mint látod fent)! Marci pedig egy igazi herceg, nagyon bírom őt! Ha fiatalabb lennék úgy 28 évvel ... Kép
ficánka

Pocakpacni, de joKép. nalunk is az en vezeteknevemet viseli a kicsi fiu. mondjuk a nagy is: ertsd az apjaKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

kerdesem lenne azokhoz, akik hasznalnak jatszoszonyeget. milyen, hogy valt be: jo, rossz tapasztalatok. meg barmi velemeny. koszonom!

Coolio
recca

Pocak!
Másnapraaaa? Jézusom!!! Ezekszerint még aznap ott díszelegtek rajta a csikarásnyomok? Szegény édes drága Marci! Puszilgasd össze a nevemben is!!! Kép

Bejelentkeztem hétfőre az első nst-re, tök gáz, hogy csak délelőtt vannak, kérdeztem vihetem-e a gyereket is, mondták persze, na azt nem mondtam, hogy egy vásott kétéves duracelelemekkel, de majd megtudják...Kép

Olyan jó dógom van ma, Anyukáméknál nincs tanítás a suliban, itt van velünk egész nap, foglalkoztatja Petrát, főzött finom sztrapacskát, kivasalta a babacuccokat, én meg csak lógatom a lábam Kép

Viszont ma Petrát nem altatom délután, lehet, hogy búcsút intünk a napközben ialvásnak, ugyanis napok óta az megy, hogy egy órát szenvedünk délután mire elalszik (szerintem akkor is már abban fárad ki, hogy egy óráig szórakoztatja intenzíven magát), utána tök késő mire elalszik, alszik 1-1,5 órát, de mivel így késő is ébred, este se lehet ágyba dugni, akkor is van előtte még egy óra szenvedés. Szóval belegondoltam: 2 óra veszteség (amíg altatom), 1 óra nyereség, amíg alszik, ez nem túl jó arány... Így legalább korán le tudom majd tenni este, és el is fog aludni hamar... remélem Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada, lehet, h atsiklottam valami felett, de miert kell megvaltoztatni a taplalkozasi szokasaidat? ha nem vagyok tul tolakodoan kivancsi... de tenyleg erdekel.

Coolio
recca

Fic: Nekem lefelé nyilall, nem is megyek már sokat, ha nem muszáj. OxiApának elővezettem múltkor, hogy pont olyan, mint ha t**-önrúgták volna, mert ki akart nevetni. Aztán inkább fájdalmas képet vágott Kép
Egyébként én már rég megbeszéltem a lánnyal ezt a 7-e dolgot, de látod, Ada zavar szülni, pedig nekem olyan jó itthon még, semmi kedvem visszamenni a kórházba a büdöskávét inni! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

hali!

Mi legeltünk egész délelőtt a játszón.Naptej,árnyék,napernyő RULEZ!

Ildi!

Fehérvárin át kell menni de az NO PROBLEMO!
Délelőtt ált.a Bikás-parkba megyünk,du.pedig az RTL klub mögötti kis játszóra ill.mindenfelé motorozunk.

VOtiv!

Mom-ba mi is jártunk anno Somával.Jó volt csak felkapott és ezért kicsi volt a hely az öltözőben ill.sokan voltunk a medansziéban de a víz rendben volt és jó közel is van hozzátok!

Neet!

Nem is Jucus fújjoltKép

Recca!

Játszószönyeg:konkrétan mire vagy kiváncsi?Nekünk van hipr-szuper,színes,csörgös...stb de tulkép.ded csak fekszik rajta és játszik a többi játékával.Tehát a mostani eszemmel elég lenne egy habtapi, arra kölök és köré a játékai.Fölé a babatornáztató(amiről lógnak a színes izék).Igy is fogom csinálni ha megtalálom a helyet a szobában ahol nem lépünk Pannára.Kép

Jucus
20170114224602

Bogárka: aznap is csak nagyon halványan látszott az egyik oldalon!!! Apa észre sem vette! Puszikat azért átadom, abból sosem elégKép
Fic: ha a következő babátok lány lesz, akkor anyósa még lehetsz Marcinak vagy BenőkénekKép Õt is szépre készítettük remélemKép Ja és igyekszünk jó vejeket nevelni belőlükKép Bár egy könyv szerint Marci nem lesz a legeszményibb férj, de próbáljuk a legjobbat kihozni belőle!

Oxi, Fic: Nem igazság, hogy ti a szülőszobára szervezitek a következő talit, az túlságosan "zártkörű" Kép
Mikor lesz olyan, ahova mi is eljuthatunk?

Pussz: Pocak
pocakpacni

Jucus, koszi. konkretan ilyenekre vagyok kivancsi, amiket irtal. velemenyek, tapasztalatok...
egyebkent mit jelent az, h "hipr-szuper,színes,csörgös...stb"?

Coolio
recca

Ada,

végre elolvastam a szülésedet, hát, nagyon ügyesek vagytok, gratulálok.
És én sem értem, miért nem ehetsz egészséges kajákat...

Bori
borri

Recca!

Kids kid márkájú,hiper-szuper színes,mackó alakura és táskaméretűre hajtogatható.Vannak hozzá tükrösjáték meg ki tudja micsodák.Szülőknek tetsző az biztos.Na, gyerek ebből nem sokat értékelt.
http://www.kskids.com/new2/product_image/large/KA10198.jpg Ilyen.

Jucus
20170114224602

Jucus!

Délelőtt Bikás játszó, délután RTL klubbos... és mikor főzöl? Oszd meg a titkood...lécci!Kép

Hú nem semmi, hogy milyen távolságokra merészkedtek! Én még ilyen messzire nem mertem menni, de majd összehozunk egy talit! Jó?

Csak még egyelőre próbálom kitapasztalni a babakocsit! Már a második generációt szolgálja ki, úgy is érzem magam, amikor tolom, mintha valami kőkorszaki járgányt tologatnék kőkerekekkel, de legalább gurul!Kép

Délután lehet, hogy elmegyek az Auchanba Habtapit nézni! Nem tudjátok milyen árban van? Úgy kb! ?

Ildi
ildi76

Jucus!
Tudom, h nem te fújjoltál, de egy idöben mindig
hozzád szóltam, és úgy örültél neki... Kép
Játszótér: csak így tovább, már a költö is megmondta: hagyd a dagadt ruhákat másra! Kép

Ildi!
A tescoban 4db per csomag van asszem 2000 körül, de nem vagyok 100% benne.

Bogárka!
Ne lógasd a lábad egész nap... pócóld föl! Kép

Eszter izomból rágja a cumiját, csak nem lesz egy foga a feledik szülinapjára? Vagy ez még semmit nem jelent?

Oxi, ne parázz, ha úgy szülsz, mint én, a péntek du-i csúcsban, a 7es busszal is beérsz, érintve a Keletit is. Kép
(Este 8tól 20percenként fájtam, éjfélkor berohantunk nagy naivan 10percesekkel, aztán Eszter ki is bújt... du. fél 4kor.) EGyébként tényleg nyugi, hívsz egy mentöt vagy egy taxit és ott leszel pik és pakk.
neet
neet

Jucus, istenno vagy!KépKép a valaszod teljesen kielegito volt. es ez alapjan nem hiszem, h lesz ilyenunk. amugy ha bemegyek egy bababoltba, es mondom, h jatszoszonyeg, akkor ilyesmiket mutatnak?

Coolio
recca

Votiv!
Gyere inkább a Rubinba, tőletek 2 megálló 139-sel. Mink is akarunk járni...Kép
Recca!
Mi hétfőn kaptunk egy játszószőnyeget, és nagyon tetszik Iginek.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Recca!
A regioban vannak viszonylag ócsók. Mink is onnan kaptuk!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
1. a tietek milyen?
2. regio???

Coolio
recca

Ildi!

Megkérdeztem Zapát és CORAban látott ilyen habtapit.Auchanban csk olyan kivehetős belsövel van.

Főzés:Az biztos,hogy fogásos menüt nem csinálok,de ha véletlenül fözök valamit az nem egy dráma.Tökföz,borsóföz ,spenót kb.10 perc alatt kész.Ha valami komolyabbat akarok akkor este elökészítem pl.rántott húsit kikloffol,bepaniroz.Másnap csak ki kell sütni .Köretet oda dobni megint nem nagy szám.Levesek is elrotyognak szépen maguktól.A zöldséget elözö este meg lehet pucolni,persze ha van otthon és nem kell a piacra menni érteKépSoma meg egyébként is csak fényt és néha egy kis pizzát eszikKépÉs ott vannak az éttermek(IKEA pl.ma Burger volt SOma kívánságára és megevett 6 szem sültkrumplit)és a házhozszállítás.

És tessék bátran sétálni messzebbre is mert így tökre elszigeteled magad!

Jucus
20170114224602

Recca!

1.Nem tudom milyen ZsanciékéKép(nem is tölem kérdezted de nem tudtam kihagyni)
2.REGIO itten van a szomszéd házban nálunk.Tessék csak jönni!Játék nagyker de bárki vásárolhat.
Nándorfehérvári út akármennyi.

Neet!

Most is örülnék,ha megszólítanál többször!

Ildi!

Ez a Kisün-féle habtapi 2990FT/9db volt a Brendonban.
Jucus
20170114224602

Neet: Köszi, én is így gondolom, azért nem is "hagytam el" a kórházat, az orvost, amikor megtudtam, hogy ide költözünk. De azért néha érdekes érzés, amikor ezeket a fél órás szüléseket olvasom Kép
Nem taxizom, mert az nem is jön fel ide, úgy döntöttem, nekem a kék villogó fog jól állni Kép Avval lehet sietni is Kép A taxikban is, de az úgy elég félelmetes, nem szeretem őket egyébként sem, és ráadásul nem is lenne elég pénz rá Kép 15 km vidék, ami dupla, aztán még 15 a kórházig. Át sem számolom...

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: