Szerintem jó, hogy kiírtad magadból a fáradt gőzt. Néha megnyugtató olvasni, hogy másoknál sem minden kerek
gaz, én még csak az első babánál tartok, de az éjszakai alvásról ill. nem alvásról azt gondolom, hogy hiába csinálod jól (kislámpa stb.) a babának el kell érnie azt, hogy már ne éhezzen meg éjszaka. Ez gondolom minden babánál máskor alakul ki, Luca is felébred enni, de én már azt sikernek könyvelem el, ha eszik és utána elalszik magától, nem kell éjnek évadján hulla fáradtan órákig ringatni. Én is csak három órákat alszon, mert bár tápszeren él, de a férjem annyira sokat dolgozik a két munkahelyén, hogy nincsen szívem megkérni arra, hogy időnként keljen már fel ő. Szerintem olyan hamar el fog szaladni ez az idő, míg ilyen picik! Még ha nehéz is sokszor, próbáljuk kiélvezni. A kilók miatt ne legyél depis: az a 9 kiló nem a világ, szerintem három hónap alatt simán leadod. A szoptatás is fogyaszt, nem?
Ha végre tényleg gyönyörű idő lesz, sokkal jobb kedved lesz neked is!
És egy kérdés: nekem nagyon rosszul esik, hogy a választott dokim se a kórházban, se a hat hetes kontrollon nem kérdezte meg, hogy hohy van a kisbabám. Neked/nektek megkérdezte?
Szia, jobb kedvet kívánok, Marq.

(