Szia Lányok!
Jaj most nagyon jól érzem magam a bőrömben, nem is tudom igazából miért, csak úgy egyszerűen happy vagyok.

Tegnap a párom elég hamar hazajött a konferenciáról és kimentünk a Margitszigetre sétálni. Nem is tudtam, hogy a miniállatkertet milyen szépen felújjították. Nagyon klassz volt!
Ma igazából nem történt semmi, volt a védőnéni. Átbeszéltük mit ehet a 9 hós ded, mit csináljak vele melegben és a cipő témát is megbeszéltük.
Nálunk itt azaz álláspont, hogy, amíg a gyerek nem áll stabilan addig nem kell cipő. Utánna is olyan, amiben nincs betét, hogy magától fejlődhessen ki a boltíves talpazat. Az Elephanten cipőkről én is csak jót hallottam, kint A-ban, D-ben nagyon jónak számít.
Majd délután elköltöttem a Savoyában egy csomó pénzt( lehet, hogy ettől jó a kedvem).
Szilárd kaja
Lillus is szerette a répát, de sajna neki is székrekedése lett tőle. Egy ideig kellett is neki adni egy szirupot, hogy helyreálljon az emésztése. Hallottam, hogy sok gyereket a tiszta alma, sőt a sütőtök is megfog.
Ja és keddre bejelentkeztem fodrászhoz, már előre örülök és annyira várom! megint egy kicsit nő lehetek és nem csak anya! Bár azt a szerepet is szeretem. De azért nem kell feladni a nőiességet ha valaki Anya lett. Nem igaz?
Bodzaszörp
Imádom-imádom! Csinál nekem valaki több hektólitert?

Én leszedem szívesen csak valaki csinálja meg.

Ada Bogárka van tuti receptetek? Hátha mégis ráveszem magam.
Bogárka örülök, hogy tetszik a kép, szerintem is jól sikerült. Csinik vagytok!
Kisün!
Holnapra nagy kalap sz..-t!
Na pusz, megyek kedveshez bújni!