Persze, feltölthetném, ha valaki végre elárulja nekem, hogyan kell!!!
Vagy csak én vagyok ilyen lüke ehhez a témához? Sőt, ígértem képeket Angliáról/Skóciáról is, de ahhoz is kellene némi technikai segítségnyújtás (legalább elméletben)
Köszi! Wish
Köszi, megtaláltam. Írtam is választ (meg egy jó csomó kérdést is hozzá)
Tudod, ha elindul a lavina...
Szdorka
Éljenek a közgázosok!
Főleg a számvitel tanszékra gondoltam, ha érted, miről beszélek...
A Dévai-s topicban kapok válaszokat a kérdéseimre (Wish nagyon szorgalmasan válaszol nekem, még 1x köszi Neki!), ott elolvashatod.
Tudom, hogy nehéz olyan dokihoz kerülni, aki tényleg odafigyel.
A mostani nődokim olyan. Rég járok hozzá, már fejből tudja, mikor mit csináltunk, mennyi ideje... Be van tréningezve rám...
LÁnyok
Most viszont kiborított a nődokim. Felhívtam, hogy akkor most erre a hónapra kihagynám a Clostit (2 hónapja szedem, másodikban duplát), mire aszondja, milyen jó, meg hogy jót tesz ha kihagyom, stb-stb.
Erre kérdem, hogy kb. mennyi ideig szokták szedni és mikor érdemes már arra gondolni, hogy továbblépünk? Erre ő: kb. 0,5-1 évig szedik általában és hogy majd utána érdemes esetleg meddőségi kp-nál próbálkozni, addig nem is...
Szóval ősszel térjünk vissza arra a kérdésre. Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek... Én ősszel már egy tuti kisbabóval a pocimban szeretnék készülődni a télre...
Főleg, hogy ősszel már 2 (!) éve lesz, hogy próbálkozunk! Tavaly arra gondoltam, hogy még adunk magunknak fél évet idén tavaszig, majd ha még mindig semmi, akkor szakemberhez fordulunk. Remek. Azt mondta, hogy még ezer féle kombináció van a gyógyszerekkel, amiket érdemes végigpróbálni, mielőtt továbblépnénk...
Mi a véleményetek erről, lányok? Tényleg Closti min. 0,5 év????
Az elkenődött Unique

[/url]