A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Agi Kép itt a drukk !!! holnapra es gratulalok az evfordulora ! Kép
saci

Ági Kép
Természetesen megy a drukk, bá remélem nincs miért, mert minden rendben van Kép ÉS boldog évfordulót Kép

Saci Kép
Remélem sikerült hangulatba hoznod magad Kép
Szerintem ez nem off, a legtöbben átéltük.
Holnap majd próbálok írni Neked, csak ma szarul voltam egész nap melózni sem mentem be.

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Wish!
Köszönöm, hogy felraktál a táblára!
Ági!
Nagyon drukkolok!Jelentkezz minél előbb!
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!
Saci!
Én írtam, hogy a várakozás a legrosszabb!Ezt viselem a legnehezebben! Nem tudnának olyan fájdalmas beavatkozást csinálni, ami jobban megviselne. Ez a tehetetlenség! Túl vagy az pl. inszemen és a vérvételig valaki direkt visszafelé tekeri az időt!Hát a türelmünk, az tényleg páratlan.
Szilva!
Mi a helyzet? Tudod már, hogy mikor lesz az inszem?
fjm

Noémi, Lányok!

Teszteltem tegnap délután. 3 perc után csak a controll sávban volt csík... be is vágtam a fiókomba. Aztán ma reggel elővettem, s mégiscsak van egy nagyon halvány csík a T sávban. Ez persze még lehet a Choragon... vagy az inszem. alatt nem adnak valami + hormont? Mert mostmár nem tudom, hogy mit mondott az orvos, hogy a Choragon után 7-10 napig ne teszteljek semmiképp, vagy az inszem után Kép Teljesen össze vagyok kavarodva, főleg azért is, mert az alhasamban menstruáció szerű fájdalmakat érzek, a hőm viszont emelkedett 36,8-ról 37,2-re, s az egyik hónalj hajlatom szörnyen fáj, talán mintha ciszta lenne... de nem biztos...
Ezek vannak...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok Kép
Megjöttem a dokitól. 19 mm-s élő babám van és a babának egy nagyon boldog anyukája.
15.-én megyek vissza hozzá, akkor adja ki a kiskönyvhöz a dolgokat és néznek már nyaki redőt.
Köszi lányok a drukkokat. Kép

Kép

Kép
pkagi

Fanni Kép
A kontrol csík Hcg-vel van átitatva ezért mondják azt hogy órák múlva már ne nézd meg, mert átszivároghat.
Mindenesetre a hőd hogy felment az klassz, de próbáld inkább a szádban mérni. Ha terhes vagy akkor reggel mondjuk 37,2 és délutánra kb. két tizeddel fentebb kell mennie. Az alhasi fájdalommal ne foglalkozz, nekem is volt. Szedek most rá MagneB6-t és az jó. Vérvételre nem mész?

Kép

Kép
pkagi

Ági!
Ez nagyon jó hír!Kell ennél szebb ajándék az évfordulóra? Vigyázz Magatokra!
Fanni!
Bár én még abszolút kezdő vagyok a kérdésben, de szerintem a menstruációs görcsök akár még jó jelek is lehetnek! Állítólag van olyan, hogy még erősebben görcsöl az ember hasa, mintha megjönne, aztán mégsem jön meg. Hányadik napon vagy? Mikor mész vérvételre? Hányadik inszemed volt?
fjm

Köszönöm Ági, hogy hiú reményt nem keltesz bennem... megjegyzem én korábban sosem láttam ilyen halvány csíkot sem, noha lehet, hogy nem is néztem meg ennyivel később egyiket sem...?
Nekem még a tesztig (inszem. utáni 14. nap) is van -azaz csak lenne- 5 napom!
Ez most a 22. cn-om, s az inszem. utáni 9.
Vérvételre nem kell mennem, csak ha a jövő hétfőig nem jön meg és az aznapi tesztem pozitív!
A hőmet megmérem délután!
Köszönöm Ági, Fjm hogy írtatok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Saci
Nekem is görcsölt tegnap mintha menziztem volna, pedig nem. Erőt vettem magamon Kép Ki tudja, minden esélyt meg kell ragadni Kép Pedig a párom is hulla fáradt volt Kép
Szeded már a bromot? Nincs bajod tőle? Amúgy ha magas a prolaktinod, és most kezdted el szedni a bromot akkor még nem hat szerintem, inkább akkor fejti ki hatását legjobban, amikor már a 2x1-et szeded. De mi is próbálkoztunk akkor is, mert sosem lehet tudni.

Wish
Jól megcsináltad a táblát Kép
Jé, már majdnem a tetején vagyok Kép

Tündi
Vendég

Ági, köszi a választ. Nem is tudtam, hogy a Choragonban van még tüszőnövesztő is. Gratulálok a kis 19mm-eshez! Szép élmény lehetett! Szívhangot hallgathattatok már?

Fanni, várd ki az inszem utáni 14. napot (már csak 5 nap!!!), előtte nem érdemes foglalkozni a teszttel. Minden esetre jól hangzik amiket írsz, lehet, hogy elindult vmi... Amúgy a vérvétel adja a legmegbízhatóbb eredményt.
Az öt nap pedig így is úgy is eltelik, akár izgulsz, ha nem :-))
kisegér

Sziasztok!

Ági!

Ez szuper, óriási gratula a babócához!

Wish,
Köszönöm, hogy feltettél a táblába. 32 éves vagyok és Bp-en lakom, úgy láttam ezek az adatok még hiányoztak...

Fanni,
Amikor terhes lettem, nekem is menszesz görcseim voltak, teljesen olyan volt mintha meg akart volna jönni...ez jó jel is lehet.Én azért nem tudtam eldönteni akkor mi van velem, mert Duphaston-t kellett szednem inszem után. És amig azt szedi valaki, addig nem jön meg. Ja és ne tesztelj előbb, mint 14 nap, mert akkor nekem nem mutatott még semmit. Én is türelmetlen voltam és megcsináltam a tesztet már 12. napon. Tök negativ lett. Utána a 14 napon már két halvány csik volt.

Fruzsina

fruzsina32

Köszönöm Kisegér, Fruzsi!
Mostmár kivárom a maradék időt, s addig nem stresszelem magam tesztekkel. Ha megjön... akkor majd sikerül a következő Kép
Fanni

U.i.: Szilvia, hol tartasz?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ági Kép irigy vagyok Kép nagy gratula a babához! Boldog babavárást neked! A baba mérete tökéletes, úgyhogy ne aggódj.

Fanni Kép én nem teszteltem, nem tudok tanácsot adni. Nekem vérből nézték a 14. napon. Drukkolok! Az én tünetem csak annyi volt, hogy kimentem WC-re éjszaka. a görcsölgetés utána kezdődött. Milyen furcsa, már nem is nagyon emlékszem milyen érzés volt. Kép

Tündi Kép Lányok Kép olyan furcsa, most, hogy így az "akciózás"-ról írtatok, eszembe jutott, hogy február óta csak 2x voltunk együtt apával. Mondjuk most nem is lakunk otthon a lakásfelújítás miatt, de ... ez nem jó. Tényleg rám fér a pszicho-doki, kezdek begolyózni. Tiszta hisztis vagyok. Na, mindegy.

Saci Kép szerintem nem szabad erőltetni. Úgy elszaladnak a hónapok, és észre se vesszük.
Azt hiszem hazamegyek, sok vagyok.

Pusz
Noémi
Vendég

Noémi!

Attól is lehetsz hisztis és kiegyensúlyozatlan, ha nem szeretgetitek meg egymást rendszeresen.
Gyorsan találjatok valami jó kis alkalmat és helyet rá Kép!

Nálunk elmarad a holnapi katonavizit Kép. Megszegtük a tilalmat Kép. Aztán meg jól meg is büntetett a párom: hétfőig számüzetésben vagyok a gyerekszobába, hogy ne vigyem Õt kísértésbe Kép.

Puszi Kriszta

mohácska

Noémi Kép
Én hiszem azt, hogy nemsokára egy egészséges pocaklakód lesz. Nagyon szurkolok neki összejöjjön, de miért is ne sikerülne. Hinni kell benne, de az is biztos, hogy most először a pároddal kell ismét közel kerülnötök egymáshoz, hiszen ez nem jó egyikőtöknek sem, az biztos hogy legjobban ti tudjátok egymást támogatni.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok lányok!

Ági!
Gratula a kisbabódhoz.

Wish!
Kijavítanál 2. cn-ra. Köszike.

Nina
nina79

Nina Kép
Pedig olyan bíztatóan csücsültél a tábla tetején Kép
Mi újság veletek?

wish

Wish!

Ari vagy, de amióta kiderült, hogy természetes úton kicsi az esély a babóra, azóta ebben már nem is reménykedek. Most csináljuk a lombikhoz a vizsgálatokat. Tegnap volt vérvétel, meg ma is megyünk egyre. Talán jövő hét közepén a hsg, ha megjönnek az eredmények, akkor megyünk vissza. Szerintem jobb estben már elkezdhetjük június végén, ha nem jön össze akkor gondolom július, ha lesz pontos dátum mindenképp megírom. Neked már van terved a 2.-ra?

Megnéztem a profilod, akkor a 3. részt már nagyon várod, nem?Kép

Pusz
Nina
nina79

Sziasztok lányok!
A véleményeteket szeretném kérni.
Már hétfő óta barnázgatok - nekem menszi előtt 1-2 napig szokott -, de a reggeli hőm még 37 felett van. Nem tudom hogy ez most jó, vagy rossz. Szerintem nem vagyok terhes - nincs se mellfeszülés, se hányinger -,de ma veszek tesztet. Ma vagyok a 30 cn. napon.
Ja és hol a legoptimálisabb mérni a hőt? Én ma reggel három helyen mértem előbb a számban 36,5, majd a hüvelyemben 37,2 és végül a popsimban 37,2.

Sziasztok Bahika!
Ui: majd csak holnap tudlak visszaolvasni titeket, de előre is köszönöm a válaszokat.
bahika

Ági!
Gratulálok a pöttömke pocaklakóhoz! Nagyon vigyázz magatokra!

Noémi
Fel a fejjel!

Fjm, Fanni

Tegnap voltam UH-on, szépen nőnek a tüszőim (17,16 mm) Holnap reggel megint kell mennem UH-ra, de már vinnem kell magammal Apát is, hátha megreped addigra, és akkor egyből inszem. Ha nem, akkor szombaton tüszőrepi, hétfőn pedig az inszem. Nem bánnám, ha már holnap megcsinálnák!

Puszi
Szilva

Kép
Kép
szilva069

Kedves Noémi
Tényleg fontos lenne a lelki egyensúlyhoz a szexuális élet, de ezt te is tudod. Sajnos hajlamosak vagyunk a problémáink közepette elfeledkezni arról, hogy milyen fontos a másik ember, és hoyg nem csak lelkünk, de testünk is van. Aztán egyszercsak megtanulunk újra figyelni a másikra minden szempontból. Szerintem itt lenne az ideje ennek nálatok Kép Ennyi idő után már biztosan furcsa lesz, de örömteljes is Kép Tudom, a sok vizsgálat is kicsit eltávolított benneteket, de nagyon könnyű közel kerülni a párunkhoz újból, a szeretet segíteni fog Kép Ne fogd vissza magad, a párod sem bánja majd, ebben biztos vagyok! Kép Hajrá akciózás (szeretkezés)! Kép
Remélem nem gátol most a munka meg egyéb elfoglaltság Kép Ugye hamarosan egy megújult, vidám Noémi ír nekünk? Kép

Tündi
Vendég

Szilva!
Drukkolok Neked nagyon!Tudjunk majd Rólad! És ne felejtsd el, hogy utána jó nagy pihi, ne foglalkozz semmi mással!
Noémi!
Csatlakozom Mohácska véleményéhez! Gyorsan pótoljátok be az elmúlt heteket! Hidd el, máris szebb lesz a világ!
Bahika!
A teszt abszolút jó ötlet. A tünetedről én nem nagyon tudok nyilatkozni, mert nekem ilyen még nem volt, de bízzunk benne, hogy jó előjel!
Írd meg a teszt eredményét!
fjm

Noémi, ilyenkor az ember talán fél is egy kicsit az együttléttől. De 6 hét letelte után már nyugodtan lehet szeretkezni. Legalább "cirókázzatok", ha mást nem. Nyaralni nem mentek mostanában...? :-)))
kisegér

Lányok Kép olyan édesek vagytok, elsírtam magam.
Nem a hajlandósággal van a baj, hanem a körülményekkel. De megoldjuk. Kép Csak úgy leírtam ami bántott, tényleg nekünk kell megoldani. És 6 kilót híztam! Remélem 1-2 hét múlva végre megint lesz otthonunk. A vetélés után pont 2 héttel elköltöztünk, és azóta elég kusza az életünk. De hamar beköltözhetünk az álomlakásunkba, ami végül is olyan jó. Kitartok! ÍGÉREM! Kép

Drukk nektek inszemeseknek! Szívből, szimpatikusan KépKépKépKépKép sok sok energiát küldök!

Puszi
Noémi
Vendég

Ninocska, Wish Kép remélem a július babát hoz nektek (is Kép)!
Vendég

Noémi
Tudom, hogy te is BMC-s vagy. Nem is kérdeztem, és nem is mondta a doki, hogy kell-e vinnem magammal valamit inszemre. Szerinted? vagy aki még tudja az válaszoljon!
Köszi

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noemi, haaat a tobbiek ma rmind leirtak okosan,,-mit kell tenni Kép

Tundi Kép koszi. A dokihoz kb 2 het mulva kell visszamennem, akkor vizsgalat es utan jon a brom. De megfogadom, amit mondtal, hogy hogy szedjem...

Szilva Kép sok sikert ! nagyon jol allsz ! - minden adott, hogy sikeruljon !

Bahika Kép siman lehet, hogy terhes vagy ! mindegy hogy hol mered, csak az a lenyeg, hogy mindig egy es ugyanazon a helyen, mert ugy van ertelme osszehasonlitani a hoket

Mohacska Kép jo ez a "gyerekszoba" jot rohogtem...

Wish Kép jobban vagy? - remelem

nekem mar semmi bajom, akciozonk rendesen...a jonas mostanaban van - bar idaig nem segitett ! Kép
Itt a szep ido Kép Kép IMADOM !!
saci

Saci

Köszi a jókívánságot, én pedig eredményes, akciós napokat kívánok neked cserébe!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Kedves Fanni 73!

Én akarok benned reményeket támasztani, nekem is a 9-ik napon kezdett görcsölni a hasam, de nagyon és nem akarlak vigasztalni, de 7 napon át tartott. Puffadás és görcsölés. Ez baba lesz....
berci

Szilva Kép vigyél magaddal pizsomát/hálóinget, papucsot megy egy köntöst. Semmi más nem kell. Esetleg tisztasági betétet. 10 perc az egész. Ha nincsenek sokan, akkor a beavatkozás után ott fektetnek kb 15-25 percet a műtőasztalon fejjel kicsit lefelé, ha sokan vannak, akkor az ágyban kell feküdnöd kb 1 órát. Az 1 órát mindenképp várd ki szerintem. Nagyon szorítok!
Vendég

Noémi

De jó, hogy válaszoltál, mert ugyan nem biztos, de lehet, hogy holnap lesz, és mentem volna minden nélkül!

Puszi
Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép Úgy legyen, ahogy szeretnéd! Kép
Reggel amikor mentek, nem kell beállni a sorba, rögtön menjetek előre a recepcióra, hogy beavatkozásra jöttetek. A párodat pedig majd egy másik szobába szólítják először, (mint ahol a vizsgálat volt) neked pedig megmondják, hogy kb. mikorra kerülsz sorra. Mi a kiskatona-leadás után elmentünk reggelizni a Budagyöngyébe és 10 körül mentünk vissza. 11-kor már felöltözve vártuk a zárójelentést. Ha nem felejted el, kérdezd meg a beavatkozáskor, hogy milyen volt a kiskatona eredmény reggel. Nálunk 16 millióval sikerült. De lehet, hogy kevesebb is elég lett volna. Végül is csak 1 kell Kép

Nagyon szorítok!

Puszi
Noémi
Vendég

Halihó! Kép
Itt a kánikula. Egy kis napsütés mindenkinek jót fog tenni...egyből több kedvünk lesz mindenhez.
Gratula az új pocakakóhoz Áginak!Kép
Nina 79: Te is barcikai vagy? Én igen. Nem voltam Lázár Erikánaál csak felírattam a szurit. (most meg nemtalálom a receptet) Kép Eddig is szereztem (már 2x) de akkor Varga gyerekorvoson keresztül. Nem várok csodát tőle...mert nekem anno nem segített...de ki tudja mi volt a bajom?! Reméljük nincs is semmi...bár ez lehet, hogy túl optimista feltételezés. :/ Reméljük, hogy a mostani párommal simábban mennek majd a dolgok. Veled mizu?
Írtam a múltkor, hogy azt tervezzük a következő ciklustól kezdünk élesbe próbálkozni...de kb egy fél évet szerintem csúszik a project mert a párom szeretne előbb biztos munkát. Ugyanis még tanul az egyetemen...átmenne levelezőrew meg minden...folyt köv

Kép
vizkriszisback

Krisz!
Igen, én is barcikai vagyok. Jó, hogy van még itt valaki innen. Bár, akkor nálatok még tolódik a dolog. Mi ma voltunk a miskolci Ántszbe Hiv, meg hepatitisz vizsgálaton, mert a lombikhoz ez is kell. Debrecenbe fogunk menni. Remélem nektek nem lesz ilyesmire szükségetek. Azért szorítok nektek, tedd el későbbre!

Pusz
Nina
nina79

Sziasztok!

Gondolom már egy csomóan nem is emlékeztek rám!
Ezer éve jártam itt utoljára!
Azért látom hogy még a régiek közül vannak itt néhányan, Nina, Wish, Mohácska!Kép
Jobban örültem volna ha már nem találok itt senkit!
Igazából egy gyors bejelentkezésre jöttem!
Ha nem bánjátok felteszem a multkori uh- képet a babánkról aki már 25. hete csücsül a pocimba(azaz mégha csak csücsülne és nem tartana folyton bulit odabentKép)
Szóval jól vagyunk mindketten, szépen növögetünk, a jelek szerint kislányunk lesz, akit Léná-nak fogunk hívni(valószínű)

Kívánok mindenkinek sikeres babásodást!

Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann!

Nagyon jó, hogy jelentkeztél. Jó látni a babódat, biztos nagyon szépek vagytok.Kép További szép babavárást, és gartula ehhez a nagylányhoz!Kép

Pusza
Nina
nina79

Szilva!
Szorítok neked! Lehet, hogy holnap este már kis babó féle lesz a pocidban!
Emi
emi31

Nina Kép
Azért a lombik ellenére sem szabad feladni Kép
Mi is töretlenül próbálkozunk Kép
Nekünk június végén lesz a követekező.
(A harmadik részt láttam a bemutatón, nyertem rá jegyet Kép)

SzilvaKép
Drukkolok holnap Kép

Fanni Kép
Nyugi-nyugi-nyugi. Pár nap és kiderül, reméljük babás vagy Kép

Saci Kép
Levél megy. Még írom Kép

Megann Kép
Örülök, hogy jelentkeztel. Szuper jó ez a kép Lénáról. Emlékszem még amikor azon aggódtál, hogy nem csinál a dokid semmit, aztán tessék már túl vagy a félidőn is Kép Gondolom a toxoplazmámak azóta nyoma sincs Kép

Bahika Kép
Barnázást okozhat progeszteron hiány ha terhes vagy. Szerintem tesztelj és ha + menj el dokihoz, és mondd el mi van.

Wish

wish

Jó reggelt!

Wish!
Te kis mázlista, akkor neked már teljes a kép.Kép Próbálkozni mi is próbálkozunk, csak most kaptam egy pár gyogyit, és igaz, hogy szép, nagy, egészséges tüszim volt, de féltem, ha sikerül is, akkor lehet, hogy hatottak volna rá a gyogyik. Én nem hiszem, hogy olyan hamar kezdhetem, de majd jövök és írok!

Puszi
Nina
nina79

SZilva Kép nagyon drukkolok +++++++++++++++

utana feltetlen irjal, hogy mi volt !!
puszi: saci KépKép
saci

Sziasztok!

Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám? Igaz, hogy teljesen kezdő vagyok itt és május elején írtam néhányszor. Úgy néz ki, hogy nekem sikerült az első inszem, már voltam ultrahangon, de hát még nagyon picike!Csak nőjjőn meg nagyra!Elmondhatatlan jó érzés. Mindenkit szeretnék biztatni ezzel. Mindenkit üdvözlök!!
berci

Noémi, Saci, Emi, Wish!

Köszi a drukkokat, elteszem őket hétfőre.
A tüszőcskéim szépen nőnek, de nem repedtek még meg. Sajnos a méhny.hártyám az nagyon vékonyka, pedig eszem a joghurtot, és iszom a vizet mint állat... Szerintetek mit tehetnék még az ügy érdekében? Holnap este fogom majd beadni a repi-szurit, és hétfőn lesz az inszem.
Nem baj, úgyis olyan gyönyörű idő van, legalább még dolgozhatok a ház körül, vagy lemehetünk Velencére fürcsizni.
Hétfőn nem fogok dolgozni, úgyhogy csak kedden tudok beszámolni a történtekről.

Puszi mindenkinek, és nagyon jó hétvégét kívánok!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Berci

Hát ez nagyon jó hír! Ezek szerint a vérvétel már kimutatta a terhességet. Gratula!
És az első inszem... hát ez nagyon jól hangzik.
Képzeld én hétfőn megyek az elsőre!
Most kicsit pozitívabban állok hozzá!
Inszem után hányadik napon voltál vérvételen?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Berci Kép Ez igazán jó hír! Nagyon gratulálok! Kellemes babavárást neked! Vigyázz magadra, és azért jelentkezz még. Jó, hogy a kívánságunk (ne maradj itt túl sokáig) bevált. A többieknek is újra kéne regisztrálni Kép

Szilva Kép elsőre is sikerülhet, látod? Én a helyedben nem fürdőzgetnék, bár ki tudja. Talán lehet, hogy én vagyok agyon parázva. KépKépKép
A méhnyálkahártyára igyál még több vizet. 3-4 litert is akár. A baba ha ott van, úgyis be tud ágyazodóni, még nőhet hétfőig sokat, és szükség úgyis csak egy hét múlva lesz rá a beágyazódáshoz. Drukkolok!

Puszi
Noémi
Vendég

Noémi
Köszi a jótanácsokat!
A fürdést lehet, hogy kihagyom, majd meglátom!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva!
Hát akkor megy a dukk hétfőre is! A hétvégén meg mehet a joghurt ezerrel!

Berci
Gratulálok, mindíg jó ilyen jó híreket olvasni. Reményt kelt az emberben!
emi31

Szilva Kép
Bébiszapirin!!! Napi egy szem.

Berci Kép
Gratulálok Kép

Noémi Kép
Meglátod, gyorsan kezdtek aztán a stimu alatt csak úgy repül az idő. Remélem egyszerre fogunk babásodni! Kép

wish

wish

Berci! Gratulálok!KépKépHagy kérdezzek pár dolgot Tőled! Nekem ma volt az első inszemem. Hol csinálták az inszemet? Mi miatt volt rá szükségetek? Az inszem után hogyan éltél, feküdtél kicsit, odafigyeltél az étrendedre stb. Köszönöm szépen !!!
lkt

Lányok de el van mindenki tűnve. Kép Mondjuk jó idő volt hétvégén, remélem vízparton hűsöltetek. Kép

Lkt Kép
Ha nem bánod írnék az előző kérdésedre. Semmilyen más étrendet nem kell tartani az inszem után, de én ajánlom a napi 1 joghurtot és 1,5 liter szénsavmentes ásványvizet. Én aznap pihiztem, de másnap már dolgoztam. Viszont amíg ki nem derült, hogy sikerült e, addig kerülgettem az emelgetést és lehajolni is csak gugolva. Remélem tudtam segíteni. Szerintem kifejezetten jót tesz a séta a pihenés mellett. Kép

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: