Sziasztok Lányok
B.Annamari
Mi újság van Veletek, hogy megy a szopizgatás? Csak csendben kérdem...mikor?????Nagyon drukkolok
Gyöngyi
De örülök, hogy itt vagy és hogy jól vagytok és végre ez a fránya net is meglett, most már gyere amilyen gyakran csak tudsz és a súly miatt ne idegeskedj tényleg, az eltelt hetek száma sokkal fontosabb a tüdő, szem és egyéb szervek érettsége szempontjából

Drukkolok
Nettke
Jaj de jó, hogy jelentkeztél

Nagyon örülök, hogy tudtunk találkozni de bocsi a rohanásért...ezer örömmel maradtam volna még, csak épp felpakolva készültünk a visszaútra mert a korházból már Svájcig hozott az útunk. Nagyon jó hir, hogy holnap már Benikét is hazahozhatjátok és az elkeseredése, sirása oka az, hogy elkerültek mellőle a testvérkéi és ez rosszúl érintette Õt de most már minden rendben lesz

Mi is igy jártunk, mikor GErit kihozhattam a babás szobába és Lilcsike bent maradt a PIC-en pedig 3 óránként minden etetésnél szépen visszamentünk Hozzá és éjjel is együtt voltak de mégis...két napig nagyon romlott az állapota. A kialvatlanságra semmi okos tanácsom nincs...sajna 19 hónaposak elmúltak a gyerekek de Geri még rengetegszer ébred és néha Lilcsike is. Ilyenkor cumit adok, itatom vizzel...stb. Nem tudom mi a jó a Ti helyzetetekbne, én képtelen vagyok hallgatni a gyereksirást.
Sziszus
Gratula, hogy még irni is jut időd néha

Nálunk pár hetes korukban kérték a PIC-en, hogy vigyünk be pici cumit mert rengeteget sirtak szegénykéim és én "boldog" voltam, hogy legalább néhány percig meg lehetett Õket nyugtatni ezzel a módszerrel. Alváshoz és kocsiban nyügösködéskor mindig odaadom nekik egyébként napközben, játékidőben nincs cumi. Ha álmosak megkapják és mennek is csucsukálni és ez nálunk igy jól működik most is. A dilemmán nekem is az volt, hogy ha nem adok cumit, akkor majd megtalálja az újját amit nem lehet elvenni...
Enigma
Gratula a jó leletetekhez, én sem csináltatnám meg az amniot, nem is egyeztem bele pedig a 20. és a 24. héten is javaolták de nem mertem kockáztatni a koraszülést

Nem lesz semmi gond
Orsi
Hogy vagytok, milyen volt az éjszaka, láz?
Cat
Mi újság a babakocsival, kipróbáltátok, milyen?
Puszi:Doris