Jó termést produkáltatok ismét!
Köszi a körkérdést, már jobban vagyok.
Az egészben az volt a legrosszabb, hogy Nórát is orrszívóztam rendesen.
Szegényke. De ma már ő is vidámabb volt. Össze vissza röhögött. Főleg apájával. Ez már a szerelem!?! Én azt gyanítom, alakul köztük.
Hardik
Köszi a jó tanácsokat etetőszék ügyben! Én is valahogy így gondoltam! Azt nem értem én sem, hogy minek kiadni 70 ezret azért, amit pont annyira használnál, mint egy 20 ezrest. Na, mindegy. Baba téren tényleg mindent el lehet adni!
A vőlegény az öcsém. Neked van tesód?
Örülök, hogy nektek is megtetszett Blumau! Tényleg nincs messze a határtól, simán lehet ingázni 1-2 nap erejéig. A dinó-parkról sajna nem hallottam! Bad Blumau közelében is van egyébként még egy-két említésre méltó hely. Pl. Európa legöregebb tölgyfája és 2000-ben Európa legszebb városává választott település, aminek a neve sehogyse akar eszembe jutni és már késő van, hogy felhívjak vkit, de majd még megírom.
Ez a peteérés téma most nagyon foglalkoztat. Érdekelne, hogy mikor neked megjött hányszor szopizott Ákos még egy nap? Emlékszel még?
Anyapoc
Nem kell itten az ördögöt, vagy éppen a kis pocaklakót a falra festeni! Teszt csak kérdés volt Csirkesznek!
Amúgy én nem csináltam. Úgy vagyok vele, hogy minél később tudom meg hogy terhes vagyok annál kevesebb vizsgálat, várakozás és aggodalom. Átérzed, nem? Egyébként, szólok ha van vmi. MOST MÉG NINCS! Amúgy, köszi neked is a jótanácsokat etetőszék ügyben. Majd beszámolok a szerzeményről.
Amit kigondoltál szállás ügyben, tök jó. Ausztriában a kisebb panziók is igényesek és hangulatosak. Remek bicikliutak vannak egyébként a környéken, ha esetleg.... Csak egy ötlet. Egyébként írtam néhány kirándulási lehetőségről fenntebb Hardiknak. Olvass bele!
Örülök, hogy tetszettek az esküvői fotók, majd elmesélem az öcsémnek. Lecseszni úgyis le fogom kicsit, mert mi csak a 2 csoportképen látszunk kicsit.
Honnan vetted, hogy apájám a háttérben van? Ismered, vagy beszéltünk már róla? Bambika
Kérdésedre válaszolva: én ittam málnalevél teát a 34. héttől. Az íze sem rossz, vagy lehet hogy csak marha szomjas voltam, mert nyár végén szültem, de a hatása tuti. Nagyon könnyen, enyhe fájásokkal tágultam tőle, ahhoz képest, hogy első szülő voltam. De olyan ismerősöm is zengett már róla ódákat, aki 3. utódját hozta világra. A lényeg az ő sztorijában is az volt, hogy gyorsan és könnyen tágult a tea hatására. De ha ezekben nem is hiszel: ártani nem árthat. Hogy döntesz?
Csirkesz
Utoljára, de nem utolsó sorban: Helló, te baba-konyha művész!
Nem semmi miket produkálsz a kisfőnöknek! El ne kényesztesd! Gondolj az iskolai menza-kaja korszakára is!
Nóra ma evett először rízst. Ez is bejött.
Ez a vércsoport mizéria nem gyenge lehetett! Még jó, hogy nem hagytad magad és újra csináltattad. Képzeld még azon is agyalhattál volna, hogy elcserélték a gyereket, vagy mi!? Nem semmi ez a magyar egészségügy.
Biztos, hogy itthon szülsz majd legközelebb is? Tényleg ez nektek érdekes lehet! Megkapná automatice a német állampolgárságot, ha kint születne? Mit tudsz erről? Egyébként, még sose kérdeztem és nem is derült ki számomra, hogy párod milyen cégnél dolgozik, vagy hogy került ki? Felfázás: engem is fenyeget, mert annyit hempergek a kisasszonnyal a padlón!
De azért vigyázz magadra! Egyébként én nem csinálok teszet amíg valami tünetet nem érzek. Anyapocnak címezve leírtam az álláspontomat. Már lehet, hogy olvastad is! Megértem, hogy neked sem sűrgős.
Készülsz már a haza útra, vagy 7végén kikapcsolódtok inkább pakolás helyett?
Na, jó. Azt hiszem ma én is topicunkhoz méltóan produktív voltam!
ennyi. puszi
rupetra