A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Múúúúúúúúúz,
apa nem egyszerű, ahogy ált. a ffiak. valahogy máshogy jár az agyuk. nagyon jó sétálgatást kívánok!!!!! én is +próbálok valami hasonlót kicsikarni, már célozgattam, de a kedves 11-ig aluszkált, úgyhogy még nem forognak rendesen az agytekervényei ... vagy mik Kép
Jó szórakozást, fagyizzatok is ("az eperfagyi, eperfagyi hűdefinom, édes is meg hűvös is az ajkaimon ...") nyami!
ficánka

Oxi,
köszikösziköszi, mail ment!
fic.
ficánka

Kókuszdió!

Infók engem is érdekelnének BB ügyben, cimem: sz_dorina kukac freestart.hu

Köszi

Kép
szdorka

Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés erejéig jöttem: egy másik fórumon valaki azt írta, hogy a gyerek fürdővizét felforralja, nehogy a köldökcsonk elfertőződjön. Hát mi eddig nem forraltuk, csak vigyáztunk, hogy ne nagyon érje víz (persze pár csepp mindig ráment, de nem vészesen). Szerintetek is forralni kell, vagy ez is csak fölösleges para???

És hurrá, ehetek epret!

Oxi!
Örömmel látom, hogy otthon vagy (és csendben örülök, hogy múlt héten még ott voltál velemKép)!

Manóka

Kép
Kép
manoka11

Manoka!
NEEEEEEM, nem kell forralni!!! Csak ha még arra is van fölös energiád és időd!!!!
De ha van, akkor nagyon IRIGYELLEK!!!!
Zsanci, akinek a kisebbik fia megérett a mókusok elé...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manóka: Pedig nem is tudtam mit tenni értetek Kép Sőt nem is nagyon láttuk egymást, de azért örülök. Kép
Adát is engedik haza, remélem ő is bejelentkezik majd. Ha nem, akkor majd hétfőn jól megnézem Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Manoka!

No forralás,vigyázz,hogy a csonk ne legyen vizes(nagyon)ha mégis az lenne akkor óvatosan megtörölgeted.Na nehogymá még forraljuk is a fürdővizet!

Zsanci!

Mit tett Igi szegény,azon kívül,hogy fáj bitangul a lába?

Ficánka?

gyere Oxiékkal és Jucuséscsaládjával autóval!Vagy kamionnal,Oxi?!Kép

Moose!

De jó,hogy mentek kirándulni!Nyúl apának egy piros pont!
Jucus
20170114224602

nem is drukkoltatok Kép nem is mentunk sehova Kép Kép biztos a 'hajra' miatt volt, eddig nem hasznaltam ezt a szot ...

Manoka, dehogy kell forralni. Vigyazz, hogy ne erje viz, ha meg leesik, akkor mar lehet duhajkodni a kadban Kép ne is olvass ilyen buta forumokat, olvass csak minket Kép ... o, ooo! most lebuktal! te mindenhol vadul kommunikalsz, nekunk meg nem irsz semmit, csak igergeted... jovan, most meg is haragudtunk Kép
moosejaw

Sziasztok!

Ficánka itten vagyok ám, csak tanultam, meg vizsgáztam agyhalálig. Nem gondolod, hogy engedem, hogy a turótortát más kocsijába pakold?Kép Indítom a paraméterekröl a mélt.

Moose, hát figyelsz rám? Lyány nem lesz egyedül, mert apóca is gyün.

SzDorka én is BB-nél szültem, ha tudok segítek.Kép
zanza

Moose!

Nyúl apának fekete pont!Miért is nem mentetek?
Csak nem a babakocsik számával volt a baj?Kép

Zanza!

Pedig már azt hittem,hogy útközben lenyúlhatjuk a tortát Ficánkától!Persze Te is csak erre kaptad fel a fejed.Ne gyere itt a "tanultam..."dumávalKép

Juc
20170114224602

Látom nem jött be a tanultam duma, majd legközelebbKép (még kezdö vagyok)

Viszek sósat, mint múltkor!
Zsanci kérnéd a receptjét? Szívesen átküldöm.

Jucus, megint olyan finom lesz a sali, mint múltkor? Vagy még finomabb? Kép
zanza

Zanza!

Igyekszem finomra készíteni(aranyos vagy!)én meg a sós sütikre fogok rászállni megint!

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Egy picit eltűnök a Praktikerbe meg kajózni, és amikor visszajövök, mit kell olvasnom ... aha, szóval mindenki csak a tortát akarja? Kép

Moose,
hogyhogyhogyhogy nem mentetek sehová?
fic.
ficánka

Zanza!
Recept pliiiiz! Köszi. Egyébként mit tanulsz??? Én hiszek neked!! Kép
Jucus!
Fiam nem tett egybet, mint hogy nem óhajt mostantól napközben aludni, csak anya kezében nézelődni. Ha anya (v. apa) véletlenül leül, akkor annyi nekik...szal ezért! És már kezd egy kicsit szebb lenni a lábija, tehát most már nem jön be a júúúúj-de-fáj-a-lábam sirás!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci a hiszékeny!

Szerintem átmeneti a kicsi Anakin nem alvása.Panna is csinált ilyet vagy 4 napig.Azt hittem itt a világvége de aztán újra normális lett gyermekem.Kitartás,az erő veled van!Kép

Juc
20170114224602

Nem Ficánka, áááááááá, hova gondolsz, persze rád is kíváncsiak vagyunk ám.Kép

Zsanci, töri szakos vagyok. Köszi rendes vagy! Cserébe küldöm a receptet.
zanza

Zanza és Oxi,
ment a mail!

Jucus,
én is kíváncsi vagyok már nagyon arra a hírös salira!Kép

Zsanci,
örülök, h a körmöcske gyógyulgat, úgy látszik, hatottak a gyógypuszik! Kép
ficánka

Zanza,
oksi ... akkor ezt most elhiszem, és befejezem a hüppögést Kép
Most meg elmegyek pihizni, mert nem nagyon hagyott aludni a Pocaklakó, este meg házibuliba vagyunk hivatalosak, úgyhogy nyúlok egyet. Mindenkinek szép délutánt és estét!

Moose,
kunyizz ki egy kis sétát mégiscsak! Tök jó az idő!

Ja, és ha valakinek programhiánya van, nézzetek ki az Etyeki Borfesztivalra (pincefesztival.hu), ezt már tegnap is ajánlgattam, de azért ne küldjetek a mókusok elé! Tényleg jó kis progi!

fic.
ficánka

Ficánka, fogadjunk, hogy szerzödésed van, hogy reklámozd a BorfesztiváltKép Hm, milyen jó lenne menni, de rokonok is vannak a világon.
zanza

Apa szerint miattam nem mentunk. Mert nekialltam rantott gombat csinalni, mikor o mondta, hogy indulhatunk. De azt is o mondta, hogy gombat akar. Eshat ugy marha nehez, hogy nyul kozben allva ugral az etetoszekben. Mindegy, a legnagyobb melegben ugyse lett volna jo. Tenyeg, mikor jobb, delelott vagy delutan? (Lehet, hogy ezt mar egyszer kerdeztem.) Delelott meg nincs dogmeleg, de akkor alszik tobbet a gyerek, tehat delutan kene vinni, amikor ugyis extratevekeny, de akkor meg megvan a dogmeleg. Asszem holnap mar reggel kilenckor el kene indulni es mondjuk delre hazaerni es tenyleg Bogarka, van valami hatalmas arnyekoloize a kertetekben? Mert szerintem ha 30 fok lesz, akkor haromkor az meg igen veszelyes babakra. vigyunk egy sorsatrat? Kép

Egyebkent ti hogy foztok? Csak mikor alszik a gyerek? Nekem akkor nekem vagy 10kor kene, vagy 15kor, vagy ejjel... Vagy tobb napra elore foztok? (Meg jo hogy hetkoznap rendelek, es csak ot perc alatt meg kell ennem.)

Most meg lesetazok, de apa nem jon Kép
moosejaw

Moose,
írok mindjárt. Kár, hogy nem mentetek Kép szerintem tökmindegy, hogy délelőtt vagy délután, olyan, hogy extraveszélyes szerintem nincs, megfelelő öltözékben, sapkában-kalapban, árnyékolással-naptejjel és innivalóval délután is nyugodtan mehettek Kép szóval pakolj össze ma, aztán reggel ragadd meg párodat és sipirc ki Szentendrére Kép
Főzés: ha én, akkor ált. délben, de ma pl. párom főzött chilit Kép bár ő is dél körül Kép jobban utánagondolva rohadt mázlista vagyok, mert anyukám sokat főz, és ő alattunk lakik Kép meg férjem is segít. Menjek a mókusok elé? KépKép

vera
kisün

Nem tudok írni, se olvsni, hétvége rulez, majd holnap... Kép
neet
neet

Moose!

Az idő nem lehet kifogás,ne keress kibúvót Nyúl apának!Kisün jól beszélt,tök mindegy,hogy mikor csak menjetek!Mi ált.egésznap úton vagyunk.Aztán este alig bírok utánatok olvasniKép

Juc
20170114224602

Sziasztok!!

Kókuszdió, nagyon szépen megköszönném ha bármilyen infót tudsz Nekem írni B.B-ről

bodzavirag23@freemail.hu

AriVirág
arivirág

Lányok,
köszi a megnyugtatást, nem vagyok én sem elvetemült, sem időmilliomos, és NEM FOGOM FORRALNI a fürdővizetKép Én is hülyeségnek tartottam, csak gondoltam, mint kezdő anyuka, megkérdezem a tapasztaltakatKép

Moose,
máshol sem kommunikálok többet mint itt, de ezek után nem is megyek többet oda, nehogymá' hülyeségekkel tömjék a fejemet!!

Na megyünk fürdetni (forralatlan vízzelKép)

M

Kép
Kép
manoka11

Kisün, akkor együtt megyünk a mókusok elé, mert nekem még jobb dolgom van, apának kevésbé (ö együtt él az anyósával Kép )

Zsanci, bocsi a hülyitésért, holnap küldeném a receptet, ha nem baj. (nagyon szégyelni szmájl)
zanza

Hello Csajok!!!!!!!!!!!

Végre itthon....a napokban jövök és kicsit részletesebben is beszámolok.

Két képet feldobtam a talis albumba.
ada007

Hali,

helyzetjelentés: ezen is átmentem,vagy ha nem naggggggggggggggggggggggyon rosszindulatú a tanár bácsi Képköszi a drukkot mindenkinek,csak így továbbKép,lehet hogy ebből még államvizsga is lesz?
persze ez csak rajtatok múliKép
kicsit visszolvastam de semmit nem jegyeztem megKép,hulla vagyok,tegnap 2ig tanulgattam reggel meg 5kor keltem!ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM a vizsgaidőszakot!alig alszomKép
Rossz hír:kicsit takonykóros vagyok,de kúrálom magam ezerrel remélem héfőig elmúlik!ha nem akkor is menjek?nem fogok megsértődni ha azt mondjátok inkább neKép no mi legyen?

fic,
mail ment

gigi
Vendég

Jucus! És Frizurás hogy dolgozik? Soha nem mertem még bemenni hozzá Kép

Kókuszka! Kitartás a csemeték mellett, a jedyk igazán átadhatnánk egy kis erőt, mert neked dupla annyi kell. Úgy tűnik én is BB-nél fogok szülni, mert a dokim neki ad át szabi idején.

Moose! A ferj 1.0 program bazi jo! Kép
Nálunk a kispapa ilyen menőkés, mint Te, folyton kirándulni menne, de főleg hegyet mászni Kép , úgyhogy biztos majd a kőccel is menni akar. Jó volt Sztendrén? Francba, most látom, hogy nem mentetek sehova! Kép
Az én kispapám meg vidéken van, és felhívott, hogy: "tessék elmenni sétálni". Aztán letettük a telefont, és 10 mp múlva újra hívott, hogy: "ugye nem kell hazamennem, és a fülednél fogva kirángatnom a napsütésre?" :D NEM MENTEM AZÉ SE!
jártam én eleget ma a kertben, amikor teregettem meg leszedtem a ruhákat. már az is tök kifárasztott. Kép

Zsanci! Mit csinálhatott a kicsi fiad, hogy mókusok elé küldenéd?? Hiszen ő még ártatlan!

ancsipancsi

Ada! máris itt???????

ancsipancsi

Ancsi!
Én Zelmánál voltam,ő még nem régen van az üzletben.Gyorsan frissített egyet a hajamon,nagy változást nem kértem.Kedves,aranyos.

Jucus
20170114224602

Ada! Kép Kép Tokjok a kepek, de miert vagytok athuzva egy vonallal?

Holnap reggel azzzzzonnal elmegyek kirandulni! Az tuti. Es azt eszunk majd, amit ott talalunk. De a gyereknek azert viszek.

Manoka, nagyon helyes! Kép Es megigerem, hogy hetfon meg sokkal tobbet fogok fenykepezni, mint multkor, hogy mindent lass, mirol maradtok le es ha legkozelebb meg mar megint tudsz jonni, akkor jol bemutatod nekunk Emma lanykat Kép Kép
moosejaw

Zanza!
No problem!
Manóka!
Helyes! Csak semmi felesleges munka!
Moose!
Hét közben én is úgy főzök, mint te! Kép Hétvégén, meg bármikor, mert apa vigyáz rájuk, vagy apa főz...anya meg mosdik...Kép
Holnap beizzitjuk az új, konyhai rabszolgát!! Fagyit fogunk csinálni, mégpedig banánosat!!!
Majd gondolunk Rátok!!! Kép
De biztosan nem izlene nektek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Help!

nem találom az albumot!Jelszó meg van csak azt nem tudom,hogy hova kell beírniKép

Juc
20170114224602

Zsanci!

Ezt nem hiszem el! Fagyi és banános????
Kismamák elött ilyet elujságolni???
Hol is laktok??:-)
manó27

Hú lányok ma annyira elfáradtam mint még soha...
Egész nap vasaltam + és pakoltam a téliruhákat csere nyári ruhákkal, amik esetleg feljönnek rám...
Szal kész vagyok....
Fáj a hátam és a lábam.. valami sos ötlet mit csináljak???
manó27

Moose!

Főzés:Mivel Soma fényen kívül esetleg pizzát eszik ezért most gyorsan sütöttem egyet.Már meg is hoztákKép
Hétközben azért össze szoktam dobni valamit,de ált.anyummal egyszer eszünk belőle és kuka utca.Na nem azért mert nem jó,csak a dilim,hogy nem tartigatom 1 napnál tovább a kaját még hütőben sem.Soma és Zapa miatt nem kellene semmit sem főznöm,de én héha kívánok főtt ételt.De rendelni is nagyon ügyesen tudok!Hétvége meg ált.anyukám,IKEA és társai.Szóval nem vagyok egy nagy,magyar háziasszony,inkább egy amolyan lustácska amerikainak felelek meg.De sütni szeretek ám!Ja és vannak a nagyon finom mirelitek!

Mókusok ide hozzám!Kép

Manóka!

Fekvés,láb felpocol!

Juc
20170114224602

Manó,
helyezd kényelembe magad, polcold fel a lábad, párod ugráljon körbe, a hátadat meg a lábadat masszírozza meg Kép ez jól hangzik? Kép

vera
kisün

hú lányok nézi valaki az MTV1-est???
nagyon jó ez a fesztivál!
manó27

Igen igen köszönöm, máris megyek pancsizni és utána lábak fel!
Csak most leültem és nagyon nehéz felkelni:-)))
manó27

Mano, szerintem gyurj ket parnat a labad ala es vagd be a szunyat. Az euroviziot meg nezem, de tokvacak.

Jucus, Zsanci, Kisun, akkor ez a nemnagyonfozok hullamhossza, amin mi vagyunk? Kép

Valami marharepak tuzijatekot nyomatnak errefele. Szepszep, de ha felebresztik a gyereket en odamegyek es kitekerem a nyakukat! Mondjuk nemtom milyen messze lehet... Tenyleg, miert engedelyezik funekfanak hogy ejnek evedjan robbantgassanak? Olyan hangos! Kép Kép
moosejaw

Aha, felebredt! Ha hetfon nem megyek, nezzetek meg a hirekben: a kismama, aki kitekerte a tuzijatekozok meg az azt engedelyezo hivatalnokok nyakat...
moosejaw

Jucus!
Csak nem??? Szóval te a mókusokat is??? MEGESZED???? Megsütöd, vagy leveske lesz belőlük??? Soma igen helyesen táplálkozik!!!
Moose!
Asszem EZ AZ a hullámhossz, amit meglovagolunk...
Manó!
Sztem nem lesz olyan finom...Kép

Én egyébként az iq tesztet néztem, azaz csak a végét, mert előtte altattam...Nálam Marsi Anikó az iq bajnok. Egyébként egyszer beszélgettetek a hirekről, meg tv-ről, és akkor szóba jött a Marsi A. De az a baj, hogy ő nem mond hireket, ő nem az a kategória...Sztem nincs szebb annál a mondatnál,ami anno Szellő István száját hagyta el, mikor az Aranykéz utcai robbantást felkonfolta: "Budapest RETTEG!!!" igy kezdődött a hiradó. Na, ez az igazi HÁNYÁS!!!
ZsanciKritique

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jóreggelt!

Moose: Amilyen lendületes vagy, nem hiszem, hogy Apa ellen tus állni, ha egyszer csak kijelented, hogy márpedig most mentek Kép Ne hagyd magad! Drukk-drukk!
Én is mennék egy kicsit, de apukámmal ma vízvezetékcsőfektetéses-kertásásos program van, merthogy nem számított rá apa, hogy hazamegyek, így nem tudom elvinni, annak is kész kell lennie valamikor.

Ficánka: Mail ment

Manó: Jobb már? Nem kellene lassan neked is lassítani?

Zanza: Én is kérem a receptet!

Úgy látom én mehetek lassan a mókusok elé, mert nagyon szeretek főzni is, sütni is. (Sőt még a mososgatással sincs bajom). Jó dolga van apának Kép

Tegnap napoztattam a pocakomat délután a félárnyákban, tetszhetett a pocaklakónak, mert mindig ment a fény felé Kép

Szép napot! Kép (Moosenak kirándulásos szép napot! Kép)

KépKép
oxigen
Györköny

Lányok! Segítség!
Tegnap este óta marhára csomósodik a mellem, most már igencsak fáj is, micsináljak? Gyerek szopott többször is belôle, de csomó maradt.
Votiv, vagy bárki, akinek volt ilyen!
Nem tudtok vmi olyan testhelyzetet, amiben a babesz a bal mellembôl a hónom aljától bimbóig húzódó csomót el tudja tüntetni? Vagy azonnal rohanjak a kórházba kimasszíroztatni?
heeeeelp!

Bori
borri

Bogárka,

ha nem Tücsköltetek, akkor vigyázz, van egy klónod! Bár a gyerek gyanús volt, mert mintha a másik lányé idôsebb lett volna Ábelnél... Na mindegy, bocs.
Votiv,
amúgy a Tücsökzene egy nagyon helyes, éneklôs-mondókázós félórás foglalkozás, asszem 6 hónapos kortól. Nyáron nem lesz, de ha gondolod, megadom a nôci számát, aki csinálja, és ôsztôl gyertek ti is! Van a MOM m?v. házban, meg a Marczibányi tériben is. Mi Ábel 10 hónapos kora óta járunk, és imádja.

Simi amúgy elaludt az ölemben, miközben olvasgattam. A gép zúgása miatt lehetett, biztos emlékeztette ôt pocaklakó korára, amikor szintén folyton itt lógtam. Kép

Moose,
szétröhögtem magam az anyás mondásokon. Simi majdnme fel is ébredt párszor.

Bori
borri

Moose, szerintem nincs engedélyük robbantásra. nálunk is szokták csinálni,és mindig úgy megijedek.

Zsanci! én is szoktam jégkrémet csinálni, de nem fagyigéppel.

ancsipancsi

Borri,
masszírozni-fejni, de gyorsan, nehogy begyulladjon! A gyerek nem biztos, hogy magától megoldja.

Zsanci,
OFF: én is iq-t néztem, egész jó lett az enyém, most épp önnön zsenialitásomtól vagyok elájulva Kép de ami zavart, hogy oké, hogy a leggyengébbek íkúját nem árulják el, de legalább a legjobbakét mér nem??? Kép meg nem tudom figyelted-e, hogy vágó a végén állandóan cseszegette a nőket (bocs, hölgyeket), meg bizonygatták, hogy ja, a szélsőségesen magas kategóriában sokkal több a férfi, aztán a legmagasabb eredményt elért három játékos MIND nő lett Kép HEHE Kép

vera
kisün

Moose,
látod én sem értem, miért lehet éjjel robbantgatni, ahogy Ancsi is mondta, nálunk is szoktak Kép

Ancsi,
erről jut eszembe, még mindig adós vagy nekem az új védőnéni nevével Kép
kisün

Sziasztok!

Tegnap délután óta elvonási tüneteim vannak, ugyanis elkezdett füstölni a monitor, így gyorsan kikapcsoltam és apának megtiltottam, hogy bekapcsolja! De úgy néz ki neki súlyosabb tünetei voltak, mert éjjel már itt gépezett, szóval most én is!

Borri!
Masszírozd szopi, fejés közben! Forró zuhany és popsikrémes meleg borogatás is jó a cicire! Remélem nem lesz baj! Most nekem is kicsit csomós, hogy újra beindult a tejci!
Jaaaa....újra beindult a tejcim, nem is írtam!Kép

Vera!

Jó úgy ahogy múltkor megbeszéltük a találkozót? Hogy délben hívlak?

Kókuszdió?
Mail cím, küggyé egyet, ha van annyi energiád lécci! Lehet, hogy ismerősök vagyunk és nagyon kíváncsi vagyok!Kép

Gigi!
Ügyi vagy! Gratula!

Ada!
Várjuk a beszámolót!

Bogárka!
Ugye van ott valami árnyék a kertetekben, ahova a babókat le lehet majd tenni!
Milyen volt a kiruccanás? Biztos elfáradtál! Holnap meg a tali...! Na jó, ezért már egyszer kikaptunk, úgyhogy vedd úgy nem írtam semmit!Kép

Ma kimegyünk nagynénémékhez! Hurrá! Kertes ház!
Egy hete nem voltam lenn Timivel babakocsi nuku miatt!

Jó pihizést!
Puszi
Ildi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: