A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!
nem pakoltam ám el a gépet, de hiányozni is fogtok rendesen! Kép
Most meg tök idegbeteg vagyok, mert tervek szerint már ott lennénk, de Apa nem bírt szabadulni a melóhelyről... Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi!

Gratulálok! Hány vizsgád lesz még?
ildi76

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne Hozzátok, egy kismamitól hallottam hogy Bálint Balázs dr, csak a munka idejében vállal szülést, ha egyszer már haza megy nem lehet Õt vissza hívni szülés levezetésre.
Ez a kismama a kórházba járt hozzá vizsgálatokra, viszont Én a magán rendelőjébe szeretnék járni, szerintetek aki magánba jár hozzá ahhoz be jön munka időn kivűl?
Nála szeretnék majd szülni, bár milyen tapasztalatot szívesen meghallgatok vele kapcsolatban!
Előre is köszi Mindenkinek!
arivirág

szasztok!
Votiv!
köszi a tanácsokat. Igi egyébként hurutosan köhög, elég randa...De. adtam neki higitatlsnul, hát akkorát bukott (azaz threw up)...most este feloldom vizben, talán...
na, mentem...
Arivirág!
Sajnos BB-t nem ismerem...Asszem Kókuszdióék vele szültek...
zsani

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Arivirág,
Bálint Balázzsal régebben az volt a helyzet, hogy nem volt meg a szakvizsgája, ezért nem vállalhatott ügyeleti időn kívüli szüléslevezetést. De elvileg év elejére tervezte a letételét, utána meg elvileg vállalhatna Kép csak azt nem tudom, hogy megtörtént-e már Kép én a kórházban találkoztam vele 2x, nagyon rendes-aranyos-kedves volt Kép remélem tudtam segíteni, és üdv köztünk.

Neet,
sampon Kép gyaloglás jó, még az egy óra is Kép

Gigi,
éljen, holnap drukk. Kép

vera
kisün

Zsanci,
ténlyeg: szegény kicsi Igi, pusszancs a lábujjára meg a torkára, de csak finoman Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Ha még valakinek nincs a bulira sofőrje, szóljon, 5 embert még tudunk vinni Kép

Nem is tudom, mit kellene még írni, fáradt vagyok, voltunk kirándulni anyummal, meg próbálom utolérni magam itthon is, mielőtt fordulnánk vissza... (már csak 11 nap elvileg) Kép

Moose: Édesek voltak ezek a viccek Kép

Bye, megyek a virágokat megvigasztalom, hogy itthon vagyok, ne kókadjanak Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Jucus:
Nyáron nekem is volt ilyen gondom a helyettesítő postással, csak én kérdőre is vontam, mert elkaptam a levelesládáknál. Aztán fel is nyomtam, mert össze vissza dobálta a leveleket, meg 1 helyre dobta őket, meg a 4 utcával arrébb lévő házból hozzánk kerültek....

Moose:
ezek nagyon jók voltak, még-még! Kép

Votiv:
hajhullás, milyen igaz. Az első gyermek szoptatása után nekem is nagyon sokáig hullott a hajam, most meg fel sem tünt, hogy így 30 hetesen nem találok hajat a padlón, csak a fodrász ritkítja, mert szerinte sok van...Kép
pabe

Nagyon pangunk ma lányok!

Holnap megyünk venni Timinek egy biztonságosabb gyerekülést a Minimanóba! Állítólag vannak használtak is! Úgy örülök! Végre nem kell majd paráznom, ha megyünk valahova!Kép

Jó hétvégét mindenkinek!
Puszi
ildi76

Sziasztok!
Marha jó volt végre napon lenni, biztosan Ti is élvezitek az újrajóidőt! És már mondtam, hogy a met.hu hétfőre is tök jó időt ígér a piknikhez (meg egész 7végére). HURRÁ!!!!KépKépKép

Ruz,
14.25-kor Katushoz jól beszéltél UFF Kép

Moose,
nagyon jók voltak, sokat nevettem megint. Ma Te vagy az én főnevettetőm, köszi!Kép
Votiv,
eddig minden nagyon okés a terhességgel, még itt a végén kell egy nagy drukk, de biztosan őríz tovább. A hajhullás meg érdekes, én nem vettem észre különbséget, mindig szokott lenni a kefében, vagy a kádban hajmosás után. Azt észrevettem, hogy gyorsabban nő, ugyanúgy mint a körmöm, ami ráadásul olyan kemény, mintha mű lenne (pedig nemis). Lehet, hogy nagyon vigyáz rám a védőszent? Kép Eprestorta-ügyben én is azért kérdezősködtem előtte, mert hallottam róla, hogy nem jó szopizáskor, de sokan örültek, meg gondoltam, hogy egy pici biztosan nem árt!

Gigi,
örülök a vizsga-híreknek!!!! Holnap is megy a drukk 1000-rel! Aztán majd ha lesz időd, nézd meg a galambodat! CUPP Kép

Ildi,
nagyon nevettem, amikor az apa-etetős taktikát mesélted Votivnak! Az apukám tök ilyen, ha hazaér, jobb nem is szólni hozzá, gyorsan táp elé, aztán őt még egy kicsit kell hagyni olvasni, és utána mehet a szpícs Kép

Zsanci,
szegény kicsi Igi és persze szegény Te is Kép JOBBULÁST KÍVÁNOK!!!! Küldöm a pozitív energiákat a nyugati széllel!
ficánka

Ildi,
tényleg nagy a pangás ... és most Te is mész. Kép Örülök, hogy mentek holnap vásárolni, hol is van az a Minimanó?
ficánka

Lányok!
Sehol senki?
Hallottátok, hogy szombat-vasárnap ETYEKEN BORFESZTIVÁL lesz? Én már voltam kétszer is, és nagyon jól éreztem magam. Sok jó progi van, ajánlom figyelmetekbe a site-ot:
http://www.pincefesztival.hu
ficánka

Még vagyok!

Nagy Lajos kiály útja! Nagyon én sem vagyok arra ismerős!

OFF:
Lesz egy jó film az RTL klubbon!Kép

Ildi
ildi76

Ildi,
nézzél jól körül, és meséld el a tapasztalatokat!
Nálunk is ez a film megy, megyek én is apával összebújni, bambulni meg röhögni! Kép
ficánka

Votiv, a Monapelről írtakból arra is emléxel, hogy kb. 10 hónap alatt kimegy a gumija, és kb. 2-3 hónappal utána kezd szétmenni? Mondjuk tényleg, az árától éppen két garnitúrát is vehetsz a gyereknek, még mindig nagyon költséghatékony vagy... meg umweltfrájndlih Kép
Az aprómagos epret meg a szoptatós anyukák szerintem nyugodtan ehetik, csak a babának ne add a szájába 1,5 éves kor előtt.

Pusz: Ede, Aki Elmengy Most Vacsizni
edömér

Oxi!

Nagyon félve kérdezem,hogy esetleg 2 deddel elvinnétek?természetesen zapa most se nem tud vinni csak értünk jönni .(félszeg szmájli)

Gigi!

Jól kiszúrtál a vizsgáztatokkal!Én is eljöttem volna.Mi az,hogy írásbelire készül az emberlánya aztán meg szóban akarják?!

Neet!

Nagyon szeretnéd salit?Kép

Ildi!

Az én pasim nem ilyen!Azt hiszem össze tehetem kezem-lábam,annyira rendes csak most kattantam be,mert elmentem volna a csajokkal Zöld Pardonba erre közli,hogy ő megy a kollegáival és hétfőn megint nem tud elvinni a talira.Kocsit akarok,de rögtön és azonnal!

Zsé!

Ma voltam fodrásznál , Pannát is vittem de rá kellett jönnöm,hogy én ezt nem szeretem.Annyira zavar,hogy a ded várakozik.Ja egyébként az Elek utcában.Érdekel a téma?

Votiv!

Örülök,hogy rongyi lett a takaróból!

Én is szeretnék olyan jó kis habtapit.Hol is kapható?

Kókuszka nagyon el van tünve!Kép

Jucus
20170114224602

Eperhez:Pannát nem zavarja,szóval jöhet!Kép

Jucus
20170114224602

Ahelyett, hogy a gyermekvilagot neznetek a spektrumon. Tok erdekes!
moosejaw

fic,
mail ment!
a nagy tanulás közepetteKép

azért bekukk ám hozzátok,csak kussKép
senki nem jön hétvégén a margit szigetre a családi hétvégére?plíííííííííííííííííííz!olyan jó lenne!VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaaaaaaaaaaaaa, a tényleg jó hírt el is felejtettem mondani: az opponens 4, a konzulensem 5 adott a szakdolimraKép Kép Kép

gigi-akimostténylegtipli(ha visszajönnék zavarjatok el tanulniKép )
Vendég

szoptatós mamik igenis kaphatnak epret!!! Kép De ha kell, majd én leszek a kontroll-csoport, eszem egy csomó epres sütit, utána szoptatok, ti meg lesitek az eredményt!!! Jó igy?
Egyébként én már ettem idén epret, és babucnak nem volt problémája...
Dicsekedhetek én is?
Tegnap mosolyogtunk egymásra egy nagyot, erre mondtam neki vmi vicceset, és elkezdett nevetni, de nagyon, és akkor én is nevettem, és akkor ő kontrázott, és még jobban hahotázott, szóval olyan boldog voltam, mint már rég...csak utána jött a nem-hagyom-abba-a-sirást-mert-fájok eksön, amit már nem birtam ilyen jól. Egyébként kb. 2 hónapos korától érdeklődik a feje fölé akasztott vacak iránt, pár napja azonban oda is nyúl, és próbálja a kezébe venni, és ha ez sikerült, akkor próbálja begyömöszölni a szájába...néha sikerül is, de ált. az ökle landol a szájában. és még nincs 3 hónapos!!! Kép Kép

Monapelt én is ki fogom próbálni...

Ma volt évzáróval egybekötött anyák napja az oviban, sirtam is, de először azért, mert férjem nem ért oda időben, műsor ment, kicsi meg persze elkezdett sirni. Ki kellett mennem, na akkor bőgés, de jött egy ovis néni, hogy ő fogja addig Igit, aki utána nem is sirt (potenciális bébiszitter jelölt Kép ). Aztán meg azért sirtam, mert kaptam ajcsit az én elsőszülöttemtől, amit ő csinált, és nagyon nagyon szép!!!
ÉrzelmesZsanciAnya

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi!
Tavaly ugyanezeket a jegyeket kaptam az egyik szakdogámra. A másik még itt pihen a nótbukban, meg a kicsi agyamban. Talán majd 40 évesen...(távolba révedő, kissé mosolygós szmájli) A gáz csak az, hogy addig azt a diplomámat sem kapom meg, ami már megvan...Kép Kép Mondtam már, hogy nem feltétlenül vagyok megelégedve az egyetememmel??? Vera, te most nem olvastál engem!!! Kép

Jucus!
Igen, érdekel, bár nem tom merre van a Zelek ucca...Kép
Zs, a rondahajú, hájashasú, vastagcombú

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus: Persze, hogy elviszünk! Délre megyek a Hba NST-re, aztán meglátogatom U.M.-t, és ha még mindig kiengednek, akkor megyünk értetek, ha az jó Kép
A címed megvan még a múltkorról, csak nehogy rossz ómen legyen, hogy megint oda készülök H után Kép De akkor is OxiApa majd elvisz, őt nem tarthatják bent Kép

Moose: Nézném én, ha lenne olyan adónk... Kép

Eper: Nem úgy van, hogy csak az érzékenyek nem ehetnek a szoptatás alatt epret? Én úgy tudtam, hogy csak a gyerek nem eheti, mert aprómagvas, de az a tejbe nem megy át. Persze nekem nagyon messze van még, lehet, hogy sületlenség. Viszont én még csak nem is szoptatok, és imádom az epres dolgokat, úgy hogy max majd sajnálkozva nézem, aki nem eheti Kép

Kókuszdiót én is hiányolom... De gondolom megvan a dolga

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Köszönöm előre is,de ha más dolgod lenne(nem mondjuk a ki a szót)akkor szegény Oxiapát nem rángatom majd elbuszozunk csak dobjatok egy sms-t.

Zsé!

Elek utca a Karolináról nyílik.Ott ,ahol a Pető Intézet van.Igy meg van?Móricz Zsigától 3 villamosmegálló.Maj dlerajzolom,ok?!Nagyon szépen tudok ám rajzolni!:o

Juc
20170114224602

Ja és Kicsi Anakin nagyon helyes!
20170114224602

KépKépKépKépKépKépKépKépKép
nekem senki nem valaszol... marmint erdemben... hupp.hupp.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!

Tgyásra kérdeztél?ha igem akkor én rögtön a következő hónapban.Szerncsére kifizetőhely az ovi és jól is müködik ez a dolog.Ha nem erre vársz választ akkor sorry,de nem találtam más kérdésedet

Jucus
20170114224602

Mindenkinek!

Egy újszülött legrosszabb tulajdonsága, hogy énekel az anyja.

Moosenak!

Hol ismerték meg az anyukák mindazokat a dolgokat, amiktől úgy féltik a
lányaikat
20170114224602

Jucus, koszi. mar banatomban elkezdtem mosogatni meg pakolaszni a konyhaban. akkor lehet, h mostmar abbahagyhatom KépKépKép

Coolio
recca

Es kedden meg a facelift-et neztem a spektrumon, amig ti a horrorERt... (olyan jo kis lakberendezos ize, mert most nincs ujabb designerguys)

Votiv, esernyokocsi siman befer, csak attol fugg, hany kobmeter habtapi lapot hozol, mert nekunk csak egy pelankazotaskank lesz, mas cucc nem. Azert kerjunk Zsancitol mereteket, mekkora osszecsukva, de sztem nem lesz gond Kép Adategyezteto mel ment.

Neet, nekem is mindig kilometerhianyom van, ha nem egyoranyi autoutra laknank egymastol egy csomot setalhatnank. Megigerem, hogy nem megyek olyan gyorsan, jo? Na, akkor idekoltoztok? Kép Csak az a gond, hogy enyem csaj mostmar nem alszik utkozben, hanem nezelodik, aztan meg hisztizik, ha elfarad, de nem alszik be, szal mostanaban csak rovideket tudok vele setazni...

Zsancikikapcs: zene! ezt elfelejtettem! nagyon fontos! vagy irtam esetleg a kellemes furdohoz?

Na jo, meg egyet, ez most ugyis pont passzol (ugye fozocskezo informatikusnejek)?

Kedves Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, amik pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt.

Ezen túlmenőleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és a Fradi 3.0.

Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül. Mit tegyek?

Elkeseredett

Kedves Elkeseredett!

Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel.

Gépelje be a következő parancssort: C:>Azt hittem, szeretsz [Enter]
Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amivel telepítheti a Bűntudat 3.0-át!

Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat.

Kérem figyeljen oda,hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejű futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, ami által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt!

Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen új Barát programot se!
Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek.

A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak, valamint nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen
például a Vegetariánus Étel 4.3).

Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését.

Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.

A legjobbakat: Technikai Segítség
moosejaw

Sziasztok Lányok!
Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem. A lányok szépen nönek, Benivel is minden Rendben csak én vagyok elképesztöen fáradt. De tényleg, sokszor már a fürdetés után, 8-kor ugy húz az ágy hogy leírhatatlan.Az egyik nap ugy telt hogy egész nap szédültem. Volt, hogy nem mertem a síró babát felvenni, mert féltem, hogy elejtemKép De azért köszönöm az aggódástKép

Nem tudtam még visszaolvasni a kiesett napokat
De minden uj Babának és Mamának Gratulálok Kép Kép

Pusz
Kókuszdió
kókuszdió

Recca, en meg honapokig nem kaptam semmit, es ha jol emlekszem tobben is irtak itt, hogy marhaul soka jott meg a le. Na mostmar jobb a kedved? Kép v. Kép ?
moosejaw

Kokusz, koszonjuk a helyzetjelentest Kép Gondoltam, hogy kb hullafaradt lehetsz. A piknikre josztok hetfon?

Manoka, te is csak pihengessel, raersz azzal a beszamoloval, most aludjal inkabb.
moosejaw

Jaj, Jucus, hat honnan: a mediakbol, kulonosen a hirek tipusu alkotasokbol Kép
moosejaw

Kokuszdio!!
jo feloletek hallani. jo, h rendben vannak a picik, csak azert vigyazz magadra is. jottok a talira hetfon?

Coolio
recca

Na, megyek aludni, de meg egy utolso poent ellovok Katusnak: "Sose vitatkozz idiotakkal. Lesullyedsz az o szintjukre es ott legyoznek a rutinjukkal." Kép
moosejaw

jaja, Moose, alakul. koszi.

Coolio
recca

Micsoda Buli!?
Csak ha a közelünkben lesz akkor esetleg, de nem biztos, mert az erö most a Jedykkel van és nem velem.Kép KépTényleg kész vagyok. Ilyen gyönge életemben nem voltam.

Arivirág
Mi Dr. BB-nél szültünk. Már decemberben megszerezte a szakvizsgát!!! Ha felkéred, hogy szeretnél nála szülni, biztos vagyok benne, hogy nem fog visszautasítani. Bátorság!!! Ha szeretnél még infot róla priviben elküldöm, csak írj nekem egy cimet

Pusz Kókuszdió
kókuszdió

HELP!

Mit kell tudnom a photohall INGYENES digitális képkidolgozásáról?Semmit sem találok az oldalukon pedig van ilyen,hallottam!
Valaki plízzzzzzzzzz!

Jucus
20170114224602

Jucus, az nem tegnap volt? csak tegnapKép ill. mostmar tegnapelott...

Coolio
recca

Kokuszdio, Bogarkaeknal. ahol az elozo. ha tudtok, gyertek!!!

Coolio
recca

Jucus,
hát te itt voltál az Elek utcában? attól én kétutcányira lakom!!!! Kép na majd legközelebb meglátogattok Kép

Eper: én vállalom a kockázatot... ami szerintem nincs, hacsak nincsenek külön eper-allergén-molekulák, amik átszivároghatnak a tejbe Kép

Zsanci,
hallom ám, és egyetértek veled Kép szerintem oltári nagy baromság, hogy külön-külön nem lehet megkapni a két szak diplomáját Kép

Moose,
ja mindig elfelejtem: visszük a habtapit, hát hogyne vinnénk Kép ja meg szereztem ilyen frankó piknik-takarót, ami hátizsákká hajtogatható, és az alfele műanyag, azt is visszük Kép

Gigi,
jól van, meg vagyunk elégedve csak így tovább Kép és ha ezt olvasod, akkor MARS TANULNI!!!!! Kép

vera
kisün

Jó reggelt Mindenkinek!
Ilyen gyönyörűséges napsütéses reggelre várok napok óta, és itt van KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Moose,
télleg Te vótál tegnap a mókamiki! Én most olvastam Férj 1.0 progiról, meg az utsó Katusnak szánt poént, az amúgy is jó kedvemet mégjobban felvillanyoztad! Kép
fic.
ficánka

Kisün,
pedig már aszittem, h én vagyok az első ma. Helló! Neked is jó a kedved?

Eper: tök jó, hogy most ezt is megtudtam tőletek, h nyugodtan lehet enni szoptatás alatt is, mert már előre nagyon sajnáltam magam, h a nagy idei eperszezont ki kell hagynom. Kép

boldog fic. Kép
ficánka

Kókuszdió,
örülök, hogy azért vagy!!! sok kitartást! Kép jövő hétfőn Bogárkánál lesz újra találkozó, mondhatni a szokott helyen Kép ugyanazokkal a paraméterekkel (du. 3-tól). Ha az erős mégiscsak hozzád szegődik, akkor gyere el!!! KépKép
kisün

Szépjóreggelt mindenkinek! Kép

Jucus: Apa azt mondta, hogy akitől ilyen szép rénzsákot kaptunk, azt nem hagyja cserben Kép

Még 2 helyem van... Kép

Megyek vissza az ágyikómba, nem sokat ludtam az éjjel, volt nagy activity a pocimban Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Már meg is jöttünk Minimanóból! Vettünk egy Maxi Cosi ülést 13e Ft-ért használtan! KépTényleg nagy áruház!

KÓKUSZDIÓ!

Küldj nekem egy mail címet, ha tudsz!Kép

Ildi
ildi76

Oxi apa!

Szeretlek!Kép

Kisün!

Igen Elekben jártam.Na majd ezt ios kidumcsizzuk hétfőn!

Megyek,beszerzem a salihoz valókat.Neet!Hallod?

Jucus
20170114224602

Ildi,
nagyon jó vételnek tűnik, gratula! Szóval Minimanó, Nagy L. kir. útja? Van minden, mi szem-szájnak ingere?
Én hordozókendőt szeretnék, mert többek arra esküsznek és nem a kengurura.

Oxi,
nekem Zanzi felajánlotta, hogy elvisz engem meg a túrótortát, de azóta semmi életjelt nem ad, és én most félek, hogy hogy is jutunk oda. Kép Dehát biztosan jelentkezni fog még, igaz? Ha mégsem, akkor mehetek Veletek? Különben én is sz.rul aludtam, sokat mozgott a 37hetes, nemtom mi van most ... front sincs, vagy van?

Gigi,
mél ment (meg drukk is már reggel óta)!
fic.
ficánka

Ficánka: Persze, csak küldj mailban címet, vagy valami, és megbeszéljük. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Fic, orulok az aramfejlesztesnek, es egyebkent meg Votiv meg en mar sokkal korabban itt voltunk, csak nem irtunk semmit Kép Na figyi, itt van meg egy sajat termes is:

Ma reggel.
Apa: Belefer a babakocsi az autoba?
Moose: Melyik?
A: Tobb is van?
M: Igen, ketto, mindegyiket egyutt vettuk. A kisebbik biztos. Miert?
A: Lemehetnenk Visegradra.
M: Tenyleg? Dejo! Es minek visszuk a babakocsit?
A: Hat abban toljuk a gyereket.
M: Visszuk a gyereket is?
A: Gondolod, hogy elvinnem csak a babakocsit?
M: Szerintem meg ket babakocsit is elvinnel, csak a gyereket ne kelljen...
A: Setalhatnank Szentendren... Visegradot mondtam? Ja, Szentendret akartam.
M: OK, az csak negyedora autoval, siman menni fog.

Szoval drukkoljatok (nehogy apa meggondolja magat), talan vegre elmegyunk kirandulni! A gyerekkel! Valahova a lakohaz 5 kilometeres korzeten kivul! Autoval! Apa teljesen onallo elhatarozasa lapajan! Orulet! Kép Megyek keszulodni, amig alszik a nyul es ha felebred, hajra! Kép
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: