-Afonya
2005.02.07 09:05
De most nem volt vészes,ablaknyitás elég is volt...de azért ma bölcsi kihagyva...
!És a gyerek kakis pelusát is ki tudtam cserélni,mert Apa éppen boltban volt és szólt,hogy csípi a fenenkét
!Tessék megdícsérni
!
!Anyum kiment pöfékelni,Bulcsúmeg ráfordította a kulcsot
!Én a hátsó szobában voltam,így nem hallottam semmit,de aztán anyu szóltneki és ki is nyitotta a kulccsal az ajtót!Vigyázni kell...
!
!Ez nagyon tetszett!
!
!
De jó is nálatok
!
!Ez aranyos...igen, a szülők a szigorúak...deegy kis kényeztetés kell...
.
!
!Egyébkéntmost olvastam,márnem emlékeztem rá,hogy azért Mátéval Te is kaptál a rókából rendesen
!És hogy milyen hamar jöttek a rosszullétek...nekem is meglepő volt
!
!Nálunk anyukám fekszik ki a hasonló szövegektől!
Olyanok,mint egy kis felnőtt!
.
Azért a mai lelki és gyomorállapotomban megcsinálnám...a múltkor szarul voltam
!
!De most nem bírtam... 2005.02.09 14:43

!!!!
!
.De a közérzetem sokkal jobb és ma már 3szer!!! cseréltem kakás pelust
!Fejlődök,mi?
. 2005.02.14 21:46
Berniált. kétszer kel, hannánál változó, van, h csal egyszser, amikor átjön
Ja, és már mi is a nappaliban alszunk Zsuzsa

2005.02.17 11:35
2005.02.17 14:21
.
.Remélem,hamar túljuttok rajta mindenféle gond nélkül.Annak örülök,hogy a kórházban nem kellett maradnotok!
.De remélem,mielőbb meggyógyul Luca is!!!Meg mindenki nálatokis!Én most nem is merem vinni Bulcsút a bölcsibe,nehogy hazahozza az influenzát.Elég volt a megfázás
.
.Egyedül biztos nem egyszerű...majd megtudom,mi?
!
! 

2005.02.19 20:22
/
Tejteso miert volt korhazban?
Mate is amikor alig kapott levegot szinte, bagyadt volt, karikas szemekkel is nevetett ram.
2005.02.20 15:22
Ettöl viszont csak ingerült leszek, az meg senkinek sem jó.
Idegnyugtatóul.
De elég depresszív...2005.02.21 11:03
Már sokat elvan magában, most múlt három hónapos. sajnos elég sokat van a hordozóban, mert délelőtt ált. így alszik csak el. na és a cumink is megvan még...de lehet, hogy meja dlesz ujajcska belőle, legalábbis ebben az ábréndban ringatom magam. 2005.02.24 22:39
Es latni sem latom mar az ujjacskajan sem, a körmén sem, ugyhogy valoszinuleg nem kell mar neki. Viszont ebred tobbszor is az ejjel, nem altatja vissza magat vele...
Teljesen elfelejtettem mar, hogy milyen. Rekanal még ott volt a kivancsisag, a lelkesedes, alig birtam a 6 honapot kivarni. Most meg idegesit, hogy olyan lassan es malac modon eszik Mate
Mar nem talalom viccesnek, ha osszekopkodi a falat a gyerek
Foleg, hogy Reka hajlamos az utanzasra, csak o sokkal msszebre tud kopni es pontosabban celoz is
Nem engedem, hogy etesse Matet, ez alapszabaly. Igy biztos, hogy nem ad semmit a szajaba, nem kell aggodnom miatta. Ha egyszer is engedem, akkor mindig leshetem, mikor mivel kinalja meg. Igy meg tudja, hogy Matenak nem adhat semmit es el is fogadja.
Nalunk "irgumburgum" van. Es a minap mondta, hogy a "afrancba". Mire en, hogy ilyet nem mondunk, ez csunya. Mire Reka: de Apa is ezt mondta tegnap.
Ugy latszik, ez az idoszak ilyen beteges mindenkinel. S eddig tenyleg alig voltak betegek, most meg ilyen magas laz, szovodmenyes nyavalyak.
Meddig vagy egyedul a gyerkocokkel? 2005.02.24 23:00
2005.02.27 14:14
.
!
.Ez ám az időzítés.Gyermek 1 hete "nyaral" a mamánál,mert már nem bírtuk a kartonokról leimádkozni.Egyszer kétszer el is küldött minket haza,de azért már hiányzunk neki(anya nem mész haza?).Ma hozzuk haza, a kamera már élesítve
.
Ja, a hasam nő,mint az ördög,már kellett vennem terhesnadrágot,mert nem fértem bele,csak egybe,azt is már 3 hete hordtam
.A barátaink meg nem akarták elhinni,hogymég csak 3 hónapos...
Szóval így van ez...
!
!
.Nálunk se híre,se hamva,de igazán nem vagyok türelmetlen,bár ami idegesít,hogy nem nagyon enged pelust cserélni,elbírná egész nap az egyet...
.Mi ugyan nem voltunk sokszor betegek,mert hallottam olyat is,aki 1 hétig ment,aztán 2 hétig nem....Most megedződik Réka,aztán hajrá!!!!Igaz az influenzától most én is félek,mert ha nem is mennék dolgozni,Bulcsú biztosan hazahozná.De talán már nagy bajt nem csinál...
Nálunk még megy,de már nem olyan sűrűn(bár 1 hete gőzőm sincs,miket csinál a gyerek
).
.Nálunk a "rohadt lift" megy.
.Hogy rohan az idő!
.
!
.Azért remélem,hogy tényleg csak a legrosszabb eshetőséget vázolta a doki!
.Nálunk is mindig elcsodálkozik a drnéni,hogy már így beszél Bulcsú!Meg hogy nemrég született
.Naja...
),csak a megfázás...
.Szt biztos tudok a környéken vmi jó kis szállást szerezni,sok ismerősünk adja ki a lakását ilyenkor.
.Most már rendeződött?
!
Azért ne légy pipa a kölkökre,csak Te vagy az anyjuk
.Nálunk Apamost szóba sem jöhet,még puszit sem kap
.
)2005.02.28 20:51
simán elvan egy pelusban, ha nem erőltetném
2005.03.03 12:04
.
.Na meg a megázásból sem tudok kijönni és kezd a fülemre rámenni,megyek dokihoz,hogy vmit most már adjon,mert nem bírom
.
.Dekorációt még nem tudtamm csinálni,majd nyáron állok neki gyártani,meg megtervezni a szobájukat.
Én most a kamillás gőzölést próbálom,de sajna nem használ...Majd a doki mond vmi okosat.
. 2005.03.07 21:51
De tenyleg abbahagyta. Bar neha jo lenne, mert igy viszont nincs semmi, amivel megnyugtatna magat. Ill. ha a hordozobn alszik el, akkor mindig nyalogatja a feje mellett a huzatot... lehet, kell valamit kitalalnom az ágyába is, felrakom majd a fejvedot?
Vagy hernyozik? Szoval amolyan kuszaskezdemenyt mutat be. Zabalnivalo, ahogy elkezd tekerni valamiert, ha eleg csabito dolgot lat. Eleg rendezetlenul csinalja, dobalja szet mindenet ezerrel s kozben centiket halad; mint egy kutyauszas, olyan
De halad, ez a lenyeg. Hatraforgast is elkezdte, igaz, a fejet még nem teszi le elotte, igy gyakran iszonyu nagy koppanassal, majd sirassal jar. De alakul. Most epp optimista vagyok
Ezzel mondujk nincs gond, o is nagy dumas, be nem all a szaja.
Ez az idojaras tenyleg eleg nyomaszto, johetne mar a joido.
Sot, a sterilitast, mint fogalmat sem ismerem mar. Csak az alvas koruli siras, na az az, amit tovabbra sem birok hallgatni, inkabb ringatom, setalok, stb. 2005.03.08 09:03
.
.Kezdek belejönni
.
.Legalább már nem mondhatják,hogy "nem is látszik",mert ettől anno kiakadtam egy üzletben,amikor ruhát akartam venni.Hát MI AZ,HOGY NEM LÁTSZIK????
Hát szabad ilyet kérdezni????
.
Bár a reggeli bilizés nálunk is megy,de eszébe sem jut szólni,hogy kellene.A kaki-ijeszgetéssel(csípni fog..) azt értem csak el,hogy első szóra beleegyezik,hogy kicseréljük a pelust,mert eddig azért is könyörögni kellett
!
.De ez a nyalogatás nagyon jól hangzik
.
.CSak majd győzz utánuk rohangálni a játszótéren
.
.
.Szt azért,mert ősszel már találkoztunk egy ilyen vírussal,akkor átment az egész családon,így talán most nem voltunk rá annyira fogékonyak...
.Azért hidd el,hamar el fog jönni.Én rettegtem az időponttól(főleg a rosszullétek miatt),aztán már 2 egész hete ott lakunk
.Olyan,mint ha legalább 1 éve...
. 2005.03.10 21:45
Depi még van, ma megvettem a Nők Lapját, hát teljesen magamra ismertem a gyes-betegség leirásánál
Mindegy Ador szerint felesleges lenne elmennem pszichológushoz, mert pontosan tudom, h mi a bajom és pontosan tudom a megoldását is
Szóval, remélem a jó idő meghozza a javulást
Nappal nagyon nagyokat szeretne aludni, főleg, ha kint alszik el, több órát képes aludni, de már rájöttem, h délután fel kell ébresztenem, mert különben hajnaltól nem akar aludni
Meg a beszéhez is
, úgy hivja, hogy vitaminkavics
2005.03.16 10:11
.
.
!Már nagyon várom,amit lehet,már most megcsináltatunk,de a nagyobb melót hagyjuk őszre,amikor Apa hazajött.
.Annak örülök,hogy nem a tervezett időben jött össze,mert azt nem bírtam volna egyedül,az biztos
.
. 
Nekem is volt,olyan sokára múlott el...
.
.Gyes betegség
.
.És már közel is vagyunk,úgyhogy nem menekülsz
!
Persze,mert nem hánytál 6 hétig
!Igaz,egyedül sem voltam...de mégsem hányt helyettem senki,a fene vigye el! 2005.03.18 22:43
Es egyutt festitek, vagy azt is a nyuszi hozza? De akkor o kimarad a bulibol?
Szulesre haza sem er vagy hogy lesz? En tuti begolyoztam volna egyedul... bar akkor Reka még nem volt bolcsis, talan ennyiben konnyebb Neked. Nagy vigasz, mi?

Nekem mar Reka elintezte a bőröm, az utolso heten, addig semmi, de semmi nem volt, oszt leszallt a hasam s megadtam magam.
Kepes elaludni benne ugy, hogy nem tolom!!! Reka anno még arra is felebredt, ha megallt a kocsi, sz'al aterzem az oromodet
2005.03.21 11:05
.
!
.Végül is nem lenne nekik muszáj...
.
.Ennek most nagyon örülünk
.
.Bár dolgozni sincs már kedvem,inkább lennék otthon egész nap...Sajna erre csak a végén lesz lehetőségem,pedig már nagyon várom...
.Adtam mellé a C vitamint is,tk nem is volt sokszor beteg,ha azt veszem,milyen járványok voltak.Az influenza is elkerült minket,szerencsére.
.
Hogy ne minden télre maradjon,amit lehet,megcsináltatok.egész éjjel ezen gondolkodtam,alig tudtam aludni
.HOgyan legyen a csap,hogyan tudják ide,vagy oda átvinni...jajaj
.Persze hivatalos mérésen nem voltam még.
.
.
.Nem egyszerű most a kölkökkel.Néha belegondolok,mit hallhatnak a szomszédok...
De amikor hallom őket,akkor rá kell jönnöm,hogy alapvetően nem is rossz az én gyerekem
.
.Mármint nap közben...
.Oldalakon keresztül arról szólt,hogy ki ,mikor,hol milyen kismamruhát vett a 8. héten
.Na,ebből elegem lett hamar...
.Megy már?Mi húsvétra kapjuk anyuéktól,vmi nagyon hiper-szuperet.Szerencsére,mert éppen kinézett magának egyet a tárolóban,ami eléggé rozzant már
.
2005.03.27 09:42
Gondolom, meglepte a dolog, hisz mar tudja tartani, szol idoben, csak ugye az elmelyult jatek... es nem ertette, mi tortent
De beszereztunk Kisvakondot, Fulesmackot, ezek pedig par perces epizodok es gyerekbaratok is.
Nem tudom, irtam-e, hogy mar kuszik 2-3 hete
Es persze neki az kell, ami Rekanal van es ez forditva is igaz.
/, vigyaz ra, ha valamit szajaba vesz, mar visit nekem, stb....
Luca olyan, mitn egy porcelanbaba, a feher boreval, piros szajaval
Na, mondjuk azok a hurkak nem illenek ebbe a kepbe
Elod meg a huncut, csibeszes mosolyaval... lecserelted a viragbordurt?
Jo dolog az, ne panaszkodj
Igaz, Mate hozta Rekanak szuletesekor, ugyhogy nem az en penztarcam banta
/ 

2005.03.31 09:14
!
!
.Bulcsú haza sem akart jönni,aztán Apát is hozni akarta
.Azóta arról beszél,hogy megyünk megint,pedig még sokára lesz
. 
.
.Édesem,nem értette
.Fűbepisillés
.
.Szóval?????
!Ő mondta,ha Zsolti nem lesz,akkor ő jön...én meg bólintottam..jobb,mint egyedül
.Aztán ki tudja,mi lesz
.
!
! 

!Képek nem lesznek???
! 
Ami késik...
.Nekünk az az egy előnyünk van,hogy Bulcsú bölcsiben lesz,így addig azért tudok tenni-venni....persze csak ha akarok
!Te biztosan jól csinálod,ilyen eszedbe se jusson!!!!
A topikoknál inkább az a gond,hogy 1-2 hangadó van,aki húzza a többit.De valóban mindenki,ahogy jónak látja
.Nekem a "szoptatni szerettem volna,de nem sikerült..." c. topik tupírozta az agyamat.Nagyon csúnya dolgokat vágtak egymás fejéhez olyan alaptalan sérelmek miatt,hogy vmi szörnyű...Ilyenkor hetegik meg sem nyitok más topikot,csak a megszokottakat
!
.Mennyi mondott????Csak úgy kíváncsiságból,ha nem titok
. 
!
! 2005.04.14 20:12
Probalkoztunk mindennel, még a hatalmas panda is elfoglalta az ágyat, de csak a szigor mukodott, ugy remlik.
Marad az ovi, ahol azonban 28-29 gyerek van egy csoportban. Valasztani is kell, vegyes avagy tiszta csoportba szeretnem jaratni.
Esszel ertem en, hogy ez Rekanal ertheto, de neha igen nehez toleralnom
2005.04.15 09:23
Hétfőn megyek magándokihoz,mert az SZTK-ban "csak" orrcseppet ajánlottak,amivel nem megyek semmire.Ráadásul megint megfáztam...kicsit elegem van...
.
!
.Hihetetlen,hogy tudnak kombinálni
!
.Eddig ugyanis Bulcsúnál volt...úgy látszik,már nehéz
.
.Szegénykém,nem tudja még,hogy ez mivel jár...
.Azért a pelus-dolog jó,nálunk még mndig van,csak reggel pisilünk bilibe.Na megy ugye egyszer már a bölcsiben is wc-zett úgy,hogy ő szólt nekem,hogy ott akar pisilni.Éjjel tök száraz nálunk a pelus,remélem,legalább ezzel nem elsz ajd gon
!
.Na meg ugye a 30 gyerek...
2005.04.15 16:24
.
.Ezért egyenlőre most nem nyaggatom,de megállapodtunk abban,hogy ha kistesónak kell az ágy,akkor odaadja.Aztán majd meglátjuk...
De asszem nálunk is csak a szigor fog eredményre vezetni.Vagy vmi jó ürügy...
.
!
.
.Szerencsére ez nálunk már lement,mert attól féltem,tönkre megy a a kamera,hogy minden nap azt nézzük
.
.Először akkor lepődtem meg,amikor azzal jött,hogy "nem vagyok hülye"....aztán hozzátette,hogy ezt a hiéna mondja az Oroszlánkirályban
!
!
)2005.04.18 19:47
.Kicsit parázok,de remélem,minden rendben lesz
! 2005.04.21 17:45
!
.Én is mondtam a dokinak,hogy legfeljebb balerina lesz
.Érdekes,ő nem találta humorosnak
! 

!Hűűűű,de izgi
!
. 2005.04.21 17:47
!Na nem nekem,hanem anyumnak,szinte tiltakozás nélkül,és nagyon boldog volt tőle!
) kissé bizarr volt,így gyorsan kiüríttettem velük
! 2005.04.23 07:41
.
.Egész héten rosszul voltam,míg pénteken a suliban ki nem dobtam a taccsot
.Kezdem azt gondolni,hogy a terhességi vitamintól van.eddig ugyanis nem igen szedtem,majd a héten 2szer is bevettem,és akkor kezdődött...Lehetséges ez?
.
.Szopizta az ujját,nézte a tv-t és a másik keze a hasamon
!Olyan éeds volt
.
.
Írj már vmit magatokról!!!!
.Nem értem,miért
!
!
.HOgy állsz hozzá?
.Én nem tudok rá hatással lenni,nekem nem hajlandó
.Bár a bölcsiben a wc-be belepisil,ha megkérdezem.És jelzi a kakát is,aztán azt is közli,hogy még nem vehetem ki
!
),mindig azt mondja,hogy nem,játszanak
!
.
!
.Na igen...elég nehezn bírom,de azért már jobb
. 2005.05.03 09:06
!Ha nem,az sem baj,én eldöntöttem
!
Na,mire meggyőztem...gondolhatod
! 

!jaj,jaj,jönnek a rohanós hétköznapok?
.Szóval mondtam férjemnek,ne siessünk,most már úgyis mindegy.Beadom ingatlanoshoz a lakást,előbb-utóbb jön vki,akinek kell,akkor nekiállunk keresni.Addig anyagilag is megerősödünk,jobb feltételekkel indulunk...Szóval ennyi.Ja,hogy miért néznek hülyének...tudod,az ingatlanosok
.Nő is,terhes is,gyereke van,mit érthet hozzá...Múlkor elkezdte nekem mondani egy ingatlanos,hogy mennyire drágán vettük ezt a lakást,ennyiért nem fogjuk tudni eladni stb...Mondtam neki,hogy ezt ugyan bízza már rám..
Szóval egy kicsit elegem lett...de majd újult erővel és frissen...de hogy mikor
!
..hajrá!!!! 

!Milyen volt Monostorapátiban?
.Mondtam is neki,hogy akkor irány vissza,mert azt elfelejtettük.Jött is a kérdés,hogy miért...Én meg automatikusan válszoltam,hogy "mert anyádnak ennyi esze van"...
.Nem is figyeltem oda,pedig kellett volna.Beértünk a boltba,mire Bulcsú fennhangon elkezdte: 
!
....
!
2005.05.04 14:41
Ugyan el még nem indult negykezlab, de mar gondolkodik rajta
Sot, hogy el fogsz olvadni, mikor majd szeretgetik egymast...
/
/: nem voltunk sajna, mert Matet be kellett vinni a korhazba epilepszia-gyanuval
Ma voltunk EEG-n, eredmeny 2 het mulva. Remelem, csak vaklarma
Mikor olvastam, olyan "deja vu" erzesem volt. Szerintem este olvastam, még irtam is ra, hogy masnap alvasidoben jovok, de az is elvezsett a Te uzeneteddel egyutt.
2005.05.05 11:38
!
), a szomszédasszonyom vázolta,hogy milyen dolgai vannak,és szerencsére el is költözik,így nekünk nem kell már rohanni
.Persze azért nem adjuk fel,hogy továbbmenjünk innen
!Csak így már jobb érzés hazamenni...
.Szörnyű,hogy nincsenek normális cuccok
.
.Milyen fulladások voltak?Olyan durva volt a megfázás???? 

De miért fogod vissza azt a gyereket?Hát hadd kapaszkodjon!Krumpliszsáknak baja még nem lett
!Na de csak óvatosan...
Remélem,hogy minden rendben lesz!De azt nem értem,hogy egy EEG-n mit nem lehet azonnal elemezni?Miért kell hozzá 2 hét????
Aztán eltűnt..
Akkor nem én voltam szenilis...Vagy de?
! 2005.05.07 17:30
A szobatisztasággal most próbálkozunk, mert elméletileg szeptembertől menne oviba. Férjuram továbbra is sokat dolgozik, hétvégén, ünnepnap nem akadály.
Külföldön is volt többször és akkor én szál magam a 2 gyerekkel... Viszont sikerült lefogynom a nagy babázásban.
2005.05.08 18:14
!Aztán most el ne maradj már ilyen sokáig!Tessék addig a lurkókat kikapcsolni
!
elvileg kislánnyal
,Bulcsú rendületlenül bölcsiben és marad is még 1 évet.Asszem ennyi
. 

!
.
.Bulcsú uilyen volt..én nemb írtam eddig
!
! 2005.05.10 07:44
.A gondozónő azzal kezdte du,hogy házi feladat,gyakoroloni a cipőfelhúzást és a szandálbecsatolást(!!!!).Nem igzaán értettem,mert már régóta felhúzza Bulcsú egyedül a cipőjét és mint kiderült, a bölcsiben azt mondja,hogy nem.Naná,rájött,ha azt mondja nem,akkor felhúzzák neki
!Na de hogy csatolja be a szandálját(sima csattos)
.Azért ezt durvának tartom.És ami a legvisszataszítóbb volt,hogy a kisebbekre hivatkozott a gondozónő,mert ők már csinálják...Hát mondtam,hogy Bulcsú is,de sok olyat is csinál,amit a nála nagyobbak viszont nem...Úgyhogy az összehasonlítás nem sokat ér.Na meg hogy a szandálbecsatolás kicsit durva ennyi idősen.Az indok az volt,mert ha jön a kistesó...Utálom,amikor az én kontómraakarnak spórolni!
!
.De fentről mindig más a helyzet,mint szemből
.Sokszor észre sem veszem,hogy van
!Szóval vigyáznom kell...
.Tényleg lesz akkor nálatok majd hadakozás,ki kerüljön be...Itt is mindig helyhiány van,időben kell szólni,na meg a protekció...De egyenlőre nálunk úgysem aktuális,remélem,nálatok sikerülni fog
.
.Na igen,nálunk is vannak hasonlók,meg olyan magyarázatok,hogy csak lesek
.De megjegyezni én sem tudom
.
.Jaj,de jó!!!Mi is belevágunk felújításba,de csak módjával,hogy azért mégse 12 éves tapéta,műpadló legyen,szóval azért 100 ezernél többet nem akarok rákölteni,ha nem muszáj...
.A kaki még tabu
! 2005.05.10 12:35
! 

Bezzeg,ha nem
....!Ez az ülés a gátülés,nem?Bulcsú is sokszor ült így le...amikor meg karatézni jártam,először minden bajom volt tőle anno
!Mindent elfelejtünk...?

!Ki dícsérje,ha nem Te?
.Anyukám ugyanezt mondta
.Hát, a szakdolgozat talán még várhat szerintük is
!De most bosszúból a tépőzáras szandit adtam rá,amit nem szeretnek
!Majd azt mondom,azt be tudja csatolni
!Az óvónénik szt 4-5 éves korban kéne ezt tudni,de hát akkor szegény gondozónénikkel mi lesz?
.Mert most meg majd ez lesz a baj,hogy ekkora gyereket pelenkázni
.Én hiszek abban,hogy akik későn érnek,hirtelen szoknak le róla,pár nap alatt
.Te is bízz ebben és Elődben és biztosan így is lesz!Ez a nyár már az övék
.
.Tudod,nálunk azért olcsóbb lehet,talán megéri...vagy már meg is van?
! 2005.05.10 19:39
De azért valamikor rádcsörgök ám!
Készülj!!!
Nem tudom mi lehet az oka, de nagyon sajnálom!
Szopi ügyben ugyanolyan nagy szenvedéllyel szopizik, mi még egyet sem hagytunk el, de azért eszik nap közben 3x-4x. Mármint a szopik mellett.
Mondjuk nem nagy mennyiségeket, de azért eszeget.
2005.05.12 11:17

2005.05.13 18:19

!Azért még nem élem magam bele teljesen,mert ha addig megkukacosodik...?
...pedig friss volt.Aztán a nagy rohangálásban el is felejtettünk venni,de majd most hétvégén pótolok
.
!naná,ott halál drága és nem is tetszett
.igaz,le is jártuk a lábamat
!Reggel 8-tól délután 5 -ig folyamatosan emntünk,Bulcsú babakocsiban aludt
....és midenezek ellenére zárt a méhszájam
(mai vizsgálat eredménye),pedig nem lepődtem volna meg....
.na,szó sem lehet róla!Amíg nem tud integrálni,ilyenekkel nem foglalkozunk!
.Odaszaladt a drágám a tv-hez és megpuszilta.Naná,hogy megcsípte a tv,mert fel volt töltődve és szegénykém értetelenül állt...gyorsan megnyugtattam,hogy ezt nem a Kistesó csinálta

!Aztán másnap határozottan kijelentette ,hogy ő nagyon szereti a Ksitesót!
!Tud ez a gyerek vmit
! 
!
! 2005.05.13 21:43
! 2005.05.14 22:05
2005.05.22 06:50
! 2005.05.22 11:09

!