A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Katus!

Most azt akartam írni, hogy miért Te rohangálj, anyósék is jöhetnének hozzátok, de elbizonytalanodtam!Kép Nem olyan jó ötlet ez!Kép
Egyébként én múlt héten voltam először anyuéknál 9 hónap után, ugyanis terhesség közepétől voltak gondjaim nem tudtam mászkálni, most meg Timi miatt nem mászkáltam, kocsink nincs, szóval így jött össze! Anyu jött mindig hozzánk!
Egyébként nálunk nehéz is lenne megoldani, hogy anyósékhoz menjünk, mivel van 3 anyósom, 2 apósom 3 helyen! Meg is hülyülnék, ha minden hétvégén valakinél lennünk kellene! Bár van, amikor így jön össze és persze senkinek nem jut eszébe, hogy hányfelé kell rohangálnunk! Most egy kis szünet van, babával nem rohangászunk!

Tgyas: Lehet igényelni a szülés előtt 4 héttel vagy a szülés napjától indul! 168 nap összesen! Amikor hazamentek a H-ból, a körzeti orvos ad egy papírt, azzal kell bemenni a munkahelyre! Ha jól emlékszem így volt!
ildi76

Vera!

Jaj nincs szívem lenyírni azt a nagy haját! Hogy nézne ki szegényke!

Csinál valaki sósat a talira?

Ildi
ildi76

Csokis muffin nana hogy johet! Kép Pakold be a habtapi lapok melle Kép
moosejaw

Ficánka,
Nagyon sokféleképpen lehet becézni, de szerintem a becézésnek pont az a lényege, hogy az ember nem gondolja ki előre, hanem meglátja a kicsikét, és eszébe jut valami nagyon kedves, és azt mondja neki... Kép
blaye

Ja, peldaul hogy nyuszibaba Kép
moosejaw

Blaye,
én is ezt mondtam nekik! Hogy majd meglátják a kismukit, vagy épp csinál valamit és arról eszükbe jut egy becenév. Ez egy jó játék, én már a terhesség alatt is különböző módon becézgetem, amikor beszélgetünk, innen a Ficánka is.

Ha senki nem csinál sósat, itt mellettünk van egy pékség, ahol nagyon fini pogik vannak, az én kedvencem a napraforgómagos, de van sajtos, tepertős, juhtúrós is, akkor vihetek én azt (is, mert az epres túrótorta gondolom, hogy maradjon) Kép
ficánka

vagy nyuszimanofej Kép
moosejaw

vagy hogy fintormester...
moosejaw

...vagy kakagengszter...
moosejaw

vagy hogy katasztrofanő....
moosejaw

Ficanka, juhturosat hozzal!
moosejaw

épp egy netes játékboltot böngésztem, gondoltam megosztom veletek
csipogó macska vitorlásban
Kép
ügyességi hajó hálóban
Kép
csipogó egér
Kép

votiv 8)
votiv

és a csúcs:
Kép
"elefántos bébicsörgő állat dobozban"...

votiv 8)
votiv

Vince, Vince. Kép Kép De édes kis név. Kép

Lehet, mi is elgondolkodunk rajta. Nekünk is kisfiunk lesz. Kép

Szülők: mi eddig hetente mentünk, gyakorlatilag egy hétvégét se töltöttünk magunkban. Én ezen próbálok változtatni több-kevesebb sikerrel. Már kezd hiányozni, hogy magunkra sose gondolunk, sose megyünk sehova. Most is lesznek szabadtéri programok, gyönyörű lesz az idő. Én inkább egy ilyen hétvégére szavaznék...
Ami pedig anyósékat illeti, nem fognak jönni. Anyuék fognak járni hozzánk, pedig 200km-re laknak, de ők nem. Majd azt fogják elvárni, hogy mi menjünk. A pici babával is. De azt várhatja. Nem leszek hajlandó annak kitenni a pár hetes gyereket. 6 hetesnél korábban semmiképp. Ha kíváncsi lesz rá, akkor jöjjön el.

Tgyas: de jó, hogy szülés után is lehet igényelni. Mert arra gondoltam, hogy szabadságon leszek szülésig, és csak utánna indítom be.

Becézés: egyetértek én is. Kép Annyi becenevet lehet kitalálni egy kisgyereknek, egy picikének, meg még többet. Kép
mkatus

Ficánka! Mi Mocorkának hívjuk, mert rengeteget mozog. Kép
Tegnap hadgyakorlaton volt biztos, mert rengeteget rúgott mindenhova. Belső szervek, hasfal, hólyag, volt minden. Kép
mkatus

FIcánka!
Az epres túrótorta NAGY ötlet, ha van még kedved ezen kivül pogit hozni, lelked rajta!! Kép Kép
Én sem tom, mit csináljak...
Ki csinálta múltkor azt a túrós sütit????? Csinálhatna most is...Kép Kép De ha nem, legalább receptet pliiiiz! Pogi is!!!
És a sajtos rudak??? Nem kaptam receptet!!! Kép Pedig ISTENI volt!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!
Gyeremekjátékok RULE!!! Kép Kép Kép
Figyi!
Vigyem a kocsit a talira??? (szégyenlős szmájli)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok,
akkor viszek tortát és Moose kedvéért még juhtúrós pogit is, had nőjön a hátsónk szép kerekre! Kép
A becenevek szupik, szétröhögtem magam Moose! Kép
Votiv, az utsó játéknál nekem gyanús, hogy az nem elefánt, hanem röfi, de RULE!!!! Kép

Most elköszönök egy időre, megyek élvezni a napsütést, pápuszipá!
És persze a végére is dukál egy Kép
ficánka

Sziasztok.
Tegnap írtam egy csomót, és elszállt. Aztán be se tudtam lépni jó sokáig. Morcos lettem, most nem írok egy darabig, legfeljebb olvasok (füstölgő szmájli).
Azért szép napot mindenkinek.
Morcos Ede
edömér

Helyettesitem Sist, irok egy csomo aranyos hulyeseget:

Mi a szeretet?

"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet."
Rebeka - 8 éves

"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved."
Zsolti - 4 éves

"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
Karesz - 5 éves

"A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül, hogy te kérnél az övéből."
Kriszti - 6 éves

"Szeretet az, ami megnevettet, amikor fáradt vagy."
Teri - 4 éves

"A szeretet az, amikor anyu kávét főz apának, de belekortyol mielőtt odaadná neki, csak a biztonság kedvéért, hogy ellenőrizze, hogy biztosan finom-e."
Dani - 7 éves

"A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik. Amikor pedig már belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akartnak maradni és beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. Szerintem gusztustalan, amikor csókolóznak."
Emília - 8 éves

"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."
Robi - 7 éves

"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezd, akit utálsz."
Nikolett - 6 éves

"A szeretet az, amikor elmondod egy fiúnak, hogy tetszik neked az inge, erre ő ezután minden nap csak azt hordja majd."
Nóri - 7 éves

"A szeretet olyan, mint amikor egy kicsi öreg néni és egy kicsi öreg bácsi még mindig barátok, még azután is, miután jól megismerték egymást."
Tomi - 6 éves

"A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak ő mosolygott. Ezután már nem féltem."
Csilla - 8 éves

"A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad nekem esti puszit mielőtt elalszom."
Klári - 6 éves

"A szeretet az, amikor anyu a legfinomabb csirkehúst odaadja apunak."
Eszter - 5 éves

"A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford."
Krisztián - 7 éves

"A szeretet az, amikor a kutyusom megnyalja az arcom akkor is, ha egész nap nem foglalkoztam vele."
Marika- 4 éves

"Tudom, hogy a nővérem szeret engem. Onnan tudom, mert nekem adja az összes régi ruháját, és emiatt neki el kell mennie, majd újakat venni.
Laura - 4 éves

"Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belőled."
Judit - 7 éves

"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan."
Márk - 6 éves

"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik."
Júlia - 8 éves

Leo Buscagliát a híres írót, egyszer felkérték, hogy legyen zsűrije egy olyan versenynek, amely a leggondoskodóbb gyermeki díj várományosát kereste.
A győztes egy négy éves kisfiú volt, akinek a szomszédjában élt egy nemrégiben megözvegyült idős férfi. Egyszer, amint a kisfiú meglátta a síró öregembert, besétált a kertbe, odabújt az idős ember ölébe és csak ücsörgött szótlanul. Később, amikor az anyja megkérdezte a fiút, hogy mit is csinált ott valójában, a gyermek ezt felelte: "Semmit, csak segítettem neki sírni."
moosejaw

Sziasztok!

Ugye, hogy milyen szép az én kis fiacskám? Kép Persze minden baba csodaszép, de hát nekem az enyém a legszebb! Kép Kép Akit egyébként mi is mindig máshogy becézgetünk, pl. kis vitéz. Férjem múltkor, amikor éppen egy adag babacuccot rakok a mosógépbe azt mondja nekem, hogy a nagy vitéznek már nem is mosol, csak a kis vitéznek? Kép Pedig az ő cuccait is mindig kimosom, csak éppen valami kedvenc cucca épp nem volt kimosva, már rögtön féltékeny...Kép

Én megint ásványvizet viszek, oké? Azóta sem lettem hirtelen konyhatündér.. Kép, de majd most begyűjtök néhány receptet. Kép

Katus

Látom nagy probléma nálatok ez a szülők látogatása kérdés. Már írtam korábban is, hogy én viszonylag ritkán (mert én elég lusta vagyok és utálok utazni) látogatok haza, ami nem követendő példa, de szerintem mindkettőtök szülei meg fogják érteni, hogy egy idő után már nem lehet ezt az életmódot élni, hogy minden hétvégén nyakamba veszem a csővázas hátizsákot (tudom, hogy mostmár vannak modern táskák is de ez olyan jól hangzik Kép) és megyek haza. Ez még egyetemistaként elmegy, de ha az ember családot alapít, saját otthont, akkor már azt az életét kell építgetnie. Mert így mikor csinosítod a lakást, mikor teremtesz meghitt otthont stb? Mikor csinálsz közös programot a férjeddel, a szülők nélkül meg egyáltalán mikor pihensz, ha állandóan a hétvége is utazásból áll?

A másik problémád meg, hogy a saját szüleidhez még mennél szívesen, de a párodéhoz már nem. Egyrészt ők ha közel laknak, akkor elég lenne vasárnapra menni ebédre a legtöbb családban így szokás, ilyenkor van együtt gyerek, szülő, testvér stb. A hétvége többi ideje meg a tiétek szülők nélkül.

Amíg a baba pici addig úgysem érdemes menni sehova, de utána viszont szerintem ugyanannyiszor lenne érdemes a te és a párod szüleit is látogatni, mert úgy látom anyósod egyébként is presztízskérdést csinál ebből, és a párodnak ők a szülei és ő is szeretne nekik megfelelni, még ha ők nem is annyira jó fejek, mint a tieid.

Szóval a lényeg, hogy te tudod, hogy mennyit tudsz felvállalni ezekből az utazásokból, de törekedj arra, hogy megteremtsd az egyensúlyt a saját életed, saját családod, saját otthonoddal való törődés és a szülőkkel való kapcsolattartás között. Beleértve a te és a párod szüleit egyaránt, szóval kell egy jó arányt találni ezek között. Na remélem segítettem ezzel a sok "okossággal", bocs, ha kicsit túlzásba vittem. Kép

ruz
ruzicsky

Moose!
A legszebb az utsó történet Kép, a legviccesebb meg Laura, 4 éves. Sztem.Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

itt van a kis Anakin:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gyerexaj meg Kép

Mi a szomorúság?
- A szomorúság az, amikor az egyik ember meglátogatja a másikat, és sokat
iszik. (7 éves)
Miért patkolják meg a lovakat?
- Azért, mert a patkók könnyebbek a lónál, és gyorsabban mennek, mint a ló.
(8 éves)
- Azért, hogy ne boruljon fel a ló, mert mikor fékez, akkor a patkókkal
kapaszkodik. (9 éves)
- Azért, hogy csattogjon velük az utcán, mert ha nem csattog, akkor nem is
ló (7 éves)
Mit jelent az, hogy "modern"?
- Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed
megvenni. (7 éves)
Mibol készül a parfüm?
- Vízbol, dugóból és parfümbol. (5 éves)
Hogyan tudnak a vándormadarak több ezer kilométert megtenni egyfolytában
repülve, éjjel-nappal?
- A madarak, mikor ilyen messze indulnak, visznek magukkal élelmet egy
tarisznyában. A repülés elott, pedig egy-két hónapig még nem
indulnak el, hogy pihentek legyenek. (7 éves)
Hogyan értik meg egymást a madarak és az állatok, hiszen nem tudnak
beszélni?
- A madarak és az állatok egymáshoz nagyon közel mennek, és suttogva
beszélnek és nekünk csak annyit mondanak, hogy "miau". (10 éves)
Honnan tudják a tévében, hogy milyen ido lesz holnap?
- Az ember a tévében onnan tudja, hogy holnap esni fog, hogy elolvassa egy
cetlirol. A cetlit az anyukája írta neki. (6 éves )
Miért nem esünk le, ha egyszer forog a Föld ?
- Azért, mert csak a Föld forog, nem az aszfalt. (6 éves)
Mi a Biblia?
- A Biblia egy könyv, amit Isten hagyott nekünk, hogy tudjuk, mi lesz a
jövoben. Azt írja benne, hogy lesz két világháború és mind a kettot
a románok fogják megnyerni és így is történt. (6 éves)
Mi a hárs?
- A hárs egy fából készült élolény. (7 éves)
Mi az ambíció
- Az ambíció azt jelenti, hogy önzo vagy. (10 éves)
Mi a mosoly
- A mosoly az, amikor az emberek csukott szájjal nevetnek, hogy ne zavarják
a többi lakót . (7 éves)
Kik az alvajárók?
- Az alvajáróknak olyan betegségük van, ami nem engedi, hogy leessenek a
tetorol. A bacilusaik tartják egyensúlyban oket. Amikor az alvajáró
az egyik oldalra megy, akkor a bacilusok a másik oldalra rohannak és ez
folyton így ismétlodik.
moosejaw

Zsanci Kép tokjo Kép de a dzsediknek nem volt mackos-labdas a ruhajuk ujja, vagy rosszul emlekszem?
moosejaw

STAR WARS
Episode -3
The early childhood of the Jedi

A Jedi az többes szám??

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
nem tudhatod a dzsedik alvás közben mit viselnek... láttál te már dzsedit alvás közben? Nem. Na látod. Kép

vera
kisün

Zsanci,
igen jedi az egyes és többes szám. Kép Ja, és nyelvészetileg ultraliberálisnak számítok Kép
kisün

oké. hogy Moosenak is igaza legyen, legyen a kép cime: Soon I'm gonna be a Jedi...
Weird Al után szabadon.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés, mert bénul a netünk, meg megyek is pakolni, mert elutazunk a hétvégén.
Szóval, akkor hétfőn délután Mindenkit várunk szerettel!!! Kép Hozzátok csak a sok-sok finomságot, aztán majd mindenkinek csomagolunk a végén!!! Kép

Ja, még valamit el akartam mesélni: ilyenkor mindig Petra altatása után jövök netelni, és mostanában azt vettem észre, hogy miközben altatom, és kicsit én is elszenderedek, valami félálomszerű állapotban már itt vagyok és olvasom a hozzászólásokat Kép. Szerintetek ez már függőség? Kép

Na megyek pakolni! Szép hétvégét mindenkinek!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, nekem mindegy, csak ne legyen majd gonosz feketevodorfeju hangosanszuszogo, jo? Ugyhogy inkabb az Anakin feliratot javitsd Obivanra vagy Yodara Kép

Es akkor meg egy kicsit a mamakrol is Kép

Mit tanultál anyukádtól..
- Megbecsülni mások munkáját.
"Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok. Most takarítottam fel."
- Vallást.
"Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!"
- Az időutazás alapjait.
"Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"
- Logikát.
"Azért, mert én azt mondtam!"
- Tornamutatványokat.
"Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"
- Az ozmózis alapelemeit.
"Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!"
- Türelmet és kitartást.
"Addig ülsz ott, amig a spenót el nem fogy!"
- A meteorológia alapelemeit.
"Úgy néz ki a szobád, mintha egy tornadó söpört volna át rajta!"
- Irigységet.
"Ezer és ezer gyerek van a világon, akik boldogok lennének, ha ilyen nagyszerű szüleik lehetnének, mint neked!"
moosejaw

Bogarka, attol fugg, hogy most a gepet is elpakoltad-e vagy nem... Kép
moosejaw

Ha a mokusok ele kerulok, ezt meg akkor is:

Hogyan döntsük el, hogy ki legyen a házastársunk?
- Olyan embert kell keresni, aki ugyanazokat a dolgokat szereti, mint mi.
Például ha te szereted a sportot, akkor a lánynak ezt szeretni kell, és
hoznia kell mindig chipset (Peti, 10 éves)

Hány évesen kell megházasodni?
- 23 a legjobb kor, mert addigra már örök idok óta ismered a másikat
(Kamilla, 10 éves)
- Nincs a házasságra alkalmas kor. Bolondnak kell lenni, hogy megnosülj.
(Feri, 6 éves)

Honnan tudja egy idegen, hogy valakik házasok?
- Szerintem csak kitalálni lehet, pl. ha mindketten ugyanazzal a gyerekkel
ordítoznak (Dénes, 8 éves)

Szerinted mi a közös a szüleidben?
- Egyikük sem akar több gyereket. (Lilla, 8 éves)

Mint csinálnak az emberek a randevún?
- A randi azért van, hogy érezzük magunkat, és hogy megismerjük egymást.
Meg a fiúk is tudnak mondani valamit, ha elég sokáig hallgatsz. (Yvette, 8 éves)
- Az elso randin csak hazugságokat mondanak, ettol érdekesebbnek tunnek és
másodszor is találkozni akarnak. (Márta, 10 éves)

Mit csinálnál az elso randin, ha rosszul sülne el?
- Hazaszaladnék és halottnak tettetném magam. Másnap felhívnám az összes
újságot, hogy minden halotti rovatban szerepeljek. (Károly, 9 éves)

Mikor szabad megcsókolni valakit?
- Ha gazdag. (Pál, 7 éves)
- A tövény szerint 18 éves korodig várni kell, ezzel nem packáznék. (Misi,7
éves)

Házasnak vagy egyedülállónak jobb lenni?
- A lányoknak jobb egyedülállónak lenni, de a fiúknak nem. A fiúknak kell
valaki, aki takarít utánuk. (Anita, 9 éves)

Hogyan működhet egy házasság?
- Mondd a feleségednek, hogy jól néz ki, akkor is, ha ronda, mint egy
busz.(Ricsi, 10 éves)
moosejaw

Dzsedinők! állati jókat nevetek magamban
közben a hátam mögött nagy halom kupi, kertészet és vasalászat-halmok (föld- és ruhakupacok), de tökre nem zavar! Kép
persze amilyen peches vagyok, a paismat meg igen...Kép
gyorsan írok, míg haza nem jön, aztán ne csodálkozzatok, ha eltűnök..Kép

Ancsi Kikában találtál vmit?

Kisün, HVG, köszi, már ráuszítottam apát.

Ede, nekem nagyon tetszik az umveltfrájndlih áttitűdöd! megdöbbentőek ezek a számok a pelenkákról, de valahogy igazán nem lepett meg, csak az, hogy így egyben mennyi...
Monapelt ki akarom próbálni, már régóta, de nem mertem, most már megyugtattál, úgyhogy nem szőrözök tovább. Kép

Vajúdó: én is voltam, kb fél órát, aztán odaért apa, és rohantam hozzá ki a folyosóra...
nem érdemes előre aggódni:
én nem akartam a vajúdóban lenni, hanem végiesvégig csakisapával
kitaláltam, hogy akkor majd "utolsó pillanatban" megyünk be - mutasson nekem valaki egy elsőszülő nőt, aki tudja előre pontosan hány percig fog tartani a szülése, szóval már itt megingott az elméletem
aztán meg amiatt, hogy előre befektettek...
És lám, sem tragikus nem történt!
1. mert amíg "vajúdó állapotban" voltam, addig ki tudtam menni apához
2. mire "szülő állapotban" voltam, már együtt voltunk benn a szülőszobán...
gáz csak akkor lehet, ha pl. sokat kell várni a szülőszobára, mert front van, vagy ha nagyon elhúzódik a vajúdás - de erre nem kell/nem is lehet előre felkészülni! így nem érdemes előre szorongani miatta (szorongósbagoly mondja)

votiv 8)
votiv

hajhullás: nem vettétek észre, hogy várandósan egyetlen hajszálatok sem távozott? hát mert most ezek hullanak ki, szóval a fölösleg. ne sirassátok őket, az új hajatok sokkal szebb lesz! Kép

Ficánka, ez a védőszent jól éz ki Kép ajánlom neki, hogy vigyázzon is rád!!!

Bogárka, te titta aranyos vagy! Petra okos kisbuksiját pusszantom. de jó lenne, ha Isti is ilyen kedves kisgyerek lenne! jójó, tudom, a nevelés... dehát ott vannak a gének!!! Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka, teljesen felvillanyozott, hogy lesz turi! csak én vagyok besózva? mintha senki nem reagált volna - zacsitúró Neeten kívül

akinek Esztijéhez szívből gratulálok! brávóbrávó! ez a csajszi Csárli angyalainak készül? Kép(remélem ultraliberális nyelvészünk most se kap rohamot...)

Oxioxi! újraésújra bocs, hogy lelőttem a meglepót.. egyetlen mentségem, hogy annyira örültem, és rögtönazonnal meg akartam osztani ezt az én kedves Babanetes csajszikáimmal Kép

votiv 8)
votiv

Borri, te egy hős vagy! ennyit cipelni Simit...
nem lősz fel képet a picurkóról?
és mi az a tücsökzene, amire Bogárkavégül nem járt? és az jó? (én úgy emléxem, Kajamán járt, de ő sajna most nincs itt Kép)

eprestortasütő mintaháziassznyok! nem úgy van, hogy a szoptatósok nem ehetnek epret az apró magvak miatt? tessék kimagozni azt az epret különben nem ehetünk belőle Kép

mellesleg csatlakozom Ruzihoz, és szeszcsempész leszek ezalkalommal is...
Ruzi, remélem most már jobban vagy! Bendegúz már ilyen szépen tartja a fejét??? meg is őrülök.
papa féltékeny? há a zaminimum! látja, hogy imádjátok egymást Bendivel... Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Nagyon elemedben vagy!Nem győzlek követni!Kép

Moose!

Mélt megkaptam, köszi!

Ildi
ildi76

na jó, ha nem ír senki, akkor monologizálok még...

Blaye, hát nozódákat tekintve most én is zavarban vagyok picit...
én eddig előtte nap-oltásnap-utána nap adtam neki 2 golyócskát reggel este, D30-t, szerintem ez majdnem megegyezik a fél pohár vízben feloldott tíz golyócska folyamatos adagolásával... na de most már felhívom a homeós dokiénit, és szembesítem az eltérő véleményekkel, ok?
jobban vagyok, köszönöm. talán a homeobogyók segítettek? nem érdekes, csak tartson ki...

sajna azt vettem észre, hogy a pasim a fő "gócpont", mert tök ideges leszek mindjárt, ha hazajön, izéld+afűnyíródatróka-alapon, de em teljesen ok nélül, mert úgyiss mindenért beszól..

votiv 8)
votiv

végre, Ildi! pusszantlak. namostmár alig várom, hogy találkozzunk, mert tornán mindig ott voltál, és mindig elbújtál előlem! a megbeszélt -1.ik talin is elkerültük egymást...

sztem 1ébként Kisünnek igaza lehet, h vágd le Timcsi haját. aztán majd újra kinő és megint királylányos lesz, be szép is lesz!!!

votiv 8)
votiv

Fáradt neet sokat nevet itten máma.
Moose, az anyás nagyon jó, a többi is, csak azok már ismertek általam.

Ma megoldottam a hogyan-közlekedjünk-vásároljunk-anyatejes-kisbabával kérdést, és nagyon büszke vagyok a lányomra. 4.5 órát kibírt kaja nélkül, mert a hülye anyja (én) lekéste a buszt hazafelé (shopping rulez) és nem akart(am) a kövire várni (félóra) és hazatolta(m) a kicsit a Camponától. (1 óra 20perc) Mikor hazaértünk, nem esett nekem, hanem hangosan nevetett és ficánkolt (persze, mert végigaludta/feküdte az utat, csak én kutyagoltam tökbénakényelmetlen cipiben.) Kép
neet, a fájóslábú-de-elégedetten-vigyorgós
neet

Votiv!
Igazad van, a terheshormonok miatt nem hullott a hajunk, hormonok el, hajak is el. Majd visszaáll a rend. Én úgy avgyok vele, hulljon a férgese, nem is törödöm vele. (Elvileg a csalánsampon nagyon jó rá (urtica samponicaKép), de az a tuti, ha a csalánbozótba dugod a fejed. O)
Én erre fel belilázom a maradékot most. (Elvileg ciklámen színü, de remélem, sima lila lesz.)
neet-a-punk
neet

Jucus, imádom a fijadat. de ne félj, nem vagyok hivatásos pedó, csak elcsábultam...
dehát Pannát is imádom! ki csinálta ezt az iszonyú jóésédesésénisakarokilyenaranyos képet?
a pléd, amit tőled kaptunk, Isti dudu-rongya lett, Neet kedvéért fláfi, bár még nem elég fláfi.

Ildi, Recca, énnekem se tetszett a Spock, már anno akkor is lázadtam ellene, mikor Moos először hívta rá fel a figyelmemet, de most nem akarok belemenni, mert nem akarok a buli előtt ujjat húzni Moose-szal, mert akkor utazhatok a pótkeréken...

Kaestner-rajongó Moose! viszem a happytappylappot Kép

votiv 8)
votiv

Votiv

Örülök, hogy már jobban vagy. Kép párod pedig egy gonosz manó, egy nagy fenékbebillentés jár neki, amiért idegesít. irgum-burgum

Neet

Ez a nem semmi. Kép Ezért nincs neked gondod a kilókkal. Kép

ruz
ruzicsky

Neet, már értem kitől örökölte Eszti, hogy olyan izgőmozgó! most már pihenj, és tedd a fájós lábad hidrogéndioxidba Kép

votiv 8)
votiv

Ruzi, személyesen jössz átadni, vagy küldöd az apafigurát? KépKép

Zsanci, drága kis Iginek hogy van az ujja? istinek is benőtt a körme egyszer, be is gennyedt, és akkor körömvirágkenőcsöt tettem rá és 2 nap alatt elmúlt... Stodal mehet az egészpicinek is. milyen megfázása van? belladonna nem lenne jó rá? vagy coryzalia? vagy oscillococcum?
és ne pirulj már a babakocsi miatt! a talira 1 dolog miatt nem lene ideális, mert nem saját verdával dübörgök oda, hanem Múszéjékkal, és nemtom mekkora a csomagtér... de bármikor átszottyanok érte
szegénykém, tudom milyen nehéz így, hogy Igi annyit sír... és elfárad, és türelmetlen lesz ilyenkorra már az ember és olyan tehetetlen...
pár napja nekünk is volt ilyen, mostanra mintha elmúlt volna
és nekem sincs semmi segítségem, úgyogy teljesen megértelek, sőt csodállak, hogy a két sráccal ilyen jól boldogulsz! ez csak egy hullámvölgy lehet, mert Te olyan erős, szuper nőci vagy!

a legkritikusabb helyzetben =Isti ordít, anya mindjárt-ordít, de csak "befelé" (hommáge álá Neet) lefeküdtem vele az ágyba, és agy kikapcs, relax és mozdulatlanság, és nemsokára el is aludt - ahogy én kilazultam - aztán én is elbóbiskoltam, ő meg még aludt egy órát...

votiv 8)
votiv

na már épp eleget szemtelenkedtem Músszal, pedig istenláttyalelkemet nem akartam!

na, kikapcsolok, megjött a "hunyó" Kép
gudbááájvédő

Votívia

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Csak röviden bejelentkezem, remélem mindenki jól van!
Nálunk minden rendben, csak azért nem jövök, mert próbálok sokat pihenni. Emma sokat alszik, és igazi kis haspók, volt már, hogy 90-et evett!!!
Tudom, adós vagyok még a születéstörténettel, remélem hétvégén sikerül összehozni, és akkor küldöm is.
A talira jó szórakozást, a legközelebbire már mi is megyünk!

Manóka

Kép
Kép
manoka11

hali,

semmi időm visszaolvasni,csak egy gyors beszámoló: a tegnapi két vizsgám asszem megvan, a ma délelötti 4-es, a délutániról meg megszöktemKép
ott voltunk aztán szóbeli volt a kiírt írásbeli helyett és azzal az irammal haza is jöttem!most megyek bombát irni aholnapiraKép 8kor lesz,szorítsatok!!!!!!ha eset van időm jövök visszolvasni!

szétpuszilok mindenkit
gigi
Vendég

Votiv!

Nálunk az egész család összes férfitagja olyan, hogy amikor hazajön gyorsan meg kell etetni, különben megy a morgolódás meg kötözködés! De szerintem minden pasi ilyen! A vércukorszint csökkenése idegességet okoz!
Ha hazajön a párod rögtön tedd elé a kaját, amíg tele nem tömi a hasát ne is mondj neki semmit! Nekem ez a taktikám!

Én is kíváncsi vagyok rád, mert tényleg mindig elkerültük egymást!

Hát nem tudom lányok, nagyon sajnálnám Timcsi haját! Majd meglátom, hogy válik be ez a háló, amit kitaláltam!

Lehet, hogy beindult a tejci kicsit, nem akarom elkiabálni!Kép

Párom tök hulla! Csepelen volt órákat leolvasni! Kidőlt az ágyon, fel sem tudom kelteni! Hát nem semmi lesz ez a meló!

Üdv
Ildi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: