A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

szerintem tök normális Bogárka, nekem is sokszor volt ilyen a vége felé! Ilyenkor már annyira pici a hely a babónak hogy mindent duplán érez az emberlánya Kép
zozi

Zozi, milyen kepeket neztel? Mert tobb adag van, tobben is fotoztunk es tobben feliratoztuk is a kepeket. Szoval?

Starwarsrol jut eszembe, gimiben meselte a baratnom, hogy amikor meg osreg lattak moziban az egyik reszt apajaval meg a hugijaval (marnemistom hanyevesek lehettek) es mar volt, hogy annyira nem birta a feszultseget, hogy nem nezett oda, akkor a hugija aszonta: ne felj Bori, ugyis a magyarok gyoznek! Kép Kép
moosejaw

Moos
azt a bizonyos oldalt nézegettem amihez még régebben küldtétek a jelszót (a netboard-os időszakban), ott fent vannak kettőtök sorozatai, lehet válogatni h kicsiben közepesben vagy eredetiben nézzem, szóval tök jóKép de feliratokat oszt biza nem láttam sehún Kép
Max, a kis post-it-okat próbáltam lesasolni...nem sok sikerrel Kép
Van más is???
zozi

ha túlbuzgok lőjjetek le nyugodtan, de a többi rész lemaradt az előbb:

A Pódium programja

10.00-11.00 Diéta egészségesen – ötletek a Nők Lapja Cafe szakértőitől

11.00-12.00 Zöld óra – Lovas Katalint és Bálint György gazdát Münz András kérdezi
12.00-12.30 Boszorkányságok – szerelem, pénz, mágia a Nők Lapja Cafe varázsgömbjében

12.00
12.30-13.00 Sorsunk a nevünkben – Takács Tiborral, a könyv szerzőjével Izing Klára beszélget
13.00-14.00 Beszélgetés a Feng shuiról: Mire jó, mit mire használhatunk?

14.00-14.30 Õsi keleti gyógyászat – Yu Funian doktor beszélgetőtársa Szekeres P. Mónika
14.30-15.30 Női problémák, női megoldások - Kriston Andreával Koronczay Lilla beszélget
15.30-16.00 Ötletbörze szülőknek – Tőkés Maris fejlesztőpedagógussal beszélgetünk
16.00-16.30 Õ mondta – a Nők Lapja munkatársai az olvasók történeteit olvassák fel
16.30-17.00 Vigasztalások könyve – Kornis Mihály felolvasása, a szerzővel Molnár Gabriella beszélget
17.00-17.30 Pszichiáter-show: Bokor Lászlóval és Gerevich Józseffel, a Nők Lapja pszichiáter szakértőivel Vig György beszélget
17.30-18.00 Hastánc mindenkinek – Szekeres P. Mónika vezetésével

Nők Lapja Műhely sátor

13 órától Takács Tibor dedikálja Sorsunk a nevünkben című új könyvét.
15.30-tól Kriston Andreát kérdezhetik a Kriston Intimtorna című könyvéről
16.30-tól Schäffer Erzsébet dedikálja Hol nem volt című könyvét
17 órától Kornis Mihály dedikálja új könyvét
Nők Lapja Kényeztető sátor mindét napon a látogatók rendelkezésére áll.
zozi

most néztem be a netb-ra, ott már nagy a pangás, látom csak visszataláltunk a jó öreg bn-re Kép... tényleg, sisotrissal mi lehet?
zozi

Moose,
itt csak lájtosan, nem merném direktbe leírni, hogy miket mondogatok néha Dócinak KépKépKép nem akarom borzolni a kedélyeket... Kép

Bogárka,
megengedve Kép

Ruz,
gyönyörű kis bendegúzod van Kép hihetetlen fotogén, és olyan kis cukorfalat és imádnivaló és mindjárt meglátogatlak és megölelgetem Kép

eperbuli rulez!!!!! Kép
kisün

sziasztok lanyok, akkor sorban nehany

Krisztanak es Akosanak sok-sok boldogsagot!!!

Ildi, orulok, h nem csak nekem nem tetszett az a Spockos szoveg. en elegge kiakadtam tobb kijelentesetol is, es ebbol az egyik a kiabalas volt. en kiabaltam, es ez egesz jol elvonta a figyelmemet arrol, h minnya' leszakad a derekam...

Katus, ha nem is erzestelenitenek, a kis repedest nem erzed akkor sem akkor, mert massal vagy elfoglalva. majd utana...Kép meg egyaltalan az ember mashogy eli meg mindazt, ami vele tortenik, mint normalis allapotban. ezert nehez elkepzelni, h hogy is lesz. de felni ne felj tole!!!

Ede, erdekes olvasni, amiket irsz, mert olyan, mintha en irnam KépKép kezdodott az ecettel, most a monapel pelus az osszes velemenyeddel rola, a mosasi szokasaid stb. stb.
a szuleselmenyunk szerencsere nem hasonlit!! de a hozzaallas mar igen...

Oxi, tok szupi, h kiengedtek, de hogy sikerult elerni? Kép

Neet, Eszti rulezKépKép

Ruz, Bendeguz nagyon-nagyon helyes!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

De pangunk, de pangunk...Kép

Bogárka!

A ruhabörze tök jó! Úgyis kell Timinek egy-két cucc, mert mindent kinőttünk!

Ruz!
Tök édi Bendegúz!Kép

Neet!
Gratula Esztinek!Kép

Moose!
Dobsz nekem egy mail címet?

Ildi
ildi76

Zozi
Koszi a musort! Lehet,hogy kinezunk. Mar nagyon kimehetnekem van, 2 hete nem voltam emberek kozott!!! Kép

Oxi
Ha kiApáztad magad, remelem irsz reszleteket!

Norka aki ma nagyon raer
norkini

sziasztok!
EPER BULI RULEZ!!!
Neet!
Eszti RULEZ! Kép
Vera!
Én is Frosch-sal nyomulok...környezettudatos vagyok! Kép Tetszik a nyelvhez való hozzáállásod!!! Kép Tényleg! Deskriptiv és nem preskriptiv...hehe...ugye?
Ruz!
Bendegúz RULEZ! Kép

Szülés közben én is kiabáltam...Kép a végén...addig kuss volt...meg voltam szeppenve...

viszont:
mostanság nagyon rám jár a rúd...ti, kedves kismamák, hogyan kapcsoltok ki????
Ugye most Biginek fáj a lába, a H-n kivül gyakorlatilag EGÉSZ NAP sirt...a végén már azt hittem, francia kockásra karmolom magam, és még dühös sem lehettem, mert tudtam, hogy nagyon fáj a pici lába...de negyedórás alvásokon kivül csak sirás volt. Szóval, hogy eresztitek le a fáradt gőzt???Elmenni férjjel vhova, vmikor nem megy, mert nincs nagymama, nincs SENKI, akikre akár egy fél órát bizhatnánk a fiúkat. B-t még talán le tudnánk passzolni szomszédoknak, de Igit???? Olyan ez, mint egy mókuskerék...mire mindkét gyerek alszik, fél 10, utána már erőm sincs beszélgetni, gyakran köszönés nélkül beájulok az ágyba, és másnap reggel arra ébredek (jobb esetben) hogy Levi megy el...meddig lehet ezt csinálni????? Ma már estére, ici-picire zsugorodott a gyomrom, annyira idegesitett az Igi sirása...főleg a tehetetlenség. hogy nem tudok mit csinálni vele...
szóval, ti hogyan töltődtök????
zs. Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zozi!

Jucust nem volt nehéz megismerni:pirosban az a nagydarab csaj két gyerekkelKép

Zsanci!

Töltödés nekem az alvás.Nálunk Soma 11 után alszik el addig szórakoztatja alvó zapáját az ágyban.Mi sem nagyon találkozunk,szóval családtervezés rendbenKép
nagyon rossz lehet Iginek mert én tudom,hogy mi a benött köröm.Szegény pici!
De megértelek téged is,hogy a sírástól kész vagy.
Segítség nélkül nagyon nehéz a töltödés.

Beetrix!

Én is akarok fogyni,mégpedig a gyárilag hájas hasamból!

Rondán beszélö anyák:csatlakozni kívánok hozzátok,de én aztán kiabálok és rondákat is mondok.Kép

Jucus
20170114224602

Sziasztok,
most nem vagyok nagyon lemaradva, de visszaolvasok.

Jucus,
gyönyörűek a gyermekeid! Micsoda kék szemek!!!! Kép

Kisün,
tetszett az Oxi-szabadító kommandó akció 5lete Kép Én nagyon vizuális vagyok, elképzeltem a szitut. Ha mégis szükséges lesz, csináljuk meg!!!!!!!

Bogárka,
nekem is volt olyan, hogy fájdalmat okozott belülről a kismuki. Úgyhogy szerintem ez normális, sajnos.
F.
ficánka

Zsanci!

Két gyerkőccel biztos nehezebb lehet, főleg, ha tényleg nincs senki segítség, akire időnként hagyhatnátok Õket!
Én személy szerint a Babanettel kikapcsolódom! Párommal én sem tudom már az idejét mikor voltam valahol!
Hétvégéitek hogy telnek? Esetleg gyerkőcökkel kirándulás? Nagyon macerás?
Vagy végső esetben a bébiszitter jutott eszembe, ha tudtok olyat, akiben bíztok!

Ildi
ildi76

Mar megint nem muxik ez a forumnaktitulaltize, ugyhogy csak roviden, mer lehet hogy ugysem tudom elkuldeni:

Ruz, a srac tunemenyes, sztem nemcsak Kisun fog raugrani a pikniken Kép

Ildi, dobtam egy mailt, dehat mar kaptal tolem, macitorta ugyben legalabbis biztos, ugyhogy megvagyok neked Kép

Zsanci, en is itt kapcsolodom ki altalaban, de sztem egy jo furdo vagy valami finom kaja meg egy jo konyv is szuper (amikor hazaertem a gimibol, fogtam az Aliz csodaorszagbant meg egy rud meterest meg egy liter tejet es beultem a fotelba Kép ), meg persze az alvas, apahoz bujva, az talan a legszuperebb Kép

Jucus, aki egyaltalannemnagydarab! Ne beszeljel zoldeket.
moosejaw

Je es muxik! Akkor meg annyit, hogy Votiv, segitsel Pipocsnak homeobogyo ugyben, emrt kerdezett valamit a netboardon.
moosejaw

Sziasztok!

Nem mesélek sokat, Apa is itt van mellettem, anyukám is ma ért fel Kép. Szegénykém teljesen meg volt lepődve, hogy ketten vártuk a vonatnál Kép

Szóval: Hetente kétszer kontroll, napi 4* itthoni vérnyomimérés. Hétfőn megyek H-ba először kontrollra, ha nem tartanak bent azonnal, akkor nem úsztok meg és rohanok talira... Juteszembe, azért kicsit sikerült ám a parát elültetni bennem, úgy hogy Apát is vinném, ha nem baj. Kép
Nagyon sajnos már nem tudok ácsorogni, sütögetni, bár addigra szerintem kicsit visszajön a kondim, de vihetek mindenféle egyebet, mint a múltkori pali, hacsak OxiApát rá nem veszitek, hogy kisüsse a palikat Kép Sütőm még mindig nincs...
Adának innen is üzenem, hogy em megyek ma vissza szülni, csakazértsem, akárhogy is reménykedik Kép

Kicsit még szerteszéjjel vagyok, hogy kiszabadultam, de szerintem délelőtt ezt a lányok is látták rajtam Kép

Manó: A kozmetikus valóban meglepően drága volt, de most az sem érdekel Kép Viszont maximálisan támogatta, hogy evvel a hassal már nem nagyon tudok vízszintesen a hátamon feküdni, inkább ő ugrált körülöttem.

Hétfőn a nagy ijedtségre végre befejezem a kórházi-szülési cucc vásárlását (a babának minden megvan, de nekem még nincs... most már van is tapasztalatom, mik kellenek még Kép)

Hiába ajánlgattam nagy ráérésemben, hogy bevállalom a babákat, amíg kikapcsoltok, semmi válasz nem volt... Ezért is jöttem haza, jól meg vagyok sértődve Kép

Jah, ma a dokim megvigazstalt, hogy még mindig nagyon zárt vagyok, úgy hogy a kiírás előtt szerinte biztos nem jön a baba.

És mindenkinek köszönöm, hogy tartotta bennem a lelket, nagyon sokat jelentett, oooooolyan nagyon rendesek vagytok ti mind! Kép

Nah jóéjt, szerintem úgy sem vagyok érthető, csak beszélek össze-vissza, de nagyon örülök, hogy itton lehetek!

KépKép
oxigen
Györköny

Moos
nem találom a képeken a feliratokat !!! Tényleg van olyan? Lécci...

Norkini,
gyertek csak,pláne ha idő is szép lesz!
Meg jelezz valahogy hogy Te vagy Kép
Jóéjt mindenkinek!
zozi

Ruz!
Ez egy csodamanó!!! Csoda édes! Kép

Képek: Zozi biztos be akarja magolni ki kicsoda. Kép Tényleg, most már mindenki fel fog ismerni mindenkit név szerint, gyermek szerint, kor szerint, stb?? Ciki, ha én még mindig nem? (nem mindenkit?) Vagy a post it még játszik?
(homlokát ráncoló szm.)

Oxi!
Gyere apáddal és hozz vizet vagy más innivalót. Ne fáraszd magad sütéssel.

Amit Moose ír kikapcs ügyben, azt 100%osan támasztom (süti+tej+apához bújás), bár mostanában szerencsére nincs dráma, nincs mi miatt kiborulni. Kép
És apa még csak EGY HETE DOLGOZIK Kép, úgyhogy épp kezdem élvezni, h nem kell küzdeni a gépért. Kép

Bogárka!
Ruhabörze még élénkebben érdekel, mint legutóbb, most már a másik zacsiba is belenéznék. Kép

Csúnya beszéd: sajnos itt is van ilyen, de a gyerek elött soha, viszont ha egyedül vagyok... hajajj. De elég lesz neki 16évesen megtanulni elkanyarítani a végét, ne ezt hallja már 0évesen.

Star Wars: mi mindig úgy mondtuk: ök velünk vannak, ök nincsenek. Kép
neet
neet

Neet!

Post it-et támogatom.
EGyébként ma a taliról álmodtam:sok,kaja,pia,gyerkös,anyuka.Részleteket ne kérjetek mert elfelejtettem,de jó voltKép

Oxi!

Várunk,gyere!
És Oxi apát is hozd!
Én Moose-al akarok barátkozni,mert már 2x mondja,hogy Jucus nem nagy darab!
Gyárilag hájas hasamat hogyan tüntethetem el?Hasizom(az mi?)gyakorlat és süti megvonás nem játszikKép!Ötleteket várok!

És a tegnapi elszállt de a lényege az volt,hogy hova menjek bemoszerolni a lusta postást aki nem hozza fel a cuccot,pedig én nyitottam ki a kaput neki és vártam,hogy feljön.Erre a postaládában találom az értesítöt a levelemröl.Mászhatok be a postára a dedekkel.UTÁLOM!

Jucus
20170114224602

sziasztok!
jó reggelt!
gyermekek még alszanak, úgyhogy egy gyors...köszi mindenkinek az ötletet kikapcs ügyben...(Moose, egyébként én ezt ált. isk. koromban csináltam=hazamenés+ágybabújás+olvasás+finomságok eszegetése...IMÁDTAM)
Sajna, olyan bébiszitter még nem jelentkezett, akire szivesen rábiznám a bébiket...Kép Egyébként nem is kerestem, de elképzelni sem tudom, hogy vadidegenre bizzam a srácokat.

Buli:
én sem tudom még, hogy mit viszek...ez lesz a meglepetések bulija...kivéve a már biztos epres nyalánkságokat, mert az nagyon jó lesz!!!!
Jucus!
Ez a postás egy rossz ember!!! Néha nálunk is csinál ilyet...

Gyárilag/szülés utáni hájas has eltüntetése engem is érdekel...sőt combok, stb...Neet! Te mondtad, hogy vannak összeköttetéseid az avonnal???Állitólag jó a naracsbőr elleni kencéjük...igaz ez??? És ha igaz, mennyiért adják???
Még vmi: testtekercseléses naribőr eltávolitás játszik szoptatás alatt???Nálam asszem csak az segitene...
És jó fodrász a XI. kerben???Valaki???
Na, mentem ellátni a gyerekeket...Egyébként tegnap Igi benyalt vmi virust is...estére, de főleg éjszakára már úúúúúgy köhögött...Kép Vmi homeós bogyó? Stodalt kaphat??? Mert a tájékoztatón csak az 5 év feletti gyeremekek adagolása van rajta...
Zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Nem rémlik, h ilyet mondtam volna, bár tesóm/barinöm nagy avonosok. Én csak 1-2 terméküket veszem, mert nem tesztelnek állatokon. Egyébként zömüket sokkal olcsóbban megveszem máshol. (Tusfürdö, testápoló, stb) De a pattanás elleni vackaik nagyon jók. Csodaszereket nem használok (naracs, ránc, stb ellen), söt, most Eszti cuccait nyúlom le (patikárus szerek, tuti jók)
Így nem segíthettem, bocsi, talán majd más. Kép

Jucus!
Örülök, h nem csak én vagyok bajban a nevekkel. Tésztasalit hozol, vagy csináljam meg végre magamnak? Kép
neet
neet

Sziasztok!

Nem is akarok magolniKép rossz vagy Neet !
Csak kíváncsi zozi vagyok, de látom Moos már lemondott rólamKép
Nagyon jó talizást Nektek, aki tud jöjjön el a Mszigetre, a többieknek pedig jó pihenést, babázást, stb... igény szerintKép
Most szólít a munka, lelépek...
zozi

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Érdekes, amit a Bálintokról írtok, mert anyósom a Mihálynál szült, és amikor megtudta, hogy hol szülök, mindenkinek nagy dobra verte, hogy én nála fogok szülni. Mert először ő hozzá járt, és szidja, mint a bokrot, hogy csak nála ne, mert el akarta vetetni a férjemet, mivel valami fertőző járvány volt. De mástól még nem hallottam rosszat róla, szal, szerintem, csak a szokásos kombinatorikája működik.

Most azon agyalok, hogy ugye itt a fórumon az ember nagyon sok hasznos infot talál, pl málnalevéltea, hogy eláruljam-e a sógornőmnek. Õ is hasonló, mint anyósom, talán egy kicsit jobb. Viszont sosem segít semmiben, egyszer nem hívott még fel minket, mindíg nekünk kell telefonálni, stb... Az esküvőnkön nem volt ott, nem is nagyon érdekelte a dolog, és még mesélhetnék... Kép
És ha beavatnám egy-két dologba, akkor tuti úgy lenne beállítva –anyós részéről-, mintha ő adta volna nekem ezt a tanácsot, és essek térdre előtte, hogy ő milyen rendes... Mit csinálnátok?

Ildi! Érdekes amit mondassz, és így látatlanba, én is így gondolom. Azt mondják egyébként is, hogy akik nagyon akarnak babát, sokkal jobban tűrik a dolgokat. Pl a sógornőm –bocs, hogy megint őt hozom elő-, végig üvöltötte az egészet. 2 óra alatt túl volt rajta, de előadta a hattyú halálát. El is hagyta magát elég rendesen. Szülés után 5 órával még a vajúdóban volt, pedig már régen a szobájában kellett volna lennie...
Én inkább összetenném a kezem, hogy ilyen gyorsan túl lettem rajta.

Recca! Köszi a biztatást! És a kitolás nem olyan borzasztó, vagy kibírható? Csak azért kérdezem, mert előszeretettel szeretnek rémisztgetni a már szült nők, hogy szét akart repedni, meg amikor beékelődik a feje, az a legrosszabb az egészben, stb... Mi az igazság?
mkatus

Oxi, nehogy ma' sussel! Csak hozzal vizet meg tejet meg apat. (max. Neetet es Zanzat nem engedjuk az asztalhoz es akkor biztos, hogy boven eleg lesz a kaja Kép ) Esetleg gondold at, mi mindent kell elmeselned es keszits vazlatot, nehogy majd kimaradjon valami.

"Oregember nem gyorsvonat!" (Kastner) Zozi, nem mondtam le rolad, ne legyel mar ilyen turelmetlen. Szoval ha a tallozast valasztod, akkor baloldalt egymas alatt latod piciben a kepeket, es amelyikre rakattintasz, az jobboldalt szep nagyban megjelenik es a kep folott lathatod a kommenteket. Az en kepeim fele van kb feliratozva, de igy mindenkit tudni fogsz, talan csak Manot nem feliratoztam, mert o csak a sorozat legvegen szerepel. De igy kizarasos alapon mar ot is tudni fogod. Es mostmar tenyleg mesz a mokusok ele ezzel a margitszigettel... Aztan Ada is feltett nehanyat ide a babanetre, meg Kisun is kuld neked linket az oveirol, ha meg nem lattad.

Jucus Kép Kép es majd ne feledkezzunk meg a hullamhosszmegbeszelesrol Kisunnel meg Zsancival! Ja, a mamam postan dolgozik es megkerdeztem es ha mondod melyik keruletben vagy, akkor pontosan meg tudom mondani, melyik postan van a kezbesito osztaly, ahol tudsz reklamalni (be is mehetsz, de irasban is jelezheted es akkor elkapjak a slendrihan grabancat, mert konyvelt kuldemenynel ugye nem a postalada a cimhely, es hat becsongetett es otthon is voltal, szoval ez tenyleg felhaborito). En azon szoktam kiakadni, amikor elvarjak a borravalot a 26e gyedbol meg a csaladi potlekbol! Meg amikor meg a melohelyen vettem at utalvanyokat es az egyik fazon allandoan direkt lefele kerekitett visszaadasnal, ok, hogy csak ot forintot nyelt le, de nagyon sokszor otot, es ez nem a sajat penzem volt, hanem a cege, amivel nekem el kellett szamolni, ugyhogy allandoan raktam be a sajat apromat a kasszaba Kép Ha egyszer talalkozom vele, ugy megrugom valahol...

Tenyleg Kisun! es Votiv! Hozzatok a habtapi lapokat? Vagy vigyem a kiesobetus szonyegem? (A nyul mondjuk mar allandoan szetszedi, meg fuvon lehet hogy szetseik magatol is, ugyhogy nem sok ertelme lenne...) mondjuk Votivot beszallaskor megmotozhatom, hogy nala van-e, es akkor biztos nem felejti otthon Kép

Bogarka, jo otlet ez a ruhaborze, csak majd nagyon ovatosan csinaljuk, nehogy megremuljenek az apak, hogy meg pikniken is egy csomot vasarolunk, mert akkor nemcsak nem jonnek legkozelebb, meg nem hoznak el minket, ahenm meg nem is engednek majd Kép
moosejaw

Katus, nem ertem amit irtal. Mit kene elarulni a sogornodnek? De szerintem semmit, ha ilyen szornyeteg, akkor inkabb szoba se allj vele soha tobbet. Hu, ha arra gondoltal, hogy meginvitalod kozenk, akkor VETO!
moosejaw

Mkatus!
Nyugodtan mesélgesd, amit itt összehordunk, én is így teszek, és már sikítva menekülnek a kedves ismerösök. Kép Pedig aki régóta olvas (engem), az tudhatja, h nem dölök be egy csomó modern ketyerének, nem veszem fel a gyereket folyton, nem aggódom halálra magam. És az ismerösöknek mégis az jön le, hogy túl anyatigris vagyok és túl sokat foglalkozom a gyerekkel, a szoptatással, stb. Nyugi, a kívülállók úgysem értik ezt az egészet, ha kibírod, h nem vaúzod le öket és nem kapod fel a vizet, még mulatni is fogsz rajtuk. Kép Kitartás!
neet
neet

OK, figyelj, nem jarnal jol, mert ha meg nem is olvasna el, amiket eddig irtunk az anyucijarol, lehet, hogy rondakat irnank neki vagy rola, ha tenyleg ilyen, akkor en biztos, es valszeg nemcsak ram haragudna meg (mondjuk nekem tokmindegy), hanem rad is, hogy ilyenekkel baratkozol es elmeselne anyucinak es csak ujabb kellemetlensegek lennenek belole... Kép
moosejaw

Sziasztok!

Hát Katus!

Nem irigyellek a sógornőd miatt sem! Én a helyedben akkor nem avatnám be semmibe Õt, ha ilyen! Nem is foglalkoznék vele, meg nem hívogatnám telefonon! Vagy sokat össze kell járni velük? Mert akkor az sz.r!Kép

És ne hallgasd meg a rémtörténeteket a szülésről! Nekem szerencsére nem volt olyan jóakaróm, aki ilyeneket mesélt, de biztos rögtön leugattam volna és elküldöm a francba!
Kitolásnál tényleg rossz kicsit, amikor a baba feje feszíti a szeméremcsontot, de ahogy én emlékszem csak kb. 5-10 mp-ig éreztem ezt!
Szóval, no para!

Tejci még mindig nuku!Kép

Ildi
ildi76

Moose!

Nem fog netezni! Kép Le se lehet ültetni a gép elé! Kép
A férjemnek volt az első gondoltata, hogy a málnalevéltea-trükkbe beavatja, hogy könnyebb szülése legyen. De én nem akarom. Kép Akkor inkább neki se mondom, aztán kész. Kép

Csak a férjem szokta hívogatni. De sokszor előfordult, hogy a gyerektől nem tudott vele beszélni, ezért kinyomta a telefont, és vissza se hívta. Lehet, hogy nekem nincs még gyerekem, de azt szerintem meg lehet mondani, hogy most nem ér rá, és visszahívja később. A másik, hogy sokszor előfordul, hogy azért szakad meg a beszélgetés, mert a gyerek is ott van a kezében, és az meg kinyomja a telcsit. Kép
5-10 mp? AZt igazán ki lehet bírni, nem? A sógornőm úgy állította be, mintha legalább fél óráig feszítette volna egyfolytában.. Akkor tényleg csak nektek hiszek!! Kép
mkatus

Ja, a mesélgetés egyébként azért zavar, mert ők semmibe nem avatnak be, nekünk meg mindent el kéne mondanunk. Nekem ez nem tetszik. Náluk nem újság, ha mozog a gyerek. A férjem meg nagy dobra verte, mert neki meg az. De neki meg mit mondjak, hogy ne áruljon el semmit? Kép

Szal, ezért gáz..
mkatus

sziasztok!
Katus!
Nekem mindkét esetben a kitolás volt a legtuti frankóbb része a szülésnek...Nekem nem fájt, mert arra gondoltam, hogy mostmár nemsoká TALI a bébuccal...szóval, én akkor vmi óriási erőt kaptam vhonnan, és nagyon ment a dolog...Nekem mindkétszer tényleg ez volt a legfelemelőbb része a szülésnek...Kép szóval no para a kitolástól!!!
zsanci

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Egyébként ruhabörze tök tuti, csak legyenek bébiszitterek, akik vigyáznak a gyerekekre, amig nyakig bújok a zsákokban...vagy lehet, hogy nem is hozom őket???Kép csak a bukszát...
Jucus!
Egy régi kérdésedre: igen, gazdagrét fele lakom, és tudom, hogy hol a korcsma, és már NAGYON várom, hogy a közelben is legyen turi...remélem mindig kapom tőled a füleseket, ha jó cuccok érkeztek!!!!
zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok!

Képzeljétek Timi széklete tele van hajszálakkal! Már nem tudok mit kitalálni, egyfolytában tépi a haját és utána eszi a kezét! 10 percenként nézegetem a tenyerét, de ezek szerint ez nem elég! Ha sapkát adok rá, megsül, ha meg kesztyűt, akkor nem tudja szopizni az ujját!
Lehet, hogy már kérdeztem, de volt valakinél ilyen?

Ildi
ildi76

Ildi,
elég rosszul hangzik, biztosan nem tesz jót a kis haskójának, de ha kikakilja, addig nincs gond. De biztosan fognak ennél sokkal okosabbakat mondani a tapasztalt mamik! Kép

Bogárka,
a ruhabörze tök jól hangzik, lesznek az egészen pirinyókra valók is?
ficánka

Sziasztok!

Ficánka, nagyon jó helyen laktok, pont arra fogunk menni a talira. Kép

Moose, ha nem engedsz az asztal környékre, akkor sok hüje kérdést fogok neked feltenni mindenféle témában? Na, ehhez mit szólsz?Kép
zanza

Sziasztok!
(bocs, az előbb elfelejtettem Mindenkit köszönteni, de bunkó vagyok)

Zanza,
ez nagyon szuper, hol és mikor? írom az mail címem, ott is +beszélhetjük: zsuzsanna.roman@freemail.hu
És ha Moose nem is enged az asztal környékére, én akkor is adok az eprestúrótortából, mert a barátom vagy! Persze Moose is, de Te most picit jobban, mert elviszel (hangos "nyelvcsattogás") Kép
ficánka

Ildi,
vannak egészen vékony pamutsapik, amiket nyáron napszúrás ellen is lehet használni, esetleg próbálj meg egy ilyet Timi fejére tenni, és szerintem le fog szokni róla (mert 1-2 hajszál még nem gond szerintem, de azért ilyen sok nem jó).

Katus,
ne aggódj amiatt, hogy ki milyen szörnyűségeket mesél. Tuti, hogy mindenkinek teljesen más a szülése és lelkileg is másként éli meg! Én is úgy voltam, hogy a végétől féltem kicsit, aztán az volt már a legjobb része... Szóval szerintem csak figyelj a babádra, beszélgess vele, énekelj neki, és ne hallgasd meg, ha valaki ijesztegetni akar. Itt a babaneten is annyi szép szülésélményt olvashattál, azért ez nem véletlen! Kép Kép Kép

Neet,
én is most a Vincének felírt patikai kenceficéket használom (van olyan, hogy bőrpuhító krém, és testápoló arcra, szerintem szuperek, és nincsenek bennük illatanyagok és egyéb fölöslegek).. Kép
blaye

Mkatus,
tényleg gáz a helyzet a sógornőddel, nem irigyellek érte! meséljetek nyugodtan továbbra is arról, h milyen nagyokat mozog a bébi, meg milyen jó a terhesség, meg h Te mennyire nem félsz, de ha rémtörténeteivel traktál, akkor állítsd le határozottan! és sztem direkt ne áruld el neki a hasznos 5leteket, mert egy DÖG!
ficánka

Blaye,
neked is Vince? mi is azt a nevet választottuk a Pocaklakónak. Kép
ficánka

Katus, probalj meg ne agyalni ezeken a kerdeseken, mert egyszeruen a szulesre nem lehet felkeszulni!!! egyreszt nem tudhatod elore, nalad hogyan fog zajlani, masreszt nehez elkepzelni a "mostani agyaddal", mire hogy fogsz reagalni. probald meg elhinni, h amikor ott leszel tudni fogod, mi a jo neked es a picinek. nem lesz semmi baj. erre gondolj. en egyebkent nem emlekszem ilyen erzesre, h szet akarnek repedni. meg ha volt is ilyen... KépKépKép

Gigi, azt hiszem nem reszleteztem, miert hagytam ott a korhazat, de annyira nem is izgalmas. nem tetszett az a stilus, ahogy a doki bant velem. 1-2 perces talalkozasokra nehez bizalmat epiteni...Kép

lanyok, egy kerdes: ti a tgyas igenylese utan mennyivel kaptatok manit?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Katus,
még egy 5letem van, ha még mindig úgy érzed, hogy pszichésen segítségre van szükséged, ajánlom figyelmedbe a szerda reggeli Mona Lisa csoportot! nekem nincs személyes tapasztalatom, mert nem voltam, de a tornán Manó és Manóka nagyon ajánlgatták!

Recca,
sajna én nemtom, mert csak ezután fog ez következni (3 hét múlva szülünk kb.), de bizti lesz segítség! te igényelted külön, v. kifizetőhely a volt munkahelyed?
ficánka

Lányok,
éljen, kisütött a nap Kép
a www.met.hu szerint hétfőn csúcsszuper időnk lesz! KépKépKépKép
ficánka

Ficánka,
Igen! És csak gratulálni tudok Nektek is a névválasztáshoz, szerintem annyira édes és persze férfias...
blaye

Katus, ha csak meselni akarsz, akkor oke. Hamar ugyis szobaallsz vele, meselj neki mindenfelet, hatha profital majd belole a babaja, hogy okosabb, ugyesebb, ertelmesebb mamaija lesz.

Ildi, ezt nem is gondoltam volna! Akkor en is figyelhetem a pelusokat, hogy van-e benne macskaszor Kép

Zsanci, hozzad a gyerkocoket, vigyazunk rajuk, amig zsakolsz Kép Bajdovej nekem egyelore a nagyobbik hugim az egyetlen akire ra tudom es ra merem bizni a nyulat, es meg a nyul is imadja, ugyhogy akarhanyszor raer szegeny, atrangatom, pedig altalaban nem is megyek el sehova, csak hogy legyen tarsasagom meg segitsegem Kép Es imadok eves kozben olvasni, meg film kozben enni (de nem kukoricat! hanem rendes ebedeket) es film kozben enni amikozben olvasni Kép

Zanza, odaengedlek, ha valaki kozben figyel a lanykadra es nem kell elhagyatottan sirdogalnia a mezon...

Gigi, mi lett a fogy.ved.vizsgaddal?
moosejaw

Blaye,
Köszi, gratula vissza is! Egészen ritka név, nagyon kedves a "csengése", és ha jól tudom azt jelenti, hogy GYÕZTES. Sokaknak nagyon tetszik, de vannak, akik elhúzzák rajta a szájukat. Pl. a kedvesem szüleinek nagyon nem tetszik, mindenféle 5lettel bombáztak minket helyette, de mi határozottan kijelentettük, hogy ez lesz és kész, szokják meg! Különben nagyon jófejek, úgyhogy nincs is ebből gond, és most már nem is ágállnak. Csak hogy hogy fogják ők becézni, ez a legnagyobb gondjuk.
ficánka

Moose!

Hacsak a lánykád nem két kézzel tépi a szőrt a macskáról és eszi, akkor szerintem nem kell aggódnod!Kép

Mél ment!

Egyébként anyukám is adott egy jó ötletet! Van az a háló, amit sebre szoktak tenni! Olyat veszek sapka gyanánt Timi fejére, kicsit átszabom, megvarrom és az szellőzik is!
Köszi a válaszokat!Kép

Ildi
ildi76

Köszi a sok tanácsot. Igazából nem félek a szüléstől, csak annyi jóakarója van az embernek. Kép Kép

Egy teljesen más kérdés. Ti milyen gyakran látogatjátok a szülőket? Kéthetente bőven elég hozzájuk menni, nem? Úgy értem, hogy telefonon tartjuk persze a kapcsolatot, de nem kell hetente kimenni. Akkor az embernek nem is jut idejere magára, meg a családjára, nem? Ez azért merült fel, mert hétfőn találkoztunk anyósékkal, tudjátok annál a rokonnál, aki be akar jönni a szülésemre. Kép És megbeszéltük, hogy lehet, hogy ő kimegy, de én nem. Erre megígéri, hogy megyünk szombaton. Kép Elkapott a pulykaméreg. Kép De aztán megbeszéltük, és én nem megyek. Minek kell oda mindíg kirohangálni. Ti értitek? A babára már lassan készülődni kell. Nagypakolni például. Meg varrok magamnak egy nacit, de ha így haladunk sose fogom befejezni. Vagy akkor, amikor már nem férek bele. Kép Előkészíteni a terepet, pontosan eltervezni, hogy mi hol lesz. Nem?!
Ja, és apósoméknál van egy kiságy, amit rendbe kell tenni. (Ha megkapjuk) Azt is a férjem akarja csinálni. Finoman megkérdeztem, hogy azt nem apósomnak kéne? De szerinte szegény apjának kell mindent csinálni. Szerintem meg ez a legkevesebb, pláne, ha anyósom már olyan amilyen, meg egyébként semmiben nem fognak segíteni. Kép

Na, ennyi. Tényleg, olyan jó, hogy jön a jó idő! Kép

Tudja valaki, hogy hogy megy a tgyás, stb.. igénylés? Nem tudom, már kérdeztem-e. Pl be kell-e jelenteni, hogy meddig akar az ember dolgozni. Hogy van ez a gyakorlatban?
mkatus

Ficánka!

Lemaradtam! Kép
Hogy hívják a bébit?
mkatus

Ildi,
nem akarod esetleg lenyírni Timi haját? Tudom egy kicsit drasztikus ötlet, de akkor tépni sem tudná, és sapka sem kéne rá állandóan... Kép

az eper jegyében csokis muffinra gondoltam eperdarabbal a tetején csak a rend kedvéért... jó lesz? Kép

vera
kisün

Vera,
csokis muffin eperdarabbal: nyami Kép asszem vasárnap már nem vacsizok!

Katus,
Blaye babája VINCE, és az én kb. 3 hét múlva kibújómé is az lesz.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: