A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Feltettem egy márc. 4-i képet magunkról a Profilomba, a Vatikáni Múzeumban készült, a szobor pedig a várandós mamák "védőszentje". Szerintem tök muris!
ficánka

Ficanka, ha a gyas igazolast kerdeztem, azt tegnap vegul sikerult megszereznem az oeptol, a munkaltatom bement erte, ugyhogy mar sikerult feladnom az adobevallast. A masik kerdes meg abszolut aktualis, de szivesen zaklatlan e-mailen, ha mondsz egyet. Es ki az a remes gyurmapofa melletted a profilodban? Kép

Igen, Green, metro.co.hu az aruhaze, mert a metro.hu az ujsag oldala. Figyelmetlen Ancsi meg megy a mokusok ele, mert elotte irtam, hogy kartya nelkul is meg lehet nezni mindent az oldalon, csak az arakat nem irja ki akkor!

Nem tudom miert, de en mar nem is csodalkoztam, hogy a hasznalt pelusok ecetes vizben aznak mosasig Kép Kép Edi, a piknikre hozhatnal mondjuk uborkat vagy salatat Kép ne haragudj a viccelodesert, de az ilyen beteg nagyvarosi fogyasztoknak, mint jomagam, akik minden bizbaszt megvennenek, nagyon fura, amiket irsz, de mar nagyon igyekszem es peldaul tokrendesen szelektiv gyujtom a hulladekot, az uvegeket ki is mosom, mielott bedobalom a kontenerbe es nem is veszek annyi mindent, sot, mar probalkozom az ujrahasznositassal is.

Oxi! eljen! eljen! Akkor te is jossz piknikre, ugye? Kép

Vajudoszobaba apuka nem mehet be! Csak a szuloszobaba! Pont azert, mert tobbagyas, hogy a tobbi anyukat ne zavarja. De a vajudo kimehet apukahoz a folyosora, az nem tilos.

Ildi, most biztos hulyeseget kerdezek, de amit 4 ora mulva fejsz, az a 4 ora alatt termelodott, szal nem baj?
moosejaw

Ja, Fic, kozben bemutattad, amig irtam. Es mi a neve? Szt. ...?
moosejaw

Sziasztok Csajszik!

Na, megvolt a minitali a H-ban, olyan jó volt. KépAhogy Zsanci írta hatan is összeverődtünk, bár Krisztát és Adát csak rövid ideig láttuk, tényleg elég fáradtak. A babák GYÖNYÖRÛÛÛÛEK!!! Kép Kép Kép
Votiv! Elárultad a meglepetést, ejnye-bejnye!!! Kép
Oxi olyan nagyon boldog!!! Kép

Ficánka: Kérdezted, hogy ki jön a sorban: hát Oxi, aztán Manó, aztán ha jól tudom Te, majd én... vagy van még más júniusi?

Ildi!
Nekem hidegfrontkor mindig nagyon megcsappant a tejem! Először még én is nagyon paráztam, aztán tudtam, hogy oké, most ez lesz 1-2 napig... De azt vettem észre, hogy Petra ugyanolyan jól gyarapodott (ilyenkor néha naponta mértem), így azt az elméletet alakítottam ki magamban, hogy a mennyiség lehet, hogy kevesebb, de ez a kevés talán zsírdúsabb Kép. Egyébként az UU nekem is beváltKép

Ancsi!
Az a tea, amit láttál nem tejserkentő, csak a benne lévő vitaminok miatt ajánlják szoptatós mamáknak. Én is kaptam valakitől, felbontatlanul került a kukába mikor lejárt a szavatossági ideje... ráadásul valahol azt olvastam, hogy a hibiszkusz nagy mennyiségben inkább tejcsökkentő.

Katus!
Én egyáltalán nem féltem a szüléstől, és azt hiszem meg is lett az eredménye: gyors, könnyű, szép szülés. Én már rögtön akartam is a második babát Kép A kitolási szaksznál pedig én egyáltalán nem éreztem, hogy szét akarnék szakadni, az már egy tök jó része az egésznek...Kép

Torna: Manó ma is bíztatott, amikor találkoztunk. Jövőhéten megpróbálkozunk vele, ha nem jön közbe semmi. Legalább Andinak is megmutatnám milyen kis kópé lett abból a mütyürbabából, akit ő még a bevásárlókocsiban látott 2 éve Kép
Apropó, ezt még el kell mesélnem: Zsanci, Manó és Oxi látták, hogy mennyire unta már magát a végefelé a H-ban. Na a kocsiban mi történt: hátraadtam neki a sportkupakos vizesflakonját, hátha szomjas, ivott is belőle, majd elvolt gajdolászott magában. Már a 70-esen jártunk, mikor hallom, hogy azt gajdolja: "titta víz, titta víz". Hát az én kicsi lányom a nadrágjára öntötte a flakon teljes tartalmát (kb háromnegyedig volt), úgyhogy tapostam a gázba, hogy ne üljön sokáig csurom vízbe, itthon meg rohanás átöltözni ... de azért jó kis délelőtt volt Kép

Bogárka (35)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ezt az előző hozzászólást cirka másfél órája próbálom elküldeni Kép vagy a gép sz@arakodott, vagy a net Kép már azt hittem kivágom az egészet az ablakon....Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Petra lassan 2 órája alszik, mint a bunda! Kép Jól kifáraztotta a délelőtti látogatás. Itthon még tök sokáig emlegette a doktorbácsikat Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose,
örülök, h megoldódott közben az adóbevallásos cucc! mail: zsuzsanna.roman@freemail.hu, tessék nyugodtan zaklatni! Szerintem nem szt. ... a neve, mert valamilyen antik görög (v. római) lelet. Próbáltam ránagyítani, de így nem megy. Majd megkérem este a kedvest, h segítsen, mert ő ilyesmit dolgoz, hátha neki sikerül. És akkor beszámolok!

Bogárka,
én is átgondoltam közben, hogy hogy is vagyunk most sorban, Oxi, aztán mi Manóval, ő 13, én 10, de neki sokkal nagyobb a pocija, lehet, hogy ő előbb lesz? Vagy nem ezen múlik? Igaz, Manókának sem volt nagy pocija, Emma meg ha jól emlékszem olyan 3,4 kg körül volt ... én is ekkorát tervezek. Petra jól megbűntetett, amikor olyan uncsi helyre vitted, mint a kh. Még szerencse, h gyorsan hazaértetek, így nem lett gond a leöntésből. Már tök kiváncsi vagyok ám Rátok! Kép
ficánka

Sziasztok!

Ficánka merre laksz? Mert nálunk még van egy hely. (na jó kettö, de az akkor a tortáé lesz)

Úgy látom az "éhezö" kismamák szépen gyülnek. Most már csak nagy asztal kell, hogy köré férjünk.

Juhé, Oxi ez remek hír! Ugye jössz? Ugye?

Kriszta hatalmas gratula Ákos babához.

No megyek, hogy tudjatok sokat írni, és nekem sokat kelljen visszaolvasnom.Kép
zanza

Zanza,
én a IX. kerületben, közel a Petőfi híd pesti hídfőjéhez. Te merre? Priviben is megdumálhatjuk, küldjek címet? Köszikösziköszi KépKépKépKép
ficánka

Juji!
Fel ne hívj bárkit is!!! Te szervezed, te találod ki az idöt. Egy szombat du mindenki ráérhet, ha nem, nem is akar elmenni. De egy jó hónappal elöbb tudjanak róla. Gondolod, hogy 30 embert összehozol egy napra úgy, hogy mindenki igényét kielégíted? Kép

Mkatus:
15 kiló jött, 17 ment. Kép Kép Kép
2 ágyasak a szobák, ahol szülés után vagy (vagy 1, de asszem az fizetös és uncsi és nincs kivel beszélgetni)
A szülöszoba 1ágyas, nyugi.
Kiabálás rulez, segít is, meg majd meglátod. Én pl a szülésznönek üvöltöttem, amikor nem volt bent, mert a fimekböl azt láttam: ANYUKA MÉG NEM SZABAD NYOMNI!! Én meg üvöltöttem érte, h nagyon jön a székelési inger, micsinájjak?? Ö meg bejött, és csak mosolygott: hát nyomjon! Ja? Hát akkor nyomtam. Kép
Félelem nem volt a 9 hó alatt, se azóta. Kép
Igen, eleinte sokat sírnak, de ez jó esetben pár hét alatt elmúlik. Nekünk asszem 3 kellett. De igazán a 2.hótól tutifix az életünk. Kép (Most 5.5 hós)
Ha valamit kihagytam, még visszalapozok.

Eszter egész nap forog hátról hasra!!! Essetek már hasra!!! Kép
neet
neet

Norkini, dábböl mádör!
Te tudhatnád már, hogy minden gyerek akkor ugrik, amikor akar. Majd, ha megérik rá, ne aggódj!
neet
neet

Oxi!
Annyira örülök, hogy kiengedtek! De aztán sokat pihizz otthon. A talira el tudsz jönni hétfőn? Olyan jó lenne! Kép

Votiv,
Én most már kicsit össze vagyok zavarodva, annyi féle változat elhangzott az oltás utáni kivezetőszerről. Most akkor HÁNYAS potenciált vegyen Papa? És azt mikor adjuk be?
Ugye már jobban vagy? Ne dolgozz sokat, inkább gyógyulgass. Kép

Gigi,
Most már talán túl vagy a vizsgán. Jól sikerült? Ha én arra gondolok, hogy most vizsgázni kéne, jajj... inkább nem gondolok erre....
blaye

Neet,
én hasraesés helyett inkább nyomok egy leesett az áááááááááááááááááááááááááááááááááállam-ot Kép
ficánka

Oxi !
Örülök a jóhírnek !

Neet !
Hasraesünk és gratulálunk ! Kép

Dicsekedtem vele , hogy Áron már születése óta a hátáról oldalra tud fordulni ? Kép ( állítólag ritka )
Mondták kedden az ortopédián hogy oldalt ne aludjon , mondtam nekik , hogy magától oldalra forul . Most visszafordítgatom , ha látom hogy az oldalán fekszik .

Kép
Kép
greenolive

Neet! Kép
Én hasra estem, amikor olvastam!!! Vagyis mivel ültem, oldalra...
Nagy gratula Esztinek!!! Annyira ügyes, és annyira kis kíváncsi (gondolom, a kíváncsiság motiválja a forgolódásban). A mi kicsikénk még mindig inkább lustizik, pontosabban ha számára vonzó és érdekes tárgyat leteszek közel hozzá, nem megfordul, hanem odakúszik-mászik - és így már egész szép távolságokat megtesz a járókában vagy a szőnyegen.
blaye

Sziasztok!

Kedden én is voltam tornán, és utána Manóval és Ficánkával Oxinál!
Sajnos a talira megint nem tudok menni, mert akkor lesz a lányom sulijában az első szülői értekezlet. Na, nem mintha bárkinek is hiányoznék a talinKép Senki nem ismerKép

Bogárka: a tornára el kellett vinnem a fiamat is, mert nem tudott rá vigyázni senki, és szerintem nem volt gondKép Bár lehet, hogy a többiek máshogy gondoltákKép Mindenesetre ő nagyon élvezte! Jövő héten hozd el Petrát, majd elrandalíroznak ott!

Ficánka: Bementünk abba a boltba amiről beszéltél, és egy új babakocsival távoztunk onnan. Tényleg olcsó! A másik (sz.r) babakocsit meg a párom cipelte haza félig szétszedve, a bringáján. Jövő héten megint megyek tornára, ott majd találkozunk!

Most megint felcsillant a remény, hogy talán még "idén" lesz internetünk!
Addig is üdv mindenkinek!
Pocakpacni és Benőke

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose!

Nem hülye kérdés, sőt egyfolytában ezen tépelődöm! Fogalmam sincs hogy működik ez a dolog! Szóval, ha valaki szopi után vesz be gyógyszert, akkor 4 óra múlva a tejből is u.úgy eltűnik-e, mint a szervezetből vagy benne marad! Nagyon jó kérdés! De igazából nem tudom, hogy akarom-e tudni a választ! Épp eleget tépelődöm, hogy így gyógyszerezem a gyereket! A pajzsmirigy dokim vállalja a felelősséget, hogy szoptathatok! Õ mondta, hogy toljam ki a szopikat! Viszont eszembe jutott, hogy azt szokták mondani, hogy szopi után közvetlenül lehet inni egy kis vörösbort, vagyis valaki ezt írta! Most nekem nehogy el kezdjétek írni, hogy lehet vagy nem! Csak arra akarok célozni, hogy akkor az alkohol is ezek szerint eltűnik a tejből, nem?

Bogárka!
Köszi a megnyugtatást!

Egyébként sikerült gyógyszer előtt kipréselnem 60 ml tejcit, erre amikor akartam odaadni Timinek a fele kifolyt, mert letekeredett a cumisüveg teteje!(Mérges smiley)
ildi76

Na most már 2 ablakot nyitottam a babanetnek: egyikben olvasok, másikban írok. Kép

Beet, büszke anya!
Nagyon ügyes a gyermek, csak így tovább!! (Hány hós is?)

Az ijesztöt meg a muszájt ne írjuk má' ly-nal! Én röviddel csak azért írom, mert ilyen a hosszú öm: Q és az üm: q. Kép

Én is 2naponta mosok, de csak mert nem szeretem összevárni. Legtöbbször nem kakis/pisis, de egy napnál tovább nam adom rá ugyanazt. Max a felsöt, ha nem voltunk kint. Body mindennap új, mint a tiszta alsó. Alap.Kép

Titkos kert: vidin láttam rég, nem emlékszem, tényleg olyan jó?

Textilpelus: hát emésztönk van, no csatorna. Nem kell részleteznem, ugye? Eldobom a pempörszt vazzeg. Kép

Hajhullás: kb 4 hónaposan kezdte, most még tart, de talán csökken már. De iszonyat, mennyi jön. Ám ha hullni akar, hadd hulljon.
Bezzeg a lábamról nem bírna kihullani, yeti
effektus...

Epres torta rulez!

Kisün!
Mennyi midnenben hasonlítunk!! Kép

Vajúdóba (és kórterembe késöbb) apuka nuku. Félmeztelen, csordogáló nöcik nem örülnének idegen apukáknak... bár sztem senkit nem az érdekel 2 fájás között, h ki nézi, tölem a 7es busz is ott bámészkodhatott volna, magamra és befelé figyeltem. Jé, befelé figyeltem, de érdekes, nem is jártam tanulni ilyet! Kép

Oxi!
talira gyere és mesélj!!
neet
neet

Hu, igenigen Oxi, egy csomot kell meselned, tudod? Szoval gyere mindenkeppen!

Norka, szerintem is masodik babanal mar tessek mindent tudni. Vagy legalabbis hogy hova tetted el a szakkonyveket Kép Orulet!

Neet, neha kifekszem a szovegeden Kép De az atfordulast azt hittem, mar regen csinaljatok, ugyhogy ettol most nem ajulok el Kép Remelem lelekben mar felkeszultel, arra, hogy ezentul minden pelenkazas egy szabadfogasu birkozomeccs lesz es nem biztos, hogy te gyozol... Kép Macifejtorta receptjet megkaptad melen, mert nem biztos hogy azt viszek es kesz.
moosejaw

Sziasztok!

Edömér!

Köszi a pelus tippet. Szerintem azért húzzák le a moshatót, mert már mindenki eldohatót használ, mert sokkal praktikusabb, könnyebb vele bánni, stb... És egyáltalán nem gondolkodnak el, hogy olcsóbban is meg lehet oldani. Nekünk ez nagyon fontos. A sógornőméket tudom, hogy ez nem izgatja, mert nincsenek anyagi gondjaik...
De az hatalmas könnyebbség, hogy nem kell se főzni, se vasalni, nem úgy, mint a textilpelenkát. Az jóval macerásabb lenne...

Ficánka!

Hanyadik hétben vagy?
Én is csak 8-9 órákat alszok.

Üvöltés: koordinálatlan üvöltésre gondoltam. Hogy a doki csináljon már valamit. Így ezekben az esetekben az volt a vége, hogy kipréselték a gyereket... Kép

Pocakpacni!

Szia!! Jól vagytok? De rég hallottam rólad!! Kép
mkatus

Lányok!

Én csak bekukkantottam Hozzátok. 6 hetes terhes vagyok és a Szt. Imrében szeretnék szülni.
Kérlek Titeket, hogy akinek infoja vagy tapasztalata van a Szt. Imréről (akár jó, akár rossz), az ossza meg velem, valamint ajánlhatna orvost is.
Előre is köszi
vkriszti

Moose, én is nagyvárosi vagyok jelenleg. Kép A pelus meg kivételesen azért ázik úgy, ahogy, mert ez volt a használati utasításában. De hogy ne hagyjalak unatkozni, és kapcsolódjak a piknikes ötletedhez: kóstoltad már a paradicsomsalit úgy, hogy a felvágott parira rá a só, cukor, hagymusz, (semmi víz) és balzsamECET? Kép Kép Szerintem isteni!

Szomorú, de érthető amit a vajúdóról írtok. Csak mert nekem papi a múltkor is nagy segítség volt, most se nagyon szeretném elengedni a kezét 1 percre se... Kép
edömér

Katus,
én 37.-nél már, de csak kb. 2 hete van ez a 8-9 óra. Előtte ment több is. Néha nyom, meg nem kapok tőle levegőt, meg szerintem eleget pihizek napközben is, ezért nem kell éjjel több.

Pocakpacni,
én is örülök Neked, és én ismerlek már, úgyhogy hiányozni fogsz a bulin! Meg biztosan Manónak is, mert ő is ismer, és mindketten tudjuk, milyen jófej csajszi vagy. Az a jó, hogy tornán talizunk!Marcell és a nagylány gyönyörűek! Ja, és örülök az új babakocsinak is! Halihó Kép
ficánka

Vkriszti,
üdv, infó-ügyben ajánlom, h olvass vissza, vagy pedig tedd fel a konkrét kérdéseidet!

Ede,
a folyosón lehet, ott is vannak ülőalkalmatosságok, meg ajánlgatnám az alter-szobát!
ficánka

Vkriszti!
Gratula a 6 heteshez és jó olvasást. A H szupi, a dokik és szülésznök is, nehéz megmondani ki a legjobb, ált.ban mindenkinek a sajátja. Kép
neet
neet

Sziasztok,

2 hete olvaslak vissza Benneteket, szófosó banda Kép.

Na, a babásoknak óriási gratula!
Oxinak hurá!

Vajúdóval kapcs: én is megijedtem, h apa nem jöhet be, de 2-3 ujjnyi tágulásnál már lehet menni a szülôszobába, úgyhogy nem kell rohanni a kórházba sztem. Én is csak lepakoltam a vajúdóban, aztán már mentem is kitolni Kép.

Ég az arcom, hogy nem emlékszem, Jucus vagy Zsanci írta, hogy kapott vmi szülési segélyt a kerülettôl? XI. vagy XII. volt? A kerület. Mert ha XII, akkor én is rohanok érte!

MKatus!
Nekem 12 kiló ment fel, szülés utáni harmadik napon már csak 4 vagy 5 volt, most tartok 3-nál. A fiam 4.5 hetes. Én szerettem volna egyágyas szpbába kerülni, de most se sikerült Kép A szobatársam rengeteget beszélt, nem hagyott aludni, stb. És tök uncsi volt a szövege ráadásul. Persze más lett volna, ha közületek kerülök valakivel egy szobába, dehát talán majd a következônél, ha lesz. Most úgy gondolom, elég kettô db gyerek.

Bogárka, hánykor is kezdôdik a tali? És 23-a lett a végsô dátum, ugye? Én epermisura gondoltam, Stahl után szabadon, de szóljatok, ha unjátok a banánt, izé, epret. Én több kilót bírok megenni belôle egyszerre sajnos.

ER-t én is néztem, bôgtem is persze, de aztán s?r?n mondogattam, ez csak film, ez csak film...

Green,
hogyhogy már most vitted Áront csípôzni, Nem hathetesen kell? Én csak jövô héten gondoltam...

Simi nem alszik, csak kézben. MAi nap kivétel, nem ébredt fel, amikor betettem az ágyába. Kicsit hulla vagyok, hátam kettétörik, stb. Ja, és kicsit hasfájós. Amúgy ma reggel 6-kor rámmosolygott elôször, úgyhogy minden meg van bocsátva.

Neet,
hason vagyok.

Bori
borri

Ja,
VKriszti!

Szülésznôk közül Kecskeméti Verát ajánlanám, de kapcsolatban voltam Újvári Borival is (ô nagyon leterhelt, úgyhogy jó elôre érdemes megkérdezni, h elvállal-e), orvosok közül bármalyik Bálint nagyon jó, én Mihálynál szültem, naggyon szimpi volt. Totál békén hagyott, csak néha-néha vizsgált meg, és a végén, amikor SImi kibújt, segített neki. Tényleg maximálisan meg voltam vele elégedve.

B.
borri

Megint én.

Bogárka! Mi ismerjük egymást! Jártunk együtt Tücsökzenére kb 1 évvel ezelôttig. Kép a profilomban. De vicces! Mél ment.
borri

Borri !
Ha beválalsz mégegyet , mehetünk egy szobába Kép nemcsak egyszerre Kép
Ortopédián azt mondták 4-6 hetesen, majd 3-4 hónaposan .
Áron is kicsit hasfájós , de nekünk bejött az Infacol , úgy tűnik .

Kép
Kép
greenolive

Vkriszti !
Üdv itt !
Mindenki a sajátját fogja ajánlani ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Edömér!

Sajnos lehet, hogy nem válik be nálunk az ecet, mint csodaszer! Párom ki akar zavarni a lakásból Kép, akárhányszor megérzi a szagát! Kép
Pedig tök jó praktika!

Mkatus!

Igen, tényleg van, aki kifejezetten hisztizik, meg sikitozik szülés közben, de aki ezt csinálja az szerintem vagy egyáltalán nem készül fel a szülésre vagy éretlen még rá! E miatt ne aggódj, fogod tudni irányítani a dolgokat! És még le is beszéltem közben a dokit az oxitocinról!

Borri!

Én a XI. ker-ben tudok ilyen támogatásról!

Ildi
ildi76

Ígérem, utsó, aztán eldugulok.
Már nincs erôm visszalapozni, valaki kérdezte, h megfázásra mit lehet ilyenkor.
Homeopata gyógyszer: Gripp-Heel. Elsô nap érdemes 2 órán keresztül, negyedóránként egyet bevenni. A kúra elôtt és utána félórával se inni, se enni nem lehet (ez amúgy minden bogyóra vonatkozik). érdemes este, lefekvés elôtt csinálni, mert elôször felerôsíti a tüneteket (sz@rul leszel valószín?leg), de aztán gyorsan alvás, és másnapra sokkal jobb a helyzet. Tapasztalatból beszélek, nekem és a családomnak már többször bevált a szer.

Nem homeo-variáció: BIOPAROX nev?, terheseknek is ajánlott helyi antibiotikum (spray), torokba, orrba kell fújni. Ez is segít, csak molyirtó szaga-íze van.

Green!
Meggondolom...

Bori
borri

Sziasztok!

Ma egész nap lóti-futi voltam -többek közt a tegnapi SZ7-es felhívásra reagálva - hál'Istennek ma otthonról kellett(volna) dolgoznom így gyorsan kihasználva a lopott időt az ahol tud segít ösztönöm beindult és szóróanyagokat "terjesztettem" ami értelmes hely az eszembe jutott. Meg is lepődtem kicsit, hogy milyen pozitívan fogadtak (bölcsik, rendelők, védőnői, stb), már ahol tudtam valakivel beszélni. Tényleg Lányok, ha tudtok menjetek el jövő héten, rengeteg klassz témában lesznek előadások, beszélgetések! Kép

Ja, és még valami!
Most hétvégén lesz a Margitszigeten egy Családi Nap nevű rendezvény (nem a reklám helye, én is csak reggel hallottam róla), amin szintén lesz a Sz7-nek egy sátra, ha minden jól megy én is ott leszek segíteni vasárnap, jó lenne veletek is találkozni Kép Kép
zozi

Moose!
Köszi, köszi, már egyszer átküldted, de azért jobb 2x mint 1xsem. Kép MAcifejböl viszont könnyebb megenni azt, amit te hozol, mintsem hogy nekiálljak itt pepecselni a midnenféle színü csokikkal... Kép De most komolyan, ha nekiállnék egyszer (pl apát meglepni,) mi az az étkezési keményítö? Tescoban van olyan? És helyette lehet mást? Vagy ha kihagyom mi lesz? Sütöpor?
És mégegy: a gözben olvasztás nekem sose ment. Nem lehetne fehér csokiport kapni? Mert feketét tök könnyen csinálok sima kakaóporból, de fehéret?
Kisün! Jól szétoffoltam a topikot? Kép
neet
neet

Borri!

XII-ben adnakTtessék szépen menni és kérni az Önkormányzat Népjóléti Irodáján azt hiszem.

Juji!

Én Soma hisztijétől akadok ki néha.Panna jó kis csaj!Most kapta meg a 3 hós oltást,de nem lázás mégKépremélem nem is lesz!

Edömér!

AZt hiszem a mumusról én regélhetnék neked!

Vajudóba NO mehet be a papa.Erről is tudnék regélni.

Most megyek mert aranydrágatürelmetlengelsőszülöttem mindenáron teát akar,de azonnalKép

Jucus
20170114224602

Zozi
Tudsz meg valamit errol a rendezvenyrol? Van esetleg honlapja?

Norka
norkini

Neet,
egy élmény ahogy szétoffolod a topikot Kép és majd Eszti tiszteletére megtanítom Dócit hasra esni Kép egyébként MOOSE-hoz csatlakozva, egy ideig örül az ember, hogy miJen aranyos, forog, aztán meg jön a "nem maradsz nyugton, te, pelenkázni akarlak, ne fordulj hasra, még egy kicsit, naaaaa" korszak Kép de tökjó, és innen már csak egy lépés, hogy felnyomja magát 4kézlábra, aztán elkezd kúszni (valameJik irányba) Kép és nem tudom figyeled-e, ahogy kiiktattam az ly-ont... Kép

Edömér,
te egy hős vagy... nekem ennyi áztatástól-mosástól keresztbe áll a szemem Kép én frosch-t használok mosogatószerben, meg mosóporban, meg tisztítóban is, az környezetbarát. Kép

Oxi,
igeeeeeeeeen!!!! akkor jössz talira? Kép ugye nem rendeltek vissza? Kép már akartam javasolni, hogy megszöktetünk hétfőn, frankón leereszkedsz lepedőkből font kötélhágcsón, és lent terhes ill. szoptatós anyák kis csoportja vár kommandósruhába öltözve, majd elszáguldunk a kisbuszotokban Kép

VKriszti,
kérdezz, itt mindenkinek van infója kórházról! Kép Álatlánosságban nagyon jól éreztem magam szülés alatt és utána is, szép, tiszta, az orvosok-nővérek 90%-a nagyon kedves-rendes-profi.

Mkatus,
már mindent elmondtak Kép

Ildi,
de nőtt ám közben, csak átlagon felül hullott is... de majd hétfőn bemutatót tartok növendék hajakból Kép

vera
kisün

Neet, maga a torta tokegyszeru, csak egy talban osszekevered a cuccokat es zsupsz a sutobe. A macifejjel meg ne vacakolj, csak ontsd le csokival es kesz. Egyebkent a kemenyitot csak elso alkalommal tettem bele, semmi ertelme (eleg ha kivajazod a format meg sutopapirt is teszel bele, csak az egyik verzio keves, de szerintem ez minden sutire all), nyugodtan hagyd ki, csak plusz penz meg plusz E300micsodak. Csokit meg ugy is olvaszthatod, hogy rogton egy nejlonzacsekba tordeled, amibol majd a macit rajzolod es azt martod a forrovizbe, igy nem kell ket edennyel vacakolni, meg egy csomo csepp csokit az edeny oldalara pazarolni, bar a zacsek kilyukadhat, ha tul sok van benne...

Na jo, es akkor most a rengeteg off utan en is valaszolok szegeny uj felhasznaloknak: Vkriszti, itt mindenkinek egy csomo jo es rossz tapasztalata van a Hrol meg infoja, amit mar tobbszor is leirt, meg mindenki a sajat dokijat meg szulesznojet fogja ajanlani, akivel marha elegedett, ugyhogy azzal meg nem leszel kinn a vizbol. De tegyel fel egy rakat konkret kerdest, meg mondd, mit szeretnel es akkor megbombazunk valaszokkal Kép
moosejaw

Norkini,
a Sz7-ről a szuleteshete.hu -n, a hétvégéről meg szerintem talán az nlc-n tudhatsz meg többet mert azt hiszem ez egy közös rendezvény lesz. Ha jó az idő gyertek ki, a nagyréten lesznek különböző sátrak (baba-mama !) , lesz színpad énekesekkel, stb, meg egy "beszélgetősebb" részt is kialakítanak (pódium). Remélem az égiek küldenek rgy kis Napocskát az eső helyett Kép
zozi

Lányok!
Utólagos engedelmetekkel szerveztem egy kis babaruhabörzét - most igazitKép- a talira. Szomszéd anyuka barátnője kezdett el vele pár hete foglalkozni (angol, márkás bálás cuccok), de egyenlőre még csak ismeretségi körben csinálja, én meg említettem neki, hogy mi lesz itt hétfőn, és most csörgött rám, hogy hozna pár zsákot.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bocs, de most több kicsit fogok írni, nem tudom mi van, de a gép vagy a net lebénul ha hosszabbat írok, és nem tudom elküldeni...Kép

Oxi jön a talira azt mondta Kép Kép Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juji!

Még csak only cicin tartom Pannát.Ezt az előbb elfelejtettem.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Nagyjából kilábaltam a betegségből, a hétvége volt a legrosszabb, de azt már írtam. Mindenesetre mostmár igazán jól érzem magam, Képkár, hogy az időjárás nem érzi annyira jól magát...

Annyit írtok mindig, hogy nem is tudom mihez szóljak hozzá. Kép

Gratulálok az új babákhoz, Manóka és Ada! Kép ügyesek voltatok. Kép

Jaj, de jó, Oxi most biztos nagyon örül. Kép

Nekem Kondor Kata volt a szülésznőm és nagyon tudom ajánlani!

Én például a kitolás előtti résznél, eléggé jajgattam, nem sikítozás vagy ilyesmi, hanem a légzés már nem volt elég a fájdalom legyűréséhez, már hangok is kellettek, és a szülésznő mindig mondogatta, hogy jól van, haladunk, jól csinálom stb. szóval akkor tökre bíztatott, ami jó volt én meg mindig zaklattam szegényt, hogy mostmár aztán mondja meg azonnal, hogy meddig tart még ez és mikor lesz kint a baba...szóval én elég hisztis voltam szerintem, de az orvos meg a szülésznő is azt mondták utána, hogy nem is. Kép

Én egyágyas szobát kértem, fizetni kellett érte 5000 pénzt naponta. Nekem megérte, mert én nagyon rossz alvó vagyok, meg a saját fürdőszoba is tuti volt, nekem nem hiányzott volna, hogy valaki más babája miatt ne tudjak aludni, elég volt az is, hogy szinte egész nap jövés-menés volt, ilyen vizit, olyan vizit, takarítás, védőnő, stb. alig volt egy kis nyugtom még így is. Na és a szoba miatt a végén kicsit kiakadtam, nagyon jó a Szent Imre, de ez a szoba fizetés dolog kicsit gáz volt, hogy mekkora procecdúrán kellett végigmenni, hogy fizethessek a szobáért. Egy külön épületbe átmenni, mert ott a pénztár, de ehhez kérjek az x irodából egy papírt és azzal menjek, a számlát meg majd hozzam vissza, hát kész voltam, én fizetek külön pénzt és akkor még én szívjak az elmenetelnél, remélem ezt olvassák!!! Szóval üzenem, hogy ez gáz!!

Neet

Én elájulok, hogy milyen ügyes Eszti. Kép

És akkor most rakok egy képet, mivel Oxi már hazament és lehet, Bendegúzról, hogy ő milyen ügyes 8 hetesen. Kép

ruz

Kép
ruzicsky

Pocakpacni!
Áhá, szóval te voltál az! Már mindenki veletek bíztat, hogy Marci is milyen jól elvolt a tornán Kép
Mostmár tényleg el kell mennem jövőhéten Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ruz!
nagyon édes, és nagyon ügyes a kicsi fiad! Kép

Bori!
Méltem a taliról! Eper jöhet nekem is minden mennyiségben, felőlem eperpartyt is rendezhetünk Kép
Viszont el kell, hogy keserítselek: nem jártunk Petrával tücsökzenére Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisun, tokjo ez a szoktetes Kép szerintem valakivel azert csinaljuk meg, olyan buli lenne, vagy mondjuk Oxival, ha mar lebabazott Kép es te ilyen lajtosan mergelodsz a Docival? dejoneki, en ugy morgok mint egy bolhas kutya meg kiabalok, de nagyon es esetleg meg valami rondat is talalok mondani, mert mar tenyleg annnnyira szornyu...

Ja Neet, a zacsek a forro vizben lyukadhat ki es akkor kifolyik a csoki es dobhatod ki meg mosogathatod el. Egyszer jartam igy. Dehat a lustasag! Tudod, hogy van ez... Kép Es en nem mertem szolni a helyesirasi hibakert, mert mar igy is ollllyan szigoru vagyok, de most hogy mar ketten vagyunk.... Kép
moosejaw

Tegnap éjjel végre megnézegettem a tali-képeiteket, hát tényleg lehetett érezni a képeken át hogy mennyire jó volt a hangulat !!!
"Nagyon Átjött" a'la PélybarnaKép
Itt találgattam a gép előtt hogy ki kicsoda lehet, szerintem Jucust és Moost felismertem, de a többiekkel bajban vagyok.... a gyerekek (picik,kicsik és nagyobbacskák) mind mind tündérek, és Ti is mind nagyon csinik vagytok ám!
zozi

Lányok, egy kérdés: volt valakinek olyan, hogy szinte fájdalmasan rúgott a babája? Petránál ilyet sosem éreztem, ő olyan kis finoman, kislányosan mocorgott, de ez a Maszat valami nagy sportman lesz, mert ma csinált egy olyat, hogy hirtelen odakaptam, feljajdultam és utána még vagy 10 percig sajgott a helye. Nem is rúgás volt, inkább mintha úgy végighúzta volna a lábát...
Normális ez így a 35. hétben?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bemásolom a programot:

Május 22. vasárnap

Színpadi programok

10.45-11.00 Köszöntünk!
11.00-11.30 Rendhagyó divatbemutató
11.30-12.00 Gyerekeknek: Gryllus Vilmos műsora
és a Madách Tánciskola növendékei
12.00-12.30 30 perc alatt a Föld körül – Mazsy Jazz Tánciskola
12.30-13.00 Divatbemutató

13.00-14.30 Nők Lapja Cafe show: a színpadon Tóth Vera és a Budapest Ragtime Band Műsorvezető: Soma.
A műsor ideje alatt ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

14.30-15.00 A színpadon Karácsony János!
15.00-15.30 Főzőshow – új séfünkkel, Bereznay Tamással
15.30-16.00 Szabó Leslie koncertje
16.00-16.30 LGT-táncképek a Madách tánciskola előadásában
16.30-17.00 Az Év Családi, Női és Business autójának bemutatása, eredményhirdetés
17.30-18.30 Jamie Winchester koncertje
19.00-20.15 Búcsúzóul a színpadon: Roy és Ádám
zozi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: