A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ildi, ez nem panaszkodás, csak kimerült vagy és leírod. A cumit gyorsan, határozottan rántsd ki a szájából. Legalább is én úgy csináltam. Először anyu csinálta, én totál kibuktam, hogy biztos fel fog ébredni, de nem ébredt föl. Próbáld ki, délután is cumival alszik?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Kriszti:-))) Az sem rossz, hogy játszani mentek, nálunk állandóan éhes a klotyó, meg szomjas.

nyúlanyó

Kriszti!

Ez jó...Megjegyzem.Kép

Ildi
tfildiko

Tfildi!
panaszkodj nyugodjan, azért vagyunk, hogy meghallgassunk, és esetleg aki tud, segítsen!
Egyébként nekem is van egy ismerősöm, ő már 2szer volt depis 1,5 év alatt, az ő kislánya szintén nagyon rossz alvó, állandóan fáradt volt és nem volt segítsége. De ő nem panaszkodott. És szerintem annak is volt köszönhető a kiborulása, hogy mindent magába fojtott.

Seri
seri

Anita!

Igen.Amint beleteszem az ágyba,már nyitja is a száját.(Várja a cumit.)Este kipróbálom,holnap beszámolok.

Ildi
tfildiko

Ildi, okés, remélem nálatok is bejön a cumi lopásos akció. Biztos fel fog kellni éjjel, de legalább nem annyiszor és ha már elsőre később ébred már az is jó.

nyúlanyó

Tudok Szegeen PP szervízt vagy bármilyen babakocsi szervízt? A babakocsinról letörött egy pöcök és nem lehet összecsukni. A Brendonba nem akarom vinni, mert 1 hónapig ülnek rajta és amúgy is drága.
Vendég

sziasztok
Mi volt a Vészhelyzetben? Nem láttam csak a bemutatóját. Meghalt a Carterék babája?
Jár valaki az Udvardi Judit gyerekorvoshoz közületek? Milyen orvos? Kedves? Mi körzetileg hozzátartozunk, de én mást választottam, azzal viszont nem vagyok elégedett.
Babauszásra jártatok? Vélemény? Jó volt?
Enikő!
Ennek az altatással kapcsolatos könyvnek pontosan mi a cime? Nagyon érdekelne.
üdv.mindenknek.
zita
zita_29

LÁnyok, Bátornak elalváshoz, ujjszopi jár és pelus, sztem ez tök normális, hogy kell nekik valami,amibe "kapaszkodjon". Fló is így aludt, mondjuk neki nem kellett pelus, de az ujja még mindig a szájában lóg. De nem bánom, egyszer csak leszokik. Január óta már játék közben sem lóg a szájában, csak elalváskor.Este meg annélkül alszik el! De ezt sok türelemmel tudtam elérni nála.

Anita:Ügyi a csajod! Flórával már 3x voltam bugyiban több időre, távol otthonról, Cora, Plaza ilyesmi. És nem pisilt be! Most már rendszeresíteni fogom a bugyeszt mindenhová!

Gabi
inecsg

Zita:Aludj jól gyermekem.
Gabi
inecsg

Gabi, én is szerettem volna, ha Pipi ragaszkodik valamihez elalváshoz. Nekem mindig volt egy plédem és azzal aludtam. Lehet, hogy akkor nem volna gond az alvással sem. Mi erről a véleményetetk, az a baba, kis gyermek jobban alszik, aki valamihez ragaszkodik?

Nagyon ügyes Flóra, én tuti ettől fogok parázni, hogy mi lesz, ha rájön, hogy neki pisilni kell és se wc, se semmi. De majd lesz valahogy, még messze vagyunk tőle:-)

nyúlanyó

Anita: Én nem aggódok, pl bankban simán megkérem a biztiőrt, vagy ha utcán jön rá, akkor a fűben vagy fa mellé, ha kutyáknak lehet egy gyereknek miért ne....KépTarcsiban van zokni, bugyi, naci.

Gabi
inecsg

Dancsi,
nekünk egyszer a Faktumban mondták, hogy szervízelnek nem ott vett babakocsit is. Hívd fel őket, egy próbát megér!
62/422-180

Ezzel kapcsolatosan egy körkérdés: mózeskosaras babakocsit kaptunk kölcsönbe, nyáron szeretnénk venni majd egy sportkocsit. Tudnátok segíteni, milyen szempontok alapján és hol vegyünk? Használtat vagy újat? Milyen kerekeset, milyen márkát, stb? Előre is köszönöm!

seri
seri

Seri:Én mindenféle képpen újat vennék. Bolygós kerék, legalább 3 pontban dönthető háttámla, könnyűváz, keskeny, ötpontos biztiöv, nagy bevásárló kosár alul.

Nekem a Graco Mirage XL vált be, 15 ezer körül van, van hozzá lábzsák és esővédő. Igaz nincs csak kétpontos dönthetőség, de ezt is megoldottam. A kocsi összesen 5 kiló, így könnyen lehet emelgetni buszra fel és le.

GAbi
inecsg

Én elrontottam a pelussal alvás dolgot, mert takarót adtam neki. Ez az Õ kis KÓ-ja. Sejtitek, hogy milyen nehéz ellopni és kimosni. Tök röhej, de pont emiatt vettünk szárítós mosógépet. Hála a feltalálónak:-))

Én egyébként nem értem a cumis dolgot. Luci sosem fogadta el, pedig én birka (most már tudom:-)), néha még kicsit erőltetni is próbáltam, holott anyám mesélte, hogy engem nehéz volt róla leszoktatni. Nem tudom, hogy mitől függ a cumira szokás. Lehet, hogy ez kapcsolatban van azzal, hogy igény szerint szoptattam?

Gabi, az én lányom mostanság 3-4 éves gyerekeknek címzett ruhákat hord. Jó, mondjuk tény, hogy a nagyátlagnál magasabb és nehezebb, de döbbenetes, hogy néhány ruha csak hónapokig jó rá.

Seri, szerintem felesleges nagy kiadásokba verni magad a kocsit illetően. Én 8. hónapban voltam, amikor megvetettem a Coraban a Graco Mirage babakocsit hordozóval potom 39 ezer forintért. Nagy érvágás volt, de amilyenek voltak a hormonjaim akkoriban...:-))) még az Eiffel tornyot is megvetettem volna:-)) Egyébként a tescoban rendszeresen lehet kapni sportkocsit egészen elfogadható áron, 10 alatt is láttam már. Én most szeretném eladni majd a mienket, a hordozót a kocsiba is meg rendes autóba is lehet rakni, a kocsinak 2 állása van, vállpántos, bolygókerekes, tavaszi/nyári babáknak a legideálisabb, mert nem bélelt.
H
babamama

Sziasztok szuper anyukák!Kép

Anita, nagyon ügyes Pipi, na és a szövege...csúcs!Kép

Seri, Gabinak van asszem valami jó kis kocsija, majd biztosan írja. Kell majd buszoznod vele? Mindenképp valami könnyű, nem túl széles kocsit ajánlanék, ha igen.

Enikő, jó nagy baba Viola. Tetszik neki a gyógytápi?

Ildi, sok sikert a cumielvonáshoz!

Gabi, a fiúk még most is igénylik, hogy kicsit befeküdjek melléjük este. Pedig már milyen nagyok.
Benedek viszont mindig mellettem alszik el, és utána viszem be a kiságyába. Jó lenne erről már leszoktatni, csak biztos hiszti lenne belőle, a másik kettő meg nem tudna tőle aludniKép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Gabi3: A múltkor lent az utcán (bokrok között)megpisiltette a barátnöm a 3 éves kislányát és egy idösebb bácsi rászólt, hogy a nyilvános vécé a szécsényi téren van! A barátnöm meg odaszólt, hogy a temetö meg a cserepes sori piaccal szembenKépKép
Szóval nem mindenki tudja tolerálni! Sajna.És a kutyatulajdonosokra senki nem szól rá, hogy ne a járdára sz*rassák a kutyát, de ha a kisgyerekkel leguggolsz pisilni, akkor húzzák a szájukat! KépKép

Zita: Én azt mondom érdemes elolvasni a könyvet. Kipróbálod és vagy müködik vagy nem. Nálunk bevállt, és nem hagyott nyomot a gyerek lelki világában!

Seri: Sztem olyat amin van bevásárlóháló és napellenzö! Márkát nem tudok!

Nyúlanyó: Gratula a bilibepisiléshez!Kép

Dancsi: Passsssssz!Kép Nem tudok PP szervizt. Hol vetted?

TFIldikó: Nem panaszkodsz sokat, vagyis, arra panaszkodsz, hogy milyen hulla vagy, kialvatlan (és átérzem a helyzeted, mert tudom milyen rohadt szar ájszakázni sztem itt mindenki tudjaKép). Ezért próbálunk ötletekkel segíteni, de ha ki se próbálod öket, nem fogosz tudni változtatni a helyzetenKép
Mondjad csak nyugodtan, nehogy magadba fojts. Írd le továbbra is a bánatod, mindent, hogy megkönyebbülj. Ez tényleg KELL! Úgyhogy légyszi írj, ha bármi gondod van, még akkor is ha alvásproblémákról van szó! (remélem megoldódik lassan). De ha minden tanácshoz,ötlethez úgy állsz, hogy durva,drasztikus, nem fogom kibírni..stbstb, akkor nem várj megoldást!
Sztem ki kell próbálni KITARTÓAN és elöbb utóbb menni fog. Ez a cumikivétel lenne sztem a legjobb megoldás a beszélgetéssel vegyítve. Azaz ha éjjel mégis felébred ne menj oda, hanem csak beszélj hozzá.
Szerintem KépKép De ahogy érzed....Kép Tudod..Kép

Kriszi: örülök, hogy nem hagytál bennünket faképnél Te is! Kép Én még mindig csíplek, függetlenül attól amit fentebb írtál. Nem vettem magamraKép

Én szeretek mindekit KépKépKépKépKépKép ha nem bajKépKép

Na pusszancsKép
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gabi, már meg is előztélKép

E.

gerika

Hajni, TFIldi: Mélek mentekKép

Erika: Igen megeszi. Sztem szörnyü ize van. Eszik még almát és sütötökötKép Az almát imádja!Kép Ja és szopik még, kaják elött. Amikor almát eszik, elötte csak szopik, tápit nem is kap. Bár nem sokáig bírja. Próbáljuk kihúzni minél tovább.....

Enikö

ceniko
Szeged

Anita: Szerintem nagyon kell egy ilyen tárgy a babának. Én már újszülött kora óta beteszek egy kis plüssfigurát az ágyába, és azóta ott is van. Amikor leteszem aludni, "beszélget" hozzá, miközben az ujját szopizza, és így alszik el. Ébredéskor pedig nem üvöltve kel, hanem gagyarászik "Csimpinek", és így vesszük ki az ágyból. Ennek az "átmeneti tárgynak" pont az a funkciója, hogy helyettesítse az anyát, és ehhez kötődve megnyugtatja a babucit. Ezért, bármennyire is furcsa, jobb eredeti állapotában megtartani, és csak végszükség esetén kimosni (titokban).

Kármen: Köszi a címet. Csináltam délután albumot Ropiról: www.babanet.hu/album/main.php?album=5684
kissvirag

Kissvirág!
Ropika nagyon aranyosKép
Na, akkor nem tudok újat mondani a mellgyulladással kapcsolatban, Dancsi teljes körű felvilágosítást adottKép
A hideg borogatással vigyázz, mert nekem is azt modták, hogy elapasztja a tejet, ha sokáig alkalmazzák.
Egyébként a dokim azt mondta, hogy ha végképp nem akar ürülni a tej, akkor hívjam fel és ő leszervezi a csecsemősökkel, hogy "intézzenek" el. Bár úgy látom nálad ürül-ürül, csak nem tökéletesen. Azért vigyázz magadra! A láz nem jó jel.
Megrendeltem a babahordozó kendőt, de ki vagyok tőle, mert S-est kértem, mivel újszülöttkortól javasolja 5 hónapos korig, és hát az én kicsim most akkora, mint más újszülött korában. De ez a szar rövidnek tűnik vagy én vagyok állatira béna, egyszerűen nem tudom normálisan magamra kötni. Próbáltam úgy, ahogy a jelmagyarázaton van, de nem jó, brü-hü-hü. Én úgy szerettem volna magamra kötni, ahogyan a babakocsis weboldalon lehet látni, nem a rajzolt képen, hanem a "valódi" nőt ábrázoló képen.
Te pici korában is hordtad ilyenben? Vagy már csak amikor ülni is tudott, úgy mint a profilodban látható?

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Mukika: Az a helyzet, hogy Doresz 57 cm-rel született, így mi eleve M-es mérettel indítottunk. Enikőnek küldtem egy linket, amin le vannak fényképezve a kötési módok részletesen. Bemásolom ide:
www.nandu.hu
www.kantoliinakanava.fi/ohjeet/kehto.php

Amíg picike volt, én bölcsőkötésben használtam a gerince és az alvási igénye miatt. Ezeket is megtalálod itt. A kendő biztos jó, csak gyakorolni kell! A párom is fetrengett a röhögéstől, amikor először tekergettem magamra.
kissvirag

Virág! Irtó jo az albumod, nem tudom mennyit keresgéltél mire ennyi verset találtál, de nekem nagyon tetszik. És Doresz is gyönyörü!!

Orsinak egy ideig volt állát az ágyában, de rá sem bagozott. Aztán kivettem, hogy ne legyen utban. Igy most is ugy alszik, hogy nem ragaszkodik semmihez sem az ágyban. Amugy érdekes mert tele van a föld kisállatokkal is és egy figura sem a kedvenc. Nem is érdekli öt, csak néha hozza ide nekem majd eldobja öket.

Ildi! fogalmam sincs. Orsi kiskorában cumizott, de mindig amikor láttam megnyugodott elvettem töle. Késöbb megszokta és végül 4 hósan végleg eltettük. Most már biztos nehezebb. Nálunk ujjszopás se volt. Ja evés. Néha nagyon sokat eszik, néha meg keveset. Ma az utóbbi nap van. Én sem ugrálom már körül, ha nem kell amit kap akkor nem eröltetem, nem kinálom már 3 félével

Gabi,Kriszti! Eszti,Bátor már probálkozik a bilivel? Engem szid a család hogy illene már Orsinak probálnia, én meg mondtam majd 2 éves kora körül probálom. Elöbb tanuljon meg szolni ha már van valami a bugyiban, nem hogy elötte észbe kap

Gabi! Flo milyen ügyes már, hogy nem kell mindig pelus neki!

Hajni! Na ezt nem tudom mikor mennyit nönek, de szerintem ezen kár rágodni, ugyis addig nyúlik amig ö akarjaKép Legalább szép magas lány leszKép

Ja és sikerült a Photo Hall! Csak eléggé terhelt a szerverük

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, nálunk sincs kedvenc a takarót kivéve. Érdekes...

Ildi, a következő női bunyó közöttünk fog lezajlani:-))))))))))))))))))))) mail ment

és én is mentem, mert a kölök már tuti hiányol:-)
H
babamama

Ildi! várom a képeket. Az a rövid haj lassan megnö mire Noémit láthatjuk

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hajni!
Úgy láttam a táblázatokból, hogy ti jártok az Udvardi Judit doktornőhőz. Elégedett vagy vele?
Kösz. Zita
zita_29

Kármen!

Holnap küldöm a képeket.

Hajni!

Köszi.

Ildi
tfildiko

Hajni: Eljutottam Enikőhöz, és nem két részben Kép

Enikő: Még egyszer köszi a cuccokat!

Újabb kérdésem van...ti használtatok hasszorítós bugyit szülés után vagy hasszorítót vagy haskötőt vagy minek hívják?
Nekem valaki tanácsolta, hogy az jó, mert nem lesz löttyedt-plöttyedt lógós hasam szülés után, más meg közölte, hogy ez baromság, semmi szükség rá.
Szerintetek?
Egyáltalán jó az, ér valamit? Vegyek? Vagy hagyjam a fenébe?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! én kaptam de nekem Tena bugyi jött be a császár miatt, mert igy nem fájt a hasamon a seb, abba meg a haskötö amit kaptam folyton beleragadt mert tépözáras volt, igy nem használtam. De igazábol nem is éreztem kellene
Ja és nem lötyög a hasam, pedig 30kg fogytam, mégse maradt ott.

Kriszti! Vasárnap megyek Sárihoz, majd megirom mit mondott.

uj táblázatot azért nem teszek fel mert nehezen szánom rá magam, ugyanis a babanet már annyira lekorlátozta a méretet pixelben és kb-ban hogy sokat kellene most vele dolgoznom. De majd csinálok. Ha van rá igény, bár többen már nem irnak ide. Remélem Kriszti nem mentél el tényleg!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Amúgy én se mindig tudom visszafogni magam a vásárlásban. Hajniról jutott eszembe....hogy az Eiffel tornyot is megvette volna....
Ma vettem 4 részes ágyneműgarnitúrát (párna, paplan, fejvédő, baldachin függöny) meg egy baldachin állványt. Már rég óta gondolkodtam rajta...aztán ma nem tudtam visszafogni magam.
Utána féltem is, hogy mit szól hozzá kedvenc kispapám, alig mertem neki elmondani, mit tettem Kép (ezért nem jó, hogy lehet bankkártyával fizetni Kép)
Ki is akadt..és sérelmezte, hogy miért nélküle vásárolok és minek és egyébkéntis és blabla...aztán amikor összeraktam neki és meglátta, akkor meglágyult a szíve, és mondta, hogy ez tök édes Kép Kép Kép
Úgyhogy végül nem kaptam ki. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen,
Nem tudom... szégyellem magam, hogy kicsúszott ez a felelőtlen mondat Kép.
Sajnálom.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Seri,
kösziKép Holnap hívom is őket.

A babakocsi pedig sokmindentől függ, elsősorban pénztárcától. Érdemes körülnézni a Brendonban, Micimackóban, Faktumban, Cora, Tescoban. Én PP párti vagyok amúgy.

Enikő,
használtam vettük, az Aria kocsinkkal törtnt ez, a másikkal nincs baj, de azt nem szeretem, merttúl nagy, ha autózunk. A PPt csak a Brendon forgalmazza.

Jozsó popsija horror, nem lehet hozzáérni, mert sikoltozik. Holnap mutatom meg bőrgyógyásznak. Piros és levedzik. Ilyen még nem volt sose. Ma óránként kapott új pelit.

És ami nagy szó: 2 napja elfogadja cumiból a tápit. De csak reggel, amikor nagyon éhes. Este nem éhes, mert fél 7-kor vacsizik. Most már csak este kap cicit. Kép Haladunk haladunk az elválasztás felé.
Vendég

Lányok, teljesen fel vagyok dobva. Itt volt ma este életem nagy szerelme Szegeden (Popper Péter). Igaz, hogy sztem van már 70 éves, de beszélhettem vele, és egy csúcsszuper elöadást is tartott. KépJaj, ha 70 éves lennék...

Karmen: Köszi a dicséretet, de ezeket kútföböl írtam (naponta százszor mondok verset Pulykatöpörtyünek).

Jégvirág: Én is mindenre rávetettem magam az utolsó hónapokban, de a párom is sok marhaságot össze akart vásárolni. Végül azzal nyugtattam le magam, hogy vettem "1 km" anyagot és megvarrtam az összes huzatot, fejvédöt, kütyütartót, falvédöt stb.
kissvirag

Hajni: Nálunk is a takaró a kedvenc. Ma épp balesetes lett. reggel ráfolyt a kakaó, azonnal gépbe, mosni, mert estére meg kell száradniaKép Sztem minden gyereknek van valami abszolút kedvenceKép! Én pl csicsisnek hívtam annó az enyémet és tavaly dobtam ki KépKép Tavaly lettem felnött, azt mondta apukámKép Igaz,hogy az utóbbi 10 évbe nem használtam, csak sajnáltam kidobniKép Eredetileg ágynemü volt, csak annyiszor lett mosva, hogy tök selymes volt és puha és imádtamKép

Bea: Nagyon szivesen. Örülök, hogy megint láttalak. Nagyon szép a pocakodKép És örülök, hogy apa nem nyelt le keresztbe amiért bevásároltálKép
Nekem van haskötöm állítólag 6 hetes kor után szabad csak használni.Én 8 hetesen kezdtem. Nekem semmit sem ért. Ez börtipus kérdése sztem, ugyanúgy, mint a terhességi csíkok. Általában azoknak nyúlik meg a börük, akiknek csíkos is a hasuk Kép Ez genetika,börtipus kérdése sztem! Mások véleménye????

Virág: Köszi szépen a verset, állat...teccik nagyon Kép Minden elismerésem, hogy ennyi és ILYEN verseket tusz fejböl!!!! Le a kalappal elöttedKép

Dancsi: Sajna nem tudok szervízt! Elvileg ott ahol forgalmazzák biztosítaniuk KELL szervízt, nem? Vagy szerzödésben kell legyenek egy céggel, aki vállal javítást! Ezt vagy a garancialevélen lehet megnézni, vagy bemész a Brendonba és megkérdezed! De ha a Brendonba mész hozzánk is ugorjál beKép JozsóvalKép Jó?Kép A Micimaci is meg a Brendon is itt van egy köpésreKép

Kriszta: Ne szégyelld magad. Fátylat rá. Ha valami olyat írnak, amivel én se értek egyet, nekem is elszáll az agyam és hajlamos vagyok bántón fogalmazni! Ezt nagyon szégyenlem, de ez van. Hirtelen haragú vagyok! Én megértelekKép És nem haragszom, pedig tudom, hogy rám is gondoltál. De sztem én egyáltalán nem drasztikusan tanítottam aludni Violát. UGYE BEA?? Bea ma itt volt és látta!

Gira: Helyzet? Írjál légyszi itt szurkolunk neked, hogy kicsit rendbejöjjél...

Mukika: Hogy vagytok?

Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Bea most küldött smst,hogy éjfél körül elfolyt a magzatvz, már a kórházban vannak, lassan beindulnak a fályások is!
Drukkoljatok Nekik csajokKépKépKép
Enikö

ceniko
Szeged

Karmen: Sztem tök felesleges Orsit bilivel birizgálni. Majd ha már megérett rá, Csak elrontanád. Anyukám is mondta már Flóval,mikor egy éves volt, hgoy lassan lehet bilit venni, én meg megmondtam neki a frankót. Látod, Flóra is most érett meg rá. Bátor csak ráül, de csak játszik.

Bea:Drukk!

Gabi
inecsg

Sziasztok!

Hát,nem volt sikeres a cumielvonás.Éjjel 2h-ig rengetegszer ébredt,még fel is ült.(Beszéltem hozzá,simogattam.)Vissza is aludt a cumi nélkül,de fél óra múlva újra felébredt.Utána fél 7h-ig aludt ébredés nélkül.(Akkor már cumival.)Ma tovább próbálkozom.

Megy a drukk a Beának!!!

Haskötőt én is vettem,de szerintem nem volt rajtam összesen fél órát.

Ildi
tfildiko

Gabi3: Bilivel kapcsolatban egyetértek! Nem az életkoron múlik. A szomszédba van egy kisfiú. Áprilisba volt 2 éves és már bilizik, szobatiszta! Pedig a fiúk késöbb "érnek". A játszón meg van egy kislány, aki 4 éves lesz és éjszaka meg délután ha alszik még mindig bepisil, alváshoz pelenkázni kell. Nem is vették fel ez miatt oviba. Bölcsibe jár! Szóval én is azt mondom , meg kell rá érnie a gyereknek, ha sietteted erölteted, csak rontasz a helyzeten, mert a gyerek szorongani fog....Sztem!

TFIldikó: Sajnálom, hogy nem jött összeKép. Kitartóan kell próbálkozni továbbra is! Eröt hozzá!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Enikö

ceniko
Szeged

Bea, drukkolunk!!!

Ildi, kár, hogy nem volt sikeres, de ne add fel a próbálkozást!

Kriszti, ne rágd magad ezen tovább kérlek, megbántad, megbeszéltétek, tedd túl ezen magadat.
Nagyon hiányoznál, ha nem jönnél, légyszi felejtsd el ezt gyorsan!Kép

Dancsi, lehet, hogy valami allergia áll a háttérben. Benedek tejallergiája ekcéma formájában mutatkozott( meg hogy nem hízott rendesen). Majd számolj be légyszi , mit mondott a bőrgyógyi. Kihez viszed?

Virág, nagyon aranyos kislányod van. Jó ötlet volt ez a verses album. Kép

Szép napot mindenkinek! És várjuk a híreket BeátólKép

Erika

gerika

inecsg:köszi neked is az ötletet.
kabaki

Sziasztok!
Zita, bocs, akartam válaszolni neked, csak valamiért kiment a fejemből.
Igen, mi odajárunk, de nagy dolgokat ne várj tőlem, ugyanis kizárólag a kötelező alkalmakkor jelenünk meg, oltás, stb.
Ha Luci beteg volt, akkor egy ismerős gyerekorvos nézte meg, a család barátja.
Nem mintha rosszat gondolnék a doktornőről, mert nagyon kedves és segítőkész.
Szerintem megbízható, tehát jó választás, ha mellette döntesz.

Bea, engem a saját dokim beszélt le a haskötőről és bár ne tette volna! Most itt kínlódok, alig akar lemenni a háj. Én azt mondom, gondolkodj el a fűzőn feltétlenül!

Enikő, nekem nem volt csíkos a hasam és kentem mindig testápolóval, mégis ilyen ronda lettem:-)))

Huh most látom, Beának meg a drukk!!!! Szerintem jó hatással volt rá Enikő:-DDDDDDD

Ildi, még eszembe jutott valami, persze lehet, hogy baromság. Nappal hallgassatok zenét, valami komolyzenét, pl. Vivaldit, az lágy és nyugodt zene, aztán este nagyon nagyon halkan szólhat a szobájában. Volt, akinek bejött:-)))

Luci a Muzsikás együttest szereti.

Most éppen a dvd-ket pakolja le 170 magasból:-((
H
babamama

Erika: Hogy vannak a srácok? Kép Irigyelekk kicsit, hogy 3 fiad van! Lehet, hogy ha nekem 2 fiam lenne, akkor meg a lányos anyukákat irigyelném KépKép

Hajni: Hát nekem csíkos is, meg löttyedt isKép Azt hittem a kettö együtt jár! Örülj neki, hogy "csak" hájas vagy, arra még fel lehet húzni bikinit (én felhúznékKép), na de a ronda csíkokra...???? Kép
Jaja épp azon gondolkoztam, hogy ha a múlt héten jött volna el a cuccokért a Bea, akkor másnap lehet megszült volnaKépKép Tegnap már nagyon kemény és bazi nagy volt a hasa. És fájdogált is Neki, de csak alul. És nem volt vészes! Majd mostKépKép És és-sel nem kezdünk mondatotKépKépKép
Bogi a Kalákát imádja meg Halász Jutkát!Kép

Kabaki: Miket eszik/iszik már a babád?Vásárhelyen laktok??

Enikö

ceniko
Szeged

Hü Beának drukkolok!!

Gabi! Én is ezt magyarázom nekik, hogy elöbb azt szeretném hogy mondja ha van a bugyiban valami, aztán akarom bilire ültetni. Még az is sok idö lesz utána hogy elötte szoljon. Csak anyuék nagyon büszkék arra, hogy Csillust is ök tanitották meg bilizni, 2 évesen és most 3 évesen már teljesen szobatiszta. Mármint éjjel sem kell pelus, mert joideig csak nappal lehetett mellözni. De én nem akarom sürgetni Orsit, nem is lehet. De rosszul esik hogy igy nekemesnek emiatt. Na mindegy, velük kapcsolatban már megszoktam nem egyezik a modszerünk

Enikö! Lehet ebben valami, nekem nem volt csikom. Nekem is kellett kennem, (testápolo semmit sem ért, mert huzodott utána is a böröm, Milupával meg sem éreztem hogy nyulik)

Ildi! kérdezted bocs, Éjjel ált. 2 szopi van már csak, napok óta sikerül min, 1x visszaaltatni szopi nélkül ugy hogy felveszem 3-4 percre, leteszem és gyorsan visszaalszik.
Most hogy nappal se szoptatok (reggel néha, délben éppen csak az elalváshoz, akkor cicin szokott elaludni, ha mégsem megy akkor ö jelzi tegyem le az ágyba) este viszont lefekvés elött van rendes szopi. Igy a tejem (végre) eléggé lecsökkent, nem is fejek egy ideje hogy azzal se szaporodjon. Félek a kistesonál gond lehet szoptatás alatt, meg az éjszakákbol is elegem van, ezért akarom leszoktatni.

MI szombaton Bojtorján koncertre megyünk a Corába, jön valaki? 17:15-töl lesz

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hajni!

Nézek valami komolyzenei cd-t.Megpróbálom...
A hasam nekem is egy problémás terület a kicsi súlyom ellenére.(Soha nem vagyok vele megelégedve.)Csak akkor volt lapos,amikor 38-40 kiló voltam.Az első kilók idejönnek.

Kármen!

Biztos,hogy szupi lesz a Bojtorján.Rendes nagy koncert lesz?

Ildi
tfildiko

Beának megy a drukkkkk! Kép

Ildi,
a tesóm kislánya volt ilyen. Onnantól aludta végig az éjszakát, hogy be tudta pakolni magának a cumiját éjjel is, ha kiesett. Betettek az ágyába vagy 20!!!!!!!! cumit, így mindig talált magának egyet. Azóta is így alszik, cumit csak alváshoz kap, és 1,5 éves!

Erika,
az unokatesóm párja bőrgyógyász, ma délelőtt átjön és ránéz a popsira. AMúgy mára sokkal jobb már, már nem ordít ha hozzáérek. Igaz, ma is óránként cserélem a pelijét. Ma 5-kor kelt fel, a 7 fél 8 helyett, gondolom a popsi miatt, és most alszik. Borul az egész napunk.

Allergia? Nem kapott mostanában semmi újat. Csak tápszert, mert nincs tejem. Milumil 3-as tápit kap. Ezzel szerinted lehet baj?
Vendég

Ildi,
van Vivaldim, ha gondolod... Át tudjátok venni? Meg más is, majd eljössz és nézel valamit.

Kép

Kép
eszteranyu

Bea,
istenem, itt könnyezem, annyira meg vagyok hatva!
Drukk megy!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi!

Már be tudja tenni a cumit maga is.De még arra nem jött rá,hogy éjjel megkeresse.

Kriszti!

Köszi.Akkor majd a jövő héten elmegyünk.(Kazettára átveszem.)

Megyünk sétálni.

Ildi
tfildiko

Nekem is Vivaldi van.

Dancsi! neked mi a gond a babakocsival? Én most nagyon mérges vagyok, mert a 15 hónapos CAM babakocsim hátsó kereke tegnap kiesett, szétkopott. Hivtam a Micimackót (nem ott vettem, de az bezért a Tisza L. krt ahol ezt árulták) de tudom ök is forgalmazzák, azt mondta a nö megkérdezi lehet-e venni ehhez külön kereket.
Mondom remélem mert durva lenne 15 hónap után eldobni!! Most várom a telefont, elég ideges vagyok mert kocsi azért kellene még, pénz meg nem is lenne másikra, na meg nem 15 hónapra gondoltam vesszük. De nagyot csalodtam a CAM-ben, hogy ilyen selejtet gyárt. Olvastam a weboldalán valaki irta 18 hónapos kocsihoz már nem kap alkatrészt a szerviz azt mondta hogy 2002-es modell, sorry.

Én Orsinak babatejet akartam adni 1 éves kor után, az anyatejet nem issza meg csak ciciböl. (akkor is ha nem fagyasztott volt). Babatej sem kell neki. Most marad a rendes tej, hátha azt elfogadja majd higitom vizzel. Szerintetek felesbe elég? (2,8%-os). Mivel a szopiról szerintem max. 1 hónap mulva le tud szokni jó lenne azért tejet is innia továbbra is.
Megkostolja amugy csak nem kell neki

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja meg van egy Liszt Cd-m is, azért vettem mert azon volt az esküvö számunk, amit másutt nem találtam meg

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: