Csajszikáim

Ha örökké ennyit írtok, nem fogom tudni követni a topikot

Főleg abban a roppant kevés időben, amit a Mesterem meghagy saját magamnak. Most, hogy mászik, térdel és mától már ül is

, mindenhova kísérgetnem kell őkelmét. Ha ma nem teljesítettük vagy százszor a papírkosár - hátihordó - ruhaszárító - anya cipőja - apa cipője - apa táskája - Boti babakocsija - Boti pelenkás zacskója karikát, akkor egyszer sem. Módszeresen mindig ugyanígy

Én már unom, mint a rossseb, de Boti mindig úgy csinál, mintha mindig mindent először látna. A kis rácsodálkozó
Ivás téma: én itatom a kiscsákót, egyrészt mert a normál kajához a felnőttek is isznak, függetlenül attól, hogy előtte tízóraira ittak, vagy sem. Plusz a sokak által emlegetett nyári melegben tudjon mit kezdeni az ingerrel, és hozzá a pohárral. Boti már a főzelék közben is többször értésemre adja, hogy akkor ő most inni szeretne (mondjuk a jelekből ítélve inkább AKAR

). Egy ebédhez ált. elfogy a 2 dl pohárba töltött 2-3 cm magas almalé. Lassan el kell kezdenem a teáit is adagolni, mert kizárólag almalén nem lehet felnőni, ami úgy néz ki, Boti számára egyerlőre egyértelmű, hogy igenis lehetséges.
A palackos vizet nem fogom forralni, de én egyébként is egy hanyag-laza mutter vagyok, aki sterilizálni is csak egyszer sterilizált - még a kölök születése előtt. Azóta már benyalt ezt-azt, oszt kutya baja. Kell az immunrendszernek egy kis kihívás

Persze most a gyengébb idegzetűeknek sem kel elfordítani a fejét a monitor elől, mert ez azért nem azt jelenti, hogy direktbe kiteszem a gyereket a bokrok alá földet nyalni, de nem esek kétségbe, ha éppen azon kapom, hogy az apja cipőjének a talpát eszi. A száját úgy sem lehet ebben az esetben sterilizálni

Szépen elmagyarázom, hogy nem szabad, de úgy tűnik egyelőre még szelektív a memóriája, mert elég sok "nem szabad" dolgot művel szerintem direkt
Judy
A tali nekem a máj. 30. és jún. 03. közötti hét lenne a jó (kivéve szerda, mert az fodrász), vagy rá két hétre.
Reditke remek receptjére remélem rendesen reagál a szájpenész, és iziben kikotródik kisG szájából, meg a te cickódról. Csak nehogy Apa is elkapja

Macs
Cölibátus hö-hö, mi az?

Nem azt mondom, hogy megvonás van, hanem hogy "ágyvágyam" a honvágy mellett

A szőnyeg dörzsöl, a fotel gurul, a tusolást meg már unjuk
Apropó csajok

Ti mindig a gyerek esti elaltatása után bujálkodtok apával (nem az enyémmel, ki-ki a magáéval

), vagy ha jön a rózsaszín köd, akkor gyereket bejárókázzátok, és jöhet, ami a csövön kifér??
Lili baba jobban van már? Tudom, hogy nem vagyok dokker, és tizedét sem tanultam annak, ami tudásnak ők birtokában vannak, de az én barátosném mesélte nekem eccer, hogy neki is volt már nem egy Lili babához hasonló esete. Volt ott minden, pisi labor, vérvétel, napi látogatás, lázcsillapítás, mikroboilógiai labor (vagy mi a szösz), kaka vizsgálat, oszt sehun semmi. Hanem láss csodát, a semmiből előjött egy fogacska és 24 órán belül minden láz megszűnt. Tudom, hogy nektek kizárták a fogacskát, mint okot, de mi van, ha mégis ez van a háttérben?
Reditke
Nekem nincs tippem, hogyan lehetne elcsábítani Bálintot egy kis csőrös pohár szívásra, de amit írtál kecsegtetően hangzik. Én is szeretném majd Botit rászoktatni, mert pohárból prímán megy neki, de csak ha én tartom, ő nem tudja még fogni. Ha meg majd tudja, úgyis az egészet a nyakába borítja. Nekünk is van 2 csőrösünk, 2 különféle ikeás, de mindegyikből automatikusan folyik a lé. Ha üresek, prímán cuppog rajtuk, ha van benne valami, csak csapkod-játszik, még rágcsálni sem nagyon hajlandó
Kisbaba unokaöccsnek gratula, jól csinálja ezt a nem-szivárgás dolgot.
Bálint unokatesónak pedig gartula a paraméterekhez, és ehhez a nagy korhoz
Kitartás az új altatási módszer sikeres bevezetéséhez!
Szilvi
Nekünk (mármint a dednek) nincs bébikompja, de az a helyzet, hogy mivel nem hiányzik egyikünknek sem, nem is gondolkodtam a pozitív-negatív érveken. Hülye érv, de anno mi is felnőttünk úgy, hogy végig babakompoztam a nagyim házát. Nem lett se "O" lában, se gerinc problémám. Egy egészséges csemcsemőben nem hiszem, hogy kárt tudna tenni egy babakomp. Fontos, hogy a lakás alkalmas-e a komp fogadására, mert ha sok a küszöb, akkor vagy a gyerkőc vágódik mindig el, vagy a kedves szülő emelgetheti át a küszöbön. Ellenérvem nincs, de ha enélkül is simán közlekedik a gyerkőc, akkor szerintem hanyagolható.
Timi
Szexilábú Livikét csak suttyomban nézegetem, nehogy Boti vérszemet kapjon

Szépen áll a leányzód
Magi
Szegény nagyapi! Drukkolok, hogy felgyógyuljon. Hétvégén csinálnak egyáltalán vizsgálatokat? Amilyen kórházat én ismerek, ott hétvégn megáll az élet, és csak a hétfői műszakkezdéssel tér vissza. A nyaralást meddig lehet lemondani?
Vera
Te kis terror mutter társ

Csak kitartást tudok neked kívánni. Én kb ugyaanilyen hulla voltam a betegségből felépülgetve, amikor megtettem a szent-nem-kelek-fel-ha-fene-fenét-eszik-is-fogadalmat. Akkor már nálunk is 2-2,5-3 óránként volt sírás-hiszti éjszaka, nappal meg csuda édi volt a kis krampusz. Bíztasson az, hogy mi sikerrel jártunk, Boti azóta is szeret, cicizik rendesen, tejcsi van, és este 8-tól alszik egészen valamikor fél 5 és 6 óra közötti időtartamig. Akkor szoppant egyet, és szunya fél nyolc, nyolcig. Bevallom, én néha még így is hulla vagyok, csak épp nem értem, miért
Moszi
Majd mesélj a citromfű teáról! Ujjról etetés, hja kérem, ha lehet választani, akkor anya kezéről a legfinomabb minden
A tv által oly sokat hirdetett levendulás fürdetőt próbálta már valaki? Nyugtatja a babát?
Nem tudom, hogy a hétvégén jövök-e (szerintem igen), de ha nem, akkor részemről jön egy kis csend, mert hétfőtől már nem lesz netünk és telcsink, hogy a számlákat tudjuk rendezni a szerda esti hazaindulásig. A nagyszülőknél szerintem esélyem sem lesz nethez jutni, úgyhogy legközelebb majd otthonról, a vérva várt gyors neten kersztül leszek egy hét múlva hétfőn.
pussz mindenkinek:
Csirkesz
(aki alig várja már, hogy nekilásson bepakolni HAZA-HAZA-HAZA!)