A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

zsancroban KépKép PIHENT VAAAAGY Kép
kisün

Sziasztok kismamak, anyukak,

egy kis programajanlo nektek szeretettel:
Kedves Te!

Lehetsz férfi vagy nő, kamasz, gyermektelen, anya, apa, nagymama, nagypapa, szóval az életkor teljesen mindegy. Mert mindannyiunknak közünk van, volt, lesz vagy lehet ahhoz, amiről jövőhéten, május 23- tól 29-ig szó lesz.

Jövőhéten ugyanis a Születés Hete országos rendezvénysorozat lesz sok-sok helyszínnel. Hogy pontosan hol és mikor, azt megtudhatjátok itt: www.szuleteshete.hu , a térképre kattintva.

Maroknyi csapatként (de rengeteg támogatóval) hónapok óta keményen dolgozunk azért, hogy megmutathassuk mindenkinek, neked, nektek is, hogy lehet máshogy is szülni (függetlenü a szülés helyétől), hogy miért lehet ez nekünk jó, mint egyéneknek, mint társadalomnak.

5 napunk van a kezdésig, és most a segítségedet kérem, mert a reklámozásra nagyon kevés időnk maradt.

Kérlek Téged, kérlek Benneteket, hogy küldjétek el ezt a levelet a szélrózsa minden irányába, akinek csak tudjátok, és gyertek el ti magatok is, ha találtok olyan programot, amely felkeltette az érdeklődéseteket. Bízom benne, hogy lesz ilyen.

Ha tudnátok vállalni, hogy akár csak egy oviba, bölcsibe vagy suliba, babamamaklubba, művházba elvinnétek szóróanyagot, kérlek, jelentkezzetek.

Szeretettel és remélve, hogy minél többen leszünk, ezért Neked is hála,

Bajó Csilla Virág
programkoordinátor
06205569713
06205538416
virag.dula@szuleteshete.hu
boksay_rita

Blaye, köszi Kép

Zozi, ezen a ....-vetőn mosolyogtam Kép

Ede, neked tetszenének az "alter" módszerek? pl. aromaterápia, Ikea-szoba, háborítatlan szülés stb.
mert ehhez a legjobb szülésznő sztem a Nyulas Jolán lenne...
Én az én dokimat is ajánlanám, mert őnála "lehet fejen állva is szülni", csakhát én végülis ilyenolyan okok miatt eléggé hagyományosan szültem - noha nem hagyományosan vajúdtam, ebben pedig nagyon támogatott a Joli, aki akkor épp ügyeletes volt. Az én dokim volt a Szülőszoba 7. epizódjában. ezt meg tudod nézni a neten is...

votiv 8)
votiv

Votiv!

Mit szólsz az oltás utáni SILICEA CH 30-hoz?Ma ezt mondták nekem.(3.helyről)

És amiről írtam,hogy oltás után 2 golyó,hogy majd ne jöjjön elő gyerekben hajlam mindefélére szerintem ugyanaz lehet amit Te kivezetőszernek hívsz .És úgy kell kérni a gyógyszertárban ezeket,hogy pl.:a 3 hós oltás nozodája(remélem jól jegyeztem meg).Ez a nozoda valami gyűjtőfogalma a bogyóknak.Na azt hiszem kezdek belezavarodni és sose lennék homeos néni!Be is fejezem gyorsan!

Zsé!

És használ ez a csodakrém?Bővíteném a házipatikát vele,érdemes?

Jucus
20170114224602

Votiv!
Csak nem a csúnyánbeszélő Dr. F... a dokid??? Õ ari...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Franyó! Dani nagyon édes! a növérkéje is, igazi gondoskodó, drága jó testvérke! gratulálok a szép családodhoz! Kép

a hasfájással kapcs: eleinte nálunk is állt a bál, azért is, mert Isti nagyon mohón evett, sok bubit lenyelt
kicsit segített, ha szopi közben is böfiztettem
aztán mi is tornáztunk, "bicikliztünk", ez is segített picit
meg a Weledának van a baba-hasolaja (ez egy köményes körömvirágolaj), ezzel kenegettem neki (később már babamasszázst is csináltam), és pár perc múlva durrogott is tőle Kép
szóval a sok kicsiny segítséggel valahogy elevickéltünk, míg Isti pocija "meg nem szokta a kinti életet" Kép

votiv 8)
votiv

Jucus!
Krém használ, érdemes beszerezni...bár engem lekenyereztek a tollukkal...
Én kivezető szerként kértem a patikában, és eztet adták...azt is mondtam, hány hósnak kell...
acth hib+DPT D30... de ha már más szuri kell, más a neve is...
Ha hozol egy nejlon zacsit, adok én neked bogyót, mert van egy csomó...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus, Silicea? igen én is hallottam már... holnapra utánanézek
igen, kivezetőszer=nozoda Kép

Zsanci, de, igen, ő az. Csúnyánbeszélt? KépKép ejjjnye

najóéjt, mer kitör a botrány....

votiv 8)
votiv

Zsanci,
abszolút nem reklámozol ám Kép de név megjegyezve Kép

Ez jó, mostanától monogrammal írjuk a dokikat, és akkor SENKI de SENKI nem jön ám rá, hogy kiről van szó KépKépKép hehehe

Oxi,
kitartás!!!!!!!! KépKép
kisün

Kösziköszi a sok választ Kép

Megnyugodtam. Már azt hittem, csak az én gyerekeimnél hatnak fordítva ezek a csodaszerek. Ankánál bevetettük anno az Espumisan-t, Gripe Watert, Sab Simplex-et (GIGI, köszi, de még van egy kevés nekem is, de asszem kihagyom), de egyik se használt, most gondoltam, teszek egy próbát az Infacollal, hát még rosszabb lett a helyzet. Tökre örülök, hogy nektek se használtak KépKépKép!!! (Tisztelet a kivételnek...)

Moose,
igen, tudom (pirul-pirul), Anka is 7-8 hónapos koráig húzta, azért kérdeztem, hogy van-e egyáltalán sikerélménye valakinek ezügyben. Hogy ne már csak én szívjak.

Kriszta,
nagyon nagy gratula Ákoshoz!!! Kép

Franyó (aki most aludni megy, mert végre elaltatta egyszem kisfiát Kép)
franyo

Votiv!

Jaj de jó,már kezd felszállni a homeofüst.

Zsanci!

Nekem is ilyenem van(bogyó)csak homeos néni bezavart a magyarázattal.Holnap megyünk oltásra,de kedves a felajánlás!De ő azt mondta,hogy ez a nozoda nem a tünetek enyhitésére kell.Akkor mit adjak ha bőg a gyerekem vagy lázas lesz,Viburcolt?Vagy Chamomillát vagy Belladonnát vagy....???????????
Ledum megy szúrásra azt tudom.

Jucus
20170114224602

Lányok!
Hogy mennyit bírtok írni egy délután alatt!!! Kép

Nagy gratula Ákosnak és Krisztának!!! Kép Kép Kép
Bár ha minden igaz holnap személyesn is át tudjuk adni a gratulációinkat Zsancival!!! Kép

Szegény Oxi! Kép Azért remélem nem nagy a baj, és holnap még beszélgethetünk egy jót Kép!

Johanna!
Mindjárt írom akkor Neked újra a mélt, de sajna valaki biztos megkapta, mert nem jött azóta semmiféle hibaüzi, hogy nem létezne ez a cím. Kép

Ede!
B.Zs.-t én is nagyon ajánlom, igaz csak egyszer volt hozzá szerencsém, de akkor teljesen le vett a lábamról Kép. Persze félreértés ne essék, imádom a saját dokimat is (B.T), őt is ajánlom szívesen, bár szerintem elég leterhelt... na de a sztimrében ki nem? Talán csak akinek nem írjuk le a nevét... Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Én a Viburcolt adnám, ha engem kérdeznél...ez komplex szer, tehát elvileg más nem kéne...nem tom...túl sokat is lehet ezekből adni??? A füst még nem szállt fel teljesen...
Melyik doki néni? A gazda-gréti???Kép
Edö!
maradjunk a monogramoknál...Kép Az én szülésznőm a M.G. volt. Nekem nagyon bejött!!!De sokan a K.V.-ra esküsznek. Vagy a Ny. J.-ra...
De!!! NEKED kell döntened!! Kép
Segitettem???
jójéjt!!!
Akkor holnap, Bogárka!!!
Zssssssss.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, dokiból engem az ifj. B. vett le a lábamról...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

a csecsemősök közül pedig a Zs. és az E. Kép Ezek itt a keresztnevek. Vezetéket nem tudok...bár talán rajta van a szt. imre honlapon, ugye..??

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

ElVotivoztam, Istiztem, Apáztam, NST-ztem az estét, most néztem a táblát, de már nem merem zavarni a frissmamát, igy a rövid beszámoló holnapra marad (ráadásul estére, mert proffal kezdünk, az nekem so anem jelent jót...)
Holnap jön anyukám is Kép

Moose: Az itteni szmájlik mehetnek nyugodtan, mint azt megirtam már Kép

Azért itt is gratula Krisztának Kép Már tudom, hol van, holnap nem ússza meg a látogatásom Kép

jóéjt!

KépKép
oxigen
Györköny

Zsé!

Nem gazdagréti,Szolnoki.Barátnőm nővére.És szerintem sokat nem lehet adni belölük csak némelyikre rá van írva,hogy eleinte fokozhatja a tüneteket.Na ezt nem szeretném.És azt sem tudom biztosan mert füstös vagyok,hogy nem oltják-e ki egymást vagy módosítanak egymáson.

Oxi!

Minket meg jól leráztál!Mondtam én,hogy utálsz!Kép

Jucus
20170114224602

Zsé!

Barátnőm Gazdagréten készül turis boltot nyítni.Valami söröző helyén.Ha jól emlékszem Ti arra laktok.(na nem a sörözőre gondolok itt perszeKép)

Jucus
20170114224602

Krisztanak gratgrat, erot, egeszseget Kép

Oxi neked folyamatosan megy a drukk! Meg a friss es regi mamak es babak, hogy ne unatkozzal Kép

Talan inkabb zsanctroban, nem? Kimaradt a t. Egyebkent nem mondod, hogy 150e az ovi havonta? Hu, de durva! Asszem megis ovoneni leszek, ha csak tiz gyereket vallalok, az is masfel mila havonta, orulet!

Gigi, fogyasztovedelem? Dejo! Ha akarod, arra elmegyek helyetted Kép bar en nem tanultam, de szerintem mar egesz jo vagyok Kép
moosejaw

Melyik óvi,miért,hol...?

Juc
20170114224602

zsanci,

ok,lecsaphatszKépmég valaki?

nekem még csak most kezdődik az éjszaka,most kaptam kidolgozott tételeket a mai vizsgára........
valaki küldje el nekem mailbe a "rövidítések feloldásait"Kép mert van olyan amit nem tudokKép
pl doktor F.?????????????????????
nem mintha tartanom kellene tőle,3 év még messze vanKép Kép Kép Kép
de azért mégis,jó tudni......
gigi83@galamb.net

moose,
holnap 15:30Kép
Vendég

Kriszta!

Nagy nagy gratula nektek!KépKépKép
És most ki a következő akinek drukkolni lehet?

Gigi!
Elhiszem, hogy nyomaszt a vizsga! Belegondoltam, ha nekem most még vizsgázni kéne...!Kép
Drukk megy! És ne idegeskedj!

Ma alig volt tejem, nem tudom mi van! Ha holnap sem lesz, akkor kipróbálom a Lactoherb teát!

Megyek csicsilni!
Jó éjt!
Ildi
ildi76

Kriszta!
Én is csatlakozom a gratulálók táborához! Kép
neet
neet

Sziasztok!

Távolság miatt gondolkozom kórházváltáson és így sajnos dokiváltáson is.
Kit tudnátok ajánlani? Én valahogy jobb szeretem a férfi dokit, plusz a lányom reggel és este még szopizik. Olyan dokit keresnék aki nem fog azonnal letiltani, meg persze kedves is legyen.

Köszi

Orsi
horsi

met.hu azt irja, hogy hetfon ragyogo napsutes, kb 28 fok es lagy del-nyugati szello Kép
moosejaw

Gigi, dr. F. = dr. Faludi Pál.
őt le lehet írni nyugodtan, nem egy rém...

Jucus,
Most olvastam el egy szakkönyvet az ISS-ről (oltás okozta kár-szindróma)
ez azt írja: régebben ajánlottak Thuját ill. Siliceát oltás előtt/után a szövődményekre, de ezeknél jobb hatást lehet elérni az oltáshoz kifejlesztett nozódák potenciált adagolásával. (és most itt szövődmények alatt tényleg durva dolgokat érts, asztma, allergia, epilepszia, hirtelen súlycsökkenés, a növekedés megtorpanása stb.)

Ha van szövődmény: első nap 10 golyócska 30-as, 2. nap 200-as, 3. nap 1000-es, 4. nap 10000-es potenciájú nozódából. Ha primer rosszabbodás lépne fel, várjunk a köv. adaggal. Amennyiben még nem múlt el teljesen a szövédmény, 3 hét múlva meg kell ismételni ezt a kúrát, majd újra 3 hét múlva, egészen addíg, míg minden szövődmény elmúlik (legtöbbször a 3. kúra már tökéletes hatást ér el). Ez a módszer akár évekkel az oltás után is sikeresen szünteti meg az oltás okozta egészségkárosodást.

Na és megelőzés:
2 nappal az oltás előtt 10 golyócska a nozóda 200-as potenciájából. Ezt meg kell ismételni oltásnapon, az oltás UTÁN. 1 hónappal később, ha nincs következő oltás, meg lehet csinálni a 4napos kúrát a különböző potenciákkal.
(hát én se így csináltam eddig...)

Oltás után durva reakciók esetén az oltás nozódájának 30-as potenciájából 10 golyócskát fél pohár vízben feloldunk, és 1-2 (max 3) napig óránként adunk belőle egy evőkanállal a gyermeknek. A leggyakoribb oltás-reakció a láz, de a nozóda mellett ez nem igényel külön kezelést. Ha a gyermek gyengécske, beteges, vagy várhatóan rosszul reagálhat az oltásra, akár egy héttel az oltás előtt is el lehet kezdeni adagolni neki a nozódát.

Azt is írta a könyv, hogy ált. hajlamosabbak a szövődményekre azok a gyerekek, akiknek a szülei se bírták az oltásokat. És a megelőzés fontos része, hogy nagyon figyeljünk a gyermekünk reakcióira. Az ISS szindróma akár 6-8 héttel az oltás után is felléphet, amit legtöbbször nem az oltással kapcsolnak össze még az orvosok sem. csak kikezelnek egy tünetetegyüttest, pl. egy "egyszerű megfázást". na, nem akarlak halálra untatni (meg mást se). Akit édekel, szóljon.

votiv 8)
votiv

Szia Orsi!

letiltani??? csak nem...
szerintem SztImrés doki ilyet nem mondana...

milyen szemléletű dokira vágysz? és magán vagy sztk-s? mennyi idős a kislányod? és a pocaklakód? van húgod? (volt egy oszt.társam uilyen vezetéknévvel, Orsi nevű nővérkével) Kép

votiv 8)
votiv

Moose, nekem azt írja fájerfox, hogy csendes eső, 10°C, északi szél 11km/h, aztán du-ra 17 fok, erősödő szél, holnapra felhős és 19 fok, enyhülő északi szél...

votiv 8)
votiv

Kisün, esetleg el tudnál vinni minket Istivel Bogárkáékhoz? papa tegnap kijelentette, hogy nem ér rá/kocsit se tudja odadni.

votiv 8)
votiv

gyerekek, ez a photohall oldal (ahol ma lehet digitképeket feltölteni és 30db-ot kapsz ajándékba) máris lehalt.

apropó, tud vki jó digikép-kidolgozót? a Kodak elég drága.. a Fotomax-szal meg 1x már befürödtem, azt nem ajánlom senkinek.

votiv 8)
votiv

Ma fél 10kor Eszter a hasára fordult!!! Kép
neet
neet

Votiv!

Engem érdekel, ha tudsz erről többet írni!

Lányok!

Kezdek pánikba esni! Szopi után 4 órával is tök üres a cicim! Eddig mindig 200-akat fejtem, most meg alig jön össze a két ciciből 60ml! Se tápszer itthon se semmi!
Laktoherbből mennyit igyak? Most reggel ittam egy bögrével, de többet nem merek, mert azt sem akarom, hogy nagyon bedurranjon!

Vera!
Akkor én meg megkérdezem nagynénéméket, hogy el tudnak-e vinni a talira, de lehet, hogy akkor csak 6-ra érnék oda!
Bogárka! Akkor még lesz buli?

Ildi
ildi76

Ildi!
Igyál nyugodtan napi 2 bögrével. Védönéni?
neet
neet

Votiv,
én Ildiéket viszem, szóval sajnos most nem tudlak titeket is Kép

Ildi,
viszlek titeket Kép 6-os érkezés azért már késő lenne Kép

Tegnap megtudtam, hogyan lesz anakin szkájvalkerből dársz védör Kép extrém-mozi, éjfélkor kezdődött, mert hát mit csináljon egy szoptatós anya? Kép de jóóóóó volt Kép

vera
kisün

Ildi,
nyugi, lehet, hogy csak az időjárás, és időszakos a csökkenés, napi 1 liter laktoherb nyugodtan mehet, max. 1-2 napig többet fejsz, ha nagyon segítene. És próbálj sokat pihenni!

vera
kisün

Ildi, először is nyugodj meg. ez a legfontosabb. ez egy ördögi kör, ha izgul az ember, csak kevesebb a tej, ettől meg még jobban izgul az ember stbstb...

még nem hallottam olyat, hogy a laktoherbtől bedurrant volna vkinek a cicije, úgyhogy nyugodtan igány belőle még
és más folyadékot is, jó sokat

esetleg próbáld ki az urtica urens 5ch-t, ez villámgyorsan segít

egyébként meg gondolj arra, hogy szopi közben termelődik a legtöbb tej!
és ez nem ám látványos dolog
egyáltalán nem kell duzzadnia a tejtől a cicidnek, ez csak amolyan "felső tej", vizes, híg..
míg a sűrű, magas tápértékű, "zsíros" tej mindig a szopi közepén-végén jön, mikor már azt hiszi az ember, ez a gyerek már nem is eszik, mert nincs mit Kép

régen én is 200-akat fejtem, most meg 20-akat alig tudok, mert Isti mindet megeszi
tényleg, nem lehet, hogy Timi növekedési ugráshoz ért, és azért kevesebb a tej, mert elfogyasztja?

és végül, amíg Timcsi nem panaszkodik látványosan, hogy éhes, addig elég neki a kaja. ha meg éhes lenne, úgy megszívná a cicid, hogy aztán tényleg megturbózná a tejtermelést Kép

jól van kitalálva ez a rendszer....
csak ne idegeskedj! Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok !

Huhh , annyit irtatok , alig győzöm visszaolvasni Kép

Kriszta !
Nagyon gratulálok !!!!

Kép
Kép
greenolive

Ildi, Kisün, ne haragudjatok, nem tudtam, hogy Ti már megbeszéltétek, bocs!

votiv 8)
votiv

Köszi Lányok a tanácsokat! Aranyosak vagytok!

Azt találtam ki, hogy 2 óránként mellre fogom tenni Timit, már amikor meg tudom oldani a gyógyszer miatt, mert akkor 4 óráig nem szopizhat! Meg van Urtikás bogyóm, akkor lehet, hogy azt megpróbálom!
Neet! Védőnénit még nem hívtam, először Titeket akartalak megkérdezni!Kép
Lehet valami front is, mert a fejem is baromira fáj!

Szóval remélem ezek bejönnek!

Ildi
ildi76

Votiv!

Semmi gond! Ez egy titkos megbeszélés volt, nem tudhattál róla!Kép

Páromat felvették a DíjbeszedőhözKép, nagy nehezen, mert mindenbe belekötnek! Csak azért féltem is Õt, mert a nyóckerbe is kell majd járnia leolvasni!Kép
ildi76

Zozi! Nem tudom, hogy a műsorban mi hangzott el BEZZEG ANGLIÁRÓL, de angliáról csak annyit, hogy sokkal f......sabb az ellátás náluk, oda alapban BE SE MEGY A DOKI SZÜLÉSHEZ, csak egy szülésznő! Dokik csak komplikáció esetén.

Vera! Nekem azt mondta, hogy csak 8-10ig lehet menni. Biztos egy védőnénire gondolunk? Mindegy, a baba-mama klub az faja lenne, csak tartsak már ott Kép
Egy ismerősöm vipjeggyel már este 6-kor látta Anakinékat, bezzeg én még nagyon sokára fogom Kép . Dócit is vittétek? Kép Kép Kép

Kriszta, sok boldogságot kívánok a kis Ákosbabához!

Adának is még egyszer sok-sok boldogságot kívánok.

Oxinak jobbulást kívánok!

Bogárka! BZS is leterhelt, néha keresztbe állnak a szemei Kép , mindenesetre még így is tök rendes szokott lenni. Szerintem a kimondhatatlan nevű is leterhelt, attól ilyen ******.

Ildi! Én megnéztem egy szopis teát, és csodálkoztam, hogy hányszáz forint, pedig csak csipkebogyó és hibiszkusz volt benne (plusz temérdek cukor!). aztán vissza is tettem a polcra, mert én folyamatosan csipke-hibiszkusz teát iszom, csak a sima Herbáriásat. Sztem ezt is majd próbáld ki serkentőleg. És lemaradtam valamiről? Beteg vagy? Milyen gyógyszert kell szedned?

Ap 27

ancsipancsi

Sziasztok!

Pünkösd előtti szombat óta próbálok visszaolvasni. Kép
Nem kis meló Kép Kép

Szerintetek a gátmasszást mikor érdemes elkezdeni? Érdemes egyáltalán? Tudom, még bőven időben vagyok, de azért jó ezt tudni. Kép

A szüléssel hogy álltok/álltatok? Nem féltek tőle? Azért kezdek tőle tartani. Eddig nem paráztam, de az egyik rokonunk az Imrében dolgozik, (laboros) és azt mondta hétévégén, hogyha nappal fogok szülni, akkor majd bejön, megnéz, és fogja a kezem. Kép Hogy átjáróház legyen?? Kép
Ja, és az apás szülsére az volt az eldő reakciója, hogy jajj ne!! Õ azt nem akarja!! (Ki fog szülni, ő, vagy én) Mert szerinte a férjemet fel kell majd mosni. Szerintem meg nem, mert már 3 éve erre készül. Kép

Na, ennyi, próbálok, még visszaolvasni.

Sziasztok!
mkatus

Votiv, nem halalra untattal, hanem remisztettel! Kép Egyebkent meg fotomarket.hu. Egyebkent meg ha apa tud vinni minket, mint multkor es te tudsz elol ulni, mikozben Isti hatul, velem meg a nyuszival, akkor fel tudunk szedni utkozben. Nekem ugyanis muszaj hatul ulnom nyullal, mert o valszeg nyugoskodni fog meg hisztizni meg sirni, mert aludni biztosan nem eshat marhaul unatkozik egyhelyben osszekotozve, de ne aggodj, azert valszeg nem egesz uton Kép

En a laktoherbet nem birtam meginni, majdnem ki is hanytam (komolyan), olyan rossz volt. A Milusant viszont sikerult ledonteni.
moosejaw

Votiv! a Metró újságban láttam, hogy május 19-től június 15-ig akciós náluk a baba utazóágy (cikkszám 997945), összecsukható, oldalzsebbel, táskával. ára: 12.487,50 Ft.
Sötétkék, és az alja zsiráfos.

ancsipancsi

Katus, termeszetesen mindenki fel, de az utolso hetekre ez mar el is mulik, majd meglatod, tok nyugodt leszel. (Ha emlekszel, volt egy spock doki fele leiras, amit mar emlitettem tobbszor, hogy nekem sokat segitett, ha gondolod megkeresem megint.) Az ismerosod meg kosd ossze az anyosoddal es taszisd le oket a taigetoszrol Kép jol emlekszem, a tied volt olyan problemas, vagy bovitsem a memoriam, mert tevedtem? mindenesetre hatarozottan hajsd el, mert tenyleg nagyon fog zavarni, ha benez meg belepofaz meg probalja majd elzavarni a parod, eztokhuje!
moosejaw

Összegyűjtöttem még pár kérdést, talán lesz valaki, aki megválaszolja, mert pár nappal ezelőtt volt róla szó.

Hány ágyasak a szülőszobák? Minden esetben egy ágyas, vagy pedig többen szülnek, vajúdnak egy szobában, és hallani lehet a másik kismama szenvedését? Vagy nem jellemző a kiabálás?

Azt hiszem Pipocska kérdezte a kézi fejést. Azt hiszem még megvan nekem, ha érdekel valakit.

Sógornőm panaszkodott, hogyha megszületik a baba, akkor rettenetes sokat kell mosni. Szinte minden nap tudna. Ez tényleg így van, vagy eltúlozza? Õ egyáltalán nem használt textilpelust. Apropó pelus. Használ még valaki textilt otthonra? Mi erősen dondolkodunk rajta. Persze, nem tudom, hogy lesz-e belőle valami...

Mikor kezdetetek el fáradni? Mert nálam előfordult, hogy anyóséknál voltunk, nem tudtam addig pihenni, ameddig szerettem volna, aztán másnap jöttünk haza, és olyan fáradt voltam, mintha végkimerülésig csináltam volna valamit...
Lehet, már most se nagyon fogunk ott aludni.

Mennyit híztatok?

Köszönöm!! Kép
mkatus

Ancsi !
Metronak nincs honlapja ?? Megnézném az ágyat , de nekünk nem jár az újság.

Mkatus ! Szerintem nem kell majd felmosni a férjedet , nyugi ! Kép Én egészen addig nem is tartottam a szüléstől míg a környezetemben nem tették fel a hasonló kérdéseket : "hogy félek-e ? " mondjuk utána sem féltem igazán Kép csak meglepődtem hogy miért kérdeznek ilyeneket . ( ja köztük a védőnő is ...)

Kép
Kép
greenolive

Moose!

Jól emlékszel. Kép
Én is olvastam a Spock féle írást, el is tettem, biztosan fog segíteni. Igazából a fájdalomtól annyira nem félek. Mármint a vajúdástól. Nagyon erős görcseim voltak anno, hánytam is meg minden, azt mondják, hogy az ilyen emberkék könnyebben tágulnak. Nem tudom... Inkább a kitolástól tartok, hogy szét akarok majd szakadni... Vagy mégsem? Kép Ezért kérdeztem a gátmasszást...
Ha van valakinek ilyen irányú tapasztalata szívesen venném.
Az ismerősöm meg normális, meg jót akar, de nekem csak később esett le, hogy mit is mondott... Kép
Nehogy már bemászkáljon. Mondjuk én azt mondtam, hogy vagy a férjem lesz bennt, vagy senki. De őt meg el se lehet majd onnan vontatni. Kép

Sziasztok!
mkatus

Kérdésekre :
-szülőszobák egy ágyasak , vajudó több ágyas , de ott nem jártam
-én sokatmosok , mert bizony néha kifolyik a pisi , lehet én vagyok a béna pelusozásban ...
-fáradság : hát inkább álmosság volt , hullámokban
-11 kilót, amiből még 4 van sajna Kép

Kép
Kép
greenolive

Green!

Akkor nem is rémisztett el? Szerintem mi is fel vagyunk készülve... Remélem...
Lélekben már 3 éve készülünk rá, csak a gyakorlati tapasztalás hiányzik...

Én is Kocsis Évánál fogok szülni. Kép Akkor benne vakon lehet bízni, igaz?
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: