A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Vikta Kép

Én Dorkának egy éves kora körül elkezdtem hígítani a tápszert friss tejjel és szépen fokozatosan áttértünk a tejre. Előtte már kapott joghurtot, és attól sem volt semmi kiütés, stb. rajta. Szerintem fokozatosan térjetek át a tejre és figyeld a reakciókat (bőrkiütés, másfajta széklet, stb.). Az én személyes véleményem azonban, hogy a tej körüli mizéria túlságosan felfokozott, a gyerekek többségénél semmiféle problémával nem jár! Persze oda kell figyelni a jelzésekre Kép
gabus
gabus74

LányokKép
Judyt küldött sms-t, hogy voltak Uh-n, és a fiúk 2,1 és 2,4 kg-osak, és jól vannakKépKépKépKép
A pocijáról készült képek a profiljában lévő albumban vannak.

Cat

Cat
Kép
cateye

GabusKép
Jó nagy marha lehetett az orvos, aki ránézett a kislányodra-és ajánlotta a vizsgálatotKép
Mert egyszerűen gyönyörű a Dorka!
k

KépKép
KépKép
kirri

Gabus Kép
Dorka szerintem is gyönyörű!!! Nagyon-nagyon szép kislány... eszembe nem jutna, hogy bármi baj lehet vele... félelmetes mik vannak, és mivel ijesztgetik a szülőket Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

A sokat emlegetett Kika Műanyag járókakeret
http://www.kika.hu/termekek/termekek.php?kod=12492427
Most 24990,- Ft helyett 19990,- Ft. A kedvezményes ár 2005.06.05-ig érvényes!
Sajnos még így is elég drága. Kép

Eri
simones

Lányok, nagyon kedvesek vagytok, hogy dicséritek a kislányomat, tényleg annyira jól esik Kép Köszönöm Kép
Holnap megyek UH-ra, majd jelentkezem, hogy mi volt. Kicsit izgulok, mert a pocakom növekedése megtorpant az utóbbi hetekben és a súlygyarapodásom is nagyon lelassult. Pedig talán éppen most kellene beindulni a növekedésnek, nem? 31. hét Kép
gabus
gabus74

GabusKép
Szerintem is nagyon szép a kislányod.Kép Akkor minden egzotikus kinézetű gyerekre rámondhatnák, hogy Down-os.

LányokKép
Judyt küldött sms-t, hogy Kristint talán holnap csaszizzák. Gyöngyinek meg nem híznak a babák, 1,8 kiló körül vannak a lányok.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép

Jajj Kép megint babák érkeznek de izgi Kép Kép
Bár nem tudom ki hol tart, de Orsi ígért táblicskut Kép

Cat Kép a másik topikban kérdeztem milyen alapanyagok kellenek a tejcsináló golyóhoz, öröltek? vagy szemes? köszi! hátha segítene kicsit.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Õrölt magvak. Bioboltban lehet kapni.

Hogy vagytok ? Zombin ?

Cat

Cat
Kép
cateye

GabusKép
Én is gratulálok, nagyon szép ez a LeányzóKépKépMi volt az UH-on?
CatKép
Gyöngyi a 34+5-nél tart ezt küldte tegnap sms-ben. A hetek száma a nagyon fontos vagyis a tüdejük már szép érett lesz mire megszületnek hizni meg kint is tudnakKépKép Kristinnek mennek a drukkokKép
SzilviKép
Hogy vagytok?
Puszi:doris
doris

Szilvi!

Nekem a laktoherb tea nagyon jól bevált. Próbáltad?
Puszi
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Krisztinnek drukkolok. No meg a többieknek is

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

AnnamariKép
Nem is mertem irni mert nem akarlak zavarni gondolom utolsó simitásoknál tartotokKép Hazamenetel????Kép Gyerkőcök, szopizás?

Puszi:Doris
doris

SziasztokKép
Ezt az sms-t kaptam Kristintől:
"Ma 11-kor meglettek a babák, majd irok csak most még nem birok"

Úgy izgulok, meg kiváncsi vagyok RájukKép

doris

Sziasztok Kép

Cat, Doris nektek is köszönöm Dorka nevében a bókokat Kép
Kristin Kép Gratulálok Kép Nagyon kíváncsi vagyok én is Kép Hányadik hét?
Mi ma délelőtt voltunk UH-n: a kisfiunk 1600 gr, a kislányunk pedig 1500 gr körüli! A szonográfus megdicsért, hogy nagyon szépen fej-fej mellett haladnak és a méreteik a koruknak abszolút megfelelő. Fejvégűek mindketten, a kislány van közelebb a méhszájhoz. A méhnyak nincs megrövidülve és teljesen zárt a méhszájam is. Csinált flowmetriát és ott is mindent rendben talált, a lepények pedig egyáltalán nem meszesednek még. Olyan megnyugtató volt mindezeket hallani, én nagyon megnyugodtam Kép Azt is mondta a szonográfus, hogy ez a has-növekedés nagyon csalóka tud lenni és teljesen alkati dolog, hogy kinek mekkora a pocakja, nincs igazi összefüggés a babák mérete és a kerület között. Úgyhogy nem izgulok emiatt, bár töretlenül mérem magam hetente...Most pénteken a saját orvosomhoz így nyugodtan megyek, remélem, ő is ad még egy hét haladékot a befekvésig. Dorkát május 30-ától Anyukám el tudja már vállalni, így akkortól akár már "szívesen" be is fekszem (33. hét). Azért izgulok ám rendesen, bár remélem, a finis még odébb van egy pár héttel! De a babaszoba elkészült, a kisruhákat kimostam (már csak vasalni kell őket) meg azt hiszem, hogy minden szükséges holmit megvettem. Kezdek megnyugodni, remélem, úgy tudok mindent itthon hagyni, ahogy szerettem volna Kép

gabus (kétszer 31. hét + Dorka lassan 17 hónapos)
gabus74

KristinKépKépKépKép
Hatalmas gratula a babákhoz!Várjuk a képeket!
GabusKép
De jó, hogy minden oké volt az UH-n, már a 31.héten jártok?Gyönyörű a súlyuk!Hogy szalad az idő!Kép
JudytKép
Nagyon szépek a pocis képeid-és semmit nem híztál!Ez igen!

Kirri
Ui: mi bezzeg nem kaptunk bókot Jocikának a pacis fotójáraKép
(brühühüüüü)Kép

KépKép
KépKép
kirri

JúúúJ KirreKép Kérlek ne haragudj, pedig annyira jót mosolyogtam a képen meg az aláiráson isKépKép Bocsánat, tündéri ez a fiúcska és én meg vagyok lepve, hogy "ekkorán" már ilyeneket tud ez a kis LegénykeKépKép Nagy gratula hozzáKép
GabusKép
Gratulálok a jó eredményekhez, reméljük akkor tényleg csak a 33. héten kell befeküdnödKép

doris

Jajj, csak viccből írtam ám, de tényleg minket a mai napig megnevettet ez a kép, amelynek (elárulom) van olyan változata, amin anya lába látható...persze gyantázás előttKépKép

KépKép
KépKép
kirri

Kirri drágámKép Tudom, hogy nem szemrehányás volt, de nekem tényleg nagyon tetszett a kép csak valamiért nem irtam azonnal és utána... Tündéri mosolya van enneka fiúnak és itt olyan Nagyfiús márKépKép
khmmmm gyantászás elötti lábakat ne is emlegessük....már ezer éve csak a borotvámig jutok a fürdőszobában...KépKép

doris

Kirri Kép

Nekem is tetszett a kép Kép Hány hónapos egyébként a nagyfiad? És lányok, hol van az a sokat emlegetett táblázat az adatokkal? Én mindig elveszek a sok nick tengerében és csak a profilok alapján igyekszem beazonosítani, hogy ki kicsoda és kihez ki is tartozik valójában Kép De jelentem, egyre jobban megy Kép ahogy egyre többet olvasom a topicot!
Én pedig köszönöm a gratulációkat ezúton a pocaklakók nevében Kép
Apropó gyantázás: ti hogyan oldottátok meg az utolsó hetekben a gyantáztatást? Én arra gondoltam, hogy mielőtt befeküdnék, még gyorsan megcsinálom, de mi lesz a kórházban? Bár gondolom, kisebb bajom is nagyobb lesz a szőrös lábamnál, ugye? Kép
gabus74

GabiKép
Én borotvát vittem és úgy intéztem...Kép

doris

GabusKép
A kórházban a szőr csak engem zavart, a személyzet le sem tojta. Én is borotváltam magam bent. A szemérem szőrzetet meg amúgy is elintézik a nővérekKépKép

KirriKép
Nagyon édes kis "lovagotok" van. Nekem sincs sosem időm gyantázni, így marad a beretva, amitől meg 1 hét múlva megin olyan vagyok mint egy őzike.Kép

Kristinéknek gratula, csak a legfontosabb infokat nem írtaKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Kép

Köszi az érdeklődést Kép kicsit könnyebben vagyunk!
Múlthéten én is benyaltam a hasmenéses lázas vírust, de szerencsére a fiúk megúszták Kép Próbálom magamat győzködni, hogy más is csinálja, sőt még többet is, mindig csak én nyafogok itt ... szóval tuszkolom mgamba, hogy mi is túléljük ezt az időszakot Kép

Kirri Kép apa lábára is kérsz bókokat?Kép

Kristin részletek?? Kép

Engem a férjem borotvált le utolsó hétvégén, már semmimet nem értem el Kép

Cat Képnem kaptam csak szemestakarmány Kép holnap szerzek malmot Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok lányok!Kép
EriKépKirriKépDorisKépViktaKépGabusKép,

Köszönom nektek a hozzászólásokat, bátorításokat.
Leírom nektek a tegnapi és mai napunkat, próbálom nagyon röviden, hogy ne raboljam az időtöket. A SOTE-n voltunk genetikai tanácsadáson. Először adatokat vettek, megnézték a leleteimet, majd UH. Ott az orvosnak, miközben pásztázta a hasim említettem a rossz leleteimet. Õ csak legyintett és mondta, hogy micsoda mozgolódás van odabent és, hogy a bébik teljesen rendben vannak. Hát nem tudom mennyire van jó szeme kiszűrni dolgokat, de ő semmit nem talált. Ezután beszéltünk a genetikussal, aki a MoM értékemet teljesen elfogadhatónak találta és az UH-ra, koromra és minden egyébre való tekintettel már küldött is volna haza, hogy semmi baj nincs. Ekkor előkaptam az istenhegyis papíromat. Erre persze mondta, hogy így már jobban érti az aggodalmunkat és ha akarjuk ő megcsinálja az amniot, aminek persze vannak kockázatai. Meg elmondta, hogy kérdés milyen adatbázissal dolgoznak, ikrekre milyen statisztikái vannak, meg hogy ezeket a leleteket olyan sok minden befolyásolhatja. Neki személy szerint hármas ikrei vannak és ők ilyen vizsgálatot nem is csináltattak. Igazából megnyugodva jöttünk el, persze a dokim továbbra is nyaggat az amnioval és a mi van ha beteg gyerekeim születnek dumával...
Ma voltunk a Praxisban, elmondtuk a doktor úrnak a rossz leleteket, de alapos vizsgálat után ő sem talált semmi rendelleneset. Igazából nem érti, hogy mitől ilyen rossz a lelet.
Pénteken még elmegyünk a Hajdu Krisztinához a Szabolcsba és hétfőn még egy magzati szív ultrahangra. Azt hiszem jelen helyzetben többet nem tehetünk. Úgy gondolom, hogy ha sehol nem találnak semmit, akkor nem lehet nagy baj, bár természetesen senki nem garantál semmit és fogja a fejét mert nehéz helyzet, hisz mindkét döntésnek van kockázata, a leletek rosszak, dehát iker terhesség, szóval nagy a tanácstalanság - bár a leleteken kívül semmi nem utal rosszra. Hát, őszintén szólva még mindig elég bizonytalan vagyok, mert mi van ha mégis, de valahol legbelül érzem, hogy egészséges babáink vannak.
GabusKép
Nagyon köszönöm, hogy ilyen részletesen elmesélted a tapasztalataidat. Érdekes amit a lepényről mondtál, hisz a két nagyon rossz lelet nálam is a lepényhormonos lelet. Megnyugtató volt olvasni. Próbálok meríteni a bátorságotokból, hogy mertetek nemet mondani az amniora. Sajna nekem e két lelet alapján ugyanúgy 1-2%ot adnak a Down-ra, mint amekkora az amnio kockázata. De valahogy nem hiszem el ezt az adatot, mert ikrekre nem tudják rendesen kiszámolni.
Gyönyörű a kislányod és nagy gratula a picúrokhoz. A Győrffy doktor ma nekünk is megmondta, hogy vegyespárosunk leszKépKép

Puszillak benneteket, jelenkezem még ha nem bánjátok. Remélem sikerül jó döntést hoznunk.
Enigma
enigma

GabusKép
Gyantáztatás: a párom csinálta, a kórházban meg a szobatársam.De előfordult, hogy inkább hosszúnacit húztam, mert nem volt hangulatom szőrt tépniKép
Jocink 5 és fél hónapos ,most éli a "kacagós-rikkantós" korszakát, élvezi a saját hangját.
DorisKépCatKépGabusKép
Köszönjük a bókokat.Kép
EnigmaKép
Olyan jó, hogy rendben volt az Uh-n minden..látod,ezek az számok semmit sem jelentenek.
gondolj arra, hogy mind a SOTE-s UH, mind a Praxis-os okés volt.Én a SOTE-n szültem, és saját tapasztalataim alapján ott(is) nagyon jók a szakemberek.Nem véletlenül az a "problámás" esetek gyűjtőhelye.
És gratula a vegyespároshoz!
pusz
k

KépKép
KépKép
kirri

Judyt mai sms-e:

Császárral megszülettek ma Kristin babái: Norbi 11.02-kor 2,9 kg, Laura 1 peccel később, 52 cm, 2,45 kg.

Cat

Cat
Kép
cateye

Kristin!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!! Gyönyörű súlyuk van KépKép

Kirri Kép nekem "Anyával tök jó hamizni" az egyik kedvenc képem Kép az én fiaim is így markolják a cumisüveget Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

KristinKép
Én is szivből gratulálok és nagyon sok boldogságot kivánok NektekKép Micsoda Oriásbébik!!!!!KépKépKép Nem tudok magamhoz térni...KépKép

doris

KirriKép
Nagyon, nagyon köszi. Gondolom te nem vállalnád be ezek után az amniot?
Pici fiad nagyon cuki, a többi képet is megnéztem, olyan szépek vagytokKép

KristinKép Én is nagyon gratulálok!!!

enigma
enigma

Krisztin!

Nagyon nagy gratula a babákhoz!Kép

Enigma!

Szerintem az UH a legfontosabb vizsgálat egy ikerterhesnél!Nem véletlen az,hogy az AFP-t is csak kötelezöen végzik el,mert ikreknél semmit nem jelent,söt külföldön el sem végzik,mert hülyeségnek tartják.
Az a lényeg,hogy minden UH-s vizsgálat jol sikerült!És ha ezek után a dokid még mindig nyaggat,akkor cseréld le!!!!!Tán jutalékot kap ez után?

Minden terhességnél van kockázat,az ikreknél meg duplán.Mi lenne,ha minden kismamán elvégeznék ezt a beavatkozást feleslegesen?

És abba belegondoltál,bocsi hogy ezt írom,hogy csak ez egyik babánál találnak down korra utalo JELET(ami persze nem biztos?)Lehet hogy semmi baja nincs a babának,csak hajlamos rá?Akkor mit csinálnál?

Szerintem bizz magadban,a születendö gyermekeidben,és rendben lesz minden!KépKépKép

Bea

Kép
beatrix2

EnigmaKép
Én saját fejemmel nem vállalnám be.
Természetesen a Te döntésed, de nekem elég megnyugtatónak tűnik az UH-os vélemény.
Ha lenne valami, azért csak kimutatta volna.
Ne aggódj!
SziszusKép
Apa lába is köszöni a bókot!KépKép
KristinKép
Szép súlyúak a kicsik!Kép
Sok boldogságot és egészséget kívánok!
Kép

KépKép
KépKép
kirri

SziszusKép
Nincs kávédarálótok ? Kicsit kisebb mint amalom, és azon lehetne őrölniKépKép

EnigmaKép
Én sem vállalnám, és nem is vállaltam az amniot. Én a Praxisban 100%-ig megbíztam, így az alapján aláírtuk, hogy nem kérjük az amniot.
Én ahol Downos babákról hallottam, egyik helyen nem voltak UH-k, a másik helyen meg teljesen jó volt az AFP, és az UH-kon sem vették észre a bajt. Szóval nem ezen múlik szerintem. Sajnos mindenkinél benne van a pakliban a beteg baba, de szerintem bízni kell a piciidben, és nem lehet baj. Makkegészségesek lesznek, én érzem!KépKép

Kristinéknek persze sok boldogságot kívánok, a nagy súlyú bébikhez!!!KépKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Krisztin!

Hatalmas gratula! Óriási bébik. Egészséget és sok-sok tejcsit kívánok.

Doris!
Nyugodtan írj bármikor! Nem zavarsz!

Hazamenetelről szó van ugyan, a tettek mezejére még nem léptünk.
A dokinéni akar még néhány antibiotikum mentes napot a kórházban, hogy biztonsággal haza merje engedni a babókat. Ma leáll az antibogyó, tegnap már 2, ill 3 volt a crp, ami ugye nagyon jó dolog.
A babók egyelőre jól vannak, bár már semmit nem merek teljes biztonsággal kijelenteni. Tegnap Gergő 2230, Ádám 2190 grammos volt. A súlyuk azért alakulKép
Viszont kezd nagyon bekavarni a cumi, Gergő nem hajlandó rendesen kinyitni a száját, állandóan fintorog a cicire, sőt időnként ki is köpi. Ádám - úgy néz ki - kezd megtanulni rendesen szopni, tegnap 70-et szopizott a megengedett 50 helyett (meg sem mertem mondani), Gergő viszont csak 35-öt.
Szóval ezek fényében úgy döntöttem, mégiscsak befekszem hozzájuk, mert úgy többet találkoznak a cicimmel. Hátha rendbe lehet hozni a Gergő szopni nem akarását. Így a 7 evésből 4-et szophatnak.
Reggel épp nagyon elaludtam, így ma csak fél 1-kor kapnak cicit, de majd holnaptól nincs kegyelemKép
Apa is nagyon begyulladt, hogy jönnek a manók, minden zárat megcsinált, kijavította mindenhol a festéshibákat, visszatette a lepergett csempéket, szóval nagyon ügyeskedik, mintha a babák azzal lennének elfoglalva, ha hazajöttek, hogy helyén van-e minden. De minden esetre meg kell dícsérnem, rengeteget segít, főz, mosogat, sokszor a mellszívómat is ő mossa el, én meg esek be az ágyba. Szóval jól jött a motiváció. Mondtam is neki, hogy három évenként kell szülnöm neki egy gyereket, hogy meglegyen a motiváció a lakás rendbetételéhezKép

Enigma!
Örülök, hogy minden rendben. Én annak idején nem tudtam, mi a kockázata az amnionak, így kérdeztem a dokit is, hogy lehetne-e, mert a férjem már 60(!) éves, és mindketten nagyon kemény bagósok voltunk a terhesség előtt, így szerettem volna tudni, hogy minden rendben. Szerencsére a doki lebeszélt róla.
Én a sote-n szültem, és ott az ügyeletes doki kérdezte, amikor bementünk, hogy tudom-e miért vagyunk ott. Mondtam, hogy igen, mert elfolyt a magzatvíz. Mire ő közölte, hogy ők a legjobbak, azért vagyok épp ott. És tényleg minden rendben volt, ha szülnék még egyszer, oda mennék. Igaz, csak a szülőszobával voltam nagyon elégedett.

Kirri!
Tényleg aranyos a manó!

Most rohanok, a kórházi pakkom még nincs kész.

Puszi mindenkinek,
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Jaj, azt nem mondtam, hogy volt koponya meg hasi ultrahangunk kedden. Minden ok, semmi kóros nem látszik.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

BAnnamariKépKép
Ezek nagyon-nagyon jó hirek, de én is csak csendben örvedezek nehogy a Kismnók elbizzák magukat...Szóval irány most már gyorsan hazaKép Szopi gondok remélem megoldódnak ha otthon lesztek biztosan, mert akkor gyakrabban cicire tudodod tenni majd őket igény szerintKép Nagyon ügyesek vagytok, hogy igy elkészültetek mindennel és Apának is nagy dicséret az igyekvéséértKép Várom az örömhireket de akkor irok majd magánban is csak gondolom alig jut időd a géphez ülni. Megy a drukk minden térenKép
A SOTE szakmailag tényleg a legeslegjobb de emberileg én is nagyon megsinylettem...
doris

Sziasztok Kép

Enigma Kép Drukkolok, hogy jó döntést hozzatok! Én biztos vagyok abban, hogy rendben van minden a gyerekekkel, főleg, hogy több profi ultrahangos is megerősített ebben! Egyet viszont ígérj meg magadnak: ha nem csináltatjátok meg az amniot, akkor a hátralevő mintegy 20 hét alatt ne kezdj el azon rágódni, hogy mi lett volna ha..... Eldöntötted a pároddal közösen és az jó döntés! Hinni kell magatokban és a picikben Kép

Kristin Kép Ekkora babák Kép Gratulálok és sok-sok boldogságot!!!!!!

Annamari Kép Remélem, most már tényleg mihamarabb otthon lehettek mindannyian! Lesz segítséged a kezdeti időkben?

gabus
gabus74

Sziasztok!

Krisztin!
Gratulálok a nagy babákhoz!!!!!

Judytnak pedig továbbra is drukkolok, szép nagyok már a babái!Kép

Enigma!
Üdv itt!
Ne izgulj, semmi gond nem lesz a babáiddal!!!Kép
Képzeld el hogy milyen nyugis lennél most, ha nem is mentetek volna el az istenhegyi vizsgálatra! Minden más eredményed tök jó!Kép

Gabus!
Örülök, hogy a te babáid is jól vannak! És a pocakméret tényleg nem számít! Rajtam pl. hátulról észre sem lehetett venni, hogy terhes vagyok, előre nőtt a hasam. Majd előkeresek egy képetKép

Kirri!
Milyen sokat nőtt már Jocika!!!Kép

Annamari!
Én is remélem, hamar hazajöhetnek a fiúk, és a szopiba is gyorsan belejönnek!Kép

Szilvi!
Szerintem nyugodtan írd le a gondjaidat, utána megkönnyebbülsz, nekem nagyon sokat segítettek itt a lányok! És tényleg, a harmadik hónap után sokkal könnyebb!Kép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Kristin!
Mi is gratulálunk, boldogságot, egészséget kívánunk nektek! KépKépKépKép

Kirri!
Ügyes és aranyos Jocika! Kép

Gabus!
Helyes a kislányod. Kép Kicsit irigykedem is, úgy szeretnék kislányt is. Kép

Eri
simones

EriKépIldiKép
Köszönjük Joci nevébenKép

Hadd csatlakozzak: mi is nagyon szeretnénk egy kislányt!!Jó lenne egy tuti recept lányka-project-hez!Kép
k

KépKép
KépKép
kirri

Kirri!
Sajnos nem tudok tuti receptet, de jó lenne. Anyósnak 2 fia van, nekik szintén 2 fiúk. Talán a 3. lány lenne, de ezt nem hiszem, hogy kipróbáljuk. De lehet, úgy járnánk mint Gabiék, 4 fiú. Kép Apámnak bezzeg 2 lánya lett és fiút szeretett volna. Kép

Eri
simones

KirriKép,EriKép,GabusKép
Én is szeretnék tuti "lánygyártó" tippet, plíz,plíz.
Apa nem akar 3. babát egyenlőre, de ha tudnánk a kislány titkát, akkor beadná a derekát 1-2 év múlva.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Bocsánat, h. csak így beköszönök!

Judytnak szeretném üzenni, h. sokat gondolok rájuk és remélem, h. minden a legnagyobb rendben van! Légyszi adjátok át neki, ha beszéltek/sms-eztek vele! Nagyon köszönömKép!

Bannamari!
Úgy örülök, h. ilyen jó híreket olvastam rólatokKép!!! Remélem, h. a szoptatással minden rendben lesz, ha már befekszel a fiúcskákhoz! Talán olvasod az egykori nyári topicot is; nekem sajna nem nagyon van időm rá most, h. közeledik az évvége az iskolában. Annyi dolgunk van, h. alig bírjukKép. További sok boldogságot és tejcsit!!!

Márti
(egykori babanetes nyári topic, ami átköltözött a családinetre)
csmarti

Sziasztok!!

Cat Kép megcsináltam a golyókat, szerintem fini lett, vagy elrontottam valamit?Kép

Annamari Kép remélem gyorsan hazamentek Kép

Ildikó köszi a bíztatást, ringatás és etetés közben annyi mindent tudnék írni ... itt mindig elszáll az ihlet Kép
De nagyon sok lelki gond jött mostanában felszínre, amire nem is gondoltam, remélem azért sikerül valahogy túljutnom rajtuk ...

Miis miis Kép szeretnénk kislányt, de még a részleteken egyezkedünk Kép

Szilvi
+ a ma 5 hetes fiúk Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Nem elég munkát ad a 2 fiú, hogy máris a 3. gyerkőcön jár az eszed? Akkor küldök át még 2 fiút.Kép
Gratula az 5 héthez! Jól gyűritek az akadályokatKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Egyformán jár az agyunkKépKép Én is épp ezen agyalok Szilvivel kapcsolatban, hogy milyen stramm lehet ha már most a 3. babán jár a buksijaKép Hát sok sikert hozzá mindenkinek perszeKép
CsMártiKép
Elküldtem sms-ben az üzidetKép

doris

Ildikó Kép Várom a régi pocakos képedet Kép

Simones Kép Kirri Kép Cat Kép Sziszus Kép Kívánom, hogy legyen kislányotok is Kép

gabus
gabus74

LányokKép
Tegnap irt sms-t Judyt: Kedden (32+4) voltunk UH-on. A fiúk 2,1 és 2,4 kg-osak. Holnap már (vagyis ma, mert tegnapi az üzi)33. hetesek vagyunk. Valószinű jövő hétvégén felkelhetek sétálni."
Szerintem ez fantasztikus, hogy ennyi ideig kihúzzák és még talán két hét belefér de már igy is szép nagyon a babák és a 34. hét után tényleg nem lesz semmi gondKép
Mindenkit puszilKép

doris

csjok lesz a spektrumon az ikrekről film nemtom mikor csaka reklámot láttam. Mindenkinek puszi Csilla
bim_bam

Én is láttam: jövő pénteken kezdődik, máj. 27. 20:45, és minden pénteken lesz majd. Már beírtam a naptárba!!!Kép

Ildikó
ildikó

20:45, Péntek (május 27.), Spektrum
Ikrek: öröm és küzdelem
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=2800560&i_where=1&i_where_tv =1

Eri
simones

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: