A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ficanka, mi talan negyhos koratol a nagykadban furdetjuk a nyuszit. Kar, hogy nem a legolcsobb kiskadat vettem arra a kis idore... ja, es en is toprengtem majd hova tegyem, mert miniatur a furdonk (kb 150x150 cm es van benne kad+mosdo+mosogep) es szobaban meg nem akartam pancsolni, ugyhogy vegul a mosogep tetejen volt: tok viccesek lehettunk, ahogy apa allt a mosogep elott es tartotta a gyerkocot a kezeben en meg alltam a nagykadban es mostam le Kép Ha nem tudod elkepzelni, ez van, mert sajnos nincs kepem rola.

Jucus, sosem keso. Koszonom. Azota nem is volt tobb.

Parasito temaban annyit, hogy keteve mi is vettunk valami legolcsobbat de meg egyszer nem probaltuk ki. Viszont par honapja a sok mosas eredmenyekeppen (mivel ha nekilatok, akkor egymas utan harom adagot is intezek es csak az egyik szobaban teregettem mindet es ejjelre becsuktam az ajtajat) az egyik falunk tok peneszes lett nem is vettem eszre rogton, mert egy sose nyitogatott beepitett szekreny volt ott pont, bar mikor az ablakra kicsapodo para lefolyt a parkanyra es apa hirtelen azt hitte, tonkrementek az uj ablakok, az azert gyanus volt...

Beetrix, ez tokjo kep. Egyebkent a multkori hozzaszolasod utan azt almodtam, hogy operaba mentunk apaval es mar majdnem elkezdodott vagy el is, de senkit nem engedtek be, csak az enekeseket. Vajon ma mit fogok almodni?

Szal nem mondsztok semmit a ket szinezes kozotti verzesre? Normalis es ne farasszalak mar titeket a hulyesegeimmel? Nem az, ugyhogy azonnal menjek dokihoz? Mivel nincs pocakom, senkit sem erdekel a szervezetem? En ne kerdezzek, en csak mindig valaszoljak? Jovan, mindegy, majd holnap jol megkerdezem a dokimat es megmondom neki, hogy ti egyaltalan nem segitettetek... es most logo orral elkullogok, ilyen szomoruan, latjatok: Kép Kép Kép Kép
moosejaw

Kisun, tudok es szeretek is Kép akkor a kiscsajszik mar tudnak majd egyutt jatszani addig Kép de nemtom most akkor minden rendben van-e velem, eppen szornyu ketsegekbe vagyok esve... Kép
moosejaw

Moose,
ne kullogj... azért nem válaszolok én személy szerint, mert nekem sosem volt ilyenem és nem értek hozzá Kép de kérdezd meg dokit, ő biztos tudja!!!!
kisün

Moose,
és kétségekbe se essél, szerintem köztes barnázás-rózsaszínezés még nem baj Kép
Még nem tudom, hogy hogy alakul a szülés utáni ciklus, merthogy még csak 1x volt. De nekem régebben mindig úgy indult a vérzés, hogy 1 napig barnás, utána belelendült és bőven és piros.
Tényleg, egy hülye kérdés: terhes biztos nem vagy? Kép
kisün

Na jó még gyorsan visszajöttem!

Moos!
Mit is szóltam hozzá, hogy ezt az álmot indikáltam benned? Na lécci lécci ne menj el. az én privi véleményem, hogy a vérzés csak úgy nem jön ok nélkül szerintme menjél dokihoz. Egyébként nekem egyszer jött meg hat hónap után és azóta se találkoztam a vörös hadsereggel.Kép Nem mintha hiányoznának. Csak nem tudom, hogy így miko leszek terhes és miko nem. Tudja valaki?

Votiv ezsembejutott a kérdésed etetőszék témában. Szóval valami olasz cuccost vettünk lrossi névre hallgat talán. 26e pénz volt. Semmi különös 3 pontos öv, állítható háttámla, meg magasság. Nem gurul és nincs kosara, de az minek. Ja és össze lehet csukni, 15kg-ig van szavatozva. Viszont aranyos a mintájaKép
Én szívem szerint olyat vettem volna, ami 5 pontos övvel rendelkezik, de az mind 40e fölött volt. Na azt azért nem!
De a legegyszerűbb ha berakok egy képet alulra.

Egyébként még a ded nem ül fel magától csak megül ha lerakom. Szerintem olyan 7-8 hónaposan ült már biztonságosabban, de csak akkor érdemes ilyen széket venni ha már tényleg jól ül, szerintem.

Elszólít az ágy!
Jó éjt!
Kép
beetrix

Beetrix,
képek megjöttek, holnap írok, KÖSZIII Kép terhes sajnos BÁRMIKOR lehetsz Kép ez a szép...vagy mégsem??? Kép
kisün

Szép Jóestét Mindenkinek!

Ada!
Drukk drukk drukk!!!
Ha holnap születik,
aminek elég nagy a valószínűsége,
akkor együtt ünnepeljük Hannával a szülinapunkat!!!

Már csak egyet kell aludni és 28 éves leszek!

Ficánka!
Köszönöm kérdésed megvagyok kicsit fáradtan, de még élek!!!
Sajna ezt nem győzőm írni ilyen az építkezés!
De már olyan szép a tetőterünk!

Oxi!
Én holnap torna után menni akarok hozzád!

Bogárka!
Így utólag Sok-sok Boldog betöltött 3x-et!!!

Manóka!
Gyönyörű Emmához gratula!

Beet!
Ezek a képek nagyon jók!
manó27

Lányok párásító témában:
Mikor kell hidegpárásító és mikor meleg???
Eztet én nem tom sajna.......Kép
manó27

Adáék indultak SZÜLNI!!!!!!!!!!!!!!
2 ujjnyi a méhszáj, apuci most öltözik be!!!
Szorit szorit szorit!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

HÉ MANÓ! TE IS HOLNAP ÜNNEPELSZ??????????Ezt nem is mondtad!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én is holnap töltök...de én kezdem a 3x-et...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jo reggelt!

ZsanciKép
BOLDOG SZULINAPOT!Kép

ManoKép
BOLDOG SZULINAPOTKép

AdaKép
Mar biztosan babazolKépKépAzert a hir megerositeseig mennek a drukkokKépKépKép

8ra megyunk UH-ra,utana dokival talalkozunk,nagyon sz.rok a befektetestolKépKép

Kriszta es Akos
40+5

Kép
Kép
Kép
bkriszta

ÁÁÁ! Pedig én akartam az első lenni! Kép

Szóval!

Drága Zsanci!
Nagyon-nagyon-nagyon boldogságos születésnapot Neked! Kép Kép Kép És üdv a klubban...! Nem is olyan rossz klub ez! Kép Nekem az öregnek elhiheted! Kép

És:
Drága Manó!
Te meg így titkoltad eddig, hogy Te is májusi-bika vagy??? Kép
Neked is nagyon-nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!!! Kép Kép Kép

Na, megyek, Petra éhes...

Manóóóó! Torna? Most is délelőtt mész? Ha délután, akkor megyek én is, de ha nem akkor lehet, hogy meggondolom, csomó más dolgom lenne ... (pl. postán sorbanállni és adóbevallást feladni... brrr Kép)

Adáéknak hatalmas drukkok!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

A fentebbieket olvasva hol mosolyogtam, hol nevettem. Adához érve így kiáltok fel: JAJJ DE JÓ! Mármint, hogy 2ujjnyi, apa beöltözik, stb. HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Kép Kép Kép Kép Kép
(Tegnap épp a kezembe akadt apa zöld mütösruhája, eltettük emlékbe. Kép ) De jó lenne, ha megint belebújhatna!!!

Moose!
Én is azért nem reagáltam, mert bár kivételesen nem szelektáltalak ki, nem tudom a választ, hülyeséget meg nem akarok írni. Én hálég még nem barnázok, pirosozom, rózsállok, de még csak 5 hós a lány, szóval ráérek. Utoljára tavaly februárban volt ilyen élményem, beporosodnak a betétjeim, de jó! Kép És ha beleszámolom, h 18 évesen kezdtem a történetet, akkor igen kevés hónapot kellett eddig átvészelnem. Kép

Manó!
Happy Birthday to you!!

Zsanci!
Happy Birthday to you too!

Kisün!
Mél jött és ment. Kép

Jucus!
Soma már rosszalkodik ugye? (Értsd: már nem beteg.) Remélem, drukkolok!

Bogárka!
Jóvanna, akkor nem fényezlek. Természetes dolog, hogy 36 hetesen még bulizik az ember. Ha lefújod, ha nem, mi már megyünk és kész.
Kaják: mintha most nem bezsélnénk róla annyit. Mi lenne, ha mindenki ugyanazt hozná? Mert az már bevált, kipróbált, és járt utat a járatlanért... és egy hónap távlatában nem lesz uncsi újra ugyanazt enni. Kép Mscistortát pl meg se kóstoltam. Kép Én hülye! Jucus! Tésztasali recept felkerült valahová? Akkor lemaradtam... Kép PLÍZ!!
Olyan fini volt!!!
neet
neet

Sziasztok!

Adát nemrég tolták át ide, Norka ágyát kapta. Még nem akarom zavarni, de sztm délután jelentkezem hiradóval.
Rohanok, jön a nagyonnagyvizit. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Az hagyján, de nem csak a mscistortát, még a macisat sem...
neet
neet

ADA!
MÁRIS??
MINDNEKI ÍGY ROHAN MOSTANÁBAN??
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!
Szüléssztorit diktáld be Oxipapának, okszi? Kép
Mindenkiröl csak jót mondj, amíg bent vagy, tudod... Kép
neet
neet

iszonyat jó, hogy elintézted magadnak a netet :DDDDDDD

nagy drukk mindnyájótoknak

ancsipancsi

Ada
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!! Annyira ugy neztem be ide,hogy hatha?! Kép

Oxi
Veled???????

Norka
norkini

Ada,
ezek szerint gratulálok!!! Azért egy kis megerősítést is kérünk KépKép

Oxi (és Zsanci),
ha tudtok már biztosat - paraméterek stb. - akkor ne titkoljátok... Oxi, szerintem rohanj át most így nagyvizit kellős közepén és kérd számon Adán, hogy mért nem írt sms-t KépKépKép

Manó, Zsanci,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! KépKép 28-nak lenni jó, 30-nak is, én is voltam, túléltem mindkettőt Kép

vera
kisün

hali,

megyek vérvételre,aztán jövök!
szülinaposoknak minden jótKépsokkkkkkk boldogságot meg mindet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Örömmel hallom, illetve olvasom, hogy Ada már a szülőszoba küszöbén, ha tényleg itt az idő, nagy drukk!!!
Igen, és egy kérdés hozzátok, mi ez a "megyünk a mókusok elé" c. szöveg, amit állandóan olvasok. Kimaradtam ebből, mivel nem régi felhasználó vagyok.

S.
stingo22

Vagy, mi is van?? Most olvasom az utcsót, már meg is van a baba, Adának?

Akkor Gratula!!!!!!! Kép
stingo22

Stingo!
Azt vetik a mókusok elé prédául, aki más véleményen van, pl cumit ad a gyermekének, vagy sokáig hagyja tvzni. Kép
neet
neet

vagy elkezdenek nekik mást is adni anyatejen kívül 6 hós kor előtt stb. ... szóval a nonkonformisták mennek a mókusok elé Kép de ha akarsz, te is mehetsz, sokan vannak ott, jó kis társaság Kép
kisün

ja én is ott vagyok asszem Kép meg Neet meg Jucus meg szerintem mindenki más is
kisün

Igen, Kisünnek igaza van, valami hibát mindig találunk mindenkiben, aki még nem volt a mókusok elött, az meg túl jó, ott valami stikli van, úgyhogy most már az menjen, aki még nem volt, mert nagyon gyanús... Kép Kép Kép
Érti ezt valaki rajtam kívül? Kép
neet
neet

ADÁÉKNAK GRATRULA!
Nektek meg köszönöm a gratulákat!!!
Manó!
Sok sok boldogat!!!!!
szép napot!!!
Zsanci a 30, aki kapott egy Hannát szülinapjára!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok Csajok!
Hú, de nagyot aludtam! Milyen szép ez a nap, két szülinapos, egy újszülött, süt a nap :D
Bocs, még nem ébredtem teljesen fel, ezért írok így, ahogy ...

Zsanci, Manó,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!

Ada,
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!

Manó,
jaj, de jó, h végre itt vagy! Talizunk tornán!

Most még visszaolvasok egy kicsit, meg készülődök a tornára.
F.
ficánka

Sziasztok !

Ada !!!
Nagy-nagy gratula !!!!!!

Kriszta! Rajtad a világ szeme Kép

Zsanci , Manó !
Boldog szülinapot !!!

Manóka ! Majd jelentkezz be , ha enged Emma Kép

Kép
Kép
greenolive

Ada!
Én is szívből gratulálok nektek!!!

Kriszta!
Te jössz!! Kép

Hát az én 30 hetes pocaklakóm az éjjel úgy mozgott, hogy nem bírtam tőle aludni hajnali háromnegyed 4-től 5-ig. A végén megfogtam apus kezét. és rátettem, mert attól mindig ledermed...Kép
pabe

Sziasztok!

Oxi!

Várjuk majd a híreket Adáról! Ezek szerint bejött a koktél!Kép

Manó!

A melegpárásítót asztmánál használják, lehet bele gyógyszert tenni! Ha nincs ilyen gond, akkor hidegpárásítót ajánlanak a dokik!

Moose!

Akartam írni a témában ( mint nagy tapasztalt), csak párom elfoglalta a gépet! Az én dokim azt mondta, hogy nem kell várni hogy rendszeres lesz a majd a mensi szülés után! Szerintem barnázás, rózsaszínezés meg minden belefér eleinte, aztán rendeződik! De miért nem hívod fel a dokidat, hogy megnyugodj?

Ma megyünk csípőszűrésre Karolinára!

Üdv
Ildi
ildi76

Jó reggelt,jó szülést,jó szülinapozást!

Ada és Hanna babáról remélem rövidesen kapunk infokatKép!

Öreg ZSanci!

Hogy érzed magad így 40 felé?Kép

Ficánka4

Kinyomoztál már minket?Hol láttál zapás képet a dedekről?mert az biztos nem mi vagyunk.A profilomban is van kép.

Ildi!

Ti most mentek elöszőr csípőszűrésre?

Jucus
20170114224602

Proone! megkérdeztem a 4D UH-t!!! Kép 9800 Ft a sima egy VHS kazettával, és plusz 3000 Ft a DVD -re rögzítés.

ancsipancsi

na,most értünk haza!

ada,
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én is akarok HannátKép komolyan!de tényleg!valóban!

Zsanci,
élvezz ki minden napot,mert 30 fölött már minden nap ajánékKép
Vendég

Jucus!

Igen! Eddig dokinéni nézte meg mindig a csípőjét Timinek az oltások alkalmával! Azt mondta nem kell mennünk, csak most a 4 hósra!

Ildi
ildi76

Minden szulinaposnak sok boldogot! Kép Hannaeknak kulon gratula, varjuk a parametereket meg a beszamolot valakitol. Oxiapa?

Doktorneni azt mondta, ez elofordul - kozepidos verzesnek nevezik -, figyeljunk mi lesz, de valszeg semmi gond. Kisun, miattad elpocsekoltam egy szep draga tesztet (-)...

Neet, a macitortarol lemaradtal, mivel az egyikbol osszesen ket szelet fogyott, a masikra meg ra se nezett senki, megharagudtam es soha tobbet... Jucus, Zsanci meg Bogarka ugyan bevallaltak es kesobb irtak is, hogy finom volt, de lehet, hogy csak udvariassagbol, ugyhogy vagy mast sutok, vagy semmit Kép
moosejaw

Zsanci, boldog szulinapot! mennyi? 30? ... aaa, szerintem az teljesen korrekt. nincsen vele semmi baj. en jol birom. bar mar nem sokaig KépKép

Mano, boldog szulinapot! hm. hat a 28-nak is megvannak az elonyeiKép pl. h mar majdnem 30 KépKépKép

Adaeknak, ill. Hannanak meg plane boldog szulinapot! mert a 0-hoz foghato vegkepp nincs...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ja Beetrix, azt regelted multkor, hogy kimozdulni apaval kettesben meg ilyesmi. De most nem emlekszem, mit almodtam, mert a nyul ket napja ot elott kell (rosszabb, mint a H, mert o a hajam tepi es nem hagy visszaaludni) es vagy nincs idom almodni vagy csak nem tudok eleg energiat biztositani a memoriamnak Kép
moosejaw

Bogarka, most esett le, h Maszatkad juniusban fog szuletni. KépKépKép hat... nem mondom, szep dolog majusban szuletni, de azert a junius az igazi KépKépKép

Coolio
recca

Ildi, nekem mar feleve van es rendszeres. Ilyenem meg soha nem volt. Neet meg egy piszok mazlista ezzel a meguszott 5 evvel.

Stingot vessetek a mokusok ele! Ilyet kerdezni... Kép Kép
moosejaw

Sziasztok!

AdaKép
GratulalokKép

OxiKép
Amint megtudsz vmit tudositsKépKép
Hanyas szobaban vagy?Es Ada?

Csak mert nekem holnap kell befekudnomKépKicsit le is tortem emiatt,de jobb szem elott lenni.(persze azert meg bizok,hogy Akos megindul magatol).
Inditasrol meg nincs szo,azt mondta a dokim,hogy majd megbeszeljuk.

Megvan Manoka es Bogarka szama,ha barmi lenne,irok.Na meg ugye Oxi a mi hirhozonkKépKép

Kriszta es Akos
40+5

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ildi, hat nem is tudom. szoktak a kollegaim is kuldeni ezt-azt, meg idonkent csatangolok a neten, es ugy bukkanok rajuk. pl. az ebaumsworld.com-rol egy masik videot kaptam emailen, es amikor bekukkantottam oda, talaltam meg a jogazost. szoval nincs egy konkret hely. regebben olvasgattam a szanalmas.hu-t, ott is voltak/vannak azert jok.

Coolio
recca

Minden szulinaposnak kivanok minden jot! Kép

Reggeli SMS Adatol:
"Gere Liza Hanna 5:17kor megerkezett. 3400g, 57 cm. Most alszom." Kép

Kriszta
Ada a 12-esben van, Oxi szobadszama az olvasgato noverkek miatt majd megy privibe gondolom Kép

Norka
norkini

NorkaKép
Koszonom!!Kép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Köszi az infókat hallásvizsgálat ügyében!!
Nem szeretném, ha a 3,5 hós babámat belönék mindenféle szerekkel, de az egészsége mindenek elött!

Ildi, külön köszi a címekért!
Poénos klippek: http://www.gumicsizma.hu/

Második baba. Egy barátnöm azért nem akar csak egyet, mert ö 3 gyerekes családban nött fel és szerinte a szülei egészsége látta kárát annak, hogy mindent meg akartak nekik adni, de még így sem tudtak. Barátnöm ezért csak egyet akar, de annak maximálisan nyújtani mindent.

4 terhesgondozás. A munkahelyemen intéztem a TGYÁS, GYED stb. dolgot, mert tb kifizetőhely és a munkaügyis elfogadta, hogy a kiskönyvböl fénymásoltam a doki és védönö-féle bejegyzéseket, mert a doki is és kórház is elfelejtett igazolást adni. Szóval, irassatok a kiskönyvbe ha vizsgálatokon jártok, ha mással nem, azzal igazolhatjátok a 4 alkalmat.

Bocs, h ezek régi témák, de iszonyú sokat írtok, nem gyözöm olvasni... Kép Az én kisfiam nem olyan jó fiú ám, hogy hagyja anyát sokáig mással foglalkozni és aludni is csak keveset szokott. Kép

Nagy gratula Adának és Hannának! Kép Kép

Éljenek a májusi bikák azaz Hepibörszdéj Zsanci és Manó! Kép Kép
zsombóc

sok boldogságot Adának és a PicurHannának.

jöhetnek a többiek!!! Kép

én is megyek a mókusok elé, mert ma még csak 1 liter folyadékot ittam, és a Picúr nem tud így miben lubickolni.

ancsipancsi

Na tessek, nem is Hanna, hanem Liza! Na mindegy, azert gratgrat es erot, egeszseget Kép

Akos legyel olyan kedves es induljal, hogy anyanak ne kelljen tobbet a Hban aludni, mint amennyit muszaj Kép

A nyul mar megint papirt evett. En egy bunrossz anya vagyok, bruhuhuhu Kép Kép Kép Kép de mostmar nem fogom elfogadni, ha a darabos ennivalokat kikopi meg fintorog, ha egyszer a papir, muanyag meg tomorfa siman lemegy neki... (szigoruan nezo szmajli)
moosejaw

Nagy gratula Adának és Hannának!!! Kép

Recca!
Nem csak Maszat lesz júniusi, Petra is az! Kép pedig eddig nem is volt júniusi még a tágabb családban sem Kép

Ezekszerint mindenki ment délelőtt tornázni? Kép (Manó, Ficánka). Akkor én ezt a délutánit most lehet kihagyom, pedig úgy mennék is ... meg nem is...

Kinek küldjek mélt a TALI2 részleteiről? Gondolom azoknak, akik a múltkor voltak nem kell. Vagy igen? Minden ugyanaz, csak az időpont: MÁJUS 23. 15 óra!!!

Bogárka (35)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada,
gratulálok!!! Kép

Zsanci, Manó,
Isten éltessen Titeket! Kép

F.
franyo

Vissza: Szülészetek, kórházak