A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kriszta,
köszi szépen! Rémlik, hogy ezt is láttam a könyvesboltban, de ez olyan újabbnak tűnt. Megnézem azért a site-on!

Fúúúúj, ez a kotyvalék ... iszonyú lehet. Már a ricinus önmagában elég, még pálesz is, talán ha 3 dl gyümilével lehetne keverni ... én sem csodálkozom, hogy ettől kimenekül a bébi!

Neet,
én csatlakozok a klubbhoz, drukk Abbey + Carter!

F.
ficánka

Gigi,
antikvarium.hu (meglepő, igaz? :D )
F.
ficánka

Neet!
Csatlakozom a csapathoz, az ebis és karteroshoz.
Gigi!
Az elsőnél nem volt hányingerem, a másodiknál igen, és arra is emlékszem, hogy egyszer,amikor már nagyon nem birtam, megfenyegettem őket, hogy hányni fogok, de mivel senki nem figyelt erre a fenyegetésre Kép elálltem tőle...
egyébként apu 5 körül jött be átöltözve a szülőszobára és 5.17-kor megvolt a legény...Kép
Bogárka azért vállalta be a bulit, mert ha sokan ott vagyunk, biztos lesz vki, aki beszi őt, a többiek meg vigyáznak addig Petrára, igaz???? Kép Kép
Ada, Kriszti!
Semmi vész, mi akkor megyünk látogatni, és akkor tök jó lesz nektek...Kép
Ada, küldesz egy mobil számot, hogy tudjak majd sms-t irni, hogy mikor jó neked a látogatás???
Nekem a délelőtt a legideálisabb látogatásra, mert nagy oviban, pici meg ilyenkor még alszik néha...
Oxi!
jobbulást továbbra is!!!! És igy, hogy beteg vagy, nem raktak külön szobába????

A bábás kotyvaszban nekem a pálinka a legszimpibb...Kép més szerencse, hogy ilyenre nem volt szükségem, mert se páleszünk, se ricinusunk...Kép
Zsanci (30-1)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

SZiasztok!

Moos
5 honap kellett pontosan mindket csajnak, mindketto 38+5 hetre szuletett es mindketto ho 9-en. Kép Szammisztika!!!!

Es itt a szulestortenet:
2 hete flangaltam 2 ujjnyi nyitott mehszajjal. Jatszora,BKV, stb. eredmenytelenul. 8-an ejfel korul volt par 20 perces fajasom, de sikerult elaludni.Reggel 7kor ebredtem, picit fajdogaltam,de csalad reggelizni szeretett volna+gyurmazni,igy nem volt idom merni a fajasok kozti idot... Kép Aztan mintha kezdett volna valami rendszer kialakulni,igy lezuhiztam es bedobtuk a pakkot+a csaladot az autoba es lepasszoltuk a nagyot baratnomhoz akit epp sikerult otthon talalni (eleg ritka pillanat mostanaban /Mázli nr.1/). Az autoban mar rendszeresen 5 percenkent fajtam,de Apa tuti jo zenet kapcsolt es ez nagyon jol esett! A H elott termeszetesen nem lehetett leparkolni,igy a szemkozti oldalon a panelok mogott parkoltunk. Mig bebattyogtunk a H.ba, 2 fajas is jott.Emberek neztek butan,hogy mi van Kép Szuleszetre fel (Adanak orok hala,hogy megmutatta merre van, nem kellett keresgelni! Kép ) szulesznonek mondom, valoszinu szulni jottunk. Megvizsgalt, bo 4 ujjnyi mehszaj. Remek. EDA-t kerek, szuleszno kirohog, MIKOR? Minnya szulunk...Gyors atoltozes utan be a sarga szuloszobaba, uccu fel az agyra es be az infuzio a strepto miatt. Szerencsere lefolyt egy adag /Mázli nr.2/ .Addigra mehszaj eltunt. Sajat dokim epp elutazott,igy helyettes doktornot riasztottak (Kocsis dr.no), fel ora infuzio es elviselheto 5 perces fajasok utan burkot repesztett.Probaltam celozgatni,hogy megrepedne talan magatol is,erre az volt a valasz,hogy nem lenne jo,ha burokba szuletne.Nem fogtam fel, de 2 perc mulva mar tolofajasok jottek. Szamszerint 3...es aztan jott PAnna Réka... Gyonyoru! /Mázli nr.3/. Picit szakadtam,gyors varras es 2 ora szabadsag Pannival es Apaval. Felfoghatatlan volt...45 perc sem telt el a H.-ba erkezestol, nem volt meg a katartikus szules elmeny.De ott volt egy szopizo, szuszmakolo kis béka Kép
Korhaz szamomra nagyon csucsszuper volt (elozohoz merten), mindenki nagyon kedves volt! JA es aznap mikor szultem tert vissza a szuleszetre a vereskezu doktor Kép Mikor lattam a tablajat majdottelajultam!De szerencsere nem erintkeztunk!
Igy egy het utan megerett az egesz, nagyon boldog vagyok es most mar lassan fel is fogom,hogy megtortent masodszor is a csoda!

Bocs,hogy nagyon hosszu voltam...
Norka
U.I. Kepeket az albumban Panni Képei cimszo alatt talaltok. Apa elfelejtette milyen jelszoval lepett be,u.hogy egyelore nem tudom frissiteni Kép
norkini

zsanci,

a második mennyivel jött gyorsabban az elsőnél?mármint időben,nem km/h-banKép Kép
rövidebb volt sokkal?tudod,mert én szeretek szenvedniKép
Vendég

én egy korty pálinkától hánynék, nem várnám meg a hasmenést
különben meg a gyerek mit szól ennyi alkoholhoz? a mai napig nem vagyunk tisztában vele 100%-ig, hogy az alkohol milyen mértékű romboló hatást fejt ki a szervezetre, tehát egy 0 éves kis babucit inkább ne mérgezzünk vele. akkor megteszi a baracklés/meggylés tejturmix is, ha már hasmenés kell Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Mennyi időre vihetem ki sétálni szerintetek a 11 napos Picurkót?

Én is drukolok, hogy minél előbb meglegyen az a két kis lurkó.

Manókának pedig szívből gratulálok.

Kép
Kép
pipocska

Norkini!
Gratula még eccer, és egyéltalán nem voltál hosszúúúúú! Sehogy!!! Kép
Gigi!
Extra gyors volt a második!!!!
burokrepesztés után nálam is rögtön a tolófájások jöttek!!!!
Ha nem akarsz gyorsat, könyörögj, h ne repesszenek burkot. Harmadiknál már én is fogok...hadd legyen egyszer egy tejesen csúcsosszuper szülésem...ahol minden úgy történik, ahogy a BABA akarja...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pipocs
Szupi jo ido van,sztem kb. ugyanolyan kint,mint bent. Szoval csak nyugodtan.Amennyi ideig jol esik kint lenni! Kép
N
norkini

Bogárka, Moose!
Beszéltem anyukámmal mindkét ügyben.

Bogárka,
pontosan mikorra is vagy kiírva? Azért nem mindegy, mert ha jún-ban tutira kigyün, akkor még idén megállapítják a GYED-et, de ha nem, akkor csak 2006-ban, amikor meg változni fog. Anyu szerint sajna nem jó irányba, várhatóan kevesebb lesz a max., merthogy azt akarják támogatni, h a kisbabások menjenek vissza dolgozni részmunkaidőbe ... de ugyan hová? Elég vicces!

Moose,
a jelenlegi szabályozás szerint igen, folyamatos 180 nap kell, ha azt szeretnéd, hogy az új fizud számítson. Ebbe a 180 napba beszámít a betegszabi és a rendes szabi is.

Az a helyzet, h nehéz előre tervezni, mert mindig változik a számítás meg a törvények, úgyhogy mindig csak az adott évben lehet tudni, h mi is van.

Ancsi,
én is kihagytam az életemből most az alkoholt, mióta láttam a két csíkot. Persze ez egyáltalán nem gond, még vicces is néha buliban józanul dumcsizni a kapatos haverokkal ... Volt kb. 3-szor, h éttermes alkalmi vacsihoz megiszogattam 1 dl vörösbort néhány óra alatt, de ez bizti nem gond.

F.
ficánka

pipocs,
amennyire akarod, a bálint egy hetes volt amikor én már 2-3 órákat is sétáltam vele ha éppen olyan vendégek akartak jönniKép

zsanci,
köszi a tippet,megfogadomKépés elött mennyit vajúdtál?elsőnél:? másodiknál:?

norkini,
ez olyan széééééééééééépKépén még miért nem?vagy erről inkább apát kéne kérdezni,jól sejtem?
de akkor a nem fogom fel a körülöttem zajló világot nálad is volt,ez jó,azt hittem csak engem raboltak el földönkívüliekKép
ezek szerint nálad is exrém gyors volt a második?vagy az első is?és mi ez a burokban szülessen?ha nem repeszt és tolófájások vannak burokban születik?és akkor nem lehet akkor repeszten ha már vannak tolófájások?igaz hogy nem érzem most hogy szülnék de így sem vágomKép
mondjuk nálam nem is volt repesztés.tehát ez kimaradt,butus vagyokKép
Vendég

Ficánka,

nekem annó még az elsőpár hét elején marha szar volt az emésztésem és folyton fájta és mondta a dokim hogy minden reggel egy felesKépaz majd helyre teszi!hát én be is tartottamKép nem kellet győzködi,csodálkozom is hogy a bálint nem wisky-s üveggel a kezében meg Mc-i sapkában születettKép
még mindig nem kaptam semmit,de szar....Képmajd estére meg is jönKép
Vendég

Gigi,
tényleg úgy van ez, hogy mindenfélét mondanak a várandósoknak, hogy ezt sem szabad, meg azt sem, közben meg nincs is mögötte mondjuk több éves kísérletezés ... persze nem is lehet, hogyan is lehetne magzatokkal kísérletezni ... bocs mindenkitől, ez morbid. Meg az is biztos, hogy a mértékletességgel fogyasztott bármi nem árt meg nekik, ez látszik Bálint esetéből is.
E-mail ügyben, mindjárt csinálok valamit, hátha ...
F.
ficánka

neet,
mél menne, de most épp húst sütögetünk a kertben, így majd délután KépKép
kisün

Sziasztok!

Húúú, két napig nem jövök, azát olvashatok...alig győztem. Kép

Képzeljétek elkapott valami nyavaja, még most is beteg vagyok, de már sokkal jobb. Szombat este Megasztár alatt úgy rázott a hideg, hogy a páromnak úgy kellett lefognia. Kép Jól felment a lázam, meg köhögés, takonykór...tegnap jóformán csak aludtam, szerencsére Bendi is elég sokat aludt tegnap, biztos azért mert tegnap előtt jól kifárasztottuk, voltunk egy játéknagykerben játékokat venni, meg a madaras Tesco-ban is. Kép Babahetek vannak ott és megint lehet kapni olyan oldaltpatentolós body-t!!!! kis méretben 3 hónapos korig, 2 db-ot adnak 999-ért. De másfajta ruhák is tök jó áron vannak.

Zsanci
Az én férjecském is egy évvel fiatalabb nálam. Kép úgy látszik én is a fiatal pasikat szeretem, ő meg annyira odavan az 1 évéért, amivel fiatalabb nálam, hogy állandóan ezzel cikiz Kép múltkor is mondja, amikor vettünk a nővérem tortájára 30-as számot, hogy ez még jól jöhet jövőre is Kép akkor leszek én is 30.

Ada
Én vagyok az a topikból, aki kipróbálta a Bába koktélját és nekem bejött. Kép nekem másnap be kellett volna feküdni, mert túl voltam a 41. héten (már én is itt teleregényeztem), így délután bevetettem aztán jó nagy hasmenés után éjjel be is indult a szülés, beöntés már nem kellett. Kép

Amúgy én is hánytam a szülés alatt, a tolófájások előtt nem sokkal, de én nem voltam meglepődve, mert annyit olvastam már össze a szülésről, hogy tudtam, hogy ez normális. Inkább a férjem lepődött meg, amikor felordítottam, hogy hánynom kell a szülésznő meg odaugrott elém egy vesetállal. Kép

Na felébredt a kisfiam és azt hiszem ebédelni szeretne. Kép úgyhogy megyek

ruz
ruzicsky

ficánka,

szerintem ez az egész túl van lihegve,én mindig ettem mindent amit megkívántam meg ittam bort is vacsihoz ha olyan volt....és nem lett hátrányos helyzetű tőle a gyerekem,sőt.......Kép
nyilván hogy ha terhes vagy nem iszod magad hulla részegre de 1-1 pohártól senkinek semmi baja nem lesz!szerintemKépszóval teljsen egyetértek veled hogy a mértékletességen van a hangsúly!
Vendég

Gigi,
kuksizz rá a galambodra, ne lepődj meg a citromailtől! Remélem ott is van már!
F.
ficánka

ficánka,
itt van csak üresKép
ennyi mondandód voltKép?
nincs messenger-ed?
Vendég

Gigi,
engem a védőnő stresszelt állandóan, vagyis csak próbált, az elején még bejött neki, de a végére már annyira kikupálódtam, h tojok rá, h mit mond. Ja, szerintem is túl van lihegve a dolog, azok a borocskák olyan jól estek, h annak a kismuki is biztosan csak örül!
Na, megyek, mert a kedves már hiányol, romizni kell! :D
F.
ficánka

Gigi,
üres?????????? B.szus.

F.
ficánka

ficánka,

megyek ebédet adok a családnak,később jövök
Vendég

Moose!

Végül nem jött meg a mail, azért köszönöm! Közben találtam táblázatokat a neten biztonságosságról stb!Kép

Ildi
ildi76

Hello Babes!

Ugye este szülni megyünk be és nem befeküdni? Ugye???

Mosogatógép csúcsszuper...a csumára odaégett jénait is kiganézta, juhééééééééj!!!!!!!!!
ada007

Ficánka,

a védőnő nálunk is durvaKépolyan 50 körül van de már akkor ő volt mikor én születtem,szóvan még anyu is hozzá hordott enegem.ismer ezer éve,tudja hogy férjhez menetem erre mikor először voltam nála a kiskönyvért fél óra alatt megkérdezte vagy ÖTSZÖR hogy ki a gyerek apja(haját tépő szmálji)szóval ilyenek a védőnök.......
ja meg pont amikor másodjára kellett volna megjönnie kicsit barnázgattam mire közölte velem hogy feküdjek sokat mert ez a gyerek tutira nem fog megmaradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!én meg erre olyan pipa lette hogy kizavartamKép Kép Kép
azóta se negedem a gyerek közelébe,mondtam hogy nekünk a gyerekorvosunk mindent megcsinál és csak a kiskönyvét viszem be neki hogy átírja a adatokat!de mondjuk most már nincs vele gond,amióta megvan a gyerek egész normális!
Vendég

fic,
most néztem, namégegyszer is üresKép
szóljál ám ha már nem akarsz velem beszélgetni....Kép
Vendég

Hát Csajok!

Megittam a módosított bábás koktélt, amely tartalmazot (itthoni készletből). fél deci extra szűz olivaolajat, 1 deci 100%-os szamócalevet és fél deci borpárlatot.....

És annyit nevettünk, hogy csak na, Julio előkóstolt Nekem és meg kell, hogy mondjam, hogy SOKKAL rossszabbra számítottam ám!!!!!

Persze nem vezetem be üdítőitalnak, de tényleg nem volt olyan vészes....

Lássuk a medvét :-)
ada007

Na, íme, ezt burkeltem be....Hős vagyok, vagy hős vagyok????

Kép
ada007

Ada Kép Kép

Kíváncsi leszek. Kép Az én koktélomban rendesen ricinus volt, meg frissen facsart grapefruit lé, de az annyira rossz volt....brrrrrrrrrr, csak úgy bírtam legyűrni, hogy minden korty után ittam még egy kis sima grapefruit levet kísérőnek. Kép

ruz
ruzicsky

Ildi, most latom, hogy a tegnapi leveleim visszajottek, mert megtelt a postafiokod! Akkor leidom, hogy hogy talalod meg: http://www.fvf.hu a fooldalon raklikkelsz a Fogyasztovedelmi Fofelugyeloseg-re (mert ez a magyar, a masik az angol verzio), es ott baloldalt a kereses mezobe beirod, hogy gyermekülés es entert nyomsz es kilenc talalatod lesz, ezekbol a masodikat (Biztonsagi gyermekülések áruismertetője) akartam atkuldeni. Igy mar sikerul?

Norka, koszonom az infot, tenyleg valami boszorkanysag lehet benne Kép Es a tortenet meg szuper, en is ilyet szeretnek Kép

Ficanka, koszonom a valaszt. Lehet, hogy kesobb meg kerdezlek, ha nem gond.

Ada, nagyon drukkolok! Azert ennyi olajat meginni meg ha joizu is durva. Ja, a mosogatogeped megkapta a kepet, amit tegnap felraktam?

Ja, es en meg senkivel nem ertek egyet, mert en alkoholt egyebkent sem iszok soha, nem eleg hogy artalmas, de meg az ize meg a szaga is rettenetes. Sot, a kavet, de meg csak a kaves sutiket (pl tiramisu) sem birom elfogyasztani...

Neet, en nem jarok majd semmilyen csoportba. Mert szerintem toknormalis vagyok Kép
moosejaw

Ada koktélja frankóbbnak tűnik

én pálinkát soha nem iszom, így nekem az baromira megártana. egy-egy pohár bort v. pezsgőt (1-2 deci max) nem tartok soknak néha (én már 2x ittam terhesség alatt kb. 1-1 deci pezsgőt :D), de pójinkát nem nyomatnék, mert nincs kedvem 50 tömegszázalékos szeszt magamba önteni, tekintve, hogy fél deka pálesz felér vagy 2,5 dl borral alkoholtartalmilag, nem beszélve a tömény alkohol hirtelen erős hatásától.
és nem akarok prédikáló, meg agyament figurának tűnni a szemetekben (sajnos én is vétkezem az élet minden területén, úgyhogy remélem senki nem sértődik be a nézeteim miatt, esküszöm tisztán jószándékból írom, és nem ítélek meg senkit!!!), úgyhogy védőnő para ide, vagy oda, inkább igyunk light szeszt, mondjuk sört, vagy pici bort, borpárlatot (habár az már erősebb)..., de 50-es, vagy annál durvább alkoholokat NE!

ancsipancsi

Moose,nagyjából egyetértünk.

ancsipancsi

Moose!

Ezt még nem láttam! Köszi szépen, megnéztem!Kép

Ada!

Kíváncsi vagyok a löttyre! Majd számolj be, hogy hat! Drukkolok!Kép
ildi76

S.O.S. kerdes (tkp. csak a harmadik):
Ha valakinek baba elott hosszabb (kb 35 napos) ciklusai voltak es most rovidebb (28-30) lettek, az meg normalis? Ha valakinek mindig derult egbol villamcsapas indult a szinezes, most meg volt, hogy ket napig valami kis rozsaszinezes volt, mielott elkezdodott, sot volt valami barna is felidoben, az normalis? Ha valakinek most 20 napnal van valami kis piros, az normalis?

Jucus, egyebkent nyuszit delelott mar megint ketszer vakartam ki a sargas-zoldes apro szemcses kakabol, ez mar nem olyan, mint a tegnapi, akkor minden rendben is van vele?
moosejaw

múúúúúúúúúsz,

nem tudom hogy normális e de ilyeneket én is szoktam produkálni de nálam soha semmi nem normális mert én nem szoktam mensizni magamtólKép
ja meg belőlem szokott ilyen szintelen gyenya folyni aminek olyan az állaga mint a takony,és ráadásul mennyiségKépnéha azt hiszem hogy megvan annyira durva ha felállok!na ez normális?és néha ha megjön elötte barnázok és eddig ilyen soha nem volt,és ez normális?
na igaz hogy nekem kellett volna segíteni rajtad de ihletet kaptamKép
Vendég

ada,

de szerinted az olívaolajnak is lenne hashajtó hatása?mert asszem a ricinusolajban az a lényeg,vagy nem?megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Moos!

Megkapta a mosigépem a képet, köszöni szépen Kép

Egyelőre csak hascsikarás van Kép, egészen pontsan Kép

Viszont Juanita viszonylag nyugton vlt egész nap!!!!!! És ez nagy szó ám!!!
ada007

Gigi:
olaj, olaj!

Kép
(azér' nem szeretek f*sni, szóval ezért a lájtosabb verzió, no meg persze mert nem tartunk itthon ricinust...vajon mér'?! nemtom!)
ada007

áhh, legyen az bármilyen olaj, ennyitől lehet f...sni rendesen Kép))))))))))))))))))))))))))))))))
viszont előtte megháborgatja majd a beleket, és a kis csecsemő majd ki akar bújni jól

csináltam egy nagy adag madártejet, ha valaki kér Kép

ancsipancsi

Ada,
ezer éve nem jártam erre, most direkt miattad néztem be, azt gondoltam, már rég megszültél... Nem mondod, hogy még nem???????? Sebaj, legalább dokinéni visszajött már a szabiról, nem?

Csajszik,
Norka mondta még anno (3 hete), hogy beírta ide, hogy megszületett a manókám, de pont azok a napok tűntek el az archívból. Szóval így látatlanban szeretném megköszönni a gratulákat, meg minden. Tessék nektek egy kép:
Kép

Szüléssztori is van, itt:
http://www.izgi.hu/izgi/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=123&start=0&sid=57138b07306edcfa87925d002efd00c5
(feltéve, ha működik a link... ha nem, majd átmásolom ide is.) Szóval a link működik, csak nem jól... a 24. oldalon van, valahol alul.

Ada, akkor drukkolok, hogy a koktélod hatásos legyen, és minél előbb babázz!!!

Pussz
Franyó
franyo

Ada!
Számod elmentve, azért átküldöm az enyémet is, hátha irsz egy sms-t ha kikukkantott a leányzó...Kép
Koktél, király...
koktél jég hideg, szivószál minek...(united) . nem vagyok fan!!!
Ancsi!
Madártej jöhet, bár most szomorkodtam, hogy nem férek bele a nyári gatyóimba...ezért bánatomban mostelviszem a családot cukiba...
Egyébként vmi hülye front lehet, mert dzsunior SEMMIT nem aludt ma, ellenben folyamatosan siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir, én már az őrület határán...Kép
Gigi!
Elsővel 4-kor mentünk be, 9-kor már ő is kint volt.
Másodiknál 1-re mentünk be, de 2-ig nem mentem be, mert tök ciki, de minden fájásom elmúlt, mikor a kórházba értünk. Elmentünk sétálni, és próbáltam egy fájást összehozni, mikor ez megvolt, akkor visszamentünk a szülőszobára, és bejelentkeztem. Egyébként 1-kor is felmentünk, de mivel senki nem volt ott, és fájás sem volt, és hallottam Jucus rémtörténetét, és (ami még eddig SOHA nem fordult ott elő) egy üvöltöző vajúdó nőt hallottam...ez igy együtt annyira sok volt, hogy kifordultam, és mondtam a férjemnek, hogy menjünk innen...
de mikor bementem, akkor kaptam beöntést, tusoltam, aztán burokrepi és bébi kirobbant...ennyi...
időben nem vagyok pontos, vhogy nem tudtam arra figyelni, de kb. 1 óra lehetett a kemény fájás, akkor azt hittem elpusztulok...a Borisszal is nagyon erős fájásaim voltak, de ilyenre nem számitottam...Kép (mert ugye senki nem számit a spanyol inkvizicióra...Kép)
szóval ennyi...de tök jó élmény volt, végre azt éreztem, hogy aktiv részese vagyok a dolgoknak...ha még nem irtam volna...Kép
mentem, mert Igor üvölt...
zsanci, a minnnyá harminc... ja, Ada, holnapig most már várhatnátok!!!!! Kép Kép úgy illene!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
az okés, hogy nem SZERETED az alkoholt, de honnan veszed te azt, hogy kis mennyiségben árt? Hiszen bizonyított, hogy pl. a vörösbor kis mennyiségben épphogy egészséges, és egy csomó bajt (érelmeszesedés stb.) megelőz...KépKép
kisün

Franyó!
Gartula!!! Csodaszépek vagytok!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada,
koktél brrrr Kép te egy hős vagy, Juanita: tessék szépen előbújni, ha már anyád ilyen hősKép
kisün

No csajok, pakolunk, oszt indulunk.
Puszmák Mindenkinek, Zsanci telszámod elmentve, megy az sms!

Jók legyetek !!!!!!!!!!!
Úgy döntöttem, hogy ma éjjel szülünk Kép
ada007

Ada!
Gondolunk rád! Várjuk az SMS-t!

Zsanci!
Nyitva volt a cuki? Merthogy mi is elindultunk ám hordozókendővel (babakocsi híján) kutyástul, de aztán eszembe jutott, hogy biztos nincs ma nyitva! Jobb is, hogy nem mentünk tovább, mert már majd meg szakadtam Timi 7 kilójától! Ez a fekvős pozitúra nekem nem a legkényelmesebb, Timi viszont végig alukált benne!Kép

Szóval, Ancsi!
Ide azt a madártejet!Kép
ildi76

ada,

hajrááááááááááá,miért nem olvassuk már a történetetKép????????????????????????

ancsi,
még nem ért ide a madár,miértKép??????????????mit csináltál vele?
Vendég

Gigi,
én AKAROK Veled beszélgetni!!!!!!!!!!!!!!!!! De tökre felhúztam magam, h még a citromailről sem megy át sehogyse, apus se tudott segíteni, úgyhogy elmentünk romizni. Ne haragudj, remélem, mostmár hamarosan tudsz olvasni. Ha nem, akkor átkopizom ide a levelet, oksi?
F.
ficánka

ficánka,

megkaptam és válaszoltam isKép
ne aggódj,türelmes vagyok,egyszer úgy is ideér
Vendég

Moose,
kérdezz nyugodtan, nagyon szívesen segítünk, ha tudunk. Anyukám eddig is nagyon mama-baba-párti volt, most meg aztán, h jön az első uncsi, fél méterrel a föld fölött lebeg, és nagyon figyel az ilyen szabályozásokra. Szóval, szólj majd nyugodtan!
F.
ficánka

Moose,
kérdezz nyugodtan, nagyon szívesen segítünk, ha tudunk. Anyukám eddig is nagyon mama-baba-párti volt, most meg aztán, h jön az első uncsi, fél méterrel a föld fölött lebeg, és nagyon figyel az ilyen szabályozásokra. Szóval, szólj majd nyugodtan!
F.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: