A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

zsanci,

nem olvastad mert ugyi én csak később csatlakoztamKép
majd a következőt fogjátokKép
és én olvastam a különbséget nálad a két terhesség meg szülés között,hmmmmmmKép?(orvosi szempontbólKép)
Vendég

láttátok tegnap a megasztárt? én csak a vége fele..lehetséges, hogy amikor a pélybarna énekelt a fiukkal, akkor a united-esek zenéltek???
Ficánka!
Sztem is gáz lesz ezzel a Carter bébivel...meg az anyujával is??? Nekem nagyon őgy tűnt, hogy még nem tette túl magát Abbey-n...ha igy irják a nevét...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gigi!
Te most hiányolod tőlem a szüléseim közti különbséget, orvosi szempontból???Még nem irtam volna le????
az első szülésem rémálom volt, a második pedig lenyűgöző...
orvosi szempontból nem tudom elmesélni, mert sajnos magam csak amatőr orvos vagyok...Kép
1. mindkét terhességem ideálisnak mondható volt...
2. mindkét szülésem gyors volt...a második gyorsabb Kép
3. a második terhességemet végigparáztam, mert gyakran nem úgy alakult, mint az első-pl. a picur sokkal kisebb volt, mint az első, pedig ált. a második bébi nagyobb...na, ez jó ok volt arra, hogy állandóan stersszben tartsam magam...
4. mivel nagyon szar volt az első szülésem, rettegtem a következőtől...amikor először voltam nst-n, rendesen el is sirtam magam, hogy én nem akarok szülni. Mert ugye nst-n a szülőszobán voltam, és akkor tudatosult bennem a dolog először (azaz másodszor)
mellesleg az első szülésemtől is rettegtem, itt az ismeretlen élmény volt az ok.
5. ja, egész terhesség alatt attól féltem, hogy majd nem tudom szeretni a picit, mert minden hely foglalt a szivemben...szülés után az volt nehéz, hogy a naggyal is annyit foglalkozzam, mint előtte, mert csak a picire tudtam koncentrálni...
no, de ez már rég nem a terhességről és a szülésről szól.
egyébként, a második szülés után 2 nappal már azt mondtam, hogy jöhet a következő. az első után legalább másfél évig nem is gondoltam ilyenre...

na, most irjál gyorsan a szülésedről!!!!
Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ficánka!
Hú de jó! Kép Kíváncsi vagyok mit mond anyukád! Kérdezd meg tőle, légyszi, hogy mi a különbség a két eset között (mármint ha 2. szülinap előtt vagy után születik a tesó)!

Szegény Carter-bébi Kép Nem is fogom nézni kedden, mostanában mindig olyan szörnyű babás dolgokkal van tele... csak paráztatja az embert a sok hülyeség Kép

Igen Zsanci, ezt már én is akartam kérdezni, hogy ugye jól rémlik, hogy Neked is gyors volt a második? Pedig emlékszem, hogy Andi elmesélte tornán, mert I. neve nagyon megmaradt, de a sztorit átszűrte a terhes-szita agyam Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na tessék! Megelőzte a válaszod a kérdésem Kép
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ok, mar megint kerdezek: ha hasmenese van a gyerkocnek, akkor mi a teendo. Szemlatomast jol van. Apa szerint mert popsikremes kezzel a szajaba nyult. En nemtom Kép

Ancsi, mitol kaptal vakbelgyulladast? Es a femtargysztorit is kerem!

Ficanka, legyszi azt is kerdezd meg a mamadtol, hogyha a ket gyerkoc kozott kicsit dolgozik az ember, akkor mitol fugg, hogy a masodik babanal majd a regi vagy az uj ber alapjan szamolnak? Folyamatos 180 nap kell, vagy mas feltetele is van?

Zsanci, ha nekem nem tetszik a Jucus babakocsija, akkor velem valami baj van? Viszont a te robotgeped nagggyon tetszik Kép
moosejaw

Gigi,
írtam Neked választ!

Zsanci,
én asszem nem fogom +nézni, a múltkori rész is megviselt. Mostanában állandóan ilyen hírek meg filmek vannak, hogy valami történik a bébivel, sokszor születés előtt vagy alatt, én ezt már nem bírom így a 37-tel. Tudom, hogy velünk nem lesz semmi baj, de akkor is kikészít az ilyesmi. És azt kérdezték a szép félvér csajszitól, hogy mikor érezte utoljára, hogy mozog ... jajj ,,, és aztán meg a Carter sírt :-(((((
Abbey (v. Abbee nemtom én sem) még képbe kerülhet nála sztem is ... főleg, ha ez lesz tényleg a másik csajszival.
A Megasztárt én is csak a duettektől láttam, nézd meg a neten, hátha fentvan a megasztar.hu-n!
F.
ficánka

Moose!

Ha nem tetszik-egyébként miért is?-akkor nincs veled baj csak megsértödöm rádKép

Jucus
20170114224602

Bogárka, Moose!
Felírtam cédulára a kérdéseket, holnap megkérdezem Anyucitól, és akkor írom az infót! Most már biztos pihizik, ő olyan pacsirta-féle.
ficánka

na jó,

szóval este fél 11kor elment a már egy hete távozó nyákdugó utolsó darabja is és 5 perces összehúzódáaim voltak(ekkor a 40+5 napon tartottam)
erre én elmentem lefeküdni mondván hogy nem tom mit kell érzenem és annyira égő a téves riasztás(hozzáteszem ezt akkor gondoltam úgy,mert mikor voltam a szülőszobán ctg-n a mellettem lévőben volt egy kismami aki már hatmadjára ment be tévesen és együtt jöttünk ki és jót röhögtünk a storyn)na aztán 1kor felébredtem és akkor felhívtam a szülésznőmet hogy asszem szülünkKép ekkor voltak 3-4perces fájásaim és olyan fél percig tartottak.aztán mondta hogy ez még legalább 3-4 óra míg érdemes bemenni...zuhi,bunda eltávolítás,kaja,pia apának.....aztán negyed 6 ra beértünk.beöntés,vizsgálat:3 újnyi,irány a WC,ott jól elvoltam úgy negyed órátKépaztán átmentünk a ZÖLD szülőszobába,rámrakta a ctg-t,ott meg akartam halni,mert nem tudtam mozogni és az szörnyő voltKép
aztán elmentünk zuhanyozni és mikor visszamentünk mondtam neki hogy akkor MOST LÕJJÖN FEJBE!!!!!de ekkor repedt a burok és jöttek a tolófájások és az a megváltás volt,az nekem abszolút nem fájtKép
és 7:25kor bálint a hasamon voltKép

röviden ennyi,iszonyú szép szülésem volt,azt sajnálom hogy "rövid" volt.na ne nézzél mazoistának de mire felfogtam volna hogy de jó szülünk,erre vártam már fél életembe addigra vége is voltKép szóval remélem a második kicsit hosszabb leszKép Kép Kép
aztán voltak még apróságok,mondjuk hogy 6szor hánytam és mindent elmondtak a szülésről,teljesen fel voltam készülve testileg-lelkileg csak EZT az egyet nem,és annyira megijedtemKépés utálok hányniKép
ja és én szülés után fél perccel megint akartamKép Kép
és én soha nem rettegtem tőle,mindig tökre vártam és kíváncsianKép

kérdezz ha valami nem tiszta Kép
Vendég

Norka, es azt is ird meg legyszi, hogy mennyit kellett apaval dolgoznotok elso es masodik lanykakert Kép Koszonom.

Zsanci, nekem a Barna valahogy "nem jott at" Kép es tul sok is volt az az eloadas ahhoz a dalhoz, de ezeket mar a Tilla is megmondta neki Kép Bajdovej, egyaltalan ne nezzetek veszhelyzetet, az mindig szornyu! ennyire nem unatkozhattok meg nem lehettek mazohistak vagymi! Akkor most elmeselem, hogy mikor regen a kistesoim veszhelyzetest jatszottak... de anyam leallitotta oket, amikor a kisebbik hugom meg az ocsem kidobta a taccsot, miutan a nagyobbik hugom az ujraelesztest gyakorolta rajtuk es jol megnyomkodta ketszaz!nemeleg!haromszaz!stbvel a mellkasukat vagy a pocajukat kitudja Kép erdekes, a feketeerdei klinika valahogy meg nem volt ilyen durva, sot, a korhaz a varos szelen meg kimondottan nem, bar akkor meg kicsi voltam, nem nagyon emlexem...
moosejaw

moose,

szerintem nincs gáz,figyelj arra hogy nincs a hőemelkedése,van valami fránya vírus most ami lázzal és hasmenéssel járKéppár nap és elmúlik,ha az lenne
Vendég

Gigi,
jó kis szülésed volt, de ez a hányás engem is meglepett most. Hatszor? Az gáz, én is UTÁLOK hányni ... na mindegy, nem élem most ebbe bele magam. Majd túl leszek azon is, és aztán jöhet a csupasz nyákos bébi a kis testével az enyémre, és akkor az aztán tuticsúcsszuperséges lesz ... mindjárt bőgök! Megyek is JEDI-t nézni, kell most egy kis bambulás szunya előtt!
F.
ficánka

Jucus, en a tereprevalokat kedvelem, meghat nalunk is szornyuek a jardak, de ezert nehogy megharagudjal mar! Ugyeugyenemfogsz? (tagranyiltszemu surun pislogo szmajli) Viszont javasolsz valamit hasmenes ugyben, hm? Kép

Ficanka, elore is koszonjuk. Ha' meg jo, hogy nem most kerdezed meg, ejnek evadjan. Kulonben majd meglatod, ha meglesz a nyuszkod, hogy este nyolc utan mar senki nem hivhat majd titeket telefonon, mert az mar marha keso lesz (meg akkor is, ha nem alszotok apaval, de mar hullafaradtak lesztek) es max itt fogsz szovegelni velunk Kép

Ja, Ildi, a cd meg bizonytalan, mert a heten a macska tonkrevagta azt a gepet, amivel a tevemusorokat vettuk fel Kép Remelem apa meg tudja oldani valahogy es sikerul felvennunk. Majd meg irok.
moosejaw

Moose!

Mennyire megy a has?Szerintem egy kis reszelt alma jól jöhet.De büzős,nyákos a kaki vagy csak a szokottnál hígabb?Nem kapott Nyúl a távírányíton kívül valami más ,új kaját?

Nekem meg a nagy kereküek nem jönnek be mert azok legalább 2 kg val nehezebbek és amig BKV-val járok(már nem sokáig remélem)addig ez volt a fő szempont.
Jucus
20170114224602

Moose,
gondolom, hogy fárasztós lesz a babával akkor, ha kint lesz. Most egész sokáig szoktunk még kukorékolni, bár engem biztos nemsokára elkezd apa küldözgetni lefeküdni. Most még csak azért nem, mert el van foglalva a jedi-vel, asszem most lett vége ... na, mindnyárt elkezdi.
Igazság szerint már ásítozok is.
F.
ficánka

ficánka,

megint nem kaptam választ,a galambom gyorsabb mint a freemailedKép
az előbbit kétszer kaptam csak fáziskésésbenKép
ne aggódj a hányás miatt,mondta a dokim hogy azért volt mert exrta gyorsan tágultamKép málnatea meg minden nélkül á lá nátureKép
Vendég

Hello Lányok!

Mai NST eredménye szuper lett, viszont holnap este 7-re jelenésünk van a h-ba, mert kedden vana professzori vizit Kép, valószínűleg kedd de. oxitocin teszt, aztán majd látjuk...

Szóval van szűk 24 óránk szülni....óriás drukkokat kérek ám, mert mi naggggggggyonrajta vagyunk ám.....Gellért hegyet megmásztuk, voltunk a kedvenc éttermünkben csípőset enni, összesétafikáltuk a fél várost (5 óra óta mostanáig-oké, ebből 1,5 óra kaja), meg aztán az állítólagos nagyágyút is fegyverbe állítjuk (nem mintha eddig nem használtuk volna, de kitalálunk valamit...)

Szóval, ez van....amikor megtudtam a konkrét holnap esti időpontot, eltört a mécses (végre, mert szükségem volt ám rá), de szülünk és KÉSZ!!!!!!!!

No, én most el, mert dolgom van Kép

Csóka
ada007

Gigi,
néha sz.rakodik a freemai, bocsesz! Most nem küldöm el mégegyszer, nehogy megint 2-szer menjen, de ha holnapig se kapod meg, szólj!
A gyors tágulásban azért én is bízom, akkor akár még a hányást is bevállalom, minthogy nagyonnagyonnagyon sokáig tartson (36 óra meg ilyenek), szedek is homeót, meg néha még málnateázok is ... de úgyis minden szupi lesz!

Ficánka (aki nagyon optimista)
ficánka

Köszi Lányok
a hordozós és babakocsis infókat!
Aranyosak vagytok!

Moose!
Nem kaptam meg a mélt a linkekről!Kép

Ma megúsztattuk Timcsit a nagykádban! Tök nyugis volt, nem is volt berezelve! Biztos mert én is ott voltam vele! Tök jó volt!

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Ada,
tessék akkor szülni szépen ügyesen! Én drukkolok továbbra is nagyon, meg biztosan a többi csajszi is! Ja, és boldog nagyágyúzást is kívánok!

F.
ficánka

Jucus, nem is tudom. A szaga szornyu, a szine meg vorosesbarna, allaga passz. Nem evett semmi ujat a csaj. Tobbiektol bocs.

Ada, neked nagyonnagyon drukkdrukkdrukk! Azt nem mondtak, hogy Krisztat is vidd magaddal? Kép
moosejaw

Ada!
Ez azt jelenti, hogy be kéne holnap este feküdnöd? Óóóó! Kép Na, akkor küldök mindenféle drukkokat Hannának, hátha elindul magától!!! Kép

Ficánka!
Ez az!!! Fő az optimizmus!!! Kép Én is így álltam hozzá, és tényleg minden szuper lett!!! Kép

Na, mostmár tényleg megyek aludni!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi, nekem 20:45kor ment el a level (nem linkek vannak benne, hanem az egesz cikk tablazatokkal meg kepekkel egyutt), de most elkuldtem ujra.
moosejaw

Bogárka!
Köszi a bíztatást! De tényleg eddig minden annyira okés volt, hogy sztem eztán is így lesz!

Na, én is megyek szundizni. Jó éjt mindenkinek!

Krisztának és Adának mégegyszer sok-sok drukk!

Sziasztok!

Ficánka
ficánka

Jaj, még 1 kérdésem van..
a babakocsi vázra tehető hordozóról! Nem egészségtelen az a babának, merthogy akkor végülis féligülő helyzetben van a hordozóban, ugye? És, hát naponta abban tologatni! Vagy rosszul tudom?

Ada!
1000-rel megy a drukk! Most kéne majd bevetni akkor a Bábás könyvben lévő szülésindító trükköket! Bár az a hasfajtó lötty szerintem elég durva! Lehet, hogy elég lenne csak egy kis ricinus vagy más hashajtó! A hasmenés állítólag beindítja a szülést!

Ildi
ildi76

Votiv!
Oké, akkor hagyom is a vajákos szereket, köszi. Kép

Ebi: google... eszerint: Abbey LockheartKép

Én megnézem, és biztos jót (rosszat) bögök majd rajta...

Ada!
Sztem kiskoma 2 kézzel-lábbal kapaszkodik, ki ne essen, Gellérthg és tsai, sztem ez már sokk neki. Kapcsolj ki, ne sürgesd, bízd rá, ö TUDJA! Hátha erre kimoccan. Szorítok nektek!

Dicsekvés helye: voltunk ma anyóséknál, akik összevissza imádták a picit, és (Moose, fordulj el) mindenféléket dugdostak a szájába (gyümit, sütit) de Eszter csak nevetett rajtuk, hagyta, hadd örvendezzenek és nem ette meg. Kép Mintha nem akarta volna öket megbántani azzal, hogy "Nagyi, ne strapáld magad, az ínyem miatt szívesen rágok bármit, de CSAK anyut eszem." Kép

Alapítsuk meg a Hajrá Abbey és Carter (H.A.C.) klubot!
neet
neet

Moose!

Megjött a mail, de valamiért nem tudom megnézni!Kép Azért köszi!
ildi76

Nem ertem. Hogyhogy nem tudod megnezni? Pontosan mi a gond? A szoveg olvashato? kepeket latod? tablazatot? Atkuldom akkor ujra. Most?

Neet, nem fordultam es mondd meg anyosnak, hogy =A%RR&@#ĐR[Rł$G>Hđ$ß! Meg jo, hogy Eszti olyan okos es nem hagyja magat, ha mar az anyaja nem vedi meg az ostobasagtol. Mi is voltunk ma, es az volt a max. hogy nagymama felvette kicsit a karjaba. Na, mar egesz jok vagyunk, ugye?
moosejaw

Sziasztok!
Ildi! Nekünk olyan hordozonk van amit b.kocsi vázra lehet tenni. NEM JÓ!! (Egyébként Bébé Confort)A babának kényelmetlen. A tájékoztató szerint 1-2 órát lehet benne.. Még egy fontos szempont: ne legyen műanyag a belseje mert a baba beleizzad.
Gratulálok az új babáknak!!
Olvasgatlak ám Titeket, hozzászólni már nehezen megy, lakásfelújítás 4 hós bébivel....
Minden jót mindenkinek
Monesz
Mi is 3.-on lakunk..
monesz

Próbálkozók!
most olvastam, hogy egy húszéves átlagosan 5 ciklus alatt esik teherbe, a negyveneseknek pedig húsz is kellhet... - osszatok, szorozzatok.
én sem vagyok mérvadó, talán attól is teherbe esnék, ha rámfúj a pasim, Isti már akkor összejött, mikor még csak elméletben (akkor is az enyémben) volt... Kép

votiv 8)
votiv

Vészhelyzet:
itt a stáblista
http://www.imdb.com/title/tt0108757/

csatlakozom azokhoz, akik nem bírják ezeket a babás rémtörténeteket
én már ha egy sima gyilkosságot látok a tévében, attól is összeszorul a gyomorm, mert eszembe jut, hogy az az ember is vkinek a fia/lánya, és mit érezhet az anyukája...Kép
na nem fokozom

votiv 8)
votiv

Ada! Vedd rá Juliót egy kis mórickázásra Kép
na én mondom, mikor az utsó napokban már mindenre vágytam, csak arra nem...
de a nyákdugón segített - egy héttel korábban
lehet, hogy megismétled a Votiv-féle teleregény-befejezést?
(befekvés a kórházba, éjféltől fájások, reggel vizsgálatok, déltől szülőszoba, estére babázás?)
persze azért jobb lenne ha tempósabban menne, nem kívánom, hogy maratonit vajúdj!
forró fürdő?
de ha addig se indulna el Hanna, ne tarts az oxitocin-próbától, tényleg semmi rossz sincs benne. csak arra gondolj közben, hogy mindjárt megláthatod a drága pocaklakódat!!!KépKép

Oxi! jaaj, ez a bacizás rémes, gyógyulj meeeg! Kép pihenj sokat. mindjárt hazamegy a szobatársad. remélem a következő jobb lesz, és pihenhetsz végre! szólj/üzenj, ha bármi kell.
jóéjtmindenkinek, Oxi, gondolok Rád és Vikire, ölelés

votiv 8)
votiv

Sziasztok!!!!

Neet: lehet, hogy igazad van, hogy már juszt azért is kapaszkodik....de a Gellért hegyet megjártuk már két héttel ezelőtt is, és akkor nem szülés céljából....csak ugye az volt most a kh-hoz legközelebb és akkor még nem voltam magamnál, annyira le voltam törve, meg gondolkoztam azon, hogy hogy tudnám kijátszani ezt a befkvést úgy, hogy senkinek ne legyen kellemetlen, meg kisbogárnak is jót tegyek vele....de aztán letisztult az agyamat borító lila köd és elfogadtam, hogy ez van Kép

Votiv: köszönöm szépen, még éjjel olvastalak és nagyon megnyugtattál a sztoriddal Kép

No, megyünk ki Szigetre.
Csóka, Ada
ada007

hali,
megyek reggelizni aztán jövökKép

ficánka,
mail megjött nemsokára válaszolok
Vendég

Jo reggelt!

AdaKép
Nagyon drukkolok,hogy Hanna kibujjon meg ma!!

Nekunk kedden reggel van jelenesunk UH-n,utana talalka a dokival,es en is nagyon-nagyon szeretnek meg ma szulni,mert kulonben szerintem befektetKépKép
Amde minden rosszban van valami jo,akkor talalkozok Veled es Oxival isKép

OxiKép
Gyogyulj meg gyorsan!!Mennek a gyogyito drukkok!!KépKép

GigiKép
Szeretnem,ha olyan szep szulesem lenne,mint a Tied voltKép

Kriszta es Akos
40+4

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ada,
jaj de nagyon szurkolok neked!!!! Kép Olyan jó lenne, ha nem kéne teszt meg befekvés !!! Végső elkeseredésedben nézz bele egy focimeccsbe (de magyarfoci legyen), nekem az jött be burokrepesztésileg Kép

Oxi,
bacik pusztuljanak a nyavalyás francba Kép szegénykém, nem elég hogy kórházban vagy még meg is betegítenek meg ébren is tartanak Kép túlélőtúra ill. felkészítés az anyaságra??? Képinnen még mindig NAGYNAGY DRUKKKKKKKK KépKépKépKép

Neet,
uuuutálom Abbeyt bocsi Kép remélem azért még szóbaállsz velem Kép

Monesz,
jó újra látni a betűidet Kép lakásfelújítás Kép nekünk akkor volt, amikor elég meg amikor már nagyon terhes voltam (5-8 hós), és bár rengeteget segített az egész család, azért nem volt egy leányálom, pedig mi még máshol is laktunk... na jó az még egy költözést is hozzátett Kép brrrr még a hideg is kiráz ha visszagondolok rá...

vera
kisün

Kriszta,
épp azon gondolkodtam, hogy egy ideje már csendben voltál, és reménykedtem... Kép azért jó ez így, hogy ha már kell és muszáj, akkor legalább együtt lesztek bent Kép
kisün

Kisün
tegnap megnéztük a Szárnyas fejvadászt...az még a focimeccsnél is rosszab, de nem jött be Kép
Ma akkor focimeccs Kép

BKriszta: várlak a h-ban, de remélhetőleg mind a ketten kettészakadva talizunk !
ada007

Ada,
nekem a Kill Bill 2.-t is átaludta az gyermek... Kép szerintem az izlandi-magyar fantasztikus izgalmai kellettek, hogy egyszerűen kiunatkozza magát belőlem... valószínűleg annyira ellazult, hogy észre sem vette, hogy eksön van és elfelejtett kapaszkodni Kép
kisün

Moose, valami lóvét nyeltem le, és megvárták, míg koppan a biliben. Anyuci minden nap túrta a kakit Kép . A vakbélgyulát nem tudom mitől kaptam, de azért elméletileg nem is ilyen elakadt cuccoktól van az, hanem mert az a mirigyes szerv begyullad akármi miatt.

ADA! MINDEN RENDBEN LESZ!

Mondom én, hogy Krisztával együtt fogtok szülni.

ancsipancsi

ada,

ne akadj ki,de nem jutott eszedbe hogy kipróbáld azt a csodakoktélt ami a bába válaszol című könyvben van?nem emlékszem hogy ki,de közületek valaki megcsinálta és bejött neki,emlékszem hogy olvastam még passzív korszakombaKép
nekem is megvan az akönyv és elolvastam mi van benne,semmi olyan mi káros volna.....főleg ricinusolajKép
de azt tudom hogy a hashajtók beindítják a szülést.az egyik batátnőmet befekették hogy másnap reggel indítanak és este előkészítették(értsd beöntés) és hajnalban megindult neki magátólKép
én is tólhordtam a bálintot csak akkor még nem hallottam erről a koktélról,de ha tudok róla tuti kipróbálomKép Kép Kép nem baj,majd a következőnélKép

ficánka,

mail ment
Vendég

kriszta,

az előbbi neked is szóltKép és ha úgy állsz neki hogy hatalmas élmény lesz és vakon bízol az orvosodban meg a szülésznődben is valóban az lesz!és a lényeg hogy NE FÉLJ!szerintem sokat számít egy szülésnél hogy lelkileg fel vagy e rá készülve!és szerintem kurva JÓ szülniKép én imádom Kép
nektek meg hajráááááááááááááááááá
Vendég

Monesz!

Köszönöm! Sokat segítettél! Akkor nem nézek olyan kocsit!

Oxi!
Jobbulást! Gyógyulj meg!Kép

Moose!
Nem tudom mi van, de még mindig semmi nem jött! Tegnap volt egy levél, aminél ott volt, hogy hány giga, de név, tárgy nem volt, így nem tudtam rákattintani és megnyitni! Azt hittem az a leveled! Azért még várok, hátha megjön a levél!

Ildi
ildi76

Gigi,
küldtem az üzit ... bár ismerve a tegnapi tapasztalatokat, talán ebédre befut! Ki írta a Bába válaszolt? Találtam egy tök jó kis site-ot, online antikvárium, és itt van egészen közel a bp.-i képviseletük, gondoltam, ránézek. Merthogy, ha bemegyek egy könyvesboltba, 10e alatt ritkán úszom meg, pedig nem is sok db, csak piszokdrágák a könyvek. Az antikváriumhoz meg sok idő kell, de így online tök jó!

Kriszta, Ada,
drukkdrukkdrukk :D
ficánka

Lányok!
Az Andi mesélte egy tornán, hogy az egyik csajszinak bejött a Bába koktélja (fél dl ricinusolaj, fél dl pálinka, fél dl barack/narancslé). Állítólag ő már a kórházban itta meg a szülésznője javaslatára - el is indult a baba a nagy bélmozgásoktól Kép

Ha gondoljátok próbáljátok meg!!! Kép

Bogárka (35)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ficánka!
Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol

Monesz!
Olyanod van ami váz és azon lehet cserélni a cuccokat? Kép
k
kriszta13

Bogárka!
Emberi számítások szerint 5 hét múlva szülsz. A tali 23án lesz, tehát egy hét múlva. Nem félsz töle, hogy te bemész szülni, mi meg maradunk és felzabálunk mindent, és kirúgjuk a ház oldalát? Kép Kép Kép Nekem olyan bevállalós csajnak tünsz, ilyenkor már hanyatt kell feküdni, lábat fájlalni, sopánkodni, stb. Erre te odacsöditesz egy rakat babát és mamát... nem semmi vagy, ammá biztos! Kép

Gigi!
Reggeli jó volt? Kép És akkor tényleg elviszel Bogárka bulijára jövöhéten? Kép

Bábás kotyvasz: ki bírja ezt meginni? Feles pálesz olajjal meg egyebekkel??? Nem csodálom, ha a gyerek sírva menekül kifelé töle....nemtommilyen-érzelmet mutató szmájlihelye

Moose!
Határozottan fejlödsz, már a kezükbe adtad a gyermeket? Már látom a csoportot, ahol felállsz: "Moose vagyok. Anyósom kezébe adtam a gyerekem." (Taps.) Kép

Kisün!
Veled nem állok szóba. Kép (Mél jön?)
neet
neet

ficánka,

talált,még nem jött átKép
I.Stadelamnn írta,és a köynvesboltokban én is így járok,mondjuk én imádom a köynveket meg olvasni is imádok és egy könyvmok is vagyokKépmi a cím?én is bekukkKép

bogárka,

én is ezt mondom Kép hát erről beszélek(kezét az ég felé emelő szmájli)hat órán beül megindul tőle a szülés,állítólag!!!!!
Vendég

neet,

én nem ettem mert fogyizom,mert ha lekínlodtam pár kilót megint pocakot akarok növeszteni hogy megint legyen utána mit lefogyni és így tovább KépKép
persze,megyek érted de a köynvet nem kapod még vissza mert nem olvastam ki és addig előre láthatólag nem is fogom mert csütörtükön lesz az első vizsgám és elég rosszul érzem magam a bőrömbeKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: