Zsanci!
Írtam Oxinak sms-t, ha válaszol írok!
Második terhesség: teljesen osztom, amit Zsanci is írt. Talán régebben már írtam is erről. Petrával való terhességem maga volt a tökéletes teljesség érzése: nyugalom, harmónia, rengeteg relax, pocaksimi stb. Ehhez képest most tényleg néha csak este van időm kicsit megsimizni Maszatkát, de akkor is 5 perc múlva beájulok
És rengeteg mászkálás, hajolgatás, pakolászás, cipekedés Petra miatt (bár szerencsére ő már nem cipelteti magát). Mikor Petrát vártam, emlékszem a 35. héten rádöbbentem, hogy úristen, már csak 5 hét, nem akarom, hogy vége legyen, szeretnék örökre így maradni. Most: de jó, már csak 5 hét
Szóval ez tényleg "terhesebb" Gigi!
Szerintem orvosi szempontból nehéz előre megjósolni bármit is. Mindenesetre ha volt egy szuperegészségesen kihordott terhességed, és egy komplikációmentes klassz szülésed nagyobb valószínűséggel lesz a 2. is ilyen, mintha az elsőnél bármi gond lett volna. Hú! Most nagy okosságot mondtam
. Mindenesetre az érdekes, hogy én sokkal jobban paráztam a másodiknák mindenen. Valahogy úgy magyaráztam magamnak, hogy talán azért, mert egyszer már megesett velem az a csoda, hogy volt egy szuper terhességem, szuper szülésem, egészséges, gyönyörű babám, és lehetséges, hogy ez a csoda mégegyszer megtörténjen egy életben? Mikor a munkám során rengeteg párral találkozom, akik 5-6 sőt 11 lombikon vannak túl, és teljesen ki vannak lelkileg, idegileg... Mivel érdemeltem én ezt ki? Szóval ilyenek járnak/jártak a fejemben.
Moose!
Nekünk ugyanúgy 3-3 hónap volt mindkét gyerek, persze ebből az egy fős mintából ne következtess semmire. Én hallottam már olyat is, hogy a 2. nehezebben jön össze, és olyat is, hogy könnyebben. Szóval lutri ...
Votiv!
Örülök, hogy jobb kicsit!
Tényleg próbálj többet kimozdulni! Úgyhogy irány azért a babakocsiért Zsancihoz!
Etetőszék: Petra karácsonyra kapta, akkor még csak 6 hós volt, 7 hósan kezdte el aktívan használni (akkor már próbálgatta az egyedül felülést is)
Bogárka (35)