Ada, szerintem ez azert pofatlansag volt az UHosoktol!

Nem akarsz reklamalni? O-o, velem meg mar elszaladt a Reklama Lo, kepzeld ma irtam a kajaszallitoknak, hogy ha szombat delig lehet leadni a hetfoi rendelest, akkor 11.40kor miert nem engedi az online rendszeruk, aztan rajottem, hogy hetfo valami unnepnap es irtam egy masikat, hogy bocs a figyelmetlensegert

Azt meg aruld el, mi a hesszeles, mert evekig torhetem a kobakom...
Jucus, gondolom, hogy marha nehez millio perpetuum mobile gyerkocre figyelni, en valszeg nem is lennek alkalmas ovoneninek (mert egy lusta, elgondolkozo meg elbambulo vagyok), de mikor evekig jartam a tesoimert, ebben a mi exovinkban rengetegszer azt lattam, hogy az ovonenik csak egy kupacban csevegnek az udvar kozepen, a gyerkocok kozben meg homokot szornak egymas szemebe... de biztos vannak szuper helyek is, meg van ket evem, hogy megtalaljam ezeket, illetve a nagyobbik hugim is most jelentkezett ovoneninek, ugyhogy majd oda iratom nyuszit, ahol o lesz, mert mar nagyneninek is kivalo

vagy oda, ahol te vagy

vagy oda, ahol egyik baratom anyukaja

na ez maris harom lehetoseg
Zsanci, en is Pottyos Panni fan

amikor az allatkerti seta utan uzsonnanal megmossak a kiflit

egyebkent meg szabad a gazda, nemtom a talalos kerdeseket (huszi, doci), lokd a megfejtest kerlek.
Oxi, nagyon kivancsiva tettel, majd meseld el Zsancieknak es leirjak a levlistan a sztorit.
Norka azert nem kap listat, mert meg nem volt kepes beszamolni a feloras ripszropszszuleserol? En sajnos nemtok neki kuldeni ilyet
Edi, en nemtom hanyszor oblit a gepem, de mindig ugy mosok (nemcsak gyerkoc cuccait, hanem mindent) hogy bekapcsolom az extraoblites funkciot es a prg legvegen, mikor mar kiszedhetnem a cuccot, meg egy oblitest inditok. Olyan rogeszmes vagyok, mint a mosogatasnal (mindent szazszor eloblitek). Fu, latnad a vizszamlaim! Bar valszeg ha vegre bekotjuk a mosogatogepet, akkor azert javulni fog a helyzet.
Neet, ez a Mattel! Orulet! Bajdovej, lehet, hogy szerencsed lesz es meg marad a koszmokrembol
Votiv, fel a fejjel! Biztos csak atmeneti ez a nyuglodes es nem tart sokaig, de biztos nem olyan, mint nyul volt, mert o el lett rontva anno es az elso ot hoban joforman nem hasznaltuk a kisagyat, se ejjel, se nappal, szoval az mas, nemcsak ebren kellett cipelni, hanem alvas kozben is

Aztan mikor mar aludt a kisagyban, ebren akkor is kellett, mert kesobb mar hamar elunta magat egyedul (agyban is, foldon is barmilyen jatekkal) es szorakoztatni kellett meg nyugosebb is volt a fogak miatt. Nem ertek egyet Gigivel, orulhetsz majd, ha mar maszik! Persze majd menni kell mellette, mert ezer baja eshet, de sokkal kevesbe faraszto, mint cipelni. Ha nincs is kulon gyerkocszoba (meg nalunk sincs), akkor is valahogy ki tudsz alakitani egy kis reszt, ahol nyugodtan gyakorolhat (mi a kanape elott raktuk le a jatszoszonyeget meg egy rakat jatekot es apa pl ha nem rendesen figyel, akkor becsukja a szobaajtot es korbebastyazza a gyerkocot a kanape bazinagy parnaival). Az alvas meg marha fontos, tessek napkozben is, ha ejjel nem sikerult (nekem most szerencsere volt egy 8oras ejszakai meg egy 2oras delutani, de mindjart megyek es huzom megint a lobort, ez a tavaszi faradsag? vagy siman egy hetkoznapi szuloi?

) szal ha nem alszom eleget en is harapos vagyok, es apa van keznel

szal 1. tessek aludni 2. tessek apaval kedves lenni, akkor is, ha o tusko, mert a pasik azt sosem veszik eszre, meg azt sem, hogy valami bajunk van, csak az tunik fel nekik, hogy nem hagyjuk oket nyugodtan aludni, tevezni, olvasni, szgepezni stb. es meg mi vagyunk a mergesek, hat ettol total kiakadnak az ostobak (es lehet, hogy tietekapa talan turelmetlenebb is, mert o mar ezt tobbszor vegigszendvedte, ugyhogy neked kell rugalmasnak lenned) 3. sracot probalhatod kifarasztani, de mar nemtom othost hogy kell, a nyuszi mostmar kifarasztja magat, mert mindenhova elmaszik es mindent megrag meg szetrombol
Ja, atszereltem a racsvedot a kisagy tetejere, mert mar annyira megragta a nyulam (mivel a bunrossz anyaja csak akkor kel fel, ha o mar rendesen sir eshat addigmeg elfoglalja magat a jatekkutyakkal, az agyragassal meg a berantott ruhakkal), hogy valszeg benyelt egy adag faforgacsot is. Eleg hulyen nez ki, de egyelore hasznal. A piros folt meg ott van meg a pocajan, Ha elmegyek ugyeletre, nagyon hulyen fognak ram nezni, hogy ilyen semmiseggel megyek? Csak kedden menjek ezzel a dokihoz?