A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kriszta!
Hát ez tök jó! Kép Mármint, hogy Te is Mályi Kép. Persze elhiszem, hogy felnőtt fejjel ott élni nem lehet túl kellemes, de gyerekként az igazi paradicsom volt nekünk. És akkor még a tó is szuper minőségű volt! Jaj, de szerettem!!! Kép
Na nem offolok itt, le is lépek, itt a Nagyim (Miskolcról) és engem jött ünnepelni vagy mi, úgyhogy megyek is vissza hozzá Kép

Szép hétvégét Mindenkinek!!!

Bogárka (35)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manci!
Küldtem Neked infot a taliról!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Hogy sikerült a bevásárlás? Kép
neet
neet

A szomszéd kislánynak TERHES BARBIJA van!!! Apám, ez a nem piskóta! És kivehetö a gyerek, elforgatható a has, és újból "csini" Barbi lesz. De terhes korában sincs megduzzadva a bokája, nem nö a melle, nem jön semmiféle testnedve... volna még mit csiszolni rajta... Kép
neet
neet

hellóbelló
én tökkész vagyok
ma megin csak 4 órát aludtam
itt a világvége vagy mi
pasimmal folyton öljük egymást
Isti, a drágajógyerek a múlté?
annyit ordít, aztán meg hol a lábát húzkodja fel, hol a kezét tömi a képébe
most akkor a foga jön vagy a hasa fáj? vagy csak mindig kézben akar lenni? tegnap vki azt mondta rá, hogy el van kényeztetve
Moose, Nyulad is folyton rajtad akart lenni, nyugtass meg, hogy ez el fog múlni, plííz

a legrosszabb, hogy nappal alig alszik, délelőtt úgy aludtunk egy fél órát, hogy fejemre raktam a relaxiációs készüléket, gyerek a cicire, és mozdulatlanság
kb 10 perc után lszunnyadt
de ez akkor is nagyon durva

aszondja a term.gyógyász ismerősöm, hogy az a baj, hogy nincs kifárasztva a gyerek
jónak mondja, nincs erőm, hogy sétálni vigyem hordozókendőben...

Zsanci, nagyon jó lenne nekünk az a babakocsi, plíz küldj egy emailt telefonszámról, és hogy hová/mikor mehetek érte és mennyi pízt vigyek.
homeós kivezetőszer MMR-re: a neve MMR Kép Remedia gyártja, adagolás/potencia uúgy mint a HIB-DPT-nél
csak erről azt olvastam, hogy ha durvábbak a tünetek (pl. bepöttyösödik a gyerkőc), óránként is lehet nyomatni, míg lejjebb nem hagy a dolog, akkor csökkenthető az adag

Neet, gratula papinkódnak! Kép ezt is megétük, hogy Neet mágiához nyúl? Kép jól emléxel, utrica urens 5CH, namost ez konkrétan csalánt jelent Kép mikor lesz a nagy tali?

votiv 8)
votiv

Manóka! Szeretettel gratulálok Emmához!
aztán majd osszd meg a többiekkel a villámszülés titkát! Kép sok-sok boldogságot és tejjel (mézzel) folyó kánaánt kívánok nektek!

Ada, Te pedig légy türelmes, már csak órák kérdése! Én is épp így voltam, a telefonnemmeghallós és vásárlásiőrületes közben meg nassolós figurában meg mintha csak magamat látnám! KépKép - csak ez nem múlik el a szüléssel, szegény Julióóó, még nem tudja! Kép

votiv 8)
votiv

Jucus, Te megesett nő KépKép
már másodszor is!
jáccótéri sztori kiborított.
ennek ellenére bevallom, én nagyon rossz kislány voltam, hajhúzós meg verekedős
mikor lementünk a jáccóra, anyám szerint mindenki összepakolt és elindult haza...

Blaye, ez a szúnyogirtás elég dühítő. többet én se tudnék tenni, mint az index, csakhát már ugye megírták...
de azértis marhára irigyellek a kertetekért. még szúnyogokkal együtt is.

votiv 8)
votiv

sziasztok!
ma összefutottunk Neettel a corában, de ne msokat dumcsiztunk, mert éreztem apa penge éles tekintetét a hátamban/fejemben, hogy "nehogy leállj most dumálni, mert a gyerek minnyá sirva fakad, és akkor én is kiakadok...." Szóval bocsi Neet, de a vásárlás nálunk rohanás...Kép
Egyébként Eszti egy csodagyerek, anyukák kedvence, mert olyan édesdeden aludt a hordozóban, hogy csak naaaa!!!!
Ada!
Mi is az a hesszelni???
És, tudod te, merre van a kórház??? Kép Kép
És, a Praxisban szombaton is vannak????
Edömér!
Azt hiszem én irány a mókusok elé, mert SOHA nem lenne türelmem 5x öbliteni, sőőőőőőt ,én csak annyiszor öblitek, ahányszor a mosógép maga csinálja...Kép Hál' Istennek nem allergiásak a mosóporra, de kezd lelkiismeret furdalásom lenni...Hol lehet kapni a mosószódát??? És mennyi ecetet kell beletenni öblitő helyett????
Na, megyek ebédet csinálni-segiteni...
Zsanci (30-3)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votivia!

Rossz gyerekség az egy dolog,de ez más volt.Olyan gonosz,előre kifundált stb...Sokan egyre rámenni az gusztustalan akár milyen bőrszínűekről is van szó.És az intenzitása:nyakfogás,lehúzás...brrr!

Ma beszéltem Oxival.meg akartuk látogatni Pannával de holnapra halasztottuk mert Oxi apa valami meglepit ígért neki és nem akartunk oda pofátlankodniKépOlyan izgis nem?

Juc
20170114224602

Elfelejtettem:HELP!

Valaki át tudná küldeni nekem Norbi-féle Up date listát?Nem lelem és szeretném kipróbálni,hátha nekem is sikerülne mint Beetrixnek a fogyás.Nagyon irígységes vagyok ám rá!

megintJuc
20170114224602

Votiv!
Irok emilt, de aggyyyy még nekem egy napot, amig összeszedek mindent, jó?
Egyébként, elriasztás képp, én olyan 10 k körül gondoltam az árát...Gondold át, hogy igy is teccik e a gép...
Zsanci, a material girl

Kép

ZsanciKép
zsancikant

norbi féle engem is érdekelne. ha megkapod Jucus, tovább passzolod nekem is???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja,passzolnám én,de senkide senki sem küldi!Megnézem mégegyszer a dokumentumok között hátha csak jól elbújt!

Jucus
20170114224602

Zsé!

Megszereztem,küldtem!

Jucus
20170114224602

Danke Jucus!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

jucus,

én is sorban állhatok? norbi féle cucc..... gigi83@galamb.net
Vendég

Jucus!
Én is kérem szééééééééééééééppppppppppppppeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn!
krisztina.buda@freemail.hu
Köszönöm!
k
kriszta13

votiv,

isti már soha nem lesz jóKép apával egyszer megunjátok a marakodást és nyugi leszKép
na jó,ez az ami nálunk van és volt.addig örülj amíg isti nem mászikKép Kép Kép
de majd összehozzuk a fiainkat,hátha kiverekszik magukat és elfáradnak=NYUGI LESZKép
Vendég

MEgyek pakolni!
Azt találtam ki,hogy elrabolom Apát és irány egy előre lefoglalt szállás!
Na most annyiban módosult a dolog ,hogy gyerek Apa kocsiba, cucc hátra és irány az ismeretlen! aztán meg csak találunk valami szobát! Kép
Legyetek jók!

Votiv!
annyit írtam, kérdeztem Tőled. Miért nem válaszolsz?
k
kriszta13

Proone, jók a képek, rég láttam UH-t, és már majdnem el is felejtettem, milyen klassz! Kép
a 3D-sen mi 1x voltnk, semmmidesemmi nem látszott a gyerekből, meg ha látszott is volna, mi úgyse tudtuk volna kisilabizálni, ráadásul ijesztőbb volt, mint egy bolgár gyurmahorror...
szóval én is 2D párti lettem

Dora, Prézli naggyon cukki! tényleg ilyenje volt Strobl tanácsosnak is
Ildi, te is küldj képet Mazsoláról, és akkor valaki ügyesen összekombinálja fotósoppal, és megnézhetjük, milyen lenne a MazsolásPrézli. Avagy PrézlisMazsola.

Zsanci Pöttyös Pannit imádtam én is
a kedvencem volt az "elromlott szerkezet"

votiv 8)
votiv

Visszaértünk uh-ról....csak éppen nem készült uh Kép
3-ra volt időpontunk, 5 percet késtünk, és már senki nem volt ott....Emberileg megértem, merthát szombat du., mindenki menne haza, de nem túl professzionális....
(Ja, csak zárójelben, elkérték a telszámunkat, 1-kor fel is hívtak, hogy 2-re tudnánk e menni, mondtuk, nem érünk oda, jó, akkor maradjon a 3 óra...ezek után, ami előtt bezárták a rendelőt, nem tudtak felhívni ???????????)

Sebaj, megspóroltak nekünk 6 eFt-ot!!!!
Kép
ada007

Zsanc, megegyeztünk. Várom a koordinátákat térben és időben, aztán odateleportálok.

Tudi-fanti rajongó rajtam kívül?

Gigi, drága vagy! Kép

Jucus, azt tuttad, hogy a Bírócicát is a Norbi tanította tornászni? Kép

votiv 8)
votiv

Ada,
azt a 6ruppót Julió odadhatná neked, aszt vegye úgy, mintha elköltöttétek volna... KépKépKép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Erre én is gondoltam, itt lapul a tárcában, jó helyen Kép, de egy ezres már hiánycikk belőle, mert cukiban voltunk, ahol romlott sütit adtak, majd elindultunk egy fagyizóba, ami az orrunk előt zárt be....szerintem péntek 13-át áttették mára ;-)))))
Hazajöttünk, és punnyadunk, meg filmet nézünk inkább Kép
Az biztonságosabbnak tűnik a mai nap után (Vik szerint még szerencse, hogy regge kijutottunk a Szigetre, de csak azért, mert azt nem szokták bezárni Kép)....

Türelmem még van, akkor fog elfogyni, ha be akarnak fektetni, de akkor harapok ám !!!!!!!!
Persze erre nem fog sor kerülni!!!!!!!!!

Julio jól bírja, szegény szüleim viszont már síkidegek, nem monják ugyan, de hallom a fónban
Kép és nem tudom őket megnyugtatni így 250 km-ről, hogy minden oké, meg faszául érzem magam, mert azt hiszik hogy csak nem akarom őket idegesíteni Kép Szegénykéim, szóval rájuk jár a rúd....

de túlélik, sőt lesz egy gyönyörűszép, egészséges unokájuk, mondjuk.....holnap délelőtt ?????

No, menek apihoz....
(Votiv: Pulsatilla? Kedélyjavítónak?)
ada007

Votiv!

De a Bírócica sokkal öregebb mint a Norbi.Akkor hogy is volt ez?3 éves dundi Norbi tanítgatta Bírócica nénit?Képnem tudok vigyorgos szmájlit

KOmolyan:mikor,hol,miért?

KiváncsiJucusaki nem szimpatizál Norbival de kipróbálja módszerét
20170114224602

Ada!

Ez botrány!Mi is odajártunk és pl.ha időre oda értünk akkor is kellett várni pár percet,negyed órát.Nem szép tőlük!

Juc
20170114224602

Norbit neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
ada007

Jucus:
Mondom, emberileg teljesen megértem, nekem sem lenne kedvem szombaton a munkahelyen dekkolni...de nem túl professzionális hozzáállás, igaz mi meg miért késtünk.....Szóval meglepődtünk, ennyi.
ada007

Ada!
norbit miért neeeeeeee????
Ja, és milyen bolt az a Zara? Én már 3 éve nem voltam komoly pláza közelében...Csak a Mom-ba járok, pszeudo-plázázni...De iszonyat jó ott a kávé!!!!
A Praxis igy gáááz, tényleg...pedig tök kedves az uh-s bácsi, biztos vmi családi programja volt. De akkor is...Mi oda járunk gyerekdokihoz, de egyszer voltunk ott uh-n. És olyan fura volt most odavinni az Igort, aki már nem csak a pocakban figyel, hanem aktivan tevékenykedik a való világban...Kép

Votiv!
Para-méterek küldve lesznek, egyébként nem vagyunk tőletek messze... 2 megálló 139-sel, vagy 3 megálló 40-sel. Kifele...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!

Én is :Norbit miért ne?
Ránézésre nem tűnik elvadultnak.Ugy is adaptálom saját magamhoz mert én annyi mindent nem is eszem ami ezen a listán van.Próba cseresznye!

Juc
20170114224602

juc,

nem kaptam még semmitKép Kép Kép nem vagyok ám türelmetlenKép Képcsak nem tudom nem kaptam meg vagy nem is küldtedKép
Vendég

Sziasztok!

Győzzön olvasni az ember... Kép Meg birja kapcsolattal a sok egyedi "szmájlit"...

Zsanci: Mit álmodtál rólam?

Votiv: Istit bevállalom, úgy sincs jobb dolgom, amig te is elrabolod apát egy kicsit. Kép

Még mindig köszi a drukkot. kicsit kivagyok, a szobatársnőmet benntartotték, sárga a ded, ráadásul állitolag hiába volt negativ a streptoja, mégis fertőzött a gyerek, most kapja az injekciókat. Persze a ded nyűgös, ordit, ugy hogy az éjjel aludtam vagy 3 órát, ma még semmit, már alig látok ki a fejemből. sajnos esélyem sincs rá, hogy itt valakinek feltűnik, hogy nem feltétlenül kellene nekünk egy szobábban lenni, mert akárhogy sajnálom a mamát meg a babát, nem tudok segiteni, viszont kikészülök. Az NST-n teljesen bealudtam, a szülésznőre riadtam, ahogy jön levenni a tapikat.

Jucus: Aranyos voltál, hogy jöttél volna, Apa tényleg hozott meglepit (nagyon olvassák a babanetet, nem merem leirni, mi volt), de elmesélem.
azt nem i tudtam, hogy ennyire ráértek a csajjal, holnap laza, kevéslátogatós napom van, ha ráértek, tök jó lenne.

azon gondolkoztam, hogy a társalgóban, vagy valamelyik füvesfás részen gyermekemegőrzőt nyitok a babanetes mamáknak, maig egy kicsit elmennek "lógni" valamerre Kép
orvosi háttér is van, szakmai is, mi kell még Kép én meg legalább elfoglalom magam, és olyan rutinom lesz, hogy ihaj. Kép

Manóka teljesen jól van, ahogy én látom, bár kicsit fáradt. Nem nagyon találkozunk, szerencsére mindig van látogatója Kép

És irigylek mindenkit, aki elutazott. Mi is most akartunk menni még egyszer a Balcsira. na majd augusztusban dedestül Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Szerintem Ada elment szülni...Kép
Na, ki fogad???
Zsanci, a bookmaker

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi!
Akár hiszed, akár nem, azt álmodtam, hogy kórházban vagy...Kép
De a kórház kicsit más volt, volt játszótere, és néztünk egy kislányt, aki iszonyatosan magasra hintázott fel...(majdnem megfordult)
Jucusnak különben ajánlom, hogy inkább hétköznap menjen látogatni, mert akkor sokkal kevesebben vannak...gyakorlatilag nincs senki, mig vasárnap akkora tömegnyomor van, hogy csak na...
Egyébként én is szivesen meglátogatlak, ha épp látogató hiányban szenvedsz, csak mondd meg, hogy mikor (hétköznap délelőtt) és akkor én is beugrom deddel.
Sőt, ha van bőrgyógyászat a Bártfaiban, akkor szinte biztos megyek, mert kell mennem.
Szóval, sok sok erőt neked ott bent, biztos nem lehet könnyű, engem is megviselt, hogy 5-kor volt ébresztő...Kép Manókának még egyszer gratula, sőőőőt, ha Adával összefutsz Kép, akkor neki is!!!
Jucus!
A Bártfaiban a bébi csipő uh hol van??? Ott, ahol mi is voltunk? És uaz nézi meg??? Hogy van ez?
És a Fejér Lipótba tényleg szerdán és csüt-ön lehet menni, délután???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada, Pulsatilla ha sírós hangulatod van. Van?
Na neee....
be hepi!

Jucus, Cica nem tudott tornázni, de jól nézett ki és ismert volt. Kitalálták, hogy kéne neki tornakazettát csinálni. dehát hogy legalább hihetőnek tűnjön, kerestek vkit, hogy tanítsa be a gyakorlatokat Cicának. ekkor találtak egy rendőr századost, aki erobikot oktatott a rendőrtiszi fősulin. 2 hónap alatt megtanította Cicát tornázni.
Majd látva a kazetták sikerét, ő is csinált egyet...
ez a "Norbi-titok" Kép
vagy inkább "Ica-titok?" KépKép

votiv 8)
votiv

ADAAAA!!???

Oxi, lehet, hogy élek az ajánlatoddal! Kép
tarts ki! füldugesz? sedatic PF? (homeós altató)
szólj, ha bármire szükséged van!
pusz

votiv 8)
votiv

Votiv, fel a fejjel. nem biztos, h ez a legjobb a felviditasodra, de most hirtelen nem talaltam mast: http://www.ebaumsworld.com/nipplebaby.html

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

meg meg ez:

Kép

Coolio
recca

Kép

Coolio
recca

Kép

Coolio
recca

Recca!
Nekem nagyon tetszett!!! Kép Mintha csak B-t látnám...
És ez a kép sem rossz...Kép
Votiv!
Milyen érdekes, mostanság én is csak üvöltve tudok beszélgetni apával...Hááát, ezek a hormonok...meg ez a hülye rohanás...
bbbllaaaaaa bla bla...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

bár én a második helyen végzett Szerbiát hirdettem volna ki nyertesnek!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi!

Már régen elküldtem de átdobom megint!

Oxi!

Jövünk!

Zsé!

A csípő UH pontosan a Vahot utcai rendelőben van,ott ahol átmenetileg volt a nőgyógyászat.1 emelet,lifttel szemben,hétfőn délelőtt.Nagyon aranyos doki néni van.Ti miért most mentek?

Fejér Lipotban sz,cs,du.ezt jól tudod.

Bártfaiban van felnőtt bőrgyógyászat,de 2 nappal ezelőtti történet:barátnőmnek meg kellene mutatnia egy bigyót a lábán,hogy bőrgyógyász megmondja a sebésznek,hogy leveheti-e.Sebész lebeszélte bőrgyógyásszal telefonon és oda küldte Timit.Timi oda telefonozott,megmondták,hogy mikor van rendelés.Oda ment és mondták,hogy csak pont ma és kivételenes és soha többet nem fordul elő ...de nincs rendelés.Vissza ment a következő rendelési napon mert az sincs ám minden nap.Kijött aszisztens és ráförmedt,hogy mit keres ott?Mondta,sebészetről jött stb..Orvos is kijött és közölte,hogy időpontra mennek hozzá a betegek és egyáltalán és neki el kell mennie 11-kor.Ez volt 10.15-kor és ketten ültek a váróban.És mind ezt 2 pici gyerekkel csinálta végig a bnőm.Szóval nem nézte meg. Szóval beutaló kell és/vagy időpont!Ez ám ámerika!

Jucus
20170114224602

az a ketrec meg mindig nem eleg humanus... KépKép

Coolio
recca

Benket olyan szinten lefarasztotta a delutani seta (pedig nem is volt hosszu, nem is ertem), h azota csak alszik: megfeledkezve furdesrol meg mindenrol. csak nehogy ejszakai kukorekolas legyen a vege! jaj.

Coolio
recca

Jucus!
Lebeszéltél a bőrgyógyászról...nem fontos...Kép majd megvárom mig lesz autónk,és megmutatom szexárdon...
Bnőm, aki orvos mondta, hogy egy csomószor olyan tirpák módon bántak vele, hogy ha legközelebb megy ,úgy fog bemutatkozni, hogy DR. x.y. vagyok. Pedig undorodik ettől, de mondta, hogy különben szarba sem veszik az embert (tisztelet a kivételnek!!!)...úgy meg a seggét is kinyalják...
Azért most megyünk csipő uh-ra,mert most kaptunk beutalót. Kicsit merevnek érzem a lábikóját, és elég ciki, mert nekem is volt kengyelem...sirnék, ha ő is kapna Kép
Egyébként poci fronton egyre aggasztóbb a helyzet, ma kétszer hányt sugárba...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

bar mar regebben volt tema a gyerek-macska-mit-szol-egymashoz kerdes, de most talaltam meg, ami felremlett bennem akkor: http://www.wimp.com/catslap/
ja, es csak eros idegzetueknek KépKépKép

Coolio
recca

ugy tunik, ebredezik a gyermek, ugyhogy megszabadultok tolem meg a hulyesegeimtol Kép

Coolio
recca

meg ennyit:
Zsanci, nem elkeseredni!!! nem lesz baj a pocival!!!

Coolio
recca

Sziasztok!

Valaki dobjon mar meg egy szoptatos etrend maillel pliz! Kép

Oxi
Szeeegeny Te! Kép Asszem nehez pocakossagra keszultel, csak egeszen maskent...sokat gondolok Rad! Kitartas! Kép

Nalunk ma nyuglodes volt. Apa dolgozott, en meg ket nyugos deddel itthon (gondolom front vagy valami teljesen mas... Kép ) szoval kidolok...olvasni meg mindig nem volt idom, de meg szulestortenet sencs, pedig nem kell hosszut irni...

Norka
norkini

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: