Manokanak hatalmas gratula! Erot, egeszseget stb.

Elsore ilyen pikkpakk volt, nahat! Remelem, ha kijon megtanitja, hogy kell
Neet, koszi a linket, marha jok ezek a regi reklamok
Kisun, akkor majd jol szavadonfoglak. De egyelore meg mindig le vagyok amortizalva (omlik az orrom es tusszogok egesz nap), de a gyerkoc mar jol van, tegnap csak egyszer kellett orrszippantozni, ma meg mar nem is, es hirtelen ot orarol nullara csokkent a nappali alvasigenye, egesz nap rombol es mutogat mindent
Ancsi, nemtom hany ingerem van, de megfigyelem es jol osszeszamolom es akkor majd szolok
Tapasztalt mammmik, ha egy kis piros folt jelenik meg a bebi pocijan, aztan nagyobb lesz, aztan a doki csak azt mondja a telefonba, hogy kenjem be a popsikremmel naponta 4-5x es ha nem javul, talan megnezi, de en koromvirag kremmel kentem ketszer es mintha javult volna de meg megvan es ugyanakkora es mar van az oldalan egy kisebb is, es nemtom leirni milyen, de leginkabb horzsolasra hasonlit, akkor dugjam a doki orra ala, vagy meg varjak nehany napot vagy micsinaljak? Na bocs a szornyu fogalmazasert de en mar nagyon faradt vagyok.
Hu Zsanci, lattam es tokjo a robotgeped! Komolyan hasznalod majd az osszes bizgentyujet? Husdaralot is? Ja, es mi az a burci vagymi, ami sarga meg zold. En komolyan nem tudom. Hm?
Jucus, enis egy szakmai kerdest, ha nem haragszol. Az ocsem anno hazajott az ovibol: mert az udvaron voltak es volt par elmozdithato keriteslec, szoval kiszokott es hazajott. (Ja, egyebkent nem volt tavolsag meg veszelyes utszakasz, mert az ovi mogotti hazsor, de mindegy.) En otthon voltam, beengedtem, aztan kesobb csongeettek az ovonenik, hogy itt van-e, mondtam igen, ugyhogy szepen el is mentek, be se jottek. Kesobb visszamentunk valami cuccaert delutan es az egyik dadus ugy nekunk rontott, hogy "legszivesebben veresre verne a feneket" meg ilyesmi. En nem mondtam semmit, mert csak a tinedzser novere voltam, nem a szuloje, de anyaeknak mondtam, hogy talan inkabb nekik kene reklamalni, hogy nem vigyaznak a gyerekre es nem azt hallgatni, hogy utnek agyon. Mi a velemenyed, mit lehet/erdemes ilyen esetben tenni? Ma mar biztos panaszt tennek, meg akkor is, ha nem a szulo vagyok, azert meg kulon, hogy valamelyik igy viselkedett. Raadasul allitolag korabban is elofordult mar, hogy kisfazonok elhuztak ebbol az ovibol, de azok nem haza mentek, hanem a hajogyari szigetre es rendorokkel kerestek oket. Na jo, meg raerek ezen filozni, de honnan tudom, amikor majd megnezek nehany ovit, hogy melyiket valasszam, hogy itt tenyleg figyelnek-e majd a gyerekre es nyugodtan rajuk bizhatom?