Sziasztok!
Éjszakai nem-alvós ömlesztés:
Oka, hogy nagyobbik fiam lázas, átjött, hogy "Anya, forró vagyok". Kapott csillapítót, most itt durmol az ágyamban, én meg persze nem tudok vissza aludni. Helyette az elmúlt 2 nap termését olvasgattam.
Reagok:
Gigi88
Szép álmokat neked! Tudom, elcsépelt, de próbálj elalvás előtt valami szépre és nyugisra gondolni. Nekem néha bejön.
Maminti81
Üdv közöttünk. Nekem is nagy kedvencem a Négyszögletű kerekerdő.
Neet
Nagy gratula a hátonkúszódhoz!
Greenolive
Nekem mindkettőnél volt légzésfigyelőm, most is lesz. 2 lapja van a miénknek, az egyiket teszem eleinte a gyerekszobába a kiságyba, a másikat a mi ágyunk mellé a mózesbe. Amíg a mózest ki nem növi, úgysem mászik le a kiságybeliről. Utána oda kerül a másik lap is. Így csak a kis központi részét kell ide-oda pakolni, az pedig egyszerű. Ha utazunk valahová, az utazóágyba teszem be a lapokat.
Ha megszólal, zeng az egész lakás. Ne félj attól, hogy nem hallod, vagy nem ébredsz föl rá. Majdnem olyan, mint egy autóriasztó.
Amúgy akit érint, a Madarász utcai kórházban van a tanfolyás, és én úgy emlékszem, ingyenes.
Zanza
Mélykocsit nagyon köszi előre is! email:
csontos.eszter@mail.tvnet.hu Így egyszerűbb lesz részleteket pontosítani.
Bogárka
Nagyon boldog szülinapot neked!
Ancsipancsi
Nekünk 0-10 kg.-s bébihordozónk volt, abba is kellett eleinte fejszűkítő a babáknak, hogy ne lötyögjön a fejük ide-oda benne. El nem tudom képzelni, hogy a 0-18 jó lehetne.
Votiv
Úgy látszik, általános, hogy a doki melletti gyógyszertár tart a leggyakrabban felírt kenőcsökből valamennyit előre bekeverve. Legalábbis nálunk is így van.
Zsancikant
Egész más, amikor annyira sír, hogy nem tud levegőt venni, és egész más, amikor olyan mélyen alszik, hogy azt is elfelejti. Utóbbi esetben tényleg sokszor segít, ha csak felébresztik, előbbiben én hallottam olyan tanácsot, hogy érdemes hideg vízzel lemosni az arcocskáját, vagy ha nagy gáz van, akkor akár betenni a hideg zuhany alá egy pillanatra. Hát, nem tudom, drasztikusnak tűnik. Az arcmosás mindenesetre nekünk normál hisztinél bejön.
Zsombóc
Üdv itt közöttünk!
Recca
Hipp-hipp-hurrá Benkének az anyakönyvhöz.
Moosejaw
Nálunk egészen korán megneveződtek ezek a testrészek (kuki és punci lett), gyakorlatilag együtt a kézzel, lábbal, popsival, köldökkel és többivel. Teljesen természetesen, és nem fölfújva.
Most az volt a legújabb probléma, hogy Andris(5,5 éves) feldolgozta, hogy ha a baba bent van anya hasában, akkor onnan ki is kell jönnie. Ha anya kórházba megy, akkor a doktor bácsi nyilván kivágja onnan. Nagyon fog fájni? Na, én meg mélyen elgondolkoztam, most mi legyen. Megoldás: fiúknak 2 luk (pisi, kaki távozik rajta), lányoknak a kettő között egy harmadik (kicsit nagyobb), azon jön ki a baba. Egyelőre ennyi elég volt neki, megnyugodott.
Beetrix
Fogyáshoz nagy-nagy gratula, Lillának még nagyobb!
Norka
Üdv újra köreinkben. Hiányoztál a csapatból.
Oxi
Kitartást neked odabentre!
Mindenórások
Mars szülni, márcsak azért is, hogy Oxi ne unatkozzon odabent!
Na jó, befejezem a kisregényt, megpróbálok visszaaludni.
Jó éjt nektek:
Murr