A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!
Mi fütyinek hivjuk! Kép
Ami nekem van, azt meg puncinak...Kép (elpirultam szmájli, mert most kiderült, hogy nekem mim van...)
Ezt még néhányszor majd el kell mondanod neki...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi!

Igen! Lehet gépben használni!

Recca!
Köszi! Majd én is valahogy megvariálom a megkötést, hogy jó legyen! Ezek szerint csak kreativitás kérdése!Kép
ildi76

Bogarka, koszi Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok lányok!
Túl vagyunk ezen a fránya oltáson. A szívem majd' meg szakadt, amikor a tű eltünt Grétim combijában. A löttyedt combijában. A dokinő szerint legalábbis az. Most hízókúrán van elvileg Gréti, mert 3 hónaposan még csak 4950 gramm, pedig 3900-cel született. Most minden szopi után még cumisüvegből is bele kéne tukmálnom egy kis mirelit tejet. Errefel mondom neki, hogy milyen kis husis meg hurkás a combja. Erre ő: Igen, de löttyedt. Inkább nem írom le , amit ekkor gondoltam.

Mi nem vettünk utazóágyat, mert csak anyumékhoz megyünk úgy, hogy ott alszunk, viszont oda sűrűn járunk, és így inkább anyukám vett egy használt kiságyat 5 ezerért.

Bogárka, sok boldog szülinapot!
Zsanci, neked is most kívánok, mert 17-én megint Szolnokon leszek, és ott nincs internetto.

Ada! Nyákdugóm kedden távozott, szülés csütörtökön beindult, bébi péntek hajnalban kibújt.

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi, csak arra figyelj, ha gepben hasznalod, h a felso adagoloba teve esetleg osszeall, es ugy nem tul hatekony Kép
talan jobb a dobba, a ruhakra tenni.
de lehet, h csak velem szorakozottKépKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Amíg Picurkó szopizott, megpróbáltam behozni a lemaradásomat, és olvastam.

Minden újat üdvözlök, a szülinaposoknak pedig a fülük érjen bokáigKép

Többek kérdésére:
Igen olvassák a babnetet.

Azért jöhettöünk ilyen hamar haza, mert 96 órát kellett bent maradni, mint bárki másnak.

Neet!
Férjnek drukk.

Votiv, Borri!
Köszi a szopis, és csuklós tippeket.

Votiv!
Hol kell azt az első oltás valamit beszerezni, és leírnád mégegyszer, hogy mi is az tul.kép, mert csak átfutotam, és mire eszméltem, hogy ez tök fontos infó, addigra nem találtam meg megint.

és engem nagyon érdekelne a kézzel fejős módszer
4. napja vagyunk itthon, és napi 250 ml-t fejek, és fagyasztok.

És köszi a híradást is.

NORKÁNAK szívből gratulálok
/mostmár azt is tudom miről beszélekKép/

Kép
Kép
pipocska

Még egy fontos kérdés:

Ez a lebernyeg ami a hasam helyén maradt, kb. mikor tűnik el?

Kép
Kép
pipocska

Ildi, igen. probalgasd, mig ra nem jossz, nektek hogy jo. szerintem ennyit tok meger Kép

Coolio
recca

Pipocs!
Kik olvassák a babanetet? És hogy azonositanak be????????????
És én értettem félre, mert mintha azt olvastam volna, h péterffyben szültél...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pipocska! Nekem az a lebernyeg 2 hét alatt eltünt, viszont a fenekemen és a combomon lerakodott masszív 8 kg háj meg se moccan.
Erre nincs valakinek valami csodaszere?
Zsanci! Nem fogunk össze? Neked is ennyitől kéne megszabadulnod, nem?

KépKép
KépKép
lindicita

Votivia,
én 19 ezerért vettem utazóágyat a dednek a börzén. Újyt. De biztos lesz használtan is, minden van...

Neet,
nekem is az AVentes fagyasztózacsi jött be tejtárolónak, joghurtospohárral is próbálkoztam, de az elolvadt, mire steril lett Kép

Bogárka,
utólag is boldog szülinapot!

Megyek, visszaolvasok, még van 3 oldal, csak mindig minden elfelejtek, mire a végére érek!

Ja, Moose!
Bibibi, itt élek, persze, hogy a bodyk alul patentolósak, csak van olyan ugye, ami a nyakánál is patentos. Na, ha a patent a NYAKÁNÁL oldalt van, az a jó. Amelyiken nincs, az folyton csónaknyakúvá válik a gyerekeimen, pedig nem csapott vállúak Kép.

Pusszantás!
borri

Na,
végire értem.
Ruz, ilyet még én se láttam, de ez is jónak t?nik, mer' nem kell a ded fején áthúzgálni, amit ugye utál.

Zsanci,
én is letepertem sokáig a most 27 hónapost, szívesen megmutatom a talin minednkinek, aztán megyek a mókusok elé. De szegény immáron 3 hete náthás, úgyhogy úgy megszokta, hogy szinte már magának csinálja. Ô kapcsolja be a p. szívót, dugja bele az orrszívó végét, sôt már az orrába is dugta az orrszívó MÁSIK végét... Szegény kis mazochista. (ezt így írják?)

Pipocs!
Hasszorító bugyi! nekem a lebernyeg 4 nap alatt t?nt el!!!
Kapható. Anita kismama fehérnem?bolt, Kékgolyó utca. Drága. 7 ezer körül van, de megéri.

Lindi!
És a dokinéni combja milyen? HOgyaztajókritikusanyukáját! Nem attól lesz egy comb feszes, hogy sokat eszik a tulajdonosa, vagy igen? Talán inkább a mozgástól. De különben is, milyen dolog ez? Úgy fel tudnak húzni az ilyen sztorik!

Na, befogtam.

Bori
borri

most ment el Babarózsa és Emília
ill. mióta elmentek, már elkészítettem az ebédet
aztán sikeresen odaégettem (ma már másodszorra)
és most már rendeltem kaját is, mert nem akarom felgyújtani a lakást

Ildi, a WIW-re küldtem neked meghívót, megkaptad?

Ancsi, Ruz, Moose, és mindenkinek köszi az utazóágytippeket! jelenleg minden kavarog az agyamban
miközben folyton a fehér nadrágomon a combomra cseppentett szójaolajfoltot figyelem
hát ez a baj a távolkeleti konyhával...

votiv 8)
votiv

Lindi, azt a löttyedtseggű büdosdoktornőjét!

Blaye, ez nem is volt olyan vészes szuri, DPT, csak egy combba, na de mi 6 hósan kapjuk a másik felét (a legdurvább HIB-et), ez a mi "egyéni oltási tervünk" Kép

Manóka, ne viccolj, hát mindenki neked drukkol már! rájöttünk hogy Adáék a Guinissbe akarnak bekerülni, nekik meg azért drukkolunk.

Ada, dontvöri, nekem 1 nap híjjján 42. hétre jött Istim. úgyhogy nagyon együttérzek, csak azt mondom, aludj és pihenj, mert talán legközeebb csak 20 év múlva lesz lehetőséged...
na de nem vagy te elszámolva? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Köszönöm! Most néztem! Megkaptam! De én butuska nem nagyon értem mi ez!Kép

Timi ma nagyon nyűgös! Front van?

Ildi
ildi76

Zsanci, nagyon klassz a babajárgány! szted már jó lenne Istinek?
nagykocsijában már szoktam a féligülős pózba felemelni, akkor abbahagyja a nyüszögést
de 2 napja is beszólt vki
hogy micsoda felelőtlen dög vagyok, mert ilyen pici babát még nem szabad ültetni...
pedig egész nap csak az ölemben ülne...
ja és mennyit kóstál?
írj egy tel. számot a malatzka@hotmail.com ra, ok?

votiv 8)
votiv

Manóka,
HAJRÁÁÁÁ természetesen neked is KépKép ez most egy PRIVÁT és CSAK NEKED szóló szurkszurk Kép

Pabe,
én nála szültem Kép ja, és üdv!

Zsombóc,
neked is! milyen volt a szülés? Kinél volt a szülés? Kép

Moose,
nevezzétek csak néven a néven nevezni valót Kép... mondja ezt egy anyuka, aki még a mutogatós korszak előtt van Kép

Votiv,
megkaptam, megyek wiwelni Kép ja, többiek, még én sem tudom, hogy pontosan mi is ez Kép

Neet,
hát pörkölődj!!! Nekem dokibácsi szintén mondta, hogy baba-naptejek allergizálnak, használjak inkább panthenolt, azzal vékonyan kenjem be nyári levegőztetés előtt. Kép de még nem próbáltam, szóval nem tudom, milyen... Dóci meg kreol börűre sikeredett, jelenleg pincében is jobban barnul, mint én Kép

vera
kisün

informatikusnejek!
kérdezzétek meg az uratokat léccilécci!
az öl-PC-m egyszer csak elsötétült - újraindításkor meg a bootolás közben egyszer csak megáll
de a bios még bejön

a boltban azt állítják, winchester-hiba, és rám akarnak sózni egy huszonharmincezer dolláros új vinyót, brühhühüü

ez igaz? és mi lesz a régi vinyán tárolt cuccokkal???? ááááááááááááá

votiv 8)
votiv

Szia Lányok!
Most pár napig read only üzemmódban voltam,de képben vagyok.

Bibibi én holnap találkozom Kisünnel és Dórival megyünk sétizni.Kép

Szeretnék dicsekedni sé szeretném ha büszkék lennétek rám. Az elmúlt 6 hétben 5 kg-től szabadultam meg.Úgyhogy fel vagyok pörögve nagyon. A titkom egyszerű ebéd után nem eszem semmit másnap reggeli+ rengeteg séta Lillával.

Ja és van még valami tegnap előtt este Lilla felhúzta megát a kiskádban és felállt. Szétrobbanok a büszkeségtől!!!!

Bogárka a tali végleges időpntja május 23 vagy 25?

Csak szeretném jelezni, hogy a párom volt tegnap allergológusnál és azt üzente ne tartsuk a gyereket burokban, mert annál nagyobb az esélye, hogy valamire allergiás lesz. Találkozzon csak baktériumokkal.

Szülinaposok. alles Gute zum Geburtstag!!!!!!Kép

40 hetesek mars szülni, már nem bírom ezeket az izgalmakat.

Votiv kitartás, ma nekem is inkább depis napom van.Amit tetőzni fog este egy fogorvosi szeánsz:Kép

Szombaton mi is megyünk a börzére, etetőszék a cél.

Mindenkinek további szép napot!
beetrix

Ildi és mindenki! Kösz a szives fogadtatást Kép Kép Kép

Zsanci, tornára nem jártam. Lehet, hogy most annak iszom a levét, mert maradt rajtam felesleg jócskán Kép

Január 31-én szültem első babámat Balogh dokinál, szülésznöm nem volt. Aki idönkent benezett a nagy forgalomban, asszem a Kecskeméti Vera lehetett. Szüléstörténetet hamarosan produkálok, ígérem.
Folyt. köv. de most sír a ded...
zsombóc

Beetrix!
Gratulálok és minden elismerésem, de hozzá kell tennem, h mazochista vagy. Ebéd utántól én csak úgy bírom ki másnapig, ha a szóban forgó "ebéd" úgy este 9-10 felé van. Kép

Kisün!
Engedélyt köszi, ma ugyan pulóverben, de kint lóbáztam magam a teraszon a napon (Eszter meg a kocsiban, árnyékban).

Helyi jelentés a neet-teleregényböl: apa még nem ért haza!!! Már ott is fogták dolgozni??? De izgi!
Viszont kénytelen voltam ÉN ebédet fözni. Kép Hajjajj, ez most már mindig így lesz???

Pipocs!
Drukkot neked is kössz, remélem, hamarosan folytatódik (ill. lezárul) a stórí.

Votivia, Drága!
Tipikus rendszergazdák réme vagy. Kép "Elnézést, de bekapcsoltam a gépet, erre kiírt valamit, erre lenyomtam az entert és erre elsötétült a kép. Mi lehet a baj? "
Ezt látatlanban senki nem fogja neked megmondani, aki nem telepatikus vagy micsoda. Kép
Valamit azért csak kiír, nem? Nem lehet, h elmozdult valami kábel, vagy egy kártya tönkrement, vagy akármi? Nem biztos, h a vinyó, de ennyi erövel az is lehet.

neet
neet

Votiv

Látod a depis hangulatodat mindjárt feldobjuk, ilyen utazóágytippekkel, meg babakocsival. Kép És különben is Babarózsáék is meglátogattak. Kép Amúgy meg kérd el Neet-től az ostort, neki már úgyse kell, mert felvételről játsza a pattogtatást és neveld meg a párodat! Kép

Én egyébként beszéltem férjecském fejével, aki emiatt elnevezte magát gonosz apukának Kép, és most nagyon odafigyel ránk, hogy este ha hazajön akkor velünk foglalkozzon. Kép Kép

Ha hazajön akkor megkérdezem, a számítógép elsötétülés ügyében.

ruz
ruzicsky

Moose, Borri

Nem tudom, miért nem lehet mindenhol kapni ilyen body-t, szerintem az első időszakban ez a legpraktikusabb, amikor a baba még nem tartja a fejét. Egyébként most eszembe jutott, hogy a Cora-ban is láttam hasonlót.

ruz
ruzicsky

Votiv, csatlakozom Neethez. Es ha nem kuldesz nekem is azonnal olyan titkos mailt arrol a WIWrol, mint a tobbieknek, akkor en annyiradeannyiramegharagszom es nem is fogom neked javasolni, hogy: azt figyeld meg, hogy hol tart a boot, mikor megall, ha van hibauzenet, mi az, ha nincs, akkor meg mit irt ki utoljara a boot soran, mielott bejott a bios. Tenyleg az magatol ugrik be, vagy te csalod elo? Mert ez sem derult ki. Ha tenyleg semmit nem irna ki a kepernyodre, akkor meg csipogna a gep, mint allat. Szoval?

Napozobanda! Most vettem valami 100 faktoros (komoly!) Photoderm MAX tej nevu izet a gyogyszertarban, mert eloszor megkerdeztem a gyogyotaros not, hogy gyerkocokre mi van, es csak a 30-as nivea sprayt mondta, mire beszolt neki egy mogottem allo holgy, hogy van-e 100 faktoros es volt, es azt mondta, hogy neki mindket unokajara azt kenik, es tokjo, ugyhogy azt vettem. (Nem is latszott nagymamanak. Es tok szimpi volt, ha legkozelebb latom, megkerem, hogy legyen az en nyulam nagymamaja is Kép )

HELP! HELP! Ha az embernek kicsit faj a jobb cicije, pedig mar feleve nem szoptat, akkor lehet ketsegbeesni? Vagy csak azert van, mert mostanaban annyit irtatok szopirol? Vagy mert eszembe jutott, milyen szornyu volt, amikor begyulladt? Vagy azert, mert nekem mindig a cicimre megy az idegesseg, nem a gyomromra? Vagy kerdezzem meg a nodokit es ne itt parazzak?
moosejaw

Manoka !

Már szülsz ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Hello!

Votiv: elszámolást nem tudom, de a ciklusom 30-40 nap közt minden volt régebben, aztán fogigátlóval beállt, utána meg felborult, szóval minden lehet...

Amúgy hogyan szoktak indítani? tudtok erről valamit?

Ruz: ügyesen helyre tetted a papit Kép

Zsanci: ugye már nem depizel!

Beetrix: gratula a -5 kg-hoz, no meg Lilla felkapaszkodása is tüneményes élmény lehetett ám!!!

Csajok, azt hiszem, Nekünk így ugrott a tali....KisBotrány legjobb esetben is csak két hetes lesz, igaz én bátor vagyok...de így ótó nélkül nem hiszem, hogy bevállaljuk Kép
ada007

Votiv

Most olvasom a szakkönyvben, hogy a sportkocsi 4-5 hónapos kortól félig fekvő, 8-9 hónapos kortól ülő helyzetben használható. Kép

ruz
ruzicsky

Moos:
nálunk tiszta pucérkodós volt mindig is a család, még kisiskolás korunkban is fürödtünk együtt a szüleinkkel....nekem ez jön be, tehát apáról le a fürdőgatyát és tessék csak nyugodtan néven nevezni a dolgokat: kuku, fütyi, lógattyú, pöszörő, stb....

SZERINTEM

Ja, és nem lettem perverz és az öcsém sem lett szatír az ilyetén módon megvalósított neveléstől...

(Votiv, Moos, Ruz + még aki túlhordta: Titeket befektettek?????? Mikor????)
ada007

Es a bolcsode mellett setaztunk el, es mindig odajonnek a kisgyerkocok a keriteshez es koszonnek, hogy szia, meg van hogy fogjak ket kezzel es ott lognak egy csomot. En nem akarom, hogy a nyuszim ilyen elhanyagolt bolcsodes legyen, aki egesz nap a keritesbe kapaszkodik az udvaron es minden idegennek meg gyerekrablonak meg bunozonek koszon meg mosolyog rajuk. Kép Sot, ovodaba meg iskolaba se engedem, lehet magantanulo, vagy iskolaba csak akkor, ha en is ott lehetek vele, hogy lassam, hogy semmi baja nem lesz, bar a tobbiek akkor biztos kirohognek. De ha lenne valami lathatatlanna tevo italom, akkor azt felhorpinthetnem es akkor tudnek ra vigyazni, mert azert mert nem latnanak, meg be tudnek mosni annak, aki belekot a nyulba... na tul sok "Sabrina, a tiniboszorkany"t neztem, vagy ilyesmi, mi? Kép De azert hazahozhatom az osszes elhanyagolt bolcsodest? Meg azokat a gyerkocoket, akik csecsemootthonokban laknak? Regebben minden kutyat, cicat meg egyeb allatot akartam hazacipelni, par honapja meg legszivesebebn egy csomo gyereket orokbefogadnek. Ez elmulik? Ha nagyobb lesz a nyul? Vagy szokjak hozza?

Ja, es nemer Kisun, hogy a Lillaekkal setazol, velunk meg nem! Csak azert mert sokkal messzebb lakunk! Mindjart rad is megharagszom es akkor nem fog a nyul Docira mutogatni a pikniken, majd jol meglatod! Kép Kép

Jaja, es ma meg az tortent, hogy ejjel a macska tonkrevagta az egyik szamitogepet (raugrott es az fejjel lefele lezuhant a foldre kb egy meter magasbol es egy csomo ize kilogott belole: dvdrom, kabelek, meg muanyagszilankok hevertek mellette), ugyhogy apa total kiakadt a macskara. Nemtom most mi az emlos statuszta, de mar eleg sok van a rovasan, ugyhogy lehet, hogy vissza kell majd koltoznie anyamekhoz Kép
moosejaw

Sziasztok!

Ma jottunk haza a korhazbol! Kép Koszonjuk a rengeteg gratulat! Velunk minden ok!

Oxit nem engedik haza 7vegere sem Kép Kép Oxi, ha olvasol, ne hari a nagy rohanasban nem volt mar idom benezni hozzad,de EZER PUSSZ es kitartas!
Most megyek mert ebred a prüntyő!
Mindenorasoknak DRUKK, es sok erot!

Norka es PanniCsaj
norkini

Ada, en 18.ara voltam kiirva (de ez a 28 napos nocikre szamolas szerint volt es en is inkabb 35 napos voltam, szoval igy mar nem is nevezhetjuk tulhordasnak) es 26an szuletett a nyul. Egyebkent meg ugy volt, hogy 28.an mutatja be a dokineni a helyettes dokijat, mert 30.a utan ment szabira, tehat egyaltalan nem volt szo meg befektetesrol, de en marhaul feltem tole. Magyaraztam a csajnak, hogy ha a mi dokinkkal akar szuletni, akkor csipkedje magat.
moosejaw

Szia Norka!

De jó Nektek!!!!!!

Oxinak pedig részvétem, megyek holnap uh-ra, meglátogatom.
ada007

Moos:
lehet, hogy a kisdedek ilyen hűséges típusok, nekem dokinéni szombat déltől van...(múlt pénteken ment el)
Kép
ada007

Kisün!
De jó, végre valaki!
Én most kezdtem hozzá járni a 12. héttőlvalaki ajánlásával, de még ő sem szült nála. Szimpatikus a doki, nagyon megnyugtató a hangja. Te mikor szültél nála? A MOM parkba jártál hozzá terhesgondozásra? Nekem most úgy tünik, hogy nagyon sok páciense van, és egy kicsit le van strapálva.
Megírnád a véleményed róla?
Köszi!!!!! (jöhet privátba is)

29+0
pabe

Moose, drága, már vagy két óóórája átküldtem a meghívót! Kép

cserébe: Boot megáll a kezdőlap (Fujutsu blabla) után, hibaüzenet nincs,
egy "alsó szünet" villog a képernyő felső sarkától kicsit lejjebb és kicsit beljebb
Bios magától nemjön be, csak ha bejön a kezdőlap, és felajánlja az opciókat, és megnyomom az F2-t

ha már ezen túlléptem (exit saving changes - persze nem buzeráltam semmit, bizisten) akkor se megy, csak bejön az ugráló vonalka, és ha sok billenytűt nyomok idegességemben, akkor sípol is.

bevallom, hogy tegnap már hülyéskedett, de azt hittem csak az egerével van baj

1000 medve, hogy szétoffolom a topikot

votiv 8)
votiv

Ada ! Nekem plusz 8-10 napnál kellett volna befeküdnöm . De szerintem ez is dokifüggő !

Kép
Kép
greenolive

Ruzi, dánke, te olyan kedves vagy, hogy mindig megvigasztalsz! Kép

Beetrix, neked is köszi! nagyon együttérzek fogdoki ügyben, bár az enyém tündéri, alig bírom kitátani a számat, annyit röhögtet, és ez valamit javít azon, hogy ott vagyok és a fúróval hadonász...
a fogyáshoz gratulálok! szoptatós mama lévén nekem még tilos, pedig rajtam még minima 8 kilócska lóg itt-ott

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Beért a laptop, tanulom a használatát, a GPRS "hasit" Kép

Mijaza Wiw? Nemértem Kép Lehet, hogy csak nagyon siettem...

Oxiapa minden nap itt van és minden nap hozza nekem a finomabbnál finomabb kajcsikat, de már nem nagyon van étvágyam, ez az egész napos pihi kikészit.
Norka ma ment haza, szerintem lassan majd bejelentkezik. Kép

Ma megvolt a nagyonnagyvizitem, a prof megvizsgált Kép Nem nagyon szerettem érte. Persz nem engednek haza, természetesen megint beparáztattak, hogy kisebb a ded az átlagosnál. viszont a flow, meg a CTG normális, azt mondták nem kell mindenkinek 4 kilós gyerek. Kicsit azért aggódom, mert egész eddig mindig nagyobb volt, most kisebb, nehogy nagyon lemaradjon... Mondjuk elmúlt 2,5 kiló, nagy baj már nem lesz. Beékelődött szépen.

Azért elég depi vagyok, hogy nem engednek haza, csatlakozom Votivhoz...

Nah, ennyit az Oxihiradóról, bocs, hogy mindenkit terhelek magammal, de olyan jó néha kicsit panaszkodni. Kép

Pusza mindenkinek! Mindenórások, Norka otthon, jöhet a váltás Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Kedves Naplóm!
Apa még mindig nem ért haza az interjúból...
...viszont már telefonált, hogy hazafelé lerobbant a kocsi, szerelö és/vagy békávé.
neet, az abszolútOFF
neet

Ada: épp ma beszéltem egy csajjal, akit inditottak, elmesélem holnap, ha érdekel!

Norka: Gondoltam, hogy ilyesmi lehetett, no problem Kép Pusza a kismacskának! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka boldog szülinapot!

Mindenórásak most már szüléstörténeteket szeretnénk olvasni.Kép

A WIW mire jó?
zanza

Annnyira önzö vagyok, hogy már nekem esik rosszul. Itt fárasztok mindenkit a gyerköc oltásával (vigyorog, semmi baja, mintha nem is kapott volna 2t, söt, egyet sem) meg apa karrierjével, közben egyre-másra izgi dolgok történtek.

Szóval:
NORKA: éljen éljen éljen! Welcome at home!!! Puszi a csajoknak! Mikor mehetünk látogatni? Ma este? Kép Talira nem jössz, természetes, 2 hetes sköccel ne viccelj! Majd iszunk az egészségetekre! Pl bubimentes vizet. Kép

Ada!
Ne add fel, repülö még nem maradt fent, baba még nem maradt bent.. ugye Votiv? Kép

Oxi!
Élvezd ki, h nem kell mosogatnod, se takarítnod, és nem kell a hülye TV-t nézned. Aludj, egyél egész nap, és koncentrálj a picire! Kép

Pabe!
Neked is csak bö 10 hét? Lassan kezdhetünk izgulni. Kép Úgy rohan az idö!!!

100 faktor? Ez vicc? Ne má! Akkor inkább egy póló, vagy a pince. Vagy ti TÉNYLEG nem akartok napozni? Létezik ilyen? Kép

Befektetés: sokmindenen függ, de leginkább a baba-mama állapotától. Ha nincs gáz (tiszta a víz, jók a szívhangok, vérnyomi, stb), nem fektetnek be, csak a 41.végén, 42.-en esetleg.
Megindítás: amelyik napra ígérik (ha x.ig nem indul el, megindítjuk), a baba percre pontosan kopogtat, higgyetek ebben mindenpercesek!

neet
neet

Emlékeztek még arra a képre amin a kisbaba a dinnyét eszi? A nővérpultban lévő számítógépnek ez a háttérképe... Kép Kép Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Emlékeztek még arra a képre amin a kisbaba a dinnyét eszi? A n?vérpultban lév? számítógépnek ez a háttérképe... Kép Kép Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Ez igen! Ráérsz nézelödni, látom, feltaláltad magad. Kép
Ha unatkozol (khm...), nézegesd ezt: www.vicclap.hu ezen belül pedig a képeket, vannak nagyon jók is köztük. Kép Bájdövéj, nonstop tudsz netelni? Mert akkor fel a csetre, azt hadd szóljon. Kép
neet
neet

Amikor még az 5ös volt a durva, és a 3as a normál... :

neetKép
neet

HAZJÖTT!neet
neet

Neet!

Hát igen, nem semmi! Van egy kis különbség a faktorszámok között!
Neet! Egyébként ha chat-elsz is ugyanaz a neved?
Neet! Mostmár mindig többször foglak megszólítani, mert múltkor láttam, hogy tetszett! JÓ?Kép

Nekem meg pont elment a párom!Kép
Szóval unatkozom!
ildi76

Oxi!
Írtam SMS-t, válaszolj, ha megkaptad, köszi.

Lindi és II. kerület környékén lakók!
Az index írta, hogy valamilyen rákkeltő (kisgyerekkori leukémiát okozó) szerrel irtották a szúnyogokat a II. kerületben és ez ellen tiltakozott a Levegő Munkacsoport. Érdeklődtünk az ügyről, azt tudtuk meg, hogy holnap már lehet menni sétálni utcára, és így egyszer még nem durva, csak azt kellene elérni, hogy tiltsák be az ilyen szerek használatát. Úgyhogy én most itt, a nyilvánosság előtt tiltakozom a diklórfoszt (ha jól írom) használata ellen!!! (Remélem, ezt nemcsak a Szt Imrében, hanem a Környvédelmi Minisztériumban is olvassák.)

Mindenórások!
Akinek hosszabb a ciklusa, annak szinte tuti, hogy rosszul van kiszámolva az időpont. Nekem is a kiírt időponthoz képest egy héttel később érkezett, de a csecsemősök azt mondták, hogy a bőre alapján pont 40. hétre született. Vagyis a babák tényleg akkor érkeznek, amikor nekik a legjobb.
blaye

Adácska!

mikor eltelt nálam a 41. hét, a dokim elkezdte újraszámolni a kiírást Kép
persze sose volt 28 napos ciklusom, ez hozzá tehetett még pár napot

aztán az így újraszámolt időponttól számított betöltött 41. héten kellett befeküdnöm, addig elég volt, ha 2-3 naponta jártam a vizsgálatokra

még ekkor se lett volna indítás feltétlenül, mert volt elég magzatvíz, a méhlepény nem öregedett veszélyesen, szóval nem volt jele, hogy gond lenne, sőt, fájásaim is voltak, csak épp gyengécskék...

dec. 9. csüt. este befeküdtem, hogy gratulálhassak Neetnek Esztijéhez, akit szülőszobából kifelé tolat már meg is csodálhattam, mikor ott nst-ztem mellettük Kép
ettől úgy látszott, Isti is belelkesült, mert ezen az nst-n volt is egy kis összehúzódás, még ha csak 15-perces rendszerességgel is...

aztán még ott virgonckodtam Neetnél, majd a szobatársnőmet betolták szülés után, és dumáztunk, meg ilyesmi, lefeküdtem, és már csak félálomban aludtam végig az éjszakát, a kis fájáskáimtól, és közben egyszerre izgultam és örültem, hogy "EZ már AZ" Kép

reggel uh, nst - már vagy 10 percesek voltak a kontrakciók!
a reggeli viziten kellett volna a profnak eldöntenie, hogy indítsanak-e
(ez első körben "oxitocint-teszt", azaz infúzió, második körben vmi zselé, amit a méhszájra tesznek - a szobatársamnak ezt adták, hát az én vajúdásom az övéjéhez képest túró volt, ő meg se bírt mozdulni, úgy vitte be a szülésznője a sz.szobába.. pár óra alatt megszült, és állatira szétrepedt, úgy jött a baba, hogy a dokija a gátmetszésről is lemaradt...)
no de mikor a vizit jött, én még az uh-n voltam... Kép
folyt. köv.

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: