A társaságigényléssel nem vagy egyedül, végülis társas lények vagyunk, vagy mi?
Myra
Nagyon édes Lilla, és tényleg élvezheti Visegrádot!
Csípőszűrés: Korit is mindig megnézi a doki, de azt mondta, ehhez az ortopédus 100-szor jobban ért. Kellett menni 6 hetesen, és majd 4 hónaposan is. Amúgy Kori bal lába kicsit kötött (mondta az ortopédus) és tornáztatni kell, de nagyon utálja és sír is. Lehet, hogy rosszat teszek, de nem csinálom túl sűrűn (minden pelusozásnál kellene).
Miért nem próbáltok úszásra járni? Mi most megyünk a 3 hónapos szurira és rákérdezek a dokinál, hogy mehetünk-e? De gyanítom, hogy nem, túl érzékeny bőre van Korinak. Talán már a gombája is elmúlt teljesen.
Igen a lényegre tapintottál! Márc. 31-én megszűnt az ingyenesség, utána visszafogottabban csináltam, de így is elég sok lett a számlánk! A freestartot is kipróbáltuk, mert jóval olcsóbb, mint ez a matáv nyilt Internet, de vagy valami beállítási hiba miatt vagy nem tudom miért, de kétszer, majdnem háromszor lassabb, tehát nem éri meg. A szomszédba talán bevezetik hamarosan a netet és ha sikerül, akkor ruterrel vagy mivel lesz korlátlan netünk.
Laga
Pocakvisszahúzódás: annál nem nagyobb, mint volt, sőt. Cas a csíkok nekem is maradtak, bár tényleg egyre szebb, de eltűnni nem fog.
Viki
Félre értésben vagy! Nem ez a topic fog kihalni, hanem a nem babás, vagyis sima!
Szilvi
Torna, én a kórházba jártam Anikóhoz. Jó volt! Amúgy a kerületi művházba szombatonként van kismama torna. A csajnál (aki védőnő és gyógytornász) kedden és csütörtökön de. van baba-mama torna is. Sajnos csak 1-szer voltam, mert Kori végigrókázta a tornát, meg rohannom kellett haza, a tejtestvérnek átadni a tejcit. Szóval kocsi nélkül nagyon macera, ezért nem járok.
Cas
Kori is kaja után a legboldogabb és legmosolygósabb!
Korinak is kicsit koszmós a feje, és külön csináltatott krémet kapott, amit fürdés előtt 2-3 órával a fejére kell kenni.
A foltokra én is vanish szappant használok, előtte bedörzsölöm és kész.
Nem is hívtál. Amúgy a gép okés, ez az új modem nem ér semmit! Egyszer tudok kapcsolódni, utána pedig ha újra szeretnék, akkor újra kell indítani a gépet, marha jó!
Mucus
Köszi érdeklődésed. Tényleg még olvasni sincs időm. Már most is fent van Kori, már itt is van a kezembe.
Cory
Fiúkról a kép: nagyon édik!
Kori mostanában nagyon sokat bukizik, de azt mondják addig nem gond, amíg szépen gyarapszik. Jövő héten megyünk mérlegelésre.

Dehát valamikor az itthoni dolgokat is muszáj megcsinálnom. Az bitos, hogy Karácsonyra alvást kérek!