A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Még adok magamnak néhány hetet, és ha újra megjön, akkor én is feliratkozom a LISTÁ-ra, így csupa nagy betûvel. Addig pedig még reménykedem. Többször írtatok már ovulációs tesztekrõl, de nem tudom, hogy pontosan mi a nevük, hogy mûködnek stb. Szóval, ha tudtok, válaszoljatok. Egyébként még mindig érdekelne, hogy ki jár közületek még a SOTE I. ARO-ra.

Más: Ma voltam életemben elõször testmasszörnél. Na nem kell semmi rosszra gondolni!!!!! Mindenesetre egy teljes órán át masszírozott, fõleg a hátamat és a nyakamat, ami más kezdett néha fájni. Ha érdekel valakit a cím, szívesen megadom, mert nagyon olcsó (1 óra 1000Ft)

Edinának sok gratula a többieknek puszi

Másikviki
másikviki (m&aacut

Doris,

Nagyon sajnalom. Ugy utalom az endometriozist. Alattomos egy dolog. Szerintem gyozd meg az orvosodat a laparrol. Akkor mindent tisztan lat, es le is tudja venni a cisztakat es meg tudja nyitni az egyeb esetleges elzarodasokat. (Tudom, sokat ismetelgetem magam, de tenyleg csak jot akarok)

Cipomama
Cipomama

Melinda!
Abszolut laikusként, szerintem a peteérésed a 17-ik napon lehetett. (Pár óra ide-oda, de akörül). Nagyon nem értek a dologhoz, de az, hogy az OVI jelzö pozitivat mutatott, és utána már nem csökkent a höd (igaz, rögtön nem is emlekedett sokat, de ez szerintem nem törvényszerü mindenkinél), szerintem erre utal. Tényleg jó a kétnaponta akció pozitiv OVI. jelzés után is!! Szerintem holnapra még magasabb lesz a höd, meg sem áll a 37,0-ig!KépKép Nagyon szurkolok!!!

Edina, de igen is, itt is könyörögni kell.. Szerencse,hogy sikerült egy kivételes dokit találnunk (mégegyszer köszi ÁGI!!Kép), aki alaposabb az átlagnál, igy két-három hét mulva mehetünk ultrahangra. Egyébként kb. csak a 18-ik hét környékén mehetnénk...(Én a Serophen okozta iker lehetöség miatt kértem,hogy nézzék meg korábban a pocaklakót). Szóval én nem panaszkodhatom, de itt a nagy átlag nem ez, éppen ,hogy csak foglalkoznak a kismamákkal.

Na, mára ennyit tölem, sziasztok!
Barbi
Barbi

Barbi
Koszonom neked is hogy valaszoltal Kép.....jo lenne ha tenyleg akkor lenne mivel elotte ot napig eheztunk Kép...bar minden lehet....
A Serophene okozhat ikerterhesseget?

Ma megint 36.9 lett...azt hiszem megbolundulok Kép

Edina
Orvosokkal nem nagyon talalkoztam, viszont a baratnoim meseltek, hogy sok helyutt lerazzak az embert. (Sok a paciens). Na meg hat honapos probalkozassal a hatad mogott szoba sem allnak veled (minimum egy ev kell).
Ugy hallottam keves JO Orvos van errefele, a magyar orvosok szakkepzettebbek. Viszont a technicai hatter, a korulmenyek messzemenoen emberibbek mint Otthon.
A szulesnel ugy bannak veled mint egy porcelanbabaval...lesik minden mozdulatod ohajod...egyik ismerosom azt meselte hogy miutan megszult a noverek olelgettek, kenyeztettek Kép

Egyszer az itteni gyogyszertarba rakerdeztem a GYNEVAC-ra, mondtam nekik hogy magyar produktum. Teljesen segitokeszek voltak, korul ugraltak felhivtak telefonon a nemzetkozi gyogyszertarat, az internetes adatbazist is megneztek. A vegen mar En ereztem magam kellemetlenul Kép...raadasul ugy hittem hogy majd az egesz ugyet egy Nemet felsobseges nemmel el fogjak intezni.... miszerint, mit kepzel maga nem foglalkozunk mi holmi Magyar termekekkel. Kép
Melinda

Kriszti
Elmondtad mar a ferjednek?

Pusz Melinda
Melinda

LoraKép
Sajnos hiaba akciozunk mert az innyekciok miatt nem tudtam teherbe esni. Azt remeltem, hogy az endomat osszezsugoritotta az innyekcio kura de sajnos nem igy tortent. Egy kicsit mintha nott volna es mar faj is. Most gyogyikat szedek, mert nem tudok menstrualni es gyogyszeresen kell rajta segiteni... Addig meg persze teherbe sem tudok esni. A fogmutet miatt decemberben ill.januarban tenyleg nem probalkozhattunk volna, hisz rengeteget rontgeneztek es egy csomo antibiotikumot is be kellett szednem. Ettol fuggetlenul sem tudtam volna teherbe esni. Egyebkent engem rendszeresen neznek huvelyi UH-on. Most fajt eloszor mert valoszinuleg hegesedig az endom. Te szoltal a dokinak, hogy valami faj? Ugy tudom normal allapotban nem fajhat.
CipomamaKép
En is gyulolom az endot es haragszom, hogy hiaba valo volt ez a fel ev szenvedes. Fel evig leepitettek a nyalkahartyamat most meg gyogyszeresen kell visszaepiteni. Hiaba kertem laparoszkopiat. Azt mondta az orvosom, hogy varjuk meg amig normalizalodik a ciklusom hisz a szervezetemnek is szuksege van pihenesre. Aztan ha lesznek normalis ciklusaim, akkor 3 honap probalkozas utan csinal lapart. Hat ennyi... Le vagyok torve mert ez nagyon nagy csalodast okozott.... De ujra fel kell allnom es bizni abban, hogy fel ev mulva talan sikerul.... Veled mi ujsag van? Cipocska hogy van? Irjak maganban is vagy jobb Neked itt?

Puszi: Doris
doris

Masikviki!

Engem erdekelne a cime es a telszama. Megirnad egy e-mailben?
kamilla25@freemail.hu
Letezik LH ovulacios teszt,de sajna nagyon draga (5db 5000 ft) Kép ez vizelettel mukodik, ugy nez ki mint egy terhessegi teszt.Szoktunk meg irni a PG53 mikroszkoprol is, az van meg rairva,hogy "fertility tester", ez a nyalbol mutatja ki az osztogen tartalmat a termekeny napokon, en ezt vettem meg mert joval olcsobb (900ft), es tobbszor felhasznalhato, szemben az LH teszttel.

kamilla
kamilla

osztogen= ösztrogén Kép
bocs, félreírtam....
kamilla

Lora!

Nekem semmi szervi bajom nem indokolta (nincs is), de nekem is idönként fájt a hüvelyi UH. Azért, mert ilyenkor mindig jobban igyekezett megnézni, vagy keresett valamit. Gondolom egy kicsit "beljebb" tolta, meg forgatta, és a méhszájam fájt töle. Nem törvényszerü, hogy fájjon.
Most babásan is csinált hüvelyi UH-t, de most mindig nagyon vigyázott.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok lányok!

Ancsikám, Krisztinka!! Annyira örülök!! Kép Küldtem éjjeli sms-t is, remélem nem ébredtetek fel Kép

Kicsit leveszem a szemem rólatok és lámcsak... Kép

Orsoly, ne depizz, kérlek, vagy ha igen, hívj fel. Kép

Talira megyek, persze, csak mostanában annyira fáradt és túlterhelt vagyok Kép Apa svájcban, rám marad minden, már nem nagyon bírom Kép

Gyerek persze nincs, mitöl is lenne. Kéne egy "B" terv apa mellé, ha sose ér rá Kép Kép Csak vicceltem Kép

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Doris, meglátod hamar eltelik ez a fél év! Itt vagyunk mi egymásnak, meg folyamatosan foglalkoznak veletek. Hamarabb megy az idõ ilyenkor.

Beszti, igazad lehet. Biztos feszült is voltam, nekem most csináltak elõször. Nem folyamatosan fájt, csak egy-egy mozdulatnál. Tudtam, hogy lesz uh, és nem mertem elmenni pisilni. Hát, jobb lett volna :-) Emiatt sem tudtam úgy lazítani. Azt hiszem legközelebb jobb lesz.

Jó hétvégét mindenkinek
Lora

Sziasztok!

Lora!
Köszi, most már ok. És tök jó KépKépKép

Pusssz!

Kata
Kata007

Sziasztok,

találtam egy érdekes cikket a nõi hormonokról, nézzétek meg:
[url=http://www.bura.hu/cikk.php?cikk=154" TARGET="_top]http://www.bura.hu/cikk.php?cikk=154[/url]
Lora

Kata, örülök hogy tetszett.
Lora

Sziasztok lányok!Kép

Jelentem nem vesztem el, de szerdától otthon lógattam a lábam, így a dokihoz is eljutottamKép

A helyzet a következõ:
A doki nagyon cuki volt, úgy megörült a pozitív tesztemnek, hogy alig akarta elhinni, hogy magas prolaktin mellett lettem terhesKép
Csináltatott még egy menotesztet. PozitívKép

UH-n viszont csak egy makulányi kis szederkét látott, 5 mm-es volt az egész petezsák, benne a Babóci kb. 2 mm.Kép
Azt mondta, hogy 10 mm alatt nem adhatnak ki "igazolványt" a terhességrõl, ezért a héten szerdán megint megyek hozzá.
Azt mondta, hogy alig 1-2 hete foganhatott, azért ilyen pici.

Szóval szerdán megint megyek, remélem már sokkal nagyobbKépKép

A tüneteim még mindig nem indultak be igazán, a cicijeim továbbra is szétdurranás határán, és esténként émelygek, forog a gyomrom...brr...DE OLYAN JÓÓÓÓKép
A hõm kb. 20 napja 37,1-37,2 KépKép

Doris!
Látom Téged fogbabrálni akarnak...Kép Nem valami kellemes...

Pusszantás mindenkinek,

AncsiKép
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Megjöttem nem vesztem el csak haza kellett utaznom egy hétre mert az apukám nagyon beteg és lehet hogy már többé nemlátom sajnos.

Ancsi!
GRATULÁLOK!!!!
Annyira örülök nektek hogy végre sikerült kérlek vigyázz magatokra.

MJ !

A párommal még mindíg az a helyzet ami volt.Azthiszem ha véletlenül nem csúszik be egy baba akkor soha nemleszek anyuka SAJNOS.
Húzzon bele mindenki mert én érzem hogy mindenkinek sikerülni fog hamarosan megpocakosodni.

Pusz Mindenkinek Alice
Alice

AliceKép
De jó, hogy jelentkeztélKép Légyszi küld el nekem az e-mail címedet, mert nem tudlak felvenni a talis-listára. A nevemre kattintva láthatod a címemKép Úgy sajnálom, hogy a Párod elképzelése mit sem változott.... Azért van rá esély, hogy meg fogja gondolni Magát? Apukádnak minden jót!
AncsikaKép
Úgy örülök NektekKép A fogmûtétem sajna elmaradt, febr.06.-án már biztosan megmûti.
LoraKép
Az baj, hogy nem pisiltél az UH elött, mert ilyenkor jobban feszül minden. Õszintén szólva nagyon csalódott vagyok, hogy nem csinálják meg a laparoszkópiát. Azt reméltem már most mindenre fény derülhet. A gyógyszerektõl meg olyan hányingerem van és ég a gyomrom.. Na mindegy, nem panaszkodom lesz ez még jobb isKép Neked mi lett az UH eredménye?

doris

Jo reggeltKépKép

Szija AncsuriKép
Orulok,hogy jol vagyKépVigyazz!!KépKép

Melinda

El mondtam,nagyon buszkeKép

Doris
En nem is hallottam meg,hoyg az endo faj is!Gorcsol vagy hogyan faj?

Orsoly
Ne szomizz lecciKépKépa talin majd dumcsizunk es felviditlak!Oksi??!!Kép

cupp Krisztinka
kriszti

Orsoly!
Sikerült Oradexont szerezned?

Ancsi!
Örülök, hogy minden rendben veletek. Vigyázz magatokra!
És ne tûnj el szó nélkül napokra, mert halálra aggódtuk magunkat.

Puszi, Edi
Edi

Sziasztok Lányok!
Az ovim még mindig várat magára! Kép

Itt a mai lista, amit most ezen a héten Edelweisstöl átvettem. Bocs ha valami nem fog stimmelni, kérlek szóljatok. Na, remélem sikerül betennem:

Kisvuk 4c 59 cn Svájc 27 év
Doris 10c 48 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 45 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 45 cn Adács 27 év
Gabó 31c 43 cn Miskolc 27 év
Mamacs 13c 27 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 26 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 25 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 25 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 23 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 23 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 22 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 20 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 19 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Indigo 3c 16 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 13 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 12 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 11 cn Budapest 27 év
Lora 16c 10 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 8 cn Budapest 30 év
Klari 9c 7 cn Budapest 31 év
Sien 17c 4 cn Budapest 29 év
Edi 11c 4 cn Maglód 33 év
Timea 3c 4 cn Miskolc 29 év

Üdv,
Moni
mj

HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!!!!!!!!!!
Ez nem jött össze. Pedig úgy csináltam ahogy Edelweiss mondta. Na mindegy, mostmár így marad. Majd Edelweiss javítja tökéletesre jövö hétfön, ha megérkezik. Mindenesetre a lényeget látni lehet KépKép
Moni
mj

Kriszti!

Az endo fájhat is?

Menzeszkor iszonyatosan tud fájni én már csak tudom.
Van akinél nem produkál tüneteket.

Caldea
caldea

Alice!
KöszönömKép Neked is nagyon szorítokKép

Krisztinka!
Üdv Neked isKép A picurod hány mm-es volt? És a petezsák?
Nagyon egyszerre lett kis albérlõnkKép
Mégiscsak egyszerre lesz a keresztelõ???Kép

Edi!
KépKép
Igenis!Kép
Egyébként nekem úgy rémlett, hogy mondtam nektek, szerdán dokihoz megyek, aztán pedig szabira.
Lehet, hogy nem így volt. Utólag is bocsKép

Ja, tõlem nem szabadultok olyan könnyenKép

AncsiKép
Ancsi

Edelweiss!

Mail ment remélem megkaptad, mert egy kicsit bénáztam.

Caldea
caldea

Sziasztok Lanyok!

A csaladunkra sajna rajar a rud. Elobb az en vetelesem, most meg unokanoverem....

33 hetes terhes volt, amikor kiderult, hogy tul sok a magzatviz. Elkezdett vizsgalodni a doki, majd felkuldte Pestre is. ES itt a Soten kideritettek, hogy a kalcium nem epult be a csontjaiba a babanak, plusz a tudeje sziv alaku lett, emiatt deformalt a mellkasa is. Ergo ha tul is elne a szulest, soha nem allna labra.

Unokanoveremek ekkor ugy dontottek, hogy inditsak meg a szulest. ES az egesz csalad azon drukkolt, hogy ne elje tul a baba, jobb lenne neki ugyKép Szerencsere igy is tortent. Allitolag ket hibas gen talalkozott, ergo van esely ra (kb 25%) hogy ujra megtortenjen. Mondjuk az elso babajuk makkegeszseges, nagyon eros kislany, ugyhogy inkabb a nem a valoszinubb! Most kicsit le vannak torve, plusz unokanoverem nagyon felt a szulestol (nehezen tagul, igy mindig nagyon szenved), es most raadasul egy halott babat kellett megszulnie. Ma megyek meglatogatni.

Mas: megvan a 3. napi hormoneredmenyem:

Osztradiol: 108 pmol/L
FSH: 5.4 IU/L
LH 3.3 IU/L
Progi: 2.92 nmol/L
Prolactin: 307 mIU/L
Tesztoszteron: 1.7 nmol/L

Szal ebbol meg inkabb ugy nez ki, hogy nincs PCO-m, de utalom ezeket a kulonbozo mertekegysegeket, fogalmam sincs, hogy most jo-e pl a progim meg a prolaktinom. Akinek van ilyen eredmenye, pls, irja megKép

Krisztinka, Lotti: koszike, most mar nem depizek (annyiraKép)Tegnap baratosnem megmasszirozta a talpam, kulonos tekintettel a petefeszkek es a meh pontjara, plusz meg is reikizettKép MIndent bevetek!!

Pusssz: orsoly
orsoly

KrisztinkaKép
Ahogy azt Caldea írta sajnos az endó nagyon tud fájni. Nekem hosszú ideig tünetmentes volt aztán már egy néhány hónapja fáj. Görcsölget és amolyan húzódó, szúrkáló érzésem is van. Azért nem vészes ám, inkább elkeserítõ a tudat, hogy az elmúlt fél év hiábavalónak bizonyult. Fél évig lefelé építgették a nyálkahártyámat most meg néhány hónapig visszafelé kell építgetni.
OrsolyKép
Mi újság van Veled? Minden OK?
MóniKép
Így is tökéletes a táblázat, a lényeget látjukKép
MarcsiKép
Levél ment, ne szomorkodj ám!!KépKép Kicsit hosszúra sikeredett, bocsikaKép

CaldeaKép
Edelweiss sajnos nem lesz a héten mert jobb dolga akadtKépKépSíelni mentKépKépKép Viszont így izgulhatunk, hogy vajon babás-e? Nagyon jók voltak az értékei amikor elutazottKép!!!Remélem "csíkosan" tér hazaKépKépKép
doris

Kriszti
Helyes! Kép...Buszke is lehet Kép

Edelweiss elutazott es itthagyott minket a nagy izgalomban
Kép...

Beszti, Moni, Barbi, Cipomama

Koszi megegyszer a segitsegeteket.
Ugylatszik nehez eset vagyok Kép a Hom tegnap felment 37,05-re majd mara ismet 36,9...ezt a csalodast Kép

Orsoly
Hogyhogy ez ilyen keson derult ki? A megelozo vizsgalatok ezt nem mutatjak meg elore? Ha jol szamolom a 8. honap elejen tartott....Ez borzalmas lehetet...
Melinda

Sziasztok Lányok!Kép

Doris! Sajnálom, hogy nem múlt el az endod!Kép Akkor ez most azt jelenti, hogy fél évig megint nem akarnak laparra küldeni? Nem akarsz egy másik orvost is megkérdezni?
Orsoly! Ez borzasztó, ami az unokanõvéreddel történt!!Kép Az ember azt gondolná, hogy 33 hetesen már nem történhet semmi baj...KépNagyon sajnálom, így ismeretlenül is!
Ancsi!Kép Te egy orvosi csoda vagy!Kép Ugye elárulod majd, hogy hogyan lehet magas prolaktinnal is teherbe esni!!Kép
Nagyon vigyázzatok magatokra!

Lányok szerintetek mitõl lehet, hogy csak 2 napig tartott a mensim? Lehet a Bromo-tól? Vagy a magas prolaktintól?

Pusz, Sien.
Sien

Doris!

Baromira felnezek am rad! En kutba ugranek, de minimum depiznek egy honapig, ha ez kdierulne....te meg itt vigyorgoarcozol meg most isKép Szupi vagy!KépKépKép

En amugy jol vagyok, bizom a reikiben, meg a gyogyokban, meg mindenben!

Edi! jahh, Oradexont meg nem sikerult vennem, de nekem nagyon messze van az a 17. ker.Kép Tudsz masik gyogyszertarat is, ahol meg van? Bar szerintem a Metypred is ugyanazta tudja, szerintetek?

Melinda! Sajna egy egyszeru UH nem tudja nezni a csontokat...es gondolom a genetikai UH-ja meg olyan reszletes volt, amilyen szokott lenni Kép Kb 5 perc ami altt nem derul ki semmi. Allitolag Pesten kiderult volna mar ezen az UH-n a 19. het kornyeken, es azert az csak egy veteles lett volnaKép jahhh, szegeny babanak mar a mehben el volt torve a csombcontja 3 helyen.Kép Ha valaki latta a Sebezhetetlen c. filmet, abban volt ez a baja a fekete pasinak....

orsoly
orsoly

Orsoly!
KépKép
Ez az egész most nagyon érzékenyen érint...
Annyit kell szenvednünk, félnünk, hogy megérjük a 12. hetet, mert azt hisszük, hogy onnantól kezdve fellélegezhetünk...
És lám, mégsem.
Ezután is történhetnek szörnyûségekKép
Még csak elképzelni is lehetetlenség, mit érezhet az unokanõvéredKép

Ha találkozol vele egy kézszorítást küldök neki.
Tudom nem segít, de együttérzek Vele.

Ancsi
Ancsi

Sien! SziaKépKép

Orvosi csoda...ez aranyosKép
Nagy titka nincs a dolognak, mi is védekeztünk egyébként, épp a hormonszintek rendezése miatt, de most a szilveszter lehet, hogy elvette az eszünket...egy-két alkalommal nem figyeltünk a védelemre, mondván úgysem jön össze...KépKép
MegérteKépKép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok! Kép
Tavaly augusztus óta olvasgatlak benneteket, de csak most szólok hozzá elõször.
Magamról annyit, hogy: 2001.május elején hagytam abba a gyógyszerszedést és augusztus óta próbálunk összehozni egy babócát, eddig sikertelenül.Kép
Gyógyszerszedés abbahagyása után túl hosszúak lettek a ciklusaim, eddig a legrövidebb 35 napos volt. Closty-t szedek 1x1-et 2.-6. napig szeptember óta, de nem hozta elõbbre a peteérést, ami kb. a 19.-24. nap között van. Azt mondta a doki bácsim, hogy nem akarja még emelni az adagot, nehogy túlstimuláljon. Szerintem viszont 4 hónap alatt már igazán hozzászokhatott a szervezetem a napi 1x1 adaghoz, fel lehetne emelni 2x1-re, hátha elõbb megérnek a petécskéim Kép Nektek mi a véleményetek?
Hõmérõzök rendszeresen már 4 hónapja, de még mindig csak a ciklus végén tudom pontosan megállapítani, hogy mikor volt peteérésem. Mennyire megbízhatóak szerintetek az LH tesztek? Tudom, hogy drágák, ezért reménykedem, hogy jók is. A dokimnál rákérdezetem, azt ajánlotta, hogy vegyek. (PG53-mam van, de nem túl jó)
Most be kell fejeznem, mert sok a munkám. Kép
Szeretnék csatlakozni hozzátok, hátha nekem is jut a babaesõbõl 1-2 cseppecske... Kép
Légyszi vegyetek fel engem is a táblázatba!!!!
Adataim:
fércegér 5c 3cn Dunaújváros 27 év
A friss kismamáknak gratulálok! Vigyázzatok magatokra és babócáitokra Kép
Orsoly unokanõvérét nagyon sajnálom és együttérzek vele Kép
fércegér
fércegér

OrsolyKép
Sajnálom és részvétem...Kép A PCO- az nem cisztát jelent? Nekem most 2 db-ot talált a dokim az UH-nál. Milyen értékeidbõl derült ki, hogy nincs PCO-d?
Egyébként aranyos vagy, hogy bíztatszKép KösziKép Tegnap nagyon le voltam törve, mert Andris Israelbe utazott szombaton én meg a híradóban láttam azokat a borzalmakat....Mára kitisztult az agyam, és rájöttem a szeretet a legfontosabb és én olyan sok ember szerethetek meg engem is olyan sokan szeretnekKépKép Képzeld: Az egyik barátnõmrõl most tudtam meg, hogy évek óta hiába próbálkoznak... El van keseredve de azt mondta most már kezd letisztulni a kép, hogy milyen sorsot is szánt neki az Élet! Mivel õt is örökbe fogadták eldöntötték a férjével,hogy Õk is örökbe fogadnak egy babátKép Azóta teljesen megnyugodottKép Én sem tudnék gyermek nélkül élniKép
SienKép
A fél évet már én okoskodtam ki mégpedig a következõkbõl:Most nézte az UH-on az orvosom, hogy nincs méhnyálkahártyám (ez volt a cél az endo miatt)tehát menzinek még nyomát sem látja, pedig már nagyon itt az ideje. Így a teherbe esésre 0 az esélyem. Szóval kaptam 2 féle gyogyit (azért, hogy megjöjjön) 10 napig kell szednem az egyiket aztán még 10 napig folytatni - akkor már mindkettõt. Ez ugyi 20 nap legalább. Aztán kb. rá két hétre jön meg majd a menzim ha minden jól megy... Ez már febr.vége. Aztán ha beáll a ciklusom - legalább egy hónap - akkor 3 hónapig spontán kell próbálkoznunk, mert az orvos azt mondta, hogy azért a lapar sem veszélytelen és nem árt pihentetni a szervezetemet, hisz most egy csomó negatív dolognak lett kitéve. ElfogadomKép Igaza van és én egyszer már voltam terhes spontán csak az már nagyon-nagyon régen volt és nem volt ez a rohadt endo. Most úgy érzem, hogy spontán nem fog összejönni a dolog ezért gondolom (bár ne lenne igazam), hogy fél év múlva lapar, aztán meglátjuk... Maradok az orvosomnál, nagyon logikus és megbízható dolgokat mondKép
LányokKép
Edelweiss most küldött SMS-t...sajnos megjött NekiKép Kár, pedig úgy szorítottam....

Nem baj lányok!Kép Mindannyian nem mehetünk egyszerre szülniKép Ki maradna akkor itt segíteni az új "csevegõknek"?Kép

doris

Fércegér Kép
Üdv a körünkben.
A listára feltettelek, majd valamikor újra bemásolom ide.
Szerintem egy hónapot érdemes lenne LH teszttel megcsinálni. Hidd el meglesz a baba a pocidban, hamarosan KépKép, hisz 1-2 cseppecske itt mindenkinek jutni fog KépKépKép

Marcsi,KépKép
Voltál Aviva tornán?

Doris KépKép
Nagyon drukkolok, hogy minél elöbb megjöjjön! Imádom a kitartásodatKépKépKép

Moni
mj

Doris!

Mikor kaptad az utolsó szurit (hány hónapig kaptad?)?
Szerintem meg kéne várni amíg magától megjön, addig is múlik az endo. Nekem több mint 8 hét múlva jött meg.

A laport. igazán megcsinálhatná a dokid, hiszen azzal mûteni is lehet a PCO-t és az endót (ha olyan helyen van).

Caldea
caldea

CaldeaKép
Fél évig kaptam a szurit. Az utolsót 48 napja. Az eredeti terv szerint mi is megvártuk volna, hogy magától jöjjön meg, de az UH-képek alapján úgy látta az orvosom jobb gyógyszerrel "rásegíteni". Az endom nem esett össze...sajnos így a további kezelések értelmetlenné váltak. A PCO-k a petefészkeimben helyezkednek el. Kénytelen vagyok bízni az orvosomban hisz Õ jobban tudja, hogy mennyire van össze-vissza kaszabolva a méhem. Sajnos az elõzmények miatt már nagyon is, így azt javasolta pihentessük a szervezetem. Szerinte szerencsésebb lesz a helyzet, ha normális ciklusaim lesznekKép Egyébként az endom sajnos nem mûthetõ helyen van. Ez a szövetminta-vételnél azonnal kiderült... Csak mindenestül leheten kiszedni..
MóniKép
Mi mást is tehetnénkKépKép?

FércegérKép
Légy üdvözölve a körünkben, de kívánom, hogy ne maradj itt sokáigKép

doris

Doris! A PCO nem ciszta, hanem policisztas petefeszek! Ez azt jelenti, hogy a petefeszken belul, szep sorban csucsulnek a kicsi cisztak, mint a gyongysor. (a' la dokim). Tehat olyan nincs hogy van ket PCO-m: vagy van vagy nincs! Es a hormonokbol is lehet sejteni, ugyanis PCO eseteben az LH sokkal magasabb mint az FSH. na nalam pont az LH alacsonyabb, szal valoszinu tevedett az orvos.

Ferceger! Udv itt es remelem nem sokaig maradszKép

orsoly
orsoly

Fércegér!KépKép
Üdvözlet a Nagy CsapatbanKép
Remélem Te is legalább olyan jól fogod itt érezni magad, ahogyan mi itt mindannyian!KépKép

Nem is értem, hogy bírtad tavaly óta nélkülünk???KépKép

Orsoly!
Néztem az eredményeidet, szerintem a progi és a prolaktin szinted jó! Az enyémet megnézheted Erazmusz topicjában, nemrég tettem fel oda kiértékelés céljából.
Nekem is csináltak már egy olyan hormonvizsgálatot, amikor a prolaktint ebben az mIU/L mértékegységben adtak meg, és ha jól emléxem az enyém 496 volt. Tehát a tiéd semmiképp sem magasKépKép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Lányok, ha valakinek cisztája van, azt lehet érezni? Miota mondta a dokim, hogy a Clostytol nölhet, ezen aggodok.

Ferceger! Üdv itt, várjuk együtt az esöt.

Eni
Eni

Ancsi! Megneztem en a tiedet, de ez az, hogy mas a mertekegyseg, es ebben nem tudom hogy mi a joKép Es szinte mindenhol a masfajtaban van megadvaKép

orsoly

Ps: ja es nem akartalak megremiteni unokanoverem tortenetevel, de sajna ilyenek is vannakKép
orsoly

Orsoly!
Oradexont az Örsön is vettem már, a Sugár és az IKEA közti gyógyszertárban. De anno a dokim mondta, hogy mással is helyettesíthetõ, ha nem kapok, akkor ír fel mást. Csak nem emlékszem mi volt az.

De lehet, hogy most januárban vonták ki az Oradexont? Mert én az utolsót még karácsony elõtt váltottam ki. A Metypredet a gyógyszertárban adták az Oradexon helyett? Akkor valószínûleg ugyanaz lehet. Csak most azon kezdtem aggódni, hogy mi baja lehet az Oradexonnak, ha kivonták a forgalomból. Én meg szedem, mint a güzü. Mindig jön valami újabb aggódni való.

Dokihoz csak jövõ héten pénteken megyek, majd megkérdezem, de ha addig megtudsz valamit, ne feledkezz meg rólam.

Az unokanõvéredet rettenetesen sajnálom. Gondolatban én is fogom a kezét.

Marcsi!
Hol vagy? Már nagyon várjuk a beszámolót a tornáról.

Fércegér!
Üdv a csapatban. Jó, hogy rászántad magad az írásra.
Edi

OrsolyKép
Köszi az infot. Akkor én valamit félre értettem és most nincsenek nálam a leleteim. Kaptam pénteken 2 db. UH. fotót amin be vannak jelölve "valamik" amiket én cisztáknak gondoltam a PCO-s megnevezés miatt. Pont úgy vannak bejelölgetve mint ahogy a pici kis "Babócákat" szokták..... Holnap elhozom és bemásolom amit a papírra írtak hátha okosabbak leszünk... Van ötleted, hogy mik lehetnek? Talán ciszta-gyöngysorok?Kép

doris

Doris! Sajnos meglehet...Kép De ez nem jo hir, mert akkor meg ezzel is bajlodnod kellKép Mondjuk ez nem olyan rossz, mint az endo, lasd KrisztitKép Szoval emellett jo a teherbeesesi aranyKép Ja es biztos a ket petefeszket mutatjak, es benne a cisztakat, nem?

Edi! Na akkor megprobalom meg azt a gyogyotarat isKép Mar mondjuk kezdem unni, hogy fapofaval odaallok a patikusneni ele, es racsodalkozom amikor azt mondja, hogy kivontak a forgalombolKépKépKépKép

orsoly
orsoly

Szerintetek mitol van az,hogy tegnap mikor megvizsgaltam a mehszajam (az ovulaciot bemerni), olyan nagyon-nagyon "kiallt".Nem tudok maskepp fogalmazni,valahogy sokkal nagyobb mint maskor, mintha megnott volna.Egyuttletek soran is fajdalmas Kép
Mar annyira elegem van mindenbol. Meg a mehem is erzem, es nem sejtek tul sok jot, vmi nem stimmel az biztos.Felek elmenni a dokihoz, mert olyan fajdalmasan vizsgal meg allandoan.
Nem igazsag, hogy nem fog sikerulni soha de soha, hogy terhes legyek. A ferjem is annyira szeretne mar, es semmi...
A mult ciklusom 49 napos volt, most is mar a 20.napon vagyok,de ovulacio meg sehol.Azt hazudtam,hogy 1 eve probalkozunk a ferjemmel, es bejelentkeztem a Budai Meddosegi Kozpontba, hatha tudnak segiteni. Biztos gyenge vagyok, de nekem egyszeruen nem megy ez a varakozas, es a rengeteg kudarcelmeny...
Bocs,hogy ilyeneket irok, de bennem nincs kitartas ugy mint bennetek. Sajnalom, es bocs mindenkitol...

kamilla
kamilla

Ancsuri

bocs,hogy csak most valaszolok.Szoval 1 hete volt 3mm es 14mm a petezsak.Megyek 1.-en is akkor mar remelem fogom latni dobogni a kisszivecskejet.
ez a szilveszter telleg erdekes volt mi 30.-an kezdtuk a bekulestKépKépJo sokaig tartottKépKépMeg is lett az eredmenyeKép
Vigyazz nagyon magadra!kell szedned duphastont vagy barmit???

Pussssz mindenkinek Krisztinka
kriszti

Kamilla DrágaKép
Nem szabad így elkeseredni! Benned is van kitartás csak hát nem egyforma képpen kezeljük le a dolgokatKép Azt javaslom mielöbb mutasd meg magad az orvosodnakKép Megígéred?
OrsolyKép
Most már én sem értem az egészet. Holnap elhozom a leletemet és kiokoskodjuk a dolgot.
MarcsikaKép
Mi újság van Veled? Megkaptad a litániámat? Ugye nem írtam semmi butaságot? RemélemKép
CipómamaKép
HiányzolKép Légyszi jelentkezz, olyan sokat gondolok RátokKép
Tímea kedvesKép
Remélem odaért a levelemKép Úgy örültem, hogy írtálKép Légyszi máskor is írj nekem. Legalább felrázol egy kicsitKép KöszikeKép
ÚjpocokKép
Talán még tudsz minket olvasgatni. Drukkolunk ám Neked isKép
doris

Sziasztok Lanyok!

Homerozes? Hat nem is tudom van e ertelme en rendszeresen homerozgettem es szinte minden honapban ugyanazt kaptam eredmenyul, nekem a mensi megjovetele utan ment csak le 36.9 kore, de az se volt ritka hogy 4. 5. napon 37 felett volt. Most is ugyanez volt a helyzet ingadozott ossze vissza 36.8 es 37.2 kozott. Ugyhogy Melinda szerintem az a kis eses egyaltalan nem szmait.

Orsoly! nagyon sajnalom az unokanovered, folge hogy most igy a vege fele tortent.

Ferceger! Jo helyre jottel ezt bizomyithatom Kép
Egyebkent nalam is igy kezdodott a gyogyibogyo aba hagyasa utan osszevissza 35-50 napos ciklusaim lettek. Amit aztan egy itteni hormonkeszitmennyel rendberaktak es igy lett 35os.

Mindenkinek. Tunetek meg mindig nincsenek de semmi az eg vilagon, azt leszamitva hogy egy heten keresztul bocs hogy igy irom de azt ereztem szarazan menstrualok, vagyis ugyanugy fajt gorcsolt csak nem jott semmi. Nekem se mell nagyobbodas, se hanyinger semmi.
Azt leszamitva, hogy majd kipukkanok, hogy nem uvolthetem meg vilagga. persze ez nem tunet Kép

puszi mindenkinek
Edina
edina

EniKép
Bocs, hogy az elõzõ levelembõl kifelejtettelek. Én személy szerint egyáltalán nem érzem a cisztáimat csak tudok róluk. Ne izgasd magad miattaKép

doris

Kamilla!
Kitartást. Néha én is igy érzek. Foleg tegnap amikor sétálgattunk, es mindenütt babaruhákat árultak. Aztán összeszedtem egy kicsit magam, bocsánatot kértem a páromtól, mert persze az összes depimet rajta töltöttem ki.
Látom Te is a 4. ciklusnál tartasz, mint én. Szerintem ez még egyáltalán nem sok.
Ha gondolod irj egy emilt, aztán erõsithetjük egymást.

Andi
andi28

Edina,
Légyszi küldd el az egész havi görbédet, hadd szemezgessünk. KépKépKép
Köszi,
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: