A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc: sejtettem ám, hogy hallottad....Kép

Green: 40+4

és a légzésfigyi olyan, mint az autóriasztó, nem lehet nem meghallani....legalábbis a mienk
ada007

Én pont akkor szültem Kép Hátha te is !

Köszi !

Kép
Kép
greenolive

A miénk az első 4 hétben többször is riasztott, és Gréti akkor tényleg nem vett levegőt, de ahogy megszólalt a riasztó, észbe kapott, és akkor a riasztó is leállt. Volt olyan nap, hogy egymás után 3x is riasztott. Már ott tartottam, hogy valahova vinni kéne kivizsgáltatni, de már szerencsére elmúlt ez az időszak.
Mondjuk többször volt olyan, hogy amikor csak jelzett a riasztó odaugrottam, és láttam, hogy Gréti pont akkor nyújtózkodott, csak ezek szerint úgy elhúzta és nem mozdult, hogy a riasztó már jelzett. Mindenesetre nem tudnék nyugodtan aludni nélküle.

KépKép
KépKép
lindicita

sziasztok!
Jucus, Votiv, Bogárka!
Visszaigazoltalak titeket! Köszi!!!

Tegnap kikapcsolták az áramot, és csak most kapcsolták vissza! Olyan idegbeteg voltam, sirógörcs meg ilyesmi...
Először attól rettegetem, hogy B mit fog szólni, hogy nincs kakaó este, de apa megoldotta, és forró viz alá tartva megmelengette...éjjel volt egy kis baj, mert B felkelt, és akkor nincs melegviz, tehát nem lehetett melegiteni...Kép
Aztán reggel már csak azért görcsöltem, hogy fel fognak olvadni a tejeim (kb. 5 liter figyel a frigóban) de végül is elég jól birták, hála annak ,hogy jól le is volt jegesedve a mélyhűtő...
na, megyek is.
sziasztok!
Zsanci, a lúzer

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!
5l?Nekem talán ha 1 l. van és ugy örzőm mint ha kincs lenne!Persze ha el kellett mennem és kivettem akkor Panna no ette meg,de nem öntőttem ki hanem egy következő táplálást evvel oldottam meg.Kép

Jucus
20170114224602

Zsanci! éjjel miért nincs melegvíz? csak az áram miatt, vagy más miatt?
az ember áram nélkül már semmihez se tud kezdeni.

ancsipancsi

Hú, én is egy áramszünettől félek. Az én hűtőm is tele van tejcivel.
Meddig áll el egyébként? Olyan sokfélét olvasni, melyik az igaz. 3 hónap, 6 vagy 8?

KépKép
KépKép
lindicita

Az szerintetek nagy baj, hogy én a D vitamint nem adom rendszeresen? Van, hogy totál kimegy a fejemből, és 2-3 napig nem kap.

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi!
azért nincs melegviz, mert éjjel aludni kell..Kép nálunk ez a rendszer.
Lindi!
én 6 hónapig tartom, utána dobálom ki.
Jucus!
igen, 5 l, és pont attól tartottam, hogy ha felolvad, nem lesz másik 5 l, mert már nem fejek, nem tudnék ennyit kipréselni...

nagyon kaki minden...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!
én sem adom rendszeresen...süt a Nap!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Most pont beadtam neki a kokainnal együtt, de 5 perc múlva távozott.
Dolyan furcsa, én nem kaptam ilyesmit kiskoromban és mégis itt vagyok.

Úgy várom már a szombatot. Grétit lepasszoltam apjuknak, én meg megyek a börzéra. Jöttök?

KépKép
KépKép
lindicita

Karolina útra , csípőszűrésre tud vki telszámot ? Mikor lehet menni és mikorra adnak időpontot ? Nekünk kb. 2 hét múlva kéne menni !

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Most ment el tőlem Beetrix és Lilla, jó volt, legalább kicsit nem arra koncentráltam, mikor szülök már. Még mindig semmi, fájások elmúltak, kis szúrkálásokat néha érzek, meg egy-két enyhébb görcsöt, de többet nem. Főztem, mostam, stb., szóval jól elvoltam ma. Holnap reggel megyek dokihoz (hacsak addig nem történik semmi).

Ficánka!
Igen, Emmánk leszKép
Légzésfigyelőt mi is használtan vettük, ha jól emlékszem, a babaaprón vagy a babaszobán, BabyControl típusút, 3 laposat. Érdemes megnézni ezeken az oldalakon, elég sokat hirdetnek. Nyilatkozni még nem tudok róla, majd ha elkezdjük használni.

Green!
Két- vagy háromlapos légzésfigyelőnél az a jó, hogy pl. egyet beraksz a bölcsőbe, kettőt a kiságyba és csak azt a fő tápegységet vagy mit kell cserélgetni.

Manóka 40

Kép
Kép
manoka11

Lindi!

És Gréti üvegescicit kap szombaton?Én pont ezért,meg megyünk a Balcsira is,nem megyek börzére mert az egy fél napos program és olyan macerás a cumisüvegezés.

Min.6 hónapig eltartható az anyatej.De szerintem egy-két hét ide vagy oda nem számít,ki ne dobja senki ezért!

Ildi!

Mosószoda?HOl adják és mi az és mit kell vele csinálni?

Jucus
20170114224602

Gigi!
Én az érdekes vagy furcsa álmokat is le szoktam írni! De ha tudom, hogy az esti film miatt álmodtam valamit, azt nem nagyon vagy odaírom magamnak, hogy tudjam!

Lindi!
Én is nagyon be vagyok tojva az oltásoktól, de azt a 2 hós agyhártyagyulladás ellenit én pont fontosnak tartottam! Attól jobban félek ugyanis, hogy agyhártyagyuszit kap! Egyébként a 2 hós oltás még nem vészes, nem szokott tünetet okozni! Majd a 15 hós oltás lesz durva!

Zsanci!
Hogy fér el 5 liter tej a mélyhűtődben? Az én néhány decimet is kipaterolta a férjem! Én egyébként 3 hó után inkább kidobtam! Próbáltam elszeparálni, de nem tetszett, hogy a húsok mellett vannak, szóval nem is mertem volna odaadni Timinek!

Jucus!
Mosószóda! Jó mosogatáshoz és mosáshoz is! Környezetbarát, azthiszem olcsóbb is! A fele mosóport szoktam kipótolni vele mosásnál a gépben! Lehet kapni a Szabolcska M. utcai bioboltban vagy mellette, ahol az illóolajokat lehet kapni!

Hordozókendősök figyelem!
Tudtok valami olyan ültetős megkötési módot, amiben 4 hós babát is lehet vinni és tartja a hátát? Vagy nincs ilyen? Még mindig csak a lakásban gyakoroltam vele, de holnap leviszem benne Timit, hogy meddig bírja! A fektetős pozitúránál úgy össze van görnyedve, hogy rossz nézni! Alig kap levegőt! Nem?

Ildi
ildi76

Jucus!
Igen Gréti üveges cicit kap, de ő már megszokta, már 5 naposan is etettem üvegből. Cumizik is, és semmi cumizavarra utalót nem vettem észre nála.
Amikor hazamegyünk a szüleimhez, van, hogy egész nap üvegből eszik, még éjszaka is, mert akkor anyukám bevállalja. Utána mikor jön az igazi cici, semmi furcsát nem vezsek észre rajta. Csak nekem van ilyenkor mindig egy kis lelkiismeretfurdalásom.
Aventes cumisüvegünk van, 1-es cumival. Tényleg, ezt mikor kéne 2-esre cserélni?

Ildi!
Ezt a agyhártyagyuszisat én is beadatom, de a diperte-t tuti nem fogom. Csak még nem tudom, hogy ez mivel fog járni.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

SOmának sem volt cumizavara.Panna most néha kap elalváshoz cumit de nála sem látok problémát.Csak én azért tartok kicsit a cumisüvegtől,mert ha kihagyom a szoptatást akkor az én hülye elméletem szerint kevesebb lesz a tejem ,fejni viszont lusta vagyok mert 1dl-t kb 1 óra alatt sikerül lefejnem de csak akkor ha nem szopizott előtte a csajom.Szopi után szinte semmi sem marad a ciciben.Szóvel ezért nem erőltetem az üvegescicit,csak ha nnagyon kell.És nekem is AVENT van de az 1 lyukut lecserélem már azt hiszem mert abból alig tud Panna szopizni.

Jucus
20170114224602

Greenolive!
Karolina út egy halál, amennyiben UHra mentek. A sima vizsg. 2 perc a földszinten, az UHn kiba..tt bunkók vannak (2.em) és órákat lehet sorbanállni. Akkor is, ha ti vagytok az elsQk!!!! És még le is ugatnak, ha sír a gyerek. Kép Kép Kép

Néha nálunk is kimarad a vigantol, de 2nap zsinórban azért nem. De baja nem lesz töle, ott a jó öreg NAP! Kép

Gigi! (És a többiek)
Köszi a drukkot, úgy néz ki, nem jött össze. Kép

Kérdés:
hogy oldjátok megy a fejést+tárolást, ha fejésenként csak pár csep jön? Mondjuk 10-20 mili, mert a többit kiissza? Összeöntitek és a nap végén lefagyasztjátok??? Vagy külön külön fagyi le a pici adagokat? Nagyon fontos lenne a válasz, 1 hó múlva 10 éves osztálytali, és nem akarok félóra után hazarohanni... szóval? Ja, és MIBEN fagyasztjátok? A DM-ben láttam ilyen zacsikat, az jó? Mert hallottam sima tejfölöspohárról is, de azt mire kifözöd, fel is olvad, nem??? És hogy engeded fel a fagyottat? Szobahömérsékleten? Vagy melegvízbe állítva? És ha felengedett, sima hütöben 1 napig (reggeltöl estig) eláll? Tehát pl este kiveszem a mélyhütöböl, átteszem a simába, ott reggelig mondjuk kiolvad, az estig még iható???
Bocsi, h ily tudatlan vagyok, de még sose csináltam.
neet, a szüz-fagyasztó
neet

Neet !

Azt irja a doki hogy : vizsgálatot kér . Nem ott döntik el hogy kell-e UH ?
Több óra , nagyszerű... azt hogy oldjam meg ? Áron kb. 3 óránként szopizik , van ott vmi helység ahol lehet ??
Számot nem tudsz véletlenül hozzájuk ?

Én szintén béna vagyok a fejéshez , eddig 20ml sikerül összesen , fel is adtam .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Bejelentkezek en is-meg egyben.
Ejszakam hasonlo volt Manokaehoz,hajnal 3tol 6ig gorcsoltem,aztan sikerult visszaaludni.Azota is gorcsolok,eleg erosen(legalabbis en annak erzem),amde teljesen rendszertelenul.
En is azt mondom,majd meglatjuk.

Pusz
Kriszta es Akos
39+6

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Helló!

Csatlakozom a bénák társaságához, akik nem tudnak fejni. Alakítsunk klubot és közösítsük ki az 5 litereket a mélyhűtőben tárolókat. Kép Kép

ruz
ruzicsky

Ruz !
Alapító tag lennék Kép Pedig jó lenne egy kis vésztartalék a hütőben .

Kicsit fájdogál a hasam , pont úgy mintha megjönne . Ez még korai lenne , nem ? (3,5 hete szültem ) Nálatok hogy volt ???

Kép
Kép
greenolive

Ruz!
Azért csak 5 liter van, mert 12 litert már elajándékoztam! Kép Egyébként az már tényleg életveszélyes volt, semmi más nem volt a mélyhűtőben. Azért is próbáltam leállni a fejéssel! brühühü...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Jucus, az AVENT-os 1-es cumit a még szoptatott csecsemöknek ajánlják. A 2-es már a mást is fogyasztó dedeknek hirdetik.

Murr, nekünk van egy mélykocsink, szívesen átadjuk. Mire jön Baba, addigra Réka már rég kinövi.Kép

Annyira irigyellek titeket! De most komolyan, tök régen elterveztem, hogy megyek a börzére, erre nem akkor kell vizsgázni mennem? Kép Ilyen nincs. No mindegy.

Zanza
zanza

Oké Green! Kép Nekem is jó lenne, de én is feladom mindig, mert órákig nem kínlódok 20-30 milliért. Kép A múltkor már megfájdultak az ujjaim, ahogy nyomkodtam a mellszívót. Hiába Avent, lehet, hogy más mellszívó kéne, de már erre is kiadtam egy csomó pénzt...
Amúgy én nem értem azt, hogy miért kell a cuminak olyannak lenni, amiből nagyon nehezen jön a tejci, mivel a mellből sem nehezen jön, ha beindul a tej, akkor szinte ömlik a baba szájába. Meg ha már annyira mellbimbót akarnak utánozni, akkor miért nem több lukat csinálnak a cumira, hiszen a mellből sem egy lukon jön...na mindegy nem okoskodok itt.

Nekem többször volt, hogy fájdogált, de csak kicsit.

ruz
ruzicsky

Neet!

Én éjjel fejek! Beállítom az órát és direkt felkelek 1X, hogy legyen tej másnapra üvegben! Kénytelen vagyok így megoldani, mert miután beveszem a pajzsmirigy gyógyszert 4 órát ki kell húznunk a következő szopiig és utálom Timit éheztetni! És a tej csak az egyik, mondjuk déli gyógyszerbevétel utáni szopira elég, a másikig végig kell szenvednünk!
Próbálj meg éjjel fejni! És akkor másnapra az osztálytali napjára meglesz a tejci és friss, nem fagyasztott!

Egyébként... megkérdeztem dokinénit, tudtátok hogy 1 éves kor alatt tilos napoztatni! Persze érheti nap a gyerkőcöt, de kifejezetten napoztatni nem ajánlott! Én nem tudtam! És min. 30-as faktorszámú naptej kell! Csak gondoltam leírom!

Green!
Nekem is egész nap fáj a hasam meg a derekam, mintha meg akarna jönni! Még nem igazán örülnék neki!
ildi76

Ildi!
Kifejezetten napoztatni már 30 év alatt sem ajánlott... Kép pedig én órákig bírok a napon grillezödni, szigorúan 11töl 3ig. (Elötte alszom, utána eszem. Kép) De a mai világban ez már felér az öngyilkosság fogalmával, sajnos. Ezért le is álltam vele valamelyest...

Mennyit szophat egy 6.5 hós? (Mert az osztálytalin annyi lesz) Mivel erröl fogalmam sincs, és arról sincs, hogy pl 2x vagy csak 1x enne, míg odavagyok, ezért böven hagynék hátra magamból. Kép De addigra már tán kivált egy szopit egy gyümi vagy fözievés... jaj, borzasztó, hogy mindennek a becenevét használom, mikor utálom ezeket a szavakat: tali, gyümi, fözi, brrrrr. De olyan hosszú kiírni Qket....
neet
neet

Ja, egyébként ne aggódjatok a bénázás miatt, ezennel feloszlatom a bénák klubját, mi az ügyesek klubja vagyunk! Ugyanis olyan szépen beállt a kereslet/kínálat, hogy ezért nincs fölös. Mondjuk ennek láthatóan vannak hátrányai, de akkor is. Kép

Ruzi!
A cuminak azért kell "nehezebbnek" lennie, mert egyébként túl könnyen jön belöle a tej, és 1: a gyerek fuldoklik töle, 2: megszokja, és a cicit már lusta lesz szívni. Véleményem: 1: majd rájön, hogy ezt kevéssé szívja (cumisüveg) 2: ha éhes, nem lesz lusta szívni a cicit. Ha meg nyivákol, nem is éhes igazán. És ha sokat nyüsszög, ott az ostorpattogtató hang a szalagon, csak beteszed és voálá! Kép
neet
neet

HARMINCEZER DIÁK ÚJRA ÉRETTSÉGIZHET MATEKBÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt a szívást, vazzeg... Kép Kép Kép
Végre nem csak én (mi) szívok/unk. Kép
neet, a kárörvendö (aki mellesleg 5öst kapott annoKép)
neet

vagy matekBÓL? hja, nyelvtanból is kellene... Kép
neet
neet

Na, írjon má' más is, mert zsinórban vagy 4et írtam én.
neet, a böbeszédü
neet

Neet!

Timi kb. 100 ml-t eszik egy szopi alkalmával az üvegből!

Ildi
ildi76

Greenolive!
Egy sötét, huzatos folyosó , na az van, más sincs. (Karolina=Elm utca), telefonszámot nem tudok, mi elöször a Káldor u.i SZTKba mentünk sima vizsg.ra, onnan küldtek ide UHra, majd ök vissza a Káldorba mégegy simára, de sehol semmit nem találtak. Kép (én még szíjat is kaptam anno, azért nézték Esztimet annyit, örökölte-e, de szerencsére nem.)
neet
neet

Ildi!
Az egy teljesen normális mennyiség, gyanítom, Eszter is olyasmiket eszik, csak nem mindig egyformán, volt úgy, hogy egy hetesen is evett 130at, meg pár hósan is csak 80at, szóval változó. Ha egy féllityit összecsurgatnék annyit... szép álom? Kép
na, elmentem fürdetni, addig írjatok sokan sokat! Kép
neet
neet

(nem annyit, hanem addig, de most már befejeztem.)
neet
neet

Én mindig este fejek az utolsó szopi után, napi kb 150 milit, amit rögtön le is fagyasztok. Vettem sima 2 decis műanyag poharat, azt sima fóliával zárom le (befőttesgumival). Felmelegítésnél beleteszem meleg vízbe, viszont felolvasztás után rögtön felhasználjuk, a többit kidobjuk.
Gréti 100-120-at eszik meg egy-egy alkalommal.

KépKép
KépKép
lindicita

Bogárka!
Már csak egy nap, igaz???? Kép
Légy boldog már ma is!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, visszaolvastam negy napot...

LazaJucus! Kép Mikor lesz az az ize... hullamhosszmegbeszeles? Kép

Votiv, apa itt is ilyen hulyesegeket csinal, mar tobbszor megintettem, hogy ne kostoltassa meg a nutellas kezet a gyerekkel, de mintha a falnak beszelnek... Kép

Ancsi, mi szelletjuk a kecskemetit is, meg szelletjuk a hippet is, mellthat ugyanazok gyalltjak vagymiacsuda Kép es egyebkent ne biblia legyen, hanem inkabb enciklopedia, jo? Mellesleg abban irtam, hogy body=kombidressz. Es nem ertem, hol elhet Bori, hogy hatul meg oldaltpatentos bodykkal talalkozik, en csak alulpatentossal talalkoztam eddigi palyafutasom alatt... Kép Es csuklasnal allitolag fel kell emelni a karokat, attol elmulik, mert akkor megvaltozik a rekeszizom helyzete vagymi, de gyerkocnel ezt meg nem tudtam kiprobalni.

Babarozsa itthon, dejo. Nagyon csini ez az Emi lanyka. Kép Hogy birjatok odakinn? en marhaul felnek. peldaul siman lehet olyan ruhakban maszkalni mint itthon, vagy az nem biztonsagos? vagy tokhujevagyok es ez meg Europa, nem Azsia? es nemcsak az egyik oldala? Kép

Green, en sehogy nem tudtam elkepzelni a nyuszit, amig a pocimban volt. Pedig az UH-n eleg jol latszott, amikor mar eleg nagy volt, de akkor sem.

Mi az a wiw! Felhomalyositast kerek! Enisenisenisakarokilyet!

En vettem anno valami hasszorito bigyot, de nem is hasznaltam. Valszeg attol lettem megint cingar, hogy nagyon belelendultem a setazasba es szornyu gyorsan mentem Kép

Avent cumibol mi meg mindig az 1est hasznaljuk. 2esnel, illetve a variabilisnek az 1es allasaban is ugy omlik a tej, hogy szetfolyik a nyul arcan ketoldalt. Pedig szerintem nem o az ugyetlen, max tiz perc alatt benyom minden kajat (cumis es kanalas is eltunik pikkpakk).

Ja, nem talalom, azt amin sirni kell. Azt melyik nap irta Dora?
moosejaw

Moose

Nekünk van oldalpatentos body-nk (most ezt hogy is kell leírni?) és nagyon jó, mert sokkal könnyebb öltöztetni bele a babát. De én is csak véletlenül találtam még régebben a madaras Tesco-ban (Auchan), azóta is sajnálom, hogy nem vettem belőle sokkal többet, mindenféle méretekben, mert ráadásul nagyon olcsó is volt (250 ft) és nagyon jó minőségű pamutból és azóta is keresem mindig. Szóval van ilyen, csak nem nagyon lehet kapni, nem tom miért, hiszen tényleg nagyon praktikus.

Szerintem tegnap írta Dora, vagy hétfőn?

ruz
ruzicsky

Sziasztok!
Én is végigolvastam a nap termését, eszméletlen, mennyit írtok egy fél nap alatt! Még új vagyok, de igyekszem mindenkit megismerni.

Manóka,
többször is eszembe jutottál ma, vajon mi lehet Veled!? Gondolom, hogy ezek a fájások már jelzik, hogy valami indulgat. Nagyon drukkolok Neked és Emmának, biztosan nagyon ügyesek lesztek! Apás szülést, alternatív szobásat terveztek?

Manó,
ha újra köztünk leszel, mesélj, hogy vagy, milyen volt a relax!

Gigi,
ha a jövő hónapban lesz 1 éves a kisfiad, akkor ikrek jegyű, igaz? Hogy hívják? Köszi az infót, jól hangzik ez az Angelcare légz.figy.+őrző.

Az én kisfiam is a jövő hónapban fog születni - 10.-re vagyok kiírva. Most nagyon beindult a pocakom növekedése, már értem, mire gondoltak, amikor azt mondták a tapasztaltak, hogy az utolsó hónapban nagyon sokat fog nőni a babácska. Jövő kedden megyek du. UH-ra, kiváncsi vagyok és persze nagyon várom, hogy láthassam. Aztán szerdán megyek először CTG-re. Izgi ...
ficánka

Lindi!
Neked is köszi a hsz-odat! Kép

Ficánka!
Ez egy ilyen szóf..só banda, így kell szeretni öket/minket. Kép Üdvözlégy.Kép

HAJRÁ 40 HETESEK!!! Kép
neet
neet

Sziasztok

Hogy ti mennyit bírtok írni egy nap alatt Kép

Mcmami még egyszer köszönöm a reggelit, és a könyvet is.

Manó
NST-n voltam mire visszaértél, megkaptam az üzenetedet, köszönöm szépen.

Ada
Nem gondolod, hogy gonoszság leírni, hogy mit csinálsz ebédre? Kép Kép

Holnap végre itt a doki bácsim, jól meg fog vizsgálni, hogy legalább egy napra hazamehessek a hétvégén. Most éppen van szobatársam, minden órás lányok szombatig relax. Kép

Norka pannájáról az albumokban tíz legfrissebb között panna v. panni néven találtok képeket. Mindenkit üdvözöl Norka is.

Oxigén (Gondolatait lejegyezte OxiApa)

KépKép
oxigen
Györköny

Zanza!

Avent 1-el baromi lassan táplálkozik csajom.Most vettem variálhatót de még nem próbáltam mert mindig úgy tudok elmenni itthonról,hogy nem kell fagyasztottcicit elővenni.

Lindi,Ildi!

Hát én az uccsó cici után még Somát nevelek,-nék és amire evvel végzek már nincs kedvem,energiám,kanalam..Képmég egy órát görcsölni a cicimmel.
Panna egyszer 150gr-ot,másszor meg 55gr-ot eszik.Már amikor véletlenül leméremKépDe ezért sem mérem,hogy nehogy idegroncs legyek a köv.ciciig,hogy biztos éhen fog halni az én pirinyó falatkám!

Moose!

Na mikor cserélünk eszmét?

Jucus aki megy és vasal
20170114224602

sziasztok!
egyébként nekem most jutott eszembe, hogy még nem raktam fel sehova a tali képeket. Ennek az az oka, hogy szépen letöröltem a képnézegető porgramot, vmire azt klikkeltem, hogy okés, erre aztóta nincs acdsee...Kép
ha lesz, megosztom veletek is a kincset!!!! bár sztem akkor már a 23-val együtt rakom fel...
mindenki jön????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Én nem vasaltam, mióta megszületett Igor! És ez még marad szépen igy egy db-ig. És képzeld, apa tegnap reggel, munkába indulás előtt kivasalta a pólóját...Kép Úgy látom, idomitható!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet (és még mindenki),
nagyon tetszik a fórum, örülök, hogy Manó javaslatára csatlakoztam Hozzátok.
Annyira klassz, hogy itt felteheti bárki a kérdéseit, és segítséget, tanácsot kap, és persze leírhatod, ha valaminek örülsz, vagy ha valami bánt stb. Meg érzek még valamiféle különleges kapcsot a várandós, gyermekes nőcik között, amit nehéz megfogalmazni, még csak 1-2 hónapja kapizsgálom.
Sztori: Ma sétáltam Anyukámmal a Dunaparton, amikor egy babakocsiban álló kiskrapek mellé értünk, anyukája ott állt mellette, és tartotta a kezénél fogva. Persze jól +néztük egymást, nagyon helyes kisfiú volt, mondom neki, Te nagyon szépen tudsz már állni! És már el is indult a kommunikáció, láthatóan mindnyájunknak kellemes perceket jelentett ez.

Ti hallottatok már olyasmiről, hogy a magzatok érzik egymást, meg még az egészen kicsik is a magzatokat, meg hogy valahogyan kommunikálnak is egymással?

F.
ficánka

Jucus,
nekem is kéne vasalnom, de már eléggé hulla vagyok, asszem inkább holnap ... felnézek Rád, hogy fél 10-kor nekilátsz, igazi energiabomba lehetsz, hogy ez így megy Neked - Soma, Panna, nevelés, cici, vasalás ... szóval GRATULA!!!
F.
ficánka

Ficánka!

Ne tedd!Látnál vasalás közben(most is vasalok látod?Kép)
Zsanci!

Amikor Zapa most szólt,hogy holnapra ing kellene neki,elég csúfan nézhettem mert megkérdezte,hogy csinálja inkább ő?De én annyira aranyos vagyok,hogy azt mondtam,hogy Á!majd én!

Jucus
20170114224602

Eltörtem a robotgép turmix-feltétét
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
asztalról KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szomorú-szomorú-szomorú
ada007

Ada!

Ne turmixolj szívem hanem menjél már szülni és akkor nem történnek ilyen szomorú dolgok veled!

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: