A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok
Barbi
Orulok hogy jelentkeztél már vártam, pár hét nem olyan nagy ido hogy elfelejtsunk. Lehet hogy most jobb neked ha kicsit pihenteted a babanetet és eltereled a gondolataidat....... és mi ezt megértjuk.

Petri
Már mindenfelé kereslek de sehol sem látlak. Nagyon drukkolok hogy osszejojjon. Remélem a mai teszted zebrás lett. Majd írj ha erre jársz.

En ma már kezdtem a stimut. Hétvége felé megyek dokihoz és megbeszéljuk a folytatást.
mili

Fruzsi Kép annyira sajnálom!!! Igazságtalan a sors! Nagyon nehéz lesz a következő két hét, de a harmadik már elviselhetőbb és másra is tudsz majd gondolni, figyelni. Nekem most volt 3 hete, hogy elvetéltem. Már a 12 hetet töltöttem volna a hétvégén Kép. Látogass el a www.angyalokszulei.hu oldalra. Nekem sokat segített. Én a 9+0 napon este 11-küröl kezdtem el görcsölni és vérezni egyszerre. Reggel mentünk az ügyeletre, az én magzatom sem élt már kb egy hete az UH szerint. Csak 1 cm volt az ülőmagassága, és már minimum 2-2,5 cm-nek kellett volna lennie. Sajnos nem tudtam előbb bejelentkezni. Írj, hogy mi történt veled a hétvégén!

Barbi Kép örülök, hogy jobban vagy. Igen, talpra állni muszáj, már alig várom, hogy megjöjjön. Talán még egy-két hét. Szeretnék már újra terhes lenni. Kisbabát várni és ... hisz tudjátok. Biztosan még nem jött el az ideje. Barbi, jó, hogy újra itt vagy. Gyere gyakrabban.

Mili Kép sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. Szerintem hallgass a lombikos lányokra, talán a második verzió biztosabb. Drukkolok nektek nagyon!

Sok puszi
noémi
Vendég

Lányok

Pénteken voltam dokibácsinál, és megbeszéltük a folytatást. A hétvégén kell megjönnie, és akkor irány a BMC, kezdődik a 2. naptól a stimulálás. Megyek inszemre! Nagyon várom már!
A stimulálásnak az az értelme, hogy minél több tüszőm legyen? UH-gal megállapította az orvos, hogy most 1 tüszőm volt, ami megrepedt. Ez gondolom egy picit kevés. És pont azon az oldalon érett, ahol a p.vezeték nem átjárható.
Remélem a köv. ciklusban majd a másik oldal is beindul.
Most nagyon bizakodó vagyok! Remélem összejön!
Végre én is kaphatok majd a drukkokból!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Kuldom az elso drukkkkkkot.
Igen a stimulálás miatt tobb tuszod fog érni. Van úgy hogy mindkét oldalon. Nekem a múlt honapban a 7. naptol stimuláltak és lett 2 tuszom + 1 kicsi a bal oldalon. Most a 3. naptol kezdték a stimut azaz ma kaptam az elso szurit és kívancsi vagyok mi lesz az eredmény. A doki azt mondta hogy 2-3 tuszo várhato tole és nekem ebben a honapban IVF lesz.
Es nagyon szorítok az elso inszemhez.

Noémi
Igen ebben a honapban kiprobaljuk a lombikot. Hátha nagyobb szerencsével járunk.
mili

Mili
Köszi, aranyos vagy.
Szerintem jól döntöttetek, hogy megpróbáljátok a lombikot! Természetesen számíthatsz rám az energiák terén! Igyekszem majd küldeni!
Téged mivel stimulálnak?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

En merional szurit kapok, de úgy egyeztunk a dokival hogy csak olyan stimu lesz mint az inszemnél nem az az igazi lombikos.
mili

Mili
Értem, neked mennyibe kerül az egyhavi adag?
Ha jól emlékszem én Puregon szurit fogok kapni. Remélem nem írtam hülyeséget, még nem váltottam ki.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Nagyon drukkolok neked, én holnap megyek az orvoshoz. Meglátjuk mi lesz a következő lépés. De én azért még ebben a hónapban is reménykedek, hátha sikerült... Persze semmi jelét nem érzem, tesztelni meg nem akarok.
Emi
emi31

Lányok
Nekem megjött szombaton Kép Néha úgy érzem, hogy majd a lombik...

Zitus
Kijavítanál a táblában? Ma 3.cn.
Köszi

Tündi
Vendég

Szilva Kép
A www.pharmachip.hu-n ha beírod a gyógyszer nevét kiírja, hogy mennyibe kerül.

Wish

wish

Wish

Köszi az infót!

Emi
Kíváncsian várom, hogy mit beszéltetek meg az orvossal, és persze drukkolok, hogy esetleg sikerrel járjon már ez a hónap!
Szerintem én esélytelen vagyok most.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Hát ha mind a tíz merionalra szugség lesz akkor kb 24000 be fog jonni + a tuszorepi szuri az nem tudom mennyi és persze maga a beavatkozás.

Emi
Megy a drukk, hátha......
mili

Mili
Hát nem olcsó. Ugye te Szlovákiában élsz?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mili, Szilva
Köszi. Most ez hülyén fog hangzani, de első héten van valamilyen jel a terhességre?
emi31

Szilva Kép ez nagyon jó hír! A stimulálást azért is csinálják, hogy a tüsződ szép érett legyen. Normális, stimu nélküli ciklusban ugyanis nem 100% hogy van tüsző és hogy érett is. Ezért szokták stimulálni. Meg jó esetben max 2-3 tüszőt érlelnek, bár szerintem ez már sok az inszemhez. Nagyon drukkolok nektek!!! Szimpatikus drukkokat küldök! Ügyesek vagytok, mondd meg a párodnak, eddig eljutni már fél siker. A másik felét csak ki kell várni Kép. De meg lesz az is, ne aggódjatok! Kép
A puregon szurit adagoló tollal fogod megkapni, ez nagyon kényelmes, ne félj majd tőle. Ezzel mindig ugyanabban az időben be tudod magadnak adni és nem kell ügyeletre/orvoshoz rohangálni. Ezt olvasd még hozzá: http://www.oviklub.hu/betegeknek/adagolot.htm

Emi! Kép milyen jeleid vanna??? Hááááát... KépKépKépKépKép jó lenne, akár lehetnek is jeleid. Valaki azonnal megérzi! Drukk-drukk-drukk. Mostanra különben már beágyazódott a baba, úgyhogy már érezhetsz is valamit akár. Szorítok nagyon!

Tündi Kép nagyon sajnálom! Pedig nagyon drukkoltam neked titokban! Nálatok nem volt inszem? Ne haragudj, már nem emlékszem.

Puszi

Noémi
Vendég

Noémi
Képzeld, a tollat már meg is kaptam. Nagyon csinos darab! Köszi a jókívánságokat, Apának is átadom!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi
Nem, nálunk nem volt inszem, sőt még vizsgálatok sem, augusztusban kezdjük. Addig még hátha, bár én már szemernyit sem tudok hinni benne Kép
Köszi a drukkot, aranyos vagy! Te jobban vagy már? Mikor folytathatjátok?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Nekem ebben a hónapban lesz az (1.) inszemem, úgy 18-20. között. Pénteken megyek UH-ra, de én a Clostilbegyten kívül nem kaptam más gyógyszert. Nekem nem kell szurkálnom magam... vajon miért? Vagy azt csak az UH után döntik el?

Előre is köszönöm a tapasztaltabbaknak a választ Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
Nekem nem volt inszem, de sokan csak clostit kapnak inszemhez.
Az a lényeg, hogy stimulálják a tüszőérést és azt a closti is megteszi.
Gondolom orvosa válogatja, hogy mivel stimulál az inszemhez.

wish

5-én volt első inszem, az egyik oldalon 4 a másik oldalon 1 tüsző és 47 millio a spermaszám.Nem tudom ebből mi lehet, lehet e valami, még soha nem voltam terhes.
berci

Olik Kép Ez nem semmi, tesztél újra? Vagy nem akarod meglátogatni a dokidat? Kép

Zbarbi Kép Persze, hogy emlékszünk rád Kép Örülök, hogy lelkileg sikerült kicsit megerősödnöd! Kép

Szilva Kép De klassz, hogy nálatok is így beindultak a dolgok Kép

Mili Kép Drukkolok az IVF-hez!

Berci Kép Szorítok, hogy elsőre sikerüljön a babóca! Kép

KépKép

KépKép
timika

Bogi Kép Régen írtál Kép Hogy álltok a vizsgálatokkal? És tulajdonképpen milyen vizsgálatokat kell megcsináltatnotok?

KépKép

KépKép
timika

Berci
A 47 mil egy normál eredmény és a 4 tuszo az meg jo sok, nekem csak ketto volt az inszemnél. Persze hogy lehet belole babo, es lesz is ebben kell hinned. Kulonben nagyon jo esélyeitek vannak hogy sikeres legyen. Drukkolok hogy sikeruljon.

Emi
Igen tényleg vannak nok akik rogton megérzik, de nekem már két honapja az osszes tunetet a gyogyik produkálják. Ezért megfogadtam hogy most nem fogok semmit figyelni, sot homérozni sem mert azt is az Utro megemeli stb. Szorítok értetek! En úgy emlékszem hogy amikor eloszor teherbe estem a második héttol fáradtabb voltam mint normálisan, csak akkor álmomban sem fordult meg hogy mitol. Agi azt írta hogy neki meg kb a 8. naptol minden kaja nagyon jol esett.

Fanni
Szerintem megnéznek Uh-n /endometrium,tuszok/ és az szerint kapsz majd szurikat vagy nem, lehet hogy a closti is elég neked. En a múlt honapban a 7.cn napon kaptam az elso szurimat.

Szilva igen, és nálunk az IVF nincs támogatva csak az ICSI 1/3a.
mili

Emi
Érzel magadon valami különöset?
Neked is a hétvégén nem kell megjönnie?
Én szombatra nem várom!

Mili
Akkor neked még a beavatkozásért is kell fizetned?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Tündi Kép nagyon szorítok, hogy ne kelljen eljutnotok Apával az orvoshoz augusztusban. Az még 3 ciklus legalább. És az egy év közeledtével ha semmi bajotok sincs, akkor egyre nagyobb a valószínűsége, hogy baba lesz Kép Drukkolok! Nagyon!

Fanni Kép stimulálni sokféle gyógyszerrel lehet, Dodo - most a téli topikba ír már csak - SAJNOS!!! Kép closival lett terhes. Úgyhogy ez jó így, a lényeg, hogy mész UH-ra. Szorítunk!

Berci Kép nagyon bíztatóak a körülményeid, 5 tüsző és 47 millió kiskatona, ebből akár többes terhesség is lehet! Az ikres topikban most születtek 3-as ikrek inszeminációból! Másodikra! Szóval, bármi lehet! Drukkolunk! Vérvételre mész vagy majd tesztelned kell?

Milli Kép ne sajnáld, hogy "csak" 2 tüsző, nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség. Nekem annak idején 1 szép tüszőm volt. És elég is volt. Hidd el, nem ez számít. Drukkolok neked meg Apának Kép nagyon, hogy valami fantasztikus érzésetek legyen a napokban! Te meg kicsit legyél rosszul KépKépKépKépKép

Puszi

Noémi

Ja, képzeljétek! Kép a vetélésem óta ma van a 24. napom, és nagyon picit elkezdtem barnázni. Szerintem a 28. napra meg is fog jönni. Középidőben pedig olyan peteérés szerű szúrást is éreztem, de olyan rég volt már ilyenem (január vége óta), hogy nem tudtam az-e.
Úgyhogy még két ciklus és próbálkozhatunk megint. Hogy' megy az idő! KépKépKépKép
Vendég

Szilva
Sajnos igen. kb 100 000 Ft-nyi a beavatkozás.
Melyik szurihoz kaptál tollat?Nekem is kéne, utánaérdeklodtem a gyogyszertárban de nem tudtak adni.
Drukkolok neked! Lehet hogy már meg sem jon, és ha véletlenul mégis már másnap kezdheted a stimut. Meglátod a stimu idoszak gyorsan elmegy de a várakozási 2 hét nagyon lassú. De majd kuldjuk a babatapaszokat meg az energiákat és így konnyebb lesz.
mili

Sziasztok Lányok! Szép napot! Jó sok minden történt, mióta múlt héten utoljára "itt" voltam.
Jaj? nagyon izgulok! Csütörtökön kell mennem vérvételre. Mennyi idő alatt tudnak eredményt mondani? Igazából nem nagyon merek reménykedni, mert terhességnek semmi jelét nem érzem, a hasam viszont egyre jobban görcsöl. Nem túl jó, Ugye?
Szerintetek érdemes ilyenkor terhestesztet csinálni? Vagy ne stresszeljem magam előre?
fjm

Nekem vérbol 1 orán belul mondtak eredményt, Ági reggel ment és neki 3 kor volt csak eredmény. Nem kell ahhoz semmit érezned hogy terhes legyél. Es a menzi gorcs lehet terhességi jel is persze csak akkor ha nem jon meg.
Ami a tesztet illeti, az attol fugg milyen gyogyikat, szurikat kaptál. Mert nekem is a szuri miatt volt álpozitív a tesztem. Ird meg nekunk. Es ha tesztelsz mindenképpen reggeli vizeletbol.
mili

Ja kifelejtettem a megszollítást. Az elozo hozzászóllás Fjm-nek szollt foleg.
mili

Mili
Adagoló toll ügyében nézd meg a www.oviklub.hu oldalt, ott találsz infót róla, és van email címük is ahol megkérdezheted hogyan juthatsz hozzá. Nekem másnap válaszoltak is a kérdésemre.
Ha esetleg tudok valamiben segíteni, elhozni, elküldeni, írd meg!

Fjm
Örülök, hogy jelentkeztél. Remélem jó hírekkel fogsz minket örvendeztetni csütörtökön... már nagyon ráférne a topic-ra. Mindenesetre a drukk most neked megy ezerrel!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Hazajöttem a kórházból. Hála nem kellett a pálcikás tágítós módszert megvárnom, mert vasárnap este magától elindult a vetélés. Nagyon erős görcseim voltak, de legalább itthon szenvedtem és nem a kórházban pálcikával a méhemben. Ezt azért kellett volna, hogy elinduljon a vérzés és táguljak. MIre hétfőn reggel beértünk, már ki is volt tágulva a méhnyakam. Azonnal megcsinálták a műtétet. Nem éreztem semmit elaltattak. Most egy kicsit fájdogál a hasam, de ez elviselhető. A lelki fájdalom ennél sokkal nagyobb.
Azt mondta a doki, hogy kb 3 ciklust érdemes megvárni az inszeminációhoz. Persze 6 hétig még nemi életet sem szabad élni.
Jaj lányok lassan én már azt sem tudom mi a nemi élet, inszem óta március 15. nem is csináltuk, mert mondta az orvos, hogy veszélyeztetett terhességnél az 1. 3 hónapban nem ajánlott.
A Kaáli Intézetben is felhivtam az orvost, nagyon rendes volt, azt mondta 2 hét múlva menjek el hozzá és beszélgessünk
Most kicsit félek a terhességtől, annyi félelem volt bennem, éreztem hogy nincs minden rendben.
Végig beteg voltam, meg voltam fázva és nagyon köhögtem.

Noémi,
Az én picikém is 1 cm-es volt a 9. héten. A 8. héten megnézték ultrahanggal, akkor még élt, de mondták, hogy kb. 5 nappal le van maradva a fejlődésben. Az 1 cm-es magzat kb 7 hetes terhességnek felel meg. Szóval már 1 hete nem élt a pocakomban. Szörnyű Kép

Fruzsina

fruzsina32

Szia Fruzsi!
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt!Próbálj meg egy kicsit kikapcsolni, bár gondolom, ez most nem könnyű. Az a hat hét pedig hamar elmegy és újult erővel kezdhetitek.

A tesztre visszatérve, én gyógyszert nem kaptam, csak injekciót: choriogonint.( Remélem jól írtam.) Ebből viszont dupla dózist. Mit gondoltok? Lenne még egy kérdésem. Van köztetek esetleg valaki, aki szintén ezt az injekciót kapta és az általános mellékhatásokon túl mást is észlelt? Konkrétan ilyen enyhe gyulladást a hüvely körül. Én abszolút erre gyanakszom, mert azóta jön ez elő, mióta kapom a szurit és mindig pontosan rá egy héttel. Magától elmúlik, de azért elég kellemetlen.
fjm

Fruzsi
Ne légy szomorú.Én úgy vagyok vele mindennek megvan az oka, ha menni akart a picike el kell engedni. Jobb mintha később derül ki valami baja. Kezd szép idő lenni, sétálj sokat a napsütésben és csak pozitív energiákat szívj magadba. Sikerülni fog a következő!!!

Szilva
Én keddre NEM várom, de semmi jelet nem érzek. Csak reménykedek. Ma megyek du a dokihoz. Nem gondolom,hogy ha lesz is UH bármit látna. Azt szeretném, hogy rettentően legyek roszul, hányjak egész nap, csak a babó lenne a hasamban.

Fjm
Ezernyi drukkkkkk!
emi31

Sziasztok lányok Kép

Fruzsi Kép
Nagyon sajnálom.
Nekem nem mondta a doki az önmegtartóztatást, úgyhogy mi élünk nemi életet a párommal, remélem nem a baba rovására.

Istenem lányok ez olyan igazságtalanság. Én sem merem még beleélni magam 100 %-n a babába. Noémi, Barbi és Fruzsi. Miért??????????

Kép

Kép
pkagi

Fruzsi
Én is nagyon-nagyon sajnálom a történteket. Valóban, ezen már sajnos nem tudsz változtatni. Próbáld meg valahogy átvészelni a következő időszakot. Aztán meg kezdhetitek újra. Én szorítok érted.

Emi
Akkor remélem nem lesz 1 hét múlva találkád a "vörösökkel". Én sem várom őket, bár ebben a hónapban nem leszek annyira elkenődve, mint szoktam, hiszen újabb remények vannak!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Fruzsi
Saját tapasztalatbol csak azt mondhatom, hogy az elso 2 hét a legrosszabb azután már konnyebb a dolog de szerintem kitorolni a "miérteket" nem tudjuk addig míg nincs saját baba. Próbáld magad elfoglalni, csináld amit szeretsz és ha ajálhatom a homeos gyogyik kozul az "Ignacia"-majd még otthon megnézem így e írják - nagyon jo kozérzet javíto, segít ha kapdos a sírás 5 golyocska nyelv alá szugség szerint. Nekem a homeos dokim ajánlotta ezt.

Fjm
az a szuri tuszorepi szuri volt. Mert így név szerint nem ismerem. De a tuszorepik tartalmaznak hcg-t és ezt a teszt kimutatja, de a 13. 14. napon már nem szabadna.
mili

Mili!
Nekem ma van a 12. nap. Gondolod, hogy holnap reggel érdemes csinálni egy tesztet? Olyan gyomoridegem van, ha erre gondolok. Amig nem tudom a bizosat, addig reménykedhetem még legalább.
fjm

Mili!
Nekem ma van a 12. nap. Gondolod, hogy holnap reggel érdemes csinálni egy tesztet? Olyan gyomoridegem van, ha erre gondolok. Amig nem tudom a bizosat, addig reménykedhetem még legalább.
fjm

Fruzsi Kép Nem tudok mit mondani. Minden vígasztalás olyan bután hangzik.
Mi február 23-a óta nem voltunk együtt, a vetélés után kb 1 héttel igen, de az sem volt jó, (nekem lelkileg volt rossz) azóta pedig semmi. Én ráadásul 6 nappal a műtét után - tudatlanságom miatt - elmentem wellnesselni és uszodában / pezsgőfürdőben stb fürödtem. De semmi bajom nem lett. Legyél önző magaddal és minden olyat csinálj és mondj, ami jól esik. És szerintem olvasd el az angyalokszülei oldalt.

Nagyon drukkolok, hogy napról-napra jobban legyél. Nekem egy héttel a műtét után volt a mélypont, addig tartottam magam, utána kiborult a mécses.

Kivárjuk együtt Barbival a 3 hónapot és aztán visszajövünk dupla örömmel, jó??? Kép Én mondtam is a páromnak, ha visszamegyünk a dokihoz, szólok neki, hogy akkor én most két babát kérek, kárpótlásul, mert az első elment. Ez olyan morbid vicc, de kicsit felvidít.

Sok-sok puszi
Noémi
Vendég

Kedves Wish, Mili, Noémi!

Köszönöm szépen a válaszokat. Folyamatosan olvasom ám a topic-ot, én is szorítok mindenkinek és nagyon várom a jóhíreket, a rosszakat pedig bocs, de igyekszem minél hamarabb elfelejteni, mert borzasztóan elkeserítenek.

Fruzsina, a Te történeted végtelenül szormorú és lehangoló, jó lesz majd olvasni, amikor újra visszatér hozzád a remény.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Előszőr is Fruzsi! ANgyon sajnálom hogy ez történt veled! Szörnyű lehet! Csak azt tudopm mondtani hogy próbálj meg kikapcsolni, mással foglalkozni!
Szeretnék egyet kérdezni. Múlt héten kedden kellett volna megjönnie, azóta sem sem semmi. ha emlékszik rám valaki, pénteken már voltam itt, akkor csináltam egy halvány tesztet, majd vasárnap megint egyet, de az is halvány volt. Ma aztán elmegyek a nőgyógyászhoz.
Szerintetek akkor már látni fog valamit?
fulopmonika

Noémi,

Így van 3-4 hónap múlva mi jövünk, duplán én is ugyan ezt mondtam a páromnak!Én annak örülők hogy két hét után abba maradt a vérzésem.Kíváncsi vagyok hogy mikor lesz a következő mensis időszakom és akkor irány a doki a következő mütétre.Tényleg egy kicsit gyorsabban megy az idő nem úgy mint az elején!

Fruzsi,tényleg nehéz bármit mondani az első két hét számomra borzasztó volt, de nekem nagyon sokat segített hogy beszéltem a dologról páromal és a szüleimmel.Én annyival szerencsésebb vagyok, hogy nekem nem hüvelyi úton történ a vetéles hanem hasi műtéttel, így mi két és fél hét kihagyás után újra összetudunk bújni.

Puszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Moni
Az 5. hétben, tehát egy héttel a kimaradás után, huvelyi ultrahangal lehet egy kis pottyot látni, akkor van a láthatoság határán, de 2 héttel már biztos.Majd jelentkezz mit mondott a doki
mili

Barbi Kép én nagyon "szerencsés" vagyok akkor. Nekem 3 napig tartott a vérzés. Ezért tudtunk wellnesselni egy hét múlva. Benne vagyok a "duplán jövünk!" szlogenbe, remélem az ikres topikban van még hely Kép

Fruzsi Kép ha nincs is kedved írni, nem baj. Elég, ha olvasol. Két-három hét múlva már tovább megy az ember lánya és kűzd, hogy a következő rendben legyen. Ráadásul tuti kiírnak minket azonnal a dokik. Lesz Hawaii! Kép

Puszika, olyan gyönyörű idő van.

Noémi
Vendég

Móni Kép valamit biztosan fog látni. Meg szerintem elküld vizelet vagy vérvizsgálatra, hogy megnézze a HCG koncentrációt a szervezetedben.

Lányok Kép különben találtam egy nagyon jó oldalt, ahol minden le vagyon írva töviről hegyire. Nézzétek meg. Szerintem nagyon klasz.
www.lombikbaba.hu

Pusz
Noémi
Vendég

<font color="aa00aa">LányokKép
Most jöttem a dokitól. A helyzet következő:
ma reggel megint teszteltem és megjelent nagyon halvány csíkom. A hőm 4 napja folyamatosan 37.0. A dokimmal együtt értelmeztünk a hőgörbémet, ami eléggé fura és megállapítottunk, hogy hiába vagyok én most 44 cn - a peteérés 10 napja kezdődött. Most érte el a 37.0. Egy hét múlva ha a hőm így marad tesztelek és tuti hogy erős zebrám lesz. Ha meg leesik - akkor meg fog jönni.
Hát ez a nagy helyzetKép Még nem állítok semmit. Mindenképen szükségem van erre a hétre. Ja, és semmi szex ez alatt ( nem ajánlotta, hogy lepedő akrobatát játszakKép)
Ha kérhetek - a gratulációkat még csak 1 hétig fogjátok vissza,ok? Nem szeretnék beleélni nagyon magamat ebbeKépKépKép
Puszi</font>
Vendég

Olik Kép
Akkor csak visszafogottan Kép
UH-t nem csinált a doki? Bár a peteérés 10 napján még nem nagyon látszódhat semmi. Drukkolok nagyon Kép

Mili Kép
Most esett csak le amit írtál, hogy nálatok nincs támogatva az IVF. Az elég húzós lehet akkor.

Wish

wish

Olik Kép drukkolunk neked nagyon! Nem kért vérvételt az orvosod? Abból azonnal meg tudná mondani. Szorítunk. Ha ott van, ott is marad. Reméljük. Puszika

Noémi
Vendég

<font color="aa00aa">WishKépNoémiKép
Vérvételre majd a jövő héten küld, ha nem jön megKép
Aztán meg jöhet az uh(később). Õ is azt mondta, hogy nem látszik még ott semmi.
Olik</font>
Vendég

Olik Kép nagyon szurkolok!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: