A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zs!

Nem a Te méled voltKép

J.
20170114224602

No, pont ez volt a szandekom: oromet szerezni, megbogetni, meg ilyenek!Kép Szolt hozza a zene is?

Ada, te mar csak az Eszmeralda nevre hallgatsz csak?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jucus!
Most már elment a mél...keresd csak!!!
Vera!
Kép
és sztem sem aranyosak a mókuskák!!!!! Kép egyébként milyen furcsa az élet, pesten még sosem láttam élő mókust, erre vmelyik nap megyek haza az oviból, és az út szélén ott van egy döglött mókus, akit vmi ámokfutó épp az imént üthetett el...Kép ugye nem te voltál???

Dora!
Köszi, tényleg!!!! Szólt a zene is...Kép különben most fordult meg először a fejemben, hogy lehet, hogy mégis meg kéne próbálni otthon szülni...egyelőre csak egy kósza gondolat...

Hejj anyukák!
Aki rajta van a wiw-en, azonnal ismerjen el ismerősének!!!! Kép (aki még nem tette meg already)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jóreggelt Jóreggelt Álomszuszékok!

Nem hagy aludni a kisfiam...sajna
De most legalább van időm válaszolni,

Zsancikat!
Állítólag azért kell a textil pelenka a kádba, hogy ne csuszkáljon a törpe,,.
Tulajdonképpen csúszásgátló olcsobb kiadásban..

Ildi76!
Elárulod, hogy hol néztél kádat?

Bogárka!
Akkor jó tracsolást nektek a barátnőddel!

Norkának pedig sok-sok boldogságot!!!
Tényleg neki ez az első babója???

Dora!
Nagyon megható kis film! köszönjük

Manó27
akinekakisfiaegyfolytábanrugdos
manó27

Manoka!

Help hol van ez a torna pontosan és hánykor????
manó27

Zsanci!
Elkuldod nekem is?

Kép
babarozsa

van uj kep a profilombanKép

Kép
babarozsa

Jó reggelt mindenkinek! Sziasztok!

Ada!

Köszi a jótanácsot, de anyós mindíg is ilyen volt, és mindenkivel ilyen sajnos. Csak neki lehet igaza, legalábbis ezt gondolja magáról, ezért is veszekszik vele mindenki, ő meg ezen csodálkozik. Ezért is ugrom minden szavára, mert engem rettenetesen idegesít. Amit mondunk neki azt vagy meghallja, vagy nem, de inkább nem.
Kép

De a majd meglátjuk nagyon tetszett. Csak az a baj, ha mond valamit, akkor mindíg kioktatásszerűen mondja, így jóhogy felkapja az ember a vizet.
Ott alvásról mit gondoltok? Nagy ívben kerüljük? Amúgy épp azt beszéltük hétvégén, hogy csoda, hogy eddig bírtuk, mert ha a férjem testvérével csinálnák ezt, akkor ők nem is aludnának ott egyszer sem.. Kép

Bkriszta! Drukkolok nagyooooon!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Én is olyan szülést akarok majd, mint Norkáé. Kép De kár, hogy ez nem kívánságműsor!! Kép

Beetrix! Nekem 1,5 évesen vették észre anyuék, hogy kancsal vagyok az egyik szememre. Nagyon oda kell rá figyelni, bár ki is nőheti. Nekem takarni kellett az egyik szemem, hogy erősödjön a gyengébb, de azt szerettem elsumákolni.
mkatus

Mkatus,
ottalvás elmaradásánál MINDIG lehet arra hivatkozni, hogy még pici a baba Kép csak meg ne tudja, hogy közben a te szüleidhez meg mentek Kép

Zsanci,
nem én voltam Kép alapvetően marha aranyosnak tartottam a mókusokat, aztán megismertem őket - Jucus és Neet akkor nem voltak épp előttük - és rögtön a Jégkorszak kardfogú mókusa ugrott be KépKép

vera
kisün

Jó reggelt!
Khmmm, most ébredtem felKép És este 10-kor feküdtem le aludni, egész jó, nem? Közelítek egy csecsemő alvásmennyiségéhez, ha belevesszük a tegnap délutáni 3 órás szunyát isKép

Manó27!
Torna: Bártfaiban feljössz a 3. emeletre, liftből ki balra, ott fog ülni egy csomó pocakos, lehetetlen eltéveszteni. Ha már bementünk, akkor a tornaterem feliratú ajtón tessék kopogni (csak belülről nyílik). 11-kor kezdődik.

Manóka 39+6 (=majdnem40)

Kép
Kép
manoka11

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGELT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek dupla szifont, meg két kivezetésű 3/4-es golyós csapot venni, akármi legyen is az Kép
ada007

Dóra!

Hallgatok én mindenre, de mostanában valóban az Esmeralda a nyerő Kép
Dokinéni amúgy szombaton jön vissza.
ada007

Ezt nem hiszem el:-)))
Ada no comment:-)))

Manoka!
Megyek!
manó27

Kisün!

Köszi a tanácsot, de szerintem mi biztos meg fogjuk mondani, hogy a hangzavar miatt nem fogunk ott aludni. Nem szeretek hazudozni. Kép
Ha meg erősködik egy próbát lehet tenni, aztán ha nem változik, többet legalább nem kell elviselni azt az egész helyzetet. Kép
mkatus

Addig csak nem var a kis Juanita?Kép Na, kivancsi leszek.Kép

Varadine Icarol tud valaki valamit? Sajnos Ujvari Bori szabin lesz, mikor szulok... ááááá!
Jon valaki csutortokon kismama klubbozni?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szép jó reggelt!
Tegnap esete nem értem az olvasás végére! Kép
Párnacsata volt! Kép

Elég volt! KépMa du megyek dokihoz és a héten megcsinálok minden vizsgálatot! Olyan jó olvasni és emlékezni arra a nagyon szép időszakra amikor ....

Bocsika! Én a szőke... Szóval megírná vki magánban, hogy ki a hunyó??? A Sz...?

Ada!
Valahol útközben vagy egy bev.központban hozod világra Õ-t? Kép Doki mit mond? Mikor van az utolsó nap? Mi attól nagyon apráztunk! BEfeküdni...Brrrrrrrrr!

Oxi!
Remélem ma már itt leszel! Jobb lesz otthon!!!Kép

K-s kaják: nekem a tejcsim a 4. napon Apa rakottkrumlijától indult el! Kép Szóval hallottam egy olyna megoldásról, emlékeim szerint nekem is bejött, hogy két különböző vízben kell megfőzni a zöldésget. Így ehetsz karalábét, karfiol is.

Eldobható vagy mosható pelenka?

Hajrá Manócskák!
Szép napsütéses a világ! Most érdemes ám kibújni! Kép

Ja! Bence, úgy rémmlik,hogy 6 hó uátn kapott ananászt /konzerv/, almát, banánt. addig kapott inni is mert nagyon meleg volt. Szóval nem csak anyatej volt.

k
kriszta13

Votiv! Kétszer is olvastam az üzidet, még csodálkoztam is, hogy szinte szóról szóra tudom Kép
A szendvics jó ötelt Kép
A krumplival vigyázzatok, ha a héjja alatt zöld, azt mindet le kell vágni, mígnem sárga lesz.
A védőnőd egy dinnye.

Úúúúúúúristen, csak nem a Sz doki volt az osztályon? Én, mikor megindul a szülésem, betelefonálok majd, hogy ki az ügyeletes. Aztán ha Mr. Sz., akkor előbb felhívom a dokimat, hogy jöjjön ő is, mielőtt ez a dulllva doktolll alám nyúlna.

Vera! (és a többiek) miért csak a Hippet emlegetitek? Nekem a kecsekemétiek sokkal finomabbak, habár nem vagyok baba Kép
És jé! Pont ilyen mókuskát láttam Greenwichnél 1 hónappal ezelőtt!

NEM TALÁLOM, HOGY MIN KÕ BÕGNI, ÍGY INKÁBB MEGINT ELOLVASTAM PIPOCSPAPA BESZÁMOLÓJÁT. Kép

Zsancikám, hát a fagyikészítőt már izzíthatod is. Ha a dedeknek nem is, de magadnak adhatsz!!!

Babarózsa! Hellókám! Jó meleg van már felétek? Minden oké a babucival?

Manoka! Én meg már most kezdem a mértéktelen csucsuzást! Tegnap este 8 után lefeküdtem, és ma fél 7-kor keltem Kíváncsi leszek így lesz-e majd, ha már táppénzen leszek.

Ada! Te aztán energikus vagy!!

ancsipancsi

Ada!
Te még mindig 2in1?????
Te jó ég!!!
mi is csapot szerelünk, de csak azért mert hamarosan áthozzuk a mosógépet a konyhába...Addig is csöpög a csap ezerrel!!!! Mosogatni is a fürdőben szoktam...
Ki megy ma tornára???? Arra gondoltam, oda megyek és jól megnézem magamnak a csapatot!!! Kép Kép
Többi anyuka merre???? azé nincs olyan jó idő, hogy ti már a szabadban nyomultok...
Igi tök édi a hordozóban..játszik a felcsatolt babákkal...meglökögeti, úgy látom tetszik neki...nem is zavarom meg...
Baba!
Link itt: http://home.tvnet.hu/~a3807/oltas.htm

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igi azóta nem tök édi...Kép itt ül az ölemben és szivja a tejemet...Kép
imi-imi-imádom....tralllala
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Most csak nagyon röviden: Tegnap jöttünk haza.
Nagyon jól vagyunk, bár szerintem Marcika nem is volt rosszul.
Teljesen elvarázsol ez a kis Picurkó.
Később majd jövök, puszi mindenkinek.Kép

Kép
Kép
pipocska

Hogy lehet ilyen rengeteget irni egy nap alatt? Szal meg csak atfutottam, ugyhogy most a legsurgosebb mondanivaloim:

Norkanak nagy nagy gratula! Erot, egeszseget stb. Kép Es szedjetek ki belole, hogy lehet ezt felora alatt elintezni!

Katus, az anyosod kuldd el a p*cs*ba, es meg csak probakeppen se aludjatok naluk egyszer sem a gyerekkel! A ferjed meg ne susmutoljon vele, mert lehet, hogy a hulyeseg ragalyos. Egyaltalan miert szoktatok annyit naluk logni, ha nektek ilyen rossz? Hogy ok jol erezzek magukat? Kit erdekel, ha ilyen a hozzaallasuk! Majd talalnak maguknak mas hobbit, nem kell oket felteni. Sertodjenek meg, unatkozzanak, aztan majd elfoglaljak magukat valamivel.
Az enyem is allandoan kioktat es uvoltozik mint egy kikepzoormester, senkire nincs tekintettel, az alvo gyerekre talan volt, de ha ebren van, akkor mar azt hiszi lehet, pedig meg akkor is sirni kezd a kilenchosom, ha epp egyutt jatszunk, anyos meg egy masik szobaban kiabal... Ugyhogy eszetekbe ne jusson atmenni hozzajuk a picivel, ottaludni meg talan majd ha mar iskolas lesz a gyerek, talan, talan akkor. Komolyan! De a gyerekek nem olyan hulyek meg mulyak, mint a felnottek, kerekperec megmondjak, ha valami nem tetszik nekik (mar akkor is, amikor meg nem beszelnek), ugyhogy az en lanyom mar itthon is sir, ha kimegyek es egyedul marad nagyival a szobaban, vagy ha az fel akarja venni Kép Egyebkent mar ket hete felenk sem nez, lehet, hogy megharagudott? Tudjatok a multkori cumisuvegszajbolkirantas utan ket napig nem vettem fel a telefont, aztan mar nem is hivott. (Persze lehet, hogy mert mar talalt mas hobbit: autot vesz a lanyanak.)

Ancsi, rad meg haragszom, mert egy regenyt irtam a kerdesedre mailben, te meg meg annyit sem, hogy kosz. Mesz a mokusuk ele, na mozogj mar! ... vagy nem kaptad meg? vagy mi van?
moosejaw

Pipocs Kép Kép hogyhogy ilyen hamar hazaengedtek?
moosejaw

Sziasztok!

Jelentem,meg egybenKép

Megyek is,elintezek par dolgot,hatha...

Kriszta es Akos
39+5

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Már többször olvastam, de biztos valahol nem figyeltem eléggé, hogy Sz dokit kerülni kell. Az kit takar, ha megkérdezhetem?

Moose!

Nagyon tetszett a válaszod! Kép Kép Kép

Szívem szerint én ezt csinálnám. Meglátogatnám őket havonta egyszer, aztán kész. Bőven elég lenne, de a férjem kéthetente ki akar menni, és nem egyedül. Anyósom, meg jól tud irányítani.
Hogy miért kell állandóan kint lenni, az jó kérdés. A párom nem veszi fel az anyja hülyeségeit, hanem leugatja, ha nem jó valami, aztán kész, részéről ez le is van zárva. De én nem tudok ilyen hamar felülkerekedeni a dolgokon. Kép Anyuék mindíg azt mondják, hogy a szegénységi bizonyítványukat már régen kiállították. Mit mondjak? Igazuk van!

Igen, a férjem nem érti, hogy min kapom fel a vizet, még meg se született a gyerek. De ne szóljon bele az életünkbe!!
Egyébként vasárnap angolosan távoztunk. Kép
Még ebéd előtt eljöttünk, pedig már majdnem kész volt. Persze nem tetszett nekik, nem értették, hogy miért. Kérdezgették, de nem mondtunk semmit. De anyós érezte, hogy ő a ludas a dologban. De az tetszett, hogy most elmegyünk, de visszajövünk, nem? Hogyne!! Kép
Már ez is nagy lépés volt. A férjem meg ahogy jöttünk haza, mondja, hogy elege van a fúrásból! Mármint az anyja fúrásából! Kép

Ottalvás: ha már iskoláskorig kihúzzuk a nem ott alvást, akkor szerintem utánna se fogjuk bevezetni. Ha már egyszer sikerült elérni! Kép
Moose! nem csodálom, hogy a gyereked nem akar megmaradni a nagyanyjánál. Ha te se tudsz! Kép

Nálunk az a baj, hogy a férjemnek szörnyen jó szíve van, amit ki is használnak. Õ meg hagyja magát, nem veszi észre. Az anyja természetével is mindenki tisztában van, csak a gyerekei nem akarják tudomásul venni. Kép
Viszont a kicsi gyerek meg megmondja a véleményét. Anyu bölcsiben dolgozik, úgyhogy tudom. És ez jó!! Kép
mkatus

Moose, kb. 3-at írtam azóta (MINDET TEGNAP). Az egyikben megköszöntem,a másikban még hozzá tettem valamit, a harmadikban meg újabb infot kértem Kép . a mókuskáktól nem félek, de tőled igen, úgyhogy kérlek bocsáss meg a freemail alávalósága miatt!!! Ezúton köszönöm így a Babaneten is átal a nyuszis tippeket. Mint ahogy írtam, ki is nyomtattam, és bibliaként forgatom a tanácsokat. Ha nem érkeztek meg a mélek, írj már lécci, és újra nyomom őket.

Pipocs! Hogyhogy már otthon?

ancsipancsi

háló csajszók

SZ= Szánthó doki, de nemmondjukkianevét Kép
na de Oxi(papa) már úgyis leírta! Kép szóval tessék figyelmesen olvasni Kép

mingyár megyek, viszem megin apámat kontrollra

Borri, én is hallottam a MOM park mögötti új biopiacról, állítólag olcsóbb a Marcib.-nál
ha lesz kedvem, szombaton kimegyek

én mint a szoptassunk-egy-életen-át mozgalom feje, tagokat felveszek. 1ébként sztem az egész gyereknevelés arról szól, h rugalmasnak meg türelmesnek kell lenni - én is igyexem
ergó nem azt mondom, hogy soha nem adok neki bébiételt, persze ki fogjuk próbálni, de ha ő csak ciniminist akar majd reggelizni, akkor azt kap Kép

Isti egyébként soxor az ölünkben ül miközben ebédelünk stb. - nagy májer vagyok a félkézzel evésben amúgy is - és akkor nagyon tetszenek neki a színes kaják meg a jó szagok
tegnap a hüjje aptya aszonta, najó, Isti, belenyulhacc a káposztába, keresd meg anyád ujját.
erre Istigyerek tényleg belemarkolt, na nem győztem kiszedni a kezéből...
a multkor egy hagymaszárral ingerelte a hüjjjeaptya, azt is megkaparintotta, jajj megin alig bírtam elszedni tőle
kis pitbull

votiv 8)
votiv

Jucus, én nem tudtam, hogy erre a linkre gondolsz, azér nem küldtem, bocs
belepofázhatok? ez csak az 1. oltáshoz, a HIB-hez van kitalálva
és a Remediának van kifejezetten HIB-Diperte kivezetőszere, én inkább azt ajánlom, ezt Borri ajánlotta, nekünk szuperul bevált, minden oltására. ápropó, holnap jön a szuribácsi Kép

Zsanc, wiwen beixxeltelek

Baba, Emília édesgyönyörűséges, sőőőt, én tudom, hogy élőben a legszebb!

votiv 8)
votiv

Votiv! hagyd csak nyugodtan a hagymaszárat a kezében, hiszen Mkatus anyósa megmondta, hogy lehet fűszerezi a kajáját a csecsemőknek, úgyhogy kaprot is kaparinttathat vele az apja az asztalról, alkalmasint Kép

még a Bahnál laktok?

ancsipancsi

Helló!

Zsanci, Votiv én is akarok rajta lenni a wiw-en, valaki hívjon má meg éngemet is...Kép köszi Kép

Dora

Nagyon tetszett a link. Kép én is teljesen meghatódtam, azok a képek annyira gyönyörűek. Tényleg ez a nehéz a fotózásban, hogy a képek ennyire visszaadják nem csak a történést, hanem a hangulatát is az egésznek. Kép

Én egy házban lakom az anyósommal, de külön emeleten és tudjátok ennek mi az előnye? Sosem kell náluk aludni és ők sem alszanak minálunk! Kép Kép

Képzeljétek Bendegúzom egyre nyugisabb kezd lenni, talán múlik a hasfájás. Kép Egyre kevesebbet sír és tegnap 2 órán át feküdt mellettünk az ágyon és csendben nézelődött Kép, eddig letenni nem lehetett, ha ébren volt, úgy hogy 5 perc után ne sírjon. Kép Kép meg az eddigi 1-2 óránkénti szopit, kezdi felváltani a 3-4 óránkénti. Kép Most is épp békésen alcsizik. Kép

Votiv

A te párod se lehet semmi... Kép

Baba
Nagyon édi a bébid. Kép

ruz
ruzicsky

Dora, tenyleg nagyon szep: amit szavakkal nem lehet visszaadni... koszi. Kép

Baba, Emilia egyre szebb. Kép

Zsanci, Votiv, Ruz v aki meg tudja, mert en tudatlan vagyok Kép mi aza wiw?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Benke egyre tobbet mosolyog. es mar nemcsak almaban, hanem ebren is. ez az, aminek nem lehet ellenallni: o mosolyog, en meg majdnem sirok... Kép hat, hogy van ez...

ezt muszaj volt megosztanom veletek Kép Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Manóval voltunk tornán, utána meglátogattuk Oxit, sajnos még nem mehet haza, a prof. megvétózta. Azt mondta, ha úgyis már a 37. héten van, akkor maradjon, pedig igazából jól van, csak szegényt minden nap paráztatják valamivel, ráadásul a kaja is ehetetlen.
Ja, kicsit kalandos volt őt megtalálni, merthogy ugye leginkább csak egymás nickjét tudjuk, azt meg mégsem mondhattuk, hogy Oxit keressük, de aztán feltaláltuk magunkat (telefon Bogárkának-kiderít Norka hányas szoba-felhívni Norka-közben kiderülni, Norka ott volt kint a deddel, csak mi nem tudtuk, hogy ő Norka-ő megmondani, Oxi hányas szoba-mi felhívni Oxit... huhhhh, a végére csak összehoztukKép)

manóka

Kép
Kép
manoka11

Hello Babes!!!!!!

Hú, este lehet, hogy mi is megmegnézzük Norkát, ha nem zavarkodunkk, 6-ra megyünk a szülőszobára NST-re.
ada007

Jajj lányok, hát persze, hogy egyben vagyunk.....szerintem a gyermekűJuanita maratonista lesz, mint az apája.....ma akkora kört mentünk, de csak egy szál kósza keményedés volt....

Kezdek aggódni, hogy valami miatt nem tud kibújni (kzs lábon, nyakon, mittomén) és emiatt nem indul, habár a családban mindenki időben, vagy inkább később szült.

Dokinéni szombaton már lesz (az nekünk betöltött 41.) addig bizti békén vagyok hagyva, aztán majd megbeszéljük, ezen nem paráztatom egyelőre magunkat, elég lesz majd akkor, ha meghallom a bűvös 'be kell feküdni ekkor-meg-ekkor' kifejezést....na, akkor majd jöhet az akcióterv Kép

De mostanában megint megtetszett egy dátum: 050513, péntek Kép

Dora: Czakker Judit a szülésznőm, ő nemtom mikor megy szabira, de ha van ledved megismerni, meg tudom adni a számát
ada007

Norka hanyas szoba? No meg Oxi?
ada007

Sziasztok Csajok!

Zsanci, Votiv!
Bewiweltelek benneteket! Kép

Manó, Manóka!
Remélem sikerült megtalálnotok Oxit (többieknek kommentár: engem hívtak fel kétségbeesve, hogy ott állnak és nem tudják Oxi nevét Kép ) és Norkát!!! Jó volt a délelőtti torna? Ezen tényleg sokkal kevesebben vannak? És ezt is az Andi tartja? Bár ezek amolyan költői kérdések voltak, mert úgysem tudom Petrát hova tenni ...Kép

Köszönöm mindenkinek a nagytesó és szopi témakörben írt válaszokat! Én is abban reménykedem, amit írtatok, hogy nem fog neki ízleni, így az egyszer-kétszeri megkóstolásban kimerül a dolog. Na majd meglátjuk!

Na megyek, torna helyett nyakamba veszem a Savoyát (szerintem kimerítőbb lesz), egy csomó mindenkinek lesz most baráti-családi körben névnap, szülinap, úgyhogy beszerzem jó előre az ajándékokat (attól tartok én nem fogok már 40+3-al úgy rohangálni, mint Ada Kép )

Manó!
Norkának második baba volt Kép

Most egyébként annyi második babás villámszülésről hallottam (és általában mindenhol olyan 2-2,5 év volt a korkülönbség), hogy már néha amiatt parázok, hogy beérjünk időben a kórházba - és nekem ugyebár Petra is elég gyorsan jött, úgyhogy motanában arról szoktam beszélgetni Maszatkával, hogy csak szépen lassan, nem kell nagyon sietnie Kép Teljesen kiegyeznék a 4 és fél órával, ami Petránál volt Kép

Bogárka (34)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
És mi a helyzet a szifonnal meg a 3/4-es izével? Megvetted?
Én 5-re megyek NST-re, de a Bártfaiba.
Holnap nem jössz el relaxra? Most úgysem kell dokihoz menned, vagy igen?

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
Látom egyszerre írtuk le a kalandos Oxi-megtalálást! Örülök, hogy sikerült!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Ha jól tudom, Norka 12-es. De Manókáék majd megerősítenek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Szobaszámokat mailben megírom, mellékelek magyarázatot is!

Bogárka!
Igen, fentebb leírtam a történetet, megtaláltuk Oxit, örök hála neked!
Délelőtti tornán sokkal kevesebben vagyunk, de a terem is sokkal kisebb, de azért kellemesebb. Az óra első része labdán vn (Petra biztos élvezné). Andi tartja, kivéve a jövő hetet, akkor helyettesíti valaki.

Ja, tornán ott volt Pocakpacni is, így őt is megismertük végre személyesenKép

Kép
Kép
manoka11

Gyerekek!
Itt annyi info elhangzik, hogy akár rendes névvel, címmel telefonszámmal, pinkóddal is bejelentkezhetnénk. Kép
neet, akineknincsfélnivalójadeazért....
neet

Ada ! Ha mész Oxihoz ! Kitartást neki a kórházi napokhoz !
Neked meg a fennmaradó napokhoz ! Kép

Manoka ! Én csak egyszer voltam relaxon , de akkor volt egy momentum , ami most eszembe jutott . El kellett képzelni a babót és hogy van -e haja . Én pont ilyen sötét és sok hajat képzeltem , mint amilyen lett Áronnak . Persze nem nehéz férjemnek szintén ilyen , de akkor is érdekelne a dolog . Mondta a doki , hogy majd utólag számoljunk be tényleg bejött-e , szóval nekem igen ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Neet!
Ezért mondtam Adának, hogy Oxi szobaszámát mailben küldöm elKép Na, tovább nem is részletezem!

Green!
Igen, erre én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy bejönnek-e azok a dolgok, amiket relaxon tapasztaltam... Ti hogy vagytok? Írj magatokról, ha van időd!

Hú, most nagyon keményedik a pocim!

Kép
Kép
manoka11

Manoka !
Jól vagyunk, köszi . Néha délutánonként , esténként kicsit nyűgös Áron , akkor semmi sem jó neki , csak a cici Kép
Nem tudom , hogy hasfájás-e vagy csak szimplán nyűgös .
Rendesen szopizik , éjszaka csak enni kell fel . Általában 3 óráként eszik , fürdés után kb . 5 órát alszik.
Összeségében jó gyerek ! Kép És én imádom ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Votiv,
szétröhögtem magam Isti apjának beszólásain.
És a bioiac ugyanaz, mint a Marczi volt, bár én nem nagyon paráztatom magam az árakkal (inkább arra koncentrálok, hogy most jót veszek), csak a múltkor a 700 Ft/kg-os almával, amit csak hébe-hóba, de muszáj, mert olyan isteni!
Bogárka,
4.5 órás szülés? No comment! De tényleg vigyázz, mert ha igaz, hgy a második feleannyi idô alatt születik, mint az elsô (nekem igaz volt Kép), akkor csak érjetek be a kórházba! Bár, az se nagy baj, ha nem ott szülsz!
Oxi,
kitartás!

Bori
borri

Sziasztok!
Ma voltam a délelőtti terhestornán, innen az 5let az íráshoz. Röviden annyit rólunk, hogy 36 hetesen élvezzük az újra beköszöntött jó időt - és persze a várandóság minden gyönyörét.

Manó!
Kialudtad magad pótlólag? Különben ma az én babócám is aktívabb volt a szokottnál egész nap.

Manóka!
Hogy vagy? Nagyon drukkolok Neked!
ficánka

Dóra!
Váradiné Icáról annyit, hogy van egy barátnőm, aki dec-ben vele szülte meg a kisfiát, és azt mondta, hogy: "Cicanéni egy tündér". Nekem is nagyon szimpi volt a személyes találkozáskor. Kedves, figyelmes és tapasztalt.
Én gondoltam rá, hogy elmegyek a csüt-i kismama klubba, de ez még nem 100%. Te mész?

Lányok!
Meséljetek nekem légyszilégyszilégyszi a szerdai relaxról, hogy milyen is az. Előre is köszi!
ficánka

Sziasztok!
Rendesek vagytok, hogy most nem írtatok annyit!Kép
Csak átfutottam, bocs, ha valamit/valakit kihagyok!

Manó 27!
Azthiszem a Baross u.-ban van két bababolt, az Elefáni, ott 3 méret volt kádból, meg a Gólya, az kicsit bejjebb van az utcában!

Most volt itt dokinéni! Timi megkapta az oltást, kicsit sírt! Előtte viszont, amikor dokinéni vizsgálgatta, meg összevissza tekergette végig kacarászott!Kép

Remélem nem lesz vészes az éjszaka!
Puszi
Ildi
ildi76

Megjöttünk relaxról, szép kis görbéket produkáltunk mindketten, de semmi több.

Ficánka!
Mi is ott voltunk Manóval a délelőtti tornán! Én legelől, sárga labdával, Manó tőlem balra az ablak felé. Kár, hogy nem beszéltünk!
Relax: szerintem próbáld ki, mert így leírva nem könnyű visszaadni a dolgokat. Körben ülünk a teremben, halk zene szól, közben a doki beszél, "instrukciókat" ad (habár ez így hülyén hangzik, de ilyesmi a lényege), amik segítenek a lazításban. A lényeg, hogy megtanuljuk, hogyan tudunk tudatosan csakis befelé, magunkra ill. a testünkre figyelni.

Manóka

Kép
Kép
manoka11

sziasztok!
Szerencsere megint van net kis segitseggel Kép

Norka Pannaja nagyon edes, szegeny Norka kicsit megviselt a latogatoitol, de turelmes, az biztos Kép Amikor azt hitte, vege a napnak, berontottam, hogy itt van Ada, ugy hogy johetett ki megint! Kép

Lanyok, en ugy meg vagyok hatva, hogy igy drukkoltok, meg hogy bejottok, meg minden!
Sajnos haza mar nem nagyon fognak engedni, a prof ma azt mondta, jo nekem itt Kép Kapok majd mindenfele ketyeret Kép
No meg megkapom a laptopot, hogy valamivel elfoglaljam magam, mert tiszta hisztimano lettem bent, ez a kicsi mar nem eleg Kép

Blaye: innen nem megy a mail, es nem tudom a szamod, ha erre jarsz, behozod a CD-t?

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: