Szirom!
Én azt figyeltem meg, ha a tésztába kevés cukrot és margarint (vagy ki mit szeret, vaj, olaj stb.) teszek, akkor ropogósabb és barnább lesz a kenyér héja. Nem szoktam rögtön sütés után kenyérruhába csomagolni, hanem csak úgy fél nap után.
2004.11.20 22:29
2004.11.24 10:13
2004.11.24 22:29
2004.12.30 23:28
2005.05.08 15:15
2005.05.09 09:06

2005.05.11 22:04
2005.06.09 23:24
2005.12.21 21:14
2005.12.29 09:23
Van egy rossz hírem: muszáj keverned fehér liszttel, ált. úgy 20 dkg rozshoz 35 dkg fehéret szoktam tenni, ez a maximum. De pl vegyél teljes kiőrlésű fehérlisztet és sikért is (Szejtán néven kapsz a Tescoban lévő bioboltban). 2005.12.29 13:11
2006.05.08 23:17


