Ma egy kicsit sűrű napom volt ezért nem nagyon tudtam jönni! Norbi reggel 7-kor felkelt és szinte semmit nem aludt addig amíg le nem vittem, de ott is csak háromnegyed órát sikerült szunyálnia! Aztán délután hívott a legjobb barátnőm, hogy a lányának (keresztlányom) ma lesz az anyáknapi ünnepsége és a kisfiát nem tudja senkire hagyni (2 éves). Szegénynek nem nagyon van segítsége. Előszőr úgy volt hogy áthozza hozzánk a fiát, de mivel anyu itthon volt és Norbi is szépen uzsizott úgy döntöttünk, hogy inkább én szaladok át hozzájuk, mert talán a saját környezetébe jobban ellesz Attila. Nem sok dolgom volt a fiúcskával, mert aludt és kb. 20 percet kellett foglalkoznom vele, aztán haza értek a barátnőmék. Jól elvoltunk, egy picit sírt amikor felkelt és anyukája helyett én jelentem meg, de hamar megnyugodott, játszottunk, elmondta nekem az összes szót amit tud, tündéri a kissrác. Közben elképzeltem, hogy milyen hamar Norbi is ilyen nagy fiú lesz és majdnem elsírtam magamat!
Norbi szerencsére nagyon jól elvolt itthon anyuval, aludtak is egyet együtt, aztán anyu megetette tejpéppel, úgyhogy nem is hiányoztam. Azért ez olyan megnyugtató, hogy simán rábízhatom anyura!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést, aranyosak vagytok!
Márti!
Norbi is annyira rossz csont, már néha a hajamat tépem! Főleg amikro egész nap nem alszik, csak pörög és pörög. A pelenkázón hatalmas hisztiket tud levágni, ha megpróbálom bepelenkázni és nem hagyom neki, hogy éppen azt csinálja amit Õ akar. Mindent le szokott söpörni a pelenkázóról, belenyúl az egész kezével a popsikrémbe, meg sorolhatnám! Azt hittem, hogy csak a fiúk ilyen kis rosszak, de ezek szerint Gigi is! Gondold csak el, hogy ennél még sokkal rosszabbak is lesznek! Hűűűűű fogunk mi még kínlódni velük! De közben meg annyira csodálatos, ahogy kezd kialakulni a saját kis személyiségük!
Remélem Norbi fog még nőni, hiszen az apja sem meg én sem vagyunk kis növésűek! Úgyhogy készítheted a magassarkú cipellőt!
Táblázatot majd dobom!
Sok melód van még?
Nem voltam a plébánián, de hétfőn már tutira elmegyek!
Saxi!
Köszi a köszöntést!
Andi!
A mai vásárlás elmaradt, mert mint olvasod nem úgy alakult a mai napunk ahogy terveztem, de nem baj holnap bepótolom kamatostúl!
Melinda!
Szóval már a 3. fognál tartotok! Na holnap alaposan megvizsgálom Norbi inyét, hogy hogy állunk! Különben gratulálok! Kiváncsian várom a negyediket!
Dia!
Hát nem semmi Domi! Kis pisibajnok!
Gondolom, hogy örültek Neki a vároban, legalább senki nem unatkozott!
Évi!
Köszik Neked is a köszöntést!
Úgy eltüntél! Mi van veletek? Hogy vagytok? Még mindig szenvedtek a szopival, vagy már rendeződött a dolog?
Szilvi!
Köszöke, akkor anyukádnak is nagyon boldog névnapot kívánok!
Holnap érezzétek nagyon jól magatokat! Próbálj egy kicsit kikapcsoni és csak a lányodra összpontosítani, mert most biztos nagyon boldog lesz, hogy csak az Õvé vagy!
Drukkolok, hogy szép időtök legyen! Gigi!
Neked is köszike a köszöntést!
Nagyon cukik az ikrek!
Tök szupi Oli motorja! Norbi apja már ezerszer megigérte, hogy Õ majd ilyen autót vesz a fiának, hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle!
Hát egyenlőre ennyi, most eldugolok, megyek fürdeni, aztán még lehet, hogy bekukkantok!
Puszi
Györesz

Jó fejek a pasik körülötted
Annyira nehéz!