[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most kicsit eltűntem mert szolgáltatót váltottunk!De már újra itt vagyok!
Macskavati, teljesen igazad van, vita???én már nem is emlékszem semmire!Te Angelheart?!
Amúgy én is szeretnék csatlakozni a XV.-ik kerületiek táborában!Ugyanis ott töltöttem a tinédzser éveimet a Zsókavár utcában!de az már rég volt! Én is nagyon szerettem ott lakni de már az a környék nem olyan mint régen!Már én nem laknék ott!Sok lett az öreg, szemetes, meg régiek sajna a házak!A nagyszüleim még ott laknak, és a lifttől egyenesen hányingert kapok ha be kell szállnom! De hát ilyen az ember aki nem vigyáz a saját környezetére!Aztán elköltöztünk a III.-ik kerületbe Óbudára a Rómaira!Édesanyámék még ott laknak, én pedig a kis családommal a II.-ik kerületben! De innen is tovább megyünk nemsoká, mert itt társasházban lakunk ez nem csak a miénk, és így nem az igazi!Maradunk itt a budai oldalon nem messze Budapesttől néhány km-re veszünk egy saját családi házat!Hát ennek annyira örülök, hogy azt el sem tudom mondani!Végre nem kell alakalmazkodni senkihez, és a gyerekeim saját kertbe mehetnek ki játszani! Ennél jobb nincs a világon!saját medence, játszótér kis paradicsom. Ugyanis a mostani otthonunkhoz is tartozik egy kis kert, de nem engedem ki szívesen a gyerekeket, mert lakik egy öreg néni a házban aki inkább állat párti mint gyerek!Szóval, mivel nekem nincs bébiszitterem, meg bejárónőm nem igazán bízom meg senkiben ilyen téren, amikor házimunkát végzem akkor is a fél szemem rajtuk!De ennek lassan vége!
Angelheart, azzal még szimpatikusabb lettél, hogy nem is az egészségügyben dolgoztál kinnt!Igazán becsületre méltó amit véghez vittetetek a férjeddel! Biztos jó házasság a tiétek is, ha már ennyi mindenen átmentetek, és még együtt vagytok!Az meg tiszta szerencse, hogy örököltetek!
Sajna mi semmit sem!Nekünk mindenünk amink van mi teremtettük meg a férjemmel, de talán inkább ő! Szerencse, hogy olyan a szakmája ami most elég keresett, és van megrendelése! De elég keményen meg is dolgozik érte.Amúgy mi is már rég óta vagyunk együtt! Már az egyetemi éveim alatt is, és amikor kinnt voltam Amerikában, ő itthon várt.
Aranyosak a gyerkőceid itt a topikban a képeken! De én úgy látom mintha rád hasonlítanának?!

Kataa,ti is nagyon aranyosak vagytok kis szerény kedves emberke lehetsz ahogy elnézlek!:-))

Gyorsi,Ne izgulj itt már csak ilyenek ebben a kórházban, bár velem mindíg rendesek voltak de azért elővigyázatosak! Csakis ezért a szigor, egy orvos sosem udvariaskodik annyit, a munkájára koncentrál, ennyi!Örülök, hogy minden rendben, és ez a lényeg!
Szépek voltatok az esküvőn,gratulálok!

Na megyek, mert fölsírt a picim!
Orsi
borsika31
 
 


Szia Kataa!
Gyors leszek,mert már késő van,bár várjuk a Megasztár eredményhírdetését...
Jól sikerült eddig a sz.napi buli sorozat,de még nincs vége,holnap folytatjuk,jönnek anyukámék,du. meg a szomszéd gyerkőcök...,hát asszem estére kileszek.
Mindenesetre köszönjük a jókívánságodat,még így is ,hogy rohanásban voltál!Nagyon jól esett!
Azért jó,hogy így megoldottátok a nénivel és van egy kis kimenőtök.
Meg van az eredmény...kicsit szomorú vagyok.Mi a férjemmel a Palcsó Tominak szurkoltunk...Na,mindegy,van ez így...
Ja,még a fiaimról:van,aki szerint nagyon egyformák,van aki meg azt mondja,hogy tök mások.Én mikor milyennek látom a dolgot,de inkább mások.
Emlékszem,amikor szülésnél már kint volt a buksija a Botondnak,a Ria azt mondta,hogy :"Tiszta Marci!"Aztán kibújt, a hasamra tette,és mi is így láttuk,Mondtuk is neki,hogy kis Marci.Aztán amikor már felöltöztetve visszakaptuk,jobban elkezdtük vizsgálgatni és rájöttünk,hogy ez is más rajta,meg az is más,szóval mégsem kis Marci.De amikor alszanak,vagy olyan rucit adok rá,amit a Marcus is hordott ,kicsit nosztalgiázok_olyankor mint két tojás.Amúgy nem igazán.Hát ilyenek.

Angelheart
angelheart
 
 


Szilvi!
Az attól függ, hogy aktuálisan mi a jobb a babának. Ha olyan szinten vagy veszélyeztetett, hogy fontos a rendszeres konroll (pl napi CTG), akkor befektetnek. De ha jók az aktuális leleteid, és úgysem történne bent veled semmi, akkor nem feltétlen.


Csaszi után az első éjjel nincs veled a baba, másodikon már lehet veled.

Ildi

Ildi
pildi
 
 

 
 

Szia Borsika!
Hát már kezdtem azt hinni,hogy megbántódtál és eltüntél,de szerencsére nem!Vitára én sem emlékszem!
Az örökölés végülis úgy örökölés nálunk,hogy pontosítva a dolgot örörkösödési szerződés egy nénivel ,11 éven át fizették a férjem szülei a néni rezsiét,ill. az utolsó pár évben már mi,meg el kellett temettetni,meg hasonlók.89 évesen halt meg szegény...,már a szerződéskötéskor sem volt túl fiatal.
Mi a XV-ben 3 emeletes fszt.-jén lakunk,elöttünk egy kis kert,az erkélyről ki lehet menni,de tény és való,hogy ez nem olyan mint egy saját családi ház.Igaz mi a nyáron szinte minden hétvégén Velencefürdőn vagyunk,anyósék 2 szintes nyaralójában,így elviselhető az élet.Persze idővel szeretnénk mi is továbblépni...
A férjem is a Rómain lakott!Anyósék még mindig,meg egy csomó barátunk.Jó hely,de a közlekedés onnan egy rémálom!
Amúgy Amerika nálunk is úgy volt,hogy én még csináltam az anesztes sulit,amikor a férjem már kiment.De nem is volt baj ,mert így tök jól tudtam tanulni,csak először volt borzasztó nélküle.Aztán meg tudtam,hogy repülök utána,ahogy vége a vizsgáknak.Így is volt ,4 hónap után újra találkoztunk,de jó is volt.Haza már együtt jöttünk,de valahogy nem húz vissza a szívünk,talán Floridába..Tehát még egy kis hasonlóság bennünk..
A fiúk meg nem tudom,de Marcira azt mondják inkább én(a szeme szerintem nem!),Boti meg tiszta apja!!!De mondom, sokan mondják,hogy egyformák.
Írjál már Te is a gyerkőceidről!Mekkorák?Nemük?
Na,megyek ,mert nyűgösség van...

Angelheart
angelheart
 
 


Borsika
Hat szerenynek nem mondhato vagyok,de kedvesnek remelem igenKépHal horoszkoppal rendelekzem ugyhogy baratok minden lelki bajan nagyon tudok segiteniKépNagy ~haremet~ tartok fent ugyhogy gondolom szeretnek sokan KépKép
Mi a belvarosban lakunk ,bar en eredetileg videki vagyok,nagyon szeretem.A IX.rehab reszen vettunk tavaly es lakast ami eleg lesz jo hosszu tavra isKépKozos kert van jatszoterrel,de alig van lent gyerek,vagy azokat is ismerjuk ugyhogy nekem ez boven eleg.Minden hetvegen anyueknal vagyunk ott meg van a gyerekeknek nagy gyerekbarat kert.Amig alkalmazottkent dolgozunk jobb ha minden kozel van,az sem utolso hogy a munkabol is 15 perc alatt erek a bolcsibe aztan 3 perc alatt haza.Persze tudo ma levego nem a legojbb,de neknuk azt is szamitasba kellett venni hogy niem lesz nagyi a ki majd elhozza az ovibol/sulibol a gyerkocot es nem eszeretnek vele napi szinten 2 orat az autoban ulni.A II.kerulet beojonne persze nekunk si csak ot fele akkora lakst vehettunk volna ennyiert.
Hat bejarono/babysitter hianyban en is szenvedek,es meg tisztasag manias is vagyok ugyhogy ez egyutt mar kicsit sok.heti 3delelott dolgozom a tobbi 2-n amig Alex a bolcsiben van mindent megcsinalok,mert ha itthon van az az ido csak a jatekeKép

Angelheart
Hat igen Marika egy aldas.Tavaly ota jar hozzank heti egy delutan.Egy csaladi segito alapitvanyrol hallottam a radioban es felhivtam oket.Ingyenes heti egyalakalom nagyszulo nelkuli csaladoknakKépAz elso par honapban mindig 3-ban voltunk hogy megszokjaak egymast.Januar ota meg soxor leviszi jatszora,piacra jarnak nezelodni,meg bkv-znak.(na ez Alex maniajaKép )

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Off

Kolszilvi! Enyje-benyje drága barátném! Kép Amikor a minap beszéltünk, még azt mondtad, hogy csak olvasgatsz itt.Kép De örülök ám, h itt társakra találtál.Kép
Csak véletlenül néztem be ide a Sotés-ba, de amikor megláttam a nicked, tudtam, h Te vagy!
Bocsi, h nem jelentkeztem, majd csörgök. Puszillak!
Ugye tudod ki vagyok...?Kép

Bocsi a többiektől az offért, de úgy megörültem Kolszilvinek, h itt is látom, és nézzétek el nekem ezt a pár sort, hisz már 6 éves korunk óta ismerjük egymást és barátnők vagyunk!

On

Mindenkinek egészséges babát és sok boldogságot és jó egészséget kívánok szeretettel!
Vendég
 


Pildi!
Csak annyit szeretnék Neked,hogy amikor Te szülted Anikót,én akkor szültem Marcimat.Uaz az év,uaz a hónap...Ez tök jó!Hát csak ennyi.
Angelh.
angelheart
 
 


Kataa,majd írok Neked is hosszabbat,csak ma szabin van Apuci,és megyünk Velencére.Végre itt a jó idő!!!
Puszi
angelheart
 
 


AngelheartKép (Ancsi 13 nappal "öregebb"Kép)

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Csajok!
Úgy döntöttem,hogy ezentúl Dóriként fogok aláírni,mert úgy rövidebb,de a felh. név kényszerből marad.Hát ennyi.

Dóri
angelheart
 
 


Kataa,szerintem sem gond a belváros!Én régen a VI.-ban laktam és azt nagyon szerettem benne,hogy mindenhol tök hamar ott voltam,bár innen sem gáz a közlekedés-szerencsére.Az meg tök jó,hogy új építésű és van saját kis kertje!Különben én is tisztaságbetegségben szenvedek,de szerintem ,aki eü.-ben dolgozik annál ez még jól is jön...Meg amúgy is,nem tudok úgy leülni akár 5 percre sem,ha nincs rend a környezetemben.És szerencsére Marcika is csinálgatja ezeket a dolgokat!Magától!!!A kicsi még nem...,de reménykedni mindig lehet...
Tök jó,hogy van ilyen szervezet,aki a Marika nénit közvetítette,csak kár,hogy nem reklámozzák magukat.Mennyi családnak lenne rájuk szüksége.De a lényeg,hogy van ,és Nálatok még be is jött!
Ez nagyon aranyos,hogy Alex szeret BKV-zni!!Csak vigyázzatok ,nehogy sofőr,rosszabb esetben ellenőr legyen belőle...Azt sosem bocsájtanám meg Neked.
Marci meg állandóan a pincébe akar lemenni.A falra tudok mászni,amikor rátőr a "pincés roham".
Amúgy tök jó volt ma Velencén!Isteni idő volt,Marcinak jó kis színe lett.Én meg takarítgattam az emeleten,ugyanis hiába fűthető a ház, tavaly Okt. végén voltunk lent utoljára,mert aztán már nagyon nőtt a hasam,és Dec.-ben meg meg lett az öcskös.De mostmár nyugodtan megyek majd le,ha már ott alszunk,nem a takarítással kezdem az ottlétet.Persze egy kicsit majd akkor is kell...
Marci 1 szál kukiban,összef...ta a teraszt,meg lepisilte a tuját...,nagyon élt!!
Hát ,mára ennyi.
Pildi,azt nem tudtam,hogy hányadikán,csak azt láttam,hogy Ápr.-ban született Ancsi is.De ez akkor is jó!Iszonyú dög meleg volt azon a nyáron!ILL:én 29.-én megszültem,és a férjem már Máj.1-én rövid ciban jött be látogatni.Bár most is kicsit hasonló az időjárás,mint akkor...Izzadtam,úsztam a tejben,szoptatás,fejés,tejleadás...,és már 6 hetesen elkezdtem újra menstruálni!Felejthetetlen kis nyár...Ja!és akkor még a hajhullás.De megérte!Itt van cserébe ez a tündéri 2 éves kis csodabogyó!

Dóri
angelheart
 
 


DoriKép
Gondolom hogy milyen jo lehetett VelencenKépPlane apastolKép
De jo, meg egy tiszatsagmanias mamiKépEn is az vagyok,es Alex mivel atja hogy mindg pakolok,O is ha elmegyunk valahova osszerakja a jatekait,mindent visszavisz a szobajabaKépKépHihetlen hogy mar ilyen kicsinek csinaljak,de en orulok neki.A ferjem is ilyen ugyhogy volt ohnnan orokolnie isKépszerintem ez a rend dolog szervezes es gyorsasag kerdese,en is sokat jatszom Alexxal,megsem fut a lakasKép
Hat remelem hogy Alex villamosozas nem vezet idaigKépBar nekem teljesen midegy mit fog csinalni csak boldog es elegedett ember legyen,anyagi gondok nelkulKépKép
Hajhullasom is volt de kegyetlen,senki nem hitte el de a halantekomnal foltokban kopasz is voltKépszerencsere a nagy resze visszanott,de azt nem kivanom ujra visszaKépneked Botinal is van??nyugtass meg hogy nincsKép
Egyebkent ti terveztek 3. babot???


kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Dóri, az a nyár tényleg durva volt. Főleg, hogy 10-én, amikor engem befektettek, még fagykörüli hőmérséklet volt reggel, egyáltalán a kerti munkákat (veteményezek) ápr elején lehetett csak csinálni, addig nem. És amikor mi hazajöttünk, Húsvétkor szombaton, már tök meleg volt ,májustól meg a kánikula szeptemberig. Azért nem bánom, ha idén ennyire nem lesz meleg!
Nem is hordtunk mi se 74-nél kisebb méretben csak ujjatlan bodykat, nővéremtől idekerült 30egynéhány 62-68-as meleg rugiból egy se volt rajtunk szinte (ill áprilisban még hordtunk párat, egy két hétgig, de nem tudtamazösszeset legalább egyszer ráadni....)

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkitől az infót. Most 3 napig nagyon jó dolgom volt. A munkahelyem elküldött egy 3 napos kommunikációs tréningre Fallóskútra (a Mátra legtetején van) Csodás volt - mind a táj, mind a levegő, a csend. Volt lehetőségem esténként kicsit kivonulni a természetbe, elmélkedni, imádkozni, sétálni és gondolkodni. Egész fura volt újra a sok ember, a zaj!!

Dóri, ha lesz időd, írj nekem a baba-mama szobáról! Köszi!
Azóta se hallott senki többet a mi kedvenc Bán dr-unkról?

Matiba!!
Persze, hogy felismertelek, naná - fel is ujjongtam, hogy "kívülállóként" - nem SOTE-n szültként megláttalak! Tudod, gyűjtöm a erőt, gyűjtöm az infókat :-) (Engem meg nem nehéz azonosítani - név+betegség - meg is sértődtem volna, ha nem ismersz fel, barátném!! :-)

Szilvi
kolszilvi
 
 


Sziasztok,Dóri Kata és a többiek!

Látod Kata ez is szerénykedés részedről amit magadról írtál. De igenis nagyon szimpi kis szerény, aranyos arcú nő vagy és kész!
Nem is felvágásból írtam a II. -ik kerületet, de "sajnos"tényleg ott lakunk.Igaz a levegő jobb mint a belvárosban, de sajna már annyira zsúfolt, hogy nem nagyon szeretek én sem ott lakni.Csak azért írtam a jövendő házunkról olyan ódákat mert tényleg annyira várom a sajátsága miatt.Amúgy abban teljesen igazad van, hogy a belvárosban sokkal hamarabb hazaér az ember bárhonnan, meg amit te is írtál, hogy a gyereket le tudod rendezni egy negyedórás körrel! De (most ne haragúdj meg rám) én akkor sem tudnék már a városban lekni!Egyszerűen emberiszonyom van néha!Meg azért a közlekedés is, hát csak dugóba ne kerüljön az ember! Mint amit a Dóri is írt, hogy óbudáról bejönni rémálom, de újpalotáról sem egyszerű!Igaz ott legalább a 73-as jó sűrün jár,de amíg becammog a Keletiig azon a jó rázós úton, hát addig megszülök! Szóval ha megyek oda látogatóban igyekszem inkább kocsival, és akkor arra kerülgetem a dugót amerre akarom, csak ott állni ne kelljen!!!
Dóri, az nagyon jó,hogy van az a Velencei házikó, és ha ennyit le is tudtok járni akkor anyósodék is biztosan aranyosak, és jól kijöttök! Mi annyira nem, így duplán örülök hogy én nem vagyok még ilyen helyzetekben rászorulva!
Meg azért az erkély is több mint a semmi, de hát azért egy kerttel tényleg nem vetekedhet a panelok között! Szóval nagyon jól teszitek, hogy eljártok otthonról, és kívánom nektek, hogy sikerüljön amit írtál, hogy ti is tovább akartok lépni onnan! Főleg a két kis örökmozgó gyerkőccel, mert ugye nekik sem mindegy hol nőnek föl!
Amúgy rólunk lehet tudni persze, a nagyobbikam Barnabás ő 4,5 éves,a középsőm Virág ő 2,5 éves,és a picikémnek még a nemét sem tudjuk.Mi szertejük a meglepiket, az előző ketőnél sem akartuk tudni.De ha lányka lesz akkor Eszter, ha fiúka akkor Máté!Amúgy most pont nem vagyunk valami jól mert középfülgyulladása van Barnikának, és nem járhat oviba!
Megyek is mert már hiányol!

Orsi
borsika31
 
 


Kolszilvi,
Orulok hogy jol erezted magad videkenKépHat a babara lelekben si ra kell hangolodniKép
A klinikan minden szoba baba-mama ,ahogy mar irtuk.Annyibol all hogy egesz nap es ejjel veled a baba,este viszed megfurdeni a csecsemosokhoz,es napkozben a szopi elott-utan lemeretni ugyancsak hozzajuk.Egy kis kocsi van az agy vegeben abban alaszanak,de inakbb az agyban az anyukakkalKépEmlekszem ugy feltem nehogy rafekudjemKép

Orsi,
KosziKépRemelem jo embersimero vagyKépKép
Persze mindenkinek mas a jo en megertem,Ha nekunk nem kene alkalmazottkent dolgozni esm egtehetnek hogy ne jarjunk be pestre en is valahol a Dunakanyarban laknek anyuekhoz kozel(Esztergom).De a jelenlegi szituban nagyon orluok enneke nagy belvarosi lakasnak is,nagyon kulturalt kornyezetben,jo szomszedokkal vagyunk korul veveKépHetvegen meg szinte mindig anyueknal vagyunk vagy nyaron Siofokon a nyaraloba.Ertem az zsufolt erzesedet ,amig bkv-val jartam en is utalatam,de autoval minden masKépNem gizdasag de gyerekkel en mar nmevagyok hajlando lokdosodni a jarmuveken,meg gyorsabban is erek oda mindenhova meg a koruti dugok ellenere is.
Mi kb 20-30 km-re vehettunk volna hazat,de onnan minimum 1 ora bejonni meg vissza.Vagy a gyereket cincalom vagy en idegeskedek hogy ovi zarasra hazaerjek.Sajnos nincs nagyi,anyosom mar nem el,apos meg Kanadaban,szuleimre csak hetvegen szamithatunk mert ok is aktivak.Persze tudom a levego engem is zavar,de ellene tenni nem tudok,remelem majd par ev mulva mar meg tudunk fizetni egy hazat kozelebb is pesthez.
Barnidnak ojbbulast?Miota ovis?Es a kicsi bolcsis?
nekem Alex az es epp nem akarjak felvenni az oviba,hogy maradjon meg egy evet mert sok a gyerekKépPersze evvesztes leven igy is fog meg jarni 3 evet,de megis fura hogy mar az ovis helyeknel is ez van.

kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Nagyon lemaradtam,azt sem tudom,hogy hol kezdjem!!!
Szóval hajhullásról Katáának:nekem ekte ugyanúgy hullott a hajam,ahogy Neked!Halántéknál 2 oldalt kopi voltam...A-vitamin kúra sokat segített a dolgon!Nem akarlak elkeseríteni,de most is uez a helyzet!És ,hogy ne érjen sokkolólag a dolog már készültem is rá lelkileg.A múltkor visszanőtt rendesen,remélem most is.Vitamint most is falom!Rám is elég furin néztek,amikor meséltem a kopaszságomról. Még az is ,aki látta...
3. baba nincs tervbe,ezerrel védekezünk.Azt hiszem mi csak kettőnek tudunk maximálisan minden tőlünk telhetőt biztosítani.Nővéreméknél 4 van,sógoroméknál 3,van egy kerilányom,meg kerifiam.Kell ennél több??!!
Alex szereti a bölcsit?De nem vagy elkeseredve,hogy nem veszik még fel az oviba,nem?

Orsi,köszi az infót a gyerkőcökről!A Barnabás nekem is tetszik,de nálunk ez kilőve a férjem vez. neve miatt.(Fehér)A Virág a férjemnek tetszett nagyon!!,de azt én nem szerettem volna ,megint csak a vez.név miatt.Amúgy most "pedálozok" egy kicsit Neked!Ha lány lett volna vmelyik fiú,akkor tuti Orsolya!!Az Eszti meg tök jó!Így hívják a kerilányunkat!Szép kiscsaj!
Köszi a jókívánságokat terveinkhez,ezek még elég távoliak,semmimkonkrét nincs,de reméljük majd egyszer lesz.
Nálunk a tél zajlott" nagyon jól".Már nagy hasam volt,amikor Marcit kiszáradással vittük a Madarászba,hogy infundálják meg egy kicsit.Kaki 3 napja nem volt,már több jött ki belőle ,mint be...Vírusos dolognak indult,aztán arcü.gyuszi lett a vége.Most Márc . végén meg nekünk is köz.f.gyuszi.Ezért is van tervbe véve az orrm. kivétel...Sose jó ,ha egy gyerek beteg,de úgy a 37. héten ,kh.-zal is fűszerezve katasztrófa volt.Remélem Barnus gyorsan meggyógyul!!
Hááát Anyósékról nem sok jót tudok írni....De mivel most mennem kell,ezt a dolgot függőben hagyom.Ígérem folytatom,mert megéri!Lehet röhögni a hülye dolgaikon,de én csak utólag szoktam,mert az adott szituban ált. szét robbanok,olyan hülyék...Mondjuk azért van jó oldaluk is.Szóval Velence,meg anyósék legközelebb.
Fú,még Kolszilvi is van!Hát a Kataa már írt,ennél sokkal többet én sem tudok,de nézzél vissza az archívba,ott egy csomó minden van bővebben.Pl.: Pildi is sokat írt,Õ már öregmotoros!
Bán dokiról én nem tudok semmit,de semmit-sajna.

Dóri
angelheart
 
 


Borsika!
Gyorsi egy másik topikbanarról kérdezett,hogy mi az az EDA,és hogy ő rövidlátó,de senki nem szólt neki ennek a kettőnek az összefüggéséről.Ráadásul a ttopikban sem kapott választ,szegény.
Az a baj,hogy mostmár nagyon fáradt vagyok,holnap meg sok dolgom lesz,de ígérem,hogy próbálok neki segíteni.Viszont,ha esetleg Te hamarabb ide jutnál,kérlek adjál neki egy kis felvilágosítást,ha lesz rá egy kis időd!Előre is köszike!

Gyorsi,Téged meg addig is megnyugtatlak,hogy én is -4-es vagyok,és minda kettőt spontán szültem,pedig terh. cukorb.-em is volt.Annyi volt,hogy voltam szemfenék vizs.-on,ahol minden ok. volt.Bár az elsőnél volt EDA,de nem ezért.EDA-ról írok/írunk bővebben majd Neked.

Dóri
angelheart
 
 


Dóri!

A másodiknál nem kértél EDA-t, vagy nem volt rá idő? Nagyon izgat ez engem most, hiszen azon parázok, hogy hogyan érek fel Egerből. Bár ahogy Lizánál, most is szeretnék már szülés előtt Pestre költözni, de a MIKOR nagyon kérdéses, hiszen nem tudni, mikor indul be a szülés.Lizát 1 héttel túlhortdam, előtte 5 hétig térdelőrajtban Pesten...Az utolsó héten befektettek. De ez most nem lenne olyan egyszerű Liza mellett.

Én is rövidlátó vagyok,-2,5, anyukám szemész, szerinte ez még nagyon kisfokú, EDA nem befolyásoja. Gyorsi, hány dioptriás vagy??

Köszi,

Katus
Vendég
 


Katus!

Nekem Marcinál burokrepedés,fájásgyengeség-így indul,de nem igazán haladt a dolog.Aztán oxy. inf.,tágítás kézzel(akármilyen finom keze van a Riának,ez kegyetlen volt),és mire végre elértük ,hogy 2 ujjnyi lett a méhszájam,végre jöhetett az EDA.És végig,de végig sétáltam,ami szintén sokat segített.EDA-val én úgy voltam,hogy nem féltem tőle,és azt beszéltük meg a Riával,hogy ha nagyon ,akkor jöhet.Sokat segített!Szúrástól számolva 3.5 óra múlva meg lett Marcus,és tolófájásokat úgy éreztem,ahogy kell.Komolyan szinte tankönyvszerűen ment a dolog.EDA-ért köszönet Fekete dr.-nak!!!
Másodszorra is készültünk,hogy ha nem bírom,akkor megint jöhet,de itt már nem volt rá idő!Marci 10 óra alatt lett meg,de nem panaszkodom,átlagos időtartamú első szülés volt,Boti onnantól kezdve,hogy itthon indult egy 8'-essel,majd jöttek az 5'-esek ,meglett 4.5 óra alatt.Sem oxy. nem volt,sem kézzel tágítás,a burok is megrepedt magától,csak a lepény vált le kicsit nehezen,az durva volt,de utólag már nem annyira.Elaltatni,és betapintani nem kellett.Kaptam egy halom oxy.-t meg Ergamot,meg nyomkodták a hasam ezerrel,de kijött(húzták is) végül.Botival 1/4 3-ra értünk be és 1/5-kor meglett.Ria szerint ez nem átlagos gyorsaságú második szülés volt,de nem bántam.EDA elmaradt,de az az intenzív fájdalom,nem tartott olyan sokáig,hogy nagyon szenvednem kellett volna.Viszont elmondhatom,hogy szültem így is,úgy is.
A szemem miatt nekem sem merűlt fel az EDA,csak azért voltam igazából szemfen.vizsg.-on,mert terhességi diabéteszem is volt,és felmerült,hogy esetleg császár,de nem kellett
Hát a második babákra azt mondják gyorsabban jönnek,de ez nem törvényszerű.És ,ha felköltöztök Pestre,ki fog vigyázni Lizára?
Mindenesetre gondolom erről beszéltek majd Beke dr.-ral,esetleg Ria is tud tanácsot adni.
Én is szenvedtem,hogy Marcit itthon kellett hagynom,még nem is volt rendesen meggyógyúlva a vírusos hülyeségéből szegénykém,de mondjuk az csak 4 nap volt,és a legtöbbet anyukám volt vele-ez megnyugtatott.


Gyorsi!
Még gyűjtöm az energiát arra,hogy Írjak Neked az EDA-ról,mert lehet,hogy hosszúra fog sikerdni.


Dóri
angelheart
 
 


Dori
Haaat nem nyugtattal meg hajhullas ugybenKépEn is szedtem az Elevitet,mindenfele gyogyszertari es egyebkencet kiprobaltam,de semmi.A gaz az hogy ket oldalt nem si nott teljesen vissza,ezert nem idealis egy frufru mert hianyos lenne.Szoval megelozni sehogy sem lehet?Es az A vitamit hogy szedted???MEnnyit?
Alex imadja abolcsit,o a a tipus aki nagy kozossegi vaganyKépAlert is kezdtk el mert bar minden elvem elen valo volt a bolcsi,de osszel mar nagyon unta itthon,es kiprobaltuk.Karacsonyig napi 3 orat volt ott,Azota is alig lehet hazahozni mert ugy szerti.Ha mas mondja nekem el sem hinnem,hogy van ilyenKépMost dilmmazom mil egyem ert juniiustol visszahivtaka regi munkahelyemre igy 8-4 ig lenne ott,es soknak tartom,talaltam is mar valakit aki erte megy es addig vele lesz amig haz a nem erek negyed 5-kor.A bolcsis neni szerint hagyjam tovabb hiszen szereti es lassan ovis koru ugyis otvabbl enne ott is,de nem tudom...Dolgozni csak max 1 evet tervezek aztan johet a tesoKép
Nem baj hogy nem veszik fel az oviba,mert meg igy is jarhat hovore is 3 evet oviba,amugy mindenki marad a csoportjabol a bolcsiben.

Katus
Remelem minden izgalom nelkul felertek a szulesreKépBarinom 4.5 rovidlato es neki sem mondtak hogy ez kizaro ok lenne.

Most mennem kell,jon a furdetesKép
kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Dóri,

köszi, sejtettem, hogy y gyors szülés miatt nem volt EDA. Én tarhesség alatt végig tudtam, hogy kérni fogom, mert amikor az első beteg babát megszültem, majdnem megdöglöttem. Úgyhogy mikor beért Beke dr úr, én már "tartottam" is a hátam...KépRia végig hihetetlenül jófej volt, pedig ügyeletes volt, én akkor ismertem meg, bár 1-2 részletet a férjemtől kérdeztem meg szülés után, hogy hogyan is volt.
Ha minden jól megy ősszel viszem magammal Lizát Pestre, a férjem csak hétvégén tud velünk lenni, de anyukám sokat fog segíteni. Azért ez nagy szervezést igényel, fogalmam sincs még, hogy mi lesz. Ha egyedül vagyunk, amikor beindul a szülés, riasztani tudom vmelyik barátnőmet a közelből, a család meg gondolom indul Lizát őrizni, Csabi meg szülni velem...Hát, ettől így tartok kicsit.
Liza 8 óra alatt született, az átlagos volt. Én is kaptam oxytocint, ráadásul meconiumos volt a víz, Liza kicsit benyalta, úgyhogy 1 hét klinika utána, 2 hét antibiotikum. Nem volt túl vicces, de végül minden rendben.
Na, köszi a szülés-sztorit, megyek, összepakolom a Liza által atomokra szedett nappalit...Kép

Katus
Vendég
 


Szia Kataa!
Beszéltem ma a Riával és azt mondta,hogy szerinte sem sok értelme van progr. csaszihoz szülésznőt fogadni.
Bölcsi,meg ilyesmi.Én is bölcsi ellenes voltam,amikor gyakorlaton voltam ott,azt mondtam,hogy én sosem fogom beadni a gyerekemet ilyen helyre.De!Amióta gyerekem van és az növöget,látom,hogy én már egyre kevésbé vagyok neki partner,sokkal jobban eljátszik,ha nem is gyerekekkel,de gyerekek mellett!De azért már gyerekekkel is szépen tud,csak még nem olyan sokáig,mint pl. az ovisok.Marci,ha gyerekeket lát boldogságtól repkedve rohan oda hozzájuk és vigyorog.Nem egy verekedős típus,szerencsére.Uncsitesó is őt veri,bár én nem bánnám,ha kicsit a talpára állna és megvédené magát!!De Marci csak ovis lesz...Viszont Boti ,ahogy betölti a két évet,én megyek vissza dolgozni,ő pedig bölcsibe.Sokkal jobb lesz neki a gyerekek között,nekem egy kis munka.A tervek szerint egy évig,csak félállásban dolgoznék,de ez még odébb van.
A-vitamint napi 1 caps.-t szedtem,a Karotint meg most úgy,hogy 2 hétig napi 2 caps. ,aztán még 2 hétig napi 1.Szerintem ez elég hatásos,már nincs tele reggelre a párnám annyi hajjal,max.3-4 szál!Az A-vitamin vényköteles,ez meg nem,és ezen ugye nincs is támogatás,ezt drogériákban is lehet kapni,és szopt. alatt is lehet szedni.
Tegnap mi volt itt nálunk?!Itt voltak a Kerilányomék,ő 10 hó.-os,Boti lassan 5,és Marci a falkavezér a maga 2 évével.Tiszta bölcsi,tök jó volt.

Katus!
Meconium az nagyon szar,én láttam emiatt egyszer gyakorlaton egy sűrgős csaszit,de a többit inkább nem részletezem.Alényeg,hogy Ti agy kis AB-mal megúsztátok!
Szülés majd csak lesz valahogy,bár megértelek,én is szét aggódtam magam,hogy mi lesz itthon addig a "naggyal",de már túl vagyunk rajta.Azért jó,hogy Anyukád is tud segíteni!Õ még dolgozik ,igaz?

Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok!
Igaz vissza még nem nagyon olvastam, de tapasztalatokat még nem nagyon láttam. Nekem is ezen a klinikán van nőgyógyászom egy doktornő. Milyenek a tapasztalaitok érdemes ide jönni vagy inkább keressek más helyet?
A doktornő neve most nem jut eszembe de holnap megírom. De szerintem ezen a klinikán nem sok női nőgyógyász dolgozik. Esetleg ha valaki meg tudná osztani a tapasztalatait vele kapcsolatban.
Amúgy elborzadva olvasom az oldalakon, hogy sok esetben alkalmaznak burokrepesztést és méhszájtágítást. Én ezt az egészet egy kicsit természetellenesnek érzem. Gondolom ha az burok nem akar megrepedni annak oka van és ha durva kézi tágítást alkalmaznak az sem hiszem hogy nagyon segítené a szülés folyamatát. Esetleg a baba ellene irányuló támadásnak is érzékelheti és úgy dönt mégsem akar születni.
Ugye az anya mondhtaja ha nem szeretné hogy az orvos ezekkel az eszközökkel éljen?
Virág
Virag2
 


Szia Virág!
Szerintem nem kell elborzadni azon, hogy alkalmaznak burokrepesztést, méhszájtágítást!
Nekem 12 óra vajúdás után volt burokrepesztés és mivel még 5 órát ráhúztunk, nagyon hálás voltam érte. Én nem hiszem, hogy a szülés általában az a romantikus, pátoszos sztori, persze, ahogy múlik az idő, az emlék is megszépül.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy indok nélkül be kell avatkozni, de a tapasztalataim (mások elmesélése) alapján az a ritkább, amikor a baba zökkenőmentesen jön világra.
kyrandia
 
 


Sziasztok!


Anyukám mesélte, hogy amikor a testvéremet szülte a SE.I-en (34 évvel ezelőtt), akkor szülés után, törölközővel elszorították a hasát.
Ezt még most is csinálják?
Vagy már más módszert alkalmaznak?

Üdv,
Sszo
sszo
 
 


Sszo,nekem csak homokzsák volt a hasamon,amíg a 2 óra megfigyelés tartott a szülősz.-n.Császárosoknál más a helyzet,ott van asszem haskötő,de ezt ők jobban tudják!

Dóri
angelheart
 
 


Dóri
köszönöm a gyors választ:-)))
S
sszo
 
 


Sszo
Nincs semmifele haskoto,homokzsak van csaszar utan is kb fel napra,de jol jott mert visszament a hasam eleg szepen mar masnapKép

Dorikam,neked is csak gyorsan mert dolgozoban vagyokKép
Koszi a hajhullos infokat ,anno jol fog majd jonni.
En nagyon orulok hogy dolgozom,mert mar eleg volt otthon htb-ni,vegre fel lehet oltozni es egy kicsit meg mast csinalni.Persze ehhez hozzajaruk hogy Alex nagyon szereti a bolcsit,sosem gondoltam volna hogy ez igy lesz.Nagy nyuzsgo leven kell a munka egy evig hogy a masodik gyerekre is maximalis,ujult erovel foglalkozzak.Kép

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Virág!
Egyetértek Kyrandiával!Ha kell,akkor igenis végezzenek valami beavatkozást,ami segíti,gyorsítja a dolgokat.Az én esetemben is jól jött a kézzel való tágítás!Kegyetelenül fájt,de így legalább haladt a dolog,ugyanis fájásgyengeségem volt,ami azt jelenti,hogy egy fikarcnyi fájásom sem volt,ennek következtében egy fikarcnyit sem tágultam,viszont úgy indult a dolog,hogy a burok itthon megrepedt,tehát nem lehet 24 óránál tovább vajúdni,mert fennt áll a fertőzésveszély.Beérkezéskor,az előkészítés része volt,hogy antibiotikumot is kaptam.Megdöbbentett,hogy vannak helyek,ahol akár egy napot is vajúdhatnak a kismamák,antibiotikum védelem nélkül!Aztán egy jó kis fertőzés,és akár 2 hétig is bent tartják a babát vagy a mamát,esetleg minkettőt.Burokrepesztésben nem volt részem,mert a 2. babám szülése fájásokkal indult,rendesen tágultam is,nem kellett kézzel segíteni a dolgot,a burok is magától repedt meg,de szerintem az ilyen szülések kissebbségben vannak,ahol nem kell semmiféle kis rásegítés.Burokrepesztéssel is egyetértek pl.,ha már túlhordta a kismama mondjuk 5 nappal és tágul,ez is segít,hogy igazán beinduljon.(Én amúgy sem vagyok túlhordás párti,nekem mindkét fiam hamarabb jött,megbeszéltem velük,már az elején!)
Hát kb. ennyi az én véleményem.Szerintem csak akkor végeznek ilyen beavatkozásokat,ha szükséges.

Dóri
angelheart
 
 


Kataa!
Írtam már du. Neked is,de eltűnt!!!na,mindegy,végülis csak annyi volt,hogy asszem a jövő héten megyek és levágatom a sörényt.A hullás már nem olyan gáz,de a kopasz foltok,kétoldalt baromira virítanak a feketén.Ígyhát lehet,hogy egy kis színváltás is lesz,úgyis már régóta fekete...
Remélem a srácok nálunk is fogják szeretni az ovit,meg a bölcsit!
Elhiszem,hogy jó egy kicsit normálisan felöltözni.Én minden adandó alkalmat megragadok,olyanokat is,hogy vásárlás,séta,és próbálok rendes göncöt magamra venni.Kicsit már kezdem unni az állandóan maszatos tréninggatyókat,meg a az agyon köpködött,szintén maszatos polóimat.Szegény mosógépünk mindennapra kap melót...
Marika néni nagyon rendes dolog,hogy marad majd,ha lejár az egy év!Pótnagyi!
Még egy kérdés:babaprojekt mikor indul?
Na,puszi:Dóri
angelheart
 
 


Gyorsi!
Röviden és remélem érthetően pár mondat az EDA-ról.Ez egy rövidítés,ami azt jelenti,hogy epidurális anesztézia,vagyis epidurális érzéstelenítés.Ennek során bőr alá adnak egy kis érzéstelenítő szurit,ami ált. Lidocain,de lehet más is,majd egy hosszú tűvel két csigolya közötti résen át behatolnak a gerincvelői agyhártya körüli(orvosi nevén epidurális) térbe,és ide a tűn keresztűl bevezetnek egy vékony műanyag kanült,,amit ragasztással rögzítenek a hátadon,fel egészen a válladig.Tehát a válladnál van a kanül vége,ott tudják adagolni a gyógyszert.Ez a kanül lehetővé teszi,hogy ismételhessék a gyógyszer(ek) beadását,és műtét után is nagy haszna van a fájdalomcsillapításbanNem összekeverendő a spinális érzéstelenítéssel,amikoris az éréstelenítő szert a gerincvelői folyadékba adják,ide nem vezetnek kanült.
Hát röviden ennyi,remélem érthető volt,de biztos találsz még sok helyen infót az EDA-ról.Remélem érthető voltam,és nem tünik el a szöveg,mert akkor kitépem a maradék hajam!

Dóri
angelheart
 
 


A kutyafáját! már 2x írtam Katáának,meg 1x egy regényt Gyorsinak az EDA-ról,és állandóan eltűnik!!!!

Dóri


Kitépem a maradék hajamat...
angelheart
 
 


Sziasztok!

A barátnőm 9 hetes terhes, és az orvosa (orvosunk) nem vállalja a terhesgondozását, mert olyan egészségügyi problémái voltak, amelyek szerinte mindenképpen klinikai ellátást igényelnek. Az a kórház ahol ő dolgozik nincs felkészülve ilyenekre. Õ is az I-est javasolja, de konkrétan nem ajánlott senkit. Tudtok segíteni? Olyan orvost keres, akinek van magánrendelése, és tud hozzá délután járni, mert dolgozik, és nem engedik el többször a munkahelyéről.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Bea
Vendég
 


Fifianyu!
Itt a kilnikán nincs egy orvosnak sem magánrendelése-prof. nem engedi nekik.Viszont,hogy az is eljusson a dokijához,aki sokáig dolgozik,arendelés úgy van,hogy hétfőtől csütörtökig 8 órától 18.30 óráig,pénteken 14 óráig.
Kérdés,hogy a barátnőd milyen dokit szeretne?Fiatalt,idősebbet,nőt??
Én Patkós docenshez jártam ,ő már idősebb,de jó humorú,nagyon tapasztalt,és szerintem nagyon lelkiismeretes dokibácsi.Nagyon sok ismerősöm jár hozzá.

Dóri
angelheart
 
 


Dóri!

Köszönöm a gyors választ!Kép Megpróbálja. Bár most nagyon ráijesztettek, hogy egyáltalán ki tudja-e hordani a babátKép

Köszi

Bea
Vendég
 


Sziasztok mindenkinek!

Már egy ideje olvasgatom az oldalt, min. 10 hónapja.
Ápr. 16-án történt meg velem a csoda a SOTE-n, és ez az élmény azóta is élénken bennem van. Még most is elérzékenyülök, ha felidézem az emlékeket vagy a fényképeket nézem.
Csepke babánk 55 cm-rel és 2450 gr.-mal, és ahhoz képest, hogy elsö szülés volt, 4,5 óra vajúdás után született meg.

Gondoltam írok néhány sort, mert szerintem sokan csak olvasgatják a hozzászólásokat, mint én eddig, és így gyüjtenek információt.
Nagyon meg vagyok elégedve a SOTE szülészetével, és aki esetleg szülésznöt szeretne választani, annak öszinte szívvel ajánlom a Harangozó Timit.
Nagyon kedves, és ügyes. A gátmetszésem összevissza 3 öltés lett, ami persze köszönhetö a pici babának, de a férjem elmondása szerint nagyban a Timinek is, mert ügyes keze volt!

Sajna a dokim nem tudott ott lenni a szülésen, de nagyon jól jártam az ügyeletvezetövel is, aki szintén szimpatikus volt. Igaz sokat nem foglalkozott velem, "csak" összevarrt. Gyakorlatilag a szülésznö viszi végig a szülést, úgyhogy nem bántam meg, hogy megfogadtam. Sokat vaciláltam rajta, és sokat olvastam itt a hozzászólásokból, végül is jól döntöttem. Egyébként a dokim a Ria-t ajánlotta, csak ö annyira kapós, hogy már nem tudott vállalni, de ajánlotta a Timit, és ezért hálás vagyok neki.

Bocsánat, hogy egy kicsit pátoszosra sikerült, de életem legcsodásabb napja volt, és nem hiszem, hogy valaha másképp fogok tudni beszélni róla.

Mindenkinek jó babázást és pocakosodást!

Üdv. Andi
hinci
 
 


DorikamKép
Hat igen igyl ett nkeem is rovid hajam,mert amugy mindig vallig ero voltKépKépMost meg mar nincsannyi hogy az jol allnaKépSzoval nekem nem nott vissza mind,de legkozelebb bevetem a Te titkos fegyveredet,hatha segitKépKép
Na lett szinvaltas??Kerunk fototKépKépEn 10 evig szoke voltam,aztan miutan Alex meglett nem volt idom 4 hetente festetni jarni es befestettuk az eredetire igy lenoves nakul valtam ujra barnava szep lassan.Ez nagyo kenyelmes,mert csak vagatni kell,de neha elcsabulok a vilagos barna fele,de nekem anniya megsotetult a hajam az evek soran hogy ott is latszana ha nem rendszresen festetnem,a csikos haj meg nem jon be.
Hat babproject majd a nyar vege fele indul,de addigmeg sok minden valtozhatKépEgyenlore kicsit dolgozom mielott megint hanyingerrel beveszem az irodai wc-t fel napraKép
Tenyleg Te ismered az en dokimat?Mert en tudom ki a tiedKépKép


Fifianyu
Dor mar irta hogy itt nincs maganrendeles,de delutan is rendelnek igy munka utan is tud jarni barkihez.Ajanlani meg mindenk a magaet tudja csakKépPapp Csaba docensehez jarok,es imadom,45 koruli,kedves turelmesKép

Hinci
Nagy gratula a babyhezKépOrulok hogy jo elmeny volt neked a szulesKépEs a csecsemosokkel is elegedett voltal?Erdekelne a mostani helyzet.

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!
Én Ádám Zsolt doktor úr felől érdeklődnék. Szült valaki nála? Mik a tapasztalataitok vele szemben?
És hol tudnám elérni őt??
Üdv Mindenkinek.

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród
 
 
 
 
 
 


Szia Kriszti!
Én Ádám dr.-t nem mint betege ismerem,emberileg nagyon ok,a szakmai oldalát ,mint páciens nem ismerem,de nagyon sokan járnak hozzá!Elérni szerintem itt tudod:2660473 ,majd a terhesambulancia mellékén:4239,4257,4288.

Dóri
angelheart
 
 


Szia Dóri!
Nagyon köszönöm az infót!!!! :-)

Üdv

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród
 
 
 
 
 
 


Hinci!

Nem vagy pátoszos, én is ugyanezt a hihetetlen feldobottságot érzem a szülésemmel kapcs.-ban 10 hónap távlatából, és még ma is előfordul, hogy csak ülök és "fejben szülök"...

Kriszti!

Nekem Ádám dr. nem a kedvencem, ha van kedved, mazsolázz az archívban, már leírtam. Bár lehet, hogy csak rossz napja volt...

Talán úgy, mint ma AFP-vérvételen annak az asszisztensnőnek, aki annyira lebarmolt, hogy elsírtam magam. A bűnöm annyi volt, hogy mindkét karomat kiszabadítottam, hogy tudjon vénát választani. Hát ekkora szemétséget követtem el. Erre irtóra kiosztott, hogy ne szöszöljek, mer az előttem lévő meg a haját igazgatta...

Katus
Vendég
 


Szia Kataa!
Hát nekem már volt mindenféle színű ,meg hosszú a hajam,szeretem a változatosságot
Nekem bejön a csikos is,mert eléggé őszülök-sajnos.Ezen nem olyan feltűnő,mint a feketén.Meg azt nem is kell ilyen sűrűn festetni,mint ezt.De majd csak holnap du. megyek fodrászhoz.majd lesz kép is...(de csak,ha nem nagyon gáz!)
Asszem tudom ki a Te dokid:Látásból elég sok dokit ismerek,meg feküdtem bent 5 napot a szüléseken kívűl is...Csöndes,nyugodt emberkének képzelem őt!Te is csak látásból ismered az én dokibácsimat??!Én hála Istennek egyikkkel sem hánytam egyszer sem,csak hányinger,3 hétig.Igaz a Marcus mellett már nem is nagyon volt időm rosszul lenni...

Hinci!
Először is gratula a bébihez!Friss még a dolog.
Csak csatlakozni tudok az elöttem szóló Katushoz.Nekem Marci már 2 éves elmúlt,Boti is 5 hónapos,de a mai napig imádok visszagondolni a születésükre!Semmihez sem hasonlítható élmény!!!Volt nem is egyszer,hogy a szüléseimmel kapcsolatban álmodtam!Nagyon jó volt.

Katus!
A laborban írtó bunkók dolgoznak!Nekem eddig mindig csak bunkót sikerült ott kifognom...
Riát már kerested??Már mondtam neki,hogy jön Nálatok a 2. baba.Remélem nem baj...


Dóri
angelheart
 
 


Katus
Ez a fejben szulok,jol hangzottKépEn is ugy imadom felidezni az elmenyt,cagy reszletesen beszelni rola valakinek,pedig nekem csaszi volt.
Hat en mindig a keruleti rendelobe vagy a korzetihez jarok a vegvizsgalatokra,mert a klinkan sokan vannak imndig.Egyedul a terhelesest csinaltattam ott,de akkor kedvesek voltak a nocikKép

Hinci
Igen latasbol meg a kolleganom szult nala mar 2*, o is elegedett volt veleKép
Igen az en orvosom nagyon nyugodt fajta,pont ezert jott be,meg hogy sokat mosolyog,mindig megismer nevrolKép
A csikos haj nekem is tetszik masokan ,csak magamnak nem birom elkepzelniKépEn ioszulok miota megvan Alex,gondolom a sok aggodasKépEs a sotet hajon latszik mar apar szal isKép
Akkor jo fodraszosdit neked holnapra.
MA volt a bolcsi szuloi,agyon dicsertek kisbuksimat,en meg ultem buszkenKépKépHihetlen hogy szalad az ido,nemreg szuletettKépKépKép
kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Jaj a masodik Dorinak akart menni,bocsikaKépugy latszik keso van mar nekemKép

Kép
Kép
kataa
 
 


Dóri,

nem volt bent Ria tegnap, de úgyis megyek a 18 hetes uh-ra, és akkor megint keresem.Mindenképp személyesen szeretném, mert gondolom fogalma sincs ki vagyok. De köszi, hogy beharangoztál.

Na, új haj?

k
Katus
Vendég
 


Sziasztok Csajszik!

Fodrász meg volt.Nem vágattam túl sokat,inkább csak igazítás volt,úgy gondoltam,ha nem bírom ,akkor ebből 1-2 hónap múlva még mindig lehet rövidebb.A csíkok miatt meg egy árnyalatnyit világosabb lett,aztán a világosodás még folytatódik...

Katus,amikor mondtam a Riának,hogy mi újság ,egyből vette a lapot!Emlékszik ám Rá.De hát ez érthető,csupa jót írtál róla és ez még meg is jelent az újságban-ezt tőlem tudta meg,láttad volna az arcát...
Keresd majd meg,ha mész,már biztosan vár.

Kataa!
Én is büszke lennék a helyedben.Mondjuk így sem panaszkodom.Amellett,hogy borzalmasan eleven Marcika,szerintem okos is,és hát amit már megbeszéltünk, rendszerető!Most este pl. Boti a fürdésnél kipacsált a kiskádból egy csomó vízet,erre az okos kis bátyja egyből fogta a rongyot és feltörölte,majd a rongy visszakerült a helyére,de elötte gondosan összehajtotta.Megzabálom.Mindössze 2 éves,és olyanokat csinál,mond,hogy meg áll az eszem.

Na,most elbúcsúzom,Mindenkinek jó éjt,ma megpróbálok én is időben lefeküdni...

Kataa!Te már lassan mész vissza rendesen dolgozni,igaz??!!

Puszi: Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok kismamak, anyukak,

egy kis programajanlo nektek szeretettel:
Kedves Te!

Lehetsz férfi vagy nő, kamasz, gyermektelen, anya, apa, nagymama, nagypapa, szóval az életkor teljesen mindegy. Mert mindannyiunknak közünk van, volt, lesz vagy lehet ahhoz, amiről jövőhéten, május 23- tól 29-ig szó lesz.

Jövőhéten ugyanis a Születés Hete országos rendezvénysorozat lesz sok-sok helyszínnel. Hogy pontosan hol és mikor, azt megtudhatjátok itt: www.szuleteshete.hu , a térképre kattintva.

Maroknyi csapatként (de rengeteg támogatóval) hónapok óta keményen dolgozunk azért, hogy megmutathassuk mindenkinek, neked, nektek is, hogy lehet máshogy is szülni (függetlenü a szülés helyétől), hogy miért lehet ez nekünk jó, mint egyéneknek, mint társadalomnak.

5 napunk van a kezdésig, és most a segítségedet kérem, mert a reklámozásra nagyon kevés időnk maradt.

Kérlek Téged, kérlek Benneteket, hogy küldjétek el ezt a levelet a szélrózsa minden irányába, akinek csak tudjátok, és gyertek el ti magatok is, ha találtok olyan programot, amely felkeltette az érdeklődéseteket. Bízom benne, hogy lesz ilyen.

Ha tudnátok vállalni, hogy akár csak egy oviba, bölcsibe vagy suliba, babamamaklubba, művházba elvinnétek szóróanyagot, kérlek, jelentkezzetek.

Szeretettel és remélve, hogy minél többen leszünk, ezért Neked is hála,

Bajó Csilla Virág
programkoordinátor
06205569713
06205538416
virag.dula@szuleteshete.hu
boksay_rita
 
 


Dori

Azert a csikozasrol is kerunk fotoKépHatha en is belevagok es kedvet kapokKép
30-an megyek eloszor igen,bar jovo heten mar lesz egy trainingem,de ez nem gyakori szerencsereKépEgyebkent nagy valtozas nem lesz ,mert eddig is dolgoztam heti 3*5 oraban (sot januartol meg anyu cegeneel is besegitettem heti 1 napot aprilisig)igy rutinos idoben elkeszulo vagyok marKépTudod meg a lakast is osszerakom mielott indulunk,nem biiirom rendetlenul hagyniKépKép
Annyi lesz hogy most nagyban taki nenit keresek ,mert ha itthon leszek nem azt akarnam csinalin,fozni nem fogok mar mert mindenki a munkaban/bolcsiben eszik (persze vacsit azt valami gyorsat igen ,meg neha hetvegen).Mosas/vasalas meg igyi s marad.
Alexert 4 utan mar ott vagyok, tehat 2 oraval marad tobbet,de mar szoktatom hogy kesobb megyek es jol veszi az akadalyokatKépNem keres,sot boldog, hogy delutan is a bolcsi udvaron jatszhat.
Remelem fogom birni az iramotKép
Kepzeld ma megszult a klinikan azegyik legjobb barinom,ide is irogatott regen Pocok neven,ez a 3.kislanya.Ez is csaszi volt mint a tobbi es azt omndta mar kulon szoba van az intenziven a csaszarosoknak es hamarabb felallitanak es urad letolhat mar par ora mulva a kicsihez szopizni,stbKépKépEz olyan jo,vegre valami valtozas KépMert nekem rossz volthogy Alex delutan szuletett es csak masnap reggel lathattam hosszabb idore.

na megyek en is mert megint nem idoben fekszem,bar nem is vagoyk almos,most valahogy tulteng bennem az energiaKép
kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Lányok, ti tudtok vmit a cukorbetegek ellátásáról terhesség alatt és előtt? Foglalkoznak ezzel a Sotén?
kisegér
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: