A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

<font color="0000ff">Pipocs, Laci! Graulálok nektek Marcellhez! Kívánok sok egészséget, boldogságot!

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

PipocsPapa!
Köszönjük a beszámolót, gyönyörű a kis Marci!!!

Ada,
Boldog szülinapot! Kép Kép Kép
blaye

Laci, énisénis gratulálok - az első kisfiatokhoz!
mert szerintem megérdemeltek még pár babót (vagyis a babók ilyen jó szülőket), annyira szuper család vagytok!

Marci gyönyörű, fél naposan már igazi "babaszépség"! egyszerűen csodálatos, ahogy leírtad a szülést, a felénél már bőgtem
de persze én borzasztóan szentimentális vagyok
hjaj.

kedves Laci, maradj mindig ilyen jó apuka Kép

Pipocskát puszilom, jó egészséget és sok tejcit kívánok neki és Marcinak!
Votiv

votiv 8)
votiv

Ada heppi börzdééééj!
szülinapi szülés? Kép

Kép

votiv 8)
votiv

akinek gyengék az idegei, ne olvasson tovább
lereszeltem a hüvejkujjamból egy nagyobb darabot, a körömágynál, sssssz
az uborkareszelővel
már besóztam/bekötöztem, bőgtem fél órát, aztán folytattam a főzést
de hogy fogok így pelenkázni??? valaki avasson be a félkezi gyereköltöztetés művészetébe, plíííz

a Csonkakezű Votiv

votiv 8)
votiv

Manóka, megvan neked A bába válaszol?
ha érdekelnek homeós/olajos/gyógynövényes stb. dolgok ajánlom figyelmedbe, nekem ez volt a "bibliám" sokáig Kép
ebben a 199. old-on le van írva kb 15 bogyó, amit szülés közben lehet adni
szívesen be is pötyögöm

amit a prosi mond, kissé felületes ehhez képest

Caulophyllum gyógyszerképe: nincsenek kontrakciók, miután a burok már megrepedt. a sikertelen kontrakciók túl rövidek és gyorsak, mégis megkínozzák a szülő nőt

írjam a többit is?

votiv 8)
votiv

Ada!
Boldog szülinapot tőlem is!
beetrix

Pipocs Apuka! Gratulalunk es koszonjuk a reszletes tudositast. Erot, egeszseget, meg mindent amit akartok Kép Helyes ez a Marci, de nem biztos, hogy varazslo lesz, lehet hogy csak matematikus (nekem mar az 5.5.5 is eleg volt, de a tobbi szam is gyanus) Kép

Esmeralda! Feliz cumpleanos! (a hullamos n-t es a forditott felkialtojeleket nezd el, por favor) Kép Egyebkent meg Juanita nagyon rendes, megvarta a szulinapod, hogy nyugodtan unnepelhess, pihenhess, hisz ez a te napod. Kepzeld, ha mar tegnap megszuletik, akkor ma egesz nap a korhazban kuksolhatnatok, se enni se aludni nem tudnatok rendesen.

Votiv, te UborkaReszelos Rem! Gozom sincs, hogy tudsz most barmit is csinalni, szerintem minden napra szervezz be valakit, aki atugrik es segit. Mindenki szivesen megy, Kisun mar tegnap is ajanlkozott, pedig akkor meg epek voltak a vegtagjaid... Kép amint meggyogyulunk nyullal, mi is tudunk menni

moose, akinek marottfigyelacsucsmosogatogepeakonyhabandemegegykethonapigtutinemleszbekotve
moosejaw

Ja, Votiv, es rendes volt toled a felhivas az elso sorban, de a masodikba meg azt kellett volna irnod "mondom: NE!" mert en gyengeidegzetu vagyok es tudom is, dehat...

Bajdovej, azt tudjatok, melyik a vilagon a legviccesebb szo? A "NEM". Akarhanyszor kimondom, nyul mindig rogton ramnez es marhaul elkezd vigyorogni, olyan nagyon huliganmodon, aztan folytatja, amit eppen mukodik. Kép Kép
moosejaw

Köszönöm szépen a jókívánságokat.

éééééééééééééés még mindig nem érkeztek meg a szállítólegények és lassan, de biztosan kezdem behergelni magam ;-) (Vik már azzal fenyegetőzik, hogy bezár a szobába, mert a végén még azelőtt leverem őket, mielőtt a szajrét felhozzák, ő meg nem bírja el egyedü. . . . szóval csak azután ereszti ki a mindenórás fleségét, amiután figyelmezteti a srácokat a testi épségük védelme miá, nomeg nem akar a börtönbe járni anyát, meg gyermeket látogatni
Kép)

Votiv: nekem az 5-e volt a hepem, ha az nem lehetett, akkor mindegy...modjuk ma vacsi után szivesen szülnék egy gyors szülinapos Juanita-t
Elhagyott testrészért pedig részvétem.....Kép

Moos: igen rendes gyerek, semmi hajlandóságo nem mutat a kibújásra, de nem is nagyon zavarkodik mostanában ;-)

No, megyek; várom tovább a köcsög szállítókat...
ada007

Moose,
babakoromban én állítólag a "vattapamacs" szóra estem teljes eksztázisbaKép próbáltam Dócinál, de nála nem műxik...
És mondd músz, mért nem kötik be? Ugye nem akarod elhitetni velem, hogy önszántadból kibírsz még néhány hetet? Kép

Votiv,
ujjatlanság Kép nem tudom, én mostanában harmadik kezet szeretnék - és azt még Moose sem tudott növeszteni Kép - szóval egy kézzel szerintem már cirkuszi mutatvány Kép

Ada,
Viknek igaza van, a mindenórás nők borzasztó veszélyes állatfaj Kép

Beetrix,
írok mélt, de ma reggel nem akart beengedni a postafiókomba, állítólag bizi a szerver Kép szóval amint sikerül, megy az infó Kép

vera
kisün

Megjötteeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!

Juhéj!
ada007

Ada!
Boldog Szülinapot!
+
Te még itt????? Kép

Pipocs és pici családja!
Gratula gratula!!!
Tényleg jó apa szemszögéből is elolvasni a történetet!!! Kép

Mindenki!
tessék apákat leültetni szépen a gép elé, és házi feladat, hogy leirják, nekik milyen volt!!!

ma voltam a biopiacon,és a babaruha börzén. Piacra 11 után értem, és délig van. Hát semmi pékáru nem volt és uborkát sem tudtam venni!!! De már tudom, hogy kb. mi lehet, legközelebb korábban megyek!!!
Babaruha börzére zárás előtt negyed órával sikerült beesnem...Már semmi nem volt Kép csak a Biginek tudtam venni egy mellénykét gatyóval őszre, meg egy "kocsikabátot" Kép mostanság!!! Megfogadtam, hogy ide is korábban jövök legközelebb...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ada !
Boldog szülinapot !

Pipocs és családja ! Nagy-nagy gratula !!!!!

Manoka !
Zöld Pardon ,én is voltam Áronnal a hasamban , de akkor még csak 7-8 hetes volt Kép
Vajon mikor megyek majd legközelebb ilyen helyekre ? Kép
Használjátok ki !

Kép
Kép
greenolive

Éljen Ada! Kép

Votiv!
És meglett az ujjad? Mert Chandleré azóta sincs meg, és az ER-ban is van mindig fölösleg.
Egyébként én is utánolvastam, kész horrorsztori. Én csak picit vágtam el (mivel???), és rögtön besóztam ügyesen.... Kép Akkor inkább már egy szülést...

Apa egyszavas véleménye a szülésrQl: "pff ..sz@r. De ez így azért nem teljesen igaz. De csak azér', mert fáradtak voltunk... izé... nem tudom... "ezeket húztam most ki belQle. Elég ennyi? Kép
neet
neet

Híradó:

Jobban örültem ám a szajrénak, mint amennyire mérges a szállítókra voltam, szóval a vérengzés elmaradt. . . . Vik azért bezárta a szoba ajtaját és nem engedett ki, biztos, ami biztos alapon :-))))))))))

Csajok, alig tudunk közlekedni a hűtőtől, de nagggggyon tutter; két fejjel magasabb, mint én, a legfelső polcok majd csak gyereksámliról lesznek megközelíthetőek, de legalább a fagyasztó része használható, ez alul van :-)

Zsanci, Green: Köszönöm. Igen még itt vagyok, deesküszöm nem tehetek róla....de ha választani lehet, akkor este visz párocska Iguánába vacsizni, aztán talán zp, ha nem lesz zima, utána még belefér egy villámszülés a mai napba Kép

Ez így csomagban megrendelhető?

Na megyek, lerángatom a burkolatokat az eszközökről ;-)
ada007

Sziasztok!

Kezdem azzal, hogy...

Ada!

Nagyon boldog szülinapot neked!KépKépKép

Pipocs és Párja!

Nagyon gratulálok Marcihoz!
Laci! Köszönjük, hogy leírtad a szülést a Te szemszögedből és örülök, hogy ilyen pozitív élmény volt!

Votiv!

Ujjadnak jobbulást!
!!!Csak 12 éven felülieknek:
Nekem pár éve sikerült majdnem levágnom a mutató ujjamat, amikor egy diót akartam feltörni késsel! Okos vagyok, mi? El is ájultam, mert azt hittem annyi!

Zsanci!

Én is voltam börzén! Én 10 után mentem, hát ilyen hodály (így kell írni???) nagy vásárt még nem láttam! Viszont a turkálós fajta nekem jobban tetszik, mint ez, amikor mindent rá akarnak tukmálni az emberre! Most nem is jártam olyan szerencsével, mint az előzőnél! És az olcsóbb is volt!Kép

Ildi
ildi76

Ildi!
Én is elég drágának találtam, főleg mert volt egy csomó vadiúj, márkás cucc, hát nekem olyan nem kell...és engem i s zavart, hogy nem tud az ember kedvére turizni, mert mindig segiteni akarnak....Kép
De amit vettem az pöpec, kár, hogy a nagynak nem találtam semmit...
Zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a jókivánságokat és gratulációkat, átadtam Pipocsnak, és örült neki. Ma kinyomtattam és bevittem neki a kórházba az írásomat, és azt mondta hogy nem tudna semmit sem hozzátenni, csak annyit, hogy az epidural nem volt olyan rossz. Csak azért szorította annyira a kezem, mert félt hogy fájni fog, és minden pillanatban a heves fájdalmat várta (ami persze nem jött). Valószínűleg hétfőn már hazaengedik őket. Sziasztok: Laci

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!
Akkor most sorrendben!
Megpróbálom!!! Kép

Pipocska, Laci, Marci!
Nagyon-nagyon garatula!!!!
Isten áldjon Titeket! Kép

Laci!
Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Jó volt olvasni! Pasiszemmel más a dolog! Kép

Zsancikant! És mindenkinek aki szeret turizni!
Most nyílt Pesten egy jó turi! Honnan tudom innen, hogy jó? Kép Szóval az uncsitesóm ennél a cégnél dolgozik! Jó sok bótjuk van! Szerte meg szét az országban! Kép Szóval a Keletinél nyitottak a héten. Itt helyben jó,minőségi, angol cuccaik vannak !itt darabáras! Ez nem a ki lehet fogni egy jó cuccot kategória! Itt mindig vannak jó cuccok!
Most megyek és megnézem a kalácsomat! Utána jövök még!
Ez most vegyétek fenyegetésnek!
k
kriszta13

Kriszta!

Pontos címet kérünk.

Zsanci,Ildi!

Én is voltan börzén(VEZETÉS UTÁN!)fél egy körül de nem találtam a csajt akivel megdumáltam.Tök ciki!

Beetrix!

Megnéztem a profilodat és most megyek mert eszembejutott,hogy nem válaszoltam nekedKép

TurkálosJucus
20170114224602

Kriszta!
nem tudtam megnézni a zsömléidet mert lassú a portál.Milyen sütőgéped van?kalácska milyen lett?

KiváncsiJucus
20170114224602

Kriszta!

Azt mondtad jössz még! Én komolyan vettem a fenyegetést!Kép

Jucus!
Milyen volt a vezetés? Hogy ment? Oktató bejött? Türelmes? És a Kreszt csak újból átnézted? Nekem se lenne rossz újból megtanulni! 7-8 éve van jogsim, de vizsga után nem vezettem egyáltalán!Kép

Ada!
Tessék időnként neked is bejelentkezni, hogy tudjuk egyben vagy -e még!Kép

Ildi
ildi76

Ildi!

Oktató korrekt,szimpi,kb 34 éves.
Engem nem tudsz überolni mert 16 éve van jogsim és azóta nem vezettem.Azt mondta ember,hogy nem vagyok reménytelen eset és kezdhetjük az autóvásárlást intézni és nem kell az általam megjelölt 400 órányit gyakarolnomKép.Hétfőn is megyek ám!Azért nem volt ma száguldozás csak lightosan kanyarodás,elindulás stb....

Jucus
20170114224602

Jucusmamus!
Turi címre gondolsz, ugyi? A szőke tincseim! A Humana helyén van!
Olyan nagy volt a forgalom nyitáskor, hogy másnapra újra kellett tölteni a 2 szintes áruházat! Kép

Valaki nem tudja véletlenül,hogy hol lehet "türelmet" vásárolni?
Nagyon neház napjaim vannak! A drága gyermekem skálázni tanul! Ki tanította neki????? Ami még nagyon gáz, hogy nagyon maga hagon teszi!!!
Most éppen azzal szórakozik itt mögöttem, hogy egy dobozban egyik oldalról a másikra csúsztat pár érémét! Sikítófrászt kapok!

Jogsi!
Húúúúúúúú én nagyon vágytam rá! Decemberben lett meg, Bence feburában született! Kép
A két id között volt benne Kassa-Miskolc, Budapest-Miskolc! NAgyon élveztem !Bár volt párszor,hogy ráindítottam, mert a "nyugis" oktatóm nem tanította meg a kuplungos elindulást, csak a kézifékeset és mondjuk egy Budáról a Petőfi hídnál, a dugóban elég gáz lett volna kézifékezni!
Az is elég fura volt amikor megszokva, hogy az kakasos, feketemunkásokat Kép foglalkoztató áruházba én vezettem, vissz Apa! És akkor eljött a pillanat amikor Apa nem volt velünk! Húúúúúúúúú!
Most a hülye gépem miatt újra kell indítani, hogy fel tudjam rakni Nektek a kalácsról és a kenyérről készült képeket!

Zsancikant!
az oldalamon van néhány recept! pl. zsömle! Az általam leírt lisztet tudod bioval is helyettesíteni és akkor máris megoldódott a probléma!!!
Jövök már mindjárt!Kép
k
kriszta13

Kriszta!

Csak kézifékes?Ez azért furcsa! A Puntonál nem is kell a gázt nyomni elindulásnál csak a kuplungot és nekem meg ez nagyon furcsa!Még nem tudom elképzelni,hogy 20-nál gyorsabban is fogok tudni menni de majd csak belejövök!
na ne offoljuk szét a topicot az én hülyeségemmelKép

Milyen a kenyérsütöd?!

ADA!

Adj már életjelet vagy szülésben vagy már?Kép

Jucus
20170114224602

Oxitolbamond:

Sziasztok csajok! Benne vagyok a korházban. Wifi nemvan, de majd a zapa holnap megcsinalja nekem (GPRS lessz az "A zapa").

Ada:
Tessék jönni befele ures mellettem az ágy, unatkozom.

Még nem tudom mikor engednek haza, de most az előző szobatársam hazament, talán már nem is menekülök sikítva. Semmi új bajom nincsen, jókedvem töretlen, várom a csipet csapatot szülni. Egyszer csak jelenkezem (de akkor már nem én olvasok neki vissza).

Oxigén

KépKép
oxigen
Györköny

Itt vagyok!
Egyedül?
Képek nem lettek valami jók!
A kalács nagyon finom lett! Olyan omlós... Na jó, nem ragozom, nem akarok szombat este kitolni a kispapákkal! Kép
Bár én most megfogadtam, hogy a köv. Pocaklakóval elküldöm este valami extráért Apát! Ami mondjuk itt nehezebb dolog mint Pesten!

Zöldpardon: hogy én milyen irigy vagyok!!!Kép

Ada!
Ebben a nagy kavarban írtam én már???
Kicsit szívünk ,kicsi szánk nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! kíván!

Votiv!
Óvatosabban Drága!!! Most nem írom a rémeket, de úgyis hallottál már Te is ilyeneket!
Pelenkázás? Én is csak a telefonos, majd a személyes segítséget tudom ajánlani!!! Kép
Már az új hoemo prosiról írsz? Most hallottam abban az egy patikában, ahol lehet homeos gyogyit kapni, hogy van egy új prosi!
Apa most sóhajtott egy nagyon mélyet! MEgyek odabújni!!!!
Bocsi!
Tsók mindenkinek!
k

U.i.: Volt valaki az új lakb. bótban???
kriszta13

Vacsi nyammnyamm, JuanitaHannaBaba még bent, ZP-hez már sem energy, sem jó idő nem állt rendelkezésre, kipurcantunk, megyünk csicsika.

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.

Csóka, Ada
ada007

Homeos prospektust én is,én is akarok!!Régi sincs nekem!

VOTIVIA!

Holnap megyek anyukámhoz,ha rámküldöd a számodat akkor átviszem a plédecskét.Nem zavarnám meg a családi összejövetelt ám!
Jucus
20170114224602

Esmeralda, nektek bekotottek ma a mosogatogepet? Mert lehet am, hogy arra var a csajod, hogy az is meglegyen, mert akkor mar biztos, hogy egy honapig nem kell felkelned az agybol es tudsz csakvele foglalkozni! Kép Az enyem is ilyen marha igenyes, arra vart, hogy megvegyuk a verdat es csak akkor koltozott be a pocakomba. Mondjuk a pocakban meg sokat elvezhette a bkv zotyogest, de amiota kinn van, egyszer sem kinoztam ezzel. Orulet, hogy ezek a mai gyerekek milyen rafinaltak, ugye? Kép

Kisun, mellesleg kibirom siman, plane azert, mert most ugy sikerult elhelyezni, hogy nem lehet tole kinyitni a konyhaszekreny ket ajtajat (par dolgot kivettem elotte, hogy kibirjam egy honapig az access denied-ot), tehat mielott bekotjuk, vagy le kell cserelni a szekrenyajtokat mas meretre, hogy legalabb az egyik nyithato legyen, vagy az egesz konyhabutort, es akkor mashova kerul a gep is. Szoval en meg az uj konyhabutorra is utazom (most juni 12ig 10%al olcsobb az ikeaban es mar millioszor kikalkulaltam, nem is lenne olyan veszes, mivel miniatur panelkonyhank van, nem sok minden fer bele), szoval csak meg kell gyoznom apat, hogy ujabb lovekat hasznalhassak fel es par napra felforgathassam a lakast Kép hat, nehez ugy lesz...

Pipocsekat mar hetfon haza is engedik? Ilyen gyorsan? Jucus, ti hany napot voltatok benn?

Oxi, ez asszem jo hir, bar nem teljesen ertettem a tollbamondast.

Kriszta, a maxcityre gondolsz? Vagy hogyhivjak? En szeretnek menni, de asszem valahol irtomessze van.

Itt nyusziorr es szarvastorok nem javul, sot, mar apatorok is kezdi Kép
moosejaw

Moose,
nyusziorr-ra puszi, te meg igyál sok csipkebogyóteát mézzel, apának is javulást Kép jaaaa, ha új konyhára utazol, hát az teljesen más! akkor hajrá Kép

vera
kisün

Sziasztok,

Egy kis segítséget kérnék: éjjel nappal keményedek, már semmi nem segít....és ami még jobban nyugtalanit, hogy babóca 14-15 órája nyugtalan. Kalimpál, rúgdos, csuklik és még minimum 2-3 hetet ki kéne bírnia. Már aludni sem bírtam, olyan vicces jeleneteket rendezett bennem.. nagyon aggódom. volt valakinek hasonló? talán a fránya fronok?

Pipocs: remélem holnap tényleg hazamehetsz... és tudsz nekünk személyesen irni, bár Laci beszámolója nagyon megható és szép volt. A babóca is gyönyörű.

Oxi miért van bent? még neki messze az időpont, mert ő nálunk is a 2005.nyári babán is lelezett, csak aztán nyoma veszett....

Köszi JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna, en biztos megkerdeznem a dokit meg a szulesznot. Legalabb telefonon. Persze lehet, hogy nincs semmi gond, es tenyleg csak utalja ezt a szelet, de inkabb egy felesleges kerdes.

Kisun, koszi, puszi atadva Kép csipkebogyoteat mezzel vodorszam isszuk, de holnap elkapom a doki grabancat, hogy az orrcsepp nem hasznal a nyulnak, es azonnaldeazonnal adjon masikat, nehogy ugy jarjak, mint a koszmokremmel... egyebkent a nyulnak is tesztik a mosogatogep, ennek is eleri a kapcsoloit, mint a mosogepnek, bar ezen nem latszik majd, hogy mi tortenik benne.

Fold hivja Esmeraldat! Esmeralda jelentkezzen!
moosejaw

tesztik=tetszik

Juanita, rugdosd meg anyat, hogy irjon ma' valamit! Ha epp szuletsz, akkor viszont nehogy rugkapalj, csak ovatosan haladj Kép
moosejaw

Jó reggelt!
Még egybenKép

Tegnap este ZP rulez volt, jól beöltöztünk, így teljesen ki lehetett bírni, és Emma is élvezte a zenét. Legédesebb a férjem volt, találkoztunk néhány régen látott ismerőssel, és mindenkinek büszkén "bemutatta" EmmátKép

Votiv!
Sajnálom a balesetetKép Maradandó? Úgy értem, hogy akkor ott most látványosan hiányozni fog egy darab?
A bábás könyv nálam volt egy ideig, de úgy látszik, nem olvastam elég figyelmesenKép Szóval pár infónak még örülnék, ha lehet, és ha csonka ujjal tudsz gépelni.

Moose!
Miért nem lesz bekötve 2 hónapig a mosogatógép??? Te egy hős vagy, ha kibírod!

Oxi!
Én jönnék már, de mit csináljak, ha Emma nem akar??

Ada! Bkriszta!
Helyzetjelentést kérünk!

Manóka 39+4

Kép
Kép
manoka11

Hi Babes!

JuanitaHanna még vígan elvan odabent, igencsak olybá tűnik, mintha nem ismerné a Gergely-naptárat. Habár ha hinni lehet az újkori törtééyzeknek, akkor az is el van számolva pár nappal....Kép Van erről valakinek infója ? Kép

Megyek lakást ganézni.

Csóka,Ada (40+1)
ada007

Johanna!
Valószínűleg érzékeny a frontra a gyermeked, Béres MagnB6 (lila és nem a tégelyes, hanem a gyógyszertári dobozos!!!! napi egy minimum), soksok pihi és no stress...nekem ezek jöttek be....

De szerintem tényleg csak a szeles idő (erre a kinti kőcök is érzékenyek, ugye csajok?), meg a frontok a hibásak !!!!!!

Nyugi! Kép

Moos. nem, neincs bekötve a gépezet, most megyünk át a Praktikerbe valami kütyüt venni, amivel meg lehet csinálni, és Vik elintézi.
ada007

Johanna,
szerintem beszélj az ORVOSoddal, majd ő megnyugtat és/vagy megvizsgál Kép, mi nyugtathatunk, de mégsem vagyunk orvosok Kép

Ada, Manóka, Kriszta,
úgy látom hármas verseny van kialakulóban Kép a babák szerintem bent kacarásznak Kép lesz ebből még szinkronszülés Kép

vera
kisün

Ada,
a kinti babók egy része NAGYON érzékeny a frontok jövésére-menésére, jobb esetben szunyálnak sokat Kép rossz esetben nyűgösek mint állat Kép
kisün

Johanna!
Nyugi, nekem az utolsó HÓNAP végig ez volt, rengeteg keménykedés és rengeteg rugdosás. Ez nem jelent rosszat, nyugi. Pihenj sokat, feltett lábbal, laza mackóban, hogy ne szorítsa a hasad!

Ada!
Kezdesz uncsi lenni! Kép Ez a 245. rész? Kép
Én már ganéjoztam, bibibííí, jönnek vendégek, azt azt ne higgyék, hogy az itthob "unatkozó" kismamának még enniyre se futja. Kép

Eszterem meg van bolondulva, egész nap visít meg nyekereg. Fog??? Mert rág mindent, fQképp a kezemet. És alig alszik nappal, éjjel viszont 8 órát. Hasonló tapasztalatok?

Ja, és írtam a netboardra, tök vicceset, trendit. Kép
neet
neet

Húúúúúúúúúúúúú csajok!
Most esett le, hogy mi az a ZP! Kép
Ejtőernyős volt a tantusz! Hallottátok, hogy milyet szólt???

Frontok! 3 évesen is észlelhető! Skálzik, hisztizik és nem bírni vele!

Moosejaw: 1000 éve nem jártam arra! Hogy is írjam? Talán úgy, hogy a "normál" úton, sávokba, ami most ugye el van terelve, pont belemenne az épületbe a busz, meg az autó! A Keletinél Buda felől! Érted????
Kicsit ufó!

MEgyek valamerre itt a semmibe! NAgoyn neház itt programot szervezni!

Szép napot!
Manók gyertek gyorsan ki!
k
kriszta13

Sziasztok!

Szokásos ömlesztés:

Kriszta13
Igazad van. Valóban Várandósok klubja, csak én valahogy csak a netes dolgokra gondoltam, az email eszembe sem jutott. Hát akkor üdv mint régi ismerőst is!

Votiv
Ave Votiv, pláne ha tényleg lesz változás taxi ügyben. Az ülésmagasító-Budapest taxi tényleg igaz, bár nem mindig és nem mindenhová, de az ülésmagasító

ugyebár az első 6-7 évben kutyafülét sem ér.
Nagyon sajnálom a balesetedet, és bár én személyes segítséget nem ajánlhatok (nálunk most lázasodott be a kisebbik fiam) gyakorlati jótanáccsal és személyes

rémtörténettel szolgálnék:
Próbálj venni XL-es gumikesztyűt, abba a kötés is befér a kezeddel, és viszonylag megoldható benne a pelenkázás, sőt kis gyakorlattal a fürdetés is. Hogy

honnan tudom? Gyengébb idegzet ugorjon a következő bekezdésre! Kb. 3 hónapja a Römer King Quick Fix ülését sikerült ott megfogva lecsuknom, ahol szigorúan

tilos (gyengébbek kedvéért rá van írva, és fekete-sárgával van jelölve, csak én kapkodtam), minek következtében 2 körmömet úgy csípte be az ülés alja, hogy

nem csak a bőr jött le, de a köröm is betört 1 helyen, és az egész körmöm alatt tele lett vérrel. Hetekig bűvészkedtem gumikesztyűkkel. Viszont nem azért

meséltem, hogy rémisztgessek, hanem mert magamtól én sem gondoltam volna, hogy van értelme ilyesmivel bemenni a baleseti sebészetre, és kissé melegebb

éghajlatra kívántam túlaggódós férjemet, aki addig nem hagyott békén, amíg be nem mentünk. Neki lett igaza. Az ügyeletes doki egy nagy tűvel több helyen

kilukasztotta a körmömet és kiengedte alóla a vért. Nem fájt egyáltalán (mert a körömben nincs érzőideg, és a vér eltartja a körmöt az alatta levő érzékeny

bőrtől), és ezzel megmentette a körmömet, mert amúgy a vér ledobta volna. Szóval figyelem: érdemes ilyenkor is bemenni az ügyeletre!

Ja, a Családtervezési-nél a Czeizelék is az Elevitet ajánlgatják. Régebben volt a "Multivitamin Terheseknek", ami feleannyiba került, és egy az egyben

ugyanezt tartalmazta, de az jól meg is szűnt. Kép

MKatus
Köszi az AFP tájékoztatást!

Pocakpacni
Én is emlékszem rád, bár akkoriban én még szinte teljesen read-only üzemmódban voltam. Üdv újra itt! Örülök, hogy vagy megint!

Papucikam
Jó hogy te is idetaláltál! Tényleg jó kis csapat ez.

Beetrix
Én is több gyerekes vagyok, de én úgy időzítettem, hogy mire leját a GYES, szülöm a következőt. Kép
Távmunkát megfelelő szaktudás nélkül én csak mindenféle humbukot tudtam találni. Kép
Aki tud valamit, szóljön nekem is!

Zsancikant
Azt mondtad, 2 gyerek esti ágyba teremtéséhez egy ember kevés. Hadd pontosítsak: 1 férfi kevés. :o
Nekem fogorvos a férjem, így akkor dolgozik, amikor a betegek nem, vagyis ált. minden este. Hát, nekem is legalább 2 órába telik, mire lerakom őket, de azért

legtöbbször nagyobb koccanások nélkül sikerül. No persze, ha egyszer egy évben én nem vagyok itthon este, akkor a kölkök csokit vacsoráznak, nem fürdenek, és

11 utná ájulnak ágyba. :o

Pipocska és Pipocs Apa
Nagy-nagy gratula! Köszönjük a szép történetet, még inkább a képeket. Marcell gyönyörű kisbaba! Sok boldogságot neki ezen a földön!

Ada007
Nagyon Boldog Szülinapot Neked!
Egy szülinapi jókívánság: Használd új szerzeményedet sokáig, és szerelőt ne is láss! Kép

Oxigen
Mit is kívánjak? Ne veszítsd el az optimizmusodat!

Moosejaw
Jobbulást az egész famíliának!

Johanna
Vigyázat, ördögi kör! Minél jobban aggódsz te, annál inkább érzi ezt ő, annál idegesebb-kapálózósabb lesz, annál jobban aggódsz te, és annál inlább keményedsz. Próbálj meg lazítani kicsit! Ha megteheted, tedd be a kedvenc filmedet a videóba. Nekem legalábbis segíteni szokott. Jó pihizést!

Pussz mindenkinek!

Murr
14+5
murr

Elindult a GPRS! Kép Rozsaszin szolgaltato rulez, tegnap mar ossze-vissza idegeskedtem magam Kép

Koszonom a jokivansagokat, meg a drukkot, RekaViki jol van, imadja az NST-t, mindig lerugja a tappancsokat Kép Sajnos a vernyomim miatt kicsit megtorpant a fejlodesben, az UH szerint 35 hetes volt penteken, de azt mondtak, ez meg visszaall. Engem kicsit megvisel neha a korhaz, de most mar megszoktak a noverek, nem bantjuk egymast.

Mindenorasok: uresen konganak 2 napja a szuloszobak, lassan kihal az osztaly Kép En is nagyon egyedul vagyok.

Pipocs: Gratula!

Votiv: jujj... Most mar tapasztalatbol, hogy oldod ezt meg?

Moose: Ha erdekel, meg tudom adni egy nagyon jo, es nem is draga asztalos nevet es szamat, nekunk most csinalta meg a konyhat-gardrobot, ,gyonyoruen es gyorsan dolgozik.

Masra nem emlekszem, mire akartam irni, eleg maceras a palm, szoknom kell meg, de majd adom az online-tudositasokat Kép

Az emailjaim innen nem tudom megnezni, majd kitalalok valami masikat, amire kevesebb jon, mert a gatyam rafizetnem.

Mindenkinek jo pihit!

KépKép
oxigen
Györköny

Szia Oxi!

Este jövünk, oké?
RékaVikink pusza a kobakjára.
Tetszenek az üres szülőszobák Kép

Neet: miért becsmérelsz vazzeg, nem 245., hanem 1245. rész.

Jókívánságokat még mindig köszönjük szépen....ma már naggyon öregnek is érzem magam.

Üdv: E&J&J
ada007

Sziasztok!

Mi is egybenKépKép

VotivKép
Ujjadra gyogyito energiakat kuldok.........erzed mar a hatast??

OxiKép
Tarts fenn nekunk egy helyet,megprobalom ravenni a fiamat,hogy bujjon mar ki!!Kép

AdaKép
Olyan megerzesem volt,hogy Te mar megszultel,ugyhogy most meg vagyok lepodveKép

En mar suroltam,takaritottam,mindent bevetettem,-Kicsi Fiam meg azt hiszem,bekesen szunyalKépKép

Puszi
Kriszta es Akos
39+3

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!
Isten áldja a Forma 1-t!
Apa elég nehezen bírja, hogy itt ülök a gép előtt! Most van még 61 környi időm! Kép

Hová ez a nagy sietség? Majd jönnek ők időben!!! Kép
Könnyen beszélek itt, ugye?
Na majd pár hónap (remélem) és akkor én is mennék már...

Oxi!
Bocsi! A Szt. Imrében vagy?

Ada!
Úgy legyen! Málnalev. tea??? Nekem M.Gabi ajánlott és a lépcsők....

Murr!
NEm semmi! Még jó,hogy vannak ezek az aggodós pasik!
Én is NEki köszönhetek 3 varrást! Igaz nekem a lábamon van egy csík! Arra emlékeztet, hogy mindig nézd meg a szatyrot, hogy nem lyukas-e, mielőtt nagy sebbel és persze lobbal beledobsz egy ü. pezsgőt,1 héttel karácsony előtt! Kép

Csajszik!
Mi legyen ezzel a vitamin témával? Jönnek a vizsgálatok és holnap már venném a patikában a vitamint! Mit vegyek?
Javaslatok? Tanácsok?

Távmunka: én hirdetek egyet! Inkább "vidéken" mint PEsten, de onnan is vannak jelentkezők. NEm akarom,de fontos megírom! Szóval: az ember lánya azt várná, hogy jönnek az asszonyok és jelenkeznek és örülnek, hogy van egy kis mellékes. HÁááááááát NEM! Sajnos! NEm értem!

k
kriszta13

Sziasztok!

Újra itt.
Moose, reklamáltál, hogy senki nem reagál a viccedre, akkor tessék, elolvastam, apának elmeséltem, mondta: Szürnyö! Erre ma jön be, és mondja: - Van egy szürnyö vicc, "gólya csörében öregember..." felvilágosítottam, hogy én meséltem neki. Kép

Ada boldog szülinapot így utólag.Kép Bocs, de csak most értem a végére az olvasásnak.

Pipocs és PipocsPapa nagy gratula pici Marcihoz!
Most akkor kit fogok vinni talira?Kép

Votiv, minden gyógybübájt az ujjadra.
Ja, engem megpróbált lepisilni a Nöszemély hajnal, ekkor már díszmagyarban álltam, mert épp indultam vizsgázni. Egy kicsit morogtam vele, aztán a vizsgára 4-est kaptam.Kép Másnap nem volt lepisilés, mindjárt elhúztak. Lehet összefüggés?Kép

Jucus, ez a kuplungos dolog azért van, mert a tanulóautókat eleve igy állítják be "hosszú elögyújtásként". Annyi csak az elönye, hogy a tanuló nem tudja helyböl lefullasztani a gépet.Kép Apa régen mondta, mikor egy percen belül 5x leamortizáltam az autót.

Zanza
zanza

Ennyit a hormonokról!!!
A Miskolc topicba most láttam néhány képet, a héten megszületett Molliról. Az utolsó együtt a család, majdnem. Szóval a képen anya, a bratyó és Molli baba. Most patakokban folyik a könnyem! Kép
kriszta13

Sziasztok!

Hát nem jár senki a Parragh-hoz? Pedig jó lenne néhány vélemény...
Próbáltam képet belinkelni magamról, de a mérete végett nem engedte. Kép
Egyébként van még itt valaki, aki 4 hónapos terhes, mint én?

Pussz mindenkinek! Kép
Kriszti
papucikam

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: