Nagyon ritkán jöttem igaz, de mindig olvastalak Titeket már lassan 2 éve. Ez szörnyű ami itt folyik
Sajnálom nagyon, hisz sok ember "játéka" romlott el. Remélem tovább és a fórum és nem megy el a kedvetek az irástól.
Dancsi!
Mi hasonló gondolkodási elven vagyunk sok mindenben és a Te soraidat mindig direkt kerestem, mert ugye Jozsókád 10 nappal idősebb Annánál és bizony sokat meritettem abból amiket leirtál,hogy hol tart Jozsó a fejlődésben, fogacskákkal stb. Remélem ezután is olvashatom soraidat.
Egy megjegyzést azért kell tennem, sokszor bizony én is rossz anyának éreztem magam, pedig én csak olvasó módban voltam ezen a fórumon leginkább.
Egy páran ismertek innen és tudjátok, hogy a 2004 nyári topikba irogattam régen. Aztán kavarodás miatt(ki mennyit tud irni) mi csináltunk egy másik fórumot itt a babaneten Humormanó cimmel. Azt egy kedves névtelen rosszindulatú irogató annyira kikezdte, hogy egyszerűen itt hagytuk az egészet, mert úgy nem lehet irni, ha minden szavadba belekötnek.
Próbáljátok ezt elkerülni valahogy én ezt kivánom, és próbáljátok megtalálni az örömet ebben a társaságban. Biztos vagyok benne, hogy sokan fognak hozzátok csatlakozni.
Szép és vitamentes napot kivánok mindenkinek!
PUszi: Andi

.