A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszi az ajánlásokat! Még nem jártam a Szent Imrében, sokszor elmegyek mellette, de nem mentem még be. Egyáltalán... hol kell bemenni? Ahol az új épület van, az most a bejárat? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek! Kép Hol van ott a labor? Vizelet és vérvizsgálatra kell mennem és nem mondta senki sem, azért kérdezem, hogy éhgyomorra kell menni reggel vagy reggelizhetek előtte? És vigyek reggeli pisit vagy ott kell....? Hogy megy ez? Segítség!!!

KépKépKépKép
proone

Hola mias amigas! Carramba, múcsosz-múcsosz hozzászólások!!!!Kép

Eszmeralda, Manoka és Kriszta,
vamos vamos!!! Kép

Pipocska,
dejó dejó, sok boldogságot, majd jelentkezz!!! Kép

Kriszta,
üdv közöttünk, Bencének is Kép

Ildi,
én is állandóan elbőgöm magam mindenen, ami babákkal kapcsolatos... szerintem ez már mindig így lesz Kép

Oxigen,
remélem, hamar hazaengednek, és akkor majd jóóóó sokat kell visszaolvasnod Kép és mire végzel, már mehetsz is szülni Kép

Votiv,
Isti mászik Kép nem semmi, és hogyan: rendesen 4kézláb, vagy még fókázik, előre vagy hátra, és szeretnénk róla kisfilmet is látni Kép

vera
kisün

Bogárka füve tényleg isteni, tömör és puha, már tervezem is, hogy egyik éjjel egyszerűen felgöngyölítem, és ellopom Kép

Proone,
elvileg normál vérvételhez meg vizeletvizsgálathoz nem kell éhgyomorra menned, cukrot nem néznek, azt befolyásolhatná... majd jön a cukorterheléses, na annál nem szabad előre enni.
Rendelő (kreatívan "R" épületnek hívják): ha szembenállsz a sztimrével, a jobb oldalán fut a Bártfai utca, ide nyílik a rendelő is, ez a felújított épület utáni első, elég lepukkant épület, lapostetővel, és sárgás. Az I. emeletre kell felmenned, ott a lépcsőtől jobbra van egy ablak, ott kell leadnod a beutalót, és kapsz sorszámot, és eligazítanak a vérlevevőbe is.

vera
kisün

Kriszta,

üdvKépjó lesz itt nekedKép
és én rohanok is tovább vásárolniKép Kép Kép

mindenki,
köszi a korkülönbséges nyugtatásokat,asszem magamhoz térítettetekKép örök hálámKép
már tök úgy látomam dolgokat hogy apa 45 évesen még fiatal leszKépszóval majd szólok ha ismét meg kell rázniKép imádlak titeketKép
majd a talin végigsmárolok mindenkit,hehehehehe
Vendég

Proone II.,
és reggel fél 8-tól van, a sor hosszúsága tökéletesen kiszámíthatatlan, de még hosszú sornál is fél-egy óra alatt megúszod Kép
kisün

<font color="0000ff">Köszi szépen, Vera! Most már talán nem a túlvégen kötök ki! Kép

Jár itt valaki AuqNatalra? Esetleg a Campona mellé a Kuszába? Szeretnék majd menni, érdeklődnék, hogy milyen is az?</font>

KépKépKépKép
proone

Proone III.,
ja, és én Kecskeméti Veránál szültem, és nagyon jó volt Kép Csatlakozom Moose-hoz, 20. hét körül érdemes megkeresni a kiválasztottat, mert nagyon be vannak előre táblázva Kép
kisün

Manóka, Blaye, Zsanc,
a higítástól tényleg nem erősebbek lesznek a bogyók! (és egyikhez se kell recept, apám lábtörésére 1 hete vettem C200-as Arnicát)
az egymást követő higítás (ill. dinamizálás=ütverázás) miatt a szer hatása nő! ezért nem higításnak, hanem potenciálásnak hívják (potencia=hatásosság lat.)

a leggyakoribb higítás a 100-as (lat. C)
franciák C H(ahnemannak) hívják (->Boiron CH-ja) a mai homeopátia atyja után
a németek meg csak C-t használnak, és a Remedia gyár német...

ez a Hahnemann azért kezdte higítani a szereket, mert észrevette, h a túl nagy dózistól a beteg állapota először romlott (=primer rosszabbodás)
és ezt akarta kivédeni/lecsökkenteni a higítással...

sikerült jól leírnom? közben a fiam szétrágja a fél kezemet

és hormonálisan vagy frontilag de tiszta bolond vagyok
pl. egész napra nyitvahagytam a hűtőt
és vhogy olyan kötözködő vagyok
pedig soha nem voltam ilyen
ez most normális?
vagy így élem meg a baby-bluest???
ez már baby-metál...

votiv 8)
votiv

Proone,
ha már megtaláltad a Tanácstermet az F épületben, akkor már minden meglelsz ebben a kórházban Kép
kisün

Votiv,
tisztára mintha terhes volnálKépKép
kisün

Kösöznöm a szíves fogadtatást!

Ada!
Tudom, hogy messze van! Azaz csak annak tűnik! Bencével 17 órát vajúdtam, kb.! A második baba kicsit hamarabb jön, ugye???? Kép Szóval kb. 1,5 óra és már ott is vagyok! Megéri! Amiket itt hallok az anyukáktól az gáz! Nagyon!
Holba és Gabi együtt... húúúúúú! Bence születése után 1 évvel bent voltam egy ismerősöm szülésénél a Dél Pestiben! Zongorázni lehet a különbséget!
Itt! Szóval elég rosszak a tapasztalatok! A legelső rossz: az ultrahangon megkérdezi az uh nőci, hogy : megtartja? Tudom, hogy itt sok a kisebbség, de meg sem nézi, hogy ki vagy! Van egy nagyon jól szituált ismerősöm tőle is megkérdezte! Itt a dokiknak magánban nincs uhjuk! Kell ettől több? Na jó még 1! Egy orovs csupa jószándékkal végig kiabaálta a szülést, hogy kakil-nyom! Hoppá! Csnedes, barátságos szülés!!!
Megérted???

Képek: nem tudtam választani http://kriszta13.gportal.hu
itt megismerkedhettek a családdal! És még néhány kézműves dolgommal! Kép
Jó szórakozást!
k
kriszta13

Proone,
engem az eddigi 2 alkalom során tökéletesen eligazított a főbejáratnál ücsörgő betegirányító néni, de néhány helyre tényleg különleges képesség kell, hogy odatalálj Kép

Votiv,
ez a homeobigyó dolog kezd egyre érdekesebbé válni, most már lassacskán nekem is tájékozódnom kell ilyenekről, bár az eddigi ajánlataidat mentettem fájlba, hátha egyszer majd csak... Kép

Kötözködést/amnéziát ne emlegessük, nekem is volt ma részem benne rendesen Kép

Kriszta, az oldalad time out-os. Vagy csak nekem? Többiek?

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

basszus, és még a fiam is leszar, már megint!!!! KépKépKép
most már egész nyáron ez lesz???
utálom a pempörszt.

votiv 8)
votiv

Kriszta!
Nekem ez a kakil-nyom kifejezetten tetszik!!!Kép Mint az oviban...
Proone!
Ahogy Vera mondja, ha az F épület tanácstermet megtalálod, bármit megtalálsz!!!!!!

Cambio dolor por liberdad!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!
Én ma megúsztam a kakit!!! Gyors voltam, és erősen szoritottam a pelus végét a hátához...igy nem jött ki...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Láttam eljutott ide a hír, miszerint Pipocska megszülte kisfiát.... Császárral született éjszaka, ha jól tudom egy körül. (én a nyári topicból vagyok...:-))) Tegnap este még írta, hogy a doki megvizsgálta és bizony nagyon szülésre érett stádiumban van, még elmentek összepakoltak, vásároltak és bementek a kórházba,innen már ismert amennyi ismert. Reméljük hamarosan személyesen mondja el élményeit. Nagy gratula NÉKETEK innan is... Pipocsnak, Lacinak és Marcinak is.

Kriszta: akkor Ti még egyben....

Tudtok nekem segíteni, hgoy mit kell tenni, állandó keményedéssel? A hasam egy hatalmas betongolyóra emlékeztet, vagy ez már a szülés közeledtét jelenti? vagy csak front? pedig még csak a 33-34 héten vagyok. Szóval még maradnia kell bébinek. Help meeeeeeeeeee

Köszi és mindenkinek szép estét

johannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

off: hallottátok, hogy Caramel és Bartók Eszter??? (csalódott szmájli. nem vagyok E-fan)

votiv 8)
votiv

hallottuk...Kép
én ilyenkor kicsit elgondolkozom, hogy vajon a mi életünket is fel tudná e dúlni egy ilyen dolog, mint pl. megasztár....??? kötelezően szaródik el minden, ha az ember hires lesz???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi, a siropityogozas szerintem sem mulik el. Szokjal hozza Kép

Kisun, Zsanci, fajdalmas a spanyolotok! Ha hoztok jegyzetfuzetet, tarthatok egy rovid tanfolyamot a pikniken Kép Adae valoszinuleg majusban mar ugyis elmarad.

Na Ada, mondjad mar milyen a huto! Vagy nem fert be a csomagtartoba es csak jovo heten hozzak? Dehat akkor nem is leszel otthon! Mondtad nekik, hogy azonnal hozzak ki, mert meg ma este szulni mesz? Kép Kép

En nem hallottam semmit. Semmirol. Senkirol. Csak a spektrumot nezem.
moosejaw

Votiv, adjal a sracra nagyobb meretet a pelusbol! A kilok csak hulyesegbol vannak rairva, a nyuszinak is kicsi mar a 7-14, pedig csak 9 kilos, de mar a 11-25 kell neki.
moosejaw

Ábláháblá eszpányól?? El ninnyó, irgumburgum torreádor delá zorróó!!! KépKépKép

De jó, hogy nem nézünk TV-t... Kép Így legalább ilyeneken nem kell bosszankodni.

sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szegény Oxi akkor azért nem jött ma turozni hozzámKép

Zsanci,Votiv!

Akkor most tényleg összejöttek?Azt hittem,hogy csak szórakoznak.És mi van Szerénával?

Jucus
20170114224602

Előre bocsánatotokért esedezem, vessetek rám követ, vagy akár a mókusokat is, de egy lemminghordát is szívesen elviselek vezeklésül, DE

ezt nem bíííírom kihagyniiii, pedig páran sokkot kaptatok a tegnapi miatt Kép

Még egy mese jön, DE EZ NEM RÉMISZTÕ, viszont három kismalac... KépKépKép

http://www.wadkorte.atw.hu/The_Malacis%5B1%5D.mp3

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Neet, Norka, Jucus: dekubitusz lepedo? az jo dolog

Stingo: remeljuk, h tenyleg lesz valtozas, bar az elozo tizenakarhany ev alatt nem nagyon volt. Kép Kép
anyakonyvezes? lassan 2 honapos a gyerek, aztan hivatalosan nem is letezik... meddig lesz ez igy vajon...

Pipocskaeknak nagy nagy gratula ezerrel!

Oxinak drukk-hegyek, h ne talaljanak semmit!

Isti pedig: nem csak szuper, de fantasztikus!

Moose, Kisun: kepeket en is szeretnek nezni!!! leccci! kuldtok nekem olyat, ami kell hozza? Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sis,
a tegnapi utan en nem mernem meghallgatni...

Coolio
recca

Recca?

Az mi az?(dekubitusz lepedő)

Jucus

Nők!

Nektek is minden hozzászólásnál be kell írni az azonosítót és a jelszót?Régebben ha beütöttem az első betűt akkor már tudta.
20170114224602

Jucus híradóKépxi,köszöni ,jól van.Kicsi fehérje pisiben és vizes láb ill.picit magas vérnyomás miatt tartotta bent doki bácsi.Hétvégére biztos nem mehet haza.Most dumcsiztam vele.Holnap élesíti a Netet és majd bejelentkezik!

Jucuskikapcsford
20170114224602

Oxiról írtal az előbb.
20170114224602

Recca!

Nyugodtan, ebben semmi rémisztő nincs!

Jucus!

Én megjegyeztettem a böngészővel, és nem kell!

sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Oxi apája jön fel, vagy Oxi kapott notebookot wireless connecttel?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucus, dekubitusz lepedo, aminek az egyik oldala vizhatlan, a masik meg puha nemtudommilyen anyag

Coolio
recca

Sis, Kép Kép Kép

Coolio
recca

Hello.

Még egyben. Simán.
Kismamaság, pocaklakóság rulez.
Semmi jel.
Pedig....lesétáltunk egy maraton-nyi távot.

Esmeralda & Hanna & Julio

U.i.: ötödikének lőttek....Kép
amúgy szép az élet trallala Kép
ada007

Ada!
Még van két órád!! Csodák pediglen vannak!!! Kép
És milyen a hűtő???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szisztok!

Kriszta!
Üdv itt minálunk!!! Nagyon jó kis csapatba érkeztél, de ezt biztos Te is tudod! Kép
Egyébként földi volnék, vagy mi, 11 éves koromig Miskolcon éltem, van ott rengeteg ismerősöm, meg a 4 nagyszülőm Kép
Ja, és az uh-ról csak annyit, hogy eddig én mindenkitől, aki kispapi nélkül ment a BK-hoz a Bártfaiba első uh-raazt hallottam, hogy, megkérdezte, hogy megtartja-e. Úgyhogy ez nem bazmegyespecifikus dolog Kép

Második baba tényleg gyorsabban jön, állítólag (saját tapsztalatot majd írok 7-8 hét múlva), én a helyedben biztos para lennék majd, ha onnan kellene jönni. Mi csak 15 percre lakunk a kórháztól, de így is parázok Kép. Egy baráti párnál most született második baba, az elsővel másfél napot vajúdott a lány, ez a második picurka meg fogta magát és pár óra alatt megszületett (onnantól, hogy felébresztette a papát 2 óra múlva) ... szóval akár extragyors is lehet...

Holnap már vsz. nem írok, mert megyünk Várgesztesre! Kép Majd mesélek vasárnap v. hétfőn!
Mindenkinek szép hétvégét, Adának, Manókának, BKrisztának, Norkának meg drukkok ha esetleg a hétvége alatt lenne valami! KépKépKép

Jóéjt Mndenkinek!

Bogárka (33)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindicita,
küldök neked linket a képekhez Kép

Recca,
neked is Kép

vera
kisün

Kistapireknak mail ment Kép Kisun, te jossz.

Sis, a linkek nem erdekelnek, ugysem nezem meg sose, de kiborito a spanyolod, ugyhogy mesz a mokusok ele, meg a lemmingek ala! Kép Ma mindenki engem akar megremiteni? Kép

Ja, Votiv, en mindig kotozkodo vagyok. Es ezen se a hormonok, se a tavaszi viragok, se a magzatok nemigen valtoztatnak. Hu, lehet, hogy elkaptad? Kép

Ada, Hannanak miert nincs mas neve a regenyben? Ez nem igazsag! Azert mert o a legkisebb, meg mert meg nem szuletett meg tessek ugyanolyan egyenrangu felkent kezelni, mint a felnott szereploket! Szoval? Hogy hivjak? Es mi van a hutovel?

Oxi meg hogyhogy kap benn kabelt?
moosejaw

Moose,
megelőztelek Kép
kisün

Ja és Moose, te és a kötözködés????? Hát ezt el sem hiszem Kép

Ada,
Hannának javaslom pl. Juanita-t, na? Kép
kisün

Ha' persze, mert alig irtal. En meg meg Sist is vonszoltam az allatok ele... marha nehez am! Kép Kép
moosejaw

Látod, mer állandóan a mókusok elé mászkálsz... én bezzeg lényegre török és jól beelőzök KépKép
kisün

Ada!
Kitartás!!!

Hütö: még mindig nem olvasztottam le, pedig már pajszer kell hozzá, hogy ki/be csukogassam.

Szomorú OFF: nézegessétek kedvenceitek szQrét naponta!!! Marcim ma összeszedett egy akkora púpot a nyakára! Kullancs. Kapott szurit, reméljük, nem lesz semmi baj, de jól megijedtünk! És reggel még semmi nem volt (bár 2 napja leszedtem róla egy dögöt), délben meg egy babszemnyi pukli a nyakszirtjénél. Juj. Bejött nyüsszögve, akkor vettem észre. Remélem, bQven idQn belül! Szóval, cicusok és kutyusok gazdái, nagyon figyeljetek, mert rengetegen vannak a gusztustalan élQsködQk mai napság!
neet (nekem is be kell gépelnem, de 4 karakter nem vészes, Jucusmamusbabus!Kép)
neet

Kisün köszi Kép

Coolio
recca

oké, közkívánatra Hanna=Juanita (megjegyzendő, hogy egyetlenegy másik spanyol női név sem jutott eszembe, ezért maradt Hanna, de kösz, hogy kisegítettetek)

Hűtő: kicsipárom holnap reggel kapja meg a keresetigazolást, ma csak eltetettük, holnap szállítják....LG No frost, bazidrágán, de részletre (kamatmentesen) vesszük, így egy kicsit kevésbé fájdalmas, mivel a pénzt már összespóroltuk rá !!!!!!
juhééééééj

Johanna:pocak valséggel csak a front miatt keményedik, minket is megtréfáltm igaz szülésnek hitték....legjobban nekem a napi egy Bére MagneB6 (lila dobozos, 250 mg-os) vált be a keményedésekre, szinte teljesen elmulasztotta, no meg gyorssegélyként a pezsgőtabi

Votiv: nem csak szimplán szar napod van/volt? előfordul ám, mindenesetre Isti nagyon ügyes, hiszen elindult a habtapilapokon, vagy mi a franc ezeknek a neve Kép

Kriszta: tudom én, hogy 1,5 óra, de tarcsiban van valaki miskolcon is, vagy ide jársz vizsgálatra is?????

Na, megyek jóbarátokat nézni.

Csóka

Juanita & Esmeralda & Julio

Ja, és még szerencse, hogy nekünk sincs tv-nk, igaz most bajban vagyok az ún. megasztárok beazonosításával
ada007

Votivia!

Vékony plédes hozzászólásomat olvastad?

Sis!

Nem értem!Mit jegyeztettél meg a böngészővel?Nekem az agondom,hogy a Szólj hozzá!-nál ha hozzászólok akkor eddig elég volt beütnőm az azonosítóhoz a j-t és rájött,hogy én vagyok és a jelszót is beírta.Most meg minden egyes hozzászólás után még ezt is nekem kell begépelnem.

Juc
20170114224602

Neet,
OFF: igen, nálunk is rengeteg a kullancs Kép cicákból már 3-at szedtem ki, kutyákból eddig kettő, egy meg mászott szüleimnél a szőnyegen, olyan kövér volt, hogy csak na Kép én szeretem isten állatkáit, de a kullancsokat NEM!!!
kisün

Moose koszi neked is Kép

Coolio
recca

nagyon jok a kepek. aranyos az osszes kisbaba es mama.
es akkor ez volt a mai estimese nekem Kép
szep almokat mindenkinek.

Coolio
recca

Kullancsokat a mókusok elé!!

Jucus!
Mozilla Firefox-ot használok, ami elég okos kis dolog, van benne jelszókezelő motor, ami úgy műxik, hogy amikor először regelek új weboldalra, felugrik egy kis párbeszédpanel, ami megkérdi:

Kívánja, hogy a jelszókezelő megjegyezze az adott jelszót?

- Igen
- Nem
- Ezen a webhelyen soha.

Na, és akkor elég az első karaktert beírni, működik az automatikus kitöltés (amit te hiányolsz), és még a jelszavamat sem kell beírnom.

Moose!
Infos apu mellett szégyen-gyalázat! Hát valszeg gprs-sel, vagy wi-fi hotspot-on keresztül csatlakozik Oxigén a netre, majd jó hogy nem a kórháznak fizet pár napi/heti internetszámlát KépKép

Sis
akit apu jóóól kioktatott KépKépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Neet, Kisün,
OFF:
Kullancsok/szúnyogok engem hál istennek nagy ívben elkerülnek valamiért, ugye ezt lehet örökölni??? Akaromakaromakarom!!!! Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: