nagyon régen nem irtam már olvasgatlak benneteket de nagyon kevés időm jutt az apronép mellett rátok
előszőr is pocakosok örülök hogy mindenki jól van remélem a nagy meleget jó viselitek majd
vigyázzatok magatokra
sygnum
köszi nem a legjobban de meg vagyunk mind három manóm taknyos
Ákoskámról kiderült hogy ő is tejérzékeny a házidokink tejalapú tápszet irt ki holott nyomatékossan meg kértem hogy ne tegyem mert ugy van már egy tejallergiás csemetém és ilyenkor nagyon oda kell figyelni a többiekre is hát napokig hasfájás aztán a rengeteg kiütés (ami még most is megvan ) a hsmenés és a bukás be bizonyította hogy nekem lett igazam
csöppen azóta jobban van de ettől a mindentől mentes tápitól iszonyű hasfájásai vannal ugyhogy döntöttem találtam a neten egy szoptatási tanácsadót és az ő utmutatásával most csak szopizunk igaz egyenlőre a nap 24 órájában szinte mindig de azt mondta hogy nincs és nem volt hormonproblémám és valamennyi tejem van akkor bizti menni fog ugyhogy most csak cicizünk remélem jól teszük mert áki 4300 gr al született és a hosszú sárgaságtól nagyon lefogyott 3800 gr ra most 30.án volt 4300 gr ujból házidoki hülyén adta elő magát mikor voltunk tanácsadáson mivel Ákos sajnos nem forditja fejét megbeszéltük a párommal hogy elvisszük ahoz a fejlődésneurológushoz ahova a csajokat is vittük és máig is hordjuk pestre egyből mikor ezt mondtam neki nekemesett hogy minek aztán mikor bevittük a rendelőbe akkor mondja nekem hogy uristen ez a gyerek nem hizik nem forditja fejét és még a nyelve is nagy hogy nem jutott eszembe hogy elvigyem fejlődésneu.ra ??!!na ezek után szerintem többet nem lát minket ez a doki csak amikor elhozom a papirjainkat mert ugye én már kb 3 hete mondogatom hogy mennünk kellene szerintem hát röviden ennyi akihez vittük most adrikát allergologusnak is leesett az álla mikor mondtam hogy tejalapú tápit irt ilyen háttérrel ... ugyhogy nagyon kivagyok várom pestet hogy mit mondanak áki miért nem forditja fejét és mit értenek a nagy nyelv alatt...
nagyon ideges és szomoru vagyok hogy mi fog történni és hogy miért mindig a mi gyerekkeineknek van problámája
jobban ezért s nem irok mostanában mert jót em tudok irni csak ilyen hülye szomorú dolgokat.
megyek is mert manók hiányolank
jaj még annyi sygnum beszéltél e varga doktornővel milyen ?? hogy látod szakmailag emberileg ? gyerekekhez hogy viszonyul ? átmentek hozzá? bocsi a sok kérdésért de most nagyon aktuális nekünk egy másik házidoki
mindekinek szép napos napokat pocakos vigyázzatok magatokra
sziasztok !

.