Mikor jössz? Ma kint ettem a MOM kertjében, és utána olvastam a da vinci kódot! Szuper feelingje volt!
Ja, a 2 gombóc eperfagyit nem vallom be.
Szóval mikor kezdesz? Tényleg igaz, hogy el kell fogadni ha ajánlanak vmit.
Bea
2005.05.03 13:16
Koszi az egyutterzest.
) en meg szorakoztam.
2005.05.03 13:24
2005.05.03 13:25
imádom ezt az időszakot. ennél már csak a cseresznye meggy-málna a jobb, m ega jó kis őszibari. Dani is idén rákapott az eperre. 2005.05.03 13:30
Rájöttem hogy az udvaruk egész jó itteni viszonylatban, végülis annyi dolog van ott is mintg ezekben az ovikba, igaz kissebba etrület de fele annyian is vannak. 2005.05.03 14:18
2005.05.03 15:16
2005.05.03 15:31
A multkor unokatesom baratnoje kerdezte hogy babat varok -e
Mert ebed utan jottek es utana nekem mindig pokhasam van vekonyka leven
Szerencsere 1 ora utan visszamegy eredetibe
Jo is egy ilyen kiruccanas megha limonade is a film
Baratnokkel csak ilyet nezek en is
Szerintem irj egy mailt neki hogy nyilatkozzon,csak eszebe jut
Azert a vegkielegites sem fog rosszul jonni gondolom
A kinai szerint Alex lany
Jonas naptart hol nezted??Az erdekel engem is,bar mi ismet fiura gyurunk
2005.05.03 19:15
Mondjuk nem bánták, mert ők vallási okokból védekeznek így és nem a lány-fiú téma miatt tudta ilyen pontosan, csak meglepődtek azért
2005.05.04 07:21

2005.05.04 07:38

jogász a drága.

2005.05.04 08:26

, aztán rájön. Pl. otthon lehet hagyni a gyerekekkel. Nem 5 percre, hanem mondjuk fél napra. Ha nem is gyakran, de néha én is el szoktam menni (pl.babás találkozóra
) és épp csak annyi gyereket viszek, ami feltétlenül kell (pl. most Hannát, mert ugye ő még szinte csaak szopik, de amikor még csak ketten voltak, de Nátán már akkora volt, hogy már nem kellettem óránként, akkor őt is ráhagytam). És nem hagyok teljes rendet, meg főzött hamit, csak mondjuk alapanyagokat (persze nem bonyolult dolgot kell főznie). 

2005.05.04 08:31
2005.05.04 08:59

Meg amikor ilyen megjegyzeseket tesz, akkor emlitsd meg neki az ilyen nem bevallalos eseteket, hogy majd akkor kritizaljon, ha kiprobalta mar oket EGYEDUL mondjuk minimum 2 orara. Allj a sarkadra!!!

2005.05.04 09:10
2005.05.04 09:17

2005.05.04 09:28

2005.05.04 09:49
: nem. Csak tapasztalat, hogy akkor nem látszik, hogy mit csinálok, ha megcsinálom, akkor látszik, ha nem csinálom meg (mert pl. nekem is dolgom van, emaitt nem tudok mosni egy hétig, vagy olyan programunk van, ami miatt én is reggel megyek el és este későn jövök). 

2005.05.04 10:20
2005.05.04 10:28
Igy tenyleg nehez alakitani rajta, atnevelni, meg szinte lehetetlen. Ha legalabb az o szulei tamogatnanak teged!
Inkabb fizet.De a gyerekeknel sokat segit, mosogat (akarom mondani ki meg berakja a gepbe az edenyeket
), ha kell bevasarol.
Meg mivel Danny hasfajos volt sokat kellett cipelni, kelni hozza ejjel. Szoptatni persze nem tudott segiteni, de pl. bufiztetni igen. Es mikor latta rajtam, hogy hulla faradt vagyok azert van rossz kedvem, meg morci vagyok azert eszrevette hogy tobb mindent kene csinalnia. (Megjegyzem esti hazastarsi "kotelessegem"
rovasara is ment a
En is altalaban a konnyebb hazimunkat szoktam neki adni, vagy vigye setalni a gyereket, vagy szorakoztassa oket. Most hogy mar Danny is 11 honapos (eppen ma
) ez nem olyan nehez dolog. 2005.05.04 10:41

Õ alszik hétvégén 2-3-ig, aztán éjfélkor mikor kidőlnék, akkor meg reklamál, hogy miért is vagyok én fáradt.......... 2005.05.04 11:20
Én is csak azt tudom mondani, hogy drasztikusan rá kell hagyni a gyerekeket. Az anyósok szörnyen el tudják rontani a fiukat, az én férjem 34 éves koráig a szüleivel lakott. Az első időben, amikor összeköltöztünk volt sok vita, hogy miért nem nyalom ki a seggét. De mára megneveltem
Az én férjem mindig mondja, hogy ő inkább dolgozik, mintsem a gyerekeket nevelje. Õ bevállalja őket akár 1 egész napra is, így tudja, hogy mivel jár a gyereknevelés+ a háztartás. 2005.05.04 11:21

Amugy mindegy de mióta Alex megvan fiú parti lettem
Meg nagyon tobb gyerek nem is lesz a csaladban,hacsak a novérem nem csabul el egy kislanyra,de garancia ugye nincs ra hogy az is lesz
Szerintem nalunk is marad a bolcsi,sot ott ugy veszik hogy hagyom meg ,mert minden gyerek marada csoportjában,júniusban átkerülnek nagyosabb szobába,kivancsi vagyok
Ma a blcsoben ket ovinkba jelentkezo anyukaval beszeltem es oket mar kmegkereste az ovi csaladlatogatasra,bar mar majdnem 4 evesek,tehat rajta vannak a listan,amig meg minket nem,pedig meg le sem zárult a beiratási het
Hat akkor csak varni tudsz...
.Nagyon sokat segit,ha kell porszivoz,felmos,ablakot pucol mosogat geppel kezzel egyarant
Sot neha ha otthon van foz is
Altalaban nem zargatom semmivel,igyekszam mindent megcsinalni het koyben,de ha hetvegere marad valami akkor magatol segit es nem kell kontyorogni neki
Hetvegen is ugyanugy felkel velunk,nem alszik tovább,minel tobb idot akar tolteni Alexxal.Este o furdeti.Ha nekem esti programom van akkor elintezi az esti szeanszot is egyedul.Pici koraban meg ejel is felkelt bufiztetni,tisztaba tenni,aztan par honap utan amikor amr gyorsabban ment nekem is akkor nem de nem is igenyeltem had aludjon.Nagyon megbecsuli hogy ottohn voltam vele es mivel latta hogy minden rendben van es ebed is kerekedett sosem firtatta hogy mit csinaltam egesz nap amitol faradt lehetek.Bar o volt koleszos ,tehat elatta magat sosem vart masra ,talan ezert is ilyen,aminek en orultem,mert abszolut kooperativ partner mindenben
Sot volt mar egyedul is eggesz nap gyerekkel most hogy Alex beteg volt ,meg amikor en voltam vele es nap vegere jol lefaradt es ertette mirol beszelek.Remelem sikerul vele jo megoldast talalni es hogy ne hivja mindig a szuleit,probalja meg egyedul,vagulis o is szulo
Drukkolok ezerrel

Wc-re meg nem vetemedett O sem,de nem is varom el tole
Koszi a naptart,megnezem majd
2005.05.04 12:23
2005.05.04 12:25
(persze neki borzasztoan tetszik, hogy ilyen gebe vagyok
) 2005.05.04 12:57
. Megszületett Nóri. Ezek után azt mondtam, hogy akár 3 kislányt is bevállalnék, nem kell nekem kisfiú. Én lányos anyuka vagyok
A második terhességemnél lányra készültem, az UH megmutatta, hogy bizony fiam lesz. Bevallom nagyon féltem attól, hogy nem fogom tudni úgy szeretni, mint Nórit. Aztán megszületett Márk, és én beleszerettem az első pillanatban.
Most már tudom, hogy nincs olyan, hogy lányos anya, fiús anya...anya van és kész. Tök mindegy milyen nemű a baba, egyformán imádnivalóak.
Nagyon vékony szálú haja van, ráadásul szőke, így nagyon kevésnek tűnik
2005.05.04 13:16

emyémet is elkapatta anyós, 33 évig otthon lakott, mindent kezébe adott, reggel gatya-vasalt-ing, zokni, stb.. Apósom viszont befogta rendesen a ház körül, a földeken, állatok körül. Úgyhogy nem lusta, azóta is korán kelő típus.
megadtátok a szülinap módját

meg elboldogulnék vele
2005.05.04 13:29

2005.05.04 14:22
2005.05.04 15:40
2005.05.04 15:41
De ugy vagyok vele, hogy kell egy kis piszok az immunrendszerenek... lehet hogy mindez durvan hangzik, es eleinte engem is zavart,de ugy dontottem nem aggodom magam halalra a tisztasag miatt. Meg igyekszunk belepeskor levenni cipot, papucsot es zokniban kozlekedni a tovabb. Szoval vigyazunk inkabb a tisztasagra, lehet,hogy csak lusta vagyok takaritani. Tegnap hogy 30 fok volt, felmostam a hatso nagy teraszt es a fiam ott tepert negykezlab. Meg a kertben a fuben,foldon,jardan. Persze nem hagyom mindenhol, csak ahol nem veszelyes, meg nem teszi teljesen tonkre a nadragjat. Nem birom olben cipelni a majdnem 10 kilojat es nem is akarom, hadd fedezze fel a vilagot.
2005.05.04 18:48
De komolyan, én attól bizti dührohamot kapnék, ugyanio smint már említettem hisztis vagyok
2005.05.04 19:01

bár a nagy házban jobban eloszlik a kosz
a kis garzont tényleg naponta kellett porszívozni. 

2005.05.04 19:13
csak néha aki látta esett kétségbe
2005.05.04 19:23
.
2005.05.04 19:25
Emlekszem ot meg hetekig forralt lehutott vizben furdettuk... mondjuk a szoptatos-fejos cuccok higieneje az mas, de mikor mar maszos nagy babarol van szo, hadd szokja.
Bar meg mindig inkabb a lenyirt fuvet, vagy ilyesmit egyen meg, mint egy jatekdarabot.
Persze azert nem engedem tul kozel, dehat a kutya neha megeloz es ugy de ugy szeret minket.

Bezzeg Emike meg mindig fel kicsit tole.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint