Végre, úgy örülök hogy itt vagy! Remélem sikerül helyrerázni a számítógépedet! Én ugyanis nagyon szertném ha minnél többet írnál, hiszen sokat tanulhatok még tőled! Ez az UH dolog nem is lenne hülyeség, épp mi is beszéltük Apával hogy kérni kellene a dokit, hogy én hagy mehessek hetente UH-ra, mert hogy én egy ilyen izgulós csajszi vagyok!!! Pont mint TE!
Roxal!
Ne izgulj, biztos minden rendben lesz! Én nagyon szorítok neked! Aztán rögtön megírni hogy mivolt!!!
Nekem is csináltak a vérvételek alkalmával ellenanyag szűrést! Úgy tudom ennek a terhességnél van jelentősége, mert mondta a védőnő hogy most újra el kell hogy menjek, mert ez változhat is!
Farkasok!
Mi volt a punkción??? Hány petécske lett? Úgy izgulok érted, remélem minden rendben!!!
Hajnesz!
Szerintem a Nyírőben nagyon jó helyen vagy, hiszen a mi Dévai dokink is (meg az egész gárda) onnan indult!!!
Egyébként magáról a doki váltásról csak annyit, hogy sokaknak bejött, sokszor nem is a doki miatt, hanem mert lelkileg másképp álltak hozzá, jobban bíztak, meg ilyenek! De ha te 100%-osan megbízol a dokidban akkor felesleges váltani, viszont ha kételyeid vannak, nem hiszel benne annyira, akkor már tudod hová kell fordulnod!!!
Én végig annyira hittem Dévaiban, még a két hiperstimu után is éreztem hogy a legjobb helyen vagyok, és hogy vele biztos hogy sikerülni fog, mert ő a legjobb! Szerintem nekem ez is segített abban hogy sikerüljön!

) és végre május 

, pedig akartam! szóval nekem azt mondta a Dévai, hogy 1 elevit, meg egy folsav! És bár a punkció előtt nem mondta csak a 2 folsavat, én már akkor is így szedtem! (Lehet hogy ez is segített?!) Mert az elevitet érdemes már a terhesség előtt 1 hónappal szedni, hogy jól feltöltődjön a szervezet vitaminokkal! Úgyhogy szerintem szupi ötlet ha így csinálod!!!