A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Manóka11??????????? Norka???????? Kriszta?????
Jelentkezzetek !!!!!
Brékó, brékó!!!
ada007

Sziasztok!

Köszi a válaszokat hálóing ügyben! Viszek azért egy olyat, amit nem sajnálok, de azért kérek majd kórházit, hátha adnak ...

Gigi!
Nekem jó a 23 is Kép Többiek? Lehet, hogy megint jobb lenne ha emilben írnátok meg, hogy melyik jó, mert úgy átekinthetőbb (tudjátok: zsuzsi@agacska.hu). Szóval akkor a kérdés: május 25 vagy május 23??? Írjatok!

Na megyek, fárasztó nap volt, holnapi is az lesz, úgyhogy talán holnap estig nem is jövök.

Jóéjt: Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Még mindig dühös vagyok és el/megkeseredett (bár Gigi nagyszerűen kizökkentett ma, de sajnos már elmúlt a hatása) úgyhogy most olyan depi vagyok, hogy mindjárt öngyi leszek.

Moose!
A csuka nem dínófejű, hanem teknős, csak fordítva nézted. Kép

Puszedli!
Kérdezz bátran, hiszen ez a topic pont erről szól, ill. erről kéne, csak mi "régiek" már nagyon belaktuk.

neet, aki-szétrágta-a-sanax-ot-és-keserűűűű
neet

Neet,

nagyon örülök hogy kölcsön adtad a könyvet és tényleg nagyon szeretnék magamnak is egyet,de ezért ne legyél öngyi Kép Kép Kép
majd csak beszerzek valahol magamnak is egyetKép Kép Kép
repüljek vissza????????????????????

Bogárka,

te olyan de olyan ari vagy Kép
köszönöööööööööööööööööööööööööööööööömKép Kép

gigi
Vendég

HAJRÁ CARAMEL!!!!!!! Kép
Vera!
Előre is köszi!!! Kép
Ada!
A enegiaosztály a LEGJOBBB!!! De a B sem olyan rossz még, de annál lejjebb ne addd!! Kép (mink is most keresünk hűtőt)
Múúúúúúúúsz!
Nem kaptam még receptet!!! Remélem ez azért van, mert épp bőszen irogatod az sms-eket a Caramelnek...ha már én nem tudok küldeni!!!
Többiek!
Oxin és Bogárkán kivül mindenki lóg még nekem a receptekkel!!!
Bogárka!
Nekünk tuti jó az időpont, egyébként, ha épp akkorra esne az oltás, majd eltoljuk 1 héttel...ahogy most is tettük!!

Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

neet,
igaz hogy azt mondtam leszek ma este,de apa.......meg akar szeretgetniKép Kép Kép hát nem mondhatok neki nemet!!!!!!!!!!!!!!!
holnap jövök,örömökben gazdag anyáknapját mindenkinek

gigi
Vendég

Ada
Vagyok, nyugi! Kép
Ecceruen nem ertem az embereket. Mindenki telefonal..napi 2x minimum. Hiaba szoltam,hogy SMS...meg odaelefonalunk ha barmi van... (ez most nem ratok vonatkozik...inkabb család )
Huto: Nekunk A-s van es kulon le lehet olvasztani a hutot +a fagyasztot. Es tenyleg ritkan kell!

Neet
Mer vagy depi es ongyi hangulatban?

Tai kepeket meglestem.Ada feliratozasa utan mar be is tudtalak titeket azonositani Kép Bogarka: Mekkora pocid van mar?!!!!! Kép

Apa holnap du. dolgozni megy Kép En ezt nem ertem! Maj. 1! Munka unnepe,Anyak napja. erre ő .....

Norka
norkini

Hali!

Megjöttünk Balcsiról,isteni idő volt lehet,hogy megtaláltuk a házat a nyaraláshoz.

Norkini!

Febr.19-én azt mondták,hogy onnantól 3 hónapig nem lesz szülészeten a kedvencünk.

Oxi!

OK,majd csinálok képeket.Imádom RékaVIki-VikiRéka apuját!Mienk is ilyen ám!

Jó éjt:Jucus
20170114224602

Norka!
Hát ez az! Szerintem is hatalmas a pocak! Kép Petrával szülés előtt 1-2 héttel volt ekkora. Persze mondták, hogy másodszorra nagyobb, meg hát kukis is a lelkem, meg úgy néz ki nagyobb is, mint Petra volt! Na de akkor is! Tegnap a barátnőm is közölte, hogy hatalmas, és szerinte nem fog még két hónapig bent maradni. Azóta folyton ezen agyalok, és most csak azon izgulok, hogy azért a májust még várjuk ki, aztán júniusban már felőlem szülhetünk!

Moose, Beet!!!
Kérek, kérek recepteket!!!

Bogárka (33)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus
Koszi! Kép

Bogarka
Tenyleg nagy! Kép De attol meg sztem nem fog hamarabb kibujni.Szerintem...gondolom en!
N
norkini

Jucus!
Ahhoz képest, hogy neked azt mondták, 3 hónapig nem lesz, még hozzánk is jött vizitelni 1 héttel később...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci
Neeeeeeeeeeeeeeeee Kép Kép Kép Kép
norkini

Norkini!
Bezony!!!! Kép Kép
Te mikor vagy esélyes????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Éljen Caramel! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Ada, a nofrost megéri! Az A osztály jóval energiatakarékosabb, mint a B, de halkabb is, szóval ez meg így duplán megéri. Kérdezz nyugodtan, én már kiszakképeződtem Kép

votiv 8)
votiv

Blaye, így már világos... különben egy termgyógyász ismerősöm szerint jó is kicsit eltolni az oltásokat, ha már kikerülni nem lehet... homeós kivezetőszert szoktál adni Vincének szuri után?

votiv 8)
votiv

Bogárka, mi bármikor ráérünk! Kép
Még mindig mínusz három vivijóban vagyunk? KépKép
rosszat fogok álmodni!

megyek fejni, jó éjt mindenkinek! lehet, hogy közben Ákossal kibővült a csapat? Kriszta!!? KépKép

votiv 8)
votiv

Mindenkinek Nagyon Boldog Anyák Napját kívánok. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Kisün: Jók lettek a képek, bár egy fejdublőrre azt hiszem nekem is nagy szükségem van. Kép

Bogárka: Köszi a receptet Kép

Ada: Nekem is no frost-os a hűtőm, A-s, és jegesedés miatt még sosem kellett leolvasztani Kép Egyszerűen imádom Kép

Anyuk Napja van! Boldog Anyuk napját!

KépKép
oxigen
Györköny

sziasztok,
nagyon fellelkesitettetek a talalkozotokkal, es most eros kenyszert erzek Kép, h vegre tenyleg csatlakozzam hozzatok. mert a helyzet az, h mar egy ideje olvasgatlak titeket. egesz pontosan azota, amikor meg ugy volt, h a szt. imreben fogok szulni. ez vegulis nem igy lett, viszont itt ragadtam nalatok. es ez mar igy megy jo fel eve Kép. vajon miert Kép
mindent osszevetve: nem vagyok pocakos es nincsenek kerdeseim a korhazzal kapcsolatban. de remelem, vendegszeretetetek tenyleg hatartalan Kép es lehetek csapattag is akar...
jo majalisozast es szep anyak napjat mindnyajunknak, rec

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jóhogy Recce!

Ja és mindenek előtt:
Hello Pupákok (ez a szó kering a fejemben reggel óta) !

Orgona ága, barackfa virága, öltözzetek új ruhába Anyák Napja alkalmára; illatosan !

no meg

Itt van május elseje ének szó és dal köszöntse!

:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Szalma vagyok megint :-((((((( de túlélem azt hiszem. . . ja, és itt a MÁJUS!!!!!!!!!!!

Ada

Votiv, meg akinek van no frost A osztály, vagy ilyesmi: milyen pontosan és hol lehet kapni ócsón?????? hmmmmmm????
100 roppancs elég rá?
Ada-a-nagyon-tájékozatlan
ada007

Jó reggelt!

Ada!
Ne aggódj, itt vagyunk mégKép Szólok én, ha indulunk, hacsak nem rohanni kellKép

Ha felébred a férjem, mi is megyünk valamerre majálisozni, a Tabán du. biztos meglesz, anno ilyenkor ott volt az első komoly randink (tyű de régen volt az már!!!), azóta is minden évben kimegyünk.

Manóka 38+4

Kép
Kép
manoka11

Kisün!
Köszönöm megkaptam! Csak félig tudtam megnézni a képeket, mert vacakolt a gép!De amiket láttam, azok tök jók!

Ada!
Nekünk is olyan hűtő van, amit nem kell leengedni! Tényleg nem kell, azért időnként le szoktam!

Alig aludtam vagy 3-4 órát! Mostmár nem csak náthás vagyok, de a gégém is begyulladt! Tök jó!Kép
ildi76

Jo reggelt!

Mi is vagyunkKépKép

BOLDOG ANYAK NAPJAT!!!Kép

Szerettem volna,ha mara Anya leszek,meg is beszeltem Akosommal,hathaKépKép

Talis kepek szuperek!!!Irigy vagyokKép

Engem is napjaban tobbszor hiv a csalad,hogy egyben vagyok e meg...komolyan azt hiszik,hogy nem szolnank,ha megszuletne Akos??KépKép

Voltam dokinal,szulesznonel.Mehszaj ujjbegynyire nyitva,-jobb,mint a semmiKépKépTegnap de. jo sokan szultek,mondta a dokim,nem erti,mi van a levegobenKép
Es a gyermekagyas osztalyon vizsgalt(ossze- vissza kanyarogtunk),es lattam egy csomo ujszulottet!!KépKépKép Olyan jo volt!!

Pusz
Kriszta es Akos
38+3

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Boldog Anyák napját!

Kisün!
Help én sem kaptam e-mailt!
Küldenél?bianka-25@freemail.hu
köszönöm
manó27

NORKINI!

De ügyeletes nem lesz 3 hónapig.Vizitelni meg csak hadd jöjjön,legalább be tudod azonosítani!

Recca!

Üdv,itt a kicsit lökött Anyákok között.Kriszta Te is anyákok vagy meg,Manókák,meg Oxi,meg Ada meg (bocs akit kifelejtettem)csak Ti még kisanyákok vagytok!De virág jár nektek is!
Én ma már megkaptam Somától a gyönyörű csokromat,pont szopiztattam Pannát.Zapa mondta a verset,de annyira édesek voltak!
Most elmentek anyósomhoz kettesben,délután meg megyünk az én anyukámhoz.És lehet,hogy egy kis Majális is lesz a Bikás parkban.

Pusza:Jucus
20170114224602

Boldog Anyák Napját nektek is!!!!!
Votiv!
Te vagy az én emberem!!! Még eccer lécci a kivezető bogyó nevét a 2 hónaposoknak!!! Plííííz! Én ilyet kaptam, hogy Acth-Hib+DPT D30. Csak nem tudom ilyet adhatok e neki, mert ebben ugye van DPT, amit most nem kap. De gyógyiban ezt adták, de láttam a csajon, hogy neki sem tiszta, hogy ez most 2 hónaposnak adható e??? Szal, mi az ábra??? Kaphatja ezt, vagy van külön speckó 2 hós??? Tudom, hogy irtad, de én botor, csak az jegyeztem meg, hogy act hib, a többit nem...Kép
És Végre MÁÁÁÁÁJUSSSS! Ebben a hónapban Bogárkával együtt betöltöm a 30-at...Kép ha megérem!
Ildi!
Én is gégegyuszi...és nátha. Tegnap a SEMMIBŐL jött. Kép
Recca!
Isten hozott!!! Kép

Akkor mi is no frost hűtőt veszünk!! Hurrá!!!
Ma PALACSINTA lesz ebédre!
További szépeket....
És persze, ÉLJEN CARAMEL!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Megkaptam megkaptam köszönöm!

Nagyon tetszenek!!
manó27

Sziasztok!

Boldog anyak napjat mindenkinek!!!! Kép Kép

Megjottunk a reggeli dunaparti boklaszasbol. Csaj beajult, Apa dolgozik...

Zsanci
Jobbulast hamar! Kép
Elvileg maj. 18, gyakorlatilag 2 ujjnyira mar nyitva vagyok+ a nyákdugom is elment. Szoval nem lesz ebbol maj. 18 az tuti !

Recca
Udv. itt! A kep gyonyoruuuu a profilodban! Meselsz magatokrol picit??

Ildi
Jobbulast!!!!! Kép

Jucus
Koszi, megnyugtattal!!!!! Kép

Norka (37+4)
norkini

Sziasztok!

Én is BOLDOG ANYÁK NAPJÁT kívánok Mindenkinek!

Kriszta!
Én is épp azt akartam írni, amit Jucus: Te már most is ANYA vagy, hisz ott van Ákos, és kije lennél Te neki, ha nem a mamája? Én is kaptam már Petrától virágot, mikor a pocakomban volt Kép!
És különben is, örülj, hogy májusi lesz Kép Ez egy olyan, de olyan gyönyörű hónap Kép Én imádom kimondani is, hogy májusban születtem! Kép

Bár ezt a mostani szülinapot szívesen elfelejteném, de tessék Zsanci is itt emlegeti Kép

Recca!
Üdv köztünk! Olyan muris, hogy legalább annyian olvasnak rendszeresen minket, mint ahányan rendszeresen írunk. Kaptam emilt is egy passzív olvasótól, hogy küldjem el a sütik receptjét (üdv innen is Edina!). Kezdem valamiféle regényhősnek érezni magam Kép

Szerintetek érdemes 2 évesnek fogzásra homeobogyót adni, nagy szakértők? és ha igen, melyiket? Camomilla ugye, de hányas, meg milyen adagolás? Petrának nagyon dudorodik mind a 4 hátsó, és szegénykém olyan nyűgös is tőle néha (úgyhogy Zsanci, most nem járnátok jól vele, majd adom, ha kinőttek a fogak Kép )

Votiv!
Ezt Neked küldjük PetrávalKép :
Kép

Mindenkinek további szép napot!!!

Bogárka (33)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada: Nézz körül a depo.hu-n, vagy a fotexneten, nem tudom, most hol mennyi a hűtő.

Én, mint kisanya kaptam az anyósomtól (!) anyák napjára virágot, meg apától is, meg magamtól is Kép Most a legjobb kisanyának lenni Kép
Meg voltunk az Andrássy úton is, meg itthon a természetvédelmi területen is jóóó nagyot sétáltunk a kuttyal, és apával. Ki is vagyok fáradva rendesen Kép
Szép nap után szép estét minden mamának! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Felvonultunk, elfáradtunk, Eszti élete elsö kocsmázásán átesett. (Waggonban szopizott Kép )
Holnap bankot robbantunk, puszi!
neet, akibe-visszatért-az-életkedv
PS: újítottam az albumomon, hála nektek Kép
neet

Sziasztok!

Persze,tudom,hogy MAR en is Anya vagyok,csak hat en ugy szeretnek mar Anya lenni,hogy a kezemben tartsam AkostKép De nem siettetem,ha jol erzi magat odabenn,csak maradjonKép

NorkaKép
Te erezted,hogy kinyilsz?
Mert ha en "fajok",pont azt erzem,mint mikor tagitottak.Pedig elmeletileg az gesz hasban kellene ereznem a fajasokat,nem?Meg a derek is szokott fajni,nekem meg semmi ilyen...

Most ertunk haza,elmentunk fagyizni,a Hosok terere,Ligetbe-jol elfaradtam,de olyan jol esett!!KépKépKép

Megyek,mert mindjart kesz a vacsi.

Puszi
Kriszta es Akos
38+3

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Halihó!
Moosejaw,
Kisün
Képeket köszönöm, nagyon tetszenek így könnyebb ujra beazonositani a buli résztvevőit.
Kókusz apa kedvenc képe a kismotoros!!!!Kép

Pusz majd még benézek!
Kókuszdió
kókuszdió

sziasztok,
koszonom az udvozleteket. arik vagytok Kép

mi is voltunk majalisozni a lanchidnal, aztan meg a tabanban. Benke edesdeden vegigaludta az egeszet, egy szopizasra ebredt csak fel. egyebkent epp ma 6 hetes, szoval azert ez eleg szep teljesitmeny tole. az apajaval talaltak ki ezt nekem anyak napjara, h elmegyunk kicsit bulizni, es mindenki rendesen viselkedik Kép es tenyleg.

Coolio
recca

Zsanci, bar nem tolem kerdezted, de lassan nekunk is aktualis a 2 hos oltas Kép
en ezt mentettem le az internetrol:
"Az oltás napján - mielőtt elindulnak a rendelőbe - Ledum 9CH-ból öt golyócskát adhat be a babának kevés vízben feloldva. A nap folyamán a Ledumból még kaphat kétszer öt golyócskát szintén feloldva. Ez a szúrás miatt van, de többször nem kell adni.
Ugyancsak az oltás napján és további két napig a duzzanat, pír, helyi gyulladás, fájdalom, és nyugtalanság miatt kaphat a baba naponta háromszor öt golyócska Belladonnát 9CH-ban, vagy esetleg 15CH is megfelelő, szintén vízben feloldva.
Azért, hogy az oltásnak ne legyenek későbbi, úgy nevezett krónikus utóhatásai az oltás napján egyetlen alkalommal öt-öt golyócska Thuját és Siliceát 15CH-ban adhat a kicsinek.
A Germicid C kúp lázcsillapítót és nyugtató gyógyszert tartalmaz. Ha nagyon lázas lenne (nem fordul gyakran elő), adhat lázcsillapítót, de talán elég lenne csak a Germicid kúp, a nyugtató 'alkatrész' nélkül."

Coolio
recca

Recca!
Köszi. Ezt honnan vetted le??? Ledum nincs otthon, a többi van, akkor holnap esetleg veszek ilyet is, és ha nem derül ki, hogy jó e az act hib dpt, akkor ezt fogom alkalmazni. Ilyenkor csak azzal vagyok bajban, hogy a boiron vagy a remedia féle golyócskákra gondolnak...Kép
A mi régi gyerekdokink felirta nekünk a gemicid c-t, és soha nem mondta, hogy a C benne a nyugtató...Ez olyan disznóság. Biztos bele van irva, de elkerülte a figyelmemet. Egyszer a nagy jól belázasodott (40 C körül) és beadtam neki ezt, és elkezdett szépen kókadni a kádban, azt hittem el fog áljulni...hivtam az új dokit, aki meg jól leb....tt, hogy ilyen nagy (2 éves) gyereknek miért adok germicid c-t. Én meg csak néztem, mert B előtte soha nem volt lázas, csak ilyen kúpjaink voltak, és rá volt irva, hogy 11 éves korig adható...Nem értem, néhány doki miért hiszi azt, hogy minden szülő is elvégezte az orvosit...Kép

Ui: egyébként ti olvastátok a zárójelentéseteket anno? Elég vicces az is...Kép Főleg, hogy áll. próbálják egyre "felhasználó barátabbá" tenni őket, azaz úgy megfogalmazni, hogy az egyszerű ember is értse. Hát a mi zárójelentésünk sztem nem ilyen...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca
Üdv a fedélzetenKép Ha jól számolom Benke közel egyidős a lányaimmal, Bogival és Elinával(2005.03.11).Nálatok már beindult a hasfájós időszak? Nekem minden nap 5 és 6 között vígasztalhatatlanul sírnak és a szívem szakad meg miattukKép Nem nagyon hat ez a pukiztató csoda, az esplumisan.Ti mit használtok rá?

Kókuszdió
kókuszdió

Zsanci, sikerult megtalalnom: http://home.tvnet.hu/~a3807/oltas.htm.
en amugy teljesen kezdo vagyok homeopatia teren, ezert mindenkitol bocs, h belekotyogtam. es igy pl. azt sem tudom, h mondjuk hatasukban van-e a kulonbseg a boiron es a remedia féle golyócskák között.

Coolio
recca

Lányok!
Most kaptam egy mélt az ételkiegészítőkről( E-k), hogy melyek károsak és melyek kevésbé Ha valakit érdekel szivesen átküldöm. Nem vagyok egy mániás de ez után én is nagyítóval fogom nézni az élelmiszerek összetevőit. A gyerekem meg ahogy elnézem a játszótéri homokot fogja enni mert az egészségesebb. Állítólag a félbarna kenyér is csak a szinezéktől félbarna.
Van kémikus a csapatban, mert kiváncsi lennék a véleményére!!!!
Kókuszdió
kókuszdió

Kokuszdio,
Benke szerencsere nem hasfajos (egyelore?). o "vigan" bufizik/pukizik minden nelkul, ha ugy adodik - bar tenyleg nem sokat. szoktam neki 1-2 kiskanal edeskomenyteat adni, meg en is iszom ezt, bar azert en ennel valamivel nagyobb mennyisegben Kép. de nem allitom, h ezen mulik.

Coolio
recca

meg annyit az elozohoz, h azert nekem a teak elegge be szoktak jonni. en hiszek bennuk es szeretem is hasznalni. ezert helyesbitek az utolso mondaton: lehet, h ezen is mulik.

Coolio
recca

Zsanci,Recca!

Nem akarlak lebeszélni benneteket a 2 hós oltás előtti bogyókról,de Pannának meg sem kottyant,doki is mondta,hogy ettől az oltástól nem szoktak belázasodni.

Bogárka!
Fogzásra Petrának próbáld a Chamomillát,Somának segített.

Holnap megyünk beiratkozni óviba,bár Sominger most elzárkozik.

Jucus
20170114224602

Kokuszdio, ilyen listahoz mar nekem is volt szerencsem. hat eleg brutal olvasmany. mondjuk, azt szoktak mondani, h a karos hatasok csak a jo nagy mennyisegek elfogyasztasa eseten ertendok. meg meg azt szoktak javasolni, h 6-nal tobb e-t tartalmazo elelmiszert lehetoleg ne vegyen magahoz az ember. ez meg kivitelezhetonek is tunik. amugy meg joreszt fogalmunk sincs, mit eszunk meg Kép

Coolio
recca

koszi, Jucus. biztos, igazad van. csak ha megis rossz lenne utana, akkor mar utolag eleg szar, h lehetett volna maskepp is. ugyebar. de szerencsere meg van egy kis ido, atgondolni ezt a dolgot.

Coolio
recca

Jucus!
Köszi! Azóta kicsit utánajártam, csak a számban nem vagyok még tuti biztos. CH 30-at adtál Somának? És mennyit, milyen gyakran?

Köszi!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsuzsi!

ha agyoncsapsz akkor sem tudom most megmondani,hogy hányasat adtam.nem találom a tégelyt valószínűleg azért mert elfogyottKépDE 5 gólyzlit adtam óránként,addig amig nagyon nyűgös volt,majd csökkentettem és aztán napi 3x.

Jucus
20170114224602

En azt kaptam anyaknapjara, hogy ejjel egy csomoszor felebredt a csaj, aztan otkor fel is kelt teljesen es egy csomot ugralt a fejemen, tepte a hajam, leharapta mindenem, megprobalta levakarni az anyajegyem, aztan egy csomot sutottem, egy csomot mosogattam, egyedul setaltam a nyullal - apa semmit se segitett, viszont amikor figyelt a gyerekre, akkor az leesett a kanaperol -, aztan lementunk anyoshoz kicsit. Jovore mar nem is erdekel ez a hulye anyanap! Hacsak, ezen a heten meg nem kapom a mosogatogepem meg egy nagy csokor tulipant meg egy csomo puszit... de nem olyan szornyuvad haraposakat, hanem ovatos finom kis nyuszipuszikat Kép

Ada, az en hutom lassan haromeves, gozom sincs, hogy nofrost-e vagy sem meg egyszer nem olvasztottam le es marhaul elegedettek vagyunk vele. Siemens, mint a mosogepem meg a telefonom stb., tenyleg a mosogatogepre mar kaphatnak valami torzsvasarloi kedvezmenyt. Arakrol most lovesem sincs, de a honlapjukon minden mas adatot megtalalsz: www.siemens-haztartasi-gepek.hu/ es www.bosch-haztartasi-gepek.hu/

Zsanci es Bogarka! Bocsi az elmaradasert, de nem tudom beszkennelni a receptet, csak holnap delelott, mert apa valami nagy munkaban van annal a gepnel, ugyhogy azt mondta, ma mar nem eshetek neki Kép De nem felejtettem el, es holnap mar tenylegtenylegtenyleg!
moosejaw

Ja, es a szokasos peluscsere miatti szabadfogasu birkozomeccsek, amit mostmar tenyleg az agy helyett a foldon csinalunk, mert tegnap a pimasz engedett egy pisit, amikor epp ket pelus kozott mezitelen alsofellel randalirozott Kép Vettem most olyan pelusokat, amiket csak fel kell huzni, mint egy bugyogot, nem tepozarasak oldalt. Plane, mivel penteken a sajat ujjam is megvagtam a hulye tepozarral. Vagy ezt mar irtam? Akkor bocs. Hat, azert meg ezzel sem fenekig tejfel a melo.

Hi Rec! Olyan jo, amikor valaki csatlakozik, aki eddig csak olvasott Kép Masreszt tok megdobbento, hogy egy csomoan olvasnak, es nem is tudunk rola. Nagyon helyes a sracod. Egyebkent meg csatlakozom Jucushoz - figyuzol te is Zsanci? -, a kethos oltast a gyerek eszre sem vette (a dokink is mondta elotte, hogy nem gaz), szal szerintem felesleges ennyi izet megetetni vele, meg akkor is, ha homeos.

Bogarka, nekunk anytime jo. Asszem.

Neet, "hala nekunk ujitottal az albumodon"? Dehat legalabb haromszorennyi fotod volt eddig! Nemtom kik fognak halalkodni, hogy ig leredukaltuk...

Norka, megnezted mar a kepeim?

Oxi, ez a "kisanya" olyan szornyenfuran hangzik. Es nekem most rogton az jutott rola eszembe, hogy ma egy aberralt f*sz megtamadta(!) a hugaim delben a buszmegalloban, mondjuk azt mondtak a lanyok, hogy ketten siman megvertek volna, mert ez egyszalbel volt es meg magas se, de ez annyira kiakaszto, hogy siman szamithatsz ra, hogy barmikor barmelyik jarokelo tetumod radugorhat, mostmar tenyleg elmegyunk egy onvedelmi tanfolyamra! Kép Kép
moosejaw

Moose!
Háát, amikor bepipultam és elpártoltam innen, mindent töröltem, ahhoz képest sok a kép. Kép De végülis úgy döntöttem, megnyílok (Kép), aki szívatni akar és visszaélni az adataimmal, az úgyis megtalálja a módját.

Ja, és nyuszipuszi. :-x

2. oltás: nálunk is pici höem.sel járt csak, 1 germicid c elég is volt. A 3.havinál már 2 (reggel és este) kellett, a 4., duplánál meg sok. 3 napig, esténként 1-1. És ezutóbbinál végig aludtunk csomó csomó idöket.

E: sajna MINDENBEN van, talán még a csapvízben is (ami újabban egészségesebb, mint a bubisvíz), de én lesz..rom, ezzel is csak halálra idegesítik a népet. A termékekre meg nem azt írják rá, hogy pontosan mikbQl is áll, (ugye gyártási titok, stb), hanem hogy KÉSZÜLT: .... FELHASZNÁLÁSÁVAL, azaz ezeket biztos beletették, meg még egy csomó minden mást. Érdekes ez a magyar nyelv, és ezt jól ki is lehet használni.

Kókuszdió!
Próbáltad az Infacolt? Álítólag nagyon jó.

Hütö: BRRRRRRRRRRRRR, le kell ma olvaszatnom és úúúútááálooom!!!! Minden vizes, felmosótól lefagy a kezem, nem vehetünk ma semmi fagyasztottat, és brrrrrrrrrrrrrrr. Irígylem azt, aki már modern hütöt vesz, minden pénzt megér. (Ha van ráKép)

Ja, megint eltüntek a hosszú ékezeteim (ö és ü), ezért írtam magyartalan. De ha azt írom: hqtQ, ebbQl nem jöttök rá, hogy hütöt írtam. Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: