A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!Kép

Ne haragudjatok, hogy előbb a Mamikhoz írtam, de nagyon izgultam, és hát ők már tapasztaltak , ugye!Kép
Meg nagyon nem akarom itt fájdítani a szíveket! Persze, tudom, hogy Ti szívesen láttok ,meg minden, csak hát azért mégis...
Szóval még nem nyugodtam meg teljesen, mert az csak akkor lesz, ha végre babát is látok.
De a lényeg, hogy a petezsák nőttKép, és hogy mi (vagy kiKép) van még mellette, az remélem jövőhét pénteken ki fog derülni!

Timi!Kép

Nekem is rossz lett az első PCT-m, de a köv. teljesen rendben volt!Kép
Tartsatok pár nap pihit előtte, és fontos az időzítés is, mindenképp közvetlen az ovuláció előtt legyen!

Na mennem kell!
Pusza!

Kép
Kép
zituska28

Zitus Kép Ez bíztatóan hangzik, akkor van még remény Kép Ti hány nap szünetet tartottatok előtte? Emlékszel még? Az a baj, hogy az én össze-vissza ciklusomnál elég nehéz úgy kiszámítani, hogy közvetlenül ovuláció előtt csinálják Kép

Én mindig örömmel olvasom, ha a kismamák írnak és szerintem a többiek is így vannak ezzel Kép Inkább az a rossz, ha egy ideig nem hallatsz magatokról... A doki mit mondott? Azt, hogy lehet, hogy ikreid lesznek? Kép

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

AlinaKép
Így van: már rég túl vagyok a ciklus végén, de még nem jött meg. Már a 33cn. vagyok a szokásos 28-29 helyett. Ahogyan már mondtam - szerintem túl alacsony a hőm ahhoz, hogy baba legyen a dologban. Már 6 napja a grafikonom egy vonalat mutat, mert 36.5 stabilan! Eléggé érdekes. Már azt hittem, hogy a hőmérőm rossz. Eddig mindig ingadozott, mint a hullámos tenger, de most nem.
Majd jelentkezek még. Köszi hogy gondolsz rámKép
Olik
Vendég

TimiKép
Nehogy elkeseredj a PCT teszt miatt. Nekem is rossz lett az eredmény. Ezután jött nekem az inszem, melyből az első nem ,de a második sikerült. Kép

OlikKép
Nem tesztelsz???

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Nem. Megvárom a 38. napot. Akkor már biztosan kiderülKép
Olik
Vendég

Ági Kép emlékszel, hogy neked mennyi lett a PCT eredménye? Ti megismételtétek a vizsgálatot? Kihagytatok pár napot a vizsgálat előtt?
Hogy vagy? Jövő héten mikor mész UH-ra?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Ne keseredj el a PCT miatt, feltétlenül csináltasd meg mégegyszer. A dokid nem tudna elküldeni vérvételre? Az ovuláció előtt közvetlenül az ösztradiol szintednek jó magasan, 2000 fölött kellene lenni, talán úgy könnyebb lenne belőni a tüszőrepit.
A párod eredményeihez gratula! Ez igen!

Én csütörtök reggel már fel is hívtam a Kaálit, ahol hatalmas meglepetésemre már kedden fél egyre kaptam is időpontot az első konzultációra ahoz a dokihoz, akit az én dokim ajánlott. A dokim azt mondta, majd ő megcsinál, megcsináltat minden vizsgálatot, ami a lombik előtt kell, így azért valamivel olcsóbb lesz, mintha a Kaáliban csinálnák. Lehet, még a júniusba beleférünk?

Bogi
bogi1975

Bogi Kép De jó, hogy jelentkeztél! Kép Mindent megkérdezek majd a dokimtól, mikor a HSG-t fogja csinálni...
De örülök, hogy így beindulnak a dolgok Kép Nagyon drukkolok nektek a keddhez!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A dokid pedig tényleg nagyon rendes!!! Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
timika

Örülök Olik hogy jelentkeztél! Naná hogy eszembe jutsz, hiszen mi egyszerre kezdtünk ideirogatni, babaprojektet is majd' egyszerre kezdtük.(és imádok zongorázni, és a maga a zongorát is mint hangszert!Kép) Érdekes nálad ez a hő téma. mármint, hogy 36,5 állsz több napja.
Mennyi egyébként a legalacsonyabb hőd?
Hányadik napon van ovulciód?
bocsi hogy ennyit kérdezek..

Alina
Vendég

Zitus
Tényleg ne idegeskedj, hogy nem látszott a babó!Kép
Majd látszik pénteken.Kitartás.Rendben lesz minden.
Ja, és kényesztesd magad, mert megérdemled!!!Kép

AlinaKép
Vendég

AlinaKép
kb.14. napon volt(a hőm szerint). Ennél alacsonyabb nem volt. Egyébként ma is ennyi voltKép
Nem tudom. Várok.
Nézem a Megasztárt. Kinek szurkolsz, ha nézed?
Olik
Vendég

OlikKép

Nem néztem a megasztárt mert a favoritom kiesett.
Van ovulációs teszted, vagy PG53-ad? amivel nézed a peteérést?
Vendég

Timi Kép
Nekem egyetlen egy élő spermiumot sem találtak, holott az én férjemnek is szupik az eredményei. Mi nem ismételtük meg újra a vizsgálatot, hanem keztük utána rögtön az inszemre való felkészülést. Leírom a rövid történetemet és abból látszik miért is mentünk tovább .
2002. november. eldöntöttünk szeretnénk kisbabát.
2003. november baba még sehol, nőgyógyászhoz bejelentkezés. 2 hónap ellenőrizetlen clostys hónap, majd 2004. januárjában elmentem egy meddőségi szakorvoshoz. 3. napi hormonvérvétel Hsg vizsgálat. A 3. napi hormonvérvétel eredménye: a tejtermelő hormonom és TSH-m magas. Pajzsmirigyszakovos. március-decemberig pajzsmirigy beállítása gyógyszeresen, addig próbálkozás nem lehet, mert ha meg is foganna a baba elmenne. December pajzsmirigy oké. Vissza a meddőségi orvoshoz. Köv menstruációnál PCT-teszt és irányított akciók. Pct-teszt rossz. Doki: Mivel itt eltelt a próbálkozástól több, mint 2 év ne próbálkozzunk tovább inszemináció.
Az első nem, de a második sikerült. Kép
A héten voltam pajzsmirigydokimnál. Az eredményem rosszabodott. Most imádkozom a babóért.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Én már írtam párszor, de sajnos épp az aznap veszett el itt, a babaneten Kép
Látom, hogy többen is járnak/járunk pszichológushoz. Én még csak a 3. alkalomnál tartok, de azt látom már, hogy tényleg elég sok bibi van a fejemben, s hogy ez biztosan hasznos lesz. Azt még a pszichológus sem tudja, hogy "mikorra leszek teljes értékű", de mindenesetre én elérendő célnak azt jelöltem meg, hogy szeretnék békében élni önmagammal. Valahol azt olvastam, hogy "csak ép lélekben lehet ép test". Így most egy kicsit el is bizonytalanodtam, hogy szabad-e ebben a hónapban inszem-re mennem... mert még nem érzem, hogy a lelkem ép lenne, noha babót nagyon szeretnék...

Mi a véleményetek erről?

Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok LAnyok !!! Kép Kép
sajnos nem tudok nagyon visszaolvasni....

Amiert irok: voltam hetvegen az intimtorna tanfolyamon (Kriston Andrea tartja) es SZUPER volt. Kép
Nektek/nekunk, akik mind szenvedunk vagy a gyermektelenseggben,,vagy felfazasokban/mioma/polip,,stb.ez a tanfolyam tobb mint javasolando.
EZek a tunetek ORVOSOLHATOak. En kezdek rajonni, hogy nalam hol bibi. De ezt az utat egyedul kell vegig jarni.
A tanfolyam kotelezo kellene hogy legyen minden nonek.Kép Kép A feszes huvely nem csak a jo sexhez kell,, hanem millio noi betegseg elozheto meg vele.
Szoval aki pesti, az menjen hozza, de vannak videken is masok altal tanitott orak. www.intimtorna.hu

sok sikert ! Kép Kép

puszi: Saci

wish,,ment neked a mail
saci

Sziasztok LAnyok !!! Kép Kép
sajnos nem tudok nagyon visszaolvasni....

Amiert irok: voltam hetvegen az intimtorna tanfolyamon (Kriston Andrea tartja) es SZUPER volt. Kép
Nektek/nekunk, akik mind szenvedunk vagy a gyermektelenseggben,,vagy felfazasokban/mioma/polip,,stb.ez a tanfolyam tobb mint javasolando.
EZek a tunetek ORVOSOLHATOak. En kezdek rajonni, hogy nalam hol bibi. De ezt az utat egyedul kell vegig jarni.
A tanfolyam kotelezo kellene hogy legyen minden nonek. KépKép A feszes huvely nem csak a jo sexhez kell,, hanem millio noi betegseg elozheto meg vele.
Szoval aki pesti, az menjen hozza, de vannak videken is masok altal tanitott orak. www.intimtorna.hu

sok sikert ! KépKép

puszi: Saci

wish,,ment neked a mail
saci

bocs, 2 x ment,,atmasoltam,,mert nekem nem latszodott elosre
saci

Latom, hogy foljebb megy a pszichologus tema. erdemes foglalkozni magunkkal, de a kineziologus talan meg jobb lehet. bar mindnekinek mas jon be. De onismeret, magunkba fordulas nelkul nem fog megoldodni ez a gyerek-project.

De sajnos sok "szakember" tobbet art, mint hasznal,,szoval mindenki jol nyissa ki a csapjait KépKép
Escher Andrea (kineziologus) 06 20 965 15 95
De pl a www.noklapja.hu n is vannak eleg jo szakemberek,
saci

Kedves Saci!

Én azért mentem pszichológushoz, mert a kineziológiában nem hiszek. Az ugyanis egy újdonsült -szerintem leginkább- áltudomány, egy tanfolyam, amit bárki elvégezhet, s utána oszthatja az észt...
Persze, ha az ember egy jót beszélget, már néha attól is jobban van... de talán mégis jobb egy szakértő, mint egy sarlatán!

Persze ez csak az én véleményem... akinek segített, az ezt el se olvassa!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Saci

Jó, hogy újra itt vagy! Hova tűntél? Mi van veled?
Képzeld, éppen pénteken gondoltam rád, hogy mi lehet veled. Mikor elkezdtem ide írogatni, akkor éppen te voltál az aki sokat segített!
Szóval, mi újság?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Fanni Kép én biztosan elmennék az inszemre. Lehet, hogy önmagaddal még rendbe szeretnél tenni néhány dolgot, de babára minden porcikáddal vágyhatsz már, ha eddig eljutottál. És ha sikerül? Gondolod, hogy pozitívan befolyásolja majd az életről alkotott jelenlegi gondolataidat és elképzelésed? Hát persze, hogy igen.
És mi van, ha nem sikerül? Én hiszem, hogy a psziche is lehet problémák hátterében. De azt gondolom, hogy ha egy baba oda akar költözni a pocakodba, mert már nagyon vágysz rá, akkor nem fogja érdekelni, hogy a lelked milyen. Mint ahogy - ilyenkor mindig eszembe jut -hányan vannak akik a becsúszott gyerekekkel nem törődnek, nem vigyáznak terhesség alatt, stb vagy a legrosszabb, hogy eldobják maguktól.

Kitartást Fanni, ez egy út, nem egy cél. Kismamává lenni, egy állomás az úton. És az út addig tart, amig csak élsz.

Puszika

Noémi
Vendég

Kedves Noémi!

A Noémi22-ből azt hittem, hogy 22 éves vagy, de látom, hogy 27. Akkor is -sőt akkor pláne- nagyon bölcs, amit írtál és nagyon megnyugtató is. Elgondolkodtam rajta, s talán igazad is van, mindenesetre egészen feldobtál!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nóémi
Írtam neked a sikeres insem-hez!
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

AlinaKép
Semmi olyasmit még nem használtam.
Ma még mindig semmi. A hőm picit emelkedett-most 37 küröl mozog, 36,7-37.0. Szerintem ez nem elég.
Várok még.
Olik
Vendég

OlikKép
De elég!!
Egyik barinőmnek 36.9 is elég volt a babóhoz!!
Csinálj tesztet!Ha van valami már kimutatjaKép, ha meg nincs, akkor legalább nem stresszeled magad továbbKép
Szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A.
Vendég

Szia SzilvaKép - nagyon jol esett, hogy gondoltal ram...
en irtam kb 1 heteis,,hogy most kicsit eltuntem, mert elfogyott az energiam,,es nincs erom irogatni...erted, ugye mit mondok?? Kép
a Czeizelnel voltunk, nagyon normalisnak tunik. Vegre talaltak vmit: magas prolaktin - szoval azt kell levinni. ennyi. ill magamat probalom megfejteni, kineziologussal, oldassal, intimtorna gyakorlattatal - tehat megvan a feladat.

Szia Fanni Kép igen, masok vagyunk. Nekem es mar sokaknak segitett a kineziologia feldolgozni regi fajdalmakat, es ez a lenyeg. A sarlatansaghoz koze sincs. Amugy a pszichologia szakot is"barki elvegezheti". A szelhamossag nem egyetemi diplomatol vagy tanfolyamtol fugg. Szerintem.

szep tavaszt mindenkinek! Kép Saci
saci

Saci
Kösz, hogy válaszoltál! Annak nem örülök, hogy fogytán van az energiát, de mos küldök neked a magaméból egy picit! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne hagyj itt minket végleg, néha kukkancs be! Remélem ez a sok minden amivel foglalkozol segít átvészelni a nehéz időszakot!
Minden jót kívánok neked!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Kép koszi Szilva. Ez csak atmeneti, hogy ilyen hangulatban vagyok. Jelenleg csak annyi energiam van, hogy magamat "fonntartsam", nem tudok masoknak is szolgaltani Kép Majd ha visszaterek onmagamhoz, irok.
Sok sikert neked is !! MEnjetek intimtornara !
csok:saci
saci

SZIASZTOK!
holnap lesz a punkcióm, nagyon izgulok.Azon jár a fejem hogy vajon hány petesejtem lesz,lesz e elég lesz e legalább 1 is....az UH-on 6-7 tüszőt látott...izgulok!!!!
Vendég

Emi Kép szia,,en meg nem ismerlek ! most olvasom, hogy miket irtal ! nagyon megertelek !! Kép Kép
(Foleg, hogy en is hasonlo cipoben jarok...)
erdmemes magunkkal foglalkozni,,mert senki sem teheti meg helyettunk es a vegen, amikor osszejon a baba -akkor jobb anya leszel, mint aki lettel volna a sok beszelgetes/oszinteseg/feltaras stb.nelkul. Ezt ugy is fel lehet fogni, hogy ez egy izgalmas kaland ! es milyen jo, hogy van egy parod aki ebben segit. Sok sikert a "feltarashoz" !
saci

Vikimi, akkor hat sok sikert holnapra!!! +++++++Kép
biztos lesz ott legalabb 1 petesejt keszen...
saci

Ági Kép Köszi, hogy leírtad a történetedet Kép Nem semmi, hogy majd' 1 év kellett ahhoz, hogy a pajzsmirigyet beállítsák Kép Túl/alulműködés? Borzasztóan szorítok értetek, hogy minél hamarabb újra rendbe jöjjön a pajzsmirigyed! Mikor kell újra dokihoz menned?

Fanni Kép Én is csatlakoznék Noémihez Kép Úgy látom, a babák elég makacsok és eldöntik ők, hogy kihez és mikor akarnak jönni Kép

KépKép

KépKép
timika

Viki!

Rengeteg drukk neked holnapra, aztán a következő két hétre, aztán meg még legalább 8 hónapra!
Majd gyere és mesélj el részletesen mindent!
Nekem holnap lesz az első konzultációm a Kaáliban. Én is izgulok egy picit.
A munkahelyeden megmondtad?

Timi!
Te mikor mész dokihoz?

Fanni!
Üdv itt. Nagyon okosakat írt Noémi! Vágj bele bátran!
Bogi
bogi1975

Vikimi

Akkor megy a drukk+++++++++++++++++++++++++
mili

Bogi Kép Én most várakozó állásponton vagyok Kép Legközelebb a 7-9. ciklusnap között kell visszamennem HSG-re. Viszont lehet, hogy akkor pont külföldön leszek (1 hétre fogunk elutazni) és akkor az egész elhúzódik júniusra Kép

Nagyon drukkolok Neked holnapra Kép Ugye megírod majd, hogy mi volt?

Mili Kép Nálad mi újság van?

Viki Kép Én is küldöm a mega-drukkokat holnapra!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
timika

Bogi! Mili! Timika!

Köszönöm a drukkot most nagyon rám fér,nagyon félek,azaz izgulok.
Bogi!
Igen a munkahelyemen tudják,1-2 ember és persze az igazgató,mert múlt héten rosszul lettem a suliban és akkor elmondtam,és támogat...

FÉLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

VikiKép
Ne félj! Fel a fejjel! Gondolj a következő hónapokra amikor nőlni fog a pocakod! Majd ha tudsz számolj be milyen volt. Szorítok!!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Timika

Nálam most az a helyzi hogy reggel teszteltem és volt második nagyon halvány csíkom. Most nem tudom mi van. Félek hogy nem e a gyogyik miatt. Ma vagyok inszem után 12. napon. Csutortokon megyek vérre ahol minden eldol. Addig is reménykedek hogy esetleg mégis......

Viki én is félek de a sok biztatás a csajoktol kicsit enyhít a félelmeimen.

Petri
Tudom hogy holnap tesztelsz de azt nem tudom hogy mész e vérvételre.
mili

Mili!
Szerintem ez baba lesz. Én kizártnak tartom, hogy a 12. napon még a gyogyik kavarnának be. Halk gr.... (egyenlőre).
Bogi
bogi1975

MiliKép
Nekem nem lesz vérvételKép ahová én járok elvileg nincs rá lehetőség. A doki azt mondta ha késik 2-3napot akkor teszteljek és ha pozitív akkor menjek vissza hozzá.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vikimi Kép nagyon drukkolok neked! Meglesz az a baba. Tiszta szívemből drukkolok!

Mili Kép nagyon gyanúúúúúúúúúúúúúús vagy ám KépKépKépKép ez már nem lehet tévedés! GR.....K!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép: Boginak igaza van!!!

Petri Kép te teszteltél már? Érted is nagyon izgulok! Jelentkezzetek.

Ági Kép remélem rendbe tudják hozni a pajzsmirigyedet mielőbb. Pihenj sokat, biztosan tudják az orvosok, hogy mit csinálnak. Minden rendben lesz. Kérdezd ki mindenről. Nagyon drukkolok Nektek! És hátha az a másik valami valaki! Könnyen lehet, hogy 1-2 nappal később fogant meg és akkor ő még nagyon picike Kép

Képzeljétek... ugye már eltelt több mint két hét ... olyan furcsa, az idő mindenre gyógyír. Már alig várom, hogy megjöjjön és ma nekiláttam fogyókúrázni is, hogy leadjam a felszedett fölösleget. Az elmúlt egy évben sosem mertem fogyózni, hátha. Na, most nem lehet 3 hónapig babánk, úgyhogy semmi akadálya. Megújulok. Úgyis itt a nyár. Kép

Puszi

Noémi
Vendég

Bogi
Koszonom a biztato szavakat. Nagyon jol esik.
Képzeld a férjem is azzal biztat,hogy ha 3mil mozgo spermával már egyszer sikerult spontán, akkor elméletileg inszemmel 7 mil.mozgo spermával és tuszorepi injekcioval is sikerulhet.
Csutortokon minden kiderul.
Bogi ha jol tudom neked is voltak inszemek. Jelenleg milyen állásponton vagytok?

Petri
Nagyon szorítok és tiszta szívembol kívanom hogy sikeruljon neked és az volna ha legszuperebb ha egyutt pocakosodnánk Kép
mili

Mili
Ez már több, mint gyanu, szerintem is baba van a dologban... akarom mondani a pocidban!
Én is gratulálok csendben. Majd csütörtökön hangosan! Nagyon szorítok addig is!

Noémi
Örömmel olvastam az írásod utolsó sorait! Kívánom, hogy minden rendeződjön nálad, és a kötelező szünet után mihamarabb babás legyél!
Addig is ne hagyj itt minket, szükségünk van rád!

Petri!
Neked is megy az óriási drukk. Ti hogyan próbálkoztok? Spontán?

Magamról
Én már nagyon várom a pénteki napot. Akkor lesz a férjemnek még egy sperma-vizsgálata, nekem a HSG utáni kontroll UH-gal, és pénteken fogjuk megbeszélni az orvossal, hogy mikor tudunk indulni az inszemmel! Csak reménykedni tudok, hogy nem kell kihagynom a következő hónapot.

Noémi
Talán emlékszel, írtam, hogy egy fiatal orvoshoz kerültünk. Végülis a múltkor azt mondta, hogy a vizsgálatok után válasszunk kezelő orvost. Maradtunk nála, mert szimpi, és azt mondta, hogy mivel Õ új, mindent megkonzultál a Zeke doktorúrral. Így majdnem olyan, mintha a Zekéhez járnánk. Szerinted jól döntöttünk?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok lányok Kép
Megjöttem a dokitól Kép
Egy 10 mm-s petezsák közepén ott figyel a kis pöttyöm. Sajna kép nem lett kinyomtatva, mert kifogyott a papír. Kép
Egy baba van, szépen beágyazódva.
2006. január 1-re vagyok kiírva. Kép
Május 11.-én megyek vissza Uh-ra, mert utána elutazik a doki.

Mától itthon vagyok betegállományban. Tegnap történt egy kis affér a munkahelyen és nagyon ideges lettem, hát erre nincs szükségem úgyhogy itthon vagyok.
Persze akarok menni tanfolyamra, meg hasonlók. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági

Nagyon örülök, hogy láttad már a te kis pöttyödet! Gratulálok a babócádhoz!
Tényleg ne idegesítsd magad, nagyon vigyázz magatokra, hiszen nem egykönnyen jött össze! Nem érdemes kockáztatni!

Kérjük továbbra is a folyamatos tájékoztatást magatokról!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

ÁgiKép

GRATULÁLOK!!!
Akkor lehet, hogy a szülészeten szilvesztereztek?KépKép

Szilvi
szilvi26

Noémi, Kép
Köszönöm a drukkokat nagyon jól esik!
Majd holnap reggel tesztelek.

SzilvaKép
Neked is köszi! Nekem az a második inszemem volt.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!
Köszönöm a biztató szavakat...kicsit elvagyok kenődve mert "csak" 3 sejtem lett...nem valami sok,Ugye??????
Vendég

Vikimi

Ugyes voltál igy is. Ne kenodj el, mert nem éppen az adja meg. Ebbol még 3 as ikreid is lehetnek. Fel a fejjel! Bizakodj hogy mind megtermékenyul.Mikor kapod vissza oket?
mili

LányokKép
Most én is kérnék pici drukkot, mert holnap tesztelek. Még mindig semmi, a hasam szúrikál egyfajtában.( nem ilyen szokot lenni a menzi előtt). A hőm 36.9 volt ma reggel. Még mindig bizakodomKép
ÁgiKép
Gratulálok a kis édi pöttyödhez!!! Legközelebb vidd magaddal egy tekercs papirt a nyomtatóba és mutasd meg nekünk is a pocilakódatKép Kiváncsiak vagyunk ám!!!Kép
Olik
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: