A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bori!
Azthittem átjöttél, ezért ott válaszoltam!
Én koffeinmenteset iszom! Persze nincs hatása, de az ízét szeretem!
ildi76

Szia Bogárka!

Ide is megírom, hátha itt veszed észre.

Átmentünk családinetre az egész topikkal, mert úgy látszik, hogy ez a rendszerhiba elég hosszútávú.

http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208

Jó volt a kerti parti?
Nekem sipolyos lett a fogam, és fogásznál voltam mialatt ti habzsidőzsiztetek.
Illetve nem most lett sipolyos, hanem elég rég.
Csak most eldugulhatott valami járat ahol eddig ürült, és most kicsapodott a fogam oldalán egy nagy pukli kíséretében is.
Most tiszta ideg vagyok, hogy így hordtam ki a terhességet, hogy gyulladás volt a szervezetemben.
Remélem a Picúr nem látta kárát.

Kép
Kép
pipocska

<font color="0000ff">Halihó!

Regisztrálni akartam magam a másik fórumra, de asszem a postaládám megtelt, ezért nem jött meg az aktiválós email. Kép És nem jött meg a talis képekhez a jelszó sem. Kép Elküldené nekem is valaki?

Köszi!

Proone
9+2

proone1980@hotmail.com</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Elnézést, hogy így ismeretlenül betolakodom, de a segítségeteket szeretném kérni. Az első babámat a Szt. Jánosban szültem, ahol az orvosom, szülésznőm és a nővérek is szuperek voltak, de a körülmények finoman szólva sem voltak ideálisak...Ezért mostanában azon töprengek, hogy a második babámat a Szt. Imrében szeretném szülni, mert ez is közel van hozzánk és az ismerőseim, aki itt szültek, mind dícsérték.
Viszont az orvosválasztással gondban vagyok, mert senkit nem ismerek itt.

Tudnátok írni pár szót (akár az e-mail-címemre is) a Ti orvosaitokról? Olyan vkit keresnék, akinek magánrendelése is van, és ott van UH lehetőség. Olvastam pár nevet, akit többen dícsértek : Balogh, Fülöp, Bálint testvérek.

Minden segítséget köszönök előre is!!
puszedli

csak nem megjavult a vas??

Oxi! én azt mondom, itt is, ott is! Kép

a lábam továbbra is dagad, minden reggel alig fér a cipőbe, aztán este lemegy. hétfőn majd dumcsizok a dokival erről.

ancsipancsi

Nem tudom... De úgy látom mindenki átment a másikra...

Próbáld meg éjszakára megemelni a lábad, nekem bejött. Ha a párod nem nagyon zavarja, akkor az ágy lábi részét egy kicsit meg kell emelni (nem sokkal). És aludj a bal oldaladon

Puszedli: Én sajna nem tudok segíteni, mert ugyan az én dokim is nagyon jó, de nem Balogh és nem Bálint. Viszont a Fülöpnél voltam az ambulancián és nem voltam tőle elájulva.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

sziasztok!
ki merre???
mert most akkor van ez a családi net is...tehát hova????
akár itt is folyt athatnánk, nem??? Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szia Oxigen,

És Te kihez jársz?
puszedli
puszedli

Puszedli: Én Csabafi Csabához járok, ő csak magánrendel, de azért van neki UH-ja Kép És mindig megnézzük a babát Kép

Zsanci: Én is jobban szeretem ezt a fórumot... Valahogy jobban illik a témához.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Proone, mail ment. Azert a levlistaval probalkozz, Oxi majd tud segiteni, ha elakadsz.

Puszedli, ket napja egy masik forumon csacsogunk (netboard.hu), mert ez allandoan megdoglik. Oda is tedd be e kerdesed, biztos tudnak a tobbiek segiteni. En Urban Marta doktornohoz jartam (a maganrendelese pont a korhazzal szemkozti hazban van, UH van), akiket kerdeztel nem ismerem.

Amit Pipocs irt, link, az a 2005 nyari babak topicra vonatkozik, nem erre. Egyebkent drukkolunk nagyon, es legkozelebb nem uszod meg a pikniket! Kép
moosejaw

Oxi!
Sztem is...bár a smiley-k nagyon csábitóak, itt a rózsaszin és v.kék olyan hangulatos...Kép
Puszedli.
irtam privit az nlc-re...hajrá hajrá!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Figyu!

Ez nekem is jobban bejön!Hívjuk vissza a többieket is szerintem!

Jucus
20170114224602

Szerintem is ez valahogy kellemesebb a szemnek, dehat ha egyszer, illetve akarom mondani sokszor, sot nagyonsokszor nem mukodik... Na szoval nekem mindegy, dontsetek el, majd csak megyek utanatok.
moosejaw

Többiek!!!!!!!!!!!!!
VIIIIIISSSSSSSZZZZZAAAAAAAA!!!! HAAAAAAHHHHÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép
És kűggyetek recepteket!!!
Köszi!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hali!

Itt kókusz és csapata, Mindenkinek puszi!

Bogárka
Köszi a buli szervezést. Beni az úton végig azt kiabálta, hogy: "Visszamenni, visszamenni a gyerekekhez." Bár szerintem Petra szobácskája volt számára nagyon vonzó. Ja és a lányod egy igazi Tündér!!!Kép Apát hová dugtátok? , mert a többi apuka hiányolta!

Pusza
Kókuszdió
kókuszdió

Hello Lányok!

Én is Babaneten szeretnék maradni léciiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De ha ez nem műxik, ott van alternatyvának a netboard....de gyertek vissza!!!!!!!!

Ada (aki egy nap múlva lép a 40.be)
ada007

Én már 3 netes oldalon is próbálkoztam de nekem is ez jött be legjobban !Bár itt nincsenek ugri-bugri arcocskák csak csak ilyen: Képarcocskák.....

Hol és kinél lehet +nézni a képeket???????
Infót, infót akarok!!!!!!!!
kókuszdió

Kokuszdio, en mar kerdeztem a tobbieket, hogy mi az e-mail cimed, de meg nem mondta meg senki. Kuldenem az elerest a kepekhez! Kép
moosejaw

hali,

én is itt szeretnék maradniKép de én még friss vagyok,szóval azt csinálom amit mondtokKép szóval használjátok ki mert ha belendülök....Kép
Vendég

Lányok!

Esxöm este első dolgom lesz api kezéből kitépni a laptopot, amikor még be se lépett a lakásba és lóhalálába feltöltöm a képeket egy albumba a babneten, oké?

Vagy jobb ötlet?

Hanna egyébként is szépen meg van kérve, hogy legalább a május 5-ét várja ki, de ha az nem megy, akkor az elsejét. Szóval van még idő ám :-)
ada007

ada,

hannád lesz?nekünk is az lett volna ha lány lett volnaKép meg az lesz ha a második lány lesz maaaaaaaaaaaaaaaaaajd
Vendég

ada,

én május 28-ra voltam kírva és én is megbeszéltem bálinttal hogy nem jöhet hamarabb mert 27-én még anyának el kell menni vizsgázniKépna ez olyan jól sikerült hogy ki se akart bújni,túlhordtam egy héttelKép
Vendég

Hajjaj, ez nem jó ómen...de sebaj, az én lánykám szófogadó

Gondolom Kép
ada007

jó lesz az,ne izgulj,nem mindenki olyan gengszter mint az én fiamKép
Vendég

Zsanci: Palacsintarecept is kell?

Én megmondom őszintén pont a smiley-k miatt nem tetszik. Minden ugrál, és nagyon sok az erőszakos közte, vagy csak én vagyok ilyen galamblelkű? Kép
Már azt hittem most én fogok menni a mókusok elé, hogy nem tetszik Kép
És egyszer csak lesz olyan jó, mint fénykorában, tehát én is javaslom, hogy a másikat használjuk vész esetén.

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Nagyon szertném a pali receptet!!! Tőled kaptam a hortobágyit is....
Köszi szépen!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Moose! Megkaptam a mailt, tök jó fényképezőtök van! Fuji Finepix s7000!Kép Gondolom értetek is hozzá. Mit szoktatok fotózni vele (mi okból vettetek ilyen jó gépet)?

Én is! én is! itt szeretnék maradni! Kép

Kezd rámjönni a rendszeres esti rosszullét. KépKép Tegnap az összes spagetti kijött belőlem. Kép Úgy látszik nem szabad most ilyen paradicsomszószos vackokat ennem.

Proone
9+3</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Sűrűbben kell visszanéznem ide is, az őszi babások már mind ott vannak Kép

De titeket is szeretlek, úgyhogy elviselem ennek a szerencsétlennek a halódását KépKépKép

Jövök majd, lehet, csak hétfőn, addig is pusztok, kellemes hétvégét mindenkinek, mi holnap reggel irány telek!

Legyetek ti is sokat levegőn, fini meleg napocskás időnk lesz megint, úgyhogy hajrá!

És boldog anyák napját mindenkinek!

Sisotris
16+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zsanci: Mail ment a recepttel Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Nagyon köszi a receptet!!!!!
Hamarosan meg is próbálom elkésziteni!!!! Talán a szülinapomra...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ha aszondjátok, én visszajövök
akkor beírom ide is az utolsó hozzászólásomat:

Moose, a fotók állati jók!!!

párom azt kérdezte, hogy lehet Isti a legkisebb a "Fantasztikus Négyesből"?
Zanza, Neet, Blaye, kérem az adatokat! na és azt, hogy mivel etetitek ti a babókat, talán V-powerrel??

Neet már a múltkor írta, hogy van otthon páuer dzsúször, meg ebtronik
mi meg leragadtunk a koszmódiszknélKép

votiv 8)
votiv

Fotókat felraktam ide egy publikus albumba Tali_2005.04.27 néven.
ada007

Sziasztok!
Én is csatlakoznék a Babanetre inkább visszatérők csapatához. Valahogy ez jobban tetszik, felhasználóbarátabb... meghát már meg is szoktam Kép

Moose, Beet, ha olvastok itt is: kérnék tőletek tortarecepteket!!! Barátnőm ma itt volt, és evett mindkettőből, nagyon ízlettek neki, és most lesz a kisfia 1 éves és szeretne tejmentes torit csinálni. Ugye ezekben nem volt? (már ha a macirészt leszámítjuk)

Beet! Rájöttem honnan vagy ismerős. Pontosítok: rájöttem honnan ismerős az a lány, akire nagyon hasonlítasz. Merthogy egyetemről, és azt ugye megbeszéltük, hogy az nem stimmel. De nincs egy hugod vagy nővéred, akinek vmi köze van az ELTE Pszicho szakhoz?

Kókuszdió!
Apa sajnos nagyon sokat dolgozik, aznap is csak fél 8-ra ért haza, mint általában Kép

Puszedli!
Én Baloghhoz járok, szültem is már nála, meg most is fogok. Nekem bejön Kép tegnap is nagyon jó élmény volt a nála töltött idő, bár mostanában hallani róla kevésbé jókat is. De szívesen válaszolok bármire, ami érdekel vele kapcsolatban.

Na megyek, megnézem Ada képeit, aztán még visszanézek talán ...

Bogárka (32)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Nagyon jók a képek!!! Kép Jó, hogy készült a macitortáról is, mert gondoltam, hogy majd csinálok ilyen fejet, csak már nem emlékeztem, hogy hogy nézett ki! Meg jó hogy van Petráról és a mamájáról is Kép, ha már Moose kifelejtett minket Kép

na, és akkor mit szóltok a május 25-höz? A Netboardon senki sem reagált még rá! Nem akartok jönni??????????

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada: Szupcsik a képek! Kép

Bogárka: A tortád receptjét elküldöd nekem is?

Moose: A macistorta receptje is nagyon érdekelne

Én nem merek a talira ígérni már, ha még egyben leszek, mindenképpen mennék, de 31-re vagyok kiírva, ki tudja, mi lesz Kép Majd megbeszélem a kisasszonnyal Kép

Jóccaka Kép

KépKép
oxigen
Györköny

De jÓ,hogy itt vagyunk megint!Bár egy páran hiányoznak még:Neet,Votiv,...

Ada!

Nagyon jók a képek!

Talira mennénk mi is,bár előtte kapjuk a 3 hós oltást,de remélem nem lesz gáz.
Szerintem mindenki a mostani kaja mennyiségnek a harmadát hozza mert most rengeteg volt!

Oxika!

Réka babának gyűjtsek még szépségeket?Most is kaptam ám a barátnémtól olyanokat,hogy bepisilne a férjed ha látná!Kép

Pusza:Jucus
20170114224602

OK, akkor most én is ide írok, mert működik!

Votiv,
írtam a levlistán még tegnap egy levelet, amiben kérdeztem, hogy mivel masszírozol - nekünk itthon mandulaolaj van, az jó? Kép
Kérdésedre válaszolva pedig csak annyit tudok mondani, hogy a tejecskén kívül mást nem kap, pedig néha sóvárgó (vagy inkább kíváncsi?) szemekkel nézi, amikor én ebédelek. Én eleinte arra gondoltam, hogy azért hízik olyan gyorsan, mert szülés után is szedtem az elevitet, nehogy elkapjak influenzát a látogatóktól. Lehet, hogy így az elevitből sok vitamin, tápanyag átkerült a tejbe is... de lehet, hogy csak én képzelem. Viszont már lelassult a növekedése, most kb 7,4 kg.

Bogárka,
Nekünk sajnos nem a legjobb a máj. 25., mert előtte levő nap fogunk kapni védőoltásokat, az 5. haviakat, és elképzelhető, hogy belázasodás lesz, úgyhogy nem merném bevállalni. Nekünk előtte levő vagy utána következő hét jobb lenne, de persze, majd a többiek hozzászólnak. És nagyon, nagyon kedves vagy, hogy újra hívsz minket... Kép Kép Kép

Manó és Oxi,
oké, akkor másolom! Majd írok, hogy mikor tudnám vinni. Talán kedd jó lenne Nektek, mentek tornára?

Jó éjt! Megyek, mert lassan kezdődik az éjszakai műszak.
Blaye
blaye

Bogárka, ránk számíthatsz, mindenképpen!

ki küzd épp a vizesedéssel? van 1 tuti bevált tippem: főtt krumpli
szinte felszívja az emberből a vizet
a csalántea is vízhajtó
és a kávé is
csak egyiket se szabad túlzásba vinni

egyébként szoktam kávézni, de mivel az íze miatt iszom csak, ezért áttértem elébb a csökkentett, majd a no-koffein-re legalább a szopi idejére. bár soha nem láttam Istin, hogy hatással lett volna rá az az 1 bögre tejeskávé, amit reggelente megiszom...
csak a mérték meg a tartózkodás, tudjátok, a vödör, meg az asztal alatt Kép

szeretem ezeket a kis nyamvadt, göthös szmájlikat...

szóval kivel jött az a kétlábonjáró és hatnyelvenbeszélő Nobel- és Oscar-díjas répatorta?

votiv 8)
votiv

Blaye, és hány centi Vince?
7,4kg hűha, nem semmi!! kis vasgyúró ez a Vinci, és olyan boldog baba! Istivel jót haverkodtak Kép

én is mandulaolajat használok a babamasszázshoz, de szoktam még beletenni pár csepp szantálfát (nyugtat) és narancsvirágot vagy klementint, szóval vmi kis citrust (ez meg jó kedvre derít, de leginkább nekem van rá szükségem, mikor dög fáradtan odaállok a húszperces masszázsra...)
ja és édesköményt is, hogy kicsit segítse az emésztését (ebből pár cseppet rakok a fürdővizébe is, szintén mandulaolajjal higítva)
ált. két 50ml-es mandulaolajat "bekeverek", egyik a fürdőolaja, másik a masszázsé...
hogyhogy 24-én kapjátok a szurit?
mi sokkal hamarabb kapjuk...

votiv 8)
votiv

Répatorta szerintem Beet költeménye volt!

Jucus
20170114224602

jdjfflgfdjjljlgflfkldslgdslkf
ada007

Ada, en csak 12 kepet latok. Ez letezik?

Zsanci, holnap tenyleg kuldom mar a receptet, de most annyiradeannyira hulla vagyok, hogy meg a kommenteket befejezeset is elhalasztom, bocsi.

Bogarka, nekunk szerintem barmikor jo! Majd apa jol atszervezi a megbeszeleseit, mint szerdan Kép Mert nelkule nem tudnank menni, verdaval is haromnegyed ora az ut. Csucsszuper vagy, hogy vallalkozol megegy partira. Most majd jo alaposan lefenykepezlek es barmilyen tortat kerhetsz (majd nemcsak a macis receptjet kuldom, hanem mas hasonloakat is: katicas, focilabda, bolcso stb.), de azert nem bannam, ha megis inkabb csak piskotat szeretnel Kép

Blaye, nekem a doki anno mondta, hogy a szoptatas alatt is szedjem az elevitet, de asszem egy csomoszor elfelejtettem... most meg a gyereknek felejtem el a d-vitaminjat beadni, szornyu vagyok Kép

Kisun, masfel ora mulva szamonkerjuk rajtad is a fotokat! Szombatra igerted Kép

Votiv, ez fura, ha nem kaptad meg a levelem es nekem sem pattant vissza a cimedrol, akkor vajon hol lehet? Mellesleg ma az en kezem (pont a huvelykujjbegyem Kép ) vagtuk el a pelenka tepozaraval, de ezt mar nem irom meg nekik. Annyira kell birkoznom a csajjal, hogy delutan mar mindketten egyszerre hisztiztunk kozben Kép Szoval aztan elmentem es vettem ketfele "bugyipelenkat", tudod, ami felhuzhato, aztan oldalt elteped, mikor leveszed (pampers first steps meg libero up&go, hat marha kivancsi vagyok rajuk) meg egy nagy csomag huggiest...
moosejaw

12 érv arra, hogy miért Gyozike legyen a köztársasági elnök

1. Nem pártpolitikus.
2. Nagy az ismertsége.
3. Nincs pártállami múltja.
4. Szociáldemokrata értékeket vall ("szeretem a buröd illatát").

5. Jól áll rajta az öltöny.

6. Széles körben népszeru, és ez a kör folyamatosan tágul.

7. Illik az SZDSZ eszmerendszeréhez.

8. Jó a kommunikációs készsége.

9. Garantáltan nem kisebbségellenes.
10. Eggyel több nyelvet ismer, mint Szili Katalin.
11. Javítja Magyarország népszeruségét a harmadik világban.
12. Jól jeleníti meg hazánkat, mert megfelel a külföldiekben a magyarokról kialakult képnek.

Hihi!
20170114224602

Jucus, ne! Akkor mar inkabb az a sok szornyu szmajli a masik forumon...
moosejaw

Ada!

Jók a képek! A hordozókendővel kik vagytok? Amennyire látom, az én kendőm sokkal nehézkesebb és nagyobb! Lehet, hogy ezért nem sikerül megcsinálnom! Ez egyébként melyik megkötés?

Olyan édes volt ma Timit! Már próbálja tudatosan meglökni a mobiljátékot a feje fölött! Olyan aranyos ahogy koncentrál, aztán , ha nem sikerül, újra próbálja!

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Bogárka!

Rendes Tőled, hogy bevállalsz mégegy találkozót!
Nekünk jó bármilyen időpont!

Ildi
ildi76

jó reggelt mindenkinek!

néhány kóbor madárka idetévedt a Hegyalja útra, ők ébresztettek KépKépKép

aztán elmentem Istiért, aki csodák csodájára nem nyöszörgött, hogy éhes, pedig ébren volt, fejjel lefelé a kiságyában szöszmötölt.
aztán megetettem, és negyed 8kor már újra aludt
jól indul ez a nap!
nemsokára megyünk ki a Margitszigetre, bringóhintózunk, meg sétálunk, aztán elmegyünk előanyáknapi ebédelni. a legszebb az egészben, hogy lassan egy éve nem volt szabad szombatom! (de most máj. 1 miatt nem tudunk megjelenni, nem dolgozik a lapterjesztő...) szóval JUHÉÉÉÉÉÉÉ!

Moose, nem tudom, mi lehet, hiszen szerdán még kaptam tőled mailt, a "junkboxban" is mindent végignéztem, és semmi nyoma, a levlistának se Kép
Oxi, próbáljak meg újra feliratkozni, másik emailemmel?

Ada, nagyon szépek a képek! és persze mindazok, akik rajta vannak! köszönjük! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Ja és Győzike for Prezident! Kép
Kép

és ami mögötte (alatta) van:
Kép

votiv 8)
votiv

abbahagytam, bocs.

votiv 8)
votiv

Hello Lányok!
Madárcsücsörítős jóreggelt!!!!!

Moose:valóban csak 12 kép készül, de nem a lelkesedéssel volt a gond, hanem lemerült a masina ;-)

Amúgy a tegnapi legutolsó hhozászólásom a párom műve, kipróbálta, hogy hogyan lehet ide beírni, és csak ennyire futotta neki oly késői órán Kép
Amúgy nemes cél vezérelte, mert akar majd értesíteni titeket Kép

egyelőre még nincs miről, ma megyünk a római partra hekkezni, nyammmm...

Votiv: tényleg szépen indul ez a nap, egyetértek.

Ada (39+0)!!!
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: